Serie A - souhrn 12. kola

09.11.2018, 22:24, aktualizováno 11.11.2018, 22:29
Komentáře a souhrny
Juventus vyhrál na půdě AC Milán a potvrdil tím vedoucí postavení. Šest bodů na "Starou dámu" ztrácí Neapol, která uspěla v Janově. Naopak milánský Inter překvapivě padl na hřišti Atalanty Bergamo a ztratilo rovněž Lazio. Poslední Chievo se rozešlo smírně s Bolognou a dostalo se na nula bodů...

AC Milán - Juventus FC 0:2

11.11.2018 20:30

Góly: 8. Mario Mandžukić, 81. Cristiano Ronaldo

San Siro opět padlo a tentokrát se o to postaral Juventus Turín. V napjatě očekávaném utkání domácí AC na hosty z Turína nestačilo a prohrálo po gólech Maria Mandžukiće s Cristianem Ronaldem. Tíhu porážky navíc neunesl Gonzalo Higuaín a byl krátce před koncem utkání vyloučen.

Trenér Gattuso nemohl počítat s několika oporami, převážně z důvodu zranění. V trochu okleštěné základní jedenáctce domácích Rossoneri jsme našli Zapatu, Rodrígueze, Bakayoka, Castilleja nebo Higuaína, pro nějž to byl hodně emotivní duel. Do Milána zamířil Argentinec právě z Turína, kde se po příchodu Cristiana Ronalda stal jaksi nadbytečným.

Ronaldo samozřejmě v dresu Staré dámy nemohl chybět a po jeho boku nastoupily další hvězdy. Pjanić, Dybala, Chiellini nebo Matuidi - ti všichni měli domácí ekipě dost zatápět. Ostře sledované utkání mělo náboj od prvních minut a především Juventus opravdu hrozil. V sedmé minutě pálil Ronaldo hodně mimo, ale o pouhou minutu později se Juventus prosadil. Na centrovaný míč od beka Alexe Sandra si na zadní tyči naskočil vysoký Chorvat Mario Mandžukić a nemýlil se - 1:0!

Pro AC to byly krušné chvíle, protože prohrávat s favoritem tak brzy neneslo moc příjemnou vidinu. Juventus navíc neustával a nehodlal se spokojit s hubeným náskokem. Pjanić dalším parádním pasem hledal opět nabíhajícího Ronalda a od něj odražený míč napálil z voleje Mandžukić vedle. Další velkou hrozbou byl Paulo Dybala, který se hodně snažil, aby obránci AC neměli jednoduchý život.

Po dalším krásném pasu od Cancela mířil Mandžukić opět správně, ale tentokrát jeho zakončení Donnarumma uhlídal. Ke konci první půle AC trochu přidalo a zajímavá událost nastala ve 39. minutě. Medhi Benatia zahrál po krkolomném pokusu o zpracování míče rukou ve vlastním vápně a sudí kontroloval video. To mu poradilo, aby nařídil pokutový kop, k němuž se posléze postavil Gonzalo Higuaín. Proti svému bývalému klubu však selhal a jeho pokus Wojciech Szczęsny s pomocí tyče vyrazil!

Milánskému gigantu nepomohla ani poslední akce poločasu, v níž se probíjel společně s Higuaínem Suso. Po změně stran chtěli domácí přidat. Turecký záložník Hakan Çalhanoğlu zkusil vypálit po zemi z levé strany přes obránce, ale to se mu moc nepovedlo. O chvíli později bylo horko na druhé straně, protože krásný míč dostal Ronaldo ideálně připravený na střelu, ale brankář Gianluigi Donnarumma předvedl famózní zákrok.

Ihned poté byl Ronaldo faulován Romagnolim a sudí pískal standardní situaci ve prospěch Juventusu. Tentokrát dostal šanci ukázat se Paulo Dybala, ale trefil pouze tyč! V zájmu posílení útočných snah AC byl na hřiště vypuštěn Patrick Cutrone, ale nebezpečnější byli i nadále hosté. Mandžukić v další šanci po Cancelově pasu mířil mimo.

Çalhanoğlův centr dokázal vyboxovat do bezpečí polský brankář Juve Wojciech Szczęsny a AC opět svíralo soupeře. A opět to byl Juventus, kdo se prosadil. Cancelovu ránu z úhlu vápna vyrazil Donnarumma jen před sebe, takže ji skvěle postavený Cristiano Ronaldo mohl v pohodě dorazit do sítě!

Milánskému celku moc nepomohl ani frustrovaný kanonýr Gonzalo Higuaín, který se sedm minut před koncem dostal do potyčky s obráncem Benatiou a dostal za ni žlutou kartu. Následně se na sudího prudce obořil, za což mu byla udělena také karta červená. Higuaín se hodně chtěl proti Juventusu vytáhnout, ale nakonec na tento zápas nebude vzpomínat v dobrém.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SS Lazio 1:1

11.11.2018 18:00

Góly: 15. Gianmarco Ferrari - 7. Marco Parolo

V utkání mezi domácím Sassuolem a Laziem jsme viděli dvě hodně rychlé branky. O tu první se už po sedmi odehraných minutách postaral zkušený záložník Marco Parolo, ale jen o osm minut později srovnal na konečných 1:1 domácí obránce Gianmarco Ferrari.

Lazio má poměrně dobrou formu a také před zápasem proti Sassuolu bylo favoritem. Do utkání od prvních minut naskočili hráči jako Milinković-Savić, Lucas Leiva, Immobile, Alberto nebo Radu, zatímco domácí spoléhali na Consigliho, Lirolu, Sensiho, Prince-Boatenga nebo Berardiho.

Do první větší šance se dostal Stefano Sensi, který už v šesté minutě hlavičkoval poměrně vydařeně. Nakonec ale jen sledoval, jak jeho hlavička míří vedle! Hned o minutu později už branka padla, ale na opačné straně. Luis Alberto se uvnitř vápna dostal k ráně, kterou brankář Consigli nezachytil. Na brankové čáře mu sice pomohl obránce Magnani, jenže ten odrazil míč jen k dobíhajícímu Parolovi - 1:0 pro Lazio!

Lazio sice chvíli působilo v obraně velmi jistým dojmem, jenže i přesto v 15. minutě kapitulovalo. Stačil k tomu jeden povedený centr ze strany po rohovém kopu, na který si naskočil obránce Gianmarco Ferrari. Na jeho přesnou hlavičku brankář Strakosha neměl nárok - 1:1.

O chvíli později se do velké šance hnal Ciro Immobile, kterému nechali zadáci Sassuola dostatek prostoru. Jenže italský kanonýr v pokutovém území po dobré ráně mířil jen do tyče za Consigliho zády! Brankář Strakosha na druhé straně dokázal lapit zajímavou ránu z kopačky Boatenga, která by dost možná mířila pod břevno.

Sassuolo dominovalo v kombinaci, ale nestačilo mu to k další brance. Ani jeho obvyklé protiútoky pro Lazio neznamenaly tolik nebezpečí, kolik by si asi hráči mysleli, protože Lazio velmi dobře bránilo. Konec první půle se velmi rychle blížil a že by se jednalo o nějak zvlášť zajímavou herní pasáž, to se říct nedalo. Po změně stran se opět aktivity ujalo Sassuolo a Lazio spoléhalo spíše na svou obranu.

Po hodině hry se několik hráčů Lazia dostalo do přečíslení. Střídající útočník Correa se dostal až přímo ke Consiglimu, který si s jeho ránou jen tak tak poradil. Další přímý volný kop pro něj nebezpečí neznamenal. Dvacet minut před koncem utkání se k ráně zpoza vápna dostal Alfred Duncan, jehož dělovka pořádně protáhla brankáře Strakoshu.

I díky skvělému Strakoshovi Lazio stále odolávalo atakům Neroverdi. V poslední desetiminutovce nejprve Sassuolo podniklo zajímavý kontr, který skončil jen rohovým kopem. Pak vyrobil obrovskou chybu jinak skvělý Strakosha a mohl děkovat Khoumu Babacarovi, že svůj dloubáček nasměroval jen mimo! Jinak by se Lazio zřejmě muselo v 88. minutě rozloučit i s tím jedním bodem.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Bologna FC 2:2

11.11.2018 15:00

Góly: 20. Riccardo Meggiorini (pen.), 45. Joel Obi - 3. Federico Santander, 56. Riccardo Orsolini

Chievo znovu nevyhrálo, i když tentokrát má alespoň bod za remízu s Boloňou a konečně se dostalo z mínusu. Pro oba celky je to málo, Fly Donkeys potřebovali vyhrát, stejně jako Boloňa. Na druhou stranu výsledek je vzhledem k průběhu utkání spravedlivý.

Na Stadio Bentegodi nakonec padly čtyři branky, čtyři krásné branky, které ale vítěze neurčily. Ve vyrovnaném utkání začali lépe hosté, kteří se ujali vedení už ve 4.minutě. Federico Santander si naběhl na zpětný nákop do šestnáctky a hlavou k tyči překonal zkušeného Sorrentina. Pro domácí mohlo být ještě hůř, kdyby Palacio sám před brankářem nezaváhal. Místo dvoubrankového vedení se musela Boloňa smířit s vyrovnáním. Ve vápně Boloni totiž došlo ke hře rukou a sudí neměl na výběr. Riccardo Meggiorini si pak nedělal problémy a přesnou střelou srovnal na 1:1. Vyrovnaný zápas pak směřoval k poločasové remíze, když těsně před koncem Chievo otočilo výsledek ve svůj prospěch. Meggiorini si na malém vápně zastříhal nůžkama, ale trefil tím svého spoluhráče Obiho, od kterého skončil balón v síti.

Chievo mělo na začátku druhého poločasu velkou možnost navýšit vedení, jenomže svojí šanci neproměnilo a následně za to bylo potrestáno. Centr Ladislava Krejčího poslal hlavou do sítě Riccardo Orsolini! Po hodině hry byl tak výsledek znovu nerozhodný, tentokrát 2:2.

V samotném zápase neměl navrch ani jeden z týmů. Vyrovnaná partie pak pokračovala až do závěrečných minut, ve kterých mohl definitivně rozhodnout Stepinski, který trefil jen protihráče. Chievo znovu nevyhrálo a na první vítězství v sezoně stále čeká. I pro Boloňu je celkový bod v zápase s posledním týmem soutěže málo.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Udinese Calcio 2:1

11.11.2018 15:00

Góly: 41. Miha Zajc, 51. Francesco Caputo - 81. Ignacio Pussetto

Empoli dřív hrávalo skvělý fotbal, ale bez výsledků. Dnes si prohodilo náhled na život a po nepříliš dobrém výkonu vítězí nad Udinese.

Trenér Udinese Julio Velazquez hraje v podstatě každým duelem o místo, takže dnešní Udinese mělo vypadat hodně odhodlaně. První minuty to splnily do puntíku. Udinese začalo hodně odvážně a do první šance se už po sedmi minutách dostal Kevin Lasagna. Tečoval míč po centru ze strany, ale jeho akrobatické zakončení se nesetkalo s úspěchem.

Do hlavičkového souboje s obránci Empoli se posléze pustil také Rodrigo De Paul, ale ani on neuspěl. Brankáře Ivana Provedela pořádně vylekal svou hlavičkou také Seko Fofana a Provedel musel ukázat hodně rychlé reflexy, aby míč letící pod břevno brány dokázal vyrazit mimo! O chvíli později už ani Provedel nestačil. Branka z toho přesto nebyla, protože rychlý kontr poslal krásnou střelou Lasagna jen do břevna!

Empoli se probudilo až krátce před koncem prvního poločasu. Traorè se dobře uvolnil na pravé straně a vyslal míč do před brankového prostoru. Tam jen těsně před dobíhajícím Mihou Zajcem odkopl míč téměř z brankové čáry obránce Samir. Ve 41. minutě už ale ani obránci Udinese nestačili. Bojovník Francesco Caputo se míče nevzdal a před vápnem ho dostal pod kontrolu. Pak jej poslal na Mihu Zajce, který přesnou ranou změnil stav skóre!

Pro Udinese to bylo v tu dobu hodně složité, protože hrálo jednoznačně lépe a kontrolovalo utkání, ale nedařilo se mu v koncovce. Dnes zkrátka vůbec nemělo štěstí. A po změně stran to nebylo lepší. Rade Krunić nadzdvihl míč po rohovém kopu a na to ze všech nejlépe reagoval Francesco Caputo - 2:0!

Další zajímavou ránu na bránu Udinese vyslal Traorè, jenže brankář Musso se opravdu předvedl a jeho dělovku vyrazil! Empoli rozhodně nehrálo lépe, ale o dvě branky vedlo. Zebry daly gól v 75. minutě, ale dlouho z něj radost mít nemohly. Sudí jej totiž pro ofsajd správně neuznal. Udinese dnes nebylo přáno, což potvrdila minuta 77., protože Udinese zahrávalo pokutový kop. Ten však De Paul poslal mimo!

Přeci jen se však Udinese dočkalo snižující branky. Centr ze strany dokázal do sítě poslal Ignacio Pussetto, který snížil na 2:1! V závěru ještě musel skvělý reflex ukázat Provedel, aby zabránil ve skórování D‘Alessandrovi.

Více informací k zápasu

AS Řím - UC Sampdoria 4:1

11.11.2018 15:00

Góly: 19. Juan Jesus, 59. Patrik Schick, 72. Stephan El Shaarawy, 90+3. Stephan El Shaarawy - 89. Gregoire Defrel

AS Řím doma snadno porazil Sampdorii Janov a nadělil jí čtyři branky. Dvě z nich měl na svědomí Stephan El Shaarawy a gól zaznamenal i Patrik Schick.

Řím v posledních ligových zápasech jen marně hledá formu a zatímco v Lize mistrů se mu daří nad očekávání, Serie A je pro něj nyní trochu zklamáním. To se Vlci pokusili vylepšit v utkání proti dobře známé Sampdorii. Za ni na hrotu nastoupili hráči, kteří měli ještě nedávno co do činění s týmem z hlavního města, Gianluca Caprari a Grégoire Defrel. Sampdoria se specializuje především na výbornou obranu, v níž nechyběli Berezsyński nebo Andersen.

Domácí trenér Di Francesco udělal několik změn oproti pohárovým zápasům, takže se na šanci od první minuty na hrotu Římanů mohl těšit Patrik Schick. Toho měli podporovat Justin Kluivert nebo Stephan El Shaarawy. Místo zraněného De Rossiho se do středu pole postavil Bryan Cristante.

Sampdoria začala hodně agresivně a svým nástupem dělala rozehrávce AS velké potíže. Další z mnoha ztrát domácích vedla k ráně Linettyho, který po zákroku Olsena vybojoval roh. Po chvíli se už domácí dostávali častěji k míči a vyrovnali hru. O první zajímavou střelu ze střední vzdálenosti se postaral Bryan Cristante, ale Audero si v pohodě poradil.

V 19. minutě domácí tribuny ožily. Římané totiž zahrávali rohový kop a Lorenzo Pellegrini poslal krásný balon na přední tyč. Tam si naběhl Bryan Cristante, který využil svých centimetrů a hlavičkou překonal brankáře Audera. Do sítě míč ještě doklepl obránce Juan Jesus, kterému byla branka nakonec připsána.

Po třiceti minutách zahrávala Sampdoria přímý volný kop a na zadní tyči hlavičkoval Aleksandar Kolarov. Zkušený bek však nezvládl tak úplně situaci pozičně a hlavičkou trefil tyč vlastní branky! Na opačné straně se až do vápna Samporie prohnal Justin Kluivert a dokonce trefil zblízka levou tyč za Auderovými zády!

Sampdoria udržovala poměrně vysoké tempo utkání a její rychlé kombinace uprostřed hřiště museli hráči AS často narušovat i za cenu faulů. Janovský návštěvník Věčného města sice ke konci první půle přidal na tempu, ale obrana AS v čele s dnes jistým Juanem Jesusem vydržela.

Do druhého poločasu už naskočil záložník Jakub Jankto, který vystřídal Dennise Praeta. Vzápětí se do obrovské šance hnal Patrik Schick, kterému však míč těsně před střelou zablokoval pozorný stoper Colley. Deset minut po změně stran vysunul Caprari elegantně Ramíreze, ten ve vápně ucítil kontakt s Manolasem a upadl. Sudí Irrati nejprve pískal penaltu, ale po poradě s VARem ji odvolal!

Gól padl na opačné straně. El Shaarawy s míčem u nohou uběhl pár metrů a předal jej Kolarovovi, který centroval po zemi před bránu. Tam si naběhl Patrik Schick, jenž se odpoutal od obránce a překonal brankáře Audera - 2:0!

Sudí Irrati se dnes k videu něco naběhal a podruhé ho tam vyslala ruka Colleyho. Ani v tomto případě ale penalta nařízena nebyla. Oba týmy vystřídaly a do hry se místo zraněného Schicka dostal i Edin Džeko, zatímco dres Dorie oblékl Sala.

Dvacet minut před koncem Římané dokázali zvýšit ještě o jednu branku. Pellegrini krásně našel nabíhajícího Stephana El Shaarawyho, který postupoval z úhlu na Audera. Toho obešel a místo přihrávky z hranice vápna poslal obloučkem balon přímo do sítě - 3:0. I Sampdoria se dočkala gólu, když v 88. minutě propadl míč po centru ze strany k Defrelovi, který si patičkou zpracoval míč a z blízkosti snadno překonal Olsena.

V nastaveném čase se na bránu Audera hnal ještě Edin Džeko, který prověřil brankáře Sampdorie. Ten míč jen vyrazil před sebe, kde si jej našel Stephan El Shaarawy a dorazil míč do sítě!

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Inter Milán 4:1

11.11.2018 12:30

Góly: 9. Hans Hateboer, 62. Gianluca Mancini, 88. Berat Djimsiti, 90+4. Alejandro Gómez - 47. Mauro Icardi (pen.)

Nemilé odpoledne prožil Inter Milán, který se vrací z Bergama s nepořízenou. Atalanta přerušila vynikající sérii výher milánského klubu a nasázela mu čtyři branky! Střelecký účet načal Hateboer, na což ještě odpověděl Icardi, ale pak už stříleli jen domácí borci, jmenovitě Mancini, Djimsiti a Gómez.

Inter tak propásl příležitost vrátit se na druhé místo a zůstává s tříbodovou ztrátou za Neapol třetí. Naopak Atalanta vyhrála počtvrté v řadě a je definitivně zpátky v boji o pohárové příčky. Výhra nad svým bývalým zaměstnavatelem pochopitelně dvojnásob potěšila trenéra Giana Piera Gasperiniho.

Hráčům Bergamaschi se povedl začátek utkání, Inter jakoby měl v nohách ještě střetnutí s Barcelonou a od Atalanty inkasoval již v 9.minutě. Gosens poslal na malé vápno milimetrově přesnou přihrávku a Hans Hateboer skluzem dostal balón za brankovou čáru. Samir Handanovič poprvé inkasoval a to už o chvíli dříve měl první těžší zákrok. Atalantu vedoucí branka nakopla a zanedlouho to mohlo být 2:0. Handanovič se však vytáhl výborným zákrokem. Ve 22.minutě zase pro změnu zahodil tutovku Iličič a div se sám nezranil o brankovou konstrukci. Atalanta Inter přehrávala, ale díky skvělým zákrokům slovinského brankáře vedla jenom 1:0. V závěru první půle se Handanovič vytasil dalšími dvěma výbornými zákroky.

Inter musel o přestávce něco změnit, Luciano Spalletti nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a tak poslal na hrací plochu Borju Valera. Druhý poločas začal pro hosty velmi optimisticky, po nešťastném zásahu rukou měli k dispozici pokutový kop a Mauro Icardi z něho srovnal na 1:1.

Nerozhodný výsledek zas tak dlouho nevydržel. Po hodině hry přilétl do vápna Interu centr a Gianluca Mancini nekompromisní hlavičkou pod břevno nedal Handanovičovi žádnou šanci. Inter si následně dlouho nevytvořil žádnou příležitost a až když před koncem netrefil balón Icardi, dostali události rychlý spád. Podobně jako při druhém gólu přilétl do vápna Interu centr a tentokrát Berat Djimsiti zvýšil na 3:1. V nastavení pak krásnou střelou pečetil výsledek na konečných 4:1 Alejandro Gómez. To už hosté dohrávali bez vyloučeného Marcela Brožoviće.

Více informací k zápasu

Janov CFC - SSC Neapol 1:2

10.11.2018 20:30

Góly: 20. Christian Kouamé - 62. Fabián Ruiz, 86. Davide Biraschi (vl.)

V boji o druhou příčku nezaváhala Neapol, která svedla v Janově těžké utkání a po brance Cristiana Kouamého musela otáčet výsledek. Partenopei svým způsobem pomohla i vynucená přestávka kvůli silnému dešti, který zkrápěl trávník stadionu Luigi Ferraris. Po přestávce zařídili obrat Fabián Ruiz a vlastním gólem i Davide Biraschi, pouhé čtyři minuty před koncem.

Parta Carla Ancelottiho sehrála v týdnu v Lize mistrů klíčové utkání s PSG a díky remíze 1:1 udržela vedoucí příčku. V tomto zápase s janovským CFC hodlala zvítězit a vytvořit tlak jak na vedoucí Juventus, tak na Inter Milán.

I když hosté vstoupili do utkání aktivněji, po dvaceti minutách museli dohánět manko. Krzysztof Piatek tentokrát v roli nahrávače poslal nadvakrát přesný centr na hlavu Cristiana Kouamého a Davide Ospina nemohl nic dělat. Na druhé straně až ve 36. minutě zahrozil jiný polský útočník Arkadiusz Milik, pro kterého připravili vyloženou šanci Callejón s Allanem, jenže vše zhatil výtečný zásah gólmana Radua. O dvě minuty později bylo horko i před Ospinou, Piatkovu hlavičku však kolumbijský brankář zneškodnil.

Druhý poločas v jeho 59. minutě přerušil hlavní sudí kvůli vytrvalému dešti, který zkrápěl trávník stadionu Luigi Ferraris. Nehrálo se zhruba deset minut a pauza nakonec prospěla hostujícím fotbalistům. Pravda, zmáčený trávník bránil pohledným akcím a Ancelottiho tým tak musel zjednodušit hru. V 62. minutě předvedla Neapol jednoduchou, ale krásnou akci, kdy Mertens na hranici pokutového území patičkou posunul balón do střelecké pozice Fabiánu Ruizi, jehož střela k tyči zapadla do sítě!

V hodně bojovném utkání nevypadalo, že by jeden z týmů urval vítězství a směřovalo k nerozhodnému výsledek. Čtyři minuty před koncem však přilétl před Radua centr, který si do vlastní sítě srazil Davide Biraschi! Janov nešťastně padl a Neapol si díky třem bodům zajistila průběžnou druhou příčku.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Cagliari Calcio 2:2

10.11.2018 18:00

Góly: 3. Andrea Petagna, 71. Mirko Antenucci - 73. Leonardo Pavoletti, 76. Artur Ioniţă

SPAL doma sice vedl nad Cagliari už o dvě branky po zásazích Petagny s Antenuccim, ale ani to mu na tři body nestačilo. Během posledních patnácti minut se totiž prosadili Pavoletti s Ioniţou a Cagliari tak veze z Ferrary bod.

Utkání slibovalo hodně tvrdé souboje, kterým se ani jeden ze soupeřů nebrání. SPAL vstoupil do utkání s Cagliari nejlépe, jak se dalo. Ve třetí minutě totiž Lazzari po skvělé individuální akci utekl po straně všem protivníkům a vzápětí poslal krásný pas před bránu. Z druhé vlny si naběhl Andrea Petagna, hlavou trkl do míče a SPAL vedl!

Petagna byl hlavním tahounem domácí ofenzivy a ve 12. minutě málem přidal další gól. V šestnáctce se mladý útočník ocitl u sraženého míče po Faresově centru, z velké blízkosti jej ale bravurně vychytal Alessio Cragno. Jak už to bývá v zápasech Cagliari zvykem, utkání bylo hodně tvrdé a zákroků za hranou především v podání hostí také nebylo málo.

Brankáře Gomise se pokusil prostřelil Ioniţă, jenže jeho rána prosvištěla nakonec těsně vedle tyče! Deset minut před koncem prvního poločasu si rohový kop našel hlavu obránce Romagny, jenže mladý stoper míč poslal těsně vedle! Ke konci poločasu se oba týmy opět neúspěšně snažily vytvořit si šance, ale spíše to byl boj o míč.

Deset minut po změně stran se dostal k hlavičce Pedro, jenže parádní centr poslal hlavou jen pár centimetrů od Gomisovy brány! SPAL naopak pálil ostrými. Dnes vynikající obránce Lazzari přesprintoval dva protihráče a našel skvěle ve vápně Mirka Antenucciho. Ten obešel i posledního obránce a zamířil do protipohybu brankáře Cragna - 2:0.

Jenže velké věci se teprve začaly dít. O pouhé dvě minuty později zahrávalo Cagliari rohový kop, který Darijo Srna parádně poslal na hlavu Leonarda Pavolettiho. Ten vyskočil nejvýš ze všech a snížil. Uplynuly sotva další dvě minuty a Cagliari dotáhlo krok! Padoin přízemním centrem našel ve vápně Artura Ioniţu a ten si po obhození protihráče připsal vyrovnávací branku na 2:2!

Více informací k zápasu

Turín FC - Parma Calcio 1:2

10.11.2018 15:00

Góly: 37. Daniele Baselli - 9. Gervinho, 25. Roberto Inglese

Ani dobrý výkon zkušeného brankáře Sirigua nestačil domácímu Turínu k bodům. V prvním poločase totiž přesně mířili Gervinho a Inglese, takže tři body si odváží produktivnější Parma.

Turín vstupoval do utkání s Parmou jako jasný favorit. Poslední dobou se mu daří, zatímco u Parmy je stále často k vidění nevýrazný výkon. Turín se na domácí půdě umí předvést a trenéru Mazzarrimu nechyběly žádné opory, takže od prvních minut začali Falqué, Belotti, Izzo, Sirigu nebo Baselli.

Parma hrozila především trojicí Biabiany, Gervinho a Inglese, která obraně Turína slibovala perné sobotní odpoledne. Už ve čtvrté minutě se k míči u vápna Turína dostal rychlík Gervinho a vypálil. Jeho razantní střela však skončila vysoko nad brankou. O pouhých pět minut později už se Gervinho mohl radovat, protože slalomem proběhl mezi dvojicí obránců Turína, využil jejich špatné komunikace a z úhlu překonal brankáře Sirigua!

Turín byl lehce v šoku, ze kterého jej už ve 12. minutě mohl dostat kapitán Andrea Belotti. Ten se dostal v pokutovém území k hlavičce, jenže v hodně obtížné pozici ho poslal nad bránu! Po třiadvaceti minutách chtěli hosté z Parmy penaltu. Obránce Izzo dle jejich mínění zahrál rukou a sudí Massa se na celou situaci díval u videa. Přestupek proti pravidlům ale neviděl, takže penaltu nepískal.

Parma chvíli protestovala, ale o dvě minuty později vymyslela lepší odpověď. Z levé strany teď přízemní centr do vápna posílal Gagliolo, který našel před bránou útočníka Roberta Ingleseho. Tomu obránci Turína nestačili, dlouhý Inglese vsunul do dráhy letu míče nohu a na bližší tyči překonal Sirigua - 2:0.

Ke konci první půle se ale Turín přeci jen dočkal trefy. Záložník Daniele Baselli byl nehlídán na hranici vápna a krásnou ranou na bližší tyč překonal brankáře Luigiho Sepeho! Po dalším průniku chyběl obránci De Silvestrimu krok, aby míč poslal do prázdné brány.

Deset minut po změně stran se do útoku hnala hostující Parma a málem se dočkala další branky. V přečíslení tří na dva postupoval Gervinho do vápna a na pravé straně našel Ingleseho. Ten však zamířil v obrovské šanci jen do břevna! Turín v těchto chvílích působil v obraně hodně nejistě a Ducali naopak v útoku působili velmi ladným dojmem.

Srovnat mohl pětadvacet minut před koncem střídající Álex Berenguer, který se probojoval do vápna. Jenže Sepe i přes zakrytý výhled dokázal jeho pokus vyrazit! Berenguer byl sice hodně aktivním hráčem, ale ve finální střelbě trpěl nepřesností. Dvě minuty před koncem mohl definitivně rozhodnout Gagliolo, který z levé strany místo centru zakončoval na bližší tyč, jenže brankář Sirigu ukázal fantastický zákrok!

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - ACF Fiorentina 1:1

09.11.2018 20:30

Góly: 89. Andrea Pinamonti - 47. Marco Benassi

Fiorentina nakonec nedotáhla utkání s Frosinone ke třem bodům a v páteční předehrávce 12. kola s domácími jen remizovala. Fialky dostal do vedení záložník Marco Benassi po změně stran, jenže minutu před koncem výstavní ranou srovnal mladík Andrea Pinamonti.

O favoritovi zápasu nemohlo být sporu a trenér Stefano Pioli už výběrem sestavy jasně ukázal, že nehodlá svého soka podcenit. Šanci dostali Milenković, Pezzella, Benassi, Gerson nebo Pjaca se Simeonem. Domácí Frosinone se spoléhalo především na Campbella, Ciofaniho, Sportiella nebo Zampana s Goldanigou.

Fialky začaly mnohem lépe a od prvních minut ukazovaly, kdo bude na hřišti pánem. Frosinone málem stálo příliš draho, když Capuano ztratil míč u vlastního vápna. Chiesa však zajímavou akci nedokončil. Mladého italského útočníka posléze hledal Jordan Veretout a jeho nahrávka měla oči, jenže Chiesu zastavil zdvižený praporek.

V 11. minutě se Joel Campbell opřel do míče ve vápně a krásnou ranou dostal míč po rohovém kopu do sítě, jenže sudí si všiml předcházejícího útočného faulu a branku neuznal. Na delší rozehrávku Violy se už nemohl dívat mladík Gerson a vypálil ze střední vzdálenosti, jenže na brankáře Sportiella si nepřišel.

Pět minut před koncem první půle našel Gerson krásným obloučkem za obranu Capuana, který se snažil před Simeonem odvrátit míč. Od jeho ramene se ale balon dostal do tyče! Marco Pjaca ke konci poločasu ještě zkusil propagační střelu, ale spíše na efekt.

Ovšem pouhé tři minuty po návratu obou jedenáctek na hřiště už se hostující fanoušci dočkali gólu. Federico Chiesa si poradil na straně vápna dokonce s dvojicí protihráčů a dokázal i odcentrovat na bližší tyč. Tam si naběhl záložník Marco Benassi a hlavou v krkolomné pozici poslal hosty do vedení!

Frosinone sympaticky nesložilo zbraně a dočkali jsme se od něj několika zajímavých pokusů. Chibsah hledal nebezpečně Ciofaniho, jenže domácí kapitán vybojoval jen vhazování. Po hodině hry se na trávník dostal mladý útočník Andrea Pinamonti a bylo to pro domácí Frosinone zlaté střídání.

Pinamonti od prvních chvil na hřišti ukazoval obrovskou chuť být u míče a neustále zaměstnával obránce Fialek. Prudkým centrem se o chvíli později prezentoval Zampano, ale v pokutovém území se dostal nejvýše pouze brankář Alban Lafont. Do zakončení se po chybě obránce Huga dostal i mladík Cassata, jenže jeho rána z otočky mladého Francouze Lafonta nepřekvapila.

Překvapila ho až rána střídajícího Andrey Pinamontiho. Odchovanec Interu Milán totiž v 90. minutě pálil lépe než před chvílí Chiesa a nádhernou ranou ze třiceti metrů nedal brankáři Lafontovi žádnou šanci zasáhnout! Frosinone do konce nastavení už remízu udrželo a může děkovat výstavní pumelici mladíka Pinamontiho, která mu získala konečný bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC12111026:834
2.SSC Neapol1291226:1328
3.Inter Milán1281322:1025
4.SS Lazio1271418:1422
5.AC Milán1263321:1621
6.AS Řím1254322:1519
7.US Sassuolo1254320:1719
8.Atalanta Bergamo1253423:1418
9.ACF Fiorentina1245318:1017
10.Turín FC1245317:1517
11.Parma Calcio1252512:1517
12.UC Sampdoria1243516:1515
13.Cagliari Calcio1235412:1614
14.Janov CFC1242617:2614
15.SPAL 20131241711:1913
16.Bologna FC1224611:1810
17.Udinese Calcio1223711:189
18.Empoli FC1223712:219
19.Frosinone Calcio1214710:257
20.Chievo Verona1203910:300
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (119)

Přidat komentář
Dejwa

Pinamonti

Reagovat
Inter Eterno Amore

nádherne to zajebal .. snáď bude mať peknú kariéru aj keď v Interi to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Žervé řádí jako ve FIFE 14. Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec

Reagovat
Kixi Syhimour

Neuer - Gibbs - Varane, Mangala - de Sciglio - Fabregas, Gundogan - Götze - Shaarawy, Jovetic, Rodríguez

Reagovat
smazaný uživatel

Mladičký španěl Fabregáááaááááááááááás!!! sladká nostalgia keď sa pozriem čo sa z FIFI stalo dnes mám chuť budúci rok prejsť na PES ak niečo poriadne okrem reskinu nepridajú.

Reagovat
JuventusFC1897

Fifa je uz roky rokuce total odpad.Skoda tych licencii ktore v PES chybaju.

Reagovat
Fridgiee

Velmi snadno se dají stáhnout a doplnit. Poslední dva roky jsem přešel na PES a baví mě to o mnoho víc.

Reagovat
JuventusFC1897

a da sa to stiahnut aj na ps4?nikdy som po tom nepatral.

Reagovat
Fridgiee

Jo, funguje to i na ps4. Dokonce ta komunita lidí okolo těch patchů je větší než na PC. Více lig, gamefaces, dresů atd.. Jedna ze těch stránek např. https://www.pesworld.co.uk/

Reagovat
Rarášek

Gervaaaaaais

Reagovat
Furia Ceca

Parma Žavíňo

Reagovat
AjaxFans

Fijne Parma

Reagovat
Liquid

Parma

Reagovat
olis

nechapem ako ten zapas po preruseni mohol pokracovat, velmi som tomu neveril ze to otocime na takom ihrisku takze parada. Hysaj sa tento rok stale hlada, Milik a Zielinski su tiez zatial za ocakavaniami, Fabian je uplne inde ako Piotr a pre mna jasny zaklad, komplexny hrac a jedine co mu mozno trocha chyba je rychlost co ale nevidim ako velky problem pretoze to nahradza vsetkym ostatnym.

Reagovat
FuckT

Suhlas, Zielinski je nebezpecny v kombinacii, najma za ucelom prieniku do sestnastky, ale jeho celkovy prinos do zalohy je velmi slaby. Jeho vykony su taktiez strasne nekonzistentne... Milik, to je bohuzial dost nekomentovatelne... Ten Hysaj neviem ci sa najde este niekedy, ten hra ako keby po tych cenovkach stratil v seba doveru alebo fakt neviem...

Reagovat
olis

Zielinski az tak velmi nerozmysla, obeha toho dost, tie nabehy ma dobre, ma dobru strelu a vie dat aj dobru prihravku ale vsetko je to take nalinajkovane a natrenovane, naopak Ruiz ma citanie hry na uplne inej urovni, kazdu situaciu vie riesit jedinecne podla potreby pricom zohladnuje celkovu situaciu na ihrisku v danom momente, v tomto mi je on ovela blizsi k Hamsikovi ako Zielinski, plus ked to spojime s jeho skvelou technikou a fyzickymi parametrami tak nie je o com, navyse vsetko v tak mladom veku a v Neapole je len par mesiacov, uz len aby mu vydrzalo a s vekom sa este zlepsoval a bude to super

Skoda ze Milikovi nevysla ta strela, zial zatial to nie je osobnost a neviem ci niekedy bude, myslim si ze po tych zraneniach si zasluzi trpezlivost ale vcerajsie striedanie bolo spravne. Do niektorych zapasov je platny ale Mertens je na uplne inej urovni, myslim ze si zasluzi priestor aspon do konca sezony a ked dovtedy nebude vidno aspon nejake naznaky zlepsovania sa po vsetkych strankach tak by bolo vhodne uvazovat o nejakej zmene, ci uz navrat Cavaniho alebo nejake ine riesenie.

o Hysajovi som pisal uz minulu sezonu ze sa mi zda ze stagnuje a tuto sezonu je to zatial este horsie, este na tej lavej strane je to celkom v pohode ale na pravo sa mu nedari uz ani v obrane, dufam ze zamaka a vo finale mu ta konkurencia v podobe Malcuita pomoze a nie naopak, inak by mal ist buduce leto tiez

Reagovat
FuckT

100% suhlas.

Reagovat
10

Ruiz si včera to vodní polo užíval, je vidět, že je to bojovník a osobnost, protože je v týmu pár měsíců a už na něm je vidět snaha to dirigovat a burcovat

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Betisu jeho odchod hodne uskodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiany

Reagovat
smazaný uživatel

žervinho uz si radsi nasadil ksilt jo?

https://img.memecdn.com/rmx-gervinho_c_1137259.jpg

Reagovat
PePiG7

Kdyz jsem se podival na spodni obrazek tak jsem dostal zachvat.

Reagovat
smazaný uživatel

TOP trener vyfasoval 4

Reagovat
cresposuper

A stale ma o 9 bodov viac ako Roma

Reagovat
smazaný uživatel

o šest

Reagovat
Recoba Inter

podle tebe není Spal Top?

Reagovat
GEGE

Top trenéři jsou Guardiola,Allegri,Conte,Ancelotti,Simeone,Sarri rozhodně ne Špalek...

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

celkom zaujímavý tvoj palec. Nie je to tak dávno, čo si kritizoval Sarriho Neapol, pri ktorej si použil príklad, že Allegri či Spalletti by dokázali nájsť vhodný balans medzi obranou a útokom a rotovaniu hráčov, na rozdiel od Sarriho. Čo tá zmena?

Reagovat
10

Sarrimu se musí nechat, jak rychle dokáže do hráčů dostat jeho způsob hry, kterej když funguje, tak patří k tomu nejlepšímu v Evropě, většina hráčů pod ním hraje svůj nejlepší fotbal v kariéře, to není málo. Má hodně chyb a v tom výčtu top trenérů je asi na hraně. Spal je pro mě praktik, kterej dokáže z týmu udělat funkční poctivej celek, ale nic moc víc. Možná proto jsem tam tenkrát použil s Allegrim Spala (bylo to na začátku prosince 2017), protože Neapoli imho chyběl právě ten balanc, všechno ostatní už měli. Teď už bych ho tam spíš nedal.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ôk

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehhmm, proč tam je Sarri a ne třeba Klopp?

Reagovat
smazaný uživatel

A Zidane není TOP trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

allegri, ancelotti, simeone, sarri se prober z tý diskotéky... allegri, který nic nevyhral v evropě, dominovat v podplacené itálii by zvládl i ancelotti, který v životě se skoro nepotkal s titulem v lize, sarri

Reagovat
smazaný uživatel

No jo fanoušek MU

Reagovat
smazaný uživatel

Na něj nereaguj, je naprosto vylízaný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Az na Sarriho

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne nie

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si naši hráči nebudú o sebe myslieť, že akí sú veľkí šampióni. Pretože čo zatiaľ vyhrali? Nič. A ak si myslia, že dve väčšie výhry (5:0 proti Janovu a 3:0 proti Laziu) z nich robia nejakých hrdinov, tak sú na omyle. Ešte sa im zatiaľ nepodarilo postúpiť ani zo skupiny LM.

Reagovat
rossoneri89

Podľa zostrihu čo pozeram tak Inter môže byť rad že dostali len 4 góly ..

Reagovat
snuff24

já bych to objektivně viděl na 7-0 velká trapárna z naši strany, nepřeceňoval bych ale výkon Atalanty my jsme byli absolutně duchem nepřítomní.

Reagovat
rossoneri89

Z akeho dovodu ste boli tak mimo?

Reagovat
Votas

z posledních 10 zápasů v Bergamu jsme vyhráli 1; Atalanta na nás dlouhodobě umí, navíc pro ně je to hlavní derby/vrchol sezóny; po úterním zápasu o víkendu prohrála i Barca, takže to asi dalo hráčům trochu zabrat; Spall špatně zarotoval; celkově jsou hráči kopyta.

Reagovat
Inter Eterno Amore

8:1 malo byť

Reagovat
rossoneri89

No nejak tak ... Ale Handa pochytal hadam aj nemozne

Reagovat
Inter Eterno Amore

pochytal veru má famóznu formu momentálne

Reagovat
Alberto Aquilani

Dobrý druhý polčas. Som rád za Schicka, snád si znova dačo neurval. Kluivert je teraz naše najlepšie krídlo, výborne sa naňho pozerá. Cristante sa zlepšuje. Síce to má od ideálu ďaleko, ale stále je to s ním vedľa Nzonziho lepšie, akoby mal hrať Nzonzi s De Rossim. Frantík mimochodom pracuje jak počítač. V hocijakej situácii nájde najlepšie riešenie a tú loptu tam pošle. Dnes pokazil prvú a poslednú prihrávku v 95. minúte.

Inak Manolas brutálna hrubka. Síce už bolo rozhodnuté, ale znova spravil nejakú blbosť, po ktorej padol gól, ale jemu to nejak vždy prejde. Spraviť to Jesus alebo Fazio, tak dostávajú sodu.

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Co rikas na Pellegriniho? Letos sel vykonove nahoru ze vsech nejvic, krasne nam tu zavrel huby jen mi prijde ze neni typicky romanista jako DDR a Florko. Chtel bych ho nekdy videt s paskou

Reagovat
Alberto Aquilani

Výkonnostne sa z neho za posledné 2 mesiace stal líder, mám z neho radosť. Mal super zápasy. Teraz už posledné 2 zápasy nebol síce tak presvedčivý, ale vždy tam niečo má, aspoň nejakú asistenciu. Tento post mu sedí, ale osobne si myslím, že by to zvládol aj vedľa Nzonziho, lebo vie aj brániť a je behavý. Prospelo mu, že sa už nehrá na tie mezzaly, kde sa utápal niekde pri krídlach a nevedel čo s loptou.

Očakávam, že čoskoro sa z tých sračiek vyhrabe aj Cristante, i keď pod Di Francescom neočakávam nič dlhodobo kvalitné čo sa týka celkovo mužstva a ani jednotlivcov.

Reagovat
The Krupy

Atalanta

Reagovat
smazaný uživatel

Schick je vyborny fotbalista s velkym potencialem, jen mu to cele v Rime nejak nesedi.Vecne zraneny, z Dzeka je trener posrany.Je to skoda, protoze ja si ho dovedu predstavit tahnout na hrotu velky klub jako AS.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mu to sedí dost často

Reagovat
smazaný uživatel

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Škriniar?

Reagovat
pistacik11

Ako som pozeral zostrih, tak pri 2. a 3. góle mu center preletel pár cm nad hlavou, hráč stojaci za ním strelil hlavou gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Podbehol centre teda?

Reagovat
pistacik11

https://youtu.be/-E79qAYLfcU

Aj prvý gól ide za ním

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Ladí formu na repre, což je dobře

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, teď přijdu ke kompu, mrknu na první výsledek a Inter taková rychta!

Karma za Žozého chování na J stadiu sklapla hned při první příležitosti!

Reagovat
Furia Ceca

A co tak čtu, tak mohlo být ještě hůř... Ani Intersity to nesere! To po středě taky znám.

Reagovat
Melchior

MARIOOO

Reagovat
Melchior

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Patrik úžasný, zřejmě nejlepí hrot v calciu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci děsit, jen připomínám, že loni jsme v Lize porazili Chievo 5:0 (3.12. 2017) a od té doby jsme dva měsíce nepoznali výhru...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny vysledok, El Shaarawyho gol lahodka. Forza Di Francesco

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jurić sa dobre nas*al

Reagovat
The Krupy

Ronaldovi som fandil už v Reale, ale po prestupe k nám ho absolútne žeriem.

BEAST!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Zalez.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
DelPiero137

Gonzala mi je luto, velmi chcel dokazat v tomto zapase.

Nie ze by mi Ronaldo vadil (naopak) ale nebudeme ho setrit na play off LM? Mi pride ze sa zenie za golmi a na jar ked ho budeme najviac potrebovat tak bude vystaveny.

Reagovat
Pipo123

Veď ste ho šetrili viac než dosť, x krát keď si pýtal prihrávku tak ste to poslali na vlastného brankára

Reagovat
smazaný uživatel

Letos cuju nejaky rekord v poctu bodu.Nahodne nekde muzeme prohrat.Ale i tak.Dle me pujdeme tutove pres 100.

Reagovat
vilp

Higuaín pořád jede svoje.

Reagovat
Kokesh

Wow Pipito. Skrz kecy proti RM i Juve a neustale vineni ostatnich, jen ne sebe se ti uz ani v nejmensim neda prat. To uz neni jen smula, kdyz je nekdo negativni v zivote, vzdy se mu to vrati...

Cris totalni beast. Neuveritelny jak dokaze ovlivnit kazdy tym v kterem kdy pusobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain dneska zase potvrzuje svoje druhotnost.

U dulezitych zapasu skonci vzdy druhy

Reagovat
dave30

Patrik se zase zranil, nebo nemá kondici na 90 minut? Jestliže chtěl šetřit Džeka, tak proč ho střídal v 68. minutě za stavu 2:0? Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto chápe?

Reagovat
zoff

Juve je a bude prostě nejlepší....a vy ostatní se klidně pokakejte!!!! Forza JUVE!!!!!

Reagovat
LesyJePan

Ten rozdiel medzi Juve a zvyškom ligy je vačší ako som si myslel, už minulé roky bol obrovský a neveril som, ze to moze byt este horsie. Oni daju tento rok uplne v pohode cez 100 bodov. Už je to strašne unavujúce a trápne sledovat túto nadvladu.

Reagovat
FuckT

Na com mas zalozene tieto tvoje zavery po ani nie jednej tretine sezony? Napriklad Neapol vymenil trenera a celkovo sa zmenil system hry, vhladom na co strata 6 bodov ne Juve nie je ani zdaleka az taka priepastna. Navyse, skupina Juve v LM sa ani nahodou neda porovnavat s tou, ktoru uz ako keby podla nejakej tradicie vyfasoval Neapol, kedze ich najvaznejsim superom je tam pre nich aspon momentalne nic-moc United, zatial co Neapol ma Liverpool a PSG. Juventus pravdepodobne bude aj tuto sezonu na vrchole, ale urcite je tam badatelna velmi dobra praca minimalne od jedneho timu, praca ktora sa da povazovat za pokus o priblizenie sa k Juve, a podla mna sa to rozhodne niekam posuva. Navyse, Neapolu sa to dari vcelku dobre robit rozumne, t.j. namiesto minutia 100 milionov za 1 hraca my za tolko hraca predame a kupime 3,4. Cize logicky, beruc ohlad na to, ze Neapol sa nemoze ani zdaleka porovnavat s financiami, ktorymi disponuje Juventus, tak si myslim, ze minimalne jeden tim odvadza skvelu pracu. Ale ze by to bolo horsie, to by som fakt nepovedal, najma nie takto skoro...

Reagovat
10

Reagovat
LesyJePan

Nenarážal som na Neapol, tam robia samozrejme skvelú robotu a Ancelotti tam perfektne zapasoval a celkovo z toho celku urobil lepší team. Aj napriek tomu si myslím že Neapol mal najväčšiu šancu ukradnuť Juve titul minulý rok, myslím že tento rok bude ten rozdiel vyšší. Možno sa mýlim a Juventus začne strácať body ale zatiaľ to tak nevyzerá. Takže som to nemyslel tak žeby sa Neapol cez leto neposilnil ale Juventus sa posilnil o čosi viac. Ked sa pozrieš na lavičku Juventusu prídeš na to že takmer kazdy jeden hráč z nej by v hociktorom tíme hral základ. To o niečom svedčí nie? Inak bude musieť na zranenia doležitych opôr reagovať Anceloti a inak Allegri. Rozdiel tam v tej kvalite je a nie zanedbateľný a áno je to ovplyvnené rozpočtom, to je najväcsi rozdiel

Reagovat
FuckT

Peniaze su naozaj dolezite a dokazu urobit rozdiel, ale nemyslim si, ze su tym najdolezitejsim faktorom. Pozri sa napriklad na MU, ktory som spominal v predoslom prispevku a to jasne ukazuje, ze je tam velmi vela faktorov. Co sa tyka tejto sezony by som si dokonca dovolil tvrdit, ze zatial sme ukazali asi tolko isto, ak nie viac, ako Juventus, ale samozrejme musime brat do uvahy to, ze nas zaciatok sezony nebol idealny aj kvoli tomu, ze Carlo a tim sa ocividne este iba spoznavali. Prehrali sme so Sampdoriou 3:0, co si myslim, ze by sa nestalo, ak by sme s nimi hrali v case ked uz sa tim naucil hrat podla Carlovych myslienok.

Reagovat
ED91

Dúfam, že si týmto príspevkom chcel poukázať na neschopnosť klubov zmeniť to alebo na to, že Juve je trápne a malo by púšťať tituly z lútosti k súperom?

Reagovat
wild

Bol som vcera na zapase a bol to skvely zazitok Prvykrat som bol v zahranici na takyto zapas a bolo to fakt super.

San Siro je fakt kolos. Paradne choreo na uvod a dobra atmosfera pocas zapasu. K dokonalosti chybalo len, aby Higuain premenil tu penaltu..

Ale videl som CR7 nazivo, este aj dal gol a radoval sa priamo podomnou. Zazitok na nezaplatenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď mi nejakú fotku na FB, Deno.

Reagovat
CubONE

Ty aj Mrvinho ste sa ma pytali na listky a dostali sa tam, ale ja nie. Som rad, ze bol super zazitok.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty 12.kola na foru

Reagovat
Pinturicchio

To je rychlost, panečku.

Jinak .

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe dal gol kdo měl ruky a nohy. Kdo neměl, tak chytl penaltu.

Reagovat
Pinturicchio

Ani se mi nechtělo věřit tomu, jak mi tohle kolo vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že to vždycky schytam ja. Loni s olisem jsem prohral všechno, a snad pokažde nějakym debaklem. Vždycky mu to proti mně vyšlo paradně. Tak letos jsem asi otloukankem pro tebe.

Reagovat
Pinturicchio

No uvidíme, ještě budeš mít dost šancí mi ty porážky vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak od třičtvrtě na sedm mam praci hotovou

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Votas

09:59 Tudor může převzít Neapol

Chorvatský kouč Igor Tudor by mohl už během pondělka převzít tým Janova. Pokud by vystřídal Ivana Juriće, stal by se už třetím trenérem mužstva v této sezoně. Naposledy Tudor vedl v závěru minulé sezony Udine, se kterým se mu podařilo zachránit v nejvyšší soutěži. (football-italia.net)

Neapol...NEAPOL...o 12 slov dál Janov...To u toho fakt nikdo nepřemýšlí? Dyť to takhle posrat nemůže ani automatickej translátor, ne?

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Perziosi čo má s tými chorvátmi?

Reagovat
Pipo123

Včerajšia remíza je docela fajn, páči sa mi reakcia Inzaghiho, videl že Lulič hraje hovno tak ho stiahol dolu, dúfam že proti AC bude hrať Lukaku, Correa a Cataldi základ. Keď tak pozerám na náš rozpis tak by sme mohli zbierať body, navyše dôležitá vec že môžeme vypusitť EL kde už je istota postupu. Zas a znova sa obávam že v zápase proti AC rupneme ako to máme vo zvyku, v tejto sezóne sme ešte nikoho kvalitného neporazili, teda až na OM

Reagovat
smazaný uživatel

OM letos zatím celkově velká bída

Reagovat
Ragazzo d'oro

Neboj, my porazili jen AS v době jejich totální bídy

Reagovat
Eldarion

Kľúčový zápas o LM, Inter tiež bude strácať netreba zabúdať že ich stále čaká Juve, Rím vonku a Neapol doma takže ani oni na tom nie sú najlepšie.

Reagovat
Pipo123

Vsetci az na Juve budu strácať, sezone je stale dlha, takze sa to este bude menit, u Lazia je otazne ci bude stacit na TOP4 porážať slabších superov, mozno aj hej, keby sme dolazali obcas uhrať body proti TOP4 tak je to vyborne rozohrané sezona, aj ked ona je aj teraz dobre rozohrané, 4 miesto, postup v EL. Mozno je to strop Lazia, podobne aj u AC, zatiak staví porážať slabších, no ci to bude stacit na LM?! Uvidime

Reagovat
Eldarion

Tak tak pravdepodobne to bude medzi AS, Vami, Interom a AC do posledného kola. AS bude musieť začať byť konzistentne, vás brzdia tie body zo stratených veľkých zápasov, Inter ak dokáže ten svoj typický výpadok v strede sezóny prerušiť mali by byť okej, pre nás bude zásadne kto v zime príde ako posila lebo už bez tých zranení sme boli na tom biedne.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Minimálne 5 bodov

Reagovat
Eldarion

Na AS vonku a Neapol doma máte ak zahráte dobre, prečo nie

Reagovat
Inter Eterno Amore

jo minulú sezonu sme až na ten posledný zápas doma s JUve s top 6 neprehrávali vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to supertrapny, z 17 posledních zapasu ac juve vyhralo ac 1x ???

Muzou mi fanousci ac rict, co se u vas za poslednich cca 13 let zmenilo k lepsimu ?

Reagovat
Ragazzo d'oro

13 let?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele