Primera División - souhrn 35. kola

09.05.2009, 21:55, aktualizováno 10.05.2009, 22:56
Komentáře a souhrny
Barcelona doma neudržela dvoubrankové vedení nad Villarrealem a mistrovské oslavy musí odložit. Real již včera dostal další nálož ve Valencii, kontakt s ní stále drží Atlético. Třetí příčku si výhrou nad Mallorcou pojistila Sevilla, vyhrálo i Deportivo, Getafe a Almería...

Sevilla FC - RCD Mallorca 3:1

09.05.2009 20:00

Góly: 32. Frédéric Kanouté (pen.), 59. Luís Fabiano, 75. Jesús Navas - 15. Aritz Aduriz

Sevilla otočila utkání s Mallorkou, nakonec zvítězila 3:1. Ostrované vedli v 16.minutě 1:0, pak už ale střílela jen Sevilla. Vyrovnal Kanouté, do vedení ji poslal Luis Fabiano a skóre dovršil nádhernou trefou levačkou Jesus Navas.

Úvodní minuty byly relativně klidné, obě strany se omezovaly na střely z dálky. Do vedení šla Mallorka, Jurado nacentroval zleva, Esudé míč posunul na Adurize a ten otevřel skóre. Bylo to 0:1. Pak měla během minuty tři šance Sevilla. Nejprve hlavičkoval do tyče Escudé, střelu Fabiana vyrazil nohou Moyá, stejně jako závěrečný pokus Kanoutého. Ve 26.minutě pak znovu orazítkoval tyč Luis Fabiano. Pak už Fabiana fauloval ve vápně Ramis a Kanouté z penalty vyrovnal skóre. Byl to jeho osmnáctý gól v sezoně.

Do vedení poslal Sevillu po hodině hry Fabiano. Obehrál tři obránce a přesnou střelou překonal Moyu. Po hlavičce Squillaciho byl Fabiano v další šanci, ale poslal míč nad. Sevilla byla jasně lepší, mimo střílel Jesús Navas, zakončení Fabiana vyrazil Moyá. V 76.minutě to už bylo 3:1, Navas se uvolnil na střed á nádhernou střelou levačkou rozjásal potřetí domácí fans. Další možnost Sevilly spálil střelou nad Kanouté. Na druhé straně pálil v závěru nad Arango.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Betis 1:0

09.05.2009 20:00

Góly: 29. Ion Velez

Athletic Bilbao potvrdil své setrvání v nejvyšší španělské soutěži a všechny zraky se v Bilbau upírají už jen na Copa del Rey. Naopak Betis bude mít ve zbylých třech kolech se svou záchranou ještě docela starosti.

Los Beticos určitě nebudou mít klidné spaní, jelikož tři body náskoku na sestupové pozice ještě k tomu s odehraným zápasem navíc zrovna jako prášky na spaní nepůsobí. Poslední tři kola už sice Andalusany nečeká žádný tým z top 4, ale například návštěva La Rosaledy bodovou záruku až tak úplně nepřináší.

V základu domácích byl jediný člen běžné zahajovací jedenáctky a sice David López, pro nějž tento zápas sloužil jako rozehrání pro středeční finále Copa del Rey.

Zápas byl zajímavý od zahajovacího hvizdu, jelikož oba týmy měly značně útočné choutky. První výraznější příležitost měl Brazilec Edu, jenž si poradil se dvěma obránci, ale jeho střela letěla vedle Armandovy brány.

38letý brankář byl v prvním poločase hrdinou svého týmu a to hlavně poté, co Vélez vsítil po pasu Muňoze gól na 1:0. Betis se snažil okamžitě srovnat krok, jenže Armando byl proti. Zlikvidoval velké šance Oliveiry i Emany, zvláště proti prvně jmenovanému se zkušený gólam skutečně vytáhl.

V druhém poločase dvakrát znovu zaváhal v gólové šanci Oliveira, pokaždé střílel nad. Na druhé straně zaváhal po centru Garmendii Vélez, jeho hlavičce chybělo pár centimetrů.

Bilbao už si nakonec zbytek zápasu pohlídalo a nyní už se myslí jen na to, jak porazit Barcelonu.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Madrid 3:0

09.05.2009 22:00

Góly: 29. Juan Mata, 32. David Silva, 69. Rubén Baraja

Valencia uštědřila na domácí půdě lekci Realu Madrid, který se nedokázal vzpamatovat z debaklu s Barcelonou. Los "chés" se udrželi v boji o Ligu mistrů, zatímco Bílému baletu už o nic nejde a nejradši by byl, aby pro něj sezóna už skončila. Porážkou se otevřela cesta pro Barcelonu, která v případě zítřejšího triumfu proti Villarrealu oslaví po třech letech ligový titul.

Valencia nedala na Mestalle Realu šanci a oplatila mu i s úroky prohru z počátku roku. Před pátým Atléticem a šestým Villarrealem má před zítřkem náskok čtyř bodů a do účasti v Lize mistrů má dobrou výchozí pozici. Naopak Real se zřejmě již spokojil s druhým místem a čeká na "spasitele" Péreze.

Domácí nastoupili na levém beku s Alexisem, stoperskou dvojicí Maduro - Albiol a na pivotu se vedle Baraji objevil Marchena, zbytek sestavy byl podle předpokladů. Hosté z Madridu nasadili do středu pole Gaga s Javi Gardou, což se neukázalo jako dobrý tah.

"Netopýři" se do zápasu opřeli a hned v 5. minutě zneškodňoval Casillas prudkou hlavičku Baraji. O dvě minuty nato střílel z přímého kopu Villa, ale jeho pokus šel těsně vedle. Neujala se ani další hlavička Barajy, nicméně střed pole Realu hořel. Vysunutí Villy předvídal Casillas.

Valencia laxnost Madridu však brzy potrestala. Po přihrávace Villy se trefil bývalý hráč Realu Mata a ve 29. minutě otevřel skóre. O dvě minuty později střílel opět těsně vedle Villa. Následující minutu ovšem už Mestalla vybuchla radostí podruhé, poté, co chyboval Iker Casillas, který podcenil střelu Silvy.

Domácí měli proti bezzubým hostům i nadále převahu. Ve 37. minutě mohl vidět červenou Alexis za faul na Robbena, ale zůstalo u žluté. Dvě minuty před poločasem vyrazil dobře mířenou střelu Maty na roh Casillas. Do kabin šli samozřejmě spokojeněji domácí.

Druhé dějství začalo dalekonosnou střelou Silvy a pěkným průnikem Joaquína, který vyškolil Heinzeho a Metzeldera, ale jeho přihrávku poslal vysoko nad Villa. První střelu vyslali hosté až v 52. minutě, kdy pálil Robben do boční sítě. "Netopýři" odpověděli šancí Barajy, který po narážečce s Villou přestřelil.

Další střelou Realu byl pokus Higuaína, ale César v brance si s ním poradil. V 66. minutě vyslal střídající Pablo Hernández krásný centr, ale jeho spoluhráči na něj nedosáhli. Vše si Valencia vynahradila o dvě minuty nato, když se nádherně z voleje k tyči trefil Baraja.

V 74. minutě mohl zvýšit Villa, ale Ramos mu radost překazil. Posledními významnějšími momenty zápasu byla neodpískaná penalta po faulu Sergia Ramose na Pabla Hernándeze. Druhým bodem byla střela dalšího náhradníka Vicenteho, kterou s obtížemi Casillas zneškodnil. Labutí písní Bílého baletu byla střela Robbena lapená Césarem.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Racing Santander 1:0

10.05.2009 17:00

Góly: 87. Albert Luque (pen.)

Malága vyhrála jedinou brankou Alberta Luqueho nad Santanderem a i nadále živí naději na účast v evropských pohárech, v tabulce jí patří osmé místo. Racing je třináctý.

Aktivněji začali domácí, Jesus Gamez ale pálil mimo branku. V další šanci vychytal Lolu brankář hostujícího celku Antonio Tono. Domácí brankář Inaku Goitia si připsal první zákrok proti ráně Munitise. Po půlhodině hry si hostující Tono poradil se střelou Dudy. Na druhé straně zahrozil Pereira, Goitia byl ale místě. První poločas skončil tak, jako začal, tedy nepřesnou ranou Jesuse Gameze.

První šanci druhého poločasu měli domácí, kteří byli lepším mužstvem na trávníku, v 57. minutě měl brankovou příležitost Luque, jeho střelu vychytal Tono. Po hodině hry se do šance dostali také hosté, Toni Moral pálil z dvaceti metrů jen do náruče Goitii, aby vzápěti ten samí hráč střílel těsně nad domácí branku. Mimo tři tyče střílel i domácí Nacho. Rozhodující akce utkání přišla v 87. minutě, kdy Luccin zastavil nedovoleně Adriana a rozhodčí nařídil pokutový kop, který proměnil zkušený Luque a rozhodl tak o vítězství domácího celku.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - Deportivo La Coruña 1:2

10.05.2009 17:00

Góly: 43. Adrián Colunga - 17. Joan Verdú, 49. Pablo Álvarez

Deportivo popáté v řadě neprohrálo, když vyhrálo na hřišti zachraňující se Huelvy. V tabulce to znamená posun La Coruňi na páté místo, naopak Huelva zůstává předposlední.

První střela na branku přišla v sedmnácté minutě a hnedka z ní byla branka, odražený míč se v pokutovém území dostal k Joanovi Verdú, jenž bezproblémů překonal brankáře Asiera Riesga. V nepříliš fotbalově hezkém utkání viděli diváci další šanci až ke konci prvního poločasu, kdy Guerrero si naběhl na přihrávku Sisiho, ovšem branku trestuhodně minul. Domácím se nakonec podařilo ještě do přestávky vyrovnat, Colunga se prosadil přes obránce Zé Castra a prudkou ranou překonal Aranzubiu.

Hosté vstoupili do druhého poločasu mnohem aktivněji než domácí a vyplatilo se jim to ve 49. minutě, kdy z levé strany odcentroval Filipe a jeho centr dopravil do sítě Pablo Alvarez. O deset minut později pálil nepřesně z přímého kopu Sergio. Dvacet minut před koncem měl šanci Verdu, ovšem sám před brankářem trefil jen tyč domácí branky. Když v závěru vychytal hostující brankář Aranzubia Maidanu, radovali se hostující hráči z tří bodů.

Více informací k zápasu

UD Almería - Sporting Gijón 3:1

10.05.2009 17:00

Góly: 26. Miguel Ángel Nieto, 55. Kalu Uche, 90. Pablo Piatti - 16. Carmelo

Sporting je ve vážných problémech. V dalším klíčovém zápase totiž nestačil na Almeríu. Domácí vyhráli 3:1, i když neměli míč tolik na kopačkách, jelikož na Gijónu byla vidět ohromná snaha a odhodlání získat tři body. Jenže umění zkrátka trochu chybělo...

Svěřenci Manola Preciada neměli příliš šancí, i když z té jedné pořádné hned skórovali. V šesté minutě centroval úplně osamocený Jorge na vzdálenější tyč, kde Carmelo využil prostoru, jenž mu poskytli obránci, aby posunul hosty do vedení.

Po úvodní brance šla Almería do sebe a v osmnácté mintuě mohla srovnat, vedle mířil kalu Uche. Jenže vedení Sportingu trvalo přesto docela krátce, srovnáno bylo v minutě 26. Skvělou akci předvedl Juanma Ortiz, posunul na Nieta a ten neměl problémy.

Zbytek poločasu měl jakoustakous územní převahu Sporting, ale šance to nepřinášelo, takže se šlo do kabin za stavu nerozhodného 1:1.

Druhý poločas už patřil domácím, kteří značně zlepšili svou hru z první půle, díky čemuž se po akci Guilhermeho s Negredem trefil Uche. 2:1. Gijón od té chvíle neměl žádné zbraně, kterými by se vrátil do zápasu. V ojedinělé šanci se sice ocitl Barral, ale jeho hlavičku výborně zlikvidoval Esteban.

Almería toho měla mnohem více - zvýšit na 3:1 mohl Ortiz, Negredo i Piatti, který ale definitivní úder hostům uštědřil až při své druhé příležitosti, v nastaveném čase po přihrávce Negreda.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CA Osasuna 3:0

10.05.2009 17:00

Góly: 25. Esteban Granero (pen.), 48. Esteban Granero, 52. Ikechukwu Uche

Esteban Granero zajistil dvěma góly výhru svého Getafe nad Osasunou Pamplona, třetí branku na konečných 3:0 zaznamenal Ikechukwu Uche.

Getafe se tak dostalo v tabulce právě před Pamplonu a na sestupové příčky má tříbodový náskok. Osasuna je sedmnáctá, má o bod méně. Boj o záchranu tak skončil jednoznačným výsledkem. Nový kouč Getafe Michel si tak mohl připsat první úspěch. Pro Osasunu je situace nyní velmi složitá, v posledních třech kolech hraje s Barcelonou, Realem Madrid a Sevillou.

Ráz utkání dodala už 27. minuta, kdy kopalo Getafe penaltu. Po trestném kopu Albína se vápně střetli Cata Díaz s Miguelem Flaňem, přičemž žádný z nich se nedotkl míče. Nařízenou kontroverzní penaltu proměnil Esteban Granero a Flaňo byl navíc vyloučen.

Osasuna odpověděla chvilku před přestávkou, ale tečovaná střela Waltera Pandianiho skončila na tyči. V druhý půli přidalo Getafe další branky. Nejprve chyboval gólman Roberto, když propustil za svá záda střelu Granera. O čtyři minuty později to bylo už 3:0. Přihrával Vadocz a na bližší tyč uklidil balon Uche. Granero mohl zkompletovat hattrick, ale pálil jen do boční sítě. Domácí pak dohrávali bez vyloučeného Adriána Gonzálese.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - CD Numancia 0:0

10.05.2009 17:00

Góly: -

Utkání mezi Valladolidem a Numancií gól nepřineslo, hosté si proto ještě více zkomplikovali boj o udržení se v lize. Přestože byly na obou stranách větší šance, brankáře se žádnému z hráčů pokořit nepodařilo.

Hned po pěti minutách hry měli hosté první příležitost, Asenjo ale lapil Querovu střelu. Del Pino zkusil překvapit gólmana Valladolidu z dálky, Asenjo byl ale připraven. Chvíli na to se do první příležitosti propracoval i Valladolid, ale Ogbeche si se zakončením neporadil.

Po pěkném začátku se utkání dostávalo do horší fáze a oba týmy hrály převážně uprostřed hřiště. Začátek druhé půle vypadal slibněji, Ogbeche získal míč a jeho pokus letěl jen těsně mimo. Na druhé straně střílel Moreno, ale nebezpečnější byla šance Ogbecheho, hráč Valladolidu ale zahodil gólovou šanci střelou vedle brány.

Brankář Numancie musel poprvé zasahovat až v 75. minutě, když chytil střelu Pedra Leona. Valladolid byl stále nebezpečnější, Borja však mířil jen do rukavic Pabla. Gólman hostí musel zasahovat i po hlavičce Goitoma. Zajistit Numancii vítězství mohl v nastavení Barkero, ale Asenjo úžasně chytil jeho střelu.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Villarreal CF 3:3

10.05.2009 19:00

Góly: 11. Seydou Keita, 36. Samuel Eto'o, 45. Dani Alves - 21. Joseba Llorente, 78. Matías Fernández (pen.), 90+2. Joseba Llorente

Joseba Llorente svou trefou v 92. minutě způsobil, že oslavy barcelonského titulu se musí minimálně o týden odložit. Bod za remízu 3:3 totiž Kataláncům k matematické jistotě nestačí a z posledních tří kol je potřeba získat ještě jeden bodík navíc. To ale ani zdaleka není pro Blaugranas nejhorší zpráva, kterou je zranění Andrése Iniesty.

Barcelona byla v úvodních minutách jasně lepším celkem a také se díky Keitovi dostala zaslouženě do vedení. Záložník Mali si naběhl na Abidalovu přihrávku a tvrdě vystřelil levačkou, jeho střelu podle všeho lehce tečoval jeden z obránců a míč skončil v síti. Jedenáctá minuta a 1:0.

Villarreal srovnal krok po chybě Tourého, který ztratil míč blízko vlastního vápna, čehož využil Ibagaza, přihrál Rossimu, ten posunul na Llorenteho, na nějž už čekala snadná úloha. Žlutá ponorka vyrovnávací brankou ožila a byla chvílemi lepším týmem. Dokonce mohla jít do vedení, ale parádní zákrok předvedl proti hlavičce Rossiho.

Domácí se postupem času oklepali a začali znovu dominovat, což korunovali brankou Eto’oa. Barcelona rychle rozehrávala standardní situaci, Messi našel Iniestu, hrdina z Londýna nadvakrát našel Eto’oa a ten splnil stejně těžký úkol, který předtím měl na druhé straně Llorente.

Když pak v samotném závěru poločasu zvýšil z přímého volného kopu na 3:1 Alvés, Culés už se nemohli dočkat na oslavy titulu.

Barcelona byla lepší i na začátku druhé půle, kdy dokonce dala regulérní branku, kterou ale rozhodčí pro neexistující ofsajd neuznal. Kdo by v tu chvíli řekl, jak moc bude tento gól Barce v závěru chybět... V dalších šancích byl hlavně Eto’o, ale nejlepším na hřišti byl znovu a opět famózní Iniesta. Bohužel právě on se zranil a musel být poté střídán.

To už byl ale stav 2:3 a svěřenci Josepa Guardioly dohrávali o desíti. Po střetu Abidala s Nihatem totiž rozhodčí Texeira Vitienes nařídil penaltu a francouzského obránce vyloučil. Rozhodnutí se zdálo dost přísné, každopádně Mati Fernández snížil na rozdíl jediné branky a Villarreal byl odhodlaný jít za bodem třeba až nakonec světa.

A došel. V nastaveném čase si Llorente se štěstím poradil s Puyolem a Piquém, dobře se zorientoval ve vápně a parádní ranou posunul oslavy barcelonského titulu nejméně na příští týden.

V Barceloně se teď modlí, aby Iniestovo zranění nebylo tak vážné. Finále Copa del Rey zmešká takřka se stoprocentní jistotou, fit ale musí být hlavně na finále Ligy mistrů. Ineista je jasně nejlepším hráčem Katalánců v jarní části sezóny a pokud by chyběl on a případně i Henry, jehož stav je nejistý, mohlo by to Barcelonu stát draho...

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 3:2

10.05.2009 21:00

Góly: 53. Diego Forlán, 60. Sergio Agüero, 90. Diego Forlán - 38. Nenê (pen.), 40. Daniel Jarque

Atlétiko otočilo zápas s Espanyolem, v poločase to ale ještě vypadalo pro hosty na snadný zápas. Všechny tři góly dalo Atlétiko v oslabení, ten třetí navíc Forlán až v nastaveném čase.

Jako první zahrozili hosté, ale Tamudo poslal po centru Neného míč nad. Na druhé straně se zastřeloval Aguero, ale taktéž vysoko nad. Další možnost měl opět Tamudo, ale měl míč na dlouhou nohu a vystřelil slabě a Leo Franco tak měl snadný zákrok. Za Atlétiko pohotově zakončoval Forlán, ale také slabě, protože byl tísněn obranou, vysoko nad zakončoval o pár minut později i Heitinga. Komplikace pro domácí přišla po půlhodině hry, do sóla našlápl Chica, ale Perea ho fauloval a uviděl zřejmě správně červenou kartu. Chicovi museli sešívat obočí. A v 38. minutě už Espanyol vedl, když Nené proměnil přísnou penaltu za faul Perníi na Ivána Alonsa. A brzo to bylo už 0:2. Centrovaný míč prodloužil bohužel jeden z obránců a zcela volný Jarque doťukl míč do sítě. V zavěru poločasu se ještě trefil Nené, ale byl odmáván ofsajd.

Do druhé půle vstoupilo Atlétiko aktivně, na poslední chvíli vložil nohu do pokusu Aguera stoper Pareja. Před brankou Atlétika zase hlavičkoval Sergio García, ale zamířil vedle branky. Domácí celek postavil na nohy Forlán, který dostal prostor ke střele a pěkným táhlým pokusem překonal Kameniho. Atlétiko ožilo, Maxiho tečovaná střela šla nad, Heitingova hlavička po rohu tamtéž. V 60. minutě už bylo vyrovnáno. To střílený centr Perníi dopravil do branky Espanyolu Aguero. Ke střele pak napřáhl i Tomáš Ujfaluši, ale jen mimo branku. Atlétiko dominovalo, Heitinga trefil z úhlu tyč, i když Kameni situaci kontroloval. Tvrdě pálil z trestného kopu Forlán, ale gólman Espanyolu zasáhl. Prapor hostí zvedl Iván Alonso, šel sám na Lea Franca, ale zbrklostí akci zahodil. O chvilku později měl další šanci, ale hlavičkoval slabě. A v třetí minutě nastaveného času strhl výhru na stranu Atlétika po skvělé, nečekané přihrávce Simaa chladnokrevně Forlán.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona352753103:3186
2.Real Madrid35253779:4478
3.Sevilla FC351961051:3963
4.Valencia CF351781065:5059
5.Atlético Madrid351771172:5658
6.Villarreal CF351511952:4956
7.Deportivo La Coruña351681146:4456
8.Málaga CF351591153:5354
9.UD Almería351371545:5346
10.RCD Mallorca351291446:5545
11.Athletic Bilbao351281546:5544
12.Real Valladolid351261742:5242
13.Racing Santander351091644:4539
14.Espanyol Barcelona359111539:4938
15.Getafe CF359101647:5437
16.Real Betis359101647:5637
17.CA Osasuna358121538:4636
18.Sporting Gijón351112341:7634
19.Recreativo Huelva35891833:5333
20.CD Numancia35952137:6632

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (479)

Přidat komentář
indy

ked real nevyhra a Barca ano, tak sa uz moze po zapase preberat pohar?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsem zvedavej jestli to Pepek zejtra bude chtit doklepnout s komplet sestavou...my jsme dneska nasadili jen jednoho hrace zakladu a stejne jsme porazili Betis. Aupa Athletic

Reagovat
GEGE

Mata.

Reagovat
-Kopy-

olé olé olé, bude klepec !

Reagovat
GEGE

Reagovat
GEGE

No Vale to tam začíná pěně sázet.Těd se Iker moc nevyznamenal.

Reagovat
GEGE

pěkně*

Reagovat
smazaný uživatel

Vale !!

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia zatím hraje moc hezky, snad už to skončí výhrou a zítra Barca slaví titul snad už

Reagovat
božský John

Tady to vypadá na 2. set...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož se pěkně se na to kouká.

Reagovat
GEGE

Vale si to zatím dává.Zaslouženě vede.Real je špatný jestli takhle bude pokračovat odveze si debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

"Muž" prvního dějství jednoznačně ozembuch Gago, jeho přihrávky soustavně vyvolávaly úsměv na mé tváři. Jinak nechápu, co ještě dělá v obraně Realu Cannavaro. Jediná hrozba Baletu je Robben, Alexis bude mít ještě práci, ale to je jediná vada na kráse. Všichni naši hrajou dobře, hlavně Mata se činí. Těším se na druhou půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis uz mal vidiet cervenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to je smutne ze fauluje jako prasa..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten faul nebyl na rudou...

Reagovat
smazaný uživatel

co to kecáš. Na Sportu 1 říkali, že to faul na rudou byl a dalším silným argumentem je to, že si to myslí i mistr ehmmm, místní exprt

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, jsem blbej

Reagovat
smazaný uživatel

tak příště počkej, co napíše Fuhrer ehmmm a tím se řiď. Jen to je ta jediná správná karma

Reagovat
smazaný uživatel

uz netrapos prosim ta..

Reagovat
smazaný uživatel

ehmm jako vždy úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

nie mimo, aj na sport1 hovorili ze by sa nemohol velmi divit keby za hento videl cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

dostat ji mohl, ale nemusel. Tys to napsal, jako by šlo o nějakou vraždu.

PS: co říkali na Sportu 1 opradu neberu jako 100%ní ...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale ja to urcite berem viac vazne ako ked neco napises ty..

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem fakt rád

Reagovat
GEGE

Gago je hrozný nechápu co dělá takový hráč v základu Realu.Jinak Alexis může být rád,že si ještě zahraje kdyby za ten faul na Robbena dostal redku nemohl by říct ani půl slova.Jinak Mata je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je dobrej, ale viděl jsem zápasy, kdy byl úplně neviditelnej. Holt nestabilní mládí

Reagovat
smazaný uživatel

a vidis ty expert, aj dalsi to vidia podobne ako ja s tou cervenou..

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše

Reagovat
Tomanatura

Nejhorší na tom je, že takový nekopa má neotřesitelnou pozici i v reprezentaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ještě musím dodat, že Real by si měl hýčkat Ikéra, mohlo to být klidně 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a potěšil mě Baraja, pasy má dneska exkluzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem to před zápasem předpovídal, tak se to i děje. Chtělo by to pět za minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Netopýři zatím velmi dobrý výkon. Pokud by takhle hráli dlouhodoběji, mohli by v Evropě něco dokázat

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle kádrem bych to viděl nadějně, léto napoví...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se o Valencii nebál, pokud by prodala Silvu. Toho nahradí skoro bez problémů, ale Villu těžko nahradíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Negredo se může solidně vyhrát, mým tajným snem by byl v případě Villova odchodu Lisandro, ale nevím, nakolik je finančně reálný...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se spíš bojím odchodu Silvy, ten dirguje veškeré dění u soupeřova vápna a s tím stylem, co teď hrajeme, je nenahraditelný. Ukázaly to i zápasy, kdy byl marod...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to trošku rozbořit tu nadvládu angličanů

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale primárně by to chtělo větší úspěchy La ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale to spolu souvisí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale říkám, že HLAVNĚ to chce úspěchy La ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Barca uz ma 100 golu?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo jako za mlada

Reagovat
Liquid

Vedení FC Barcelona jsou ale magoři.Žádají představitele UEFA o zrušení karet pro Abidala a Alvese.Alves měl být vyloučen a oni budou žádat zrušení žluté karty,kterých měl za své zákroky dostat tak minimálně 2.Nehledě na to,že Touré měl být taky vyloučen. Jsou to prostě magoři namyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že tvůj nadhled po prvním zápase se ještě nevrátil, frustrace trvá a jedů máš pořád dost.

Karta Alvése se nezruší, ale vymyšlená Abidalova zcela určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že to nemá nic společného s čísly 2:9.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

alvesovi to urcite nezrusi a abidalovi na 90% taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

a dyť už je to stejně obojí zamítnuto....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s určením víteze ligy na konci při rovnosti bodů? Myslel jsem, že rozhodují vzájemné zápasy, nicméně komentátor tvrdil něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být nový komentář.

Reagovat
Xavi

Rozhodují vzájemné zápasy.

Reagovat
Xavi8

Baraja

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byla nádhera. Baraja Pablo

Reagovat
GEGE

Baraja s malého vápna přestřelí a těd to s voleje trefí přesně k tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale abidala bych omilosrdnil

Reagovat
smazaný uživatel

Marně hledám slova a ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERA ... skvělý výsledek a jsem moc rád, že jeden z našich gólů dal právě Mata ... a ta dědkova rána byla taky výstavní

Reagovat
smazaný uživatel

"dědkova", no tak, trochu úcty...

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť já ho mám celkem rád a moc mě těší že i ve svém věku si ten Real dával

Reagovat
GEGE

Valencie velmi dobrý výkon.Real se prakticky k ničemu nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na výsost spokojen, zítřejší výhry Barcy a Espanyolu budou už jen třešničkou na dortu, ale důležitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej zápas výhra zasloužená s takovou hrou se o to 4 místo nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný, Netopejři

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Říkají, že paní má se máá, že její muž jsem právě já,

dávno ví, proč ráda mě a s pýchou objímá....

Paní má se má, voní Matou, paní má se má, voní Matou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tobě, koukám, zase dech po trnkovici...

Reagovat
Kily

nepochyboval jsem o výhře, ale bylo to ještě snazší, než jsem čekal. Fantastický výkon celého týmu, hodně mě potěšil Miguel, když se soustředí na fotbal a pořád nerozhazuje rukama, tak má na to vytlačit Bosingwu z repre. Škoda zranění Silvy, snad to nebude nic vážného. Ještě bych vyzdvihl rozhodčího, vynikající výkon. Teď doufat v zaváhání konkurence. Barceloně jsme ještě ulehčili a mohla by nám to oplatit, Espanyol zase má slušnou fazónu a na Atletiku rozhodně není bez šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia Doufam, ze nekrachnou

Reagovat
Gazza.8

tak jsme pomohli vale do LM...co za to?

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat Vale do Ligy Mistrů rozhodně patří

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene Valencia vyhrala pretože sme najlepší VALE

ten hnusný skazený Real nič iné si ani nezaslúžil a preto som rád že bude Barca majster (pravdaže Valencia je majster v mojom srdci )

Reagovat
smazaný uživatel

Barca - Madrid - Vale - Atlético tak by mala vyzerať LM, Sevilla sa ale pravdepodobne 3.miesta nevzdá

Reagovat
F.Torres

atletiko nema co delat v LM, to uz radsi tu sevillu

Reagovat
smazaný uživatel

a muzu se te zeptat proc? jeste ke vsemu mas nick torres, jejich novodobou ikonu

jinak naprosto souhlasim s getzo5

Reagovat
smazaný uživatel

protoze maji vzdycky plnou hubu kecu a ambici a stejne hrajou velky kulovy, co cekas od tymu, ktery predstavi jako velkou posilu naseho znameho "ten účet nesouhlasí". maji nadejne hrace, ale s obranou jako emental nemaji sanci proste

Reagovat
F.Torres

nekoukej na nick, ale po tom co predvadeli min rok v LM to byla hruza, hlavne proti Portu a v lize to taky jednou hrajou vyborne, podruhy hruza, proste me pride jednoznacne lepsi sevilla!

Reagovat
Xavi

Tak v LM zahráli minimálně důstojně, v základní skupině hlavně ze začátku měli parádní formu a postoupili s přehledem, ve dvojzápase s Liverpoolem obstáli vpohodě, mohli i vyhrát a s Portem zahráli špatně jen doma a 2:2 není žádná katastrofa, vzpomeň si jak pak hrálo Porto s Manchesterem.

Reagovat
F.Torres

no ja vim, ze porto hralo dobre, ale od tymu jako je Atletiko sem si myslel, ze Porto prejede, ale ono naopak, Porto drtilo Atletiko nehoraznym zpusobem. Uz v Madridu mohlo vyhrat Porto klidne 5:1, protoze to byla vylozena sance na dalsi vylozenou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi opravdu ubozak, je videt, ze prvni zapas co jsi videl byl s portem. v predkole jsme 4:0 vyklepli schalke (v te dobe jeste hralo dobre), v nejvyrovnanejsi zakladni skupine (liverpool, eindhoven a marseille) jsme ani jednou neprohrali a vitezstvi v ni nam uniklo jen diky nafilmovany penalte gerrarda. porto byla blamaz, to mas pravdu, ale my jsme tenkrat byli v naprosty krizi, doma jsme neporazili ani huelvu, natoz porto. proste cas od casu ta krize prijde, nam prisla zrovna na dvojzapas s portem, coz je holt smula. i tak jsme v lize mistru predvadeli podle meho nazoru velice pekny a sympaticky fotbal (az na to osudove porto), hrali jsme kombinacne a ofenzivne. ale to ty, ktery jsi nevidel ani jeden zapas v zakladni skupine, nemuzes vedet.

zajimave je, ze ta nase obrana jako emental v zakladni skupine dostala v sesti zapasech ctyri goly. problem je, ze na jare vsichni naprosto ztratili formu, nejvic snad heitinga, pablo je traged, ujfalusi to celkem obcas drzi, ale taky dela bohuzel chyby (hrac to spatny neni, podivej se jak se vypracoval ve fiorentine, bohuzel nestiha tempo spanelske ligy, jinak jako osobnost jej taky nemam rad, je to podle me peknej hajzl), pernia je dozadu mimoradne slaby a i perea s antonio lopezem delaji chyby. pral bych si aby vedeni v lete privedlo nejakeho lidra obrany se zkusenostmi z primery (takze tam nevybouchne jako ujfi), muj sen by byl coloccini, to by byla skvel posila.

jinak to, ze atletico dostava tolik golu, je dano take jejich stylem hry, hraji strasne ofenzivne (po barcelone a realu nejvic nastrilenych golu v lize) a nikdo se nevraci, krajni obranci casto na vyletech, defenzivni obrance moc nestiha a kdyz se k tomu pridaji obcas hrubky jednotlivych obrancu, tak to konci tak jak to konci.

zaverem bych dodal, ze my ambice samozrejme mame, tak jako sevilla, villarreal nebo valencie, podivej se taky na ten kadr, kdo by s takovym tymem ambice nemel? plnou hubu kecu ovsem my tolik nemivame, od toho je tu jiny klub s mestem madrid v nazvu

Reagovat
F.Torres

prosimte se nepodelej, kdyz si nekdo vezme atletiko do huby, hrali tuzku tak se z toho nepicni, sem videl asi sice jen 10zapasu, ale ani v jednom se me moc to atletiko nelibilo a z toho 4byla liga mistru, proste podle me sevilla a valencie jsou rozhodne lepsi!! Tuto sezonu atletiko na 1,2,3misto rozhodne nema a na 4 taky spise ne, ty lojzo

Reagovat
smazaný uživatel

ja se z toho rozhodne nepicnu, jenom mi trochu vadi, kdyz si nekdo naprosto neopodstatnene bere nekdo muj oblibeny klub do huby (tobe by to nevadilo?). pouze jsem ti zcela normalnim zpusobem odpovedel na tvoje vytky a narazky, tot vse. na to, ze se ti hra atletica nelibi ti nemuzu samozrejme rict ani popel, kazdemu se libi neco jineho a je to tak lepe (predstav si, ze se vsem libi to same). zajimalo by me pouze jake ze to zapasy jsi videl, kde hrali tuzku (hlavne nejake v zakl. skupine ligy mistru nebo na podzim vyjma barcelony, rikal jsi celkove zes jich videl deset, takze aspon na nejaky si snad vzpomenes), myslim si ze atletico svou pohlednou utocnou hrou letosni ligu mistru rozhodne zpestrilo, skoda jen toho porta a te krize.

problem bych videl v tom, ze ve spanelsku jsou hned ctyri tymy na stejne urovni (atletico, valencia, sevilla a villarreal), ktere se perou o ty dve mista v lize mistru za barcou a realem. ja bych v te lize mistru mnohem radeji videl proste atletico misto sevilly (samozrejme je to dano hlavne osobnimi sympatiemi, ale sevilla mi herne ani tymove neni vubec sympaticka a nelibi se mi) a jeste misto realu madrid bych radsi villarreal, to se ale bohuzel nestane

Reagovat
Xavi

Sevilla si jednoznačně to třetí místo zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžia si, to áno, ale aj tak mi je Atlético ako klub sympatickejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych nejradsi v lize mistru videl barcu, atletico, valencii a villarreal, nejsympatictejsi tymy s nejhezci predvadenou hrou, bohuzel tam uvidim misto toho real a sevillu

Reagovat
madridcan

no atletico s tou obranou hej...a villarealu uz tiez nieje to co bol

Reagovat
smazaný uživatel

osobně proti realu absolutně nic nemám, jen mají smůlu, že po El Clasicu chytli netopejry. Ale musím nabádat k opatrnosti! Byť Real dostal - ostatně na Mestalle teď je i plichta ceněna zlatem, myslím že i Barcelo'nský uznají. Nejdůležitější budou souboje s Villarealem a Atleticem. Nicméně pokud budou fotbaloví bohové spravedliví, tak všemi, když ne milovaná, pak alespoň uznávaná Valencia si LM prostě zaslouží!!!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nechápu tuhle sestavu! Gago ven, Garcia ven, Cannavaro ven, Heinze ven, copak se hodí sotva průměrní hráči do bílého baletu?? Iker, Robben, VdV, Miguel a Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni sestava Barcelony pro me : valdes - puyol,marques,pique,alves-xavi,iniesta,yaya toure-henry,eto'o,messi

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie nedala Realu šanci!! výborně ....a trapnější Real sem dlouho neviděl

Reagovat
Tsigi

Trenér Barcelony Guardiola se postavil za záložníka Manchesteru United Darrena Fletchera. Podle kouče by měl hráč, který byl v semifinálovém zápase proti Arsenalu vyloučen, ve finále Ligy mistrů nastoupit. "Vůbec bych nebyl zklamaný, kdyby byla karta odvolána, Fletcher zasáhl míč," řekl Guardiola

Je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Gesto pro veřejnost.

Reagovat
smazaný uživatel

a dalej este povedal:

“Eric Abidal's challenge was also not a foul, so they should both be able to play in the final,” he said.

“I want them all to play - Fletcher, Abidal and Dani Alves [also suspended]. Let's see if we can come to some sort of agreement with Manchester United.”

Reagovat
božský John

Tak "faul" na Anelku,po kterým dostal Abidal červenou viděl asi jeno mrozhodčí,takže tam bych to taky zrušil...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je to podľa mňa očividné ako sa snaží zahrať na spoločnú kartu. On sa v žiadnom aute neviezol, tak to musí vynahradiť inde

Reagovat
minoLFC

čítaj medzi riadkami, prihovára sa za Abidala a Alvesa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš, tady se nezavděčíš - buď se chováš špatně nebo se chováš dobře jen protože jsi vlastně ve skutečnosti hajzl.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr oboje (Tsigi ponúkol jednu alternatívu, my druhú - ktorá je pravdivá, sa dozvedieť nemôžme)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta posedlost postupem je vážně úsměvná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví, že kdyby zrušili kartu pro Fletchera, museli by zrušit i tu Abidalovu, takže prostě jasný borec no

Reagovat
smazaný uživatel

jj, frajer

Reagovat
minoLFC

cirkus dostal na prdel, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Spletl sis ligu, Chelsea hraje v Anglii a dnes

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Real Madrid CF

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že Iker udělal nějakou chybu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, to je těžký říct, neviděl střelu, druhý gol, Valencijský hráč vystřelil přes Cannavara po zemi, Iker rychle lehl, a chtěl ji vyrazit, ale sjela mu po dlaních, a skončila v brance.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ díky...už sem si to našel..no mohl to mít

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to udělal Valdés, tak by tu hned byl mistr ehmmm s komentářem : Valdés .

takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Hento som po Valdesovej chybe este nikdy nenapisal ty šašo

Reagovat
smazaný uživatel

možná jsi nenapsal přesně to co já nahoře, ale smál jsi se . Minimálně při videu chyby Victora Valdése. A popři to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ty chyby Valdése na tom videu byla trošku jiná káva nemysliš?

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám. Nic méně tu jde o to že ehmmm napsal, že po chybě Valdése se nesmál.. Smál se

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, ale to bolo takzke sa nesmiat

Reagovat
smazaný uživatel

*tazke

Reagovat
madridcan

skoda,ze sme dostali 3:0 od timu,ktory nemam rad s fanusikmi ktorych tiez nemam rad...hold,dvojnasobna radost

Reagovat
madridcan

jedna dobra sprava je,ze to mohlo byt kludne aj viac...Fabiovi kludne na rozlucku kupim letenku do talianska

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí mnohem víc lidí nemá rádo Real

Reagovat
madridcan

co by som si bez teba pocal???Som rad,ze to viem

Reagovat
smazaný uživatel

Rádo se stalo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

uz som sa zlakol,ze namna nezareagujes

Reagovat
-Kopy-

Nevím proč nás nemáš rád...

Reagovat
-Kopy-

Ještě jsem zapomněl poděkovat Realu za to, jak nám nechali Matičku, díky

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa uz takto dakuje tak aj Real by mohol Valencii za Superpohar

Reagovat
smazaný uživatel

To má stejnou hodnotu, no.

Reagovat
madridcan

teraz si ho uplne zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

a za Helgueru nam preco nepodakujes?

Reagovat
-Kopy-

Toho mi ani nepřipomínej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já Ti milerád poděkuji v září za balíček Villa + Silva, až budete postupně krachovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blijící smajlík je pro thle málo, přesto

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, s doufám v brzké době dostavěným stadionem se Vale zvedne i finančně.

Reagovat
smazaný uživatel

To budete mít při kolaudaci nového stadionu hned zpětné proplacení?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako fanoušek španělského fotbalu doufám, že se Valencie stane atraktivnější v očích sponzorů.

Reagovat
herbage

Můžu se zeptat, co má znamenat to Valencia expirience na dresech?

Reagovat
smazaný uživatel

Raklama valencijskému regionu, je to ve Španělsku docela časté, míval to i třeba Santander s Kantábrií pokud se nepletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla ma Andalusii ze zadu pod číslem, že?

Reagovat
smazaný uživatel

yep

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do certa pep ma dnes dost nastval s jeho uvodnou zostavou minimalne par zmien by si to isto zasluzilo

Reagovat
Tomanatura

Barcelona zřejmě titul slavit nechce... Kdo to tu řval cosi o rozloženém Villarrealu, který je drtí jak kluky?

Reagovat
smazaný uživatel

cooo drti ich to hadam nie pre boha vsak pozeraj s otvorenymi ocami

Reagovat
Tomanatura

Podívej se na čas odeslání a potom něco piš

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik lidí toto tvrdilo, že to takto zmiňuješ? Villarrealu jde o hrozně moc.

Reagovat
Tomanatura

Chtěl jsem spíš, aby na mě reagoval jen ten člověk, co to tu psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Andres

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Reagovat
Tomanatura

Tak teď už je to nádhera...

Reagovat
smazaný uživatel

GooooooOOOOOoooolll !!! konečně z přímáku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně mu to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

hm gratulace netopyrum tahle sezona je v riti....

Reagovat
smazaný uživatel

45 minut od titul, tři roky od posledního...Pojďme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok Valdése nám přiblížil dnešní oslavy!

Reagovat
smazaný uživatel

neee trapna barca.....bezte si to oslavit jinam prosim prosim jen si tady neudelejte oslavy s 2000 prispevky jak ste to rikali atd atd......ale gratuluju tuhle sezonu jste byli jednoznace lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Slavil bych klidně v jiné sekci, ale nechci předbíhat

Reagovat
smazaný uživatel

Nešaškuj.

Reagovat
madridcan

o stotinu sekundy rychlejsi s tou istou myslienkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pardon pane odborniku

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co to má společného s "odbornictvím"

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze nic...ja to myslel vazne fakt...ale ta LM...no radsi nic

Reagovat
madridcan

co saskujes???Ti uz je*e uplne?

Reagovat
smazaný uživatel

jeste rekni ze nebyli lepsi...lepsi to priznat nez nepriznat a delat ze TUHLE sezonu sme si zaslouzili titul

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
madridcan

ach boze preco takych ludi pustia k internetu?

Reagovat
smazaný uživatel

ty radsi pomlc uz me nebavi se tu furt hadat o ho*nech proste priznavam ze byli lepsi nikdy jim fandit nebudu a vzdycky to bude nejvetsi rival...to je vsechno tak nevim co trapis

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď už musím i já -

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapive

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsem si začínal myslet, že nám ani Barcelona nepomůže do LM pro příští rok, ale teďka už to vypadá zase dobře, dva góly si snad ve druhém poločase dát nenechají. Po vyrovnávacím gólu žluťásků byla teda Barca slušně pod tlakem a bylo štěstí, že obrana v čele s Valdesem odolala. Druhý gól Barci jsem neviděl, ale přímák Alvese byl pěknej no.

Ještě Atletico by večer mohlo škobrtnout s Espanyolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobré, ale nezakřikněme to

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to v klidu a bez emocí doťukat. ťuk, ťuk...

Reagovat
smazaný uživatel

Keita Eto'o Alves ....to dneska zvládnem

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na toho sem zapomněl....bravůrní zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, Barceloňáci, naučte se psát slovo "bravurní", to je jako psát "č.rák" s kroužkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten palec si dáváš za vlastní ignoranci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby nebylo jedno jak to napíšůů....OMG...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak myslím že Etoova budoucnost není úplně jistá a asi i proti to gesto políbení znaku, aby ukázal, že zůstat chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, teď je to Eto'o, kdo se musí lísat. I přes fantastickou celosezonní bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho k nám bral všemi 20

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Zase jedna 100%ní gólovka, kdy byl naprosto sám, mohl si míč zpracovat a šoupnout do kasy a on trefil druhé patro tribun

Reagovat
smazaný uživatel

Budou teda ty oslavy již dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

kušuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro bych řekl, že měl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ofsajd se nekonal.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se fakt trápí

Reagovat
smazaný uživatel

Je prostě z formy, netřeba to rozebírat po každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když je ve formě, tak to taky řešíme zápas co zápas

Reagovat
smazaný uživatel

DObře no tak za týden proti Mallorca zas vyval oči, že se Messimu nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

týden co týden valím oči, co všechno messi dokáže, takže nechápu, proč bych měl teď týden co týden nevalit oči, když se mu prostě nedaří ...

Ale nechme toho. Jsem na druhou stranu rád, že barca dokázala, že není na Mssim závislá (ač i já jsem si to tmyslel) a že jsou ostatní, co ho zastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

hm, teď je tam vykouřil dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně objektivní fanda FCB

Reagovat
smazaný uživatel

těch je. Barca má dle mě fandy, co svůj klub kritizují naprosto nejvíc na diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uchvacující pohled na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

culés

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro titul Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

tak pod tohle se podepíšu velmi rád

Reagovat
smazaný uživatel

Az po zapase. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nou Campu je úžasná atmosféra. Alegre musí být jak v nebi

Reagovat
smazaný uživatel

ten se má

Reagovat
smazaný uživatel

co je s tebou ty si snad presel? nebo bys jen rad vychutnaval atmosferu

Reagovat
smazaný uživatel

kam bych přecházel?

Reagovat
smazaný uživatel

do přechodu

Reagovat
smazaný uživatel

no ty bys byl ted rad na nou campu a oslavoval titul barcy??

Reagovat
smazaný uživatel

ač mám nick dle bývalé hvězdy Realu, jsem daleko spíše fanoušek Barcelony Real se mi od jistých chvil znechutil

Reagovat
smazaný uživatel

aha chapu no ale tak ten nick je zavadejici...tak treba se ti za chvili znechuti barca kdovi

Reagovat
smazaný uživatel

To nevíš, že R.Carlos hrál vždy za FCB?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, R.CARLOS je legendární fanda Realu. Moc nám tady chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ze se nejakej fanda barcy jmenuje robertocarlos co my vime ale ten brazilsky hrac co ted hraje za fenerbahce opravdu nikdy za barcu nehral a nikdy ji (doufam) nefandil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proboha já si připadám jak v pomateném ústavu. Ještě jednou: R. Carlos jakožto samostatný člověk hrál za Real a samozřejmě mu taky fandil, já jakožto obyčejný divák jsem spíše fanda Barcy, avšak obdivuji Roberta. Je to tak těžké pochopit?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak tezke pochopit ze mit nick DIdier Drogba a slavit titul s Manchesterem je trochu neobvykle?.....ale uz sem to pochopil mam kratsi vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

uf, to je vrah

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Messiho zkritizuju, hned mu to jde líp. Už dva pěkné průniky od té doby

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal si to, chlapec, k srdci....

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to je porucha

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Eric :/ no snad to zvladnou

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebudu radši komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

dobre delas

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ještě se nadřeme.

Reagovat
Xavi8

zase Abidal

Reagovat
smazaný uživatel

ACh jo, no to nemusí dopadnout dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle zkomplikovat vyhraný zápas si dokáže jen Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle bylo o bajpás

Reagovat
smazaný uživatel

Pique je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Ajjjjjj.

Neva no, tak za týden snad, Visca el BArca.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel to nebude na domácim

Reagovat
smazaný uživatel

Detail.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze jako dneska ne campeones jo?

Reagovat
smazaný uživatel

to snad není možné

Reagovat
smazaný uživatel

se poseru

A sakra, taková šance udělat titul doma . Ale neva. Příště je taky zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měj trošku hrdosti.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ty si mi zas daval cocku a ted zbyli oci pro plac...ja to s tou gratulaci myslel vazne nebudu psat neco jako zazrak nebo neco podobnyho myslim ze sem se s vama hadal skoro celou sezonu a nakonec vam pogratuloval tot vse

Reagovat
smazaný uživatel

Oči pro pláč, jono.

Reagovat
smazaný uživatel

to si cely ty najdes si v komentari jednu vec a na tu reagujes ale ja sem si na to uz zvyknul akorat ostatnim kvuli tomu nekdy pripadas jako hnup ale ja uz to beru...pristi zapas vam to asi vyjde ale co se da delat znovu budu gratulovat no

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, přes ty slzy v očích jsem si nevšiml zbytku tvého úžasného příspěvku. Ale pochop mě, krom očí pro pláč už nemám nic.

Reagovat
smazaný uživatel

a zas a znova...uchop kapesnik a jed dal priste to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to už asi ne, jsem na dně. Osm bod náskoku tři kola před koncem, to jsme ztraceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

ze sa prave ty smejes

Reagovat
smazaný uživatel

ještě před hodinkou jsi nám gratuloval k zaslouženému titulu a teď se řehtáš. Nepřipadá ti to nemístně?

Reagovat
smazaný uživatel

no vy ste me skoro roztrhali ja ja to myslel vazne....ted se uz musim jen smat...ja myslel ze je s vami rec!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti to teda vysvětlím - veškeré komentáře na tebe byly kvůli tomu "neslatre tady" a "trapná Barca" a podobné nesmysly, fakt se divím, že ti to nedošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik za vysvetleni to me opravdu opravdu nenapadlo...ted mi je vsechno jasnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tak těšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Suše bych napsal jen, že fandit Barce prostě není lehké - nikdy nemá člověk nic jisté . Ale to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam na hokej, prepnul sem v 70. minute, co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se hraje ještě MS?

Reagovat
smazaný uživatel

ano (:

Reagovat
smazaný uživatel

Barca, cabrón, aplaza el alirón!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějaká radost letos, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rým a parafráze jistého vašeho hlupáka se přímo nabízela... A jeden titul v kase je, tak co... Ligu musí občas vyhrát i někdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, kdyžtak řádite v ostatních soutěžích, tak je sympatické, že aspoň tu ligu necháte někomu jinému.

Reagovat
smazaný uživatel

El Madrid es generoso, tal y como reza su himno, mientras que el Barcelona es tacaňo...

Reagovat
smazaný uživatel

O simplemente: El Madrid es segundo/ón, El Barcelona primero.

Reagovat
smazaný uživatel

Sólo este aňo, eh? Vamos a ver que pasa la próxima temporada...

Reagovat
smazaný uživatel

Sí sí, ya veremos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krysy vylézají z děr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si při tom nepřekousni jazyk...

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle se stát Chelsea, tak stoupne prodej třívrstvých papírových kapesníků o 200 procent.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokonce jsem slyšel, že chtějí modráci z Londýna financovat nový nekonečný seriál z názvem "Okradeni"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Barca TV zase napolovic se Slávii budou kontrovat seriálem "Ubrečení"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by Barca TV točila nějaké seriály o Chelsea, Slávii, nebo jiných týmech

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš že bude, půjde o anglicko-český seriál v koprodukci s názvem "Setři slzu...". Barca pouze poskytne finanční prostředky. Na slavnostní galavečer jsou pozvány osobnosti formátu Drogby, Jarolíma a další. Cenu Zewa za přínos světové schizofrenii převezme Hiddink.

Reagovat
smazaný uživatel

A cena Kardiakos Bay-pass připadne Ballackovi za huronsky řev, který byl slyšet až doma v Mnichově. Kdyby nebyly tribuny kolem hřiště, tak tam snad toho rozhodčího zažene, a Němci by si na něm pošmákli.

Reagovat
smazaný uživatel

němcům by to bylo víceméně jedno, ale kdyby ho zahnal do Madridu, tak se na toho chudáka sesypou jak vosi. Tam se postup Barci obrečel nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Rozumní fanoušci fotbalu, tudíž Madridisti , přáli Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

cena Zewa

Reagovat
indy

neviem co je horsie...ci si takto posrat zapas, alebo dalsie finale bez Alvesa Abidala

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés hrát bude.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to?

Reagovat
smazaný uživatel

K poháru se vztahují jen červené.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím LM, tam hrát nebude ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale on mluvil o poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Alegre sa musí tešiť. Ako je to s domácimi zápasmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to na Alegreho nervy nebylo moc

Reagovat
smazaný uživatel

On sy z toho spraví nejaký fejtón a bude dobre

Reagovat
smazaný uživatel

omg *si

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem rád, že jsem se nenechal ovlivnit vemlouvavými příspěvky robertacarlose a tu lahvinku sektu jsem neotevřel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na červenou to nebylo...Xaviho gol měl platit

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze to pepek tolko sili myslim si ze dnes bolo dost vidno ze par hracov toho uz ma proste dost a ten odych dnes by sa im hodil..urcite dnes mohla dostat sancu pozmenena 11

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bude hrát v poháru, takto by měli ti pohároví málo sil.

Reagovat
smazaný uživatel

len aby ! ale dnes podla mna mal dat sancu aspon bojanovi a gudi od zaciatku ...nie som si moc isty ze bude hrat isto poharova zostava! (a mohol taktiez skusat zostavu obrany na finale lm

)

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan bude hrát finále poháru, tak je lepší když bude 100% fit.

Reagovat
smazaný uživatel

a co taky hleb......ma par poslednych moznosti ale bohuzial alebo nastastie to zalezi od uhla pohladu ich nedostava...napr dnes by messimu stacilo zahrat 20-30 min

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ty prosítmě víš, co by dnes Messimu stačilo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslim ze dnes by ho bolo plne ihrisko keby mal dost sil pretoze priestoru mal dnes az az

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ví nejlíp, co je nejlepší. Každopádně nechápu smysl toho, aby dnes hráli ti, co budou hrát ve středu a ještě z důvodu fyzických sil.

Reagovat
smazaný uživatel

Po bitvě....navíc, rozhodčího na lavičku neposadíš

Reagovat
smazaný uživatel

ak si pozres moj prispevok na uplnom zaciatku cca 19:15 tak uvidis ze som to pisal podstatne skor

Reagovat
gonzalesl_is_back

Díky Abidale tak za týden, borci z katalánska, doufejme ve stejné prokaučování zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie na tom je ze aj to nam bude stacit lebo real na vilareale aj tak nevyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ať vyhraje, stejné prokaučování zápasu nám totiž bude stačit i tak.

Reagovat
gonzalesl_is_back

o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík, že vyzýváš ostatní, aby v ten titul doufali taky.

Reagovat
gonzalesl_is_back

já myslím, že by se musel stát zázrak a po výkonu na Valencii jsem pouze realista

Reagovat
smazaný uživatel

I tak dík, že sis to očividně špatně vypočítal.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Uvidíme, každopádně za stavu 3:1 jsem tipoval po červený, že to klapne na 3:3, tak mě to jen pobavilo Titul máte s největší pravděpodobností v kapse, o tom žádná, ale prostě aby tohle Madridistům neudělalo radost? To musíš chápat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jste teda dobře v krizi, že se radujete z takových věcí.

Jinak teda jsi borec, že jsi za stavu 3:1, o desíti a při penaltě tipoval, že Villarreal vyrovná, to vyhráváš v tipsportu asi balík, co?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Na tohle jsem nesázel, ale jiný tiket vyšel. V krizi rozhodně nejsme, vždycky mě ohromně baví, když Barca zaklopýtne

Reagovat
smazaný uživatel

To ses letos asi moc nebavil.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

najvacsou pravdepodobnostou boze vsak v titul uz neveria ani mysi na bernabeu ved dnes som jednu z nich videl pred tymi hracmi utekat na stadione arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

inak abidal neviem ci spravil faul mne sa to nezdalo veru na penaltu v opakovackach ...teda mne sa to nezdalo ani na dotyk

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Abidala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to není ironie, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba já dal bez ironie, určitě to není pro něj lehké zmeškat dvě finále.

Reagovat
smazaný uživatel

já dal též bez ironie. On v té pentli ani snad neměl prsty a obě červené byly, ehmmm, divné

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že není.

Reagovat
smazaný uživatel

si si isty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je mi ho líto. I když by ani nemuselo, pořád má před sebou o jedno vítězné finále více než celý Madrid dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy jsi zase bokem. Ty jsi si ještě nezvyknul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Realisti se tady radují, jak kdyby Real někde něco vyhrál. Co to? Nezameškal jsem něco?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a kde

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím tu moc Realistů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě zažívají největší úspěch v sezóně, pochop to.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo ty barcelonsky vtipy ty sou k popukani hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

nj ten katalansky humor

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. První extázi zažívali po prvním zápase Barci s Chelsea, pak na ně čekala jedna nepříjemná, ale zkousnutelná zpráva a to byl debakl Realu na SB proti Barce a pak se jim zhroutil svět, když Barca ppřes Chelsea postoupila ... Teď už jen tak posmrtně plácají do větru

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jeden vtípek lepší než druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se cítí, ten se vtípí.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to spíše realita a ty jsi jejím povtrzením

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim dnes je to tu k popukani to by bylo vtipku kdyby ste to vyhrali co

Reagovat
smazaný uživatel

321. pro Dr.Kyslíka a jeho zaslepenou otcovskou lásku k Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano já, který tu jako jeden z prvních psal, že je z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe jsme tady spíše slýchávali něco o mimozemšťanech

Reagovat
smazaný uživatel

To na věci nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je více než jen mimozemšťan.

Reagovat
smazaný uživatel

I víc než komiksový hrdina?

Reagovat
smazaný uživatel

Komiksový hrdina je Romário.

Reagovat
smazaný uživatel

Meazza

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo ho tak nazval?

Reagovat
smazaný uživatel

a Romária?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo? Ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Jorge Valdano.

Reagovat
smazaný uživatel

no a já zase Meazzu, není to to samé?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jen k Messimu 322. pro lexesse

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok radsi budu ticho tady to nekdo nepochopil...sorry vsem kterym jsem ublizil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příští týden no...ted je hlavní vyhrát pohár

Reagovat
smazaný uživatel

hele zda se mi to nebo sis stezoval na rozhodciho?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo schválně jako taková reakce na ty ubulené (nejen) fanoušky Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak ok

Reagovat
Navodar

jooooooooooo este mame sancu! Takze Juande este bojovat a davat tam stale hracov co daval doteraz! ved sanca tam je! Torres a Dani si moc zahrat nemusia ved este bojujeme o titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca se na ten jeden bod ze tří zápasů ještě nadře. To Real už má tři vítězství v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj příspěvek má jednu velkou a závažnou chybu - opalcoval ti ho ehmmm

Reagovat
smazaný uživatel

A okomentoval jsi mu ho ty, takže ho má zkažený hned dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Snad i ten nejvíce nesoudný jedinec by šel v tomto případě s normálními a uznal, že ehmmm je fakt prosťáček a určitě ho nedával na rovinu komukoli jinému.

Reagovat
smazaný uživatel

ze s normalnimi .. sa uvedom co hovoris , ked ty nekoho oznacis za normalneho ten by sa este mohol urazit..

Reagovat
smazaný uživatel

palec som nedaval, takze zase si iba krical do tmy

Reagovat
smazaný uživatel

já, že skočím o poločase rychle hodit palec a gratulaci Barce, páč jsem naposled zahlíd 3:1 a ono to skončilo 3:3. příště se zas někam poženu

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni mozny, perea je totalni idiot! a rozhodci taky, bylo to nezavinene, na cervenou to fakt nebylo!

takhle je zapas uz s nejvetsi pravdepodobnosti v p*deli, divil bych se kdybychom vydolovali tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

ted bych te nejradsi ostre poslal do onech mist, kam slunce nesviti, ale nechci dostat ban

Reagovat
smazaný uživatel

0:2, nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem to vypnul a jdu se definitivne brutalne vozrat

jeste ke vsemu prohraje zjevne i sparta ve zline, takze se asi vozeru dvojnasob...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsi ještě nevěřil v titul?

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem veril v udrzeni a otvrzeni druheho mista, ted uz se to tak zrejme nejevi

Reagovat
smazaný uživatel

prostě skvělé výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole!!! no to snad ne! penalta! pernia je kreten! a uz prdame! du si uz pro chlast, abych byl aspon vozralej a tak to nevnimal. liga mistru je v prdeli!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dneska by mohl ztratit i druhý konkurent o 4 místo. Espanyol to ma dobře rozehrané tak doufám že to tak i zůstane a doufám že Depor si udrží ty pohárové pozice moc bych mu to přál

Reagovat
smazaný uživatel

20 000 diváků na tréninku Athleticu Bilbao, úžasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Navodar

tolko neni u nas (tam kde byvam) navsteva za celu sezonu dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Aupa Athletic skoda ze se nehraje finale na San Bernabeu, jak jsme navrhovali. Jednak by se vyhovelo obrovskymu zajmu a druhak by bylo hezky utkat se na pude nenavideneho soupere obou klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak řekl bych, že jste favoriti.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bych to neformuloval, ale situace obou kadru nam samozrejme nahrava. Je to otevreny

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic tím úplně žije, nemyslí na nic jiného už několik týdnů. To bude jak hrát proti dvaceti hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, mame uz 25 let abstak ale tohle ocekavani by nam taky mohlo svazat nohy, snad se k tomu hraci postavi jako v odvete semifinale

Reagovat
smazaný uživatel

ajajajajaj, Iniesta možná přijde o finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je neskutečná smůla, musí se dát do kupy, prostě musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rotura = zlomenina?

Reagovat
smazaný uživatel

Prasklo mu ve svalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomenina pravého stehna mi nepřišla normální, díky. Snad se dá do kupy, bez něj to půjde hodně těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl váš konec...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, sakra. Jako to je katastrofa. To nám teda vepředu zbývá jen Xavi. Henry a Iniesta dost možná nebudou a Sammy a Leo se perou se sebou víc než se soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsme dneska ztratili možnost zajistit si s předstihem titul je nic oproti zranění Iniesty. Situace už začíná být vážně katastrofální. Proč zrovna v době, kdy se o všem rozhoduje?

Reagovat
smazaný uživatel

To nás nezlomí, aspoň to vše bude mít epický průběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Blahořečený Pep Lazaretský a jeho řídnoucí družina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Navodar

poziciame Drentheho

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Iniesta...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL!!!!!!!!!!!!!! KUN AGUERO!!! AGUERO A FORLAN JSOU BOHOVE! zmrtvychvstani v podani los colchoneros! pojdme atleti, pojdme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 je po Atlético až až

Reagovat
smazaný uživatel

a co teprv 3:2?

Reagovat
smazaný uživatel

to je div světa ... Espanyol, tým kterej má v posledních šesti zápasech nejlepší formu z ligy, neudrží vedení 2:0 proti deseti ... se dneska barcelonští asi předháněli v tom kdo svůj zápas víc zmrví ... vyhrál Espanyol teda

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak dnes treba brat remizu barcelony ako to ze je to proste len futbal a nic nie je dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes 10 let od PVP 1989, který měl pro Barcelonu tak velkou důležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Už 20.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, řeklep...

Reagovat
-Kopy-

* překlep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!

DIEGO FORLAN!!!!

ATLETICO JSOU HRDINOVE!!!! no doprdele! otocit v desiti zapas z 0:2 na 3:2, no reknete mi kdo to kdy dokazal!!!

Reagovat
Navodar

Real

Reagovat
Woyta

no to mě po*er!!! Espanyol a Barca mě dnes hodně na...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň padají góly

Reagovat
Woyta

No tak to už mi vobser nohu s tím Atléticem a Barcelona skoro to samý.

Netopejři rozsekaj Real v domnění, že po dnešku budou mít aspoň trochu náskok a ono prd

Reagovat
smazaný uživatel

Rozsekat Real není až tak velkej problém

Reagovat
smazaný uživatel

tak musim rict, ze jsem neuveritelne rad, ze jsem se od toho chlastu vratil asi v 50. minute k tomu zapasu. jsem naprosto nadseny, pri forlanove viteznem golu v nastaveni jsem ze stolu sejmul lampu a hlavou malem proboril strop

ackoliv nas rozhodci na konci prvni pule poslal neopravnene do desiti (chica tam sice mel krvave zraneni, ale perea to udelal nechtene, nebyla to zadna cilena brutalita z jeho strany), po chvili proti nam odpiskal penaltu (ale opravnenou) a chvili pote uz to bylo 0:2, tak jsme se nevzdali, bojovali jsme, divaci dnes uzasni, hnali nas dopredu. reknete mi, komu se kdy povedlo o desiti otocit za polocas zapas z 0:2 na 3:2? ziskali jsme neuveritelne dulezite tri body a nadeje na ligu mistru stale zije!

jmenovite bych ocenil polobohy forlana a aguera, forlan v momentalni forme je k nezastaveni, nakonec jeste vezme eto'ovi trofej pichichi aguero dnes klasicky vyborny, za dnesek 1+1

nakonec taky odpustim i perniovi tu pentli co tam udelal za tu prihravku na gol aguera

zejmena ale hrozne ocenuji vykon celeho tymu, ktery drel a bojoval, nevim co jim tam o prestavce abel resino v kabine rekl, ale fungovalo to, jsem skoro az dojat

ATLETICO

Reagovat
Tsigi

Kdo by hrál levý křídlo kdyby chyběl Henry a Iniesta ?

Reagovat
smazaný uživatel

bojan, vlastne i hleb nebo myslim ze tam muze hrat i keita

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb

Reagovat
smazaný uživatel

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ten nastoupí ve finále LM, tak se popřou všechny zákony ve vesmíru a svět zanikne.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu

Reagovat
Tsigi

Koho bys tam dal ty Bojana ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, s MEssim na pozici kde byl proti Madridu a Bojan s Etooem vepředu na krajích.

Reagovat
Tsigi

Myslím si, že by to byl jeden z nejmladších hráčů v historii, který by nastoupil ve finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Osmnáctiletý Kluivert finále rozhodl.

Reagovat
Tsigi

Já myslel, že Bojanovi je tak 17 moje chyba

Reagovat
Woyta

450. pro Valencii a ať se dostane do LM

Reagovat
smazaný uživatel

to by me zajimalo kdo psal ten clanek k zapasu barcelony prijde mi trosku zaujaty.....

Reagovat
smazaný uživatel

cožeto? CO přesně se to tam nezdá. Já si teda článek přečetl a nenašel jsem naprosto nic "závadného"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co je tam teda závadné, když se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jasné, že nemáš vůbec šanci napsast něco kloudného, ale přesto tě k tomu vyzvu

Reagovat
smazaný uživatel

atletico madrid to jsou borci nadherný fotbal předvadějí z 0:2 otočí na 3:2 ješte k tomu od 10 lidech doufám že se dostanou do ligy mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete ci Henry uz bude fit na finale LM?

Reagovat
Fenix

Pichichi pro Forlana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Pěkně Barca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele