Serie A - preview 11. kola

10.11.2010, 08:50, aktualizováno 11.11.2010, 08:29
Previews
Parma vstupuje do dohrávky jedenáctého kola s jasnou motivací, potřebuje bodovat, aby nezůstala poslední. Trápící se tým hostí Sampdorii, která je v závěsu za nejlepšími týmy dosavadního průběhu sezóny.
Parma FC - UC Sampdoria  (čtvrtek 20:45)
Parma bude chtít napravit nepříliš přesvědčivé výsledky z posledních utkání a doma porazit Sampdorii Janov, pokud se to nepovede, bude Parma po jedenácti kolech poslední. Blucerchiatti v minulém kole rovněž neoslnili, a také jejich cílem budou body.

Kdysi úspěšný a slavný celek zažívá další těžké časy. V Serii A se mu vůbec nedaří a vedení je pochopitelně hrubě nespokojené. Parma má přitom kvalitní kádr, ovšem týmu se nedaří dělat dobré výsledky. Parma zatím vyhrála pouze jedinkrát, bylo tomu tak hned v prvním kole, ale od té doby čeká na další tříbodový přísun marně.

Zklamání z dosavadního průběhu sezony netají prezident Gialloblu Tommaso Ghirardi. "Doufám, že to je jen zlý sen, a že se co nejdříve probudím.'' A probuzení by mohlo přijít v zápase se Sampdorií Janov, která zatím nemůže najít úplně ten správný rytmus.

Výkonu Sampdorie jsou zatím hodně rozpačité, loni čtvrtý celek dokáže sehrát velmi dobré utkání a zvítězit, jindy zase zcela propadnout. Řeč je především o posledních zápasech, kdy Sampdoria například remizovala na hřišti Interu Milán 1:1 a vzápětí v dalším kole na tento výsledek navázala výhrou nad Cesenou 1:0, ovšem pak přišlo domácí utkání s Catanií, a bez ohledu na kvalitu soupeře naprosto zbytečná remíza 0:0, mimochodem už druhá v řadě (první byla remíza 0:0 s Metalistem Charkov v rámci Evropské ligy).

A tu je další problém, a to sice střílení branek. Sampdoria zatím nastřílela jedenáct branek, což je na ní poměrně dost málo. Nicméně trenér Domenico Di Carlo věří, že jeho svěřenci podají na severu Itálie kvalitní výkon okořeněný bodový ziskem, ovšem bez střílení branek to půjde horko těžko.

Parmě budou scházet mladíčci Sebastian Giovinco a Alberto Paloschi. Hrát nebude ani Galloppa. Trenéra Domenica Di Carla může těšit fakt, že k dispozici má kompletní kádr. Chybět mu nebude vůbec nikdo.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Antonelli - Morrone, Dzemaili, Gobbi - Candreva, Bojinov, Marques
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Koman, Palombo, Tissone, Guberti - Pazzini, Pozzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brescia Calcio - Juventus FC  (středa 20:45)
Brescia Calcio hodlá navázat na nečekanou plichtu s Interem a tentokrát bodovat s dalším italským gigantem Juventusem. Stará dáma se ale v lize zvedá, je čtvrtá a už šest kol neprohrála.

Dlouhých pět kol byl nováček z Brescie bez bodu, to se ale o víkendu změnilo. Nelichotivou šňůru zápasů bez jediného bodu se podařilo utnout v nejméně očekávaný okamžik, a to sice v zápase na půdě mistrovského Interu Milán. Brescia si remízou 1:1 slibuje nový impuls, a s tím spojené lepší výsledky.

Současná sedmnáctá pozice by byla možná na konci sezony úspěchem, ovšem hrát celou sezonu na hranici záchrany a sestupu je hodně nepříjemné. O další bodový zisk se svěřenci trenéra Iachiniho pokusí před vlastními fanoušky, neboť přivítají další slavný celek Juventus.

Juventus si v minulém kole připsal další vítězství, ačkoliv vstup do zápasu proti Ceseně se mu vůbec nepodařil, domácí brzy prohrávali 0:1. Nakonec se však i díky červené kartě podařilo výsledek zvrátit. Stará dáma zvítězila 3:1 a upevnila si čtvrtou pozici, která zaručuje start v předkole Ligy mistrů.

Vůbec série Juventusu začíná být zajímavá, Bianconeri v lize neprohráli už šest kol, což musí hodně těšit fanoušky. O třetí výhru v řadě se Delneriho hoši pokusí v Brescii, kde při posledním měření sil prohráli 1:3, stalo se tak v Serii B v roce 2007.

Marico a někdejší brankář konkurenčního FC Turín Sereni, to jsou dvě ztráty Brescie. Stará dáma je na tom hůř, zdravotní potíže mají Felipe Melo, Buffon, Krasič, Legrottaglie, Rinaudo, Grygera, De Ceglie a Martinez.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Bernardi, Zebina, Martinez, Dallamano - Hetemaj, Cordova, Vass - Diamanti, Eder - Caracciolo
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, Grosso - Pepe, Aquilani, Sissoko, Marchisio - Quagliarella, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.85 - 3.25 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - SSC Neapol  (středa 20:45)
Neapol je letos venku hodně silná a především právě z bodů ze hřišť soupeřů letos těží, protože doma to trochu skřípe. Ve vloženém jedenáctém kole hraje v Cagliari, kde se bude potýkat se silnou obranou, ale i přesto chce bodovat.

Cagliari o víkendu získalo zasloužený bod v Udine a ve středu se určitě rádo představí před domácím publikem, kde zatím letos inkasovalo jen dvakrát. Trenéra Pierpaola Bisoliho však stále trápí zranění. Domácí kouč totiž doufal, že konečně může použít Pisana s Lazzarrim a při náročném programu protočit sestavu, jenže jejich absence se možná ještě protáhne. Mimo hru jsou i Daniele Ragatzu a Mikhail Sivakov.

Kvůli tomu asi Bisoli nasadí stejnou jedenáctku jako v Udine a to může být kámen úrazu. Náročný program a množství cestování totiž zanechá nějaké stopy. Jediná změna se asi může udát v útoku, za Matriho by zastoupil Acquafresca.

Neapol naposledy doma porazila Parma a lví podíl na tom mají ofenzivní hvězdy Cavani s Lavezzim. Argentinec má na kontě už pět asistencí, Uruguayec se zase v neděli dvakrát trefil a začíná si po letním příchodu podmaňovat Neapol. Oba by tak neměli chybět ani ve středu, vedle nich ani Marek Hamšík. Ani Partenopei asi nebudou sestavu příliš měnit, snad jen možná nenastoupí Dossena. Toho by nahradil Vitale.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Nene, Matri
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Hamšík, Cavani - Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.05 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Calcio Catania - Udinese Calcio  (středa 20:45)
Catania už dlouhých šest zápasů nevyhrála a jen body za remízy nestačí. Pomalu se tak Rossazzurri propadají tabulkou. Opačný scénář zažívá Udinese, které naopak prudce stoupá nahoru. Vítězná šňůra se přetrhla po čtyřech kolech naposledy s Cagliari.

Rossazzurri si v neděli přivezli poměrně cenný bod z půdy Sampdorie, ale už by potřebovali taky někdy vyhrát. V nabité italské tabulce to navíc může znamenat výrazný posun. Stejně jako prohra strmý pád. Kouč Marco Giampaolo byl s bodem spokojen, protože měl v Janově k dispozici pouhých pět obránců a jelikož bude ve středu Potenza v trestu, má do hry jen čtyři.

Problémem Catanie je rovněž střílení branek. Jednak se příliš nedaří Maximu Lopezovi, loňskému tahounovi, ale je to také tím, že Lopez hraje na hrotu zcela sám, dostává málo balónů. Snaží se, jenže to má těžké. Giampolo spoléhá hlavně na protiútoky.

Udinese se po špatném startu vzpamatovalo, čtyřikrát v řadě vyhrálo a stouplo tabulkou. Nicméně o víkendu přišla remíza s Cagliari. Nicméně útočník Floro Flores říká, že důležité je, že Udinese bodovalo. A rádi by Bianconeri bodovali i ve středu. Do Catanie necestuje Zapata, jenž je v trestu. O víkendu sice nedohrál Alexis Sanchez, ale měl by být v pořádku, a tak nastoupí za Di Natalem po boku Denise nebo Corradiho.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Bellusci, Marchese - Carboni - Gomez, Izco, Biagianti, Mascara - Maxi Lopez
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Coda, Domizzi - Isla, Inler, Abdi, Pinzi, Armero - Sanchez, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.05 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Cesena - SS Lazio  (středa 20:45)
Sestupem ohrožená Cesena přivítá další slavný celek italské historie, totiž Lazio. Biancocelesti naposledy nezvládli prestižní římské derby, přesto však o vedoucí pozici nepřišli a pokud vyhrají i na stadionu Dina Manuzziho, tak ani nepřijdou.

Ceseně se nedaří a nedaří, další porážka přišla o víkendu od Juventusu, kde ale nováček nebyl vyloženě horším týmem. Naopak, úvod zápasu vyšel Ceseně skvěle a Ficcadentiho svěřenci brzy vedli. Jenže pak se vše zkomplikovalo a díky vyloučení Pellegrina Juventus dokázal otočit a zvítězit. Domácím tak nezbývá než pokračovat v boji a doufat v lepší zítřky.

"Musíme pokračovat v boji za účelem dostat se z této obtížné situace, musíme začít sbírat body," neztrácí naději na lepší budoucnost trenér Ficcadenti.

Lazio si vedlo až do osudného víkendu naprosto suverénně a se čtyřbodovým náskokem vévodilo ligové tabulce. Jenže to už neplatí, rozjetý vlak vykolejil pro Lazio nejhorší možný soupeř - AS Řím. Prohrané derby vždy hodně bolí, své by o tom mohli povídat třeba milánské celky. Nicméně Lazio je stále v čele, takže tuto nepříjemnou porážku musí hodit za hlavu.

"Jsme stále v čele, musíme se dívat dopředu. Zápas s Cesenou by mohl být pro nás šancí, jak se vrátit na vykolejenou trať," prohlásil trenér Lazia Edy Reja.

Ceseně budou scházet Budan, Caserta a Pellegrino. Posledně jmenovaný je v trestu. Ani s marodkou Lazia to není dramatické, chybět budou Meghni a Quadri.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Benalouane, Lauro - Appiah, Colucci, Parolo - Giaccherini, Jimenez - Bogdani
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Cavanda, Biava, Dias, Radu - Ledesma, Matuzalem - Foggia, Mauri, Zarate - Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.70 - 3.15 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - AS Bari  (středa 20:45)
Stadio Marcantonio Bentegodi bude svědkem duelu Chieva a Bari. Domácí si zatím vedou poměrně dobře, což potvrzuje devátá příčka. U hostů je to však horší, Bari je totiž s pouhými osmi body na posledním místě.

Chievo v minulém kole prohrálo a patří mu deváté místo. O tom, že si Fly Donkeys z Florencie neodvezou ani bod, rozhodl devět minut před koncem vítěznou brankou Curci. Pro veronský celek to byla čtvrtá porážka v sezoně, avšak s průběžným devátým místem jsou ve Veroně spokojeni. Do konce ligy je však ještě spousta kol, a proto nesmějí domácí usnout na vavřínech. Odčinit těsnou porážku s Violou mohou nyní, kdy hostí poslední celek soutěže Bari.

Po deseti odehraných kolech se na poslední pozici dostalo Bari, rozhodl o tom zápas s milánským AC, který Bari prohrálo v poměru 2:3.

"Proti Milánu jsme hráli dobře a byly tam náznaky, že tým roste. Musíme pokračovat v práci, protože dřív nebo později se to určitě zlomí. Ještě bude dost zápasů, ale tři body by se nám pochopitelně velmi hodily," nevěsí hlavu trenér hostů Ventura.

Domácí se budou muset obejít bez svého obávaného střelce Sergia Pellissiera, spolu s ním se na hrací ploše neobjeví ani Luciano. Fotbalistům Bari se nedaří také z jednoho důvodu, a to sice kvůli početné marodce. Vždyť nebudou hrát Romero, Raggi, Almiron, S. Masiello, Ghezzal, Castillo a Rivas.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Marcolini - Constant - Thereau, Moscardelli
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A. Masiello, Rossi, Parisi - Alvarez, Donati, Gazzi, Pulzetti - Barreto, Kutuzov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.05 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (středa 20:45)
Janov stojí na prahu nové éry. V pondělí se totiž rozloučil s dlouholetým koučem Gianem Pierem Gasperinim, po němž kormidlo Grifů přebírá Davide Ballardini. Přitom ještě v neděli seděl na lavičce ve večerním duelu s Palermem Gasperini, ve středu už ale Janov nepovede. I to se může během několika hodin stát.

Gasperini je letos teprve druhou trenérskou obětí, nicméně překvapivější je fakt, že je to právě on, kdo končí. Janov sice nepodával dobré výkony, výsledky jasně nestačily předsezónním prognózám, ale přesto Gasperini do Janova neodmyslitelně už několik let patřil. Vždyť tým dokázal vrátit do Serie A a dovedl ho až do pohárové Evropy.

Avšak právě povedené sezóny nakonec stály Gasperiniho trenérský post. Letos se totiž rozhodl prezident Enrico Preziosi mohutně posilovat, a tak na Grify vyvinul obrovský tlak, který mužstvo neustálo, alespoň prozatím. Posledním hřebíčkem do Gasperiniho rakve byla prohra v Palermu, Janov po opravdu špatném výkonu prohrál "pouze" 1:0.

"Je mi Gasperiniho líto, ale prostě jsem cítil, že je potřeba změna, ačkoliv to bude chvíli bolet," přiznal Preziosi, jehož tým se nyní krčí až na 14. příčce. Náhradu však Janov nehledal dlouho, krátce po odvolání okamžitě do funkce dosadil nového může, Davide Ballardiniho. Uvidíme, co s týmem dokáže za oněch pár hodin provést.

Domácí duel s Bolognou se zdá býti pro Ballardiniho, někdejšího kouče Lazia, dobrým začátkem, nicméně nemůže si dovolit vůbec nic podcenit a ze svých nových svěřenců vymáčknout to nejlepší. Malesaniho ovečky totiž od Janova dělí pouhé skóre.

Janov nadále trápí rozsáhlá marodka - Houssine Kharja, Rodrigo Palacio, Giuseppe Sculli, Boško Jankovič, Jose Chico a Raffaele Palladino jsou mimo. Bologna postrádá Andreu Esposita, Daniela Portanovu a Ivana Radovanoviče.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Ranocchia, Dainelli, Kaladze, Criscito - Rafinha, Veloso, Milanetto, Rossi - Toni, Rudolf
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Britos, Portanova, Rubin - Perez, Radovanovič, Mudingayi - Busce, Meggiorini, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - Inter Milán  (středa 20:45)
Už to není ten suverénní Inter z posledních let. Rafovi Benítezovi v Miláně nekvete taková pšenka jakou se mohli chlubit jeho předchůdci a na Inter je vyvíjen stále větší tlak. V současné chvíli jsou Nerazzurri až třetí a v Lecce potřebují vyhrát, bezpodmínečně.

Kádr Interu sice sužují četná zranění, ale to stále není přílišný důvod k omluvě posledních výsledků. Nejprve prohra 3:1 na Tottenhamu, pak domácí remíza s Brescií, to by se Interu nemělo stávat. Remíza s Brescií navíc byla už třetí na San Siru v řadě. Takovou statistiku Nerazzurri nepamatují už šest let.

Pravdou však je, že zranění se Interu skutečně nevyhýbají. Po posledním zápase navíc na dlouhé měsíce do péče lékařů přibyl stoper Walter Samuel, zásadní článek defenzívy. Vedle něj jsou mimo také Julio Cesar, Esteban Cambiasso, Douglas Maicon, Sulley Muntari, MacDonald Mariga, Thiago Motta a David Suazo.

Z výše jmenovaných by se ve středu mohl vrátit snad jen Dejan Stankovič. Zraněné obránce budou nahrazovat Ivan Cordoba a Davide Santon. Zároveň se u Interu projevuje zásadní závislost na gólech Samuela Eto'a. V úvodu kamerunský forvard řádil, ale pomalu mu snad vysychá prach a Inter na domácí scéně už šest zápasů nedal více jak jeden gól! Je čas na probuzení Milita?

V Lecce to nebude mít obhájce titulu jednoduché, ale co se dá dělat, zaváhat už prostě nesmí. Ačkoliv je Lecce v tabulce hodně nízko, Stadio Via del Mare je zatím nedobyt. Každý zápas tu byl ale obrovskou bitvou. Fiorentina s Catanií prohrály 1:0, Parma remizovala 1:1 a jen Parma tu dostala víc než jeden gól, prohrála 2:1. Nicméně výsledky venku Lecce sráží ke dnu. Salentini jsou bez Tora Reginiussena a Fabiana. Po trestu se vrací Ruben Olivera.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Rispoli, Ferrario, Giuliatto, Mesbah - Munari, Giacomazzi, Vives - Olivera, Piatti - Corvia
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Santon, Lucio, Cordoba, Chivu - Zanetti, Stankovič - Panděv, Sneijder, Eto'o - Milito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.40 - 3.30 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Città di Palermo  (středa 20:45)
Na milánském San Siru změří síly domácí AC se sicilským Palermem. Milán i Palermo budou chtít potvrdit poslední výhry, Rossoneri triumfovali na půdě Bari, Palermo zase nedovolilo odvézt body do Janova.

Milán odčinil zaváhání proti Juventusu a Realu a z horké půdy v Bari si přivezl všechny tři body. Rossoneri pokaždé vedli, ale soupeř vždy nepříjemně dotahoval. Vítěznou branku zaznamenal Alexandre Pato, jemuž se v poslední době příliš nedařilo. Milán si ale v následujících dnech znovu neoddechne, neboť hostí loni páté Palermo a o víkendu hraje proti městskému rivalovi Interu Milán.

"Palermo dorazí do Milána v úplně jiném rozpoložení, než tomu bylo před zápasem s Janovem. Navíc týmy, které hrají na San Siru, mají vždycky o motivaci postaráno. Budeme je respektovat, pro nás je to jeden z nejdůležitějších zápasů, neboť je to těsně před derby," prohlásil trenér AC Massimiliano Allegri.

Sicilský celek na tom byl podobně jako Milán, rovněž jemu se v Evropě nezadařilo, ale porážku 1:3 od CSKA Moskva napravil domácí jednobrankovou výhrou nad Janovem. Nyní změří svěřenci trenéra Delia Rossiho síly s AC Milán. V minulém roce se jim tu podařilo zvítězit 2:0.

Milán bude pro toto utkání bez obránců Bonery, Odda a Zambrotty. Hrát nebude ani srdcař Gennaro Gattuso, jelikož je v karetním trestu. Trenér Delio Rossi se musí obejít bez Liveraniho a Hernandeze.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Sokratis, Antonini - Boateng, Ambrosini, Flamini - Seedorf - Pato, Ibrahimovič
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bacinovic, Nocerino - Pastore - Pinilla, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.10 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - ACF Fiorentina  (středa 20:45)
Po římském derby čeká AS další těžký zápas, na Olympijský stadion totiž zavítá Fiorentina. Viola se postupně zvedá, ale totéž platí i o domácích. AS Řím klepe na evropské poháry a Fiorentina je jen tři body za ním.

Souboj římských Giallorossi a Violy vždy slibuje zajímavou podívanou. V posledních letech si fanoušci zvykli, že oba týmy bojují o evropské poháry, avšak v letošním úvodu to vůbec nebylo znát. Řím vstoupil do sezony katastrofálně a nedá se říci, že by prožíval šťastné chvíle. Minulý týden byl však úspěšný, Vlci nejenže vrátili Basileji porážku, ale v lize ovládli tolik sledované městské derby proti Laziu. Nyní by se mohlo konečně blýskat na lepší časy.

"Překonáváme těžké časy, ze začátku jsme měli problémy, ale jdeme správným směrem. Proti Laziu jsme hráli s inteligencí a tým se zlepšuje. Teď musíme porazit Fiorentinu a připsat si třetí výhru v řadě," nechal se slyšet lodivod Říma Clauido Ranieri.

Složité období zažívala rovněž Fiorentina, ta měla také velmi špatný start do sezony a také u ní se dostavují zlepšení. Viola doma přehrála Bari, pak remizovala na Catanii a naposledy opět zvítězila, znovu to bylo doma, tentokráte však proti Chievu. Zápas s veronským celkem rozhodl až devět minut před koncem Alessio Cerci.

Ve stoperské dvojici domácích bude scházet Brazilec Juan, spolu s ním si s největší pravděpodobností nezahrají Okaka, Taddei, Pizarro a Cassetti, který si odpykává karetní trest. Kompletní rozhodně nebudou ani hosté, mimo je brankářská jednička Frey, místo něho se do branky postaví rovněž už zkušený Boruc. Siniša Mihajlovič bude postrádat i další klíčové hráče, zejména Montoliva a Jovetiče, dalšími marody jsou Zanetti, Felipe a Babacar.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cicinho, N. Burdisso, Mexes, Riise - Perrotta, De Rossi, Simplicio, Vučinič - Totti, Borriello
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual - Santana, Donadel - Marchionni, Mutu, Vargas - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.30 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio1071213:822
2.AC Milán1062217:1020
3.Inter Milán1054112:519
4.Juventus FC1053221:1118
5.SSC Neapol1053217:1118
6.UC Sampdoria1036111:815
7.AS Řím1043311:1215
8.Città di Palermo1042416:1314
9.Chievo Verona1042411:1014
10.Udinese Calcio104249:1114
11.ACF Fiorentina1033410:1012
12.Cagliari Calcio1025311:911
13.Calcio Catania102538:811
14.Janov CFC103258:1111
15.Bologna FC1025310:1411
16.US Lecce103257:1711
17.Brescia Calcio103169:1310
18.Parma FC101546:108
19.AC Cesena102267:148
20.AS Bari102269:188

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (464)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele