11. kolo
10.11.2010 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Bologna FC 1:0

Premiéra Davideho Ballardiniho na lavičce Janova se povedla. Alespoň co se výsledku týče, předvedený výkon ještě nebyl zcela ideální. Jediným gólem zápasu rozhodl o vítězství Grifů Omar Milanetto. Bologna odjíždí s prázdnou.

Přitom už ve třetí minutě rozvlnil síť Riccardo Meggiorini, ale stál v ofsajdu. Na druhé straně se snažil překonat Viviana hlavičkující Rudolf, ale hostující gólman byl úspěšnější. Viviano také zachytil Rudolfův centr směřující na Velosa. Mestův centr sice trefil Toni, ale mířil hlavou nad břevno. Britosova hlavička na druhé straně byla sice zastavena až na čáře, ale byl to především Janov, kdo v první půli hrál. Viviano musel likvidovat ještě další Toniho pokus. Do přestávky měl příležitost po rohovém kopu i Criscito, ale netrefil.

Luca Toni se snažil i po změně stran, hodně chtěl dostat domácí do vedení. Jenže Viviano byl nadále proti. Janov však zápasu dominoval, Miguel Veloso z trestného kopu trefil břevno. Skóre se nakonec protrhlo až v 81. minutě, to Viviano konečně padl. Tvrdou ranou ho propálil Omar Milanetto a rozhodl o janovské výhře.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele