11. kolo
10.11.2010 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Udinese Calcio 1:0

Jedinou brankou Maxiho Lopéze udolala Catania fotbalisty Udinese. Hosté tak přerušili sérii šesti zápasů bez porážky a ze Sicílie odjíždějí s prázdnou. Krom jediné branky Maxiho Lopéze se v zápase solidně červenalo.

Na Catanii šlo vidět, že chce po dvou zápasech konečně vstřelit branku. V předchozích utkáních si totiž sicilský klub připsal dva body za remízy 0:0 s Fiorentinou a se Sampdorií. První šanci tedy obstaral Giuseppe Mascara, jenže Handanovič jeho snahu zhatil. Na druhé straně nebýt výborného zásahu obránce Bellusciho, nejspíše by se Udine ujalo vedení, neboť German Denis by se ocitl v situaci, ze kterých se útočníci nemýlí.

Bellusci ale utkání nedohrál, zapříčinilo se o to zranění, takže na hřiště musel náhradník Terlizzi. Zajímavým okamžikem byla i šance Marca Biagiantiho, ta ale zůstala nevyužita.

Druhý poločas opět odstartoval šanci Giuseppe Mascara, stejně jako v prvním dějství neuspěl. Totéž platilo i o Antenuccim, který měl šanci po výborné přihrávce kolegy Maxi Lopéze. Catania zlomila odpor hostů přesně po hodině hry, rohový kop se snesl až k Maximu, a ten prostřelil brankáře Handanoviče - 1:0 pro Catanii.

Udinese se pochopitelně snažilo co nejrychleji vyrovnat. Sanchez byl v dobrém postavení a brankář Catanie Andujer měl poměrně štěstí. Závěr utkání byl poměrně vypjatý, Pasquale dostal za protesty rovnou červenou kartu a vykázán byl i trenér Udinese Francesco Guidolin. Vyloučen byl i domácí Pablo Ledesma, ten sice neprotestoval, nýbrž obdržel druhou žlutou kartu. Catania dotáhla těsný výsledek až do zdárného konce, Udinese odjíždí s prázdnou.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Calcia doma neprohravaji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele