11. kolo
10.11.2010 20:45 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

AS Řím - ACF Fiorentina 3:2

AS Řím zvládl i další těžkou zkoušku a doma nezaváhal proti Fiorentině. Na Olympijském stadionu bylo k vidění celkem pět branek. Viola v utkání pokaždé dotahovala, ovšem Giallorossi si výhru 3:2 vzít nenechali.

Římští Vlci měli na kopačce první stoprocentní šanci, De Rossi vyslal do tutovky Borriella, který nebyl v ofsajdu, ovšem náhradní brankář Boruc se vyznamenal. Artur Boruc měl i další práci, znovu ho otestoval Borriello, jenž tentokrát zakončoval hlavou. Bez práce nezůstal ani Julio Sergio, Gilardino obelstil Riiseho a pak předložil balón Marchionnimu, brankář Říma však zasáhl a zmařil šanci hostů. Fiorentina měla následně obrovskou šanci, Gilardinově brance zabránil až obránce Nicolas Burdisso. Viola byla také poškozena rozhodčím, Juan Manuel Vargas se řítil do čisté brankové příležitosti, jenomže pomezní rozhodčí mu neprávem odpískal postavení mimo hru.

Pak začal úřadovat Fabio Simplicio, v první šanci ještě neuspěl, to když jeho volej senzačně zlikvidoval na rohový kop Boruc. Ve druhé příležitosti už si připsal důležitou branku. Borriello dobře našel naběhnutého Simplicia, a ten si poradil jako zkušený mazák - 1:0 pro AS Řím. Branka Giallorossi přišla až v samotném závěru prvního poločasu.

Ve druhém poločase si diváci přišli ještě na čtyři branky. Hned v 51. minutě zvyšoval na 2:0 Marco Borriello, lví podíl na brance měl dobře odvedenou prací Menéz, jenž si zároveň připsal asistenci. Fiorentinu druhá branka nepoložila, naopak v 69. minutě přišel nový impuls v podobě snížení. Ljajič do čisté gólovky přihrál Gilardinovi, což je střelec k pohledání a zblízka se nemýlil - 2:1.

Řím však znovu utekl na rozdíl dvou branek. Čtvrt hodiny před koncem vyrobil Boruc hrubku, když vůbec netrefil míč a Simone Perrotta už neměl žádný problém vsítit třetí branku domácích - 3:1 pro AS Řím. Poslední slovo však měli hosté, D’Agostino zahrál vynikající volný přímý kop a Sergio byl bez šance - 3:2. D’Agostino tak alespoň oslavil svůj návrat na hřiště po delším zraněním. AS Řím vedení nepustil a zvítězil v důležitém utkání 3:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

tak derby máme úzpěšně za sebou....další těžké zápasy před námi..FIORE a JUVE...Totti i Pizarro už by měli hrát....kdoví co Ménez....proti Fiore doufám ve vydřené 3 body... ale Juve...klidná remízka 0:0 FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

ak chceme ist na titul musime vyhrat obidva Myslim ze fiore dame ako minule napriklad 3:0 ... na nch vieme hrat..vyhovuju nam... pozrite sa na poslednych 10 rokov..vyhrali s nami len 2 krat... a doma naposledy sme zavahali pred 5 rokmi... tie cisla hovoria za vsetko..ale netreba podcenit..len hrat hru ako dnes a vyhrame v pohode... a s Juve vyhra bude krasna...myslim ze aj vyhrame pri sucasnej forme juve... a budu favoriti takze este lepsie :d takze FORZA ROMA !!!

Reagovat
Francesco Totti AS

se současným zdravým kádrem Juve byto snad i šlo

Reagovat
smazaný uživatel

No to mas pravdu:-D budu dufam take iste krasne zapasy ako s laziom ;-) by som dal obranu tu istu a zalohu Pizarro,De Rossi,Perrota-Totti-Vucinic,Boriello . Neviem ako je na tom menez,ak by mohol tak namiesto perottu;-) to bude na fialky platit :-D FORZA ROMA !!! :-D

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Slejdy

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejsi ve škole, tady opisovat nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao amici romanisti, ASR vyhrajou rozdílem dvou branek, vtakže musí být všecny body v Římě Fiorentina přijede bez šikulky Montoliva,tak nebudou taky kompletní!!!

Forza lupi Spocchiosa Romanita

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bez problémů zvladneme! 2:0

ASR!!!

Reagovat
scr

menez super vykon..

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA .. zasluzena vyhra..fiore aj ked 2 goly ale nic moc ... my sme na dobrej cesste... ale stale mi to kurna nejde do hlavy... vsak sme porazili Inter,Janov,Lazio a teraz Fiore a pozrite kde sme..na 6 mieste... keby sme nezavahali s muzstvami ako brescia a hlavne doma cesena a bologna tak sme mohli byt uplne niekde inde... Silnych porazame a so slabymi stracame body... ale snad sa to zmeni aj u tych slabych teraz caka Juve,ktore dufam porazime tiez :D a inac lazio zacina prehravat

Reagovat
DelPiero137

To fakt na takomto zapase bolo 28-tis divakov?

Reagovat
Francesco Totti AS

byl prázdný stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao amici Roamnisti, Grazie ASR, Spocchiosa Romanita

Reagovat
goodbay

AS výbordelně

Reagovat
Francesco Totti AS

FORZA ROMA!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele