35. kolo
09.05.2009 20:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Sevilla FC - RCD Mallorca 3:1

Sevilla otočila utkání s Mallorkou, nakonec zvítězila 3:1. Ostrované vedli v 16.minutě 1:0, pak už ale střílela jen Sevilla. Vyrovnal Kanouté, do vedení ji poslal Luis Fabiano a skóre dovršil nádhernou trefou levačkou Jesus Navas.

Úvodní minuty byly relativně klidné, obě strany se omezovaly na střely z dálky. Do vedení šla Mallorka, Jurado nacentroval zleva, Esudé míč posunul na Adurize a ten otevřel skóre. Bylo to 0:1. Pak měla během minuty tři šance Sevilla. Nejprve hlavičkoval do tyče Escudé, střelu Fabiana vyrazil nohou Moyá, stejně jako závěrečný pokus Kanoutého. Ve 26.minutě pak znovu orazítkoval tyč Luis Fabiano. Pak už Fabiana fauloval ve vápně Ramis a Kanouté z penalty vyrovnal skóre. Byl to jeho osmnáctý gól v sezoně.

Do vedení poslal Sevillu po hodině hry Fabiano. Obehrál tři obránce a přesnou střelou překonal Moyu. Po hlavičce Squillaciho byl Fabiano v další šanci, ale poslal míč nad. Sevilla byla jasně lepší, mimo střílel Jesús Navas, zakončení Fabiana vyrazil Moyá. V 76.minutě to už bylo 3:1, Navas se uvolnil na střed á nádhernou střelou levačkou rozjásal potřetí domácí fans. Další možnost Sevilly spálil střelou nad Kanouté. Na druhé straně pálil v závěru nad Arango.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 Mallorka hraje poslední dobou hodně dobře!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 pro mallorku,momentálně má mnohem lepší formu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele