10. kolo
07.11.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Calcio Catania 0:0

Další bezbrankovou plichtu naservírovala svým fanouškům Sampdoria Janov. Zatímco z výsledku 0:0 jsou šťastní spíše hosté, pro domácí je to další ztráta v bojích o evropské poháry.

Utkání nebylo pro diváky příliš pohledné, šancí bylo minimum, a tak vlastně není divů, že zápas skončil tak, jak skončil. Vše přitom mohlo být úplně jinak, kdyby v úvodních minutách proměnil svojí hlavičku Giampaolo Pazzini, a kdyby se ve 14. minutě ujali vedení hosté. Bellusci si totiž totálně nehlídaný naskočil na rohový kop a jen těsně minul. Do konce prvního poločasu vyzkoušeli štěstí jak Gomez, tak na druhé straně Koman. Při Komanově pokusu dobře zasáhl brankář Andujar.

Po změně stran měl hned dvě dobré příležitosti Stefano Guberti, ale předvedl se famózní Andujar. Nevýrazné utkání směřovalo k bezbrankové remíze a nic na tom nezměnil ani volný přímý kop Reta Zieglera. A jelikož už běžel nastavený čas, šlo o poslední šanci utkání. Sampdoria tak remízovala s Catanií 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele