11. kolo
10.11.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AS Bari 0:0

Chievo Verona se v dnešním zápase rozešlo s AS Bari bez branek. Spíše než fotbalové krásy bylo k vidění zranění a nudná podívaná, tedy alespoň ve druhém poločase šancí notně ubylo.

První opravdová šance zápasu přišla až ve 22. minutě a postarali se o ní domácí fotbalisté. Granoche bez problému obešel Parisiho, a pak poslal přihrávku na hlavu Bogliacina, ten však minul. Bari zahrozilo prostřednictvím Edgar Alvarez, jehož solo utnul až zákrokem Sorrentino.

Bohužel ve 24. minutě přišla pro Chievo špatná zpráva. Marco Andreolli se totiž zranil, nahradit jej musel Mandelli. Andreolliho za chvíli následoval Vitalii Kutuzov, který se rovněž zranil, toho nahradil Caputo. Utkání bylo jinak poměrně vyrovnané, Chievo zaměstnalo obranu Bari po hlavičce Moscardelliho, Bari se zase postaralo o rozruch před domácí svatyní prostřednictvím Barreto, tuto nebezpečnou akci zažehnal až Sorrentino. V závěru prvního poločasu opět hlavičkoval nikým nehlídaný Moscardelli, ale stejně jako v prvním případě vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Zatímco v prvním poločase bylo několik zajímavých momentů, ve druhé půli se diváci na stadionu Bentegodi spíše nudili. Jediným výrazným okamžikem byl zásah Gilleta vůči zakončení Marcoliniho. V závěru přibylo další zranění na straně Bari, hrací plochu musel opustit Gazzi, a tak se na plac dostal Crimi. Utkání vítěze nakonec nepoznalo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele