10. kolo
06.11.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Inter Milán - Brescia Calcio 1:1

Inter loni a Inter letos. Den a noc. Právě takhle působí obhájce historického treblu. Dnes jen stěží uhrál remízu na domácí půdě s Brescií a kouč Rafa Benítez by se měl pořádně zamyslet nad tím, co je špatně.

Úvod zápasu sice zastihl v šancích Sneijdera, který pálil z trestného kopu a Eto'a, ale oba zlikvidoval gólman Arcari, a tak v 15. minutě překvapila San Siro Brescia. Caracciolo se dostal k dlouhému míči, obešel Samuela a poslal míč podél Castellazziho do branky. Brescia udeřila skutečně z ničeho, ale to hosty skutečně netrápilo.

Hrát se snažil prakticky jen Inter, jenže to bylo spíš trápení. Coutinha pár minut po prvním gólu vychytal Arcari. Eto'o svým pokusem trefil tyč. Po půlhodině hry Eto'o přihrával Panděvovi, který sice prostřelil Zebinu, ale míč zamířil mimo. Stejná dvojice pracovala i vzápětí, Eto'o přichystal pro Panděva další skvělou pozici, ale ani teď domácí útočník nedal. Zebina pouze přihlížel.

Pak mohla opět jako blesk z čistého nebe udeřit Brescia, ale spolupráce Diamantiho se Zebinou nevyužil Caracciolo, když poslal míč těsně vedle.

Ve druhé půli byli nejaktivnější Santon s Eto'em, nejlepší hráči Interu, ale k ničemu to nevedlo. Tedy až do 73. minuty. To byl ve vápně faulován Samuel Eto'o a Nerazzurri dostali jedinečnou šanci ke srovnání. Sám Eto'o penaltu s přehledem proměnil. Hosté ale značně protestovali, protože penalta byla hodně přísná, Eto'o spíše sám uklouzl po míči.

Mnohem více jak penaltový vypadal zákrok z 87. minuty, kdy Zebina zasáhl Milita. Nicméně tady pro změnu píšťalka sudího zůstala němá. Mizérii Interu dovršil v poslední nastavené minutě právě Milito, když se k němu dostal přes několik odrazů míč a on zblízka přestřelil, tohle měl být gól. Ale nebyl a Inter remizoval 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
cresposuper

4-0 FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
Mihal

Verím v 3 body a aspoň jeden Diegov gól FORZA INTER!!! FORZA IL PRINCIPE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza INTERNAZIONALE

Reagovat
cink

3:0 Etoo, Lucio, Zebina(vlastni)

Reagovat
smazaný uživatel

Do 2. polčasu to chce iskru, Rafa, teraz ukáž, aký si tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez,Castellazzi,Maicon,Pandev,Milito Coutinho,Etoo chci zpátky inter!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bez jiskry, bez nápadu, většinu zápasu odchodili.... slabý výkon proti hratelnému soupeři... Eto, Lucio Coutinho (už nemělo ani cenu počítat kolikrát zbytečně ztratil míč..)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já je hodnotil jako za celou sezonu,proč Castellazzi pustí každej druhej balon,Milito letos neumí ani trefit bránu,Maicon jdou přes něj všechny akce soupeře A Pandev?Ten se netrefil asi 30 utkání je to defenzivní hráč???Neni tak proč ho staví!!!

Reagovat
smazaný uživatel

castelazzi sice nechytil nic navyse ale neviem ze by urobil nejaku vyraznu chybu......milito sa dufam uz v najblizsom zapase zlepsi chyba mu mozno prax......maicon??strasny.......pandev???tak ten co k nemu povedat to je celkovo ked si preberiem aj jeho silne stranky ktore nevie ani len pouzit slaby futbalista asi tolko.....vcera to len potvrdil prvy polcas neviem ci myl na nohach korcule ked sa len smykal a je stale inde kde ho spolhraci hladuju-katastrofa.....ten lucio a eto o este celkom hraju to je pravda a ked pozrem na celu doterajsiu sezonu pokazeny rafom neitazom mozem povedat ze medzi radim hru coutihna a sem-tama j biabianyho inak hroza a des.....

Reagovat
smazaný uživatel

a ak sa potvrdi ze samuel ma po sezone tak sa bude musiet cordoba rozspomenut na casy par rokov dozadu inak neviem-neviem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele