10. kolo
07.11.2010 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SSC Neapol - Parma FC 2:0

Na gól z kopačky Edinsona Cavaniho čekali fanoušci Neapole dobré tři týdny. Dnes se jim však uruguayský útočník ukázal opět v plné parádě, dvěma góly rozhodl duel s Parmou, která zůstává v pásmu sestupu.

Gólový účet Cavani otevřel v 19. minutě. Přitom celé akci předcházel parmský roh. Po něm se ale do rychlého brejku pustili Partenopei. Zuniga utekl po pravé straně a přesně načasoval pas na Cavaniho, jenž už jednoduše zakončoval. Už po 25 minutách skončil zápas pro Giovinca, smolaře na zranění a na hřiště musel Crespo.

Jen chvíli potom měl argentinský veterán největší šanci hostů. Crespo měl za úkol doklepnout do branky Antonelliho centr, ale brankář De Sanctis skvěle zakročil a zneškodnil ho. Těsně před přestávkou mohl zvýšit domácí vedení Cavani, ale na poslední chvíli ho stihl zastavit Lucarelli.

Druhý poločas načala série střel Neapole, ani jedna z nich se však neuchytila. Mirante lapil Cavaniho pokus, Hamšíkova střela zase olízla brankovou konstrukci. Parma se snažila taky zahrozit, ale povedlo se jí to jen skrze hlavičkujícího Lucarelliho, jenž mířil do boční sítě.

Pět minut před koncem už bylo o vítězi jasno. Po kombinaci s Lavezzim totiž parádně zakončoval Cavani, který se trefil z ostrého úhlu. Neapol díky jeho gólům zůstává pátá.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele