Primera División - preview 35. kola

09.05.2009, 09:12, aktualizováno 10.05.2009, 09:25
Previews
FC Barcelona může po zápase proti Villarrealu po třech letech slavit titul, pokud se jí podaří zvítězit. Druhý Real Madrid totiž včera utrpěl ve Valencii další porážku. Atletiko Madrid hostí Espanyol, Gijon zajíždí do Almérie, poslední Numancia bude hrát o naději ve Valladolidu.
Sevilla FC - RCD Mallorca  (sobota 20:00)
Sevilla hostí v sobotní podvečer Mallorku a potřebuje zvítězit, aby si pojistila třetí příčku tabulky a hlavně účast v Lize mistrů pro příští rok. Mallorce už naopak o nic nejde, jen o to dohrát důstojně sezonu.

Na čtvrtou Valencii má Sevilla náskok čtyř bodů, na páté Atlétiko rovných pět. V dubnu Sevilla prohrála čtyři z pěti zápasů a jasná třetí příčka tabulky byla najednou ohrožena. Podruhé v historii klubu má tento možnost hrát v nejprestižnější evropské soutěži, v Lize mistrů. Výhru nad Mallorkou už může Seville tuto soutěž zajistit, v případě že ztratí v tomto kole Atlétiko Madrid v duelu s Espanyolem. Jinak bude Sevillu čekat reparát s Osasunou Pamplona, La Coruňou či Numancií. V trestu jsou dva obránci Fernando Navarro a Abdoulay Konko, stále zraněný je další bek Crespo.

Jedenáctibodivý náskok Mallorky na sestupové příčky se už zdá být dostatečným. Stejně jako v minulé sezoně i tuto končí baleárský celek v dobré formě, zvítězil pětkrát v posledních sedmi zápasech. To tým vyšvihlo z dolních pater tabulky. Ještě ale existuje pro klub šance dostat se do evropských pohárů přes Intertoto Cup. V Seville ale bude mít obtížnou pozici. Navíc v dalších zápasech má ještě Mallorka za soupeře Barcelonu, Real Madrid a Villarreal. Základní cíl, což byla záchrana, už ale tým kouče Gregoria Manzano téměř splnil. Stále zraněný je gólman Dudu Aouate, ve středu se také zranil uruguayský záložník Gonzalo Castro.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Adriano, Squillaci, Escude, Dragutinovič - Jesus Navas, Duscher, Renato, Perotti - Luis Fabiano, Kanoute
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Lux - Scaloni, David Navarro, Nunes, Josemi - Varela, Marti, Cleber Santana, Arango - Jurado - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.15 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Betis  (sobota 20:00)
Athletic hostí na domácí půdě Betis a případným vítězstvím by si definitivně zajistil účast i v příštím ročníku nejvyšší španělské soutěže. I když záchrana už je spíše jen formalitou, což se naopak rozhodně nedá říci o Andalusanech.

Stále sestupem ohrožený Betis proto bude chtít využít faktu, že se v Bilbau myslí pouze a jen na finále Copa del Rey. Sevillský celek má momentálně na osmnácté místo náskok čtyř bodů, takže případný zisk dalších tří by znamenal obrovský skok k záchraně, jež by poté byla víceméně jistou.

Bilbao příští týden čeká velký zápas, dost možná největší za posledních 25 let - finále Copa del Rey na Mestalle proti Barceloně. Kouč Joaquín Caparrós proto bude šetřit většinu základní jedenáctky, v nominaci nejsou krom Iraizoze, Amorebiety, Toquera a Davida Lópeze žádní hráči z běžné zahajovací sestavy.

Co se týče absencí na straně hostů, tak jsou značné. V La Catedral budou scházet Capi, Mehmet Aurelio, Juanma i Sergio García, dobrou zprávou naopak je přítomnost Noguése Oliveiry, Juanita, Arzua a Pavoneho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Real Madrid  (sobota 22:00)
Čtyři kola před koncem je o španělském mistru prakticky rozhodnuto. Přesto skýtá 35. kolo La Ligy atraktivní duel mezi Valencií a Realem Madrid. Domácí stále budou bojovat o místo v Lize mistrů, hostům jde víceméně pouze o čest, jelikož mají druhé místo jisté.

Oba kluby zažívají naprosto odlišnou situaci. "Netopýři" usilují o zabezpečení své budoucnosti startem v lukrativní Lize mistrů a tudíž vrhnou do nadcházejícího souboje všechny síly. Na záda jim dýchají o bod vzdálení Atlético a Villarreal. Bílý balet se patrně bude snažit zbrzdit bodováním na Mestalle mistrovské oslavy Barcelony, otázkou je, zda se mu bude dostávat motivace.

Trenér Emery vrhne do klíčového utkání veškeré své trumfy, zejména do útočné fáze. Jediný otazník visí nad postem levého obránce, kde se rozhodne mezi Alexisem a Morettim. V brance bude César, na pravém kraji bude hrát Miguel, do stoperské dvojice se k Albiolovi postaví Alexis, pokud bude na levém beku Moretti, anebo Maduro, pokud se Emery na levém kraji rozhodne právě pro Alexise. Střed zálohy obstarají Baraja a Albelda, na krajích budou hrát Joaquín a Mata, na spojce Silva a na hrotu útoku pak Villa.

Juande Ramos se bude muset vyrovnat z absencí několika opor, zejména Pepeho a dále Sneijdera, Gutiho a nově rovněž Lasse, který má chřipku. Přes šest gólů od Barcelony se mezi třemi tyčemi patrně objeví znovu Casillas, jenž bude před sebou dirigovat stoperskou dvojici Cannavaro - Metzelder, kterým budou po stranách vypomáhat Ramos a Heinze. Ke Gagovi se do středu zálohy postaví Van der Vaart nebo Javi García popřípadě Parejo. Křídla zastanou Robben s Marcelem, útočná dvojice zahrnuje kapitána Raúla a Higuaína.

Utkání mezi Valencií a Realem začíná ve 22.00 hvizdem Iturralde Gonzáleze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.35 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Racing Santander  (neděle 17:00)
Ve 35. kole Primera Division hostí Malága na svém stadionu La Rosaleda Racing Santander.

Domácí Maláze patří v tabulce osmé místo, ztráta na šestý Villarreal je čtyři body, a tak stále je šance bojovat o evropské poháry. "Evropská liga je náš cíl a my stále máme naděje, abychom se tam dostali," řekl před utkáním Javi Calleja. Tým Antonia Tapii v minulém kole prohrál na hřišti o záchranu bojující Numancie 2:0, proti Racingu si tak už další zaváhaní dovolit nemůže. Co se týče marodky, tak mimo hru jsou v nedělním duelu Salva Ballesta, Javi Calleja a Apono.

Třináctý Racing ještě stále není definitivně zachraněný, čtyři kola před koncem ligy má náskok pět bodů na poslední sestupující místo. Santander v posledních pěti duelech čtyřikrát prohrál, jediné vítězství si připsal nad Atletikem Madrid. Naposledy prohrál tým Juana Ramona Lopeze Munize na domácím hřišti s Almerii 0:2. Santander nastoupí do utkání bez Lopeze Munize a Gonzala Colsy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Recreativo Huelva - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
V dalším duelu pětatřicátého kola se na stadionu Nuevo Colombino utká domácí Huelva s Deportivem La Coruňa.

Heulva v minulém kole po osmi zápasech bez výhry porazila v důležitém utkání Osasunu, v tabulce jí patří po této výhře devatenácté místo. Pamplona nastoupí do nedělního utkání bez Ersena Martina, který vstřelil proti Osasuně vítězný gól devět minut před koncem utkání a zachránil tak naděje na záchranu.

Sedmé Deportivo stále bojuje o účast v Evropské lize, na šestý Villarreal ztrácí jen dva body. La Coruňa má dobrou aktuální formu, když v posledních čtyřech utkání třikrát vyhrála a jednou remizovala. V minulém kole porazil Depor na domácím stadionu Valladolid nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Trenér Miguel Angel Lotina před utkáním řekl:"Z nedělního utkání nechci remízu...buď vyhrajeme nebo prohrajeme. Chystáme se však vyhrát, protože remíza pro nás nemá význam."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.10 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Sporting Gijón  (neděle 17:00)
Sporting cestuje do Almeríe s akutní nutností zvítězit, čímž by se získaly body potřebné k odražení se ze sestupové osmnáctí pozice. Almería se 43 body už je sice za vodou, ale doma hrála celou sezónu výborně a určitě před vlastními fanoušky nic nevypustí.

Pro Gijón už neplatí žádné výmluvy - čtyři kola před koncem je na sestupových příčkách a i když díky duelu Osasuny s Getafe má stále vše ve svých rukou, Segunda División je až nezdravě blízko.

V tak důležitém zápase budou kouči Preciadovi chybět vykartovaný Iván hernández a zranění Callea s Luisem Moranem. Co víc, zdravotní stav Nerua a Maldonada je značně nejistý, takže se nakonec může Preciadovi vše ještě více zkomplikovat.

Almería nasbírala již 43 bodů, z toho hned 34 bylo získáno na vlastním stadiónu Estadio de los Juegos Mediterráneos. Bezesporu vynikajicí vizitka domácí kvality.

Co se týče absencí, hlavní zprávou jsou zdravotní problémy Álvara Negreda. I když se může jednat o jednu z posledních možností pro domácí fanoušky, jak vidět tohoto útočníka v dresu Almeríe, Hugo Sánchez nemá důvod zbytečně s jeho zdravím hazardovat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - CA Osasuna  (neděle 17:00)
Nedělní zápas mezi Getafe a Osasunou Pamplona bude bezesporu jako na život a na smrt. Osasuna je šestnáctá, Getafe má o dva body méně na sedmnácté příčce. Níže v tabulce už je jen sestupující trio.

Getafe má výhodu domácího prostředí, ale forma týmu je prachbídná. Z posledních devatenácti zápasů jen tři vyhrálo a postupně se tak propadá tabulkou níž a níž. Od sestupové pozice, na které je momentálně Sporting Gijon, ho dělí jen lepší rozdíl skóre. Svůj tým se snaží vyburcovat útočník Roberto Soldado. Chce naplno využít domácího prostředí a vlétnout na Osasunu už od první minuty.

Na stadionku v Getafe se už oba týmy letos střetly, v Copa del Rey spolu uhráli bezbrankovou remízu. Minulý víkend utrpělo Getafe čtvrtou porážku v řadě, v té době na Mallorce 1:2. O prohře rozhodly dvě chyby v obraně. Zdráv už je Juan Albín, chybět ale bude Jaime Gavilán.

Osasuna se sice těší lepší formě, v závěru sezony ji ale čeká krutý los. Čekají jí totiž Barcelona, Real Madrid a Sevilla. Proto je pro ni duel na Getafe neméně klíčový. V minulém kole utrpěl tým šok, když podlehl v domácím utkání Recreativu Huelva 1:2 a velmi si tak zkomplikoval poslední týdny.

Kouč José Antonio Camacho ví, že napravit situaci může jen vítězství, zisk bodu pro jeho tým nic moc neřeší. Bude mít ale problémy se sestavou. V trestu jsou Javad Nekounam a Sergio Fernandez, zranění zase Ludovic Delporte, Roversio Rodrigues, Sunny a Dady.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Stojkovič - Cortés, Cata Díaz, Mario, Licht - Granero, Cotelo, Casquero, A.González - Uche, Soldado
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Roberto - J.Flaňo, M.Flaňo, Josetxo, Monreal - Azpilicueta, Puňal, Vadocz, Plašil - Sola, Pandiani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - CD Numancia  (neděle 17:00)
Numancia je stále posledním týmem v tabulce La Ligy a obává se o sestup. Každá prohra by mohla Numancii mrzet a bodovat proto musí i v nedělním zápase na hřišti Realu Valladolid.

Valladolid má na kontě o deset bodů více než Numancia, už dlouhých sedm kol však nevyhrál. V posledním zápase podlehl 0:1 Deportivu La Coruňa. Tým Joseho Luise Mendilibara měl přitom ještě nedávno šanci na evropské poháry, tu ale posledními zápasy ztratil. Navíc proti Numancii nenastoupí zranění Jose Antonio Garcia Calvo, Vivar Dorado a Pedro Lopez, suspendován je Luis Prieto.

Záložník Numancie Joseba Barkero stále věří, že se jeho tým zachrání, musí však brát jen výhry. "Stále jsme v boji, možná jsme nyní blíže záchraně, ale proti Valladolidu to bude znovu těžké. Všechno nebo nic, pokud nevyhrajeme, dveře na záchranu se nám téměř zavřou," řekl Barkero.

Numancia předvedla v posledním ligovém kole sympatický výkon a nad Málagou zvítězila 2:0. Stále je však v tabulce na poslední příčce, dva body za devatenáctou Huelvou. Hosté jedou do Valladolidu s téměř kompletním kádrem, chybí jen potrestaní Gorka Brit a Asier Goiria.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Villarreal CF  (neděle 19:00)
Vedoucí Barcelona přivítá na svém hřišti Villarreal a pokud zvítězí, liga bude rozhodnuta i pro ty, kteří dosud ještě věří. Žlutá ponorka není v dobré pohodě a nejenže se jí začal vzdalovat postup do Ligy mistrů, ale v ohrožení je dokonce i Pohár UEFA.

Čerstý finalista Ligy mistrů Barcelona má před sebou nejdůležitější a nejnáročnější část sezóny. K vysněnému tripletu by jim v případě sobotního zaváhání Realu Madrid chyběly pouhopouhé tři triumfy - proti Villarrealu v lize, ve středu proti Bilbau v Copa del Rey a další středu ve finále Lm proti Manchesteru United.

První na řadě je tedy zakončení ligy a tak trochu se spekulovalo, jakým způsobem k němu Guardiola a spol. přistoupí. Nebudou chtít šetřit síly na finále? Podle nominace se zdá že ne, jelikož v sestavě jsou všichni, kteří jsou momentálně k dispozici. Guardiola chce co nejrychleji s konečnou platností rozhodnout ligu a pak s čistou hlavou přistoupit k ostatním soutěžím.

Mladému trenérovi chybí krom dlouhodobě zraněných Milita s Márquezem také Thierry Henry, jehož na trávníku letos uvidíme už asi jen jednou - v Římě.

Villarreal nutně potřebuje bodovat a svěřenci Manuela Pellegriniho určitě v duchu doufají, že by se jim mohlo podařit využít teoretického podvědomého uvolnění Katalánců. Pellegrini by mohl oproti zvyklostem nastoupit pouze s jedním útočníkem, i když přítomnost Nihata i Llorenteho se vyloučit nedá. Rossi by opět mohl začít jen na lavičce, Pires s Canim na stranách a Eguren s Brunem ve středu hřiště.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.85 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Espanyol Barcelona  (neděle 21:00)
Atlétiko Madrid hostí v nedělní podvečer Espanyol a týmy mají zcela rozdílné starosti. Domácí ztrácí bod na čtvrtou Valencii a Ligu mistrů, Espanyol hraje o záchranu, na osmnáctou příčku má náskok čtyř bodů.

V případě že Atlétiko vyhraje, naskytne se mu velká šance na průnik do první čtyřky, Valencia má totiž v tomto kole těžkého soupeře Real Madrid. I formu mají Colchoneros dobrou, vyhráli čtyři z posledních pěti utkání. Záložník Simao Sabrosa ale před Espanyolem varuje, i ten totiž jede na vítězné vlně. Atlétiko na tom mohlo být už dávno bodově mnohem lépe, přibrzdila ho série špatných výsledků zkraje roku. Z interních disciplinárních důvodů jsou mimo kádr na Espanyol Maniche a Seitaridis a je dost pravděpodobné, že v týmu už příští rok nebudou. Zranění jsou Antonio López a Sinama-Pongolle.

Espanyol postupně šplhá ze sestupových pozic, z posledních šesti zápasů v pěti zvítězil. Nyní mu patří čtrnáctá příčka. Poslední čtyři zápasy jen vyhrával a dostal se z pozice velmi pravdědobného sestupu. Kouč Mauricio Pocchettino odvádí nyní klubu neocenitelné služby. Snaží se také držet tým nohama na zemi, stejně jako nepropadal panice, když byl Espanyol v poslední trojce tabulky. Podle svých slov raději ani nesleduje tabulku. Pro zranění nebudou moci proti Atlétiku hrát krajní beci Steve Finnan a David García, jinak má ale Pocchettino k dispozici kompletní kádr.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco - Heitinga, Perea, Ujfaluši, Pernía - Maxi, R.García, Assuncao, Simao - Aguero, Forlán
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Sergio Sánchez, Jarque, Pareja, Chica - Luis García, Moises, De la Peňa, Nené - Tamudo, I.Alonso
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona342743100:2885
2.Real Madrid34253679:4178
3.Sevilla FC341861048:3860
4.Valencia CF341681062:5056
5.Atlético Madrid341671169:5455
6.Villarreal CF341510949:4655
7.Deportivo La Coruña341581144:4353
8.Málaga CF341491152:5351
9.RCD Mallorca341291345:5245
10.UD Almería341271542:5243
11.Athletic Bilbao341181545:5541
12.Real Valladolid341251742:5241
13.Racing Santander341091544:4439
14.Espanyol Barcelona349111437:4638
15.Real Betis349101547:5537
16.CA Osasuna348121438:4336
17.Getafe CF348101644:5434
18.Sporting Gijón341112240:7334
19.Recreativo Huelva34891732:5133
20.CD Numancia34942137:6631

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (53)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 40 mega za 4 roky pro Raúla, když půjde do City... Škoda, že to nemůžu podepsat za něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola postaví proti Villarealu obrannou čtveřici, tak jak budou hrát finále LM.

Musí dost experimentovat, oba krajní(a nejrychlejší obránci) hrát nebudou.

Bojím se, že od Barcy to bude v obranné fázi dost hektické

Reagovat
ronaldinho_10

To si nemyslím... Na levé straně není v podstatě žádná ztráta, když nastoupí Sylvinho. A kdyby byla šance na zisk titulu už v neděli, tak podle mě Alves hrát bude... Pak jsou ještě další dva (s finálem poháru tři) zápasy, kde může Guardiola experimentovat.

Navíc Villarealu chybí taky několik důležitých hráčů - tenhle zápas bychom měli v pohodě zvládnout...

Reagovat
smazaný uživatel

To ja vím, že tenhle ligový zápas se zvládne. Jen jsem se asi nevyjádřil detailněji.

Guardiola má 3 týdny na to najít obrannou čtveřici, protože MU má nejlepší přechod do útoku(v brejkových situacích se mu Barcelona nevyrovná). Bojím se toho, že obrana Barcelony bude na MU moc pomalá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já naopak doufám, že zítra postaví to nejsilnější, co může, ať jsou v La Lize před Ligou mistrů definitivně odstraněny všechny otazníky. Ztratit body proti zdecimovanému Villarrealu by byla obrovská škoda.

Reagovat
-Kopy-

Dneska věřím Vale, 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se směje naposled, směje se jak netopýr

Reagovat
smazaný uživatel

byla by to lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se velmi, dneska bychom to měli dát.

Reagovat
madridcan

no emocie ma po tyzdni presli-stale verim v titul a vitazstvo 0:2 vo valencii nam ho priblizi

Reagovat
smazaný uživatel

je tam este mala sanca na titul, ale chcelo by to zazrak.. zajtra keby vyhral Villareal nad Barcou tak je to mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Valencie kopne do mrtvoly a upevní si čtvrté místo. Real prohrou v El Clásicu ztratil poslední zbytky sebedůvěry a naděje, dnes to vidím celkem jednoznačně pro domácí.

Reagovat
madridcan

ja si myslim,ze po tomto kole bude villareal stvrty

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie je sestřelí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ses smál už i před El Clásicem

Reagovat
smazaný uživatel

pred clasicom som sa nesmial.. a teraz to Real neotvori tak naivni ako proti farse..

Reagovat
smazaný uživatel

*naivne

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že už tě ten smích přešel

Reagovat
smazaný uživatel

ehmmm

Reagovat
smazaný uživatel

nj po zapase sa dobre pise

Reagovat
smazaný uživatel

musímm se ti smáát

Reagovat
ronaldinho_10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednička na Vale byla (bohužel ) tutovka, dokonce jsem trefil i výhru Vale v prvním poločase, když jsem zahlédl Javi Garciu v sestavě...

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám že se Barcelona pochlapí a my budeme mít o ponorku na zádech míň. A když bral Espaňol nám moh by vzít i Atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy by se při dnešní výhře předával titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se bude slavit titul

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Barcelony Guardiola se postavil za záložníka Manchesteru United Darrena Fletchera. Podle kouče by měl hráč, který byl v semifinálovém zápase proti Arsenalu vyloučen, ve finále Ligy mistrů nastoupit. "Vůbec bych nebyl zklamaný, kdyby byla karta odvolána, Fletcher zasáhl míč," řekl Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

a co mal povedat ze nechce aby mu ju zrusili?.. to by potom nemohli ani Abidalovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký jiný trenér by se zachoval stejně?.. Za tohle má prostě Pepek palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldinho_10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hoši- ako to je otázka hlavne pre prítomných culés: Ak dnes vyhráme odovzdajú nám trofej už dnes?? a ak áno bude to aj na sport1 (minulý rok tuším dávali cerémonie interu a realu ) please a ďakujem za odpoveď.

Reagovat
Woyta

No tak to už mi vobser nohu s tím Atléticem a Villarreal skoro to samý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele