11. kolo
10.11.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Brescia Calcio - Juventus FC 1:1

Fotbalisté Brescie Calcio obrali o body dalšího giganta, přesněji turínský Juventus. Stará dáma ztratila remízou 1:1 čtvrté místo, které zaručuje start v předkole Ligy mistrů. Branky začaly padat až ve druhém poločase, na vedoucí trefu Quagliarelly odpověděl Diamanti.

Brescia zahájila utkání poměrně aktivním presováním, a to v úvodu dělalo Juventusu starosti. Navíc Diamanti přidal i koncovku a Marco Storari si připsal první zákrok. Zanedlouho se vyhnul ofsajdové pasti Andrea Caracciolo a obrana Juve měla štěstí. Samozřejmě bylo otázkou času, kdy s něčím podobným přijde Juventus. Fabio Quagliarella pak měl na kopačce velikánskou šanci, Pepe mu poslal skvostný pas a hlavičku Quagliarelly vychytal bravurním zákrokem Arcari.

Těžký zákrok musel vytáhnout i Storari, a to proti poměrně nenápadnému pokusu Edera. Brankář Staré dámy vytáhl střelu konečky prstů na rohový kop. Mimochodem proti svému bývalému celku nastoupil obránce Jonathan Zebina, a hned se mohl uvést gólem. Zebina dobře hlavičkoval, ale proti byl Storari.

V 69. minutě měl opět velkou šanci Quagliarella, Iaquinta mu poslal dobrou přihrávku, avšak italský reprezentační útočník se mohl začít radovat až o chviličku později. Dvě minuty na to totiž našel Grosso přesným pasem právě zmiňovaného Quagliarellu a jeho brance už nic nestálo v cestě - 1:0 pro Juventus. Vedení však nemělo dlouhého trvání, neboť hned vzápětí se postaral o parádní odpověď Diamanti - 1:1.

V závěru se ještě dožadoval pokutového kopu Andrea Caracciolo, avšak kvůli protestům byl pouze odměněn žlutou kartou. V nastaveném čase ještě netrefil branku Quagliarella. Zápas tedy skončil remízou 1:1, což je výsledek dobrý především pro domácí celek.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem Tomtaf sory, ale bude to 0:2

Jen se chci zeptat nejakyho Bresciofila, pokud u nas vubec takovej clovek existuje. Zebina hraje stopera?! nebo je jen spatne napsanej v sestave?

Uprostred to s nim musi byt hruza..

diky

Reagovat
smazaný uživatel

ocividne jsem rozpoutal bourlivou diskusi, kterou museli admini smazat :)

tak si odpovim sam: ano debile, Zebina umi i na stoperovi, najdi si to na netu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele