Serie A - souhrn 10. kola

06.11.2010, 20:00, aktualizováno 07.11.2010, 22:44
Komentáře a souhrny
Lazio v derby podlehlo AS a nevyužilo ztráty Interu, který včera jen remizoval. O výhru Neapole se opět postaral střelec Cavani. Udinese utrhlo vítěznou šňůru, s Cagliari doma jen remizovalo. Naopak z další výhry se těší Juventus, zabralo také Palermo. Bari nestačilo na AC Milán, který je již druhý. Bologna porazila Lecce a odlepila se ze spodních pater tabulky, totéž platí pro Fiorentinu.

Città di Palermo - Janov CFC 1:0

07.11.2010 20:45

Góly: 42. Mauricio Pinilla

Zápas skončil jen 1:0, ale Janov může být za jediný inkasovaný gól jedině rád. Palermo totiž poslednímu duelu desátého kola jasně vévodilo, dvakrát nastřelilo brankovou konstrukci a spoustu dalších šancí spálilo. Naopak Grifové vyhořeli. Jediný gól vstřelil Pinilla.

Těžký zápas hrál Luca Toni, protože se musel potýkat nejen s obranou soupeře, ale také nepřízní fanoušků. V Palermu totiž dříve hrával. Nicméně spíše než útočit musel sledovat ofenzivní počínaní soupeře. Jako první hrozil po rohovém kopu Pinilla, kterému připravil míč Cassani, ale Eduardo jeho pokus vytáhl na břevno. V 19. minutě měl Pinilla další příležitost, tentokrát ještě větší. Řítil se sám na brankáře, ale Eduardo skvěle načasoval výběh a zlikvidoval ho.

Vzápětí šel do brejku Janov. Toniho střelu vyrazil Salvatore Sirigu, sudí však ukázal směrem k brance a Palermo odkopávalo. Ve 23. minutě měli domácí další výbornou šanci. Pastore nacentroval na zadní tyč a hlavičkujícího Pinillu zastavila až branková konstrukce. Na druhé straně se po Mestově centru znovu snažil Toni, ale Sirigu opět v minisouboji zvítězil. V útoku Rosanero řádil nadále Pinilla, jemuž další možnost připravil Iličič. Eduardo byl ale nepřekonatelný. Tentokrát 26letého útočníka vyběhnutím rozhodil natolik, že Pinilla vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Jak už se stalo zvykem. Po několika útocích domácích zahrozil Toni, ale Sirigua ohrožoval jen sporadicky. Po kombinaci Cassaniho s Iličičem zase zakončoval Pinilla, ale přímo do Eduardovy náruče. To už si musel chilský fotbalista myslet, že se snad gól nikdy nevstřelí. Až přišla 42. minuta a on mohl radostí zvednout ruce nad hlavu. Balzaretti poslal Pinillu na zteč a ten už na Eduarda přesnou ranou konečně vyzrál.

Ve druhém poločase Palermo pokračovalo v promarňování šancí. Po ztrátě Marca Rossiho šel sám Pastore, ale byl zastaven dvojicí Eduardo, Dainelli. Tonimu se nepodařilo odvrátit další palermský útok, ale zaskočil za něj Kaladze, když zastavil Bova. Gian Piero Gasperini už se nemohl na trápení svého týmu dívat, a tak na hřiště poslal mladé útočníky Boakyeho s Destrem. Částečně to sice fungovalo, jenže ne natolik, aby přišla velká šance. Největší šanci měl asi Veloso, ale trefil Sirigua. Na hřišti se po dlouhé pauze objevil také Fabrizio Miccoli a dočkal se od domácích tifosi "standing ovation".

A po posledním hvizdu sudího Brighiho si mohl vychutnat i pocit vítězství, protože Janov dnes neměl šanci vyrovnat, ani si to nezasloužil a je otázka, jak dlouho ještě bude mít prezident Preziosi se současným stavem trpělivost.

Více informací k zápasu

AS Bari - AC Milán 2:3

07.11.2010 15:00

Góly: 65. Vitali Kutuzaw, 90. Barreto - 4. Massimo Ambrosini, 31. Mathieu Flamini, 72. Alexandre Pato

Důležité body získal AC Milán na hřišti Bari. Na stadionu San Nicola bylo k vidění celkem pět branek. Rossoneri si po většinu času utkání hlídali a soupeř dokázal vždy jenom snížit. Pod výhru 3:2 se podepsali Ambrosini, Flamini a Pato.

Milán začal na horké půdě Bari nejlepším možným způsobem, uběhlo pár minut a centr Seedorfa přetavil v úvodní trefu kapitán Massimo Ambrosini - 1:0 pro AC Milán. Favorit zápasu, a tím Milán určitě byl, pokračoval v náporu. Ibrahimovič po Robinhově popotažení minul a sám Brazilec pak zazdil dvě velké příležitosti. Ve 25. minutě přišla první z nich, Robinho se dostal do dobré pozice, ale brankář včasným vyběhnutím akci překazil. Robinho s touto šancí naložil bídně.

Také šanci číslo dvě nevyřešil Robinho zrovna dobře, opět byl v dobré pozici a opět selhal, trefil jen boční síť. Bari toho moc nepředvedlo a brzy inkasovalo druhou branku. Ibrahimovič ukázal, že umí být i týmovým hráčem. Švédský dlouhán rozdělil míč doleva na zakončujícího Flaminiho a Milán vedl 2:0. Jediná vážná akce domácích vzešla z kopačky Barreta, branku však neznamenala.

Rovněž ve druhém poločase si přišli diváci na své. V 67. minutě prošel Kutuzov lehce obranou Rossoneri, a rovněž lehce překonal Abbiatiho - 1:2 pro AC. Velezkušený soupeř ale nápor Bari nedovolil a znovu utekl na rozdíl dvou branek. Alexandre Pato si pohrál s obranou a přesnou střelou zvýšil na 3:1. Poslední slovo měli přeci jenom domácí, Barreto se natlačil před Abbiatiho a uspěl. Branka trošičku připomínala situaci, kdy Milán přišel v samotném závěru o vedení nad Realem Madrid. Na výsledku 3:2 pro AC Milán už se do konce zápasu nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AC Cesena 3:1

07.11.2010 15:00

Góly: 31. Alessandro Del Piero (pen.), 43. Fabio Quagliarella, 88. Vincenzo Iaquinta - 11. Luis Jiménez

Juventus navázal na poslední výhru a před zraky domácích fandů porazil 3:1 Cesenu. Utkání se přitom pro Bianconeri nevyvíjelo dobře, hosty poslal hned v úvodu do vedení Jimenez, ale ještě do poločasu se podařilo skóre otočit.

Cesena začala v Turíně velmi nebojácně, a první minuty patřili zcela hostům. Z přímého kopu vypustil nepříjemný projektil Parolo. Obrana Staré dámy a vůbec celý tým si dost koledoval. V 11. minutě se osud Juve naplnil, centr Giaccheriniho sklepl Schelotta na nikým nehlídaného Jimeneze, který otevřel skóre utkání. Cesena překvapivě vedla 1:0. Domácí jako by se nemohli z inkasované branky vzpamatovat, Giaccherini lehce obešel Sorensena, a pak nepřesně vystřelil.

Juventus se dostával do zápasu postupně, Aquilaniho střelu brankář Antonioli vyrazil na roh. Klíčovým okamžikem byl penaltový zákrok Pellegrina, hráč obdržel žlutou kartu a zahrával se pokutový kop. Alessandro Del Piero se v takovýchto momentech nemýlí a nezmýlil se ani teď - 1:1. Brzy na to se "božský" Alex prosadil podruhé, radost mu pokazil zdvihnutý praporek pomezního. Před koncem prvního poločasu utrpěli hosté dva nepříjemné direkt, tím prvním byla žlutá karta pro Pellegriniho, a tím druhým druhá branka Juventusu. Ve 43. minutě poslal Marchisio dobrý centr na Quagliarellu, a ten dal hlavou na 2:1 pro Juventus. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Ve druhém poločase si domácí výsledek hlídali, Cesena se i přes početní nevýhodu snažila, ovšem marně. Pohodu do řad Juventusu definitivně vnesla druhá branka a postarali se o ni střídající hráči. Salihamidžič poslal před branku dobrý míč a Iaquinta takovým přizvednutím překonal Antonioliho - 3:1 pro Juventus. Domácí už hostům nic nedovolili a mohou slavit důležité vítězství.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AS Řím 0:2

07.11.2010 15:00

Góly: 52. Marco Borriello (pen.), 87. Mirko Vučinić (pen.)

Věčné město patří po tomto zápasu opět do rukou římského AS. Giallorossi vyhráli díky dvěma proměněným penaltám Borriella a Vučiniče 2:0, a polepšili si v tabulce. Lazio pochopitelně prohra mrzí, o první pozici však nepřišlo.

Římské derby rozehráli lépe Giallorossi, kteří měli v průběhu prvního dějství více nebezpečných momentů. Vidět byla zejména dvojice Vučinič - Borriello. A právě druhý jmenovaný vybojoval v blízkosti Muslery míč, ale na jeho přihrávku - takříkajíc do ohně, nedokázal nikdo zareagovat. Brzy na to se Černohorec Vučinič dožadoval pokutového kopu, avšak pád si zavinil sám a nebyl důvod pískat. Zajímavým okamžikem by událost uvnitř pokutového území Lazia, obránce AS Řím Burdisso zatahal za dres Diase, a to takovou měrou že mu dres roztrhl.

Zpět však k samotné hře, římské AS bylo opravdu lepším týmem, Vučinič se dostal několikrát ke střele, ale pokaždé trefil dobře připraveného Musleru. O první vážnější okamžik před brankou Julia Sergia se postaral Tommaso Rocchi, útočník Biancocelesti ale nedosáhl na dobrou přihrávku. Na jeho pokus o pár minut později navázal Hernanes, jenž si dobře zpracoval míč a pak ostře zamířil těsně nad. Svěřenci trenéra Clauida Ranieriho ale neustávali v aktivitě, Riise v další nebezpečné situaci cpal míč před branku a obrana Lazia uhasila na poslední chvíli.

Marným pokusem nebyla ani dalekonosná přízemní rána Perrotty, mezi tři tyče se ale nevešla. Už během prvního poločasu došlo ke střídání, Menez se zranil a do hry musel zasáhnout Greco. Nový hráč na hřišti se mohl brzy stát hrdinou, po Borriellově přihrávce vstřelil gól, ale kvůli Borriellově milimetrovému postavení mimo hru nebyla branka uznána. Ještě nedávno útočník AC Milán Borriello měl pak stoprocentní šanci, v pokutovém území si udělal prostor ke střelbě, jenže opět chyběla přesnost.

Také ve druhém dějství se bylo na co dívat. Klíčový okamžik celého utkání nastal v 52. Minutě, Simplicio ve vyložené šanci napálil ruku Lichtsteinera a rozhodčímu nezbývalo nic jiného, než odpískat pokutový kop. Zahrávání "desítek" má v Římě na svědomí Francesco Totti, avšak ten nehrál a míče se chopil Borriello. Útočník Říma nepaltu proměnil, ale měl přitom velké štěstí - 1:0 pro AS Řím.

Lazio pak mělo dost příležitostí vyrovnat. Floccari například z dobré pozice přestřelil a Hernanes nechal vyniknout dobře zasahujícího Julia Sergia. Čtvrthodiny před koncem trefil břevno Simplicio a branková konstrukce pomohla na druhé straně i Vlkům, Foggiovo zakončení orazítkovalo tyč. V 87. minutě se kopala druhá penalta ve prospěch římského AS, zatímco v prvním případě to bylo v pořádku, druhé rozhodnutí sudího bylo nejspíše milné. Stoper Dias totiž Baptistu nefauloval, jistý kontakt tam byl, ale nic co by vyloženě donutilo Baptistu na zem. Nicméně Vučinič penaltu proměnil a výrazně přiblížil AS výhře. Jestli se v prvním případě kopala penalta po ruce Lichtsteinera, měla se kopat i po ruce Simplicia, tu ale rozhodčí přehlídl a pokračovalo se ve hře. Lazio už nebylo schopné s výsledkem něco udělat, neprosadilo se ani během pětiminutového nastavení a v derby prohrálo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Calcio Catania 0:0

07.11.2010 15:00

Góly: -

Další bezbrankovou plichtu naservírovala svým fanouškům Sampdoria Janov. Zatímco z výsledku 0:0 jsou šťastní spíše hosté, pro domácí je to další ztráta v bojích o evropské poháry.

Utkání nebylo pro diváky příliš pohledné, šancí bylo minimum, a tak vlastně není divů, že zápas skončil tak, jak skončil. Vše přitom mohlo být úplně jinak, kdyby v úvodních minutách proměnil svojí hlavičku Giampaolo Pazzini, a kdyby se ve 14. minutě ujali vedení hosté. Bellusci si totiž totálně nehlídaný naskočil na rohový kop a jen těsně minul. Do konce prvního poločasu vyzkoušeli štěstí jak Gomez, tak na druhé straně Koman. Při Komanově pokusu dobře zasáhl brankář Andujar.

Po změně stran měl hned dvě dobré příležitosti Stefano Guberti, ale předvedl se famózní Andujar. Nevýrazné utkání směřovalo k bezbrankové remíze a nic na tom nezměnil ani volný přímý kop Reta Zieglera. A jelikož už běžel nastavený čas, šlo o poslední šanci utkání. Sampdoria tak remízovala s Catanií 0:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 1:1

07.11.2010 15:00

Góly: 44. Antonio Floro Flores - 12. Daniele Conti

Conti nádherným gólem otevřel v Udinese skóre, ale Cagliari nakonec může být rádo, že získalo alespoň bod. Nejprve totiž srovnal Floro Flores a Di Nataleho v závěru zápasu zastavilo břevno. Remíza 1:1 toho pro oba týmy příliš neřeší.

Bianconeri zahájili zápas salvou na gólmana Agazziho. Jeho pozornost prověřil Di Natale a Inler, Sanchez branku netrefil. Nicméně v 11. minutě Cagliari překvapivě otevřelo skóre. Nakrátko rozehraný rohový kop byl nakonec poslán na hranici vápna, kde stál Daniele Conti a nádherným volejem poslal Cagliari do vedení.

Udinese okamžitě odpovídalo. Giovanni Pasquale byl hodně blízko vyrovnání, jenže jeho pokus olízl břevno. Proti Florovi Floresovi se zase těžkým zákrokem vyznamenal Aggazi. Jedním z nejaktivnějších hráčů domácích byl Alexis Sanchez, proto bylo nepříjemnou zprávou jeho zranění po souboji s Nainggolanem. Ve 37. minutě ho musel střídat Pinzi. Domácí nakonec vyrovnali dvě minuty před přestávkou. Po rohu se míč dostal až k Florovi Floresovi, jenž v pádu hlavou rozjásal fanoušky Udinese.

Po změně stran likvidoval Aggazi střídajícího Denise. A ukázal se také třetí nový muž na hřišti. Armero přišel na poslední čtvrthodinu za Pasqualeho a okamžitě vypálil, těsně vedle. Deset minut před koncem si už Di Natale myslel, že poslal Bianconeri do vedení, ale míč nakonec skončil na břevně. V dobré pozici se netrefil ani hlavičkující Domizzi, a tak po neproměněných šancích i na druhé straně od Acquafrescy a Pinardiho skončil zápas 1:1.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Parma FC 2:0

07.11.2010 15:00

Góly: 19. Edinson Cavani, 85. Edinson Cavani

Na gól z kopačky Edinsona Cavaniho čekali fanoušci Neapole dobré tři týdny. Dnes se jim však uruguayský útočník ukázal opět v plné parádě, dvěma góly rozhodl duel s Parmou, která zůstává v pásmu sestupu.

Gólový účet Cavani otevřel v 19. minutě. Přitom celé akci předcházel parmský roh. Po něm se ale do rychlého brejku pustili Partenopei. Zuniga utekl po pravé straně a přesně načasoval pas na Cavaniho, jenž už jednoduše zakončoval. Už po 25 minutách skončil zápas pro Giovinca, smolaře na zranění a na hřiště musel Crespo.

Jen chvíli potom měl argentinský veterán největší šanci hostů. Crespo měl za úkol doklepnout do branky Antonelliho centr, ale brankář De Sanctis skvěle zakročil a zneškodnil ho. Těsně před přestávkou mohl zvýšit domácí vedení Cavani, ale na poslední chvíli ho stihl zastavit Lucarelli.

Druhý poločas načala série střel Neapole, ani jedna z nich se však neuchytila. Mirante lapil Cavaniho pokus, Hamšíkova střela zase olízla brankovou konstrukci. Parma se snažila taky zahrozit, ale povedlo se jí to jen skrze hlavičkujícího Lucarelliho, jenž mířil do boční sítě.

Pět minut před koncem už bylo o vítězi jasno. Po kombinaci s Lavezzim totiž parádně zakončoval Cavani, který se trefil z ostrého úhlu. Neapol díky jeho gólům zůstává pátá.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Chievo Verona 1:0

07.11.2010 12:30

Góly: 81. Alessio Cerci

Fiorentina sice nepředvedla žádný oslnivý výkon, ale to je vedlejší. Viola totiž bere po těsné výhře nad Chievem tři body a to jí zajímá ze všeho nejvíc. Musíme ale podotknout, že dnes měla po většinu času navrch, a tak jsou tři body zasloužené.

Hlavní zbraní domácích byl opět Adrian Mutu, ale zatím mu není přáno, aby se po návratu poprvé trefil. Zato se mohl trefil netradiční střelec Per Kroldrup, jenž si v úvodu naběhl na Santanův trestný kop a Sorrentino musel zasahovat. Po půlhodině hry se poprvé předvedl hříšník Mutu. Rumunský útočník obešel tři obránce, dostal se až do vápna, ale na poslední chvíli byl zablokován. Nicméně dobrá akce. Pár minut nato byl Mutu opět v akci. Mutu výtečně vystřelil z trestného kopu a Sorrentino měl plné ruce práce. Míč ani neudržel, a tak ho Santana z dorážky málem překonal, ale hostující gólman dobře zasáhl i napodruhé.

Další šanci měla Viola až ve druhé půli, skoro po pětadvaceti minutách. Vargas poslal na Sorrentina svou dělovku, gólman pouze vyrazil a Mutu obrovskou příležitost zahodil, vystřelil nad bránu. Vytoužený gól přišel až s 80. minutou. To byl na hřišti jen pár minut střídající Cerci. Gilardino centroval na Mutua, který sice nedokázal míč usměrnit do brány, ale naštěstí pro domácí se dostal až k Cercimu, jenž měl jednoduchou úlohu, doklepl ho sítě a mohl slavit.

Jak bylo Chievo celý zápas neškodné, v posledních minutách mohla Fiorentina o vítězství snadno přijít. Dvakrát však vyhořel Constant. Nejprve využil dobré práce Thereaua, po jehož centru se ocitl před brankou v dobré pozici, ale nedokázal dobře zakončit. A ještě více bude Constant litovat šance z 89. minuty, kdy se k němu v pokutovém území znovu dostal míč, ale francouzský záložník slabou střelou nemohl Boruče překonat. To bylo rozhodující, Chievo si tak neodváží ani bod.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Brescia Calcio 1:1

06.11.2010 20:45

Góly: 73. Samuel Eto'o (pen.) - 14. Andrea Caracciolo

Inter loni a Inter letos. Den a noc. Právě takhle působí obhájce historického treblu. Dnes jen stěží uhrál remízu na domácí půdě s Brescií a kouč Rafa Benítez by se měl pořádně zamyslet nad tím, co je špatně.

Úvod zápasu sice zastihl v šancích Sneijdera, který pálil z trestného kopu a Eto'a, ale oba zlikvidoval gólman Arcari, a tak v 15. minutě překvapila San Siro Brescia. Caracciolo se dostal k dlouhému míči, obešel Samuela a poslal míč podél Castellazziho do branky. Brescia udeřila skutečně z ničeho, ale to hosty skutečně netrápilo.

Hrát se snažil prakticky jen Inter, jenže to bylo spíš trápení. Coutinha pár minut po prvním gólu vychytal Arcari. Eto'o svým pokusem trefil tyč. Po půlhodině hry Eto'o přihrával Panděvovi, který sice prostřelil Zebinu, ale míč zamířil mimo. Stejná dvojice pracovala i vzápětí, Eto'o přichystal pro Panděva další skvělou pozici, ale ani teď domácí útočník nedal. Zebina pouze přihlížel.

Pak mohla opět jako blesk z čistého nebe udeřit Brescia, ale spolupráce Diamantiho se Zebinou nevyužil Caracciolo, když poslal míč těsně vedle.

Ve druhé půli byli nejaktivnější Santon s Eto'em, nejlepší hráči Interu, ale k ničemu to nevedlo. Tedy až do 73. minuty. To byl ve vápně faulován Samuel Eto'o a Nerazzurri dostali jedinečnou šanci ke srovnání. Sám Eto'o penaltu s přehledem proměnil. Hosté ale značně protestovali, protože penalta byla hodně přísná, Eto'o spíše sám uklouzl po míči.

Mnohem více jak penaltový vypadal zákrok z 87. minuty, kdy Zebina zasáhl Milita. Nicméně tady pro změnu píšťalka sudího zůstala němá. Mizérii Interu dovršil v poslední nastavené minutě právě Milito, když se k němu dostal přes několik odrazů míč a on zblízka přestřelil, tohle měl být gól. Ale nebyl a Inter remizoval 1:1.

Více informací k zápasu

Bologna FC - US Lecce 2:0

06.11.2010 18:00

Góly: 84. Marco Di Vaio, 85. Henry Gimenez

Dlouho se diváci na stadionu Renato Dall'Ara nemohli dočkat vstřeleného gólu, nakonec se však dočkali. V 84. a 85. minutě domácí dvakrát uštkli a Lecce už se z tohoto úderu nevzpamatovalo. Boloňa se díky výhře 2:0 nad Lecce odpoutala ze sestupových pozic.

Brankář Lecce Rosati měl tu čest jako první zasahovat, střela Meggioriniho však pro něj neznamenala nikterak vážné ohrožení. Boloňa byla celkově lepší, především duo Di Vaio - Meggiorini se staralo o to, aby měla obrana s brankářem co na práci. Emiliano Viviano musel zasahovat až při střele Piattiho. Ve 38. minutě měl Di Vaio velkou šanci, parádní Buscého centr však nedokázal dostat hlavou za záda Rosatiho.

Po změně stran bylo Lecce blízko vedoucí trefě, Munari dobře hlavičkoval a jen díky skvělému zákroku Viviana se skóre nezměnilo. Na druhé straně zkoušel štěstí Della Rocca, jenže zamířil nad. V 65. minutě přihrál Di Vaio Buscému, který z poměrně dobré pozice trefil jen boční síť. Zanedlouho si musela obrana Boloni znovu dávat pozor na Di Vaia, někdejší reprezentant Itálie na zadní tyči hlavičkoval, nicméně nepřesně.

Čtvrthodiny před koncem utkání přizvedl dalekonosný pokus Meggiorini a vše směřovalo k bezbrankové remíze. Boloňa ale dělbu bodů nepřipustila, Rosati nejprve bravurně zlikvidoval volný přímý kop, ale o chvíli později už byl proti Di Vaiově hlavičce krátký. Střelec Boloni si zaběhl na prodloužený centr a hlavou dostal míč za zády brankáře Lecce - 1:0 pro Boloni.

Než se hosté stačili vzpamatovat z inkasované branky, prohrávali už o dvě branky. Hned minutu poté, co Di Vaio otevřel skóre utkání, se trefil střídající Gimenez - 2:0 pro Boloňu. V nastaveném čase mohl korigovat Jeda, jeho parádní přízemní střele však chyběla o něco větší přesnost. Brankář Viviano tak udržel čistý štít, co je však důležitější, je výhra 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio1071213:822
2.AC Milán1062217:1020
3.Inter Milán1054112:519
4.Juventus FC1053221:1118
5.SSC Neapol1053217:1118
6.UC Sampdoria1036111:815
7.AS Řím1043311:1215
8.Città di Palermo1042416:1314
9.Chievo Verona1042411:1014
10.Udinese Calcio104249:1114
11.ACF Fiorentina1033410:1012
12.Cagliari Calcio1025311:911
13.Calcio Catania102538:811
14.Janov CFC103258:1111
15.Bologna FC1025310:1411
16.US Lecce103257:1711
17.Brescia Calcio103169:1310
18.Parma FC101546:108
19.AC Cesena102267:148
20.AS Bari102269:188

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (304)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele