12. kolo
11.11.2018 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Chievo Verona - Bologna FC 2:2

Chievo znovu nevyhrálo, i když tentokrát má alespoň bod za remízu s Boloňou a konečně se dostalo z mínusu. Pro oba celky je to málo, Fly Donkeys potřebovali vyhrát, stejně jako Boloňa. Na druhou stranu výsledek je vzhledem k průběhu utkání spravedlivý.

Na Stadio Bentegodi nakonec padly čtyři branky, čtyři krásné branky, které ale vítěze neurčily. Ve vyrovnaném utkání začali lépe hosté, kteří se ujali vedení už ve 4.minutě. Federico Santander si naběhl na zpětný nákop do šestnáctky a hlavou k tyči překonal zkušeného Sorrentina. Pro domácí mohlo být ještě hůř, kdyby Palacio sám před brankářem nezaváhal. Místo dvoubrankového vedení se musela Boloňa smířit s vyrovnáním. Ve vápně Boloni totiž došlo ke hře rukou a sudí neměl na výběr. Riccardo Meggiorini si pak nedělal problémy a přesnou střelou srovnal na 1:1. Vyrovnaný zápas pak směřoval k poločasové remíze, když těsně před koncem Chievo otočilo výsledek ve svůj prospěch. Meggiorini si na malém vápně zastříhal nůžkama, ale trefil tím svého spoluhráče Obiho, od kterého skončil balón v síti.

Chievo mělo na začátku druhého poločasu velkou možnost navýšit vedení, jenomže svojí šanci neproměnilo a následně za to bylo potrestáno. Centr Ladislava Krejčího poslal hlavou do sítě Riccardo Orsolini! Po hodině hry byl tak výsledek znovu nerozhodný, tentokrát 2:2.

V samotném zápase neměl navrch ani jeden z týmů. Vyrovnaná partie pak pokračovala až do závěrečných minut, ve kterých mohl definitivně rozhodnout Stepinski, který trefil jen protihráče. Chievo znovu nevyhrálo a na první vítězství v sezoně stále čeká. I pro Boloňu je celkový bod v zápase s posledním týmem soutěže málo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele