Serie A - preview 12. kola

09.11.2018, 08:54, aktualizováno 11.11.2018, 09:06
Previews
Šesti zápasy bude dnes dohráno dvanácté kolo italské ligy a ten nejzajímavější je na programu na závěr - proti sobě se postaví AC Milán a Juventus. Inter se pokusí bodovat v Bergamu, AS Řím doma přivítá Sampdorii, Lazio zase cestuje do Sassuola...
Atalanta Bergamo - Inter Milán  (neděle 12:30)
Souboj dvou týmů vyznávajících modročerné barvy hostí stadion Atleti Azzurri D'Italia. Pokud se chce Inter vrátit na druhé místo, musí bezpodmínečně zvítězit. Spallettiho svěřence ale čeká rozjetý soupeř, Atalanta chytla formu a třikrát v řadě naplno bodovala.

Oba celky mají jednoho společného jmenovatele a tím je trenér Gian Pier Gasperini. Zkušený italský kouč v Interu působil, ale díru do světa s ním neudělal. Povedlo se to až s Atalantou Bergamo, kterou dokázal nejenže dostat do pohárové Evropy, ale ještě vychoval spoustu nadějných hráčů do velkých klubů a ani Inter není výjimkou.

Atalanta po pomalém začátku konečně válí a už tři kola v řadě neztratila ani bod. Naposledy vyhrála v Boloni a v tabulce se posunula už na jedenácté místo. Tím však cíle Bergamaschi rozhodně nekončí, Gasperiniho tým by se rád vrátil na pozice zaručující Evropskou ligu. V tomto kole přivítají na svém stadionu Inter, se kterým tu už tři roky neprohráli.

Inter zvítězil na stadionu Atleti Azzurri D'Italia v únoru 2015 a od té doby si přivezl maximálně bod. Současná forma milánského velkoklubu je však diametrálně odlišná. Inter pod vedením Luciana Spallettiho šlape, což potvrdil v týdnu v Lize mistrů remízou s Barcelonou. Nerazzurri tak drží druhé postupové místo a pokud zvládnou zápas na Tottenhamu, po letech si zajistí účast v osmifinále nejprestižnější klubové soutěže.

Ale ještě nepředbíhejme. Inter má před sebou důležité ligové zápasy a ten v Bergamu rozhodně nebude jednoduchý. Jak už ale bylo řečeno, Inter má v Serii A fazonu, nejlepší ze všech týmů a už sedm zápasů neztratil ani bod.

Domácí tým bude oslaben o Varniera, Masiella, Tumminella a Recu, všichni mají zdravotní problémy. To Inter ani po zápase s Barcelonou nepočítá zraněné a kouč Luciano Spalletti může nasadit to nejsilnější, co má k dispozici.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Palomino, Mancini - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Gómez - Iličič, Zapata
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar, Asamoah - Gagliardini, Brožović - Joao Mario, Candreva, Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.47 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Bologna FC  (neděle 15:00)
Další šanci, jak zlomit nelichotivou sérii a konečně se dostat do plusových bodů, bude mít Chievo. Veronský celek doma hostí Boloňu, která pod Filippem Inzaghim také zrovna dvakrát nezáří.

Už to trvá dlouho, hodně dlouho a Chievu se ne a ne podařit zvítězit. V letošní sezoně se to ještě nepovedlo a tak není divu, že se tým krčí na beznadějně posledním místě s mínus jedním bodem. Prozatím nepomohla ani léčba novým trenérem Giampierem Venturou, ten ve třech zápasech zaregistroval tři porážky. Mimochodem tu nejtěžší hned při své premiéře od Atalanty Bergamo 1:5.

Nezbývá než doufat, že se černou sérii konečně podaří zastavit a doma k tomu bude tentokrát velká příležitost, neboť Boloňa letos také zrovna neúřaduje.

Rossoblu jsou na tom sice lépe, ale také oni si zahrávají. Po jedenácti kolech balancují na samotné hraně záchrany a sestupu. V tuto chvíli jsou sedmnáctí, ale k dispozici mají jen dvoubodový náskok. Boloňa před sezonou angažovala Filippa Inzaghiho, který měl navázat na celkem úspěšnou práci Roberta Donadoniho, jenže týmu se pod bývalým útočníkem AC Milán zrovna nedaří. Venku ještě nevyhrál a celkově čeká na tříbodový import už čtyři ligová utkání.

Jedním z problémů Chieva je rozsáhlá marodka. Kouč Ventura nemůže počítat s Rigonim, Pucciarellim, Djordevićem, Cacciatorem, Tomovićem a Jaroszynskim. Boloňa bude mít v tomto velkou výhodu, neboť Inzaghi postrádá pouze osamoceného Mattiella.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Bani, Rossettini, Barba - Depaoli, Obi, Radovanovič, Giaccherini, Kiyine - Meggiorini, Stepinski
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, Gonzalez, Helander, Mbaye - Poli, Pulgar, Svanberg - Dijks, Santander, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.10 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Empoli čeká první ostrý duel s novým trenérem na lavičce. Zkušený Giuseppe Iachini se bude chtít ukázat a jeho prvním soupeřem bude Udinese. Ani tomu se moc nedaří a velmi brzy by mohla následovat podobná změna na trenérské židli i u něj.

Aurelio Andreazzoli už není trenérem Empoli. Poté, co tým vytáhl zpět do první ligy a v té druhé s ním předváděl skvělý fotbal, své angažmá končí. Toskánský celek se rozhodl pro drastickou změnu především na základě výsledků. Ačkoli předváděná hra mnohdy vůbec nebyla špatná, z hlediska zisku bodů to za moc nestálo. Empoli po sérii špatných výsledků kleslo Empoli až na sestupovou 18. příčku a na jeho kontě se v této chvíli nachází jen šest bodů.

Vaz Andreazzolimu zlomily především těžké porážky od Juventusu Turín a naposledy od Neapole, od které dostalo Empoli hned pět branek! Empoli bude spoléhat na to, že mu změna trenéra přinese okamžité zlepšení a probudí schopnosti hráčů. Kromě jiného se pokusí využít také výhodu domácího prostředí. Na stadionu Carla Castellaniho to Empoli s Udinese umí a Zebry si odtud odvezly za posledních 16 let tři body jen dvakrát.

Jenže ani Zebrám se moc nedaří. Oslnivý pocit výhry zažili hráči naposledy koncem září a jinak se trápí. Po remíze s Janovem se zdálo, že vše nabírá správný směr a ani v duelu minulého kola proti AC Milán se Udinese neprezentovalo špatným výkonem. Jenže ke konci utkání ztratilo síly i pozornost a kvalita AC se projevila. Po vyloučení obránce Nuytincka, který přijde o zápas v Toskánsku, se totiž v 96. minutě prosadil kapitán Romagnoli a Zebry opět padly.

To si teď nemohou dovolit, což brankář Juan Musso dobře ví. "V neděli odpoledne musíme udělat všechno pro to, abychom v Empoli konečně vyhráli. Nebereme nic jiného než výhru. Změna trenéra u soupeře pro nás nic neznamená, pořád chceme tři body. Je jedno, jestli budeme hrát krásný fotbal, důležité jsou v tuto chvíli jen body," uvědomuje si mladý brankář Zeber.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Provedel - Di Lorenzo, Maietta, Silvestre, Antonelli - Acquah, Bennacer, Krunić - Zajc - La Gumina, Caputo
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Opoku, Troost-Ekong, Samir - Pussetto, Fofana, Mandragora, Barák, Stryger Larsen - De Paul - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.42 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Římané mají za sebou náročný výlet do Moskvy, který jim ubral dost sil. Mohl ale povzbudit jejich sebevědomí, které AS v lize hodně postrádá. V neděli odpoledne se do Věčného města podívá nebezpečná Sampdoria Janov.

AS Řím stále připomíná tým se dvěma tvářemi. Jednu z nich ukazuje v Lize mistrů, tu druhou má pro Serii A. Právě v rámci Ligy mistrů odehráli Římané poslední soutěžní duel, který by jim mohl vlít optimismus do žil. V těžkém utkání totiž porazili oslabený tým CSKA Moskva a připsali si velmi důležité tři body do tabulky. Ta dělá jejich fanouškům velkou radost, protože k postupu do další fáze Římané ve dvou duelech potřebují již jen bod.

Domácí scéna v první lize už ale tolik optimismu nenabízí. Římané se po mnoha nevýrazných či vyloženě smutných výkonech pohybují až v polovině tabulky, aktuálně na devátém místě! Zatím nasbírali jen 16 bodů a od prvního Juventusu je dělí přesně 15 bodů. Doposud se tým trenéra Di Francesca radoval z výhry jen čtyřikrát. V minulém kole si připsal jen remízu s Fiorentinou, kterou Florenzi vybojoval gólem z 85. minuty.

Římané před devíti zápasy změnili tradiční rozestavení 4-3-3 na 4-2-3-1 a od té doby se jim daří o něco lépe. V devíti zápasech prohráli jen jednou a hned šestkrát vyhráli (pokud počítáme i zápasy v pohárech). Mužem, který z této změny hodně profituje, je mladý záložník Lorenzo Pellegrini.

Mladý talent v rozhovoru pro Roma TV sdělil: "Máme za sebou velmi těžké utkání, i vzhledem k cestování nebo počasí v Moskvě. Vše jsme ale zvládli, i když v naší hře pořád vidíme nedostatky a nějaké chyby. Ale jsme velmi spokojení s naším postavením v tabulce. Teď to ale musíme zopakovat v lize, protože tam rozhodně spokojení být nemůžeme. Chceme v neděli tři body a věřím, že se nám to může podařit."

Římané půjdou do utkání bez Perottiho, Karsdorpa a Lucy Pellegriniho, zraněn je pak také De Rossi. Sampdoria má jen jedinou absenci, kterou je záložník Barreto. Trenér Marco Giampaolo začal se Sampdorií skvěle, ale v posledních týdnech se mu nedaří tak, jak by si asi přál. Na porážku od AC Milán navázal debaklem, který mu připravil FC Turín. Sampdoria se i kvůli tomu propadla až na 11. příčku.

Hodně specifické utkání čeká na Grégoira Defrela, který dost neúspěšně působil právě v Římě. "Bude to zvláštní pocit, ale jsem rád, že se na Olimpico můžu vrátit. Chci ukázat svoji kvalitu a to, jak dobrý hráč opravdu jsem. V tuto chvíli jsem maximálně spokojený v Sampdorii a doufám, že v Římě odehrajeme mnohem lepší utkání než proti Turínu."
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov - N’zonzi, Cristante - Ünder, Pellegrini, Kluivert - Schick
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Tonelli, Andersen, Murru - Ekdal, Praet, Linetty - Saponara - Defrel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.85 - 7.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - SS Lazio  (neděle 18:00)
Lazio se s Milánem přetahuje o čtvrté místo, takže na půdě Sassuola si nemůže dovolit zaváhat. Domácí představují nevyzpytatelný tým, který po skvělém začátku přeci jenom polevil a spadl na šesté místo. Oba týmy v minulé kole vyhrály, což budou chtít ve vzájemném zápase na Cittá del Tricolore potvrdit.

Sassuolo mělo vynikající start do sezony a i když už několikrát zbytečně ztratilo, drží se v popředí na pohárových příčkách. Před týdnem však Neroverdi zase vyhráli, když porazili 2:0 slaboučké Chievo.

V přímém souboji o evropské poháry přivítají Neroverdi nepopulárního soupeře - Lazio a z loňské sezony mu mají co oplácet. Lazio totiž zvítězilo v obou duelech a to rozdílem třídy. Památný je zápas na Stadio Olimpico v Římě, který Lazio ovládlo vysoko 6:1. V odvetě pak na půdě Sassuola vyhrálo 3:0.

Laziu se i letos pod Simonem Inzaghim daří a znovu bojuje o účast v Lize mistrů. Biancocelesti patří po jedenácti kolech páté místo, jen o skóre za čtvrtým AC Milán, se kterým se o onu klíčovou příčku přetahují. Lazio v minulém kole rozstřílelo SPAL 4:1 a dobrou formu předvedlo i v Evropské lize, kde porazilo i napodruhé posledního finalistu Olympique Marseille 2:1 a zároveň si tím zajistilo postup do další fáze soutěže.

Roberto De Zerbi bude postrádat Bogu a Bourabiu, jedná se o jediné dvě ztráty Sassuola pro utkání s Laziem. Hosté jsou na tom ještě lépe, Simone Inzaghi ani po zápase s Marseille nemusel počítat zraněné, takže na Cittá del Tricolore se nepředstaví jen útočník Caicedo.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Marlon, Magnani, Ferrari - Lirola, Duncan, Magnanelli, Rogerio - Berardi, Boateng, Djuričić
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Wallace, Acerbi, Radu - Patric, Parolo, Cataldi, Milinković-Savić - Lulić - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.95 - 3.72 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Juventus FC  (neděle 20:30)
To nejlepší z 12. kola si italský fotbal schoval na nedělní večer. Na San Siru se totiž utkají AC Milán a Juventus. Hosté přijíždějí do města módy coby velký favorit, ale Milán nebude chtít prodat svojí kůži lacino. Rossoneri navíc vyhráli tři ligové zápasy v řadě a poskočili už na čtvrté místo, na Starou dámu ale ztrácejí propastných deset bodů.

Zápas bude po všech stránkách pikantní, utkají se dva z nejúspěšnějších italských celků historie, které pojí několik hráčů, kteří oblékali oba dresy. Ještě donedávna to byl například ikonický Andrea Pirlo, dnes jsou to obránci Leonardo Bonucci, Mattia Caldara a útočník Gonzalo Higuaín. Nesmíme také zapomínat, že AC Milán je posledním klubem, který vyhrál před nadvládou Juventusu Scudetto, navíc s trenérem Massimilianem Allegrim.

AC Milán má za sebou tři výhry v řadě a čtvrteční remízu na půdě Realu Betis v Evropské lize. Ta sice odsunula Gattusův tým na třetí nepostupové místo, ale AC má vše ve svých rukou. Kolem Rossoneri se v posledních dnech, týdnech i měsících neustále rojí různé spekulace ohledně příchodů nový hráčů i trenérů. Posledním adeptem byl bývalý manažer Arsenalu Arsene Wenger, který však námluvy s Milánem popřel.

Vedení týmu zatím Gattusovi důvěřuje, koneckonců někdejší bouřlivák na zelených trávnících dokázal Milán pozvednout, vždyť v této sezoně jeho tým v lize prohrál jen dvakrát, což je stejné číslo jako u Neapole nebo Interu.

Juventus zažil v týdnu první porážku v sezoně, navíc na domácím stadionu. Stará dáma v závěru nestačila na Manchester United, který jí tak oplatil porážku z prvního utkání. Pro Juventus to nic vážného neznamená, svojí skupinu Ligy mistrů vede i nadále a má zaděláno na postup. V italské Serii A jsou Bianconeri naprosto suverénní. Dosud ztratili jen v jednom případě s Janovem, jinak neustále vítězí.

Vzájemné zápasy tvoří jednu velkou historii. Juventus má v posledních letech přeci jenom výrazněji navrch, což jen potvrzuje úpadek, který milánský velkoklub za léta postihl. V minulé sezoně vyhrál Juventus oba zápasy a navrch přidal i jednoznačnou výhru ve finále Coppa Italia 4:0.

Zatímco Juve bude chybět pouze zraněný Emre Can, situace Milána je složitější. Mimo jsou dlouhodobě Caldara, Musacchio, Bíglia i Strinić a na marodce rovněž zůstává Bonaventura.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Zapata, Romagnoli, Rodríguez - Suso, Kessié, Bakayoko - Calhanoglu, Castillejo, Higuaín
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanič, Matuidi - Dybala, Mandžukič, C.Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.00 - 3.62 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Parma Calcio  (sobota 15:00)
Turín, jak se zdá, našel správný rytmus. Poté, co se střelecky znovu probudila jeho hlavní ofenzivní hvězda, má trenér Walter Mazzarri dostatek důvodů k optimismu. Ve tři body se je pokusí proměnit už v sobotu odpoledne díky utkání s Parmou.

Býci z Turína se poslední dobou dostali do tempa a daří se jim získávat pravidelně body. Už v šesti posledních zápasech neprohráli a v polovině z nich se mohli radovat z výhry. Naposledy se Turín prosadil zcela jasně proti Sampdorii Janov, ačkoli v utkání nebyl favoritem. V síti Námořníků skončil míč celkem čtyřikrát a první dva zásahy měl na svědomí Andrea Belotti. Ten byl delší čas kritizován za to, že neproměňuje tolik šancí, kolik by mohl.

Takže se mu logicky ulevilo. "Je jasné, že ze mě spadl velký a těžký balvan. Nepřipouštěl jsem si tu kritiku nebo to vysoké očekávání zase tak moc, ale samozřejmě jsem to vnímal. Snažil jsem se nebrat si to a soustředit se spíš na práci. Věděl jsem, že to jednou přijde a že tu smůlu protrhnu. Předvedli jsme proti Sampdorii skvělý výkon a teď je důležité, abychom vstoupili se stejným zápalem také do utkání s Parmou."

Proti Parmě toho Turín sehrál už poměrně hodně, ale za posledních 17 let ji porazil jen čtyřikrát! Za stejnou dobu se však Parma radovala na půdě Býků pouze dvakrát z výhry, takže se Granata bude opírat opět o sílu domácího stadionu. Poslední návštěva Olympijského stadionu se odehrála před čtyřmi roky a utkání jedinou brankou rozhodl domácí obránce Matteo Darmian.

Problémem pro trenéra Waltera Mazzarriho by mohla být absence klíčového záložníka Soualiha Meïtého, který nemůže nastoupit z důvodů karet. Jinak má Mazzarri prakticky kompletní kádr. A to samé platí o D’Aversovi, jemuž schází jen Štulac, opět z důvodu karetního trestu.

Parma zoufale potřebuje nějaký dobrý výsledek. V posledních deseti zápasech vyhrála jen čtyřikrát a spíše se množí porážky na jejím kontě. O všechny body přišla proti Laziu a Atalantě, zatímco v minulém kole byla jasným favoritem. Ani nad Frosinone ale nedokázala Parma vyhrát a dokonce mu nedala ani jednu branku! Pravda ale je, že musela třicet minut hrát bez vyloučeného Štulace.

Někdejší útočník Parmy Cristian Longobardi ke svému oblíbenému týmu řekl: "Parma udělala velký pokrok a bylo vidět, že dokáže přivést velmi schopné a dobré hráče. Myslím si, že fanoušci mohou být hrdí na to, co v posledních letech dokázala. Současnost je stále pozitivní, protože se Parmě předpovídal velmi rychlý pád. Já jí však věřím a doufám, že se co nejdřív zachrání. V sobotu si musí dávat pozor především na Iaga Falquého, který je podle mého mínění rozhodujícím elementem."
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N’Koulou, Djidji - De Silvestri, Baselli, Rincon, Aina - Soriano - Iago Falqué, Belotti
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, B. Alves, Gagliolo, Gobbi - Deiola, Barillà, L. Rigoni - Gervinho, Ceravolo, Siligardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.33 - 7.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
SPAL a Lazio Řím jsou jediné týmy, který ještě ani jednou neremizovaly. V tomto ohledu je sobotní soupeř SPALu mnohem zkušenější, protože se svými soupeři si Cagliari rozdělilo body už čtyřikrát.

V sobotu v podvečer dorazí na Stadio Paolo Mazza do Ferrary Cagliari a už se určitě těší. Se SPALem se v moderní době utkalo jen třikrát, ale ve všech třech případech si s ním poradilo na výbornou. SPAL naopak proti Cagliari tradičně mívá velké potíže v útoku a za ty tři zápasy mu dal jen jednu jedinou branku.

Na moc velkou hitparádu to u domácího týmu nevypadá ani teď. SPALu se nedaří tak jako na začátku ročníku, kdy vlétl do zápasů nadšený a optimistický. V posledních týdnech se jeho forma dramaticky zhoršila a SPAL začal pravidelně prohrávat. SPAL překvapil snadným vítězstvím nad AS Řím, ale pak se zase vše vrátilo do starých kolejí. SPAL prohrál s Frosinone, které mu nadělilo hned tři branky. A ještě o jeden gól víc mu v minulém kole dalo domácí Lazio.

Jediným střelcem SPALu v tomto utkání byl Mirko Antenucci, který posléze řekl: "Nedařilo se nám prakticky nic. V útoku jsme nebyli dostatečně přesvědčiví a v obraně to bylo ještě mnohem horší. Chybělo nám štěstí, ale také víc klidu a odvahy. S tím musíme něco dělat. Teď nás čeká další náročný duel. Proti Cagliari se nám dlouhodobě nedaří a doufám, že to teď dokážeme zlomit," přeje si zkušený útočník.

Cagliari totiž taky nemá moc dobrou formu, respektive je to forma hodně proměnlivá. Za posledních deset utkání Cagliari třikrát prohrálo a stejný počet zápasů vyhrálo. Po těsném vítězství nad Chievem Verona opět nepředvedlo moc dobrý výkon v minulém kole a po velmi špatné obranné činnosti nestačilo na lepší Juventus Turín.

Nezachytilo především začátek utkání a po brance Paula Dybaly prohrávalo už v první minutě, což ho pak výrazně ovlivnilo. Domácí SPAL se musí obejít bez vykartovaného Evertona Luize a zcela fit nejsou Valoti s Faresem. U Cagliari platí to samé o dvojici Klavan a Lykogiannis.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
V. Milinković-Savić - Bonifazi, Vicari, Felipe - Lazzari, Missiroli, Valdifiori, Schiattarella, F. Costa - Antenucci, Petagna
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacane, Ceppitelli, Padoin - Ionita, Bradarić, Barella - Castro, Pedro - Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.11 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - SSC Neapol  (sobota 20:30)
V sobotu večer se může měnit pořádí na druhém místě, neboť Neapol hraje o den dříve, než její konkurent Inter Milán. Partenopei se představí na stadionu Luigi Ferraris v Janově, kde už přes šest let neprohráli. Tedy alespoň v zápasech s janovským FC. Grifům se pod Ivanem Jurićem vůbec nedaří.

Přitom nová štace chorvatského lodivoda začala nejlépe jak mohla. Janov byl prvním a vlastně dosud jediným týmem, který dokázal v této sezoně obrat o ligové body vedoucí Juventus Turín. Remíza 1:1 ze stadionu Staré dámy byla jediným světlým okamžikem ve staronovém angažmá Ivana Juriće. Janov následně získal ještě bod s Udinese (2:2), pak ale dva zápasy prohrál.

Jako polehčující okolnost může sloužit fakt, že Grifové hráli dvakrát venku, navíc v Miláně proti AC a Interu. Zatímco s Rossoneri padli až v nastavení, s Interem to byla jednoznačná záležitost. Janov inkasoval pět branek a domů se vracel s ostudou.

Neapol bude mít ještě v nohách těžký duel Ligy mistrů s Paris Saint-Germain. Remíza 1:1 ponechala italský celek na čele skupiny, která však ještě v žádném případě není rozhodnutá. Partenopei však mají osud ve svých rukou a v dalších kolech se představí proti Crvene Zvezdě Bělehrad a na půdě posledního finalisty Liverpoolu.

Nyní se musí Ancelottiho parta opět soustředit na Serii A, kde jí patří druhé místo společně s Interem Milán. Neapol naposledy zvládla duel s Empoli a v sezoně zatím prohrála jen dvakrát. Podle Ancelottiho nečeká na Neapol v Janově jednoduchý soupeř a chválil především polského útočníka Krzysztofa Piateka. "Vede si velmi dobře a každý, kdo takhle hraje, může usilovat o angažmá ve velkých týmech. Tam, kde je teď, je to pro něj ideální. Je to nebezpečný hráč, velmi živý v pokutovém území, a proto ho musíme držet pod kontrolou," prohlásil velezkušený trenér.

CFC se musí obejít bez Spolliho, Marchettiho, Favilliho a Sandra. Ani Carlo Ancelotti nebude mít k dispozici kompletní kádr. Mezi zraněnými zůstávají Chiriches a Younes a nejistý je i start belgického štírka Driese Mertense, který však v nominaci na zápas nechyběl.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Criscito, Romero, Biraschi - Lazović, Bessa, Veloso, Hiljemark, Romulo - Kouamé, Piatek
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Malcuit, Albiol, Koulibaly, Hysaj - Callejón, Allan, Hamšík, Zielinski - Insigne, Milik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.75 - 4.90 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Frosinone Calcio - ACF Fiorentina  (pátek 20:30)
Frosinone se ještě nevzdává a v posledních týdnech se mu začíná dařit i výsledkově. Trochu netradičně už v pátek večer změří Frosinone síly s dalším náročným soupeřem, neboť na jeho půdu zavítá Fiorentina.

Frosinone má na svém, kontě zatím jen šest bodů z jedenácti odehraných utkání a mnozí jej řadí na pozici největšího favorita pro sestup. Ještě nedávno se Frosinone hodně trápilo a dokonce zažívalo sérii šesti porážek v řadě, ale v posledních týdnech se jeho situace začala pomalu zlepšovat. Frosinone už ve třech minulých duelech neprohrálo a nasbíralo pět bodů. V minulém utkání dokonce sahalo po výhře nad Parmou, ale často ho zrazovala koncovka.

Člen užšího vedení týmu Stefano Capozucca v rozhovoru pro RMC Sport řekl: "Aktuálně se nacházíme ve velmi dobré formě, když porovnáme, jak to vypadalo na začátku sezony. Myslím, že celý tým víc chápe trenérovu vizi a hráči na sobě opravdu pracují. Sehráváme se a to chtělo čas. Teď je potřeba vytěžit z naší dobré formy co možná nejvíc. Proti Fiorentině to bude opravdu velký test naší odolnosti a schopností celkově," uvědomuje si zkušený činovník.

Trenér Longo se musí obejít bez Molinara, kterého trápí svalové potíže. Na jeho místě zřejmě uvidíme Beghetta. Frosinone v roce 2016 s Violou na domácí půdě už hrálo a nedopadlo to pro něj vůbec špatně, protože s favoritem utkání dokázalo uhrát bod za remízu bez branek. Teď by se o něco podobného chtělo pokusit znovu, i když současná Viola je velmi těžkým soupeřem.

Trenér Stefano Pioli má k dispozici velmi mladý a velmi ambiciózní tým, jehož hlavním cílem v sezoně je probojovat se do evropských pohárů, v nichž tentokrát Viola schází. Na začátku sezony to vypadalo hodně nadějně a prakticky všechno v týmu fungovalo na jedničku. Poslední dobou ale Viole trochu dochází dech a její výkony se zhoršují.

Za posledních deset soutěžních duelů se jí povedlo vyhrát jen třikrát a v minulých třech duelech Viola dokázala vždycky uhrát jen jeden bod. Po Cagliari a Turínu si Viola rozdělila body také s AS Řím, ačkoli nad ním ještě deset minut před koncem vedla díky brance Jordana Veretouta. Ani jeho proměněný pokutový kop ale Viole na tři body nestačil.

Obránce Vitor Hugo byl po utkání hodně zklamaný. "Velmi nás mrzelo, že jsme dostali branku pět minut před koncem. Už se zdálo, že bychom si konečně mohli připsat plný počet bodů. Teď už se ale zase naplno soustředíme jen na nadcházející duely a věříme, že se nám povedou lépe. Frosinone nesmíme podcenit, protože zadarmo nám body nedá. Budeme muset ukázat naši kvalitu i charakter."
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Ariaudo, Capuano - Zampano, Maiello, Chibsah, Beghetto - Ciano - Ciofani, Campbell
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Veretout, Norgaard - Chiesa, Simeone, Pjaca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.14 - 3.62 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC11101024:831
2.Inter Milán1181221:625
3.SSC Neapol1181224:1225
4.AC Milán1163221:1421
5.SS Lazio1170417:1321
6.US Sassuolo1153319:1618
7.Turín FC1145216:1317
8.ACF Fiorentina1144317:916
9.AS Řím1144318:1416
10.Atalanta Bergamo1143419:1315
11.UC Sampdoria1143415:1115
12.Parma Calcio1142510:1414
13.Janov CFC1142516:2414
14.Cagliari Calcio1134410:1413
15.SPAL 2013114079:1712
16.Udinese Calcio1123610:169
17.Bologna FC112369:169
18.Empoli FC1113710:206
19.Frosinone Calcio111379:246
20.Chievo Verona110298:28-1
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (282)

Přidat komentář
Eldarion

Official announcement of AC Milan about the San Siro:

A.C. Milan S.p.A. and F.C. Internazionale Milano S.p.A. announced the signing of a Memorandum of Understanding formalising their willingness to work together on the project for a modern, state-of-the-art stadium.

An infrastructure adapted to current standards is paramount to delivering a world-class fan experience, as well as on-and-off-the pitch success. The Clubs believe that a shared stadium will serve in the best interests of all stakeholders from a financial, administrative and technical perspective, and are evaluating several possible options, including a complete renovation of the existing San Siro Stadium. A joint task-force to analyse all options accordingly has also been re-established.

The Clubs aim to conclude an initial evaluation phase by the end of the year, in order to commence the technical and administrative activities required to deliver a modern stadium to their fans in the shortest possible timeframe.

On Thursday the two Clubs met with the Mayor of Milano re-opening a constructive and productive dialogue with the objective of examining in more detail the option of a redevelopment of the area around San Siro.

Myslím, že najlepšie riešenie aké mohli AC a aj Inter spraviť. Kompletná prestavba a spraviť zo San Sira moderný štadión je super ale dosť podstatné je si myslím aby ho aj dokázali pretiahnuť do vlastníctva AC a Interu ako sa spomínalo.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pipo123

Lazio včera porazilo 2:1 Marseille a v Evropské lize nasázelo už sto branek. Něco takového se vedle římského celku povedlo už jenom třem klubům - Villarrealu, Salzburgu a Athleticu. (football-italia.net)

A stále bez nejakého výraznejšieho úspechu v EL, snad sa to túto sezónu zlomí a niečo uhrame

Reagovat
DelPiero137

prajvem vam to

Reagovat
rossoneri89

Musacchio je mimo 6 az 8 tyzdnov. Ja neviem kto kazdy bude hrat.

Strinic, Caldara, Musacchio, Calabria, Kessie, Calhanoglu, Biglia, Bonaventura, Cutrone a Higuain su bud mimo alebo visi nad nimi otaznik.

to je neskutocne kolko ich je

Reagovat
Pipo123

Ide repre pauza, to vam pomoze

Reagovat
rossoneri89

mozno pre Kessieho, Higuaina, Calabriu a Cutroneho .... ostatni su mimo na dlhsie

Reagovat
Eldarion

Higuain, Cutrone, Calabria, Bonaventura, Calhanoglu, Kessie by mali byť ready po repre pauze a povedzme si úprimne, proti Juve by sme aj ten bod uhrali horko-ťažko s plnou zostavou a kúskom šťastia takže nič hrozné sa nedeje si myslím.

Reagovat
Mrvinho

Nevadí. Juve nás podcení a já na vlastní oči uvidím brečet Ronalda nebo on mě, je to pořád otevřené

Reagovat
Eldarion

Reagovat
rossoneri89

ako fanusik AC dufam ze uvidis ty Ronalda plakat

Reagovat
rossoneri89

Bonaventura a Calhanoglu nie su vobec isty .... len bude smutne vidiet na ihrisku Bakayoka, Bertolacciho a Abateho proti Juve

Reagovat
Eldarion

Bakayoko spravil obrovský progres posledné zápasy a bol jeden z lepších ale Bertolacci a Abate mali dávno hrať niekde za Chievo bohužiaľ

Reagovat
LesyJePan

uz som si myslel ze takyto nazor na Bakayoka zastavam len ja.

Reagovat
rossoneri89

ano to je pravda ze Bakayoko sa velmi zlepsil ... ale aj tak nie je to hrac ktoreho by som chcel vidiet v kadri AC

Reagovat
Pipo123

Frosinone ide bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči, ktorí toho v LM zatiaľ najviac nabehali:

1. Matias Vecino (Inter) - 49,518 km

2. Marcelo Brozović (Inter) - 49,086 km

3. Ruud Vormer (Club Brugge) - 47,163 km

4. Taras Stepanenko (Sachtar) - 47,005 km

5. Jorrit Hendrix (PSV) - 46,407 km

6. Hans Vanaken (Club Brugge) - 46,210 km

7. Dusan Tadić (Ajax) - 46,105 km

8. Pavel Kaderabek (Hoffenheim) - 45,811 km

9. Nemanja Matić (Manchester United) - 45,642 km

10. Joshua Kimmich (Bayern) - 45,294 km

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil bych boty že v posledních 10 jsou aspoň 3 hráči AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeř Joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimavy hrac ten Stefano Sensi, o ktoreho ma zaujem AC Milan. Urcite ho budem blizsie sledovat. Pripomina mi ttak trochu Marca Verrattiho.

https://youtu.be/oyVENDFgt_M

Reagovat
Pipo123

Spominam si na neho ked hral este v Cesene, moc sa mi nepaci, Sasuolo hraje lepsie bez neho, este nema poriadne na zaklad v Sasoulu, takze pochybujem zeby pomohol AC

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že pořád na něj máme předkupní právo...

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní bránění toho Torina

Reagovat
Pipo123

Ale Inglese to trafil krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

To teda

Reagovat
Pipo123

Massa je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak věčný náhradník Lukáš Zima snad dnes první soutěžní zápas ve 2.lize za Livorno, vůbec v nějakým zápase, když nepočítáme Serii C, když chytal za Venezii a jeho další starty za juniorské výběry či v juiniorských výběrech v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ale len možno to je tým, že sa uhýba lopte. Načo vlastne šrtudujeme keď sa dá zarobiť takto ľahko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tam může mít? Tam si těžko něco našetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už len v Genoe mal najmenej tak 3 tisíc týždenne tipujem...

Reagovat
Largo

Bejci bejci...

Reagovat
FuckT

Hysaj nezvladol suboj a v utoku je uplne zbytocny. To je zle, ked uz aj proti timom ako Janov toho moc neukaze... A Milik si sem-tam celkom dobre nabehne, ale my to na nho vobec nevieme hrat. Kedze to je asi jeho jedina kvalita, tak jeho buducnost v SSC je dost miziva.

Reagovat
B3n

Co se tam stalo ?

Reagovat
olis

zapas bol preruseny kvoli silnemu dazdu

Reagovat
ED91

Dážď

Reagovat
B3n

Díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je písmo na EF zrazu naklonené nabok (neviem si vzpomenúť ako sa to volá ), že to tak predtým nebolo alebo mi len šibe už ?

Reagovat
smazaný uživatel

kurzíva sa to volá

Reagovat
smazaný uživatel

napadlo ma to 2 sekundy po tom čo som dal enter

:D ako naschval

Reagovat
olis

autor clanku to zabudol niekde ukoncit

Reagovat
Neon

Je to italská sekce, tak je to v Italic type

Reagovat
vfb

V ulicich Neapole je v průběhu zapasu lepší atmosféra než na půlce českých stadionů, docela fajn zážitek :)

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hipsteri ovladli krajske mesta, oleeeeee

Reagovat
Mihal

Forza Inter !!! Dnes to bude extra tazke

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to vyzera na pekne skurvenu nedelu

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně...

Každopádně Handa skvěle předtím, neskutečný zákrok

Reagovat
sinter

Reagovat
Mihal

Hrame jak o chlebičky dpč... uz zostava ukazuje ze spal to podcenil ...

Reagovat
Mihal

Posledne 3 zapasy sme nedostali gol a bergamo za 10 minut 3 tutovky

Reagovat
cresposuper

Druhy zapas po sebe, ktory Spall totalne prekoucoval. Perisic a Politano su uplne vystaveni a traja panaci v strede su vysmech.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ani neda povedat, ze by hrali zle. kedze oni vobec nehraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako toto je ale taky umění nedat

Reagovat
10

to je kopyto ten Iličić mělo to být 3:0, takže je úplně jasný, jak to dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si myslim, ze nie. toto je asi najhorsi vykon aky som za dlhu dobu videl. a ze ich bolo. myslim si, ze vitazstvo 5:0 spustilo klasicku Inter fazu

Reagovat
10

já myslím, že je to klasicky "nedáš-dostaneš" vytrestá, že to po takovým průběhu je jen 1:0...už teď musí být dost nahlodaný, že Inter furt drží ve hře

Reagovat
Rip

Spalletti je chuj, vždycky byl a vždycky bude.

Reagovat
M11

To je silene ze to je pouze 1:0

Reagovat
10

Zapata je větší kopyto než Petagna...pak už je jen Libor Došek

Reagovat
Furia Ceca

A Libor Kozák

Reagovat
lajka30

Škriniar se ještě diví

Reagovat
Mihal

Na co tam vobec isli, ked nemaju zaujem hrat...tam mali poslat primaveru...uz malo byt tak 4 ci 5:0 a nikto by nemohol nic povedat

Reagovat
M11

To neni mozne

Reagovat
10

to fakt mělo bejt 5:0 a nikdo by neřekl ani popel

Reagovat
M11

A to pocitas jen co Handa chytl

Reagovat
10

Spal se dobře připravil na ty náběhy beků Atalanty, křídla Politano-Perišić pracujou dozadu vzorně

Reagovat
cresposuper

A kto sa tomu divi? Taky Politano cez tyzden branil Albu...

Reagovat
10

to mi je celkem jedno, kdo se tomu diví...já ne, proto píšu, že se na to Spal dobře připravil

Reagovat
Rudy

Silenost ta obrana Interu stoji a hledi jak si to tam Atalanta tuka

Reagovat
cresposuper

Vsak obrana zatial funguje najlepsie. Co asi tak maju robit, ked nas Atalantu kazdu druhu minutu precisli v zalohe o dvoch hracov.

Reagovat
sinter

videl som len prvy polcas ale horela prava strana, trojuholnik vecino-d ´ambrosio-skriniar to bola cista katastrofa

a perisic aspon na dva zapasy na lavicku, je uplne jedno kto tam bude hrat, horsi vykon sa neda zahrat

Reagovat
danko10

Handanović je démon. I keď teda borci z Bergama mu dosť tou nekvalitou vo finálke nahrávajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Handa uz ted ma 10tku.

Reagovat
10

13 střel za poločas, 1 gól...úplně stejně ty dřeváci mleli v předkole EL Kodaň

Reagovat
Pipo123

Chyba im nejaky suter, Skoda ze tam nehraje Denis

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle namyslenost po vyhre 5:0 nad janovem zrejme spustila nejakou retezovou reakci a bude zajimave sledovat jakou.

Reagovat
smazaný uživatel

waw. waaaw. toto co bolo?

Spalletti s tym stredom neviem co chcel spravit. tam nech ide Vecino dole (kvoli zltej, inak Gagliardini, ten uz ma naj zapas sezony za sebou) a asi J Maria nech skusi.

Handanovic sa zmenil opat na Batmanovica. Co ten pochytal posledne zapasy je neskutocne.

Tolko stastia co mali je neskutocne.

Reagovat
Yanek

Tipuju, že to skončí 1:2

Reagovat
snuff24

Co jsme to tam vysrali za hovno ? horší poločas jsem dlouho neviděl, to je tak špatný až z toho mám spíš prdel než že bych byl nasranej

Reagovat
snuff24

konečně

Reagovat
cresposuper

Zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť neměl vytáhnoutou ruku, ne? Z takové blízkosti jak může reagovat? Dárek od rozhodčího

Reagovat
10

bez pohybu proti míči, z takovýhle vzdálenosti, to bych taky nepískal...ale Bergamo si nic jinýho nezaslouží

Reagovat
Rudnevs

btw. čo hovoríš tento rok na FC Basel?

Reagovat
10

faul Bergama?

Reagovat
snuff24

Však vašu piču sem taky neviděl a věřím, že ju máte!

Reagovat
10

kolik byl po poločase kurz na dvojku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj z toho nemám ani radost.

Reagovat
oli9

místo 5:0 z toho je 1:2

Reagovat
10

2:1

Reagovat
oli9

j aha

Reagovat
10

Miranda jak to zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Sii cazzo Inter si nezaslouží ani bod v tomto zápase

Reagovat
Mihal

To ani juve vo vela zapasoch a stale ich zbiera

Reagovat
snuff24

ale tohle je fakt totální mrdka , nepamatuju horší zápas z naší strany letos

Reagovat
10

vo vela zapasoch, jo?

Reagovat
Mihal

Ved kazdy zapas je tu zasypany kritickymi komentarmi fans juve na adresu vlastneho muzstva..

Reagovat
10

a na základě toho si to napsal?

Reagovat
Mihal

Ani proti junajtid ste si nezasluzili ani bod...

Reagovat
10

to ne, no

Reagovat
Mihal

Reagovat
Mihal

Resp kazde kolo

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

esteze si to napisal, lebo nikto by si to bez tvojho pozorneho oka nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bez naroku ti kokoti. oni su prijebani, ja nemam slov. sak naco sa snazit uhrat vysledok proti nejake atalante.

Reagovat
10

Papu má sílu jak Hulk, když takhle Borju jednou rukou zahodil

Reagovat
GEGE

Mrdka Keita hrozně špatný Kdo by řekl,že i průměrák Politano bude o třidu lepší než on...

Reagovat
Pipo123

Keita nemá na to hrať krídlo, nezvládal to v Laziu, v Monacu a nezvládne to ani teraz, jediné čo mu za dva roky išlo bolo hrať útočníka v 3-5-2 vedľa Cira, tam vedel využivť svoju rýchlosť v súbojoch proti stopérom, vedeľ sa zapojiť do kombinácie, vtedy hral naozaj výborne, no jeho použiteľnosť v útoku je nulová pokiaľ team nehraje na dvoch útočníkov, sám na hrote hrať nemôže a na krídle mu to nikdy nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

no ok prehra. po asi najhorsom vykone v sezone. strach mam ale vacsi z toho, ze je to opat zaciatok serie prehier. dnes asi nik nemoze namietat to, ze hrali ako mega ultra kokoti neschopni, vykon ani do Serie C (sorry, neviem to nejak odbornejsie popisat).

Reagovat
GEGE

fakt škoda,že dojebali tu EL...navíc s tím širokým kadrém co má Gasp k dispozici mohli udělat dobrý výsledek...

Reagovat
10

...taky se to na nich fest podepsalo ty první kola, protože tam asi měli velký ambice

Reagovat
mato Kreator

Atalanta

Reagovat
Votas

wow, tak už to začíná. Tradiční zimní období letos přišlo nějak brzo.

Reagovat
10

nakonec tu sedmičku ještě Atalanta dožene

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som vedel že nemám pozerať mal by som začať vešteckú kariéru alebo si podávať častejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci jako dambrosio,keita,gaglia,politano nemaji v takovem tymu co delat je to podprumer.

Reagovat
smazaný uživatel

politano? ja neviem uz...

Reagovat
Largo

Forza ROMA!

Reagovat
Largo

Reteeeee

Reagovat
Pipo123

ofsajd

Reagovat
Snatus

Kdo má vytvářet hru v záloze Romy? Mně ta záloha přijde strašně nekreativní.

Reagovat
Largo

Pellegrini.

Reagovat
Pipo123

Kolarov

Reagovat
Pipo123

Doria nič moc, v úvode sezóny sa mi páčili, teraz je to docela hrôza

Reagovat
olis

klasika, kazdy rok to iste spolu s Fiorentinou

Reagovat
10

Stejně tak Sassuolo, Fiorentina jak píše Olis...ty týmy hrajou jak na houpačce, jako kdyby neměli nějaký vyšší ambice hrát třeba EL. Kdykoliv se k ní přiblíží, tak přijde 5 zápasů bez výhry a úplně mdlý výkony. Tohle bohužel ligu sráží, ta kvalita od 7. místa dolů žalostně chybí.

Reagovat
10

Empoli herně nejhorší zápas v sezoně, ale vedou...tam ten fotbal dělají přesně naopak

Reagovat
Largo

Přesně

Reagovat
Largo

No, sporný to bylo. Ale ulevilo se mi

Reagovat
10

náhradník Wellbecka

Reagovat
Largo

Shiiiiiiick

Reagovat
Alberto Aquilani

Och. Ja som zaňho tak rad. Potreboval ho

Reagovat
GEGE

ten "nefaul" Manolase ale dost sporný no...podle mě to na pencli bylo...

Reagovat
Pipo123

Pridal tomu, padal este skor nez došlo ku kontaktu, problem je ale v tom ze 99 prípadoch by odpískal penaltu. Rozhodcovia to piskaju ako chcu,

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí asistence Jankto nastoupil hned po přestávce...tak snad to bude dál pokračovat

Reagovat
Snatus

A Schicka hnedka zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Faraon!!!!!

Reagovat
Pipo123

Doria strasna, nie ze by AS hralo nejak super, svoje sance pekne premenili

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Patric, Parolo, Leiva, SMS, Lulič - Alberto, Immobile

Konečne je v základe Alberto, no Leiva nemusel hrať, Cataldi hral výborne a zaslúži si základ, tej našej hre dáva trošku viac možností než Leiva

Reagovat
Pipo123

Parolooo, pekna akcia

Reagovat
Pipo123

Boze Lulic

Reagovat
Pipo123

MAme dvoch lepších hracov na kraj obrany a stejné hraje Lulic

Reagovat
Pipo123

Nie je to zlé, až na Luliča, máme na lavičke Lukakuho, Durmisiho čo sú lepší hráči než Lulič a aj tak nehrajú, pritom Lukaku ukázal v minulej sezóne že na to má, aj ten Durmisi v EL hraje dobre. To je tak keď dá niekto gól vo finále Coppy a ten gól ho bude živiť do konca kariery

Reagovat
Mrvinho

FORZA MILAN

Reagovat
netopier

Reagovat
mato Kreator

vies ze to koli tvojmu tiketu dojebeme

Reagovat
Pipo123

Takú moc nemám

Reagovat
smazaný uživatel

to je, že Juve nevyhraje o 2 branky?

Reagovat
Pipo123

že vyhraje o dva a viac

Reagovat
Kixi Syhimour

Už to jedeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
jany kozak

Reagovat
LesyJePan

Krásne choreo.

Reagovat
rossoneri89

Choreo

Reagovat
LesyJePan

Forza Milan, Merda Bonnuci!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 - Mažňák - Dybala

to jsem zvědav..

Reagovat
mato Kreator

marioo

Reagovat
Kixi Syhimour

Well, that was quick

Reagovat
M11

MARIO !!!

Reagovat
10

Marioneeeeee

Reagovat
Pipo123

Toto je veľmi zaujímavé a neviem či to tak niekto vo svete hraje, že zabijakov ako ROnaldo a Mario dá hrať krídla a stred hraje maličký Dybala, no ono to vyzerá dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Goool Mario

Reagovat
Yanek

Zrovna jsem chtěl napsat, že budem hořet na krajích. Od začátku tam je hrozně moc místa, to je za trenérem.

Reagovat
Furia Ceca

Jak to že nehraje ten zasranec Bonucci|?! On hraje úplně, ale úúúplně všechno a na zápas, kde měl být po zápase brutálně vypískán, ho Allegri schová na lavičku?!

Reagovat
Furia Ceca

* jak to, že...

** po zásluze brutálně vypískán

Reagovat
LesyJePan

Vraj sa vypytal aby nemusel nastupit v zaklade.

Reagovat
Furia Ceca

Jako fakt?! No potom, jak rychle jako Il Capitano a symbol rodící se ho novýho Milána zdrhl při první příležitosti bych se už u něj ničemu nedivil...

Reagovat
LesyJePan

To je v prdeli ved to vyzera ako Acko vs Dorast.

Reagovat
Furia Ceca

Prosil bych jedno </em>

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšíte tam taky to houkani nebo co to je při každém rohovém kopu Juve?

Reagovat
Yanek

To mě pěkně vystrašilo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nejsem sám to jsem si oddechnul

Reagovat
panca

Co je zač ten castillejo? A ti dva černoši uprostřed a když už Rodriguez je taky

Reagovat
LesyJePan

Jasna penalta!

Reagovat
10

Stejná jak v Bergamu dneska...

Reagovat
Yanek

Jasná penalta.

Reagovat
Furia Ceca

Benatia má hrát za AC až od ledna, ne?

Reagovat
Melchior

a Higuain už od srpna

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
rossoneri89

Pice...

Reagovat
M11

VOJTA !!!

Reagovat
10

Ať jde, on je prostě časovaná bomba snad ještě víc než Bonucci...ten dělá průsery s Chievem a spol., Benatia dělá nesmysly v těžkých zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

je to podle mě nejhorší z našich stoperů

Reagovat
10

snad ho v půlce sundá, protože jinak je do 10 minut venku...

Reagovat
smazaný uživatel

mohl dostat easy druhou žlutou za tu penaltu

Reagovat
10

to ne, to by s penaltou muselo být přerušení vyložený gólový šance, což nebylo...

Reagovat
Pipo123

Podľa toho čo píšeš tak ideálna posila pre obranu Lazia

Reagovat
Benesse

Zlá situácia pre obrancu lebo lopta zmenila smer tesne pred ním takže vyhnúť sa tej lopte už nemal šancu, ale ruka ako ruka no

Reagovat
mato Kreator

som sa bal ze to neodpiska aspon ze tak..Pipta diky mas to unas

Reagovat
Furia Ceca

Higuaín za ty 4 měsíce, co jsem ho neviděl, ztratil strašnejch vlasů, ne?

Reagovat
Pipo123

Veď on to mal riedke už v minulosti, stačilo aby mu spadlo ďalších 10 vlasov a už to je úplne v piči

Reagovat
Furia Ceca

v Neapoli měl ještě relativně dost vlasů... Až v Juve mu to začalo prosvítat. Každopádně mu to jde hodně rychle. Já když to vidím, tak si fakt přeju, ať nejsem nikdy plešatej... To bych asi nedal.

Reagovat
Pipo123

Já už mám tiež kúty na hlave a premýšľam nad transkou, lenže jebať sa do Turecka kvôli vlasom sa mi nechce

Reagovat
netopier

daj sa na koleno a máš pokoj

Reagovat
Pipo123

Nemám problém, ani mi to nevadí, lenže celý život som nosil dlhšie vlasy, jedno obdobie som nosil aj čelenku po vzore českých futbalistov to mi chýba

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem to tak měl, ale spíš po vzoru Maldiniho a Nesty. Já jsem dlouhý vlasy nosil dlouho, od 14 do 29. Teď si zase dělám účesy á la Bernardeschi – než to ten mamlas shodil...

Každopádně pro Higuaína transplantace vlasů vyjde nastejno jako mě luxusnější oběd, tak nechápu, proč nezajde...

Reagovat
Pipo123

Kam chodíš na luxusnejší obed? Kvalitná transka sa robí tak na 2-3x, na jeden to nedopadne, to máš tak 10 000 eur +

Reagovat
Furia Ceca

Tolik?! Já jsem koukal na ceny a v Čechách se to dělá od 50 000 do půl miliónu Kč...

Reagovat
Pipo123

V česku a slovensku to je jeden veľký podvod, naozaj kvalita je v Turecku kde sú luxusné kliniky kde je naozaj vidno kvalitný výsledok. Chodí tam hrozne veľa ľudí, sú na tom tak dobre že dokážu zaistiť všetko, dnes si to môžem zaplatiť a vybavia mi letenku, ubytko, šoféra atd. Na slovensku a česku je to stále v plienkach

Reagovat
Furia Ceca

Na druhou stranu 10 000 Ojro je čvrt mega, což těm českým cenám odpovídá... Pokud vím, tak cena se odvíjí podle toho, jak moc jseš tím plešatěním postižený. Pokud máš kouty a mírně prořídlý týl, tak zaplatíš míň než chlápek s kolenem.

Reagovat
Pipo123

Ano, ale hlavne ide o schopnosť kliniky čo ti dokáže garantovať, práve v turecku dokážu spraviť hustejšiu transplantáciu, na slovensku nie sú kliniky kde by si trúfali robiť toľko štepov na jedno či dve sedenia.

Reagovat
Furia Ceca

Tak takhle zmáklý nemám... A doufám, že to ani nebude potřeba!

Reagovat
DelPiero137

Treba sa spytat Conteho, nech odporuci

Reagovat
Pipo123

to čo má Conte tomu neverím, takú hustotu aby dosiahol to je neskutočné, hlavne nereálne, transplantácia vlasov spočíva v tom že ti zoberú vlasy tam kde ich máš a premiestna ich na miesto kde to je t reba, pre takú hustotu by mu museli priemiestniť všetky vlasy po stranách hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno ze ma tam dole porast ako Zohan a brali mu z tade

Reagovat
Pipo123

Reagovat
DelPiero137

To som nevedel tak ktovie co ma Antonio

Reagovat
cresposuper

Mal by skontaktovat Radua z Lazia

Reagovat
Furia Ceca

Ten šel asi na 4 transplantace, než se mu to chytlo, ne?

Reagovat
Pipo123

Myslím že mal dve, on išiel dosť skoro na transku, to čo mu spravili má relativne fajn, no po prvej transke mu ešte niektoré vlasy vypadli tak išiel znova, teraz to máce docela v pohode, aj keď je vidno že má transplantáciu

Reagovat
Furia Ceca

Jinak Höwedes byl asi na čtyřech a stejně se mu žádná pořádná nechytla

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

King burger je pořád hráč Juve, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych nevěděl, že je Franta Sahula tak mrtvej, tak bych přísahal, že to píská on

Reagovat
Furia Ceca

Vtipe, vylez – vol. 5487...?

Reagovat
10

Dáme gól a přichází naprosto impotentní procházka po hřišti s čekáním na gól soupeře...poučení po Janově, Manchesteru atd. nulové. Na konci přijde Barza "vyztužit obranu" a AC otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

což Barza, horší bude Juan

Reagovat
ED91

Reagovat
10

ty hráči mají problémy s koncentrací, nebo nechápu ty nesmyslný přihrávky přes osu hřiště přímo na hráče AC, to jsou úplný nesmysly co tam dokážou předvádět

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata ma den blbec to ani po boxerskom zapase by nemal tak vyklepanu hlavu

Reagovat
10

chudák

Reagovat
Melchior

Dybala kraluje tyčkám tuhle sezonu

Reagovat
Furia Ceca

"Tuhle sezónu"? Břevna a tyče ho připravily už o dobrý tři desítky výstavních gólů... A to mu počítám jenom angažmá v Juve, bůhví kolik konstrukcí nastřílel v Palermu nebo repre.

Reagovat
Yanek

Castillejo byl unavený nebo proč šel dolů? Jako jeden z mála, co umí něco vytvořit. Nevím, kdo tam Cutronemu připraví šanci teď kromě Susa, na kterého pořád hrajou dva hráči.

Reagovat
Pipo123

Sledujte Ronalda ako sa hnevá v šestnástke keď jeho spoluhráči namiesto centru nahrajú dozadu, hnevám sa aj já, pome gol kurva

Reagovat
10

I já...

Reagovat
DelPiero137

Tiez ma to serie

Reagovat
ED91

Tak vačšina tých centrov stojí aj tak za hovno pokial to neni v behu. Radšej si to znova rozhodiť a vyskúšať si vypracovať poriadnu šancu ako tie centre na náhodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom měli fandit AC? Jeslti s někým budeme bojovat o nějaký umístění, tak právě s AC

Reagovat
Melchior

tady kdyby se nechal Ronaldo sundat, tak si troufám říct, že to bylo na redku

Reagovat
10

My furt hrajeme jako kdyby to bylo 6:0 a hrálo se v 35. kole s náskokem 37 bodů na druhého...

Reagovat
Furia Ceca

Mě strašně sere řešení našich protiútoků. Vždycky to zasekneme, počkáme, až se soupeř vrátí a pak zase dobýváme hradby s 5% úspěšností...

Reagovat
10

To s tím taky souvisí, hlavně calma calma...

Reagovat
10

Borini šedý vlk, to zajebal

Reagovat
Furia Ceca

Asi myslí, že z něj ten šedivej melír udělá Ravanelliho

Reagovat
Inter Eterno Amore

Možno je len jeho fanúšik

Reagovat
Yanek

Chiellini dobrá krysa

Reagovat
10

Pipita dneska z Juve nejlepší...

Reagovat
Pipo123

Má strašne moc priestoru, stopéri po ňom nevystupujú a záloha ho tiež nechávala príliš voľného

Reagovat
10

Hrál dobře, spíš jim často nedal čuchnout...

Reagovat
10

Vždyť říkám... Na druhou stranu, on už měl mít kartu v prvním poločase za faul na Benatiu

Reagovat
smazaný uživatel

oblubil som si ho a nezasluzil si taky odchod.. a dnes resp. vcera sa stal z neho negativny hrdina.. necudeujem sa, ze vybuchol, ta kvalita v AC je daleko ina ako u nas a zial vsetko si musi daleko viac pripravovat..

Reagovat
Pipo123

Ronieeeeeeeeeeeeee

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
10

Konečně...po hodině první trošku přímočará akce

Reagovat
Melchior

Cancelo je neskutečný, jeho pohyb je jak z jiný planety

Reagovat
Pipo123

Hraje dobre, čo ma na ňom štve že častejšie necentruje

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ale docela kazil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trochu mu to hapruje při bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita lol

Reagovat
smazaný uživatel

hráč zápasu

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby na hřišti nebylo tolik Higuainův ex-spoluhráčů, tak věřím, že tam někomu natáhne... On když chytne rapla, tak je fakt neuklidnitelnej.

Reagovat
10

Ronaldo mohl být rád, že byl mezi nima rozhodčí, to by Pipita zfoukl dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ronny byl hodně odvážný

Reagovat
Furia Ceca

Znaj se z Realu, ne?

Reagovat
Pipo123

Borini tak zostarol, alebo si len prefarbil vlasy?

Reagovat
Coutinho10

Higuain jako kdyby porad hral za Juve..nedal penaltu + redka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo umí odezírat? co mu Pipita řekl?

Reagovat
olis

tazko sa mu musi zvykat znova hrat za tim kde rozhodca nie je vybaveny kamarat

Reagovat
olis

aspon mohol najebat znasilnovacovi a bola by sranda

Reagovat
Furia Ceca

Jsem rád, žes konečně otevřeně přiznal, že se Neapoli připískává.

Reagovat
Pipo123

Ďakujem Seville a Juve že to v závere dali, 650 je doma

Reagovat
Melchior

odvážnému štěstí přeje

Reagovat
Furia Ceca

Tak ještě 9 350 a můžeš jít k holiči na Radua.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
GEGE

Ten bod byl blíž,než jsem čekal i s touhle mrzáckou sestavou...Bohužel Pipita zajebal a ještě se chytře vykartoval minimálně na Lazio...MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
10

Na jeden zápas to úplně nevypadá, tam ještě pokračoval u čtvrtýho při odchodu...

Reagovat
GEGE

jj to budou minimálně 3...

Reagovat
smazaný uživatel

to bude vic než na jeden zápas, zřejmě 3, řekl mu že má místo srdce odpadkový koš

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím AC ale musím uznať že súčasné mužstvo nemá na Juve, Bakayoko, Kessie,Hakan sú hráči na lavičku ,AC potrebuje kvalitnú zálohu a Gattuso neviem či AC posunie ďalej.

Reagovat
pepinho2

Kessie je dobrej, s těmi 2 dalšími souhlas.

Reagovat
FuckT

Hh, normalne ani nemam naladu si z neho uz robit srandu, tolko zufalstva dnes ukazal... Ocividne si robil vizie, ako sa dnes stane hrdinom a pri penalte uz ich mal +- zrealizovane, no a nakoniec je z neho ten najvacsi problem AC...

Reagovat
olis

on tam je jasne najkvalitnejsi hrac co sa snazi nieco urobit ale kazdy zapas bude len a len frustrovanejsi pretoze on chce predsa vsetko vyhravat a hlavne co najjednoduchsou cestou a v AC si nema pomaly ani s kym nahrat a taktiez uz bol zvyknuty na iny pristup od rozhodcov takze taketo veci sa mozno budu znova opakovat, aj by mi ho bolo luto ale neda sa, prilis vela zla narobil

Reagovat
Pipo123

Pozeral niekto po očku River - Boca? Tá atmosféra už cez TV je neskutočná, naživo to musí byť iná jeba

Reagovat
Mrvinho

Byl jsem v lednu na Boce proti Colonu. Sedel jsem v kotli a byl rad ze mam aspon modrou cepici neco neskutecneho ti fanousci tam. La bombonera plná (50k), jebnuty Tevez v základu. Neskutečný zážitek. River Boca to musi byt jeste o 10 levelu jinde.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Diego2

Jak to kopl ten dement tu penaltu? Poslednu strelec na tiketu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele