Serie A - souhrn 11. kola

10.11.2010, 22:49, aktualizováno 11.11.2010, 22:42
Komentáře a souhrny
Serie A má po dlouhé době nového lídra. Lazio prohrálo v Ceseně a na vedoucí pozici ho vystřídal AC Milán, který si poradil s Palermem. Třetí je Neapol, která urvala výhru v Cagliari. Stoupající formu potvrdil také AS Řím, na který nestačila Fiorentina. Juventus a Inter Milán ve svých duelech remizovaly 1:1. Ve čtvrtek porazila Parma Sampdorii a odlepila se ze dna tabulky.

Parma FC - UC Sampdoria 1:0

11.11.2010 20:45

Góly: 84. Valeri Božinov

Parma se vyhnula poslednímu místu díky brance Božinova šest minut před koncem utkání, naopak Sampdoria kvůli jednobrankové porážce propásla možnost dotáhnout se bodově na AS Řím a mimo jiné opět nevstřelila gól.

Hostující Sampdoria začala lépe a brzy mohla vést, Angelo Palombo vypálil a Guida Marilunga zastavil praporek pomezního rozhodčího. Pořádnou porci smůly měl i Vladimir Koman, po jehož zakončení se otřáslo břevno domácí svatyně. Parma se uvedla o něco později, Stefano Morrone měl velikánskou šanci, avšak brankář Curci předvedl dobrý zákrok a míč vyrazil na rohový kop. Paletta následnou standardku zazdil, takže skóre bylo stále nerozhodné.

O chvíli později měli Ducali z brejku další velkou šanci, Cristian Zaccardo vybídl Candrevu, jehož hlavička nadělala Curcimu pořádné problémy. Brankář Sampdorie Janov jí konečky prstů vytěsnil. Před koncem prvního poločasu došlo ke střídání na straně Sampdorie, Zauriho nahradil Volta. Parma dominovala závěru prvního dějství, avšak kýžené branky se nedočkala a to ani po nebezpečné kombinaci Marquese s Candrevou.

Na začátku druhé půle promarnila Sampdoria svojí největší šanci v zápase. Volný přímý kop Giampaola Pazziniho v brance s poměrně velkou smůlou neskončil. Zanedlouho se Pazzini ocitl v další zajímavé příležitosti, jenže více nebezpečí znamenalo jeho předchozí zakončení. Poměrně vyrovnané utkání toho nabídlo divákům dost, jak Sampdoria, tak i Parma měly solidní šance, skóre se však ne a ne změnit.

Stav se nakonec pohnul šest minut před koncem utkání. Zaccardo poslal Božinovovi parádní přihrávku a bulharský útočník sám proti Curcimu uspěl - 1:0. Inkasovaná branka takto v závěru byla pochopitelně pro hosty šokem. Nicméně stále bylo o co hrát. Parma však jakoby ožila a vzápětí mohla vstřelit druhou pojišťovací branku. Crespo vypálil a Curci úspěšně zasáhl. Těsně před koncem vytáhl těžký zákrok i Mirante a tím prakticky rozhodl o vítězství Parmy.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Juventus FC 1:1

10.11.2010 20:45

Góly: 73. Alessandro Diamanti - 71. Fabio Quagliarella

Fotbalisté Brescie Calcio obrali o body dalšího giganta, přesněji turínský Juventus. Stará dáma ztratila remízou 1:1 čtvrté místo, které zaručuje start v předkole Ligy mistrů. Branky začaly padat až ve druhém poločase, na vedoucí trefu Quagliarelly odpověděl Diamanti.

Brescia zahájila utkání poměrně aktivním presováním, a to v úvodu dělalo Juventusu starosti. Navíc Diamanti přidal i koncovku a Marco Storari si připsal první zákrok. Zanedlouho se vyhnul ofsajdové pasti Andrea Caracciolo a obrana Juve měla štěstí. Samozřejmě bylo otázkou času, kdy s něčím podobným přijde Juventus. Fabio Quagliarella pak měl na kopačce velikánskou šanci, Pepe mu poslal skvostný pas a hlavičku Quagliarelly vychytal bravurním zákrokem Arcari.

Těžký zákrok musel vytáhnout i Storari, a to proti poměrně nenápadnému pokusu Edera. Brankář Staré dámy vytáhl střelu konečky prstů na rohový kop. Mimochodem proti svému bývalému celku nastoupil obránce Jonathan Zebina, a hned se mohl uvést gólem. Zebina dobře hlavičkoval, ale proti byl Storari.

V 69. minutě měl opět velkou šanci Quagliarella, Iaquinta mu poslal dobrou přihrávku, avšak italský reprezentační útočník se mohl začít radovat až o chviličku později. Dvě minuty na to totiž našel Grosso přesným pasem právě zmiňovaného Quagliarellu a jeho brance už nic nestálo v cestě - 1:0 pro Juventus. Vedení však nemělo dlouhého trvání, neboť hned vzápětí se postaral o parádní odpověď Diamanti - 1:1.

V závěru se ještě dožadoval pokutového kopu Andrea Caracciolo, avšak kvůli protestům byl pouze odměněn žlutou kartou. V nastaveném čase ještě netrefil branku Quagliarella. Zápas tedy skončil remízou 1:1, což je výsledek dobrý především pro domácí celek.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SSC Neapol 0:1

10.11.2010 20:45

Góly: 90. Ezequiel Lavezzi

Zápas v Cagliari mířil předlouhé minuty k bezbrankové remízy. Výhru Neapoli vystřelil až v posledních vteřinách hry Ezequiel Lavezzi. Partenopei jdou po první výhře na Sardinii po 15 letech na třetí místo.

První zápis do střeleckých análů nesl jméno Alessandra Matriho, který z voleje ohrožoval De Sanctise. Neapolský gólman ale překonán nebyl. Garganův pokus se k brance nedostal. De Sanctis řešil další nepříjemnou situaci po Neneho trestném kopu, který se podivně stočil a před gólmanem skočil. Jednička Azzurri však byla bezchybná. Po Hamšíkově centru hlavičkoval na druhé straně Lavezzi, aby míč olízl tyč.

Hned dvou střídání se diváci na Stadio Sant'Elia dočkali ještě před přestávkou. Hosté střídali zraněného Dossenu, nahradil ho Zuniga a Cagliari z taktického hlediska vyměnilo Lanera za Nainggolana. Do druhé půle pak naskočil místo Sosy také Cavani, hvězda posledního zápasu Neapole. Krátce po vyběhnutí na zelený pažit otestoval Agazziho svou hlavičkou.

Druhý poločas toho příliš nepřinesl, na šance byl velice skoupý. V závěru mohl akorát po rohu skórovat Matri, ale na čáře zakročil Hamšík a zavelel tak k obratu, respektive k útoku. Cagliari totiž nepříjemně tlačilo, ale nevyužilo toho a ve čtvrté minutě nastavení litovalo. Cavani totiž připravil míč Lavezzimu a ten zavěsil.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Udinese Calcio 1:0

10.11.2010 20:45

Góly: 60. Maxi López

Jedinou brankou Maxiho Lopéze udolala Catania fotbalisty Udinese. Hosté tak přerušili sérii šesti zápasů bez porážky a ze Sicílie odjíždějí s prázdnou. Krom jediné branky Maxiho Lopéze se v zápase solidně červenalo.

Na Catanii šlo vidět, že chce po dvou zápasech konečně vstřelit branku. V předchozích utkáních si totiž sicilský klub připsal dva body za remízy 0:0 s Fiorentinou a se Sampdorií. První šanci tedy obstaral Giuseppe Mascara, jenže Handanovič jeho snahu zhatil. Na druhé straně nebýt výborného zásahu obránce Bellusciho, nejspíše by se Udine ujalo vedení, neboť German Denis by se ocitl v situaci, ze kterých se útočníci nemýlí.

Bellusci ale utkání nedohrál, zapříčinilo se o to zranění, takže na hřiště musel náhradník Terlizzi. Zajímavým okamžikem byla i šance Marca Biagiantiho, ta ale zůstala nevyužita.

Druhý poločas opět odstartoval šanci Giuseppe Mascara, stejně jako v prvním dějství neuspěl. Totéž platilo i o Antenuccim, který měl šanci po výborné přihrávce kolegy Maxi Lopéze. Catania zlomila odpor hostů přesně po hodině hry, rohový kop se snesl až k Maximu, a ten prostřelil brankáře Handanoviče - 1:0 pro Catanii.

Udinese se pochopitelně snažilo co nejrychleji vyrovnat. Sanchez byl v dobrém postavení a brankář Catanie Andujer měl poměrně štěstí. Závěr utkání byl poměrně vypjatý, Pasquale dostal za protesty rovnou červenou kartu a vykázán byl i trenér Udinese Francesco Guidolin. Vyloučen byl i domácí Pablo Ledesma, ten sice neprotestoval, nýbrž obdržel druhou žlutou kartu. Catania dotáhla těsný výsledek až do zdárného konce, Udinese odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

AC Cesena - SS Lazio 1:0

10.11.2010 20:45

Góly: 84. Marco Parolo

Po dlouhých sedmi kolech se Cesena připsala první vítězství, a hned proti doposud vedoucímu Laziu Řím. Biancocelesti skolil jedinou brankou Parolo, a to šest minut před koncem utkání. Lazio díky porážce 1:0 přišlo o vedení v soutěži, na čele je vystřídal AC Milán.

Domácí začali proti vedoucímu celku odvážně a přímý kop Giuseppe Colucciho pořádně vystrašil Nanda Musleru. Uruguayský brankář měl i další práci, Parolo hned dvakrát vypálil, ale opora Lazia se nedala. Aktivita Ceseny nadále pokračovala, zkušený Stephen Appiah ale netrefil branku.

Lazio se dostávalo do zápasu pomalu, přesto však mělo největší příležitost v průběhu prvního poločasu. Ve 37. minutě nastřelil Foggia břevno, a Antonioli měl plné ruce práce i s následnou tlačenicí, jejímž výsledkem měla být dorážka. Další šance už nepřišli, takže do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle ale fanouškům moc nenabídla. Šancí bylo málo a vše směřovalo k bezbrankové remíze. Jenže šest minut před závěrečným hvizdem zmrazil hostující Tifosi Parolo. Záložník Ceseny vypustil z dobrých 25 metrů parádní ránu a Muslera musel jenom smeknout. Lazio se ze šokující branky nevzpamatovalo a překvapivě prohrálo 1:0. Pro Biancocelesti je to už druhá porážka v řadě.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AS Bari 0:0

10.11.2010 20:45

Góly: -

Chievo Verona se v dnešním zápase rozešlo s AS Bari bez branek. Spíše než fotbalové krásy bylo k vidění zranění a nudná podívaná, tedy alespoň ve druhém poločase šancí notně ubylo.

První opravdová šance zápasu přišla až ve 22. minutě a postarali se o ní domácí fotbalisté. Granoche bez problému obešel Parisiho, a pak poslal přihrávku na hlavu Bogliacina, ten však minul. Bari zahrozilo prostřednictvím Edgar Alvarez, jehož solo utnul až zákrokem Sorrentino.

Bohužel ve 24. minutě přišla pro Chievo špatná zpráva. Marco Andreolli se totiž zranil, nahradit jej musel Mandelli. Andreolliho za chvíli následoval Vitalii Kutuzov, který se rovněž zranil, toho nahradil Caputo. Utkání bylo jinak poměrně vyrovnané, Chievo zaměstnalo obranu Bari po hlavičce Moscardelliho, Bari se zase postaralo o rozruch před domácí svatyní prostřednictvím Barreto, tuto nebezpečnou akci zažehnal až Sorrentino. V závěru prvního poločasu opět hlavičkoval nikým nehlídaný Moscardelli, ale stejně jako v prvním případě vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Zatímco v prvním poločase bylo několik zajímavých momentů, ve druhé půli se diváci na stadionu Bentegodi spíše nudili. Jediným výrazným okamžikem byl zásah Gilleta vůči zakončení Marcoliniho. V závěru přibylo další zranění na straně Bari, hrací plochu musel opustit Gazzi, a tak se na plac dostal Crimi. Utkání vítěze nakonec nepoznalo.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 1:0

10.11.2010 20:45

Góly: 81. Omar Milanetto

Premiéra Davideho Ballardiniho na lavičce Janova se povedla. Alespoň co se výsledku týče, předvedený výkon ještě nebyl zcela ideální. Jediným gólem zápasu rozhodl o vítězství Grifů Omar Milanetto. Bologna odjíždí s prázdnou.

Přitom už ve třetí minutě rozvlnil síť Riccardo Meggiorini, ale stál v ofsajdu. Na druhé straně se snažil překonat Viviana hlavičkující Rudolf, ale hostující gólman byl úspěšnější. Viviano také zachytil Rudolfův centr směřující na Velosa. Mestův centr sice trefil Toni, ale mířil hlavou nad břevno. Britosova hlavička na druhé straně byla sice zastavena až na čáře, ale byl to především Janov, kdo v první půli hrál. Viviano musel likvidovat ještě další Toniho pokus. Do přestávky měl příležitost po rohovém kopu i Criscito, ale netrefil.

Luca Toni se snažil i po změně stran, hodně chtěl dostat domácí do vedení. Jenže Viviano byl nadále proti. Janov však zápasu dominoval, Miguel Veloso z trestného kopu trefil břevno. Skóre se nakonec protrhlo až v 81. minutě, to Viviano konečně padl. Tvrdou ranou ho propálil Omar Milanetto a rozhodl o janovské výhře.

Více informací k zápasu

US Lecce - Inter Milán 1:1

10.11.2010 20:45

Góly: 79. Ruben Olivera - 76. Diego Milito

Obhájce titulu pokračuje v matných výkonech, mizérii posledních zápasů potvrdil i v Lecce, kde pouze remizoval 1:1 a klesl na čtvrté místo. Dobrou zprávou je snad jen to, že se konečně trefil Diego Milito. Na jeho gól odpovídal Olivera.

Salentini tak jen potvrdili, že doma se jim daří, na Stadio Via Del Mare ještě neprohráli. Už ve 12. minutě ale mohli prohrávat. Biabiany vyslal Panděva, ale toho vychytal Rosati. Po Oliverově centru na druhé straně hlavičkoval mimo Jeda. Di Micheleho nebezpečný pás stihl zablokovat Cordoba, který nastoupil místo zraněného Samuela. Velká příležitost v prvním poločase potkala i Lecce. Brivio na levé straně získal míč a nacentroval na Rispoli, který úplně sám přestřelil.

O přestávce nahradil špatného Panděva Diego Milito, takže se na levý kraj útoku posunul Samuel Eto'o. Lecce se svého soupeře ale nebálo, a tak musel Castellazzi zasahovat proti nepříjemné Rispoliho hlavičce. Dobrý zákrok potřeboval také Rosati, když po trestném kopu zakončoval Eto'o. Z výsledného rohu pálil kamerunský útočník nad bránu.

V 68. minutě měl první příležitost Milito. Střelou mezi dvěma obránci orazítkoval tyč. Skórovat mohl i další střídající hráč Dejan Stankovič, jeho střele chyběly centimetry. Čtvrthodiny před koncem se Milito přeci jen trefil. Eto'o mu připravil pohodlnou pozici, ve které se Il Principe nemýlil. Hráči Interu gól oslavili trikem s Walterem Samuelem, kterého zranění vyřadí pravděpodobně až do konce sezóny.

Nerazzurri už mysleli na tři body, ale za tři minuty je zaskočil Olivera. Rohový kop se dostal až k němu a on hlavičkou vyrovnal. Vina jde na špatné bránění hostů. Poslední desetiminutovka byla zcela otevřenou partií, ale výraznější šance až na Stankovičovo zakončení už nepřišla a zápas skončil 1:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - Città di Palermo 3:1

10.11.2010 20:45

Góly: 19. Alexandre Pato, 77. Zlatan Ibrahimović (pen.), 83. Robinho - 63. Armin Bačinovič

AC Milán je novým lídrem soutěže ! Rossoneri na San Siru porazili Palermo 3:1, a jelikož Inter i Lazio ztratili, tak se ujali vedení. Branky AC obstarali útočníci Pato, Ibrahimovič a Robinho. Jediný zásah domácích má na svědomí Bacinovič.

Zápas začal poměrně svižně, Ibrahimovič si v dobré pozici ukopl míč a na druhé straně Pinilla dvakrát pohořel. Milán pak pobavil fanoušky pohlednou akcí po ose Seedorf - Flamini - Ibrahimovič, posledně jmenovaný celou akci zakončil nepřesnou střelou. Domácí byli o něco více nebezpečnější, zajímavé střelecké pokusy vyslal Boateng, nejprve ostrou střelou namířil těsně vedle, a poté trefil prostor, kde stál Sirigu. Brankáře Abbiatiho prověřil rovněž z dálky Cassani, a nejistý zákrok znamenal rohový kop pro Palermo, ze kterého však nic nebylo.

V 19. minutě přišel první gólový okamžik, na Seedorfův rohový kop si naskočil maličký Pato a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro AC Milán. Zápas se pak hodně vyrovnal a poslední šancí první půle byl Bacinovičův pozdrav směrem k brankáři Abbiatimu.

Ve druhém poločase šancí přibylo, a co je důležitější, Palermu se podařilo vyrovnat. Ještě než se tak stalo, pořádně protáhl Abbiatiho z volného přímého kopu Cassani. Minimálně napodobit Cassaniho chtěl Ibrahimovič, nicméně zahrávání přímých kopů není jeho výsostná disciplína, a podle toho to také dopadlo.

Zajímavým pokusem byla i Flaminiho jedovka, která následovala po ekvilibristice Zlatana Ibrahimoviče. V 63. minutě se ale hosté dočkali vyrovnání, nenápadnou akci nedokázala obrana Rossoneri dopravit do bezpečí a Bacinovič se zdálky trefil přesně k tyči - Abbiati se ani nehnul. Výsledek 1:1 příliš dlouho nevydržel, hned vzápětí se Pato dožadoval penalty, a oprávněně, neboť Muňoz pronikajícího Brazilce přibrzdil rukou. Nicméně penalta se nekopala.

Štěstí přálo Palermu i o chvíli později, kdy Seedorf nastřelil tyč. Jestliže se po zákroku na Pata měla pískat penalta, po střetnutí Siriga s Ambrosinim tomu tak být nemělo. Jistý kontakt mezi kapitánem AC a brankářem Palerma byl, ovšem na penaltu to nebylo. Rozhodčí byl ale nesmlouvavý a Ibrahimovič nekompromisní penaltou znovu vrátil vedení na stranu domácích - 2:1 pro AC Milán.

Během druhého poločasu se dostal na hřiště Filippo Inzaghi, avšak brzy se zranil, takže musel být opětovně střídán. Příchod Robinha však rozhodně nebyl krokem zpět, Ibrahimovič odvedl skvělou práci a pak nabídl Robinhovi gól - ten neodmítl - 3:1 pro AC Milán. Palermo neodehrálo špatný zápas, ovšem Milán byl o kousek lepší. V nastaveném čase se podíval do hry i Marek Jankulovski, český obránce vystřídal Ibrahimoviče a není pochyb, že šlo už jen o taktické střídání, Jankulovski totiž do kontaktu s míčem nepřišel.

Více informací k zápasu

AS Řím - ACF Fiorentina 3:2

10.11.2010 20:45

Góly: 45. Fábio Simplício, 51. Marco Borriello, 77. Simone Perrotta - 69. Alberto Gilardino, 90. Gaetano D'Agostino

AS Řím zvládl i další těžkou zkoušku a doma nezaváhal proti Fiorentině. Na Olympijském stadionu bylo k vidění celkem pět branek. Viola v utkání pokaždé dotahovala, ovšem Giallorossi si výhru 3:2 vzít nenechali.

Římští Vlci měli na kopačce první stoprocentní šanci, De Rossi vyslal do tutovky Borriella, který nebyl v ofsajdu, ovšem náhradní brankář Boruc se vyznamenal. Artur Boruc měl i další práci, znovu ho otestoval Borriello, jenž tentokrát zakončoval hlavou. Bez práce nezůstal ani Julio Sergio, Gilardino obelstil Riiseho a pak předložil balón Marchionnimu, brankář Říma však zasáhl a zmařil šanci hostů. Fiorentina měla následně obrovskou šanci, Gilardinově brance zabránil až obránce Nicolas Burdisso. Viola byla také poškozena rozhodčím, Juan Manuel Vargas se řítil do čisté brankové příležitosti, jenomže pomezní rozhodčí mu neprávem odpískal postavení mimo hru.

Pak začal úřadovat Fabio Simplicio, v první šanci ještě neuspěl, to když jeho volej senzačně zlikvidoval na rohový kop Boruc. Ve druhé příležitosti už si připsal důležitou branku. Borriello dobře našel naběhnutého Simplicia, a ten si poradil jako zkušený mazák - 1:0 pro AS Řím. Branka Giallorossi přišla až v samotném závěru prvního poločasu.

Ve druhém poločase si diváci přišli ještě na čtyři branky. Hned v 51. minutě zvyšoval na 2:0 Marco Borriello, lví podíl na brance měl dobře odvedenou prací Menéz, jenž si zároveň připsal asistenci. Fiorentinu druhá branka nepoložila, naopak v 69. minutě přišel nový impuls v podobě snížení. Ljajič do čisté gólovky přihrál Gilardinovi, což je střelec k pohledání a zblízka se nemýlil - 2:1.

Řím však znovu utekl na rozdíl dvou branek. Čtvrt hodiny před koncem vyrobil Boruc hrubku, když vůbec netrefil míč a Simone Perrotta už neměl žádný problém vsítit třetí branku domácích - 3:1 pro AS Řím. Poslední slovo však měli hosté, D’Agostino zahrál vynikající volný přímý kop a Sergio byl bez šance - 3:2. D’Agostino tak alespoň oslavil svůj návrat na hřiště po delším zraněním. AS Řím vedení nepustil a zvítězil v důležitém utkání 3:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1172220:1123
2.SS Lazio1171313:922
3.SSC Neapol1163218:1121
4.Inter Milán1155113:620
5.Juventus FC1154222:1219
6.AS Řím1153314:1418
7.UC Sampdoria1136211:915
8.Chievo Verona1143411:1015
9.Città di Palermo1142517:1614
10.Calcio Catania113539:814
11.Janov CFC114259:1114
12.Udinese Calcio114259:1214
13.ACF Fiorentina1133512:1312
14.US Lecce113358:1812
15.Cagliari Calcio1125411:1011
16.Parma FC112547:1011
17.Brescia Calcio1132610:1411
18.Bologna FC1125410:1511
19.AC Cesena113268:1411
20.AS Bari112369:189

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (217)

Přidat komentář
scr

FORZA ROMA!!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Forza Samuel

Reagovat
Alberto Aquilani

FORZA ROMA!!!

Reagovat
Pipo123

útok sa zasekol

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Ibra hrál prvních 60 minut co jsem koukal pěknou bídu...

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Giallorossi !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz je na rade Juventus ... po Interu,Laziu a Fiorentine ..

Reagovat
scr

vyhra by byla skvela...remizka potesi.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale pouzil by som aj Mirka .. som zvedavy na zostavu ... a co je s Grecom ? asi koleno co ... dufam ze nic vazne po sa z neho nieco vyvija :D

Reagovat
Francesco Totti AS

myslim že Greca chytla křeč

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
lnterista

pekny no...ted mate formu..a Inter vas nastartoval

Reagovat
scr

tak inter neni pro AS rovnocenym souperem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

to mas pravdu...konecne normalni fanousek

Reagovat
scr

samozrejme to beru tak, ze Inter uz AS neporazil v lize vic jak rok:)

Reagovat
lnterista

se vam dari a AS je kvalitni tym ale dulezitejsi je to az se pocitaji zajici

Reagovat
kubys

Reagovat
One-Real

Lavezzi

Reagovat
blaugrana

Treba poďakovať Rafovi, že konečne urobil boj u scudetto zaujímavým.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Shevchenko

Forma jde nahoru, Inter zase stratil, Juve konečně taky a Lazio už jde pomalu dolů. Derby přichází v ideální čas, snad na Inter půjdeme s Patem.

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Tsigi

Dost o tom Patovi pochybuju. Ty jeho svalový problémy nikdy nejsou na pár dnů. Tohle ho ničí a jsem fakt rád, že tam je Robinho, který může případně alternovat

Reagovat
panca

jen doufam, ze se z toho dostane podobne jako messi. Taky byval porad zranenej a ted mu to drzi

Reagovat
Tsigi

Tak Pato taky držel první rok a půl. Výhoda v současný situaci je, že se nemusí nikam hnát, hlavně ať vždycky hraje plně zdravý, protože tohle mu kariéru hrozně ničí

Reagovat
panca

golovej je pozehnane, ale hrozna panenka

Reagovat
Cipinho

kariéru mu ničí italská liga Ronaldo taky vydržel jenom rok a půl

Reagovat
Yanek

Krásný, překrásný večer. Obrana byla naprosto famózní, Yepes předvedl skvělý výkon, Thiago je top. Je krásné vidt pokrok u Abateho, má obrovskou budoucnost. Záloha se mi taky líbila, Boa hrál sice průměr ale Ambro dokázal, že v Miláně dělá správně kapitána a Flamstr měl dvě nebezpečné střely + dost naběháno. Mrzí mě Pato, rozhodčí nepískl jednoznačnou penaltu a podle jeho grimas to nevypadá dobře, doufám, že bude na Inter fit. Pippa je mi taky líto, nevím co to ti kluci z Palerma dělali. Robinho nedá nájezd 2 na 1 a už se ani nedivím, každopdáně gól dal. Ibrahimovič je pan hráč, nejlepší hráč zápasu, odmakal, přihrál na gól po krásném sólu dal gól. Seedorf si uhrál svoje + nějáké ty metry naběhané navíc, taky ukázal, že umí s balonem, ještě stále. Pobavil mě pak příchod Jankula na poslední dvě minuty, úsměvné..

Moc mě hřeje na srdci když vidím, že Allegri odvádí dobrou práci, snad jen aby byla taková makačka a snaha i proti velkoklubům nadále. Dokázali sme, že vyhrajem i přes výraznou nepřízeň rozhodčího, velký palec nahoru! Na závěr snad jen doufat, že budou Pato a Pippo fit. FORZA MILAN!!!!

Reagovat
panca

milan po 11 kolech prvni k nezaplaceni a rim se pekne rozjizdi

Reagovat
lnterista

Inter po 38.

Reagovat
panca

mozna, ale konecne zijeme a nemame ztratu 9 boru a je to aspon o necem

Reagovat
lnterista

pekne na giovinco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

ale poozor na tohle jsou juve fans hrrr

Reagovat
smazaný uživatel

v sezoně 08/09 jsme byli 1. po 10 kolech..., snad to letos bude na víc než 1 kolo

Reagovat
panca

i hope so

Reagovat
smazaný uživatel

Roma va bene..va bene.

Reagovat
terry

GENOA

Reagovat
Slejdy

AS stoupame vzhuru

Reagovat
Alberto Aquilani

Výborne , veľmi dôležité 3 body , Fiorentína síce neni čo bývala ,ale hodne som sa ich bál . Teraz to je 3 vyhratý zápas v rade, chcelo by to fakt niaku šnúru teraz ked sa to tam v predu bude trhať . Dalsích 5 vyhratých zápasov posebe by bodlo, chlapi snažte sa KUA .

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný, jen tak dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně AS.

Reagovat
Shevchenko

Jsem momentálně dobře naladěn, takže hurá se učit chemii.

Reagovat
smazaný uživatel

nechces mi napsat maturitni praci?

Reagovat
smazaný uživatel

Daje! Fiore mě zklamala a Mahajlovic je debil. Aby takovej tým přijel bránit a betonovat?

Reagovat
Jajinek

No nic...nezbývá nám nic jiného, než vyhrát derby...

Milito už ví, kde je brána, tak je zase sestřelí...

...FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

AS super, pěknej zapas Zitra Doria do Parmy pro tři body, ale bude to tam pekelně těžký Jinak Cassano asi fakt na odchodu, vubec sem tomu nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZO & GASTA

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to boj.

Reagovat
DelPiero137

Skoda, mohli byt 3 body. Hraci co striedali hovoria sami za seba. Bohuzial mame zopar kvalitnych hracov ktory tvoria kostru muzstva.

Dnes palec nahore : Chielov, Sotrari, Aqua Pepe a Quagliarella

Marchisio s Alexom dobre ale vedia aj lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA !!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Jajinek

a pokud nebude Cambiasso ready od začítku, což je bohužel pravděpodobné, tak bych sestavu postavil následovně.

Julione (snad už) - Santon, Lúcio, Cordóba, Chivu - Zanetti, Dejan - Coutinho, Sneijder, Eto´o - Milito

Nikdy bych nevěřil, že budu doufat, ať se Wes udraví, páč už tam opravdu nemá skoro kdo hrát. No a Coutinho mi nahání hrůzu, nevidím možnost, jak by se proti AC mohl prosadit. Dnes mu všechny příhrávky mířily do obránce a jeden na jednoho to bylo ještě horší...problém je v tom, že Biabiany ani Panděv lepší nebudou...

Reagovat
panca

ty vole vy porad rikate jakou mate marodku a pritom takhle naslapanej kadt

Reagovat
Jajinek

to je sice hezký..ale když se ti zraní všech 5 CM, nejlepší stoper, pravej bek, ofensivní záložník a dva útočníci se ti vrací po zranění tak ti širokej kádr moc nepomůže...

Reagovat
lnterista

navic Maicon hral celou dobru zranenej takze to me tak trochu utisuje pri te ostude co ted ma

Reagovat
lnterista

zase by mohl mit vice prostoru...uvidime ale mam z toho zapasu spatne pocity

Reagovat
Tomanatura

Hmmm Důležité je, že se Sinišovi (teda možná už někomu jinému) pomalu vrací hráči, třeba bude jednoho dne Viola v plné sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

dolezite 3 body ,žeby sa zacala zase ako minuly rok Ranieriho šnura?...bodaj by ano....Inter,Lazio nevyhrail co ma teši ,cez vikend Juventus ,tak podme sebavedomie urcite narastlo .....Totti by uz mohol konecne dat aj gol je strelecky mimo ,ale nieco mi šepka ze si prst bude cmulat prave proti Juventusu....DAJE ROMA !!!!!! hrame a vyhrame nadalej vlci !.....

Reagovat
Jajinek

Jo a Tsigi...Milito už jenom 7 a má na to 27 kol...

http://www.helap.cz/ShowImage.asp?IMG=/fotocache/bigorig/110103000.jpg

Reagovat
Tsigi

já dost vsázm na zranění, protože si začínám uvědomovat, že jsem byl troška unáhlenej

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý zápas..., podle očekávání těžký a samozřejmě jsme ho nemohli zvládnout po celých 90 minut, to se nám naposled povedlo doma s Lecce. Allegriho práce tam je v posledních zápasech konečně vidět a já jsem rád, že ho můžu chválit..., přitom stačilo oprášit jeho (a naše) staré známé 4-3-1-2. rázem o sobě hráči lépe vědí, vědí co mají dělat, jsou schopní lépe bránit, lépe pressovat, lépe pokrývat brejky a lépe přecházet do ofenzívy. porazili jsme venku Neapol po 10ti letech, přehráli jsme Palermo, které nás loni 2x vypráskalo..., zajímavá sezona zatím.

k jednotlivcům:

Abbiati měl při tom gólu sice víceméně zakrytý výhled, ale takové góly zkrátka nesmíme dostávat, je to škoda. po zbytek zápasu jeho standard - dobrý a jistý.

Abate letos překvapivě dobrý..., jak už jsem psal - lepší než Antonini. neztrácí dozadu, přestal dělat minely, centry zlepšil, nebojí se, neprasí..., jen tak dál. Luca je z formy, snad se otřepe, ale žádná katastrofa to není.

stoperská dvojice dnes famózní..., konečně máme výborného 3.stopera, který dokáže v rámci možností nahradit Sandra, případně Thiaga. MARIO YEPES !!! v soubojích jeden na jednoho a ve vzduchu špička. Thiago Silva klasika - výborný.

záloha..., no..., já nevím. opět velice dobrá, ale opět bez Pirla, to jsou takové smíšené pocity. mít 3 drsňáky ve středu nám očividně svědčí, Andrea zatím nechybí..., navíc se vrací Rino, který si to letos nejspíš rozdá s dobrý Flamstrem. Max bude mít pro derby o čem přemýšlet...

Seedorf daleko lepší výkon než v Bari (vsadím se, že v all-stars nebude). neztrácel míče, pomáhal defenzívě, rozdával přesné a chytré přihrávky, pral se o to..., to je hned jiná, páč Clarence je pořád na úrovni.

Ibra první poločas na pěst..., to nebyla jeho obvyklá hra bez zájmu, to bylo fakt hrozný. jenže ve druhém zařídil 2 góly a v útoku byl opět bezkonkurenční, co mu na to chcete říct ?

Pato se zvedá, dnes dobrý, zasunul, narozdíl od Ibry předvádí něco i v mezičasech..., to zranění snad nebude vážný...,

...protože Robinho je sice skvělý fotbalista, ale jeho řešení koncových situací je žalostný. dnes opět situace, kterou mi rozum nepobral, přesto velké díky za gól..., rozhodující, Palermo po něm rezignovalo (i když mi připadá, že to definitivně zabalili po oznámení výsledku z Lecce )

Derby della Madonnina bude mazec..., v předchozích letech jsme do něj šli rovněž papírově silnější a nedávali jsme to, letos věřím..., je na čase.

p.s.: děkuju Laziu za zpestření úvodu soutěže..., zase se někdy stavte

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Pipo123

ešte by som nás neodpisoval, naše "Bčko" dneska hralo lepšie ako vy v Cesene, smola a smola je našim problémom, herne to je stále dobré, treba len premienať šance na čom trpíme

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem si rýpnul

Reagovat
lnterista

a ne jednou

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle komentu jen jednou

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Derby prostě musíme vyhrát a odskočit Interu! Milan siamo noi

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko dnesk jen nastřídačce a Adriano ani tam :(

Reagovat
Tsigi

jak hrál Menez ?

Reagovat
smazaný uživatel

krásný áčko Borriellovi, solidní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Jedním slovem - parádně. Zařídil druhý gol, kdy Borriello dával do prázdný. Hraje teď dobře, ale je to asi dáno i tou celkovou pohodou do které se dostává tým

Reagovat
Pipo123

takže opcia bude uplatnená ?

Reagovat
Slejdy

dost dobre

Reagovat
Jajinek

a jak to s ním vypadá dál...bude sedět a hrávat trojka Totii, Menéz, Marco?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Totti - Marco jsou jasní. Točí se Menez a Mirko. Adri je teď až za Baptistou takže špatný

Reagovat
Jajinek

Adri je mi celkem volnej, ale Mirko mi přišel, že měl v podledních týdnech formu, tak se právě divím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minule hrát a dobře, předtím Lecce, jeho bývalej klub, tak to se snažil, to byl nejlepší na place a dneska nevím, asi ho Ranieri šetřil. Co byl na Mirka záběr, tak furt vysmátej, v pohodě, tak nevím no. Ale psalo se, že chce odejít

Reagovat
Shevchenko

Jooo derby je v neděli večer a já si myslel že v sobotu. Paráda!

Reagovat
panca
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.milannews.it/?action=foto&id=36503&id_album=968&start=0

Barbara B. nechyběla a už střádá kontakty, až to jednou převezme

Reagovat
panca

a pak nefandi milanu

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad né...

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo (stejně klub povede Galliani, nebo někdo jiný schopný, až Adriano skončí taky).

Reagovat
Godwinson

Moc pěkně, Inter dělá radost ... jen dál.

Reagovat
Pipo123

fans Ceseny si uctili pamiatku Gabriela Sandriho, údajne aj fans AS to je krása.. ciao GABBY

Reagovat
smazaný uživatel

AC zaslužene,v obrane boli famozny k ničomu nás nepustili.Prvý polčas viac-menej dobrý,druhý o dosť horší.Ku koncu som to už nesledoval pozorne ale dotkol sa za tých 20 minút Maccarone aspon jeden krát lopty?Útok jak pred sezóu vyzeral hrozivo tak momentálne chátra a ak sa to nezlepší tak bude zle.Pinilla to sám neutiahne.Miccoli,čo odohral za sezónu 4.polčasy tak ich hral fakt zle,ale je po ťazkom zranený,celú letnú prípravu netrénoval s týmom,s CSKA aj dnes nehral dobre ale obidva tieto týmy sú o stupeň vyššie než Palermo takže tažko čakať zázraky.V Neďeľu je ten správny zápas,derby rozhodne to ho nakopne a bude to opet starý dobrý Fabrizio.Od Maccaroneho som si hooodne sľuboval ale je to slabota,príde na posledných 20 minút aby to oživil ale nič,je úplne jedno či tam bude ubehaný Iličić či Pinilla alebo čerstvý Mac.Abel mňa osobne sklamal najviac,zahadzoval jednu šancu za druhou,potom už ani tak často nehral(zaslúžene)a teraz sa zranil.Snáď sa vráti v oveeeeľa lepšej forme,čo ho nezabije to ho poslní.Na Pastoreho a Iličića sa v strieľani gólov spoliehať nemožeme,síce začali výborne ale neverím že daju v SA cez 10 gólov,ich práca je niekde inde.

Na záver taká myšlienka,Davide Succi sa nikde poriadne nepresadil podobne ako Pinilla,v SB mu to ale zatiaľ padá,dal 13 gólov v 14 zápasoch(sice asi polovicu z penált ale to nič)čo je veľmi podobná bilancia aku mal minulú sezónu Pinilla no a po sezóne ho máme v Palerme tak tá podobnosť z Pinillom by mu mohla vydržať

FORZA PALERMO!

Pastore snáď na derby fit

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte Pinturicchio chcem sa opýtať či nemáš záujem hrať Fantacalcio?

sansiro ak ešte máš záujem tak by som bol rád ak by si sa pridal

Reagovat
smazaný uživatel

5. výhra doma v řadě (když počítám derby), ztráta na AC 5 bodů, na Lazio už jen 4

Viola slabá... Siniša prokazuje, že na to nemá. I když je fakt, že to od začátku neměl jednoduché..

Přesto sem se bál, aby se neopakoval stejný scénář, jako v zápase s Bolognou.. Ty závěry hodně vypouštíme.. Letos jsme dostali polovinu inkasovaných branek v závěrečných 15. minutách, s tím by měl Caludio něco udělat..

Doma jsme nejlepší v lize, teď je třeba začít sbírat body i venku. Los dokonce roku máme těžký, přesto věřím, že přezimujeme na pohárových příčkách. Forza Lupi !!

Jinak FenoMenéz

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mexes poslední zápasy...

Reagovat
Jajinek
Reagovat
smazaný uživatel

Nad Brescii musí Juventus vyhrávat , jestli chce uhrát 4 flek , zvlášť když je na stoperu Zebina . Jenže po odehraném zápase můžeme být rádi za bod . Můžeme zato poděkovat hlavně rozhodčímu , který nám hodně pomohl . Mám tokové tušení že Fabiuv gól byl z ofsajdu . Rozhodčí nám odpustil penaltu , po naprosto debilním zásahu Lea tuším na Caracciolo . Taky Motta mohl jít do šatny předčasně , Myslím že hráči Juventusu odehráli zápas v tempu , přátelského utkání . I silvestrovské derby mezi veterány Sparty a Slávie se hraje ve větším nasazení . Nejhorší byl Sissoko , v prvním poločase se úspěšně snažil vyhýbat veškerému dění na hřišti . Často nebyl tam kde měl být a to hlavně potvrdil u gólu Diamantiho . Dále se mě zdál tragický Motta a stopeři taky nepůsobili moc jistě . Grosso je kapitola sama osobě , pokud někde existuje statistika kdo nejčastěji místo centru napálí soupeře 3 m před sebou je bezpečně na 1 místě . Nic méně byl to jeho centr , který byl gólový . Jinak to byla taková bezmyšlenkovitá šeď ze které vyčníval místy snad jen Alex . Zdá se že Melo je pro hru opravdu klíčový . Moc nechápu proč když se celý první poločas snažíme centrovat do vápna tam nemáme hráče , kteří tohle umí . Amauri byl zraněný , ale Vinc měl hrát od začátku . Zajímavé že když hraje Amauri tak do vápna za celý zápas neletí ani jeden pořádný balón . Myslím že Del Neri by měl Alexe používat jako žolíka . Kdyby přišel v té 65 -70 minutě byl by určitě platnější než když hraje od začátku .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si zatím u vás vede Motta?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tragický v přípravě alespoň předváděl parádní centy přes celé hřiště na Lanzafameho , teď už nedělá prakticky nic za co bych ho mohl pochválit Nicméně . při zranění všech hráčů , kteří by teoreticky mohli hrát pravého beka se stal jasnou jedničkou . Doufám že po sezóně se na něj neuplatní opce .

Reagovat
Pinturicchio

Motta je neskutečně slabý, nemá prakticky nic, co by měl krajní bek mít - pomalý, neohrabaný, neumí přesně přihrát / nacentrovat, v obraně laxní, špatný pozičně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Momo ( připosraný výkon, přesně, jak píšeš - schovával se, nevykrýval prostor a při tom golu tam stál, jako by ten gol Diamantimu přál ), Motta ( na něm jde vidět, že klučina má sebevědomí, ale je škoda, že to je tak jediná věc ), Grosso ( ten by za ty licousy zasloužil pořádně vytahat ) tragédie.

Alex mi přišel unavený a otrávený, sice se pral a bojoval, ale to bylo všechno, nemá si to s kým dát a to jde na jeho hře vidět, to samé Alberto.

Giorgio OK, Leo mi občas přijde přemotivovaný ( a z toho pak vyplývají ty jeho chyby ).

Nejsem si jistý, že by Amaurimu pomohly častější centry do vápna, on je stejný jako Vincenzo - strašně neefektivní a na gol potřebuje hrozně moc šancí.

S Alexem souhlas, při jeho hře bude jako žolík určitě platnější.

Jinak mě neskutečně štve, že se dokážeme namotivovat jen proti silnému soupeři a proti těm papírově slabším to odchodíme a necháváme hrát soupeře - nulový pressing na míč, napadání nic. Nedokážeme podržet míč, zklidnit hru ( což částečně přičítám tomu, s čím musíme momentálně hrát - Momo a míč si netykali snad nikdy, Motta a ty jeho sandokanské průníky, při kterých to zkouší do dvou hráčů jako Miloš a nemá na to, Leovi pokusy o nakopnuté míče, po kterých pravidelně přichází zbytečná ztráta, atd. )

Reagovat
Pipo123

inak dneska sa vyjadril agent Cavandu že naozaj je tam záujem z vašej strany, no to som zvedavý teda to že včera nehral a hral na jeho mieste Diakite asi nebude náhoda

Reagovat
Pinturicchio

No, uvidíme, protože na pravého obránce prý už máme domluveného Tasciho.

Reagovat
DelPiero137

Brescia dost simulovala, bacha nato. Vela krat videli ze tam moze byt kontakt tak sa hodili na zem. Aj ta 11-ka ktoru pises, nebola. Leo nespravil nic zle, Caracciollo to jasne nasimuloval. Hned ako dostal od rozhodcu zltu, vyskocil a uvedomil si ze mu to nezhltol a este gestami ukazoval ze to berie.

Ten nas gol bol tesne na hrane, mozno to bol tesny offside ale inak piskal dobre sudi, lebo viacero zakrokov prifilmovali.

Inak suhlasim s tebou. Momo tragedia. cca 50min bol neviditelny a skutocne sa nezapajal do nicoho a ked, tak to pokazil. Potom sa vymenil a Aquom a operoval v predu a Aqua to istil vzadu s obrancami. Co bola katastrofa lebo Momo nedokaze ani prihrat na 5m nie to este nieco vymysliet.

Inak Aqua hral dobre, s prehladom ale bol nato sam. Snazil sa aj Pepe a patril medzi tych lepsich. Obranu istil Giorgo asi ako jediny...

Prvych 30min to bolo z nasej strany svizne. Pepe bol na pravej strane a islo mu to tam lepsie. S Mottom pru pol hodinu boli nebezpecny, k tomu sa pridaval Alex a Aqua.

Ale potom Motta total katastrofa. Prva klucka mu vysla a potom kazil vsetko. Koncom zapasu sa uz ani nevracal a hral Krasicov post. Motta nam odoberal vela sil a vytvaral sance pre supera.

Mna sere nasa obrana. Pozicne priserne. Su v presile a aj tak im ujde hrac, aj tak im da Diamantti gol.

O striedaniach Lanzafame a Sali nema cenu sa bavit. Potom to bola typicka hra z minulej sezony. Nakopavane lopty nika, k tomu sa pridal aj Gross. To tam fakt mohol ist niekto z primavery.

Skoda, tento zapas sme mohli vyhrat ale chybala tomu myslienka a vacsia snaha.

Bohuzial mame velmi uzky kader kvalitnych hracov, s tym sa neda asi nic robit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zpomaleného záběru šlo jasně vidět že mu Leo podkopl nohu . Bohužel na Youtube jsem žádný záběr nenašel a bohužel tam není ani průkazný záběr na Fabiuv ofsajd .

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, Momo, Motta, Grosso, Lanzafame, Iaquinta, Amauri, Pepe ( možná na lavičku, ale spíš ani to ), Quagliarella ( ten samý případ, jako Pepe, ale to je moc drahý hráč na lavičku ), Salihamidzic - pryč, dokud za ně dostaneme alespon nějaké peníze. Něco v zimě, něco v létě, tihle hráči nemají v Turíně co dělat.

Reagovat
DelPiero137

naprosty suhlas. Zato Pepe vie a posledne 3 zapasy ho sledujem a chlapec sa vazne snazi a aj mu to ide. Ale je to podobne ako s Aquom a Alexom, nema s kym. Kreatitou to nie je Fabregas ale nabeha toho dost a vypomaha aj obrane. Quaglia je tiez otazny, zatial nas najlepsi strelec ale ako nahradnik by bol moc drahy.

Nemame co stratit, treba vsadit na mladikov. Aspon 1-2, urcito zahraju lepie ako Sali a Lanzafame.

Reagovat
Pinturicchio

Pepe alespon bojuje a snaží se. Ale když vidím mučednický obličej Vincenza, tak se ve mně vaří krev.

Jinak ted čtu něco o Rolandovi z Porta, obránci, středním. Nechápu proč, když máme Sorensena a Camilleriho.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=24zILNdCXWo

to je šajtle rosa může jít na párek....

Reagovat
Pinturicchio

A Momo a Leo koukaaaajííí a čeeeekajíííí, až Diamanati zasune.

Reagovat
DelPiero137

V 1.polcase Diamanti spravil 3x po sebe to iste. Zasekol a poslal prihravku za obranu, mali sme stastie ze nam to tam nepadlo. Nikto sa nepoucil, obrana nedokaze citat hru, nedokaze si postrazit protivnika. A vcera bola obrana skoro vzdy v precisleni!!!

Ja neviem kde je problem....

Reagovat
Pinturicchio

V napadání a poziční hře u jednotlivců, ale zajímavé je, že někdy to jde a někdy ne - přitom když ti hráči získají ty návyky, tak by to tam mělo být, spoustu takových věcí už dělají automaticky potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Momo je zápas od zápasu horší...přitom když přišel z Poolu, tak se mi líbil, tenkrát pod Ranierim.

Reagovat
DelPiero137

Uz v priprave ked sa vradil za Ramadanu vyzeral akoby sa mu ani nechcelo hrat a vobec mu to neslo. On nie je zly ale dlhodobo si nevie udrzat formu. Prve 2 roky u nas super a teraz je opat nekoncetrovany. Je na case aby si nasiel iny klub.

Reagovat
Pinturicchio

Čas jít o dům dál. Jinak mě z něj co nevidět klepne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehneval by som sa ak by tabulka vyzerala takto aj po poslednom kole

Reagovat
Pinturicchio

Jinak další kolo pořádně nabouchané, koukám. První šestka si to rozdá mezi sebou .

AC - Inter - 0

Lazio - Neapol - 0

Juve - AS - 1

A budu spokojený

Reagovat
scr

AC-Inter - 1

Lazio-Neapol - 2

Juve-AS - 2

Reagovat
Pinturicchio

Vidím, že Římanům zase narostla křidýlka. Bude třeba jim je v sobotu trochu přistřihnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hovno, jsem nasranej. Slabej výkon nejelpší hráč asi Obi, kterej mě děsně příjemně překvapouje, hraje skvěle . Od Santona bych čekal víc, musí makat. Chivu nebyl šoatnej ,ale gól jeho asi, byl to jeho hráč a on ani nevyskočil. Milito konečně, snad v Derby opět Milán vyškolí. Potřebujeme nutně zpátky Cuchua. A příště Dejan základ. I loni jsme do Derby šli s horší formou než AC a nakonec jsme je zesměšnili, tak letos to chci vidět taky. Nepojedu domů s prohrou kua. Pojďte hoši, ukaýžte sílu, už je na čase!

FORZA INTER!!!

Reagovat
Cipinho

bude zase plichta

Reagovat
smazaný uživatel

když to říkáš ty, tak vyhrajem, to je zákon

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš na derby jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Závidím... i když fandíš špatnýmu týmu Si to užij a pak co nejvíc nestranně jak to jen pujde to musíš popsat

Reagovat
Jajinek

Kluic turínští...neberte to jako nějaké popichování, ale spíš jako pznámku na okraj...ale ti sudí vás letos hezky tlačí. Z velkých týmu asi nejvíc. ten gól byl podle mě z ofsajdu...

Reagovat
Pinturicchio

A vidíš, jak jsme čestní? My řekneme NE a zápas potom radši zremizujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ano máš pravdu , ale vás tlačí taky a AC taky . Spíš se vrací ty staré pořádky kdy všichni mohli volat Bergamovi ( opakuji všichni ) .

Reagovat
Pipo123

a nás tlačia všetci dole

Reagovat
Pinturicchio

A ještě nezapomen na tu smůlu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam patříte

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

Já si teda pamatuju jeden jasný moment ( Brescia ) a jeden sporný moment za stavu 2:0 ( Bari ). A AC netlačí nijak zvlášť, letos prostě jasně vedete...

Reagovat
Pinturicchio

Vás tlačili už dost dlouho, ted je řada na jiných.

Reagovat
Jajinek

jj, třeba vloni nás měli nejvíc rádi ...tohle ti jako berlička nepomůže...

Reagovat
Pinturicchio

Tak ligu jste hráli nejspíš i předtím, ne? Jinak za to, jak nás po návratu z béčka řezali, je to naprosto v pořádku.

Reagovat
Pinturicchio

( No, radši to uvedu na pravou míru, tu druhou větu, samozřejmě, nemyslím vážně )

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď smutný z toho že vám po 3 letech konečně začali něco pískat .

Reagovat
Jajinek

po 3? Nějaká pomoc v sezóně 2006/07 která mi unikla? A ani 08/09 to nebylo bůhvíjaké...jme za celý rok kopali asi 2 penalty...plus tam byla ta ruka Adriho, která se díky výkladům pravidel ukázala jako správně posouzená...

..ale neřešme to...já nechtěl rozebírat Inter...sám vím, že prostě jsou sudí špatní a nehledám za tím nějaké spiknutí, prostě se sejde víc chyb a jedné straně no.

Reagovat
Pinturicchio

Tak příště si takové poznámky můžeš odpustit, když víš, že jsou v tom sudí a děje se to všude.

Reagovat
Jajinek

no zvhledem k tomu, že zde probíhal hon na Inter a padaly řeči o spiknutí, tak si občas rýpnu...

Reagovat
Pinturicchio

Tak ona taková rozhodnutí vždycky vzbudí emoce, zvlást u těch velkých klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

OK souhlasím , zbytečně by jsme dělali dlouhé vlákno a každý by si myslel stejně svoje .

Reagovat
Pipo123

ono je hlavne smutné, že každé kolo sa dá povedať že tlačia niekoho iného, dúfam že už konečne sa nejde nová vlna rozhdocov

Reagovat
DelPiero137

presne tak. V kazdom kole sa najdu zapasy kde rozhodca spravi chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu že vedeme o tom žádná , taky nejvíc potřebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi najít nějaký průkazný záběr. Z toho, co jsem zkoumal si myslím, že nebyl, ale úplně jistý si nejsem. Jinak je fakt, že pomoci od sudích máme dost, ale bodů jsme z toho moc neměli...

Reagovat
Jajinek

no proto jsem to napsal, že si myslím...páč v žádném ze sestříhů nebyl kolmý záběr...jen mi přišlo, že v momentě přihrávky stál za obráncem a ten byl i v tu chvíli poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to stál o parník, to je fakt. Za ním byl ještě jeden a za tím stál taky. Ale podle mě byl na úrovni míče + skluzující obránce, který byl ještě pár centimetříků za míčem, ale úplně prokazatelný záběr jsem neviděl.

http://www.footytube.com/video/brescia-calcio-juventus-nov10-63764 0:47, ale chce to velmi přesnou ruku na zachycení správné pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=B7LDKg9EArM

Mě se zdál včera , jasný ofsajd . Dneska jsem to konočně našel . Musíš si s tím hodně pohrát , abys to zastavil ve správnou chvilku , ale teď se mě zase zdá že nebyl .

Reagovat
Pinturicchio

Regulérní gol. A pokud tam offside byl, tak centimetrový, to nemohl sudí vidět a takové se mají pouštět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je další věc, kterou fakt nesnáším. Kdo kdy řekl, že se mají nějaké ofsajdy pouštět? I milimetrový ofsajd je prostě ofsajd a pokud ho sudí vidí, musí ho mávnout. Tohle vymyslel nějaký trotl, který si špatně přeložil pokyn, že "pokud si sudí není jistý"... Ten je samozřejmě taky hovadina, protože sudí reaguje intuitivně a reflexivně, o nějaké jistotě nemůže být ani řeč. Může o tom přemýšlet až několik sekund po situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle myslím obecně, situace v zápase s tím nesouvisí.

Reagovat
Pinturicchio

To není z mé hlavy, to jistě víš . Samozřejmě, pokud vidí i mm offside, tak at ho mává

Reagovat
smazaný uživatel

Ale papouškuješ kravinu způsobem "stokrát opakovaná lež"... Mimochodem ve dvou po sobě jdoucích příspěvcích, máš úplně opačný názor.

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že ten Fabiův gol byl regulérní ( ted dodatek byl spíš pro lidi, kteří by se o tom chtěli hádat ).

Těma opačnýma názorama myslíš co? ( Snad to dokážu vysvětlit, dost často píšu rychlej než myslím )

Reagovat
smazaný uživatel

...takové se mají pouštět...

...pokud vidí i mm offside, tak at ho mává...

To, že píšeš rychleji než uvažuješ, je relevantní vysvětlení.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to první byla, jak říkáš, ta papouškovaná lež ( když už je takový trend ve fotbale a jak jsem napsal, taková berlička proti tomu, kdyby zase někdo chtěl namítat, jak nám rozhodčí nadržují )

Jinak jsem samozřejmě za to, že u offsidu nerozhoduje to, jestli je mm nebo metrový, ale to, jestli JE nebo NENÍ. A podle toho se taky musí mávat.

Reagovat
10

to ofsajd nebyl...sudí nám zatím v sezoně "pomohli" několika chybama, ale ne víc než Interu, nebo AC...proto je tohle konstatování docela troufalý, obzvlášť potom, co jste v neděli měli prohrát doma s Brescií, kdyby si sudí nevymyslel penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Podle Milannews Pato i Inzaghi na derby out

Reagovat
Jajinek

neboj...nám se taky ještě někdo zraní...když se to nepovedlo v zápase...

Reagovat
Tsigi

nejlíp Milito a na dlouho

Tak vám bude chybět na jisto Maicon, Samuel, Muntari a pak tam je těch x nejistých Motta, Cambiasso, Julio a Mariga. Sámsi říkám, že to z mýho pohledu i Interu stačí

Reagovat
Jajinek

no je to strašný no...hlavně Julione, Samuel, Cuchu..to je pomalu celá osa mužstva. Já tedy věřím v Césara...Cuchu spíš jenom na lavičku. Ale střed Javier, Dejan by snad měl být ok. No a Wes už snad taky nebude unavenej. Jinak Pato je taky celkem rána pro vás. Jestli bude záloha Gattuso, Pirlo, Ambro..před nimi Klárenc (tedy sázka na zkušenost) a útok Ibra - Robinho, taky by to mohlo být zajímavé.

Reagovat
Tsigi

Já osobně doufám, že záloha bude hrát minimálně jeden z dvojice Flamini/Boateng. Nejlíp Flamini. Jsem si totiž jistý, že by to pak bylo mnohem lepší. Já bych tu zálohu nejradši viděl Flamini-Pirlo-Ambro nad nima Clarence.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo..., ale mám normálně strach z Pirla..., mazec.

Reagovat
Tsigi

Ono to bylo vidět včera. Kdyby hrál Pirlo, tak by se tým z tý branky vzpamatovával mnohem delší dobu. Všechno je s ním diametrálně pomalejší. Já z něj nadšený nejsem, ale nemyslím si, že by derby proseděl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je možná pravda,ale poslední dobou byl Andrea trochu z formy,každopádně bude teď hrát...záloha bude Ambro-Pirlo-Gattuso a myslím že bude hrát Dinho, no a v útoku je to jasné (zase by si mohl zahrát Odu)

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych si mohl vybírat, koho zranit (ne nějak zle, stačí rýma nebo něco podobnýho, prostě jen na zápas ) tak asi Etoa

Reagovat
zelda

BENÍTÉZ

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ, šášulo?

Reagovat
Pinturicchio

Vykašli se na takové "nonames"

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně s ním souhlasím :) Fandím Liverpoolu a AC a přiznám se, že tohle byl asi "nejlepší přestup léta" :) Benítéz s Liverpoolem vyhrál LM, ale co předváděl poslední sezóny byla hrůza, jediný štěstí, že měl Fernando formu...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ty poslední roky byly otřesné... hlavně sezona 08/09, kdy pod ním skončil Liverpool druhý a jako jediný tým v lize doma celou sezonu neprohrál, tak ta byla úplně strašná.. Třeba ten dvojzápas v LM s Realem, ve kterém nedostali branku a doma ostudně porazili Madrid jen 4:0.. To už sem si říkal, že Rafa neví co dělá.. Když pak o 4 dny později LFC vyhrál na Old Trafford 4:1 a připsal jim jedinou domácí porážku v ročníku, bylo všem jasné, že to není trenér ale šašek...

Že je to blázen tušili už ve Valencii, když jim ve 3. letech udělal 2 tituly a vyhrál UEFU, proto ho rychle přihráli Liverpoolu, kde si dovolil další obrovské faux pas v podobě vítězství v LM...

Neslýchané, jak si někdo takový může říkat trenér

Reagovat
Liquid

Benítez je fakt sráč, míval občas úspěchy, ale jedna LM fanouškům Liverpoolu nevykoupí tu bídu a utrpení co tam zasel, ten klub je hlavně díky němu a vedení v rozkladu, 20 let bez titulu a vyvedl je dokonce z LM což pro tento top klub je devastující, a Inter po odchodu Mourinha vede taky směrem ke dnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo v Liverpoolu zasel bídu a utrpení byl Houllier...

Rafa ten tým vrátil na výsluní, jak v lize, tak v evropě... Vyhrál LM a o dva roky později se dostali až do finále..

A když už se zmiňuješ o titulu, tak právě pod Benitezem k němu měl LFC nejblíž za posledních 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný pohled na tabulku, snad se to první místo do konce sezony už nezmění ! ACM per sempre!

Reagovat
Ferguson6

Lazio Juve

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej pohled na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa, dufam ze Pato sa da rychlo dokopy

Reagovat
Francesco Totti AS

FORZA ROMA!...parádička konečně jsme zase na koni...tak to má být ale měli jsme včera i trochu kliku...výhru nám zajistil VÝborným zákrokem Burdisso na brankové čáře (to byla jasná golovka) a KATASTROFÁLNÍM zákrokem Boruc..díky moc kluci obrana včera špicaaa!!! Filip s Nicolasem paráda!!! + Filda pěkný nákop na Perrottu Jsem strašně rád že Claudio dal šanci Simpliciovi a Grecovi...Fabio 2 celé zápasy po sobě a 1 gol zasloužil si ho...DDR klasika...ve středu hřiště je klidný...Totti většina přihrávek špatných (kdo jste viděli bet365 tak často ukazovali Tottiho dobré přihrávky - ale moc jich nebylo) snažil se i střílet ale nepřesně....už mu přeju ten gol....Totti mě vždy nejvíce baví v nastaveném čase, kdy si neuvěřitelně pokryje balon na lajně a dělá si ze soupeře dobrý den Ménez perfekt jen škoda že je tak náchylný na zranění (to že bude střídat bylo jasné už před zápasem) Borriello oproti minulému týdnu ještě lepší ....FORZA ROMA! GRAZIE

Reagovat
GEGE

Tak Parma to vítězství nakonec přece jen vydřela.Už sem si říkal,že Paloschi by si těd v klidu zahrál protože Bojinov je s formy celý zápas prakticky neviditelný ale nakonec se dostal do 1 šance a tu proměnil.Jinak Candreva asi nejlepší na hřišti byl hodně vidět dobře tvořil hru a měl i několik šancí.Řekl si u mě o základ Samp docela bida bez Cassana je to nuda...Jsem rád,že Parma vyhrála snad je to trochu nakopne sestup jim nepřeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva by na to mohl navázat, zatím má podprůměrné známky..., zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

JEžiš to je držka ten božinov

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž svou krasavče

Reagovat
smazaný uživatel

furt vypadam líp než ty

Reagovat
smazaný uživatel

Si zabalzamovaný?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

wtf?

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

božinov je božan

Reagovat
smazaný uživatel

12. kolo je slušně nabité, v sobotu Juve-AS, v neděli po obědě Lazio-Neapol a večer Derby della Madonnina

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco nebyl ani na lavičce , jak to ? Myslel jsem že už je v pořádku ? Vypnul jsem to hned na začátku měli tam strašně nahulené . Nevíte někdo jak hrál a jak hraje Candreva ?

Reagovat
Pinturicchio

Jak vidíte sestavu proti AS? Já bych to poskládat takhle:

( 4-1-3-2 ) Storari - Chiellini, Sorensen, Bonucci, Pepe - Melo - Traoré, Aquilani, Marchisio - Quagliarella ( Alex ), Amauri

Reagovat
Pipo123

Pepe v obrane ?

Reagovat
Pinturicchio

Už tam nastoupil a sám řekl, že by tam nastupoval rád a že tak rád pomůže týmu.

Reagovat
Pipo123

aha, no ale nebolo by lepšie ak by tam hral Traoré ?

Reagovat
Pinturicchio

Mně takhle ta obrana přijde pevnější. Traoré, co jsem tak četl, tak je hodně rychlý, ale dozadu to není žádná hitparáda, takže bych ho radši zkusil na tom levém křídle / záloze. ( Když by ho jistil Giorgio, tak by to neměl být problém ).

Jinak Traoré je levák, jedině, že by mu to Luigi postavil "proti noze"

Reagovat
10

tipuju kraje Brazzo-Grosso

Reagovat
Pinturicchio

Že by zase povinnost nastřílet čtyři goly?

Reagovat
10

dokud Brazzo nedostane první kartu, tak bude lepší, než Motta...ale to bude tak do 6. minuty, ve 27. už bude venku

Reagovat
Pinturicchio

Taky mě straší ta jeho hlava, u Grossa zase nohy. No, jsem hodně zvědavý, jak to Luigi poskládá.

Reagovat
10

klíčový bude, aby hrál Melo, s ním v záloze na becích nebude takovej tlak...

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že Felipe naskočí, podle mě letos náš zatím nejdůležitější hráč.

Reagovat
10

taky si myslím, je to motor týmu...hlavně vedle něj roste i Alberto (resp. rostou vedle sebe navzájem), s Momem to byla ze strany Alberta ve středu tragédie

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak. Momo jakoby tu svou tragédnost přenášel i toho partáka v záloze a na Albertovi bylo vidět, že je z toho docela otrávený.

Reagovat
Pinturicchio

200. pro vítězství Juventusu nad AS.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tezce nesympatickej a velice ho nemam rad ale je to ta generace fotbalistu na ktere jsem vyrustal a fotbal ma asi hodne rad takze mu preji jeste plno golu ale asi v nejakem mensim klubu

Reagovat
smazaný uživatel

moje slova

Reagovat
lnterista

to je pro tebe Pippo

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Bojinov nějak přibral

Reagovat
Pinturicchio

Traoré v nominaci na AS, snad ho tam Luigi šoupne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele