35. kolo
10.05.2009 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

UD Almería - Sporting Gijón 3:1

Sporting je ve vážných problémech. V dalším klíčovém zápase totiž nestačil na Almeríu. Domácí vyhráli 3:1, i když neměli míč tolik na kopačkách, jelikož na Gijónu byla vidět ohromná snaha a odhodlání získat tři body. Jenže umění zkrátka trochu chybělo...

Svěřenci Manola Preciada neměli příliš šancí, i když z té jedné pořádné hned skórovali. V šesté minutě centroval úplně osamocený Jorge na vzdálenější tyč, kde Carmelo využil prostoru, jenž mu poskytli obránci, aby posunul hosty do vedení.

Po úvodní brance šla Almería do sebe a v osmnácté mintuě mohla srovnat, vedle mířil kalu Uche. Jenže vedení Sportingu trvalo přesto docela krátce, srovnáno bylo v minutě 26. Skvělou akci předvedl Juanma Ortiz, posunul na Nieta a ten neměl problémy.

Zbytek poločasu měl jakoustakous územní převahu Sporting, ale šance to nepřinášelo, takže se šlo do kabin za stavu nerozhodného 1:1.

Druhý poločas už patřil domácím, kteří značně zlepšili svou hru z první půle, díky čemuž se po akci Guilhermeho s Negredem trefil Uche. 2:1. Gijón od té chvíle neměl žádné zbraně, kterými by se vrátil do zápasu. V ojedinělé šanci se sice ocitl Barral, ale jeho hlavičku výborně zlikvidoval Esteban.

Almería toho měla mnohem více - zvýšit na 3:1 mohl Ortiz, Negredo i Piatti, který ale definitivní úder hostům uštědřil až při své druhé příležitosti, v nastaveném čase po přihrávce Negreda.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele