11. kolo
10.11.2010 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - SS Lazio 1:0

Po dlouhých sedmi kolech se Cesena připsala první vítězství, a hned proti doposud vedoucímu Laziu Řím. Biancocelesti skolil jedinou brankou Parolo, a to šest minut před koncem utkání. Lazio díky porážce 1:0 přišlo o vedení v soutěži, na čele je vystřídal AC Milán.

Domácí začali proti vedoucímu celku odvážně a přímý kop Giuseppe Colucciho pořádně vystrašil Nanda Musleru. Uruguayský brankář měl i další práci, Parolo hned dvakrát vypálil, ale opora Lazia se nedala. Aktivita Ceseny nadále pokračovala, zkušený Stephen Appiah ale netrefil branku.

Lazio se dostávalo do zápasu pomalu, přesto však mělo největší příležitost v průběhu prvního poločasu. Ve 37. minutě nastřelil Foggia břevno, a Antonioli měl plné ruce práce i s následnou tlačenicí, jejímž výsledkem měla být dorážka. Další šance už nepřišli, takže do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle ale fanouškům moc nenabídla. Šancí bylo málo a vše směřovalo k bezbrankové remíze. Jenže šest minut před závěrečným hvizdem zmrazil hostující Tifosi Parolo. Záložník Ceseny vypustil z dobrých 25 metrů parádní ránu a Muslera musel jenom smeknout. Lazio se ze šokující branky nevzpamatovalo a překvapivě prohrálo 1:0. Pro Biancocelesti je to už druhá porážka v řadě.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat
scr

jo jo jak uz tu bylo receno..po derby jde vzdy lazio do hoven....FORZA ROMA!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele