Serie A - souhrn 10. kola

06.11.2010, 20:00, aktualizováno 07.11.2010, 22:44
Komentáře a souhrny
Lazio v derby podlehlo AS a nevyužilo ztráty Interu, který včera jen remizoval. O výhru Neapole se opět postaral střelec Cavani. Udinese utrhlo vítěznou šňůru, s Cagliari doma jen remizovalo. Naopak z další výhry se těší Juventus, zabralo také Palermo. Bari nestačilo na AC Milán, který je již druhý. Bologna porazila Lecce a odlepila se ze spodních pater tabulky, totéž platí pro Fiorentinu.

Città di Palermo - Janov CFC 1:0

07.11.2010 20:45

Góly: 42. Mauricio Pinilla

Zápas skončil jen 1:0, ale Janov může být za jediný inkasovaný gól jedině rád. Palermo totiž poslednímu duelu desátého kola jasně vévodilo, dvakrát nastřelilo brankovou konstrukci a spoustu dalších šancí spálilo. Naopak Grifové vyhořeli. Jediný gól vstřelil Pinilla.

Těžký zápas hrál Luca Toni, protože se musel potýkat nejen s obranou soupeře, ale také nepřízní fanoušků. V Palermu totiž dříve hrával. Nicméně spíše než útočit musel sledovat ofenzivní počínaní soupeře. Jako první hrozil po rohovém kopu Pinilla, kterému připravil míč Cassani, ale Eduardo jeho pokus vytáhl na břevno. V 19. minutě měl Pinilla další příležitost, tentokrát ještě větší. Řítil se sám na brankáře, ale Eduardo skvěle načasoval výběh a zlikvidoval ho.

Vzápětí šel do brejku Janov. Toniho střelu vyrazil Salvatore Sirigu, sudí však ukázal směrem k brance a Palermo odkopávalo. Ve 23. minutě měli domácí další výbornou šanci. Pastore nacentroval na zadní tyč a hlavičkujícího Pinillu zastavila až branková konstrukce. Na druhé straně se po Mestově centru znovu snažil Toni, ale Sirigu opět v minisouboji zvítězil. V útoku Rosanero řádil nadále Pinilla, jemuž další možnost připravil Iličič. Eduardo byl ale nepřekonatelný. Tentokrát 26letého útočníka vyběhnutím rozhodil natolik, že Pinilla vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Jak už se stalo zvykem. Po několika útocích domácích zahrozil Toni, ale Sirigua ohrožoval jen sporadicky. Po kombinaci Cassaniho s Iličičem zase zakončoval Pinilla, ale přímo do Eduardovy náruče. To už si musel chilský fotbalista myslet, že se snad gól nikdy nevstřelí. Až přišla 42. minuta a on mohl radostí zvednout ruce nad hlavu. Balzaretti poslal Pinillu na zteč a ten už na Eduarda přesnou ranou konečně vyzrál.

Ve druhém poločase Palermo pokračovalo v promarňování šancí. Po ztrátě Marca Rossiho šel sám Pastore, ale byl zastaven dvojicí Eduardo, Dainelli. Tonimu se nepodařilo odvrátit další palermský útok, ale zaskočil za něj Kaladze, když zastavil Bova. Gian Piero Gasperini už se nemohl na trápení svého týmu dívat, a tak na hřiště poslal mladé útočníky Boakyeho s Destrem. Částečně to sice fungovalo, jenže ne natolik, aby přišla velká šance. Největší šanci měl asi Veloso, ale trefil Sirigua. Na hřišti se po dlouhé pauze objevil také Fabrizio Miccoli a dočkal se od domácích tifosi "standing ovation".

A po posledním hvizdu sudího Brighiho si mohl vychutnat i pocit vítězství, protože Janov dnes neměl šanci vyrovnat, ani si to nezasloužil a je otázka, jak dlouho ještě bude mít prezident Preziosi se současným stavem trpělivost.

Více informací k zápasu

AS Bari - AC Milán 2:3

07.11.2010 15:00

Góly: 65. Vitali Kutuzaw, 90. Barreto - 4. Massimo Ambrosini, 31. Mathieu Flamini, 72. Alexandre Pato

Důležité body získal AC Milán na hřišti Bari. Na stadionu San Nicola bylo k vidění celkem pět branek. Rossoneri si po většinu času utkání hlídali a soupeř dokázal vždy jenom snížit. Pod výhru 3:2 se podepsali Ambrosini, Flamini a Pato.

Milán začal na horké půdě Bari nejlepším možným způsobem, uběhlo pár minut a centr Seedorfa přetavil v úvodní trefu kapitán Massimo Ambrosini - 1:0 pro AC Milán. Favorit zápasu, a tím Milán určitě byl, pokračoval v náporu. Ibrahimovič po Robinhově popotažení minul a sám Brazilec pak zazdil dvě velké příležitosti. Ve 25. minutě přišla první z nich, Robinho se dostal do dobré pozice, ale brankář včasným vyběhnutím akci překazil. Robinho s touto šancí naložil bídně.

Také šanci číslo dvě nevyřešil Robinho zrovna dobře, opět byl v dobré pozici a opět selhal, trefil jen boční síť. Bari toho moc nepředvedlo a brzy inkasovalo druhou branku. Ibrahimovič ukázal, že umí být i týmovým hráčem. Švédský dlouhán rozdělil míč doleva na zakončujícího Flaminiho a Milán vedl 2:0. Jediná vážná akce domácích vzešla z kopačky Barreta, branku však neznamenala.

Rovněž ve druhém poločase si přišli diváci na své. V 67. minutě prošel Kutuzov lehce obranou Rossoneri, a rovněž lehce překonal Abbiatiho - 1:2 pro AC. Velezkušený soupeř ale nápor Bari nedovolil a znovu utekl na rozdíl dvou branek. Alexandre Pato si pohrál s obranou a přesnou střelou zvýšil na 3:1. Poslední slovo měli přeci jenom domácí, Barreto se natlačil před Abbiatiho a uspěl. Branka trošičku připomínala situaci, kdy Milán přišel v samotném závěru o vedení nad Realem Madrid. Na výsledku 3:2 pro AC Milán už se do konce zápasu nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AC Cesena 3:1

07.11.2010 15:00

Góly: 31. Alessandro Del Piero (pen.), 43. Fabio Quagliarella, 88. Vincenzo Iaquinta - 11. Luis Jiménez

Juventus navázal na poslední výhru a před zraky domácích fandů porazil 3:1 Cesenu. Utkání se přitom pro Bianconeri nevyvíjelo dobře, hosty poslal hned v úvodu do vedení Jimenez, ale ještě do poločasu se podařilo skóre otočit.

Cesena začala v Turíně velmi nebojácně, a první minuty patřili zcela hostům. Z přímého kopu vypustil nepříjemný projektil Parolo. Obrana Staré dámy a vůbec celý tým si dost koledoval. V 11. minutě se osud Juve naplnil, centr Giaccheriniho sklepl Schelotta na nikým nehlídaného Jimeneze, který otevřel skóre utkání. Cesena překvapivě vedla 1:0. Domácí jako by se nemohli z inkasované branky vzpamatovat, Giaccherini lehce obešel Sorensena, a pak nepřesně vystřelil.

Juventus se dostával do zápasu postupně, Aquilaniho střelu brankář Antonioli vyrazil na roh. Klíčovým okamžikem byl penaltový zákrok Pellegrina, hráč obdržel žlutou kartu a zahrával se pokutový kop. Alessandro Del Piero se v takovýchto momentech nemýlí a nezmýlil se ani teď - 1:1. Brzy na to se "božský" Alex prosadil podruhé, radost mu pokazil zdvihnutý praporek pomezního. Před koncem prvního poločasu utrpěli hosté dva nepříjemné direkt, tím prvním byla žlutá karta pro Pellegriniho, a tím druhým druhá branka Juventusu. Ve 43. minutě poslal Marchisio dobrý centr na Quagliarellu, a ten dal hlavou na 2:1 pro Juventus. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Ve druhém poločase si domácí výsledek hlídali, Cesena se i přes početní nevýhodu snažila, ovšem marně. Pohodu do řad Juventusu definitivně vnesla druhá branka a postarali se o ni střídající hráči. Salihamidžič poslal před branku dobrý míč a Iaquinta takovým přizvednutím překonal Antonioliho - 3:1 pro Juventus. Domácí už hostům nic nedovolili a mohou slavit důležité vítězství.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AS Řím 0:2

07.11.2010 15:00

Góly: 52. Marco Borriello (pen.), 87. Mirko Vučinić (pen.)

Věčné město patří po tomto zápasu opět do rukou římského AS. Giallorossi vyhráli díky dvěma proměněným penaltám Borriella a Vučiniče 2:0, a polepšili si v tabulce. Lazio pochopitelně prohra mrzí, o první pozici však nepřišlo.

Římské derby rozehráli lépe Giallorossi, kteří měli v průběhu prvního dějství více nebezpečných momentů. Vidět byla zejména dvojice Vučinič - Borriello. A právě druhý jmenovaný vybojoval v blízkosti Muslery míč, ale na jeho přihrávku - takříkajíc do ohně, nedokázal nikdo zareagovat. Brzy na to se Černohorec Vučinič dožadoval pokutového kopu, avšak pád si zavinil sám a nebyl důvod pískat. Zajímavým okamžikem by událost uvnitř pokutového území Lazia, obránce AS Řím Burdisso zatahal za dres Diase, a to takovou měrou že mu dres roztrhl.

Zpět však k samotné hře, římské AS bylo opravdu lepším týmem, Vučinič se dostal několikrát ke střele, ale pokaždé trefil dobře připraveného Musleru. O první vážnější okamžik před brankou Julia Sergia se postaral Tommaso Rocchi, útočník Biancocelesti ale nedosáhl na dobrou přihrávku. Na jeho pokus o pár minut později navázal Hernanes, jenž si dobře zpracoval míč a pak ostře zamířil těsně nad. Svěřenci trenéra Clauida Ranieriho ale neustávali v aktivitě, Riise v další nebezpečné situaci cpal míč před branku a obrana Lazia uhasila na poslední chvíli.

Marným pokusem nebyla ani dalekonosná přízemní rána Perrotty, mezi tři tyče se ale nevešla. Už během prvního poločasu došlo ke střídání, Menez se zranil a do hry musel zasáhnout Greco. Nový hráč na hřišti se mohl brzy stát hrdinou, po Borriellově přihrávce vstřelil gól, ale kvůli Borriellově milimetrovému postavení mimo hru nebyla branka uznána. Ještě nedávno útočník AC Milán Borriello měl pak stoprocentní šanci, v pokutovém území si udělal prostor ke střelbě, jenže opět chyběla přesnost.

Také ve druhém dějství se bylo na co dívat. Klíčový okamžik celého utkání nastal v 52. Minutě, Simplicio ve vyložené šanci napálil ruku Lichtsteinera a rozhodčímu nezbývalo nic jiného, než odpískat pokutový kop. Zahrávání "desítek" má v Římě na svědomí Francesco Totti, avšak ten nehrál a míče se chopil Borriello. Útočník Říma nepaltu proměnil, ale měl přitom velké štěstí - 1:0 pro AS Řím.

Lazio pak mělo dost příležitostí vyrovnat. Floccari například z dobré pozice přestřelil a Hernanes nechal vyniknout dobře zasahujícího Julia Sergia. Čtvrthodiny před koncem trefil břevno Simplicio a branková konstrukce pomohla na druhé straně i Vlkům, Foggiovo zakončení orazítkovalo tyč. V 87. minutě se kopala druhá penalta ve prospěch římského AS, zatímco v prvním případě to bylo v pořádku, druhé rozhodnutí sudího bylo nejspíše milné. Stoper Dias totiž Baptistu nefauloval, jistý kontakt tam byl, ale nic co by vyloženě donutilo Baptistu na zem. Nicméně Vučinič penaltu proměnil a výrazně přiblížil AS výhře. Jestli se v prvním případě kopala penalta po ruce Lichtsteinera, měla se kopat i po ruce Simplicia, tu ale rozhodčí přehlídl a pokračovalo se ve hře. Lazio už nebylo schopné s výsledkem něco udělat, neprosadilo se ani během pětiminutového nastavení a v derby prohrálo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Calcio Catania 0:0

07.11.2010 15:00

Góly: -

Další bezbrankovou plichtu naservírovala svým fanouškům Sampdoria Janov. Zatímco z výsledku 0:0 jsou šťastní spíše hosté, pro domácí je to další ztráta v bojích o evropské poháry.

Utkání nebylo pro diváky příliš pohledné, šancí bylo minimum, a tak vlastně není divů, že zápas skončil tak, jak skončil. Vše přitom mohlo být úplně jinak, kdyby v úvodních minutách proměnil svojí hlavičku Giampaolo Pazzini, a kdyby se ve 14. minutě ujali vedení hosté. Bellusci si totiž totálně nehlídaný naskočil na rohový kop a jen těsně minul. Do konce prvního poločasu vyzkoušeli štěstí jak Gomez, tak na druhé straně Koman. Při Komanově pokusu dobře zasáhl brankář Andujar.

Po změně stran měl hned dvě dobré příležitosti Stefano Guberti, ale předvedl se famózní Andujar. Nevýrazné utkání směřovalo k bezbrankové remíze a nic na tom nezměnil ani volný přímý kop Reta Zieglera. A jelikož už běžel nastavený čas, šlo o poslední šanci utkání. Sampdoria tak remízovala s Catanií 0:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 1:1

07.11.2010 15:00

Góly: 44. Antonio Floro Flores - 12. Daniele Conti

Conti nádherným gólem otevřel v Udinese skóre, ale Cagliari nakonec může být rádo, že získalo alespoň bod. Nejprve totiž srovnal Floro Flores a Di Nataleho v závěru zápasu zastavilo břevno. Remíza 1:1 toho pro oba týmy příliš neřeší.

Bianconeri zahájili zápas salvou na gólmana Agazziho. Jeho pozornost prověřil Di Natale a Inler, Sanchez branku netrefil. Nicméně v 11. minutě Cagliari překvapivě otevřelo skóre. Nakrátko rozehraný rohový kop byl nakonec poslán na hranici vápna, kde stál Daniele Conti a nádherným volejem poslal Cagliari do vedení.

Udinese okamžitě odpovídalo. Giovanni Pasquale byl hodně blízko vyrovnání, jenže jeho pokus olízl břevno. Proti Florovi Floresovi se zase těžkým zákrokem vyznamenal Aggazi. Jedním z nejaktivnějších hráčů domácích byl Alexis Sanchez, proto bylo nepříjemnou zprávou jeho zranění po souboji s Nainggolanem. Ve 37. minutě ho musel střídat Pinzi. Domácí nakonec vyrovnali dvě minuty před přestávkou. Po rohu se míč dostal až k Florovi Floresovi, jenž v pádu hlavou rozjásal fanoušky Udinese.

Po změně stran likvidoval Aggazi střídajícího Denise. A ukázal se také třetí nový muž na hřišti. Armero přišel na poslední čtvrthodinu za Pasqualeho a okamžitě vypálil, těsně vedle. Deset minut před koncem si už Di Natale myslel, že poslal Bianconeri do vedení, ale míč nakonec skončil na břevně. V dobré pozici se netrefil ani hlavičkující Domizzi, a tak po neproměněných šancích i na druhé straně od Acquafrescy a Pinardiho skončil zápas 1:1.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Parma FC 2:0

07.11.2010 15:00

Góly: 19. Edinson Cavani, 85. Edinson Cavani

Na gól z kopačky Edinsona Cavaniho čekali fanoušci Neapole dobré tři týdny. Dnes se jim však uruguayský útočník ukázal opět v plné parádě, dvěma góly rozhodl duel s Parmou, která zůstává v pásmu sestupu.

Gólový účet Cavani otevřel v 19. minutě. Přitom celé akci předcházel parmský roh. Po něm se ale do rychlého brejku pustili Partenopei. Zuniga utekl po pravé straně a přesně načasoval pas na Cavaniho, jenž už jednoduše zakončoval. Už po 25 minutách skončil zápas pro Giovinca, smolaře na zranění a na hřiště musel Crespo.

Jen chvíli potom měl argentinský veterán největší šanci hostů. Crespo měl za úkol doklepnout do branky Antonelliho centr, ale brankář De Sanctis skvěle zakročil a zneškodnil ho. Těsně před přestávkou mohl zvýšit domácí vedení Cavani, ale na poslední chvíli ho stihl zastavit Lucarelli.

Druhý poločas načala série střel Neapole, ani jedna z nich se však neuchytila. Mirante lapil Cavaniho pokus, Hamšíkova střela zase olízla brankovou konstrukci. Parma se snažila taky zahrozit, ale povedlo se jí to jen skrze hlavičkujícího Lucarelliho, jenž mířil do boční sítě.

Pět minut před koncem už bylo o vítězi jasno. Po kombinaci s Lavezzim totiž parádně zakončoval Cavani, který se trefil z ostrého úhlu. Neapol díky jeho gólům zůstává pátá.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Chievo Verona 1:0

07.11.2010 12:30

Góly: 81. Alessio Cerci

Fiorentina sice nepředvedla žádný oslnivý výkon, ale to je vedlejší. Viola totiž bere po těsné výhře nad Chievem tři body a to jí zajímá ze všeho nejvíc. Musíme ale podotknout, že dnes měla po většinu času navrch, a tak jsou tři body zasloužené.

Hlavní zbraní domácích byl opět Adrian Mutu, ale zatím mu není přáno, aby se po návratu poprvé trefil. Zato se mohl trefil netradiční střelec Per Kroldrup, jenž si v úvodu naběhl na Santanův trestný kop a Sorrentino musel zasahovat. Po půlhodině hry se poprvé předvedl hříšník Mutu. Rumunský útočník obešel tři obránce, dostal se až do vápna, ale na poslední chvíli byl zablokován. Nicméně dobrá akce. Pár minut nato byl Mutu opět v akci. Mutu výtečně vystřelil z trestného kopu a Sorrentino měl plné ruce práce. Míč ani neudržel, a tak ho Santana z dorážky málem překonal, ale hostující gólman dobře zasáhl i napodruhé.

Další šanci měla Viola až ve druhé půli, skoro po pětadvaceti minutách. Vargas poslal na Sorrentina svou dělovku, gólman pouze vyrazil a Mutu obrovskou příležitost zahodil, vystřelil nad bránu. Vytoužený gól přišel až s 80. minutou. To byl na hřišti jen pár minut střídající Cerci. Gilardino centroval na Mutua, který sice nedokázal míč usměrnit do brány, ale naštěstí pro domácí se dostal až k Cercimu, jenž měl jednoduchou úlohu, doklepl ho sítě a mohl slavit.

Jak bylo Chievo celý zápas neškodné, v posledních minutách mohla Fiorentina o vítězství snadno přijít. Dvakrát však vyhořel Constant. Nejprve využil dobré práce Thereaua, po jehož centru se ocitl před brankou v dobré pozici, ale nedokázal dobře zakončit. A ještě více bude Constant litovat šance z 89. minuty, kdy se k němu v pokutovém území znovu dostal míč, ale francouzský záložník slabou střelou nemohl Boruče překonat. To bylo rozhodující, Chievo si tak neodváží ani bod.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Brescia Calcio 1:1

06.11.2010 20:45

Góly: 73. Samuel Eto'o (pen.) - 14. Andrea Caracciolo

Inter loni a Inter letos. Den a noc. Právě takhle působí obhájce historického treblu. Dnes jen stěží uhrál remízu na domácí půdě s Brescií a kouč Rafa Benítez by se měl pořádně zamyslet nad tím, co je špatně.

Úvod zápasu sice zastihl v šancích Sneijdera, který pálil z trestného kopu a Eto'a, ale oba zlikvidoval gólman Arcari, a tak v 15. minutě překvapila San Siro Brescia. Caracciolo se dostal k dlouhému míči, obešel Samuela a poslal míč podél Castellazziho do branky. Brescia udeřila skutečně z ničeho, ale to hosty skutečně netrápilo.

Hrát se snažil prakticky jen Inter, jenže to bylo spíš trápení. Coutinha pár minut po prvním gólu vychytal Arcari. Eto'o svým pokusem trefil tyč. Po půlhodině hry Eto'o přihrával Panděvovi, který sice prostřelil Zebinu, ale míč zamířil mimo. Stejná dvojice pracovala i vzápětí, Eto'o přichystal pro Panděva další skvělou pozici, ale ani teď domácí útočník nedal. Zebina pouze přihlížel.

Pak mohla opět jako blesk z čistého nebe udeřit Brescia, ale spolupráce Diamantiho se Zebinou nevyužil Caracciolo, když poslal míč těsně vedle.

Ve druhé půli byli nejaktivnější Santon s Eto'em, nejlepší hráči Interu, ale k ničemu to nevedlo. Tedy až do 73. minuty. To byl ve vápně faulován Samuel Eto'o a Nerazzurri dostali jedinečnou šanci ke srovnání. Sám Eto'o penaltu s přehledem proměnil. Hosté ale značně protestovali, protože penalta byla hodně přísná, Eto'o spíše sám uklouzl po míči.

Mnohem více jak penaltový vypadal zákrok z 87. minuty, kdy Zebina zasáhl Milita. Nicméně tady pro změnu píšťalka sudího zůstala němá. Mizérii Interu dovršil v poslední nastavené minutě právě Milito, když se k němu dostal přes několik odrazů míč a on zblízka přestřelil, tohle měl být gól. Ale nebyl a Inter remizoval 1:1.

Více informací k zápasu

Bologna FC - US Lecce 2:0

06.11.2010 18:00

Góly: 84. Marco Di Vaio, 85. Henry Gimenez

Dlouho se diváci na stadionu Renato Dall'Ara nemohli dočkat vstřeleného gólu, nakonec se však dočkali. V 84. a 85. minutě domácí dvakrát uštkli a Lecce už se z tohoto úderu nevzpamatovalo. Boloňa se díky výhře 2:0 nad Lecce odpoutala ze sestupových pozic.

Brankář Lecce Rosati měl tu čest jako první zasahovat, střela Meggioriniho však pro něj neznamenala nikterak vážné ohrožení. Boloňa byla celkově lepší, především duo Di Vaio - Meggiorini se staralo o to, aby měla obrana s brankářem co na práci. Emiliano Viviano musel zasahovat až při střele Piattiho. Ve 38. minutě měl Di Vaio velkou šanci, parádní Buscého centr však nedokázal dostat hlavou za záda Rosatiho.

Po změně stran bylo Lecce blízko vedoucí trefě, Munari dobře hlavičkoval a jen díky skvělému zákroku Viviana se skóre nezměnilo. Na druhé straně zkoušel štěstí Della Rocca, jenže zamířil nad. V 65. minutě přihrál Di Vaio Buscému, který z poměrně dobré pozice trefil jen boční síť. Zanedlouho si musela obrana Boloni znovu dávat pozor na Di Vaia, někdejší reprezentant Itálie na zadní tyči hlavičkoval, nicméně nepřesně.

Čtvrthodiny před koncem utkání přizvedl dalekonosný pokus Meggiorini a vše směřovalo k bezbrankové remíze. Boloňa ale dělbu bodů nepřipustila, Rosati nejprve bravurně zlikvidoval volný přímý kop, ale o chvíli později už byl proti Di Vaiově hlavičce krátký. Střelec Boloni si zaběhl na prodloužený centr a hlavou dostal míč za zády brankáře Lecce - 1:0 pro Boloni.

Než se hosté stačili vzpamatovat z inkasované branky, prohrávali už o dvě branky. Hned minutu poté, co Di Vaio otevřel skóre utkání, se trefil střídající Gimenez - 2:0 pro Boloňu. V nastaveném čase mohl korigovat Jeda, jeho parádní přízemní střele však chyběla o něco větší přesnost. Brankář Viviano tak udržel čistý štít, co je však důležitější, je výhra 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio1071213:822
2.AC Milán1062217:1020
3.Inter Milán1054112:519
4.Juventus FC1053221:1118
5.SSC Neapol1053217:1118
6.UC Sampdoria1036111:815
7.AS Řím1043311:1215
8.Città di Palermo1042416:1314
9.Chievo Verona1042411:1014
10.Udinese Calcio104249:1114
11.ACF Fiorentina1033410:1012
12.Cagliari Calcio1025311:911
13.Calcio Catania102538:811
14.Janov CFC103258:1111
15.Bologna FC1025310:1411
16.US Lecce103257:1711
17.Brescia Calcio103169:1310
18.Parma FC101546:108
19.AC Cesena102267:148
20.AS Bari102269:188

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (304)

Přidat komentář
smazaný uživatel

výborne Bologna, len tak ďalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

DI VAIO

Oplatil mi mojí důvěru ve fantě.

Reagovat
Slejdy

napodobne

Reagovat
Ferguson6

Bologna Hlavne nech PArma zase nevypadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám tyhle města rád.

Reagovat
Godwinson

Pěkně Inter, jen tak dál.

Reagovat
Shevchenko

Ne ne, tohle není ten starý známý Inter. To samé platí i o Militovi, který je neskutečně z formy, nicméně Brescia měla vyhrát, penalta divná. Zítra bude naše ztráta na čelo 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby vám zahrála slepovaná obrana...

Reagovat
panca

kdyby ne proti bari, tak snad uz nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proti Bari byc hse jí celkem i bál..

Reagovat
panca

jsou uplne marni a my uz musime vyhrat po minulym tydnu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že v Bari nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bari ani nestojí za námahu myslet. Vyhrajeme

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Forza Samuel

Reagovat
juveforever

Forza Brescia

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl sem to, ale dobře Brescia! škoda penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Milito trest jako Krasič!!Nic jiné nemůže následovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Eto'o ne??

Reagovat
smazaný uživatel

myslím skok Milita v evápně po kterém penalta nebyla ale i to by se mělo trestat ne?Skočil stejně jako Krasič akorát z toho nebyla penalta.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

co jako

Reagovat
cresposuper

Radšej nič, aj tak si zaujatý.

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný nesere mě momentálně až tak Inter jak italští sudí,je to jeden kokot vedle druhého,ubližují slabším týmům v každém zápase a nad tím se nidko nepozastavuje.čím se víc blíží kone czápasu tím víc a víc tlačí giganty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neee, podle mě tam kontakt lehce byl. Ale nevím. Každopádně tam skok nebyl. Nehledal bych něco někde, kde to není.

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave ze z toho nebola penaltaa nepadol gol tak aky trest ty sasek

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvysynové italští z interu napiču klub

Reagovat
smazaný uživatel

Pán si asi vsadil co?

Reagovat
lnterista

pan je predevsim deb.l

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1,25kurz jako tutovka stačí ti to?

Reagovat
Tomanatura

Inter jako tutovka

Reagovat
Mihal

v taliansku tutovky neexistujú

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo už len vsádza na 1, X, 2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

naco taky nizky kusz vobec davas????alebo si to natipoval za 10 000????

Reagovat
smazaný uživatel

A penalta pro Inter směšné,nepodjel Eto´o na míči?Ach ti italští sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to sa sudi sakra sekol to penalta nebola ale preco nespomenies jasny faul Zebinu na Milita sudi stal blizsko a nepiskol to preco lebo tlacil Inter? A v prvom polcase mala Brescia dve ruky vo vapne minimalne jedna sa piskat dala preco to sudi neodpiskal? Lebo tlacil Inter? Si smiesny zaujaty fanusik Juventusu prepac ale ked ta uz musi krotit normalny fanusik Juve tak to hovori za vsetko!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remízka nám hraje do karet

Reagovat
smazaný uživatel

Měli prohrát hráli hovno ani do šancí se nedostávali až v nastavení kd yje rozhodčí tlačil jak mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si videl ten zapúas vobec kde ich sudi tlacil? To sa mi snad sniva Inter zahodil aj nemozne a ty povies ze hovno hrali a sudi ich tlaci si asi ten zapas nevidel a takyto sraci sem pisu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsme už dva

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ty mně ser pojebaná opera

Reagovat
smazaný uživatel

uz som myslel ze bude konecne meazza dobyta ale ked inter nemoze rozhodca pomože GRANDE BRESCIA aspon ste ich o 2 body obrali ,super

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep sudi skor pomohol Brescii ked neodpiskal jasnu penaltu po cistom faule Zebinu na Milita a v prvom polcase mohol tiez minimalne jednu zapiskat po ruke vo vapne tak ake pomohol ano penalta na Eta velice divna ale na Milita nepiskol cistu okrem toho bol Inter jasne lepsi zasluzena by bola vyhra Interu!

Reagovat
smazaný uživatel

a debil je předevsim interista

Reagovat
panca

on je s velkym mekkym

Reagovat
lnterista

kdyz neumis sazet tak se na to vyser nikdo na tebe neni zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

hele ty na mně nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

neurazej inter ja tebe mam vis kde..ale chovej se jak clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaze se konecne Societa sportiva, hm??

Reagovat
smazaný uživatel

Na italský týmy se tenhle tejden sazí velice dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nesázej, je to zlo

Reagovat
smazaný uživatel

spíše bude hloupej sázkář...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Liquid

tahlec liga si 4 týmy v LM nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

a která jo Bundesliga?Tam vždy postoupí ze skupiny akorát Bayern a jsou rádi Mají jen výhodu že EL italové uplně omrdávají nevím čím to je ale sere mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

jj jedine kde nemci muzou dominovat je jen EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžišmarjá to zas včera byla truchlohra. Se sebezapřením jsem se nrozčiloval včera, ale enchal si koment až na dneska, a´t nejsem spontánní, ale to rozčarování panuje nadále. Jak je sakra možný, abyc se nám v jediném zápase zranili 3 hráči? Navíc 3 důležití hráči?! Jak tam proboha v tom Appianu trénují, když se toto děje? Mít v listopadu 10 zraněných je neskutečný. Včera nám vlemi chyběl Cuchu, jehož absence už je znát, nemá to myšlenku a systém, kterej tomu dává on. Wes hrál dobře, pak ale musel střídat, tak to je těžko. Zanetti jezdil jako pitbul, bylo mi ho líto - ve svým věku běhat za 3 hráče a jako jedinej držet střed pole? Maras. Velice mě pak ale potěšil Obi, z něhož fakt něco bude, hrál výborně, nebál se, má ohromnou sílu.

Z těch zranění mě nejvíce mrzí a nejvíce mrazí z Waltera. Takovej tvrďák, kterej by odrazil snad i kulovnici když se válí po zemi pomalu v slzách, to fakt není dobrý. Údajně asi out do konce sezony, no to je totálně v prdeli.

Všichni tady ví, že mám hodně rád Ivána, ale proč sakra ten Rafa nestaví Bambina? Oni se snad pohádali nebo co? Když se zraní Maicon a my potřebujem zrychlit a útočit po křídlech, co chce víc pro Santona? Ivána mám rád, ale on nemůže ve 34 letech hrát beka do útoku, kór když celej život byl ultrastoper.Místo Samuela se asi bude střídat Matrix s Ivánem, nebo tam Rafa bouchne Chivua a Javier půjde nalevo, to se uvidí. Ranocchiu asi nestáhne.

Militovi jsem děsně fandil, ale tenhle hráč bude mít nějaký větší problém. Včera měl dát 2 góly a nic, přitom loni by to dával s úplnou lehkostí. Musí se probudit, páč běz něj to asi nepůjde věčně. Sammy makal, dal góla, přesto mám pocit, že ta megaforma se postupně mění na obyčejnou dobrou formu.

Penalta - asi nebyla, viděl jsem ale záznam jen 2x, takže těžko říct. Sammy prostě sklouznul na balonu a sudí to připsal hráči soupeře. Rozhodně nešlo o simulaci, spíš chyba sudího.

Coutinho se hodně snažil, v pořádku. Sral mě ale Panděv, kterej je jednak strašně pomalý, druhak se neumí prosadit přes hráče. On umí dobře nahrát a přemýšlet, ale když dostane míč do nohy, vždy to zpomalí a dá zpátky dozadu, tak to nejde. Problém je, že už jsme ani neměli kým střádat. V zimě by to vskutku chtělo aspoň 2 hráče do ofenzivy. Nyní musíme doufat, že Bari něco veme Milánu a pak už příprava na veliké Derby, na nějž se neskutečně těším, to bude svátek. Jen aby za nás ale měl kdo hrát. Ačkoli stoperská dvojice Baresi - Bergomi a útok Branca - Sammy, no proč ne?

FORZA WALTER!

ORA E PER SEMPRE INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Obi se mi taky líbil. Jinak co koukam na fotky z tréninků, tak Baresi tam s nima často hraje, takže by neměl být problém.

Reagovat
smazaný uživatel

neměl no, by všechny naše obránce dal do kapsy i dneska

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim s tvojim poriadne rozpisanym hodnotenim tie zranenie to nie je mozne a bebec rafa sa len jednoducho vyhovori na reprezentacie aj ked aj na tom kus pravdy bude ale chybu robi urcite aj on a velku.....podla mna hrozny trener pre inter mozno inde by mu to slo ale inter pokazil ako sa len dalo.....cambiasso-to je obrovska strata a zanetti fakt t sam to neubeha asi,obi urcite lepsie ako nwankwo sneijder hral kym hral podla mna dobre ons a stale velmi snazi aj ked mu to vlemi teraz nejde co je skoda ale naozaj stale neico vymysla a chce hrat takych hracov mam rad verim ze forjma pride ak sa nezrani comu by som sa necudoval .....a ten samuel to som bol v soku kde som videl spomaleny zaber,mam s tymto doverne skusenosti aka je to bolest ale takto som sa este nezvyjal tam to bude strhane tie vazy na cimpr-campr aj ked rad by som sa mylil,samuel je v mojich ociach jeden z naj stoperov aj ked vcera pri gole brescie mal dost smoly,ale rad ma aj cordobu tak dufam ze sa rozspomenie na davnejsie roky a este zo seba dostane to najlepsie aj ivan bol svojho casu na storpevy jeden z top hracov europy-verim ze to bude o.k. ......takisto suhlasim z tym santonom a myslim ze by mal hrat miesto chivua a to bom chivu v mladosti moh vzor lenze vtedy este vedel lavackou kopnut do lopty dnes je to uz horise snim celkovo co ma trochu mrzi,maicon??k tomu sa netreba vyjadrovat neviem co mu je ja si mylsim ze milito sa z toho dostane a zacne davat goly nebojim sa toho uz coskoro sa rozbehne sopm si isty......hracom s instiktom ako ma milito to skratka sem-tam zasekne ale nie nadlaho-o jheo goly sa nebojim pride uz coskoro som si isty no a goran pandev.tak to je tragicky hrac,hrozny neviem preco ho do interu tahali ved on na taky klub ani nema narok co len potvrduje ten je spatnyyyy fuuu trpim ked ho vidim hrat......nerad takto kritizujem hracov ale pandev si to zaslizi len co je pravda-prec s nim ......a ten bergomi??? je mozne ze ak ostane pri kormidle rafa cize to pojde stale dole vodou a zranenia budu pribudat tak bepe bude musiet nastupit ved trenuje poctivo

Reagovat
Tomanatura

Ach jo. Ono je prostě těžké se vůbec dostat do šance, když Gilardino je naprosto z formy a střední záloha ve složení Donadel-Bolatti už podle jmen nemůže vymyslet absolutně žádnou kloudnou nahrávku Vargas na plac, jestli zvládne alespoň poločas, nebo jinak jsou to další ztracené body.

Reagovat
Tomanatura

CEEERCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Tomanatura

Violu čeká ještě strašně moc práce, toto byla naprostá bída. Nejdůležitější je ale výhra a v takové sestavě je ještě 2x cenější.

Reagovat
jazzmaster

Není na té fotce Jovetič?

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, ale žádný znalec nejsem

Reagovat
10

je

Reagovat
SqueeZy

je

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

Kiež by sme si takého Cerciho ako je na fotke nechali ....

Reagovat
Francesco Totti AS

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

když už violu zachranuje Cerci, tak to je fakt síla...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez pirla a s Flaminim a Capitanem..tak jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam teakwondista, ten tam něco kopne

Reagovat
Tsigi

Kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

úžasnej výkon fanoušku, smekám..taková atmosféra se mi líbí..

Reagovat
smazaný uživatel

penaltA

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
Darren Fletcher

jedééém AS

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

AS parada

Reagovat
Shevchenko

Tak místo toho aby jsme vedli 5:1 tak se musím ještě strachovat o výhru. Výkon nebyl špatný, bohužel jsme pálili co se dalo. Ale jsme zase druzí a stráta na Lazio pouze dva body, takže paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie AS ROMA !!!

Reagovat
Shevchenko

A Fantu jsem projel na celé čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Juve! 3 body doma! Romeo zapískal úplnou tužku, ale na štěstí na obě strany. Duch týmu zvítězil. Problémem ale bude Felipeho zhoršené zranění. A není dobré, když hrajeme poločas proti 10 lidem a nevytěžíme víc než gól. Ale i tak.... *** FORZA JUVE***

Jinak fanta snad parádní I přes slušnou marodku jsem "exceloval" doufám, že se to projeví i na výsledku ...

Reagovat
scr

Dnes se ukázalo že v Římě je pouze jeden tým a to AS!!!! Forza Roma!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se ukázalo že v Římě je pouze jeden tým, který podplácí a to AS!!!! Merda Roma!!

Reagovat
scr

tak hlavne nebrec...

Reagovat
smazaný uživatel

Kapesník?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

kup si hráče za 90 milionů a běž fňukat někam jinam, truhlíku

Reagovat
smazaný uživatel

Co dokáže zazdít Robinho a hlavně Ibra...docela síla. Nepamatuju si moment, kdy by 2 hráči běželi sami na bránu, široko daleko žádnej obránce a nebyl z toho gól

Zase je z toho "ušmudlaná výhra o gól", přitom jsme měli šance vyhrát min. o 3,4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

DAJE ROMA !!!!!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

AS mi vyšlo

Reagovat
Pinturicchio

Důležité tři body, které musíme potvrdit v Brescii, protože zápas s AS nebude nic snadného. Ztráta jediného bodu na Inter a dvou na AC je příjemná, snad do toho čela tabulky ještě promluvíme.

FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
DelPiero137

Dolezite vytazstvo. Pacil sa mi Sorensen, Qugliarella, Pepe (uz 2 po sebe) a Grosso zahral tiez dobre. Aquilani je proste o lepsi nez ostatny a vidiet to.

Ale pohlad na Moma zacina byt zufalejsi nez na Amauriho. Buduci zapas by mal sediet a miesto neho nejaky mladik.

Zaciatok som nevidel ale rozhodca robil mensie chyby ale na oboch stranach.

Reagovat
panca

sice zase malem drama, ale mohlo to skoncit, tak 6:0 pro nas. A hlavne jde videt, ze to jde bez pirla. Nechal by ho sedet vickrat

Reagovat
Pinturicchio

100. per Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

2 penalty v rime

Reagovat
lnterista

gratuluji AC a Juve k vitezstvi ...letos to bude asi hodne o nervy.

musime do prestupu drzet krok se spickou dobre posilit a pak zautocit

Forza Inter

Reagovat
Pipo123

tak troška som sa skludnil, aj ked sme prehrali, tak som rád že chlapci druhý polčas bojovali, AS nebolo lepšie a bolo to vyrovnané, bohužial rozhodca si pískal svoj zápas... snad nás to nepoloží ako v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Dt jste furt 1.

Reagovat
Pipo123

tak, ale v6dy po derby sme sa posrali a forma nám klesla, aspon v posledných rokoch tomu tak bolo pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

snad ano

Reagovat
scr

ja doufam, ze dojde na tva slove a Lazio pujde s formou dolu a Serie B by take nebyla od veci...AS bylo jasne lepsi po cely zapas..obe penalty byly jasne.Na druhe strane rozhodci dobre posoudil, ze neslo o umyslnou ruku Simpicia, ale o odraz od nohy a hra pokracovala...skvele zachytal Sergio...tudis si AS pripisuje treti vyhru v derby v rade!!!

Reagovat
Pipo123

tu ruku berem ok, ale ten faul na Mauriho bolo už moc, lepší ste podla mna neboli. dva golu po pencle a brvno Simplicia + pekná strela v prvom polčase tesne mimo. U nás zasa sám na brankára Hernanes, tyčka po strele Raduho. Druhý polčas bol dobrý

Reagovat
scr

a co regulern gol, ktery nebyl uznanej?Offside nebyl rozhodne

Reagovat
Alberto Aquilani

hele ten faul na Mauriho , tam predchádzal offside , ale fakt vážne , hráč ktorý bol v offside(neviem kto to bol , tuším Floccari ale ruku do ohňa za to nedám) sa dotkol lopty .

Reagovat
frankiefcb

Jj myslím, že to byl Floccari, kdo to tečoval a stál v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

offside uplně jasnej, kdyby rozhodčí pískl penaltu, tak měl platit aji gol Greca

Reagovat
smazaný uživatel

To nasere co, prohrát derby díky dvěma penaltám?

Reagovat
Pipo123

tak tie penalty beriem, ale to že nepískol nám penaltu par minut pred druhou, to nasere, ale aspon bojovali, teraz sa pripraviť na Cesenu treba

Reagovat
Tomanatura

Paráda Lazio prohrálo derby, Neapol vyhrála, a Cagliari s Catanii berou po bodu z venku

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A vypadá po letech na zajímavej souboj o titul

Reagovat
scr

po 10 kolech toto rikas?Je videt ze nemas prehled :)

Reagovat
Pinturicchio

A proč by to nemohl říct, po 10-ti kolech? Po 10-ti kolech to tak vypadá. V 38 kole už to asi moc velký význam říkat nemá. A jak to souvisí s přehledem o fotbale, to je mi taky záhadou.

Reagovat
scholes18

prave preto....vacsinou to uz bolo viac menej rozhodnute po desiatich kolach..

Reagovat
scr

no nevim po polovine sezony by se uz spekulovat dalo, ale po 10 kolech se neda rict vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Prehled o Italii nemam, to klidne priznam, ale stejne si myslim, ze to muzu rict, kdy Juve se i s kopou zraneni drzi nahore, AC dokaze dotahnout zapasy, Inter se trapi, AS se zvedlo po obvyklym hroznym zacatku a Lazio melo perfektni start.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Tak dneska ve fante dostanu tak 5-0, mne vsichni vyhoreli, naopak Bianconerovi vsichni zahrali..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak římské drby vyhrálo AS. Připadalo mi, že Lazio do toho vstoupilo dost pasivně a nenamotivovaně. Do té první penalty bylo AS lepší (milimetrový ofsajd a byly tam i další šance), ikdyž při samotném kopu měl Borriello dost štěstí. Pak přišly břevna na obou stranách. Nevím jak moc tomu hráč Lazia pomohl, ale Mexés ho stáhl a pentla se pískat dala. No a konečně druhá penalta, podle mě oprávněná, která defakto rozhodla. Někteří Laziali se muhou cítit ukřivdění, ale podle mě nakonec zasloužená výhra pro AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes?

Reagovat
frankiefcb

myslím, že to byl Risse

Reagovat
frankiefcb

*Riise

Reagovat
smazaný uživatel

jo riise sry

Reagovat
frankiefcb

Pro toho, kdo psal report o Laziu-AS. První penalta jasná, druhá se dla písknou anebo nemusela. A dále hlavně chci říct, že ruka simplicia se pískat neměla, jelikož je v pravidlech psáno, že pokud hráč při pokusu o odkop trfí svou ruku, tak se ruka nepíská a to se první odrazilo od nohy Simplicia a posléze do ruky hráče. Přiznávám, že Lazio mělo kopat penaltu za zákrok 75. minutě, kdyby byl kapitán lazia držen před prázdnou bránou, ale na druhou stranu nebyl to faul, který způsobil ten přímý kop a zároveň hráč, který to prodlužoval na zadní tyč stál v ofsajdu.

Reagovat
scr

tak tak..jeste bych zminil minelu lajnovejch kdyz milne posoudili offside po kterem padla regulerni branka

Reagovat
frankiefcb

Podle mě to byl těsný ofsajd, ale byl

Reagovat
Pipo123

tak on to ofsajd bol, ale len tesní, to sa mohlo kludne pustit a nikto by nemal moc čo hovorit

Reagovat
scr

ja bych rekl ze to offside nebyl..jen udrzbar spatne posekal travnik, tak to vypadalo jako ze byl :)

Reagovat
Francesco Totti AS

tak rozhodčí to pouštěl ale jak viděl že k míči jde Greco tak to mávl...ale ofsajd byl

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ve chvíli kdy Borriello přebral míč, tak se normálně hrálo dál

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Inzaghi

Pěknej víkend. Potěšil Inter, AC i AS. K našemu výkonu - jediný štěstí, že proti nám stálo Bari. Ta jejich obrana byla snad ještě horší, než obrana Lecce v prvním kole. Ale ta naše neskutečná laxnost při zakončení mi vážně leze krkem. Kazí mi to trošku dojem z výhry.. Tohle byl zápas na zlepšení skóre, ne na drama.. Robinho by měl teď celej týden trénovat nájezdy, pak to strašně sráží jeho výkon, kterej jinak nebyl vůbec špatnej. Pořád si stojím za tím, že je momentálně platnější než R80. Velkou radost mám ze střelců - všichni tři ten gól potřebovali. Ještě Ibrovi to tam mohlo spadnout, taky hodně pálí.. Inkasovaný góly si ještě pustím, ale oba padly z prostoru, kterej by podle mýho měli čistit stopeři.. Jinak celkově vzhledem k sestavě solidní výkon, teď ještě přejet Palermo a nachystat se na derby. FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Cavani to je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Král ligy.

Reagovat
Pinturicchio

... je Alex

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam dámy a páni ! 3 body sú naše ...lebo sme páni Talianska,veľký Juventus !!!

Reagovat
Paddy

FORZA AS ROMA

Reagovat
DelPiero137

OT : neviete co je s Yagom? Isiel na hostovanie do B-cka Villarelu? Ked mame tolko zranenych, on bol velmi perspektivny hrac, nemohli by sme ho v zime stiahnut? Ona by sa hodil na lave kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný. Má letos odehráno 10 zápasů a 2 góly. Měl by zůstat kde je, aspoň do konce sezony. On nás nevytrhne, to je lepší povolat z Primavery Pippa Bonipertiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už dokonce 11/3. Teď dával v posledním zápase gól. Villarreal B prohrál na hřišti Barcelony B 4:1.

Reagovat
DelPiero137

Tak privedme Boniperttiho vnuka

Skoda toho Yaga, ja som bol v tom ze je to megatalent a ze by nas mohol tahat.

V kazdom pripade by som bol za keby Luigi vytiahol niekoho z Primavery a ten by sa chytil. Ako dnes Sorensen (na mna velmi zaposobil). Urcite v zapasoch typu Cesena by takito hraci vedeli zahrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych neříkal megatalent, ale talent to je, to určitě. Ale spíš než Iaga bych viděl raději v týmu třeba Pasquata. Jinak Sorensen dneska celkem přesvědčivý výkon, podle mě. Prvních 15-20 minut se krapet hledal, ale pak už na mě působil jistě. Co jsem četl, tak prý dost komunikoval s Bonuccim, ačkoliv je to vlastně hráč Primavery. Delneri měl směrem k němu taky pozitivní kritiku. Tyhle starty mu můžou pomoct k růstu.

Reagovat
božský John

Borrielloooooo

Paráda, mam radost

Reagovat
smazaný uživatel

Ať ten zasranej Benítez z Interu vystřelí. Je to tragickej kouč. Jako by nestačilo, že zkurvil Liverpool, teďka bude kurvit ještě Inter

Reagovat
Pinturicchio

In Rafa we trust !

Reagovat
lnterista

to je vase jedina nadaje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
lnterista

jasne jeste zraneni

Reagovat
Pinturicchio

První rok máte víc zraněných hráčů a už je z toho výhoda pro soupeře. Jinak to, že máte trenéru neschopu ... to je tak nějak váš problém.

Reagovat
lnterista

nevim co to bylo za sezonu ale jak Nedved zlomil Figusovi nohu tak jich bylo taky dost a do zalohy nikdo nebyl. No neschopu...porad je to vetsi znacka nez ten vas trener

Reagovat
smazaný uživatel

Raději Luigi než Rafa

Reagovat
Pinturicchio

Luigi mě přesvědčuje, že to jeho "podcenování" na začátku ligy nebylo na místě. Jsem zvědavý, co dokáže s novýma posilama ( ta obrana ) + pokud konečně přestanou ta zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád, že jsem ho obhajoval hned od začátku jeho jmenování On ty kluky posunul zase nahoru, ten tým je úplně jinde než v loni. Při takových absencích, jako máme teď a měli jsme v podstatě i minulou sezonu, bychom v loni s tou Cesenou rupli. Doufám, že přijde nějaký ten krajní bek v lednu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Podle úspěchů, které slavil už dost dávno ... a jméno, s tím si může Inter, Rafa i jeho fanoušci akorát tak otřít ...

Až vás ta zranění budou kosit pravidelně, jako nás, tak to budu brát jako relevantní argument.

Reagovat
lnterista

a jaky ma uspechy Del Neri nebo jak se pise? Ja nerikam ze jsem z naseho trenera nejak odvarenej ale ironicky poznamky na jeho adresu s takovym trenerem co mate je docela drzost

Reagovat
Pinturicchio

A takhle argumentovat je ještě větší drzost. ( Co bys pak řekl třeba fanouškovi Hradce Králové? Že on nemá vůbec právo říct něco k Benitezovi? )

A je brzo soudit, ale podle prozatím odehraných zápasů jednoznačně Delneri > Benitez.

Reagovat
lnterista

to je uplne stejne mas 2plus1 a smejes se mi ze bydlim ve 3plus1

ale ja se bavim s fanouskem Juve

Reagovat
Pinturicchio

Máš to trochu pomotané, předně, já se nesměju, za druhé ( když už na to přistoupím ) 2+1 může být mnohem lepší než 3+1 ( i co do velikosti ... kterou si tady můžeš zaměnit za to jméno u Beniteze ).

A když použiju Tvou logiku - ( příklad ) - Tak Ty, pokud u vás hraje na levém beku Chivu, tak vzhledem k tomu, jaký je to tragéd, by sis neměl dovolit žádné poznámky k týmu, kde hraje lepší levý obránce, respektive vzhledem k tomu obránci.

To Ti přijde úplně normální?

Reagovat
lnterista

ty vis moc dobre jak to myslim jenom musis za kazdou cenu odpoved a slovickaris...

kdo u vas hraje LB? Rozhodne se mu nebudu smat kdyz sam vim ze u nas to taky neni zadna hitparada...to me fakt prijde divny

Reagovat
Pinturicchio

Slovíčkařit? Prostě jsi napsal nesmysl. A ukaž mi, kde se tomu tlustému ESP číšníkovi směju - to jako tohle "In Rafa we trust !" nebo tohle "že máte trenéru neschopu"? Když to napíšeš Ty, je to ok, když to napíšu já, už je ohen na střeše?

A jak říkám, Benitezovy dřívější úspěchy mě nezajímají, co z nich má Inter jiného, než to jméno, kterým se tady oháníš? ( + letošní zápasy ( a to je nejdůležitější, pro tenhle spor ) Delneri > Benitez )

Reagovat
lnterista

sorry ale ja ti tady nebudu vypisovat co ten byt vsechno ma aby jsi na to nemohl nejak jinak odepsat sorry ale to fakt ne...

a neprehanej...uz to vidim kdybych tu napsal to same tak mi hned sem soupnete Rafu...tady nejde ciste o Rafu ale celkove...Rafa je mi docela volnej a ani ho nejak nemam v oblibe

Reagovat
Pinturicchio

"sorry ale ja ti tady nebudu vypisovat co ten byt vsechno ma" = vybavení = Benitezovo jméno ... co z něj máš, když skončí Inter např. 4.? Proč se odvoláváš na nějaké dřívější úspěchy, když v Itálii zatím slušně hoří?

Jinak když je Ti Benitez volný a já proti Interu neřekl nic, tak proč ho tak zarputile bráníš?

Reagovat
lnterista

protoze si radeji zemetu pred vlastnim a ostatni me jaxi nezajimaji a rozhodne si nemyslim ze Del Neri je ted v sezone > jak Benitez

Reagovat
Pinturicchio

No, to já zase jo ( a ted kdo má pravdu, že jo ) . Já mám před vlastním prahem vymeteno a vždycky mě první zajímá Juventus ... ale u Interu, jako největšího rivala, mi udělá radost jakákoliv ztráta ( A Ty to budeš mít podobně, hádám )

Reagovat
lnterista

to nerikam ale nesmal bych se Del Nerimu kdyz mame Rafu

Reagovat
lnterista

jednoznačně

Reagovat
Pinturicchio

Dobře, i kdyby ne jednoznačně, tak pořád letos ( zatím ) Delneri > Benitez. Ale to je jedno, je zbytečné to dál jakkoliv rozebírat - já si občas rýpnu do Beniteze, Ty si o mě potom můžeš myslet, že jsem drzý / že na to nemám právo / že je to divné.

Reagovat
lnterista

jj sere me to...ale nic s tim asi nenadelam

Reagovat
Pinturicchio

Tak já se budu mírnit, jsi jeden z mála Interistů, proti kterému nic nemám.

Reagovat
lnterista

tak jasne ja to chapu jako provokaci ale po takovem kole jsem trochu precitlivelej...sorac

Reagovat
lnterista

ale spis me vic dostal Samuel nez ten nas "fotbal"

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, chápu. No ta zranění jsou celkově šílená, tradičně Juventus, Inter i AC. Padají ti hráči jak podzimní listí.

Reagovat
lnterista

hruza des

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní nickname

Reagovat
Francesco Totti AS

GRANDE ROMA! Řím zase ovládla smečka vlků zápas se mi líbil né že né, AS první půlku lepší....druhou půlku jasně lepší Lazio...skoro k ničemu nás nepustili... tlačili, ale naše skvělá obrana v čele se Sergiem úspěšně odolala penalty podle mě obě jasné...k souboji Mauri vs Riise se dá těžko vyjadřovat...podle mě tam ten míč mohl uklidit a navíc takových soubojů je vidět všude hodně...výkon rozhodčího dobrý, ale ne bezchybný

JSB .....Cassetti ...Mexés - Burdisso až na některé míče za obranu to bylo perfektní ..Riise perfektní jak dozadu, tak dopředu ...Perrotta bojuje ale pořád to není ono...DDR .. Simplicio.. se tam trochu motá ale párkrát byl v zakončení (břevno)...Ménez náš malý hračička doufám že je ok..Vučinič ..Borriello mě trochu štve svým chováním ale hrál dobře ..Greco se pomalu ale jistě zapracovává aspoň na lavku..super výkon ..Brighi těžko říct...Baptista sebou krásně plácl ale Ranieri měl při stažení Borriella na plac poslat obránce jak by to jistě udělal Mourinho...v době kdy nás Lazio tlačilo a smrdělo to gólem.............GRAZIE ROMA!...FORZA ROMA!

Reagovat
Alberto Aquilani

jedna vec - Riise bol otrasný , možno 1.poločas hral dobre , pretože sa útočilo a on to tam dosť ťahal , ale v 2.poločase ako sa bránilo cez jeho stranu išli všetky centre ,a ani 1 nezablokoval , taký Cassetti hral o 2 triedy lepšie .

Reagovat
Francesco Totti AS

možná máš pravdu...promě byl Riise vždycky stejně víc záložník než obránce....ale jeho výkon jako takový, byl dobrý

Reagovat
Pipo123

tak ale Cassetti mal proti sebe Raduho čo je stopér a on to moc dopredu nevie, Lichti ten musíš uznať je do predu iné kafe a dokáže viac podkúriť

Reagovat
Francesco Totti AS

Lichsteinera nemám rád ani nevím proč

Reagovat
Alberto Aquilani

ano , ale potom prišiel Zarate a ten hral často na Cassettiho , ale ten si s ním zvyčajne poradil , ked ale prešiel na Riiseho stranu si ho dával s prstom v nose .

Reagovat
Francesco Totti AS

ještě jsem zapoměl napsat, že mě Borriello s tou penaltou naštval...odzačátku jsem mu nevěřil že ji dá a má fakt štěstí že Muslera je děravý

Reagovat
lnterista

Samuel letos dohral(sezona)

poskozeny predni krizovy vaz na vnejsi strane praveho kolena

Reagovat
smazaný uživatel

To budou mít zase místní radost.....Myslím, že to urychlí příchod Rannochiu

Reagovat
Pinturicchio

Juventini ( místní ) nemají mezi sebou dementy, kteří mají radost ze zranění soupeřových hráčů. Nejdřív si zamet před vlastním prahem, než začnes plácat nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Trefená hus.....

Reagovat
Pinturicchio

Potrefená hus? Já nepřeju zranění žádnému hráči na světě. ( Evidentně máš problémy s pochopením psaného slova )

Reagovat
smazaný uživatel

Proč potom reaguješ? Nebylo to na Tebe...

Reagovat
Pinturicchio

Hrdiné odvedení pozornosti jinam ... "ono to nebylo na Tebe"

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno co si myslíš, ale reagoval jsi pouze ty...

Reagovat
Pinturicchio

Reagoval jsem proto, že se to mimo jiné týkalo mě / nás ( když jsi to nikomu neadresoval ). A zaregistroval jsem tady jen fanoušky Interu ( některé ), kteří měli radost ze zranění ( mimo jiné našich ) hráčů. Takže jak říkám, zamet si před vlastním prahem, než tady budeš vykřikovat podobné věci.

Reagovat
lnterista

a kterej od nas? Msgoo neni nas

Reagovat
Pinturicchio

At se Ti to líbí nebo ne, je + Bennes.

Reagovat
lnterista

nakopat do prdele

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

ti dva jsou neprodejni

Reagovat
homeles8

Jooooo jste v prdeli, heč heč, budem před váma, Samuel se zraanil FORZA JUVE!

Reagovat
homeles8

už tu zaveďte možnost si smazat vlastní komenty

Reagovat
smazaný uživatel

schyzofrenie?

Reagovat
homeles8

nevim co to je, ale někdy prostě něco napíšu a pak to odešlu a pak na to čumim jak puk, co jsem to napsal

Reagovat
homeles8

a třeba za tohle se stydim a já to nenapsal

Reagovat
Pinturicchio

Na tohle už by ses taky mohl vykašlat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepalta

Reagovat
smazaný uživatel

18:40 Citizens se zajímají o Cassana

Antonio Cassano byl vyřazen z kádru Sampdorie a tak je možné, že v zimě odejde. Kromě italských klubů má podle listu Daily Mail o 28letého útočníka zájem také Manchester City.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ballotteli s Cassanem v jedné kabině?

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb.... To je vražda napsala....

Reagovat
lnterista

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

200. per Il Capitano, Grande Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=2GMa4pHFpYc

... ještě 4 góly na Batistutu ...

Reagovat
lnterista

jj Batistuta toho jsem mel hodne rad

Reagovat
panca

koukl jsem se na jeho statistiky. Moooc pekny zadnej takovej sniper dnes neni

Reagovat
Pinturicchio

Aký som tu este mladucký . FORZA ALEX ! ! !

Reagovat
10

grande Alex

Reagovat
Pipo123

V ulicích "Věčného města" se od rána střetávali fanoušci obou táborů. Podle agentur je nahlášeno několik potyček s lehkým zraněním. Několik hodin před zápasem bylo dokonce oznámeno napadnutí fanouška Lazia, který skončil v nemocnici.

Dvacetiletý chlapec - Laziale, který měl namířeno na stadion byl na Piazza Cardinal Consalvi pobodán do zad. Záchranná služba přijela včas a fanouška zachránila. V této chvíli pobývá v nemocnici a jeho stav je stabilizovaný, mimo nebezpečí života. Podle agentury bydlí přímo v Římě.

/// ešte že tak,

Reagovat
Pinturicchio

Tohle nikdy nepochopím. Alespon, že je OK.

Reagovat
Francesco Totti AS

a to je přesně ten důvod, proč jsem nejel na derby ( i když jsme moc chtěl)

Reagovat
Pipo123

ešte že to tak dobre dopadlo, 11.11 bude tretí rok od smrti Gabriela Sandriho,

Reagovat
smazaný uživatel

To už je tak dlouho? Ale Gabriela zabil policajt, ne fanoušek. Nevíš, jestli ten polda sedí?

Reagovat
DelPiero137

pozeram zapas zo zaznamu, ale nie je uplne zaplneny stadion.

Tychto krvilacnych chuliganov by som vymietol z futbalu komplet.

Reagovat
Slejdy

nejde pochopit tyto lidi

Reagovat
Alberto Aquilani

potom sa neni čo čudovať že bol štadión tak zaplnený jak bol : 1.Olimpico má kapacitu 80 000 ale už pár rokov sa 10 000 nepredáva . t.j max kapacita je cca okolo 72 000 . Na Derby samozrejme kvôli bezpečnosti museli stiahnuť ďalší počet , čiže rátam cca 60 000 . No okrem fakt ultras alebo ľudí ktorý sa neboja konfrontácie tam fanúšikovia asi fakt nezavítajú , teda bez nožov , kasera a pod. určite .

Reagovat
DelPiero137

Seria ma kuzlo vo fanusikoch, choraloch, povzbudzovani atd. (nepocut tam cely zapas trapnu ozvenu z megafonu ako v PL) ale je otazkou ci by nebolo lepsie sa zbavity tychto nasilnych ultras a zaplnit stadion. Urcite by to prinieslo viac penazi za vstupenky.

A neverim ze spravnu atmosferu vedia vyrobit len takyto ultras. V Nemecku skanduju bezni ludia a su to rovnako velky fans.

Reagovat
smazaný uživatel

bože jak oni mi s tou koncovkou pijou krev..., místo 1:6 je to 2:3 a drama. Robinha mám rád, ale dneska bych ho nakopal..., mohl dát bez mrknutí oka hattrick, co to jako mělo znamenat ? na druhou stranu koncovka je to jediné, co by se mu dalo vytknout, jinak se mi líbil. chemie mezi ním a Ibrou funguje zatím bohužel lépe, než Ibrova s Patem. oba předvedli poctivý výkon dopředu i dozadu..., obzvlášť u Ibry se musím znovu zeptat ? vážně není týmový hráč ? jeho práce dozadu se mi fakt líbí a vepředu připravuje šance spoluhráčům..., Patinho je o poznání sobečtější hráč.

dnešní zápas mě přivedl k otázce - CO DÁL ? záloha bez Pirla je jistější dozadu a dopředu to bez něj není žádná katastrofa, jak by se mohlo při pohledu na sestavu zdát. na druhou stranu on sedět nesmí, přičemž já osobně mám variantu, kterou k mýmu potěšení Allegri vyzkoušel - TREQUARTISTA. kór když na tom postu dnes Seedorf hrál opět přáteláček.

jestli hodláme zůstat u 4-3-1-2, v což doufám, páč nám tenhle systém dodává vytouženou rovnováhu, znamená to jediné - Dinha už vážně nepotřebujem. i kdyby se náhodou dokopal k slušným výkonům na AM, máme na ten post další 3-4 borce (Robinho, Seedorf, Pirlo, teoreticky i Boateng). už bez něj bude zajímavé to točit, na 6 míst v sestavě připadá 10 hráčů, z nichž se krom Pippa žádný nesmíří s pravidelnou lavičkou (Gattuso, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimović, Pato, Inzaghi). sezona je dlouhá, uvidíme..., stejně v tomhle rozhodne jedině Berlusconi.

k jednotlivcům:

Abbiati dnes bohužel nezačaroval, on umí chytat i tyhle góly, ale to už bychom měli na golmana asi příliš velké nároky.

Abate hodně slušný, minimálně na ligu toho beka asi fakt může hrát, zlepšuje se, i když z něj špička pravděpodobně nikdy nebude a ještě nějaký čas budu pořád tajně doufat v Sokratise.

Nesta mě překvapil nepřesnou rozehrávkou, jinak standard, pár zákroků opět špičkových.

Yepes až asi na 2 situace bez problémů, na stoperu je to přecejen jiná jistota než Papa. tím třetím by asi měl být Mario, kór když Bonera je pro Allegriho varianta spíš na kraj.

Zambrotta stejný level jako Abate..., jen "překvapivě" vyzrálejší.

ze zálohy nejslabší asi Flamini, přestože zaskóroval, což mu moc přeju. abych to vysvětlil - výkon dobrý, takových 6, nicméně všímáte, jak málo on vybojuje míčů ? nemám po ruce statistiku, ale v porovnání s Rinem a Ambrem je ten rozdíl celkem zarážející.

Ambrosini pořád HODNĚ dobrý, on tomu týmu dodává duši, která mu předtím chyběla...

Rino pod Maxem ožil a minimálně na ligu s ním nemám problém..., do LM bych proti rychlým teoreticky uvažoval o jiných variantách, každopádně dnes výborně (snad jen méně prasit).

Seedorf jak už jsem napsal - další odfláknutý zápas..., výkon na 5,5, což není špatný, ale on mi prostě šíleně pije krev, když nahodí to své exhibiční tempo.

Ibra s Robsonem pochvala, s jejich přínosem týmu jsem spokojenej a čekám od nich ještě více.

Pato skvěle !!! ten potřeboval gól ze všech úplně nejvíc..., jen doufám v lepší porozumění se Zlatanem, páč zatím spíš připomínají 2 pány na jednom dvoře. strašně se vždycky modlím, aby jeden přihrál druhýmu, když je ten druhej v lepší pozici, páč už tak mají mezi sebou dost "nevyřešených" účtů, hlavně z Patovy strany, Ibra ho na hřišti vyhledává.

Allegri můžu konečně pochválit, hra vypadá kompaktněji, čím dál sehraněji, sestava i taktika vhodná, i když dnes byla defenzivnější než obvykle a z takových 40% ulehčena slabým Bari.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Ambrosini

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm GATTUSO, nechceš psát prewiev před každým kolem? Parádní článek

Jinak Abate se zlepšuje, je furt mladej a začal si věřit...Zambro s Nestou předali pár zkušeností a hned je to lepší než minulou sezónu.

Škoda, že jsme nevyhráli větším rozdílem

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby ten zlepšující výkon pokračoval. A Lazio? Nevěšet hlavy, stále vedete, třeba se to nakonec nějak povede...ale Římu vládnem zatim my

Reagovat
smazaný uživatel

ae říkal jsem, když se počká na AS...a AS dohání

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby ještě počkali (tak teď dáme Fiore a Juve, ale aby AC neodskočilo...Intru se nebojim )

Reagovat
smazaný uživatel

interu se nebojim (intru teda taky ne, tam jsem prožil asi nejlepší časy...myšleno koleje...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

FORZA GENOAA!

Reagovat
Shevchenko

Nemůžu uvěřit že je to pořád 0:0.

Reagovat
terry

Já taky ne.

Reagovat
terry

Tohle nemůže Gasperini ustát, bohužel. Vůbec bych se nedivil, kdyby s ním po dnešku Preziosi zkoncoval, protože to je děs a hrůza. Obrana na hřišti snad ani vůbec není a jen díky obrovskýmu štěstí a Eduardovi to je jen 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo dneska celkem válec... Hlavně nechápu, jak vám může Balzaretti neustále cestovat poté lajně...

Reagovat
Pipo123

ale ono by to bolo pre vás len a len dobre, idealne jasne opustit to 3-4-3

Reagovat
terry

To asi bude základ. Jenže on to i Gasperini zkouší, ale vždycky tomu dá tak jeden zápas, pak zase postaví 3-4-3 a pak znova zkouší něco jinýho, ale ne to, co už dělal předtim. Kdo by z toho nehrál špatně.

Reagovat
DelPiero137

To mi pripomina Zaccheroniho. Ked viedol Juve, neboli 2 zapasy po sebe aby postavil rovnakych hracov a rovnake rozostavenie. Vzdy vedel prekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne, alespon Pinilla gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli to bude mať tažké,Pinilla hraje dobre a návrat k 4-3-1-2 by zabil Iličica,Pastore by ho do základu nepustil,a im to spolu tak sveči

http://www.youtube.com/watch?v=lTERauej-iE

Dilema

Reagovat
smazaný uživatel

jak to postavíte na Milan ? gazzetta už dnes tipovala Miccoliho, Iličić na lávce. já osobně bych neprotestoval, pokud bude zpátky Thiago, ten by si ho uhlídal..., s Iličićem by jste chodili z druhé vlny a to nám dělá větší potíže, k tomu by se mezi dvěma stopery motal osamocený Pinilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážne neviem,podla mňa Miccoli základ ale to je len taky osobný tip.Hlavne dúfam že sa za tých 5 minút nevykartuje Cassani

Reagovat
smazaný uživatel

maurício píniláááááááááá la lalal la

Reagovat
DelPiero137

Rafinha hraje na ako poste v tomto zapase? Podla Livesport je DM na lavej strane. Ale to nie je jeho prirodzeny post nie?

Reagovat
smazaný uživatel

hra RM

Reagovat
smazaný uživatel

Pinilla . nečekal bych, že zrovna on bude moje fanta-jistota...

Reagovat
smazaný uživatel

Hulka z Porta bych chtěl u nás, kdyby byly prachy ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze Pinilla mohl dat v klidku hattrick, tohle kolo fakt pro me smolny.

Reagovat
lnterista

OT: jestli to takhle pujde dal tak v zime Benitez papa a kandidatem je Spalletti

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že je to reálný?

Reagovat
lnterista

radeji ne...protoze to by znamenalo pokracovat v takovych vysledcich jako ted ale myslim si ze Benitez u nas dlouho nevydrzi(max. 2roky)

Moratti neni blbej a jestli je to takova lama jak tu kazdej pise tak by sel asi brzo

Reagovat
Pinturicchio

Lama být nemusí, ale přišel v, pro Beniteze, dost "špatnou" dobu - po takových úsěpších, jaké měl Mourinho ( a ještě před ním, kdy Inter pravidelně vítězil "alespon" v lize ), kdy po něm každý vyžaduje udržení pozic, to není nic, co bych mu záviděl + to, že ne každý trenér se hodí do každé soutěže ( a španělští trenéři mají venku problémy, minimálně Benitez, ale třeba i takový Ramos )

Reagovat
lnterista

jj urcite max. souhlas plus zadne poradne posileni akorat jsme o rok starsi a konkurence posilovala to musi byt nekde znat..navic inter uz je okoukanej pro ostatni tymy

Reagovat
Pinturicchio

Po hodech přichází půst. Ale tak pokud v zimě správně posílíte, tak do boje o scudetto 100% promluvíte, respektive vaše šance půjdou ještě nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to tak černě neviděl Inter je třetí a na první místo ztrácí 3 body . Minulý rok jste pod Josem taky hráli špatně , a nevedli jste tabulku . Dokonce se v sezoně 208-09 (tuším v zimě ) , psalo že Moratti už vyhlíží Joseho nástupce . Taky si vzpomínám že většina zdejších Interistů byla pro . Jak píše Pinturicchio Rafa si vybral špatnou dobu . Jenže já nechápu proč sa furt nadává jen na něj ? Vedení Interu muselo moc dobře vědět co je Rafa zač a jaký systém vyznává .

Reagovat
Pinturicchio

"Rafa zač a jaký systém vyznává." - Proto si právě myslím, že Inter Beniteze vybral docela logicky, vzhledem k tomu, na čí práci navazuje.

Reagovat
lnterista

vydrzet do prestupu a pak snad neco vymyslime

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí nám tentokrát daroval 3 body. Na to, co jsme měli na hřišti to nebylo špatné. Ofenzíva dobrý, defenzíva špatný. Nejvíc mě serou Motta, Sissoko a Bonucci. Pepe střídá skvělé momenty s tragickýma a jistotou je samozřejmě Alex. Každopádně je napováženou, když kopeme tři vymyšlené penalty po sobě, nevypadá to dobře. Ale je třeba říct, že tohle je první zápas, kdy to výrazně ovlivnilo výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak ať je to jak chce rozhodčí už mě serou tímnadržováním velkým klubům.I když sme fanda Juve tak tohle kdyby bylonaopak tak Juve by z toho vyšlo líp jak Cesena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první Krasičova penalta vymyšlená nebyla , druhá je samozřejmě jasná . Třetí pentle bych taky v žádném případě nepískl , ale bylo tam tahání a držení za dres . Rozhodčí si to obhájí . Mě to dost připomnělo tu Němcovu penaltu co odpískal Collina .

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se píská pouze, když chce sudí někomu pomoct. Jestli si to před někým obhájí, tak ten někdo je sráč a nemá ve fotbale co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit že FIGS je dloudobě plná sráčů

Reagovat
10

tahání za dres od Bonucciho ale

Reagovat
smazaný uživatel

No ale od něj taky a ve finále se Leo pustil on bohužel ne . Ale já tu penaltu nechci obhajovat . Tohle se nemá pískat !

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týká Moma , tak ten letos hrál dobře snad jen proti ManC a taky mu vděčíme za 3 body proti AC . Jinak je to bída . Ale včera bych na něj nebyl zas tak kritický i když mu to nešlo . Po příchodu Mela to totiž bylo ještě horší .

Reagovat
Pinturicchio

Momo nemá na pozici, na které hraje, v Serii co dělat. Co nejdřív prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím samozřejmě souhlasím , hodně k tomu nahrává i Momova nechuť dělat někde dvojku , hodil by se typově jiný hráč . Mě by se třeba líbil Lassana Diarra , jenže to představuje nějakou investici a klub má a měl by mít priority někde jinde než kupovat dalšího DZ .

Reagovat
Pinturicchio

Lass by byl super. ( A tak drahý by taky být nemusel, pokud se o něj nestrhne nějaká ( Felipe ) Mela ). Ideální by bylo zkusit střelit Moma do toho Turecka, případně k Wolfům ( a pokud byly ty spekulace pravdivé, tak těch 10 mega na Džeka vzít jinde - ideálně z CHL a Lasse zkusit přivést už v zimě ) Momo je typický hráč pro anglickou ligu, Itálie mu nesvědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie mu samozřejmě pasuje víc k tělu . Ale nemyslím si že by to v Itálii byl zas nějaký průser jako např .u Diega .Momo sice nikdy nebyl hráčem který by měl nějakou trvalou formu , ale i tak za časů Ranieriho byl v týmu prospěšný . Historie se , ale někdy opakuje a mu se stalo přesně to co ho dostalo z Anglie k nám . Já jeho odchodu v zimě moc nevěřím a myslím že by to nebylo ani dvakrát rozumné . Bez tak by nepřišel hráč Diarrového kalibru .

Reagovat
Pinturicchio

Průser ne, ale ten jeho styl, to ne ( velký rozdíl oproti Melovi, toho nejlíp naklonovat ). Jinak s tím souhlasím, pokud by nepřišel hráč, který by Moma převyšoval alespon "o hlavu", tak raději at do léta zůstane.

Reagovat
DelPiero137

Ak by sa podarilo priviest v zime kvalitne lave kridlo (dajme tomu Afelay), v strede by sa mohla striedat trojica : Malo, Aqua, Marchisio. A keby bolo velmi zle, mohol by dostat sancu niekto z primavery.

Po sezone Momo musi odsit, takto sa to neda dalej. Ja som zato ze ak sa da, tak Moma nestavat. Melo, Agua, Marchisio by to mohli zvladnut aj bez neho.

Pritom prve 2 sezony hral super, chcela ho aj Barca. Vsetko je to o jeho mentalite a psychike.

Reagovat
Pinturicchio

Kterou má rozhozenou ( a pokud ho rozhodí to, že nehraje v každém zápase a "trucuje", tak at jde tuplovaně pryč ).

Afellay by byl super, ve středu Alberto, napravo Miloš a zezadu by je jistil Felipe. Ale to bychom museli mít odpovídají kraje obrany, která by musely zůstávat vzadu ( protože od Afellaye ani Miloše se nějaká defenziva moc očekávat nedá ) s takhle ofenzívními křídly

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak .Myslím že v současném Juve má na to být dvojkou ze Melem . Snad se alespoň trošku zlepší , protože kdyby hrál tak jak za Ranieriho tak těch 15 za něj dostaneme . Bohužel to teď nehrozí , tak snad aspoň těch 10 . Pro mě je ale Momo Seccův nejlepší nákup .

Reagovat
Pinturicchio

Těch 10 by, vzhledem k formě, nebylo špatných. Dobrý nákup to byl, ale momentálně to vypadá, že je čas říct sbohem.

Reagovat
Pinturicchio

Na druhou stranu, těch vymyšlených penalt ( jak píše Pavlíček, byly dvě ) je požehnaně a určitě nejen u nás - takže "chybu" bych nehledal ani tak v tom, že nám chce někdo pomáhat, ale spíš ve špatné úrovni sudích.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi jako chcete tvrdit, že ta penalta z Lecce byla regulérní?

Reagovat
Pinturicchio

Neoznačoval bych ji jako vymyšlenou - to byla ta proti Bologni, nebo tu, co kopal Inter proti Brescii, ted o víkendu. Ta noha hráče Lecce proti Milošovi vystřelila ( Miloš si poskočil, ale ne bezdůvodně ). Možný byla přísná, ale myslím, že určitě pískatelná a ne vymyšlená.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přesně to, co fakt nesnáším. Kontakt tam byl, tak je penalta. Za takovýhle simulace se musí dávat karta a ne obhajovat penaltu. Jinak se simulovat nikdy nepřestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom já ale nevidím nic co by dokazovalo pomoc sudích . Celé se to odehrálo v jedné sekundě a sudí nemůže úplně na 100% říct je to simulace nebo není . Ten obránce to udělal na facku a ze zpomaleného záběru je jasně vidět že hrát balón na 100% nechtěl , chtěl zabránit Krasičovi v pohybu .

Reagovat
DelPiero137

Tiez by som to takto posudzoval. Ak hrac ide obranca s jasnym umyslom zastavit hraca a nie loptu, pride ku kontaktu, tak by som to dal ako vyhodu tomu utocnikovi. V Bolognyi to bolo jasne filmovanie.

Reagovat
Pinturicchio

Tak karta by byla v tomhle případě hodně přísná. Jinak souhlasím, máš pravdu v tom, že to simulování by se mělo z fotbalu dostat ( spíš jsem tu penaltu obhajoval v tom smyslu, že nebyla, podle mě, vymyšlená a nikdo proti ní nemůže říct ani popel - jinak jsem samozřejmě taky radši, když Juve vyhraje bez podobných berliček - a nakonec jsem za ten trest, který Miloš za ten skok dostal, docela rád, kéž by ho to odnaučilo takovéhle věci )

Reagovat
DelPiero137

celkovo rozhodcovia v Calciu maju rozlisny meter + prehliadaju jasne situacie.

Reagovat
DelPiero137

Ale ta druha zlta po zakroku na Quagliarellu bola spravidliva. Skozil Fabia v protiutoku. Som rad za 3 body. Boli sme lepsi a podarilo sa nam to dokazat aj na ihrisku.

Mne sa tiez nepaci Motta so Sissokom, hlavne Momo. To je katastrofa, mal vobec tuto sezonu vydarenu prihravku?

Pepe ma rovnako stve, lebo raz zahra dobre a potom 2 zapasy odkraca. Ale teraz si zasluzi pochvalu, 2 zapasy po sebe odohral slusne. Skusil by som ho aj v dalsom zapase ako laveho beka.

K tomu ked si pripocim beznadejnych : Amauriho a Iaquintu, tak mame min 4 hracov ktory tam nemaju co robit(Lanzafame je zraneny, ale tiez je to zatial bieda). Bonucci nie je podla ocakavani ale nie je to ani najhorsie. Dajme mu este sancu, asi potrebuje cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá žlutá po zákroku na Pepeho byla spravedlivá, ale dostal ji hráč, který měl žlutou po té "penaltě". Navíc Cessena nestihla vystřídat a při druhém gólu tam obránce jasně chyběl.

Reagovat
DelPiero137

stava sa, priznavam. Ale aj tak sme boli lepsi si myslim. Individualne urcite a nastastie sa nam to poradilo dokazat vysledkom. Ak by sa toto stalo v zapase s AC, tak by mato viac trapilo, ale tu sme mali jasne navrch.

Reagovat
Pinturicchio

Já pořád věřím tomu, že Leovi pomůžou ty eventuální posily na krajích obrany.

Reagovat
Pinturicchio

300. pro Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele