11. kolo
10.11.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

US Lecce - Inter Milán 1:1

Obhájce titulu pokračuje v matných výkonech, mizérii posledních zápasů potvrdil i v Lecce, kde pouze remizoval 1:1 a klesl na čtvrté místo. Dobrou zprávou je snad jen to, že se konečně trefil Diego Milito. Na jeho gól odpovídal Olivera.

Salentini tak jen potvrdili, že doma se jim daří, na Stadio Via Del Mare ještě neprohráli. Už ve 12. minutě ale mohli prohrávat. Biabiany vyslal Panděva, ale toho vychytal Rosati. Po Oliverově centru na druhé straně hlavičkoval mimo Jeda. Di Micheleho nebezpečný pás stihl zablokovat Cordoba, který nastoupil místo zraněného Samuela. Velká příležitost v prvním poločase potkala i Lecce. Brivio na levé straně získal míč a nacentroval na Rispoli, který úplně sám přestřelil.

O přestávce nahradil špatného Panděva Diego Milito, takže se na levý kraj útoku posunul Samuel Eto'o. Lecce se svého soupeře ale nebálo, a tak musel Castellazzi zasahovat proti nepříjemné Rispoliho hlavičce. Dobrý zákrok potřeboval také Rosati, když po trestném kopu zakončoval Eto'o. Z výsledného rohu pálil kamerunský útočník nad bránu.

V 68. minutě měl první příležitost Milito. Střelou mezi dvěma obránci orazítkoval tyč. Skórovat mohl i další střídající hráč Dejan Stankovič, jeho střele chyběly centimetry. Čtvrthodiny před koncem se Milito přeci jen trefil. Eto'o mu připravil pohodlnou pozici, ve které se Il Principe nemýlil. Hráči Interu gól oslavili trikem s Walterem Samuelem, kterého zranění vyřadí pravděpodobně až do konce sezóny.

Nerazzurri už mysleli na tři body, ale za tři minuty je zaskočil Olivera. Rohový kop se dostal až k němu a on hlavičkou vyrovnal. Vina jde na špatné bránění hostů. Poslední desetiminutovka byla zcela otevřenou partií, ale výraznější šance až na Stankovičovo zakončení už nepřišla a zápas skončil 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
cresposuper

FORZA INTER!!

Reagovat
BajPet

I přes ta zranění zaberem a Lecce smetem , a doufám že M.Branca se konečně probudí a v lednu přivede 3-4 nové hráče , ať má Rafa širší kádr ....FORZA INTER !!!

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez táhni už

Reagovat
smazaný uživatel

tento nazor mam uz dlhu dobu a stale sa mi lne utvrdzuje......rafa vypadniii

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm pekne gesto hracov interu pre samuela skoda ze ten gol milita nebol vitazny...jedine co ma tomto zlom vyseldku tesi ze podpiluje konar tomu blbcovi an lavicke benitezovi ............takisto vidim ze pandev ide ako piiila hmmm ten chudak nemal v interi nikdy byt nie to este hravat v zaklade ako aj dnes.....je hrozny......mozno keby dostal tolko sanci mancini zahral by o nieco viac ktovie.......proste rafa a pandev vypadnite z interu prec robite hambu tomu nazvu

Reagovat
smazaný uživatel

Kež by Benitez a Pandev ztroskotaly na opuštěném ostrově

Reagovat
cink

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele