11. kolo
10.11.2010 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - SSC Neapol 0:1

Zápas v Cagliari mířil předlouhé minuty k bezbrankové remízy. Výhru Neapoli vystřelil až v posledních vteřinách hry Ezequiel Lavezzi. Partenopei jdou po první výhře na Sardinii po 15 letech na třetí místo.

První zápis do střeleckých análů nesl jméno Alessandra Matriho, který z voleje ohrožoval De Sanctise. Neapolský gólman ale překonán nebyl. Garganův pokus se k brance nedostal. De Sanctis řešil další nepříjemnou situaci po Neneho trestném kopu, který se podivně stočil a před gólmanem skočil. Jednička Azzurri však byla bezchybná. Po Hamšíkově centru hlavičkoval na druhé straně Lavezzi, aby míč olízl tyč.

Hned dvou střídání se diváci na Stadio Sant'Elia dočkali ještě před přestávkou. Hosté střídali zraněného Dossenu, nahradil ho Zuniga a Cagliari z taktického hlediska vyměnilo Lanera za Nainggolana. Do druhé půle pak naskočil místo Sosy také Cavani, hvězda posledního zápasu Neapole. Krátce po vyběhnutí na zelený pažit otestoval Agazziho svou hlavičkou.

Druhý poločas toho příliš nepřinesl, na šance byl velice skoupý. V závěru mohl akorát po rohu skórovat Matri, ale na čáře zakročil Hamšík a zavelel tak k obratu, respektive k útoku. Cagliari totiž nepříjemně tlačilo, ale nevyužilo toho a ve čtvrté minutě nastavení litovalo. Cavani totiž připravil míč Lavezzimu a ten zavěsil.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Calcia doma neprohravaji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele