10. kolo
07.11.2010 15:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Juventus FC - AC Cesena 3:1

Juventus navázal na poslední výhru a před zraky domácích fandů porazil 3:1 Cesenu. Utkání se přitom pro Bianconeri nevyvíjelo dobře, hosty poslal hned v úvodu do vedení Jimenez, ale ještě do poločasu se podařilo skóre otočit.

Cesena začala v Turíně velmi nebojácně, a první minuty patřili zcela hostům. Z přímého kopu vypustil nepříjemný projektil Parolo. Obrana Staré dámy a vůbec celý tým si dost koledoval. V 11. minutě se osud Juve naplnil, centr Giaccheriniho sklepl Schelotta na nikým nehlídaného Jimeneze, který otevřel skóre utkání. Cesena překvapivě vedla 1:0. Domácí jako by se nemohli z inkasované branky vzpamatovat, Giaccherini lehce obešel Sorensena, a pak nepřesně vystřelil.

Juventus se dostával do zápasu postupně, Aquilaniho střelu brankář Antonioli vyrazil na roh. Klíčovým okamžikem byl penaltový zákrok Pellegrina, hráč obdržel žlutou kartu a zahrával se pokutový kop. Alessandro Del Piero se v takovýchto momentech nemýlí a nezmýlil se ani teď - 1:1. Brzy na to se "božský" Alex prosadil podruhé, radost mu pokazil zdvihnutý praporek pomezního. Před koncem prvního poločasu utrpěli hosté dva nepříjemné direkt, tím prvním byla žlutá karta pro Pellegriniho, a tím druhým druhá branka Juventusu. Ve 43. minutě poslal Marchisio dobrý centr na Quagliarellu, a ten dal hlavou na 2:1 pro Juventus. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Ve druhém poločase si domácí výsledek hlídali, Cesena se i přes početní nevýhodu snažila, ovšem marně. Pohodu do řad Juventusu definitivně vnesla druhá branka a postarali se o ni střídající hráči. Salihamidžič poslal před branku dobrý míč a Iaquinta takovým přizvednutím překonal Antonioliho - 3:1 pro Juventus. Domácí už hostům nic nedovolili a mohou slavit důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám dám "dobrý centr" ... to byl parádní centr od Il Principina

FORZA JUVE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele