10. kolo
07.11.2010 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 1:1

Conti nádherným gólem otevřel v Udinese skóre, ale Cagliari nakonec může být rádo, že získalo alespoň bod. Nejprve totiž srovnal Floro Flores a Di Nataleho v závěru zápasu zastavilo břevno. Remíza 1:1 toho pro oba týmy příliš neřeší.

Bianconeri zahájili zápas salvou na gólmana Agazziho. Jeho pozornost prověřil Di Natale a Inler, Sanchez branku netrefil. Nicméně v 11. minutě Cagliari překvapivě otevřelo skóre. Nakrátko rozehraný rohový kop byl nakonec poslán na hranici vápna, kde stál Daniele Conti a nádherným volejem poslal Cagliari do vedení.

Udinese okamžitě odpovídalo. Giovanni Pasquale byl hodně blízko vyrovnání, jenže jeho pokus olízl břevno. Proti Florovi Floresovi se zase těžkým zákrokem vyznamenal Aggazi. Jedním z nejaktivnějších hráčů domácích byl Alexis Sanchez, proto bylo nepříjemnou zprávou jeho zranění po souboji s Nainggolanem. Ve 37. minutě ho musel střídat Pinzi. Domácí nakonec vyrovnali dvě minuty před přestávkou. Po rohu se míč dostal až k Florovi Floresovi, jenž v pádu hlavou rozjásal fanoušky Udinese.

Po změně stran likvidoval Aggazi střídajícího Denise. A ukázal se také třetí nový muž na hřišti. Armero přišel na poslední čtvrthodinu za Pasqualeho a okamžitě vypálil, těsně vedle. Deset minut před koncem si už Di Natale myslel, že poslal Bianconeri do vedení, ale míč nakonec skončil na břevně. V dobré pozici se netrefil ani hlavičkující Domizzi, a tak po neproměněných šancích i na druhé straně od Acquafrescy a Pinardiho skončil zápas 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele