Serie A - preview 10. kola

06.11.2010, 09:49, aktualizováno 07.11.2010, 09:08
Previews
AC Milán cestuje do Bari a v případě výhry se posune v tabulce na druhé místo před Inter. Na vedoucí pozici je a po tomto kole také bude Lazio, které ve šlágru kola "přivítá" AS Řím. Oslabený Juventus hostí Cesenu, ve Florencii se představí Chievo, Sampdorii čeká domácí duel s Catanií...
ACF Fiorentina - Chievo Verona  (neděle 12:30)
Siniša Mihajlovič má snad vůbec poprvé v sezóně luxus v podobě náhradního útočníka. Po trestu už je k dispozici Adrian Mutu, a tak může mladý kouč přemítat, koho v neděli proti Chievu postaví. Černý Petr pravděpodobně padne na Adema Ljajiče.

Zatímco ve Florencii potěšil návrat Adriana Mutua, jiný klíčový hráč si to zamířil na marodku. A to na pěkně dlouho. Sebastien Frey si totiž na tréninku poranil koleno a mimo hru bude asi pět měsíců. Violu tak může uklidňovat jen fakt, že v létě přivedla zkušeného Boruce a má náhradu.

V záložní řadě by se mohl po dlouhé pauze objevit Gaetano D'Agostino, letní posila z Udinese. Otázkou je, jak moc připravené bude jeho koleno a také zda bude moci nastoupit Riccardo Montolivo, jenž se chystá jít pod nůž s kotníkem. Zdravotníci Violy rovněž měli v péči Vargase, Zanettiho a Comotta. V neděli určitě nenastoupí Natali, jenž pyká za žluté karty.

Chievo, které bude v neděli na Stadio Artemia Franchiho hostem, přijíždí ze sedmé pozice, což je pro Mussi Volanti výborné umístění. Jedním z hlavních faktorů úspěchu je venkovní forma, kde Chievo letos prohrálo jen jednou. Hojně Chievo využívá protiútoky, kterými dokázali přechytračit Janov nebo Neapol. Přesto kouč Silvio Pioli nadále prohlašuje, že důležitá je záchrana a tudíž zisk alespoň 40 bodů.

Do sestavy Mussi Volanti se po dvou týdnech vrací Luca Rigoni. Otazník visí u Sergia Pellissiera, který možná nedělní duel kvůli velké vytíženosti a menším zdravotním problémům vynechá. Gelson Fernandes je v trestu, Luciano dlouhodobě léčí zranění.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Comotto, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Marchionni, Donadel, Montolivo, Santana - Mutu, Gilardino
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Cesar, Andreolli, Mantovani - Guana, Rigoni, Marcolini - Bogliacino - Thereau, Moscardelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Bari - AC Milán  (neděle 15:00)
Stadion San Nicola bude svědkem fotbalového svátku. Proti domácímu AS Bari totiž nastoupí hvězdný AC Milán. Oba celky v minulém kole prohrály, o to víc budou chtít v tomto utkání zvítězit. Favoritem bude pochopitelně AC Milán.

Už čtyři zápasy po sobě Bari nedokázalo ani bodovat a jeho postavení v tabulce se ještě více zhoršilo. Aktuálně je totiž Bari na posledním místě. Společně s Parmou a Cesenou má osm bodů, ale z těchto tří týmů má nejhorší skóre. Obrana Bari inkasovala už patnáctkrát, což je společně s Lecce nejvíce v Serii A. Svěřenci trenéra Ventury to nebudou mít jednoduché ani tentokrát, kdy doma přivítají silný AC Milán.

"Budeme hrát doma a jsme velmi motivováni. Navzdory tomu, že jsme za poslední čtyři zápasy nebodovali, přichází tento zápas včas. Věřím, že můžeme překvapit a Milán porazit," prohlásil sebevědomě domácí střelec Vitalij Kutuzov.

Milánští mají za sebou nepovedená představení proti Juventusu a Realu Madrid. V prvním zápase bylo sice AC lepším týmem, avšak Juventus svého soupeře dvěma brankami nečekaně zaskočil. Proti Realu zase byli Milánští horším týmem, přesto však byli blízko tříbodovému zisku, nebýt vyrovnávací trefy Leóna v nastaveném čase.

"Hráli jsme dva těžké zápasy během čtyř dnů, proti Juventusu a Realu Madrid, a bohužel jsme nedosáhli našich cílů, a to sice vyhrát oba zápasy. Je to samozřejmě zklamání, protože proti Realu jsme měli vítězství v našich rukách a je to škoda připustit vyrovnávací branku v závěrečné fázi hry. Musíme tento výsledek hodit za hlavu, už je to za námi, a vyhrát v Bari," prohlásil bojovník Gennaro Gattuso. Milán má s Bari vynikající bilanci, s aktuálně posledním týmem Serie A ještě neprohrál.

Domácí trenér Ventura bude postrádat Romera, Raggiho, S. Masiella a Ghezzala, právě posledně jmenovaný znamená pro Bari největší ztrátu. Bez komplikací se neobejde ani Massimiliano Allgeri, kterému zase budou chybět Thiago Silva, Antonini, Bonera, Oddo a vykartovaný Boateng.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A. Masiello, Rossi, Parisi - Alvarez, Gazzi, Almiron, Rivas - Barreto, Kutuzov
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta - Gattuso, Pirlo, Seedorf - Robinho - Pato, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.30 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - AC Cesena  (neděle 15:00)
Cesena začala jako nováček ve velkém stylu, ale od třetího kola čeká na vítězství. Až na jeden navíc všechny zápasy od té doby prohrála. Seahorses však budou doufat, že se jim podaří zaskočit Juventus. Ani Stará Dáma na tom není valně.

Minulý týden sice Juventus vykradl San Siro, když porazil AC Milán, jenže pak přišel důležitý duel Evropské ligy se Salzburgem a Bianconeri doma nedokázali dát gól a pouze remizovali. Navíc tým kosí četná zranění a trenér Luigi Del Neri má k dispozici prakticky jen základní jedenáctku. Na lavičce se bude určitě muset objevit několik hráčů z Primavery.

Že Juventus v týdnu remizoval 0:0, to není žádným překvapením. Del Neriho tým totiž koncovka trápí již delší dobu, a tak se mluví o možném zimním posilování. Na druhou stranu, Juventus je už osm zápasů ve všech soutěžích neporažen.

V Ceseně panuje nejistota ohledně kouče Massima Ficcadentiho. Jeho židle se povážlivě viklá, ačkoliv hráči zatím stojí za ním. Nicméně doba, kdy nováček soutěže remizoval s AS Řím, porazil AC a po výhře na Lecce se posunul do čela, je dávno pryč a pokud se Seahorses rychle nevzpamatují, bude pro ně záchrana hodně složitá.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Motta, Bonucci, Sorensen, Grosso - Pepe, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Quagliarella, Del Piero
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Nagatomo, Von Bergen, Pellegrino, Lauro - Schelotto, Appiah, Parolo - Giaccherini, Bogdani, Jimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.70 - 9.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SS Lazio - AS Řím  (neděle 15:00)
Po více než půl roce se může italská metropole těšit na další velmi prestižní římské derby. Lazio trochu překvapivě v roli lídra soutěže "hostí" AS Řím. Derby jako vždy nemá jasného favorita a ať už dopadne jakkoliv, Lazio o vedoucí pozici po tomto kole nepřijde.

Lazio si užívá skvělé formy, díky které je v čele Serie A. Biancocelesti z dosavadních devíti zápasů prohráli jediný a v jednom případě remizovali. Jediná porážka přišla hned v úvodním kole, od té doby však Lazio neokusilo hořkost porážky. Svěřenci trenéra Edyho Rejy mají na čele náskok čtyř bodů, takže je jasné, že o vedoucí pozici nepřijdou ani po tomto kole.

Fanoušci římského Lazia se v tomto kole mohou těšit na pikantní záležitost, jejich modly totiž změří síly v ostře sledovaném derby s nenáviděnými Giallorossi, tedy s AS Řím.

Výkony loňského vicemistra jsou zatím hodně nevyrovnané. Římané nedokáží většinou na dobrý výsledek navázat a místo toho, aby se konečně odrazili k lepším výkonům, přijde porážka a další ztráta. V současnosti patří Římu až deváté místo a ztráta na městského rivala je už desetibodová. Fanoušci Giallorossi ale věří, že po posledním ligovém zápase s Lecce (2:0 pro AS) a zápase v Basileji (3:2 pro AS) přijdou další vítězství. Jedno takové by se mohlo dostavit hned v prestižní bitvě o Řím.

Vzájemné zápasy jsou pochopitelně vždy hodně vypjaté a vyrovnané. Za posledních deset let je na tom o něco lépe AS Řím, který v devíti případech vyhrál, Lazio zvítězilo pouze čtyřikrát. Sedmkrát se pak dělily body.

Edy Reja má k dispozici takřka všechny členy základní sestavy, na marodce zůstávají akorát Meghni a Quadri, vykartovaný je Biava. To situace římského AS je poněkud složitější, chybět totiž bude kapitán a velká ikona Francesco Totti, důvod jeho absence je jednoduchý, Totti si totiž odpykává karetní trest. Citelné jsou i absence Juana, Pizarra, Brighiho, Okaky a Taddeie.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Stendardo, Dias, Radu - Brocchi, Ledesma, Mauri - Hernanes - Rocchi, Floccari
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cicinho, Cassetti, Mexes, Riise - Simplicio, De Rossi, Perrotta - Menez - Borriello, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Calcio Catania  (neděle 15:00)
O druhé vítězství v řadě bude usilovat UC Sampdoria. Blucerchiatti přivítají prozatím čtrnáctou Catanii a jejich cílem bude také odčinit bezbrankovou remízu ze základních skupin Evropské ligy proti Metalistu Charkov. Sampdoria případnou výhrou udrží pohárovou příčku.

Ve čtvrtek Sampdoria zklamala své příznivce, když s ukrajinským Metalistem Charkov jen remizovala 0:0. Janovský celek si tak komplikuje postup do další fáze Evropské ligy. V klubu je ale událostí číslo jedna vyhazov Antonia Cassana, ten byl po neshodách vyřazen z kádru, ovšem stále existuje šance návratu do sestavy. Nicméně proti Catanii se tak ještě nestane.

V Serii A se po pomalejším rozjezdu začíná Smapdorii dařit, tedy alespoň tomu napovídají poslední výsledky. Po remíze na půdě Interu Milán totiž přišla výhra na půdě Ceseny. Svěřenci trenéra Domenica Di Carla tak získali ve dvou venkovních zápasech čtyři body a nyní budou hrát doma.

Špatně si v minulém kole nevedla ani Catania. Ta sice nevyhrála, avšak remíza s Fiorentinou 0:0 není úplně marná. Celkově se ale sicilskému celku spíše nedaří, vždyť tým už nevyhrál pět kol v řadě a snadné to nebude ani na horké půdě v Janově.

Blucerchiatti nemohou počítat se Semiolim, Rossinim a suspendovaným Pozzim. Hosté jsou na tom s marodkou ještě hůře, na stadionu Luigi Ferraris se pravděpodobně neobjeví Augustyn, Spolli, Capuano, Pesce a Terlizzi, všichni mají zdravotní potíže.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Koman, Palombo, Poli, Guberti - Pazzini, Marilungo
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Bellusci, Marchese - Carboni - Izco, Biagianti, Ricchiuti, Mascara - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Udinese po špatném startu nadále stoupá tabulkou a po čtyřech vítězstvích si bude chtít připsat i páté v řadě. Doma za tímto účelem přivítá Cagliari, které naposledy po dlouhé době rovněž vyhrálo.

Čtyři úvodní zápasy čekalo Udinese na první body. Pak přišla remíza na Sampdorii a od té doby se tým Francesca Guidolina veze na vítězné vlně. V současné chvíli jsou Zebrette už osmí. Poslední místo bylo s Di Natalem a Sanchezem v týmu nemyslitelné. Vedle útočné síly je ale pro Udinese stejně důležitá obrana, která v posledních zápasech pracovala skvěle a dostala v pěti duelech jen jediný gól.

Cagliari je třinácté, ale na nedělního soupeře ztrácí jen tři body. Všichni doufají, že poslední výhra nad Bolognou konečně započne lepší výsledky, než doposud. Isolani si výhrou připsali teprve druhý tříbodový zářez.

Nesmíme však zapomínat, že v posledních pěti zápasech, v nichž Cagliari třikrát prohrálo, potkali Rossoblu Juventus, Inter nebo Lazio.

Domácí před utkáním postrádají Bastu, Ferronettiho, Abdiho a Armera. Hosté zase Ragatzua, Pisana a Lazzariho.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Inler, Asamoah, Pasquale - Sanchez - Di Natale, Denis
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Nene, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SSC Neapol - Parma FC  (neděle 15:00)
Až neuvěřitelnou bilanci má letos Neapol. V Serii A se sice drží na pátém místě, jenže kdo by to byl řekl, že většinu z 15 bodů nasbírají Partenopei venku. Doma získala Neapol pouhé čtyři body, v tom je vůbec nejhorší v celé soutěži. Využít se toho bude snažit v neděli Parma.

Parma se sice potácí na hranici sestupu, ale pro Neapol nebude příjemným soupeřem. Gialloblu mají jednu z nejlepších obran, doposud inkasovali jen osmkrát. Na vítězství přesto čekají od prvního kola, kdy dokázali porazit Brescii. Od té doby sbírají jen remízy a prohry. Jen dobrá defenzíva nestačí. Špatné to je v útoku, Parma zatím dala pouhých šest gólů.

Už se také spekuluje o budoucnosti trenéra Pasqualeho Marina, ale generální ředitel Pietro Leonardi ujišťuje, že se ho odvolat nechystá. Podle něj je totiž otázkou úspěchu Parmy proměňování šancí, které sice přicházejí, ale zůstávají neproměněny. A to je v silách Marina změnit.

Hosté by již mohli mít k dispozici kapitána Stefana Morroneho. Mimo zůstávají Daniele Galloppa, Alberto Paloschi a Nicola Pavarini. Karetní trest si odpyká Blerim Dzemaili.

Neapol v týdnu padla na hřišti Liverpoolu, ačkoliv vedla 1:0. Pak se ale blýskl hattrickem Steven Gerrard. Po čtyřech zápasech jsou Partenopei v Evropské lize v základní skupině třetí. Kouč Walter Mazzarri doufá, že jeho tým předvede podobný výkon jako naposledy v Brescii, kde se vyhrálo 1:0. Kvůli zranění nenastoupí Lucarelli, vrátit by se měl do základní sestavy Cavani.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Antonelli - Valiani, Morrone, Gobbi - Giovinco, Bojinov, Marques
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.45 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Janov CFC  (neděle 20:45)
Ambiciozní prezident. Špatné výsledky. Nenaplněná očekávání. To všechno mají Palermo s Janovem společné. Stejně jako nejistota panující kolem trenérů. Sezóna totiž zatím nejde podle představ, a tak může být každý následující zápas pro Delia Rossiho nebo Giana Piera Gasperiniho rozhodující.

Začněme v táboře Palerma. Na úvod musíme zmínit čtyři prohrané duely v řadě. Dvakrát v Evropské lize s CSKA Moskva, v lize s Udinese a Laziem. Důkaz o tom, že nálada v týmu není ideální, je také v konci Waltera Sabatina, sportovního ředitele, jenž oficiálně odchází z osobních důvodů, ale v kuloárech se mluví o špatných vztazích s prezidentem Zamparinim.

A právě na nekompromisního prezidenta si musí dávat pozor trenér Delio Rossi. Palermo totiž před sezónou jasně hlásilo, že se chce ucházet o nejvyšší příčky a nakouknout do evropských pohárů. Po devíti kolech ale má 11 bodů a je přesně v polovině tabulky. Loni dokázal Rossi z domácího stánku vytvořit takřka nedobytnou tvrz. Letos se mu to vůbec nedaří a i to je důvod neúspěchu. Navíc již má od Zampariniho varování a jak známe Zampariniho, může Rossi na hodinu skončit.

Rossi bude mít na Janov k dispozici prakticky kompletní kádr. Chybí jen zraněný Fabio Liverani, který by se mohl vrátit příští týden a Abel Hernandez. V útoku už pravděpodobně místo Iličiče nastoupí Fabrizio Miccoli, loňský tahoun mužstva.

V janovském táboře není situace o moc lepší. Narozdíl od Palerma ještě v létě došlo k obrovským nákupům a tlak byl na Grify ještě větší. Gian Piero Gasperini zatím nenašel tu správnou chemii, a tak Janov tápe. Pravdou je, že tým kosí zranění, ale to asi Gasperiniho u Preziosiho neomluví. Otázkou je, jak dlouho to Preziosi vydrží. S Gasperinim pracuje už pět let a letos to začíná povážlivě skřípat.

Naposledy Janov padl doma s Interem a dají se čekat velké změny v sestavě, především v rozestavení. Přejít by se mělo k ofenzivnějšímu 4-4-2. Ve středu zálohy místo vykartovaného Omara Milanetta nastoupí buď Zuculini nebo Miguel Veloso, pokud bude zdravotně v pořádku. V útoku by měl dělat partnera Tonimu mladý Destro.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bacinovič, Nocerino - Pastore - Pinilla, Miccoli
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Ranocchia, Dainelli, Kaladze, Criscito - Rossi, Veloso, Rafinha, Mesto - Toni, Destro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.10 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - US Lecce  (sobota 18:00)
10. kolo italské soutěže odstartuje v šest hodin podvečer souboj Boloni a Lecce. Boloňa se s osmi body topí na sestupové pozici, a proto potřebuje zvítězit. Hosté jsou na tom o něco lépe, bodů mají jedenáct a jsou dvanáctí.

Svěřenci trenéra Malesaniho jsou sice na předposledním místě, ale osm získaných bodů se vůbec nemusí jevit jako malý počet. Boloňa totiž měla velmi těžký los a se silnými soupeři si většinou připsala cenný bod. Domácí remizovali s Interem Milán, AS Řím, Sampdorií i Juventusem a doma porazili Udinese. Dalším soupeřem bude v domácím prostředí Lecce a proti tomuto soupeří chtějí Marco Di Vaio a spol. naplno uspět.

Lecce cestuji do Boloni s cílem bodovat a vylepšit si bilanci venkovních zápasů. Salentini jsou na dvanácté pozici především díky dobrým výsledkům na domácím stánku Via del Mare, kde ještě neprohráli. Venku je to však horší, z pěti zápasů si připsali pouze bod a v tabulce venkovních zápasů jim patří poslední příčka.

"Musíme mít na paměti, že nemůžeme spoléhat jenom na výsledky z domácího prostředí. Musíme ukázat více rovnováhy, pokud chceme získat nějaké body i mimo Lecce," apeloval na lepší produktivitu na hřištích soupeře trenér De Canio.

Domácímu trenérovi Malesanimu budou chybět pouze Esposito a Mudingayi. Hosté jsou na tom podobně, ti postrádají zraněné Reginiussena a Fabiana, stopku na jeden zápas si kvůli karetnímu trestu odpykává Olivera.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Portanova, Britos, Cherubin - Perez, Radovanovic, Ekdal, Buscè - Meggiorini, Di Vaio
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Rispoli, Gustavo, Giuliatto, Mesbah - Munari, Giacomazzi, Vives - Piatti, Di Michele - Corvia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.15 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Brescia Calcio  (sobota 20:45)
Mistrovský Inter Milán bude doma na stadionu Giuseppe Meazzy hostit nováčka Brescii Calcio a cíl je jasný, vyhrát a snížit náskok na vedoucí Lazio. Nerazzurri mají také co napravovat, v Lize mistrů poprvé prohráli.

Rafael Benítez a jeho ovečky v týdnu své fanoušky pořádně zklamali. Na půdě anglického Tottenhamu v rámci Ligy mistrů totiž prohráli 3:1 a prakticky navázali v negativním slova smyslu na druhý poločas z domácího utkání proti stejnému soupeři. Inter je tak v tabulce druhý, s Kohouty má jen horší skóre a o postup bude muset ještě bojovat.

"Nebylo to dobré představení. Musíme si uvědomit a pochopit, že pokud budeme takto hrát, nemůžeme dosáhnout úspěchu," nešetřil kritikou prezident Nerazzurri Massimo Moratti.

V italské soutěži je Inter zatím druhý, v minulém kole přeskočil svého městského konkurenta AC, ale jelikož Lazio znovu vyhrálo, tak uhájilo vedoucí pozici. Ani po tomto kole se na čele nic nezmění, ovšem Inter se může první pozici výrazně přiblížit, to když Lazio ztratí v prestižním římském derby a Inter si doma poradí s Brescií.

Brescia začala ligu velmi dobře, ale postupem času jako by jí došel dech. Naposledy nováček klopýtl doma s Neapolí, když prohrál 0:1. Svěřenci trenéra Iachiniho nebodovali už pět kol v řadě, a pokud se chtějí na konci sezony zachránit, potřebují bodovat. V tomto kole to ale bude mít Brescia s body hodně složité, neboť se představí na půdě posledního vítěze italské ligy, italského pohárů a především Ligy mistrů Interu Milán.

"Inter je silný tým. Je pro nás velkou výzvou pokusit se vyhrát na jejich domácí půdě, budeme se snažit," netajil se velkými cíly záložník Alessandro Diamanti. Jeho tým je ale jednoznačným outsiderem a případný bod by byl velmi překvapivý.

Obhájci Scudetta bude scházet hned několik výrazných opor, tou první je brankářská jednička Julio Cesar, místo něj se do branky postaví Castellazzi. Dále nebudou k dispozici Muntari, Stankovič , Mariga, Thiago Motta, Suazo a klíčový argentinský středopolař Cambiasso. Také hostům bude scházet brankář číslo jedna, Mattea Sereniho zastoupí Arcari. Pak už bude scházet jenom Marico.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Maicon, Lucio, Samuel, Santon - Zanetti, Chivu - Eto'o, Sneijder, Pandev - Milito
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Bernardi, Zebina, Martinez, Dallamano - Hetemaj, Cordova, Baiocco - Diamanti, Kone - Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio971113:622
2.Inter Milán953111:418
3.AC Milán952214:817
4.Juventus FC943218:1015
5.SSC Neapol943215:1115
6.UC Sampdoria935111:814
7.Chievo Verona942311:914
8.Udinese Calcio94148:1013
9.AS Řím93339:1212
10.Città di Palermo932415:1311
11.Janov CFC93248:1011
12.US Lecce93247:1511
13.Cagliari Calcio924310:810
14.Calcio Catania92438:810
15.ACF Fiorentina92349:109
16.Brescia Calcio93068:129
17.Parma FC91536:88
18.AC Cesena92256:118
19.Bologna FC91538:148
20.AS Bari92257:158

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (742)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele