35. kolo
10.05.2009 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Deportivo La Coruña 1:2

Deportivo popáté v řadě neprohrálo, když vyhrálo na hřišti zachraňující se Huelvy. V tabulce to znamená posun La Coruňi na páté místo, naopak Huelva zůstává předposlední.

První střela na branku přišla v sedmnácté minutě a hnedka z ní byla branka, odražený míč se v pokutovém území dostal k Joanovi Verdú, jenž bezproblémů překonal brankáře Asiera Riesga. V nepříliš fotbalově hezkém utkání viděli diváci další šanci až ke konci prvního poločasu, kdy Guerrero si naběhl na přihrávku Sisiho, ovšem branku trestuhodně minul. Domácím se nakonec podařilo ještě do přestávky vyrovnat, Colunga se prosadil přes obránce Zé Castra a prudkou ranou překonal Aranzubiu.

Hosté vstoupili do druhého poločasu mnohem aktivněji než domácí a vyplatilo se jim to ve 49. minutě, kdy z levé strany odcentroval Filipe a jeho centr dopravil do sítě Pablo Alvarez. O deset minut později pálil nepřesně z přímého kopu Sergio. Dvacet minut před koncem měl šanci Verdu, ovšem sám před brankářem trefil jen tyč domácí branky. Když v závěru vychytal hostující brankář Aranzubia Maidanu, radovali se hostující hráči z tří bodů.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele