10. kolo
07.11.2010 15:00 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

AS Bari - AC Milán 2:3

Důležité body získal AC Milán na hřišti Bari. Na stadionu San Nicola bylo k vidění celkem pět branek. Rossoneri si po většinu času utkání hlídali a soupeř dokázal vždy jenom snížit. Pod výhru 3:2 se podepsali Ambrosini, Flamini a Pato.

Milán začal na horké půdě Bari nejlepším možným způsobem, uběhlo pár minut a centr Seedorfa přetavil v úvodní trefu kapitán Massimo Ambrosini - 1:0 pro AC Milán. Favorit zápasu, a tím Milán určitě byl, pokračoval v náporu. Ibrahimovič po Robinhově popotažení minul a sám Brazilec pak zazdil dvě velké příležitosti. Ve 25. minutě přišla první z nich, Robinho se dostal do dobré pozice, ale brankář včasným vyběhnutím akci překazil. Robinho s touto šancí naložil bídně.

Také šanci číslo dvě nevyřešil Robinho zrovna dobře, opět byl v dobré pozici a opět selhal, trefil jen boční síť. Bari toho moc nepředvedlo a brzy inkasovalo druhou branku. Ibrahimovič ukázal, že umí být i týmovým hráčem. Švédský dlouhán rozdělil míč doleva na zakončujícího Flaminiho a Milán vedl 2:0. Jediná vážná akce domácích vzešla z kopačky Barreta, branku však neznamenala.

Rovněž ve druhém poločase si přišli diváci na své. V 67. minutě prošel Kutuzov lehce obranou Rossoneri, a rovněž lehce překonal Abbiatiho - 1:2 pro AC. Velezkušený soupeř ale nápor Bari nedovolil a znovu utekl na rozdíl dvou branek. Alexandre Pato si pohrál s obranou a přesnou střelou zvýšil na 3:1. Poslední slovo měli přeci jenom domácí, Barreto se natlačil před Abbiatiho a uspěl. Branka trošičku připomínala situaci, kdy Milán přišel v samotném závěru o vedení nad Realem Madrid. Na výsledku 3:2 pro AC Milán už se do konce zápasu nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

AS Bari 1 - 3 AC Miláno

Tak zo začiatku to bude veľmi vyrovnaný zápas tipujem že až po druhom polčase AC zapne na plno a zvíťazí.Prekvapilo ma že Ronaldinho nehrá aj keď v posledných zápasoch toho veľa neukázal ale keď nebude hrať tak ešte viac stratý s formy.Ronaldinho ma sklamal v oboch zápasoch proti Realu Madrid ale no bol po zranení a verí že sa vráti do formy ale musí hrať!To si Allegri musí uvedomiť!

Góly:Robinho,Ibrahimovič a Ronaldinho by mohol nastúpiť aspoň zo striedačky a dať gól keď nie dá ho Pirlo a za hostí Kutuzov.

FORZA MILAN

Reagovat
cresposuper

FORZA BARI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Debilito Bari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výsledok mi skoro vyšiel škoda no nič trochu ma prekvapili strelci gólov veď Ambrosini ani Flamini neboli písaní v základe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele