Primera Division - souhrn 35. kola

07.05.2011, 19:56, aktualizováno 08.05.2011, 22:57
Komentáře a souhrny
Villarreal v neděli jen remizoval na Mallorce a skončí nejlépe čtvrtý. Barcelona si hladkým vítězstvím nad Espanyolem upevnila vedení a je opět o krok blíže k titulu, stačí jí bod. Osasuna v klíčovém duelu otočila nepříznivý stav, porazila Zaragozu a odskočila od sestupových příček...

Real Zaragoza - CA Osasuna 1:3

08.05.2011 21:00

Góly: 14. Ángel Lafita - 62. Javier Camuñas, 70. Sergio, 80. Kike Sola

V nedělním zápase 35. kola La Ligy si dokázala Osasuna poradit s domácí Zaragozou, když ji porazila 3:1. Domácí šli sice zásluhou Lafity již v 15. minutě do vedení, ale v druhém poločase přišla gólová smršť hostů a Camuňas, Sergio a Sola zajistili svému týmu důležité tři body. Zaragoza tak nadále zůstává těsně nad sestupovou zónou, zatímco Osasuna se vyšvihla na 14. příčku.

Oba týmy se před zápasem nacházely na nemilých pozicích, kdy stačilo málo, aby se ocitly v sestupové zóně, a tak chtěl každý ukořistit důležité tři body pro sebe. K tomu nakročilo mnohem lépe domácí mužstvo, které se hned v úvodu zápasu dostalo do několika šancí. Už v 7. minutě se do zakončení dostal Leonardo Ponzio, ale jeho střela zpoza vápna nakonec směřovala hodně mimo bránu. O tři minuty později se do další šance dostal Javier Peredes, který se pokoušel brankáře Ricarda překonat střelou z velkého úhlu. Od branky byl ale ještě hodně daleko, střela navíc směřovala přímo doprostřed Ricardovy svatyně, a ten tak neměl příliš problémů ránu zneškodnit.

V 15. minutě ale již domácí dokázali rozvlnit síť soupeřova brankáře. Šťastným střelcem se stal Lafita, který po chybě obrany ránou zpoza pokutového území poslal míč k levé tyčce a nedal tak Ricardovi nárok na úspěšný zákrok.

Do první větší šance zápasu se dostala Osasuna až ve 21. minutě, ale Javad Nekounam mířil vysoko nad bránu domácího brankáře Doblase. Podobně si ve 29. minutě počínal jeho spoluhráč Alvaro Cejudo. A stejně dopadl i ve 32. minutě hlavičkující Lolo, jehož pokus směřoval těsně mimo levou tyč.

Ke konci prvního poločasu začal znovu sílit tlak domácích, ale ti z něho nedokázali vyprodukovat další gól, a tak první pětačtyřicetiminutovka skončila těsným vítězstvím 1:0 pro Zaragozu.

Neproměněné šance z prvního poločasu se Zaragoze nakonec staly osudnými, neboť v druhé polovině zápasu hosté velmi zpřesnili mušku a třemi góly poslali domácí do kolen.

První z nich vzešel poté, co Krisztian Vadócz skvěle přihrál Javieru Camuňasovi, který zpoza vápna vystřelil přesně k tyčce a podobně jako Lafita nedal brankáři soupeře žádnou šanci.

A po osmi minutách, tedy v 70. minutě, se hosté mohli radovat z druhého gólu, který je poslal do vedení. Francisco Puňal přesně našel Sergia Fernándeze, který zblízka poslal míč hlavičkou k levé tyči.

Zaragoza byla ze dvou gólů viditelně otřesena, neboť v následujích pěti minutách se hosté dostali do dalších dvou vyložených šancí, ale nakonec to byli právě domácí, kterým se málem podařilo vyrovnat. Said Boutahar ale z pozice v brankovém území soupeře dokázal nastřelit pouze pravou tyč.

A místo vyrovnání tak došlo k navýšení náskoku Osasuny, když po rychlém brejku přihrával Camuňas Solovi, který již neměl problém dopravit míč za záda Doblase a upravit skóre na konečných 3:1, neboť domácím se i přes velký finální tlak nepodařilo dosáhnout snížení.

Hosté si tak výrazně vylepšili své postavení v tabulce, zatímco Zaragoza bude muset ve zbývajících třech zápasech bojovat o holé setrvání v La Lize pro příští ročník.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Espanyol Barcelona 2:0

08.05.2011 19:00

Góly: 29. Andrés Iniesta, 47. Gerard Piqué

Barcelona si na Nou Campu poradila v derby s Espanyolem 2:0 a k definitivě titulu jí nyní chybí jediný bod. Barca po celých devadesát minut kontrolovala průběh zápasu a zaslouženě zvítězila. O branky se postarali Andrés Iniesta a Gerard Piqué, naprázdno tak vyšel Lionel Messi, jenž tedy ztrácí na Cristiana Ronalda dva góly.

První šanci měli přitom hosté z Espanyolu, Callejónova rána z levé strany ale branku minula. V osmnácté minutě mohl otevřít skóre David Villa, po přihrávce Iniesty se ale sám vytlačil z ideální střelecké pozice, a tak mohl Kameni s klidem zasáhnout. Tak v klidu už nemohl brát Pedrovu obrovskou šanci o dvě minuty později, Pedro však po skvělé kombinaci s Alvesem a Messim kamerunského brankáře nepřekonal.

V osmadvacáté minutě na sebe poprvé upozornil nejlepší hráč světa Messi, argentinský šikula ale netrefil branku soupeře. O šedesát sekund později se již Blaugranas radovali ze zaslouženého vedení, to když si Iniesta zpracoval míč na hranici šestnáctky, uvolnil se přes dva bránící protihráče a střelou na bližší tyč rozvlnil síť.

Ještě do poločasu mohli navýšit vedení domácích Villa a následně i Messi, oba útočníky Barcelony však zablokoval stoper Amat. I druhý poločas se nesl ve stejném duchu, jako ten první. Barcelona držela míč na vlastních kopačkách a nikam se nehnala, téměř vůbec nepouštěla Espanyol k míči.

Dvě minuty po přestávce se do další velké příležitosti dostal Pedro, i tentokrát ho však vychytal brankář Kameni. V osmačtyřicáté minutě už ale Barca vedla o dvě branky, od rohového praporku odcentroval Xavi a míč na bližší tyči poslal do sítě Gerard Piqué.

V padesáté čtvrté minutě poslal nádhernou kolmici za obranu Callejón, Osvaldo však vybral špatný typ zakončení, snažil se přehodit vybíhajícího Valdése, míč mu ale nesedl a Osvaldo minul. Stejný muž pak mohl snížit i o tři minuty později, dnes však neměl svůj den.

Stejně jako útočníci Barcelony, Messi znovu netrefil prostor mezi třemi tyčemi, Villa si zase po skvělém průniku Iniesty tak dlouho zpracovával míč, až o něj přišel. V závěru ještě hledal Messiho střídající Afellay, skvěle ovšem zakročil vrátivší se Javi Marquéz a šanci zmařil.

Espanyol tak po prohře 0:2 zůstává osmý bez větší šance na evropské poháry, Barcelona opět navýšila svůj náskok před Realem na osm bodů, do konce zbývají tři kola, Blaugranas tak stačí ke stvrzení obhajoby ligového primátu bod, který může vybojovat už v příštím kole na půdě Levante.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Villarreal CF 0:0

08.05.2011 12:00

Góly: -

Utkání s nezvyklým časem výkopu mezi Mallorcou a Villarrealem snad ani nemohlo skončit jinak. Oběma týmům už o nic nejde, domácí mají záchranu dávno zajištěnou, Žlutá ponorka je zase bezpečně čtvrtá. Zápas nenabídl atraktivní podívanou a diváci, kteří zavítali na stadion Iberostar, se po celých devadesát minut nudili, neviděli ani jeden gól.

V deváté minutě se na levé straně pěkně uvolnil Emilio Nsue, jeho technická střela zpoza šestnáctky ale branku Villarrealu minula. V osmnácté minutě měl první šanci Žluté ponorky Nilmar, po centru Santiho Cazorly však hlavičkoval nad branku. O minutu později byla k vidění největší šance celého zápasu, nejlepší střelec Villarrealu Giuseppe Rossi ovšem nastřelil pouze tyč!

V závěru poločasu se do dvou slibných možností probojovali domácí, Weba vychytal skvělý Diego Lopez, o pár sekund později pak Ramis hlavou po rohu minul. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, což vlastně asi vyhovovalo oběma týmům.

Druhé dějství už patřilo převážně domácí Mallorce, hned po minutě se dostal k přihrávce Nsueho Webo, jenže Diego Lopez proti jeho hlavičce znovu nemusel zasahovat. V padesáté minutě nebezpečně střílel Nsue, Lopez byl na místě. O šedesát sekund později se ke střele prokousal na druhé straně Nilmar, tu mu však tečoval stoper Ramis a míč tak k Luxovi sotva došel.

Deset minut před koncem připravil střídající Wakaso obrovskou možnost pro Nilmara, ten však šanci rozhodnout utkání odmítl. A když v nastaveném čase netrefil balón ideálně Ienaga, skončil zápas zaslouženou remízou 0:0.

Bod pro Villarreal znamená definitivní zajištění čtvrté pozice, která znamená předkolo Ligy mistrů. Mallorca je dvanáctá a jak evropské poháry, tak sestupové pozice jsou daleko.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Madrid 2:6

07.05.2011 22:00

Góly: 61. Álvaro Negredo, 84. Álvaro Negredo - 21. Sergio Ramos, 31. Cristiano Ronaldo, 42. Kaká, 65. Cristiano Ronaldo, 70. Cristiano Ronaldo, 75. Cristiano Ronaldo

Real Madrid nastřílel podruhé v sezóně na hřišti soupeře šest gólů. Po Valencii to tentokrát odnesla Sevilla, která podlehla před vlastním publikem 2:6. Hrdinou utkání se stal Cristiano Ronaldo, který vstřelil čtyři branky.

Sevilla si značně zkomplikovala boj o Evropskou ligu a rovněž znechutila své fanoušky na domácí půdě. Již dlouho tým z andaluské metropole neinkasoval doma půltucet gólů. Pro Bílý balet je výrazná výhra naopak balzámem po vypadnutí z Ligy mistrů.

Trenér Manzano učinil v základní jedenáctce dvě změny, kdy Daba nahradil na pravém beku Sergio Sánchez a Luise Alberta nalevo v záloze zase Romaric. V dresu Realu se seřadili do ofenzívy vedle sebe Ozil i Kaká, na lavičce zůstal Higuaín a Arbeloa posunul Ramose na stopera, takže očekávaný Albiol se rovněž do základu nedostal.

Domácí se do soupeře obuli od začátku, nicméně první střílel Benzema a donutil Varase k zákroku nadvakrát. Poté se zranil Navarro, kterého vystřídal Dabo a vzápětí zblízka promarnil hlavičku Benzema a mimo pálil Ronaldo. Real převzal režii hry a hráči Sevilly nevěděli, kde jim hlava stojí.

Logickým vyústěním byl úvodní gól hostí ve 21. minutě, když si naskočil na roh odchovanec Sevilly Ramos a zavěsil. Po dalším rohu hlavičkoval do tyče Cristiano Ronaldo. Portugalec se však mohl radovat ve 30. minutě, kdy Pepe sklepl míč a Ronaldo pohodlně skóroval.

Domácí se pokusili kontrovat, ale hlavička Negreda skončila po pase Sergia Sáncheze nad brankou. Další příležitost měl Ronaldo po přihrávce Kaká, ale z ostrého úhlu nedokázal zakončit. Chvíli nato pálil z vápna Xabi, ale Varas vyrazil na roh. Gólově uzavřel poločas ve 43. minutě Kaká, který využil pohotové přihrávky Ozila a srazil definitivně Sevillu do kolen.

Druhý poločas začali Andalusané v obraně opatrněji a Kanouté vyzkoušel Casillase ranou z dálky. Snaha domácích se dočkala odměny v 60. minutě, kdy Negredo na hranici šestnáctky napřáhl a propasíroval střelu přes obranu i Casillase - 1: 3.

O pět minut nato ovšem Negredo zapříčinil čtvrtý gólový úspěch Realu, poté co nahrál přes hřiště přímo na nohu Ronaldovi, ten přešel přes Fazia a prostřelil Varase. Portugalec byl po odpočinku při chuti a jeho další rána šla nad. Pak se hosté dožadovali penalty po zákroku Medela na Marcela, ale sudí Lahoz nic neodpískal.

V 70. minutě už Sevilla obdržela "bůra", když dovršil hattrick po pěkném náběhu Cristiano Ronaldo. Domácí se snažili aspoň snížit, ale Escudého jasnou šanci po přímém kopu vychytal pěkně Casillas a o minutu nato pálil nad břevno Capel.

V 77. minutě vstřelil svou čtvrtou branku a celkově šestou svého týmu Ronaldo, který využil krásnou křížnou přihrávku Benzemy. O minutu později mohl Francouz rovněž skórovat po tvrdé střele Ronalda a vyražení Varase, nicméně přestřelil. A když nevyužil Portugalec ani další šanci, trestal hosty kosmetickou úpravou výsledku znovu Negredo, který po rohu přeskočil Arbelou a hlavičkou překonal Casillase.

Zbytek utkání už proběhl v klidu. Real odvrátil oslavu ligového titulu pro Barcelonu, Cristiano Ronaldo se ujal vedení v tabulce střelců a Sevilla zhoršila své šance na vybojování si místa v Evropské lize.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Málaga CF 0:3

07.05.2011 20:00

Góly: 29. Salomón Rondón, 35. Júlio Baptista, 84. Enzo Maresca

Málaga naprosto jednoznačně porazila Atlético na jeho hřišti 3:0 a posunula se na dvanácté místo, nyní má 42 bodů, to by k záchraně stačit mělo. Atlético naopak nevyužilo zaváhání Sevilly a propadlo se na sedmou příčku. Málaga je nejlepším týmem jarní části sezony, o její dnešní góly se postarali Rondon, Baptista a Maresca.

První šance byla na stadionu Vicente Calderona k vidění až v devětadvacáté minutě a hned z toho byl gól v síti domácího brankáře De Gey. Na pravé straně se uvolnil Jesus Gámez, perfektně posadil míč na hlavu nabíhajícího Samuela Rondona a ten nekompromisní hlavičkou otevřel skóre utkání.

Málaga už šestkrát v letošní sezoně prohrála, pokud se dostala do vedení 1:0, tato statistika dávala domácím Rojiblancos naděje. Ty však zhatil v pětatřicáté minutě Julio Baptista, který gólem potvrdil svou fantastickou formu, kterou společně s Rondonem táhne Málagu za jarní spanilou jízdou. Hosté šli do přečíslení tři na dva, Rondon přihrál doprava Sebovi Fernandézovi, na jehož centr na zadní si naskočil Baptista a hlavičkou ke vzdálenější tyči rozesmutnil fanoušky domácích podruhé.

V posledních vteřinách první půle mohl snížit Aguero, největší hvězda Atletů však tentokrát neměla svůj den. Krátce po přestávce se do obrovské příležitosti prokousal český zadák Tomáš Ujfaluši, ten dostal ideální přihrávku od Reyese, ve finální fázi ale selhal a branku těsně minul.

Přesně po hodině hry na hřiště přišel nejlepší hráč loňského MS v Jižní Africe Forlán a vypracoval si dvě velmi dobré možnosti, Caballero, znovu zaskakující v brance Málagy za zraněného Asenja, si však s jeho šancemi poradil. Šest minut před koncem střídal také hostující Maresca a na trávníku byl jen pár vteřin, když doběhl Baptistovu ránu vyraženou De Geou a do prázdné branky doklepl míč.

V nastaveném čase se ještě dostal do velké příležitosti Diego Costa, Caballero však jeho hlavičku vytěsnil a čisté konto si tak vzít nenechal. Málaga znovu ukázala, proč je na jaře nejlepší v celé La Lize, pochutnala si i na favorizovaném Atléticu a tým, který byl ještě nedávno poslední a téměř jistě sestupující, je najednou v klidném středu tabulky.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Racing Santander 2:3

07.05.2011 18:00

Góly: 39. Sendoa, 42. Tiago Gomes - 13. Giovani dos Santos, 40. Giovani dos Santos, 45. Henrique

Racing zvítězil na půdě Hérculesu 3:2 a zřejmě ho tak definitivně poslal do druhé ligy. Domácí nyní ztrácejí na nesestupové příčky šest bodů, Osasuna a Zaragoza přitom ještě mají zápas k dobru. Santander se naopak dnešní výhrou zachránil, už je jedenáctý. Hércules dokázal dvakrát na vedení soupeře reagovat, potřetí se to však již nepodařilo. Všech pět branek padlo ještě v prvním poločase, hned čtyři z nich přitom v rozmezí pěti minut.

Úvodní nebezpečnou střelu zápasu si připsal domácí záložník Rufete, který sice nenastoupil v základní sestavě, na hřiště se ale kvůli zranění Thomerta podíval už po šesti minutách a okamžitě po svém příchodu na zelený pažit zahrozil, jeho střela ze druhé vlny však skončila mimo.

Ve čtrnácté minutě se do vedení dostal Racing, to když si na Diopovu dlouhou přihrávku z pravé strany naskočil Giovani Dos Santos a nedal Calatayudovi v brance Hérculesu žádnou šanci. Hned o pár minut později mohl vyrovnat Tiago Gomes, jeho tvrdá rána z dálky ovšem jen těsně minula levou tyč hostující branky, kterou jako vždy střežil Toňo.

Hned v zápětí nebezpečně hlavičkoval Paz, ani on se však gólové radosti nedočkal. Ve třicáté deváté minutě zahodil velkou šanci Giovani a hosté za to byli potrestáni. Z protiútoku našel Peňa na zadní tyči nikým nehlídaného Sendoa Aguirreho, který nekompromisní ranou vyrovnal. Ihned po rozehrání našel Gonzalez Giovaniho, který zpoza obránce vystřelil tak chytře, že přehodil překvapeného Calatayuda a podruhé poslal svůj tým do vedení.

Trvalo to jen další dvě minuty a bylo znovu vyrovnáno. Dvě minuty před přestávkou se dostal k míči po rohovém kopu Tiago Gomes a jeho gólovou střelu z otočky ještě tečoval do branky jeden z hostujících obránců. Jenže skóre 2:2 vydrželo jen do poslední minuty prvního dějství. Volný přímý kop rozehrál Adrián, našel přesně hlavu stopera Henriqueho a Racing znovu vedl.

Hércules byl v druhém poločase jednoznačně lepší a vytvořil si několik závarů před brankou soupeře, ze stálého tlaku však nedokázal vyprodukovat gól, a tak je zřejmě odsouzen k sestupu.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Levante UD 3:2

07.05.2011 18:00

Góly: 30. Gaizka Toquero, 47. David López (pen.), 62. Fernando Llorente - 77. Cristhian Stuani, 85. Nano

Athletic na domácím trávníku přestřílel Levante 3:2. Domácí se tříbodovým ziskem posunuli na pátou příčku tabulky Primera División, pro Levante porážka nic neřeší, hosté již dávno nasbírali počet bodů potřebný k záchraně. Baskové se dostali už do tříbrankového vedení, přesto se v závěru museli o výsledek strachovat.

Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem, až po třetí vstřelené brance mírně polevili a územní převahu získali hosté, kteří přijeli z oblasti Valencie. Ti pak také zaslouženě vstřelili dva góly, na body to dnes ale nestačilo.

Střetnutí nenabídlo příliš velký počet brankových příležitostí, hlavně v první půlhodině se hrálo velmi opatrně a míč se pohyboval převážně mezi oběma šestnáctkami. V deváté minutě pálil z přímého kopu David Lopez a mířil hezky k bližší tyči, jeho rána však brankovou konstrukci těsně minula.

Na další šanci se pak na San Mamés čekalo až do třicáté minuty a domácí Athletic se radoval z gólové radosti. Muniain geniálně prostrčil míč na Toquera, který z levé strany prostřelil Munúu. Toquero mohl o devět minut později zdvojnásobit vedení svého týmu, tentokrát ale branku netrefil.

Hned tři minuty po přestávce byl v pokutovém území Levante faulován Muniain Nanem a domácí dostali příležitost rozehrávky pokutového kopu. K míči se postavil záložník David Lopez a nechytatelnou střelou do šibenice zvýšil na 2:0.

Poté se do dvou slibných příležitostí probojoval Fernando Llorente, v prvním případě Munúovu branku minul, v tom druhém pak brankář Levante vytasil skvělý zákrok. Španělský mistr světa Llorente se gólu dočkal v šedesáté třetí minutě, kdy Muniaín znovu skvěle našel Toquera, ten přihrál Llorentemu, pro kterého nebyl problém doklepnout balón do opuštěné branky.

V sedmasedmdesáté minutě hosté z Levante vykřesali naději na bodový zisk, Valdův centr z pravé strany tečoval na přední tyči Stuani za záda brankáře Iraizoze. Pět minut před koncem se po rohovém kopu prosadil stoper Nano a zařídil tak dramatický finiš. V něm však již další branka nepadla, Athletic si tedy připisuje důležité tři body v souboji s rozjetým Levante.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Deportivo La Coruña 2:2

07.05.2011 18:00

Góly: 35. Ayoze (pen.), 90. David Barral (pen.) - 8. Adrián, 40. Adrián

V sobotním zápase 35. kola La Ligy se zrodila remíza 2:2 mezi týmy Gijónu a La Coruni. Hosté se dostali do vedení po gólu Andriána, o vyrovnání se postaral z penalty Ayoze, ale ještě do poločasu hosté znovu dokázali vstřelit vedoucí gól, jehož autorem byl znovu Adrián. V úplném závěru utkání se o konečnou remízu postaral z druhé penalty zápasu Barral.

Gijón je tak tři kola před koncem ligy na 9. příčce, zatímco La Coruňa ještě bude mít problémy se sestupovými boji, neboť na své 16. příčce má na sestupovou zónu pouhý 1 bod.

Deportivo do zápasu vstoupilo velice sebevědomě a dobře, a tak vůbec nevypadalo, že jde o tým o bojující o setrvání v La Lize. Už v 9. minutě totiž poslal hosty do vedení Adrián, který po přihrávce Rikiho zblízka prostřelil brankáře Colinase.

Domácí se vysněného vyrovnání dočkali ve 35. minutě, kdy Sanabria Laure zahrál v pokutovém území rukou, a tak byla zapískána penalta ve prospěch Gijónu, kterou bez problémů proměnil Garcia Ayoze.

Jenže Sporting se z remízového stavu moc dlouho těšit nemohl, neboť již po pěti minutách byli ve vedení znovu hosté. Zásluhu měl na tom znovu Adrián, který z pokutového území usměrnil do sítě přihrávku Andrese Guardada.

Ve druhém poločase již velkých šancí ubylo, ačkoli Adrián měl nakročeno k hattricku, jenže jeho střela z hranice pokutového území postrádala potřebnou razanci, a Colinas tak s ní neměl větší potíže.

Po této šanci hostů začali přebírat otěže zápasu domácí a začali se dostávat do zajímavých šancí. Alberto Lora a David Barral byli velice blízko gólu, přesto největší šanci zaznamenal vystřídavší André Castro, který míč napálil do břevna Aranzubíovy brány.

I přes velký tlak Gijónu se zdálo, že ze zisku tří bodů se budou nakonec radovat hosté, kteří si své vedení mohli pojistit šancí Juana Domingueze, jenže jeho střela zblízka mířila přímo do prostoru, kde stál Colinas.

A právě tato neproměněná šance mohla Deportivo velice mrzet, neboť v nastaveném čase se Gijónu podařilo vyrovnat. Ruben Perez totiž v pokutovém území fauloval Davida Barrala a bývalý hráč Madridu z následné penalty překonal Aranzubíu, čímž zajistil svému týmu remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 3:0

07.05.2011 18:00

Góly: 16. Roberto Soldado, 25. Jonas, 37. Roberto Soldado

Valencia díky třem brankám během dvaceti minut první půle porazila Real Sociedad 3:0 a pojistila si tak třetí příčku ligové tabulky. To hosté ještě nejsou za vodou, momentálně jsou čtrnáctí a od sestupu je dělí jen tři body. Další dva góly si připsal kanonýr Roberto Soldado, třetí zásah přidal Jonas a o osudu utkání bylo ještě před poločasem rozhodnuto.

První střelu zápasu si připsal hned po pár sekundách hry Joaquin, nemířil však přesně a hostující gólman Bravo tedy nemusel zasahovat. V páté minutě odcentroval z volného přímého kopu Mata a hlavičku Dealberta dělilo od úspěchu jen pár centimetrů. V šestnácté minutě nejprve nebezpečně pálil Joaquin, míč se však po zákroku Brava dostal zpět do středu hřiště, kde si ho našel Albelda, krásným pasem našel za obranou Matu, jenž postrčil balón před prázdnou branku Soldadovi a domácí vedli 1:0.

V pětadvacáté minutě se Netopýři dostali do dvoubrankového vedení, z pravé strany odcentroval Miguel a našel přesně hlavu nabíhajícího Jonase, jehož nekompromisní střela ke vzdálenější tyči nedala Bravovi žádnou šanci. Snad jedinou vážnější šanci Sociedadu v první půli měl Aranburu, ten však prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

V sedmatřicáté minutě bylo rozhodnuto, na Mathieho centr si naběhl Roberto Soldado a chladnokrevnou hlavičkou rozvlnil síť soupeře potřetí. Pro Soldada to byl již čtrnáctý gól v letošní sezoně La Ligy, v zimě měl přitom na svém kontě jen dvě přesné trefy.

Šest minut po přestávce to zkoušel z úctyhodné vzdálenosti Banega, ale Bravo mohl tentokrát zůstat v klidu. V nepříliš záživné druhé půli měl největší šanci znovu Soldado, jeho tutovku ale Bravo vytěsnil a pokazil tak španělskému útočníkovi radost z hattricku.

Valencia tedy bez větších (i menších) problémů porazila Real Sociedad 3:0 a nyní má na čtvrtý Villarreal šestibodový náskok, Žlutá ponorka má však jeden zápas k dobru. Hosté se vracejí do Baskicka zklamaní, ještě musejí hodně bojovat o setrvání v Primera División.

Více informací k zápasu

Getafe CF - UD Almería 2:0

07.05.2011 18:00

Góly: 5. Adrián Colunga, 53. Pedro Rios

V sobotním zápase 35. kola La Ligy si Getafe poradilo s Almeríí 2:0 a znovu se tak odpoutalo od sestupových pozic. Momentálně je na 14. příčce a na tomto postavení mají největší zásluhu Colunga a Rios, střelci jediných dvou branek zápasu. Almería prohrála i svůj další a je s 26 body beznadějně poslední.

Getafe skončilo minulou sezónu na 6. místě, ale to již letos rozhodně neobhájí. První polovina sezóny se mu sice poměrně povedla, ale od ledna nového roku dokázalo vyhrát pouze dvě utkání, což je velice tristní vizitka na tak dobrý tým. Minulý týden klub z Madridu znovu prohrál, tentokrát s Villarrealem 1:2, a poprvé v sezóně se propadl až na sestupové příčky. V dnešním zápase si ale dokázal poradit s La Coruňou 2:0, a tak se znovu posunul na nesestupové příčky, přesněji na 14. pozici, přičemž má 40 bodů.

Almería pro změnu vstupovala do zápasu s vědomím, že k posunu na nesestupové příčky musí uhrát minimálně 12 bodů, přičemž do konce ligy zbývají 4 kola. Musel by tedy přijít zázrak, aby se Almería dokázala udržet v La Lize, ale ten nepřišel. Getafe si nemohlo přát lepšího začátku, jak vstoupit do důležitého zápasu. Už v páté minutě se totiž dostali domácí do vedení. Rios vyslal do šance Colungu a ten v koncovce nezaváhal, když poslal míč ke vzdálenější tyči, čímž nedal šanci brankáři Suarezovi Estebanovi.

Domácí se poté dvakrát dostali do velkých šancí, skrze které se mohli dostat již do dvoubrankového vedení, ale ani Ivan Marcano, ani Miku nedokázali své příležitosti přetavit v góly. První zmíněný hlavičkoval, ale Esteban jeho pokus skvělým zákrokem dokázal zneškodnit, druhého střela ze 48. minuty byla zblokována na brankové čáře.

Domácím se podařil i vstup do druhého poločasu. Již po sedmi minutách útočník Rios zvyšoval na 2:0, když se mu podařilo překonat Estebana z blízké vzdálenosti.

A Miku se ještě jednou dostal do dobré gólové příležitosti, když se ocitl tváří tvář Estebanovi, ale v situaci, kdy stačilo překonat posledního soupeře, selhal. Šanci tak vycítila Almería, ale ani vystřídavší Ulloa nedokázal v 84. minutě snížit na 1:2, a tak zápas skončil jasným vítězstvím pro Getafe. Almería se tak stává prvním známým sestupujícím z La Ligy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona35294291:1991
2.Real Madrid35265487:3183
3.Valencia CF35206960:4266
4.Villarreal CF351871053:4061
5.Athletic Bilbao351731555:5154
6.Atlético Madrid351571355:4752
7.Sevilla FC351571354:5552
8.Espanyol Barcelona351531742:4948
9.Sporting Gijón3510131233:3943
10.Levante UD351271639:4943
11.RCD Mallorca351271635:4743
12.Racing Santander3511101437:5143
13.Málaga CF351261750:6442
14.CA Osasuna351181641:4241
15.Real Sociedad351322045:6141
16.Getafe CF351171746:5540
17.Real Zaragoza351091636:5039
18.Deportivo La Coruña359121429:4439
19.Hércules CF35962033:5633
20.UD Almería355111932:6126

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (439)

Přidat komentář
-Kopy-

Paráda, Mata a Soldado na jaře excelují.

Reagovat
One-Real

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
One-Real

zrovna Mata a Soldado, jeden odchovanec Realu a druhý hráč co Realem prošel a ještě nedávno jsem ho měl za odchovance, tak prý ne

Reagovat
-Kopy-

kolikrát ti mam říkat, že za tohle se máš stydět a neradovat se z toho

Reagovat
One-Real

To vím, ale je hezké vidět, že váš v podstatě v úvozovkách táhne Real.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kenneth

Kopy ty už si radši pomalu vymýšlej nějakej ten nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, na tom není nic špatnýho. Naopak. Nejsou to hráči, co byste Realu nějak přetáhnuli nebo tak. Jsou to Realem odložení, místo kterých si za velké prachy museli koupit kdejaké cizáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado 2 kusy do fanty

Reagovat
-Kopy-

Ho tam dáváš pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád ne. Ale je jeden z těch, které dávám nejčastěji. Rondon 10x, Ekiza 6x, Maxwell, Julio Baptista, Ansotegi, Apoňo, Soldado, De la Cuevas 5x.

Ale je to můj 4. nejproduktivnější hráč po Rondonovi, Julio Baptistovi a Ansotegim

Reagovat
Footballer

Giovaniiiiiiiiiii

Reagovat
Kenneth

Almérie ven,Osasuna ven,škoda že ten Gijon nevyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

CHCI vidět tu pentli proti Deporu. Tohle mi smrdí zářezem na hony.

Na druhou stranu je to tak jako tak bod a i ten může v boji o záchranu pomoct (ikdyž tomu pořád vůbec nevěřím).

Herkoule si to dneska slušně polepily.

Getafe porazilo Almeríi. S tím se počítalo a nic to na sestupových příčkách nezměnilo. (Mimochodem - Rios další kus do fanty )

Co proboha dělali Baskové v závěru s tím Levante, to je mi záhadou ...

Reagovat
One-Real

S Levante holt není sranda. Getafe pryč ze sestupových příček, to je nice.

Reagovat
One-Real

S Levante holt není sranda. Getafe pryč ze sestupových příček, to je nice.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. Getafe hrálo doma s Almerií. To byly 4 body skoro jasný. Počkejme, co bude dál. Ku-va, o to víc zabolí ta pentle Sportingu ...

Reagovat
One-Real

Deporu je mi taky líto, ale věřím že Riazorští hoši to dají.

Reagovat
smazaný uživatel

na koho úkor?

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe, Herkoule, Almería? Beru

Reagovat
smazaný uživatel

to najlepšie, čo môže zostúpiť

Druhým smerom Betis, Rayo a dúfam že do tretice Celta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Osasuna si myslím že půjde dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to o chlup, ale nespadnou. Oni v tom umí chodit ...

Reagovat
One-Real

Já myslím že Getafe v tomhle na tom taky neni špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Osasuna se zachraňuje často. Tak jsem to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body. Ani béčko Realu nedostává za výhru 4 body ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas

Reagovat
One-Real

No že si Malaga smlsne i na Atletech (kteří měli mimochodem nejlepší formu v lize poslední dobou, výsledkovou) to jsem vážně nečekal. Ale jen dobře, pro Athletic je to ztráta dalšího konkurenta v boji o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Rondón, Baptista, oba dva zase ve fantě. Tohle kolo už mám 5 banánů. Jestli mi to nepodělá Zaragoza, tak jdu zase dvojstovce po krku

Reagovat
minoLFC

OT: Bin Ládin bol zastrelený do hlavy v drese Barcelony. Preto nikto nevie s určitosťou povedať, či zomrel alebo len simuloval

Reagovat
smazaný uživatel

1) Bin Ladin si jen někde žije v luxusu, mrtvý je jen pro média, protože se USA potřebovala zbavit svého agenta a mediílní hračky kvůli voleb

2) Ha... ha ha ha.. ha

Reagovat
smazaný uživatel

A hraje mu tam Elvis a zpiva a tancuje Jackson, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

ohledně Bin Ládina - taky si myslím, že mohl být pod drnem už dávno (nebo taky třeba ještě žije). Dělat zrovna téhle smrti takový humbuk, to má nějaký důvod. Jen mimochodem - Obamova zkomírající podpora od veřejnosti najednou stoupla o ale 15 % ...

A když jsme i téhle akce. Udělat ozbrojený přepad soukromé rezindence na území svrchovaného cizího státu bez dovolení, dokonce bez informace, že ta akce proběhne ... To dokáže jen USA.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jako v Call of Duty

Reagovat
kubys

Sorry, ale druhý odstavec máš mimo, Pakistán sám spolupracoval, ověř si informace, než začneš plivat.

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju to dost podrobně a o tomhle jsem nečetl. Zkus mi spíš ty poslat info o tomhle.

Reagovat
Tsigi

Obama hned v tom prvním velkém projevu říká, že to bylo za plné spolupráce pákistánského prezidenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to píšu postopadesátýpátý, ale Málaga je tým, kterej je jeden z nejnevypočítatelnějších týmů, co znám.

Reagovat
Tigerinho

Slavil Ramos gól?

Reagovat
One-Real

Tak sporadicky, moc ne, plácl si s hráči, ale že by se nějak moc radoval to určitě ne.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Tigerinho

Ronaldo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Cris

Reagovat
smazaný uživatel

este 1 ... nech dorovna skreta

Reagovat
smazaný uživatel

Trofej dáva aj Marca kde má aj gol proti Zaragoze započítaný takže momentálne majú narovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Marca si nedovolí udělit trofej díky chybně započítanému gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

To si kde vyčítal?

Reagovat
smazaný uživatel

takovou ostudu si Marca neuřízne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvoja domnienka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že maj Fňukny nějakej blok jen s Barcou.

Sevilla zklamala. Proti Espaňolu by to bylo stylové.

Reagovat
smazaný uživatel

cece, prober se

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga

Reagovat
Kenneth

Sevilla už dávno není jedno z top mužstev ligy,otřes co hrají. Pod Cris,ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

s náma sehráli příšernou první půlku, a skvělou druhou. Třeba se to zopakuje.

Reagovat
Kenneth

bum třetí,ale to nevadí,přeju jim to nejhorší za to co předváděli v EL.

Reagovat
Tigerinho

Kaka'

Reagovat
smazaný uživatel

Meleme, meleme Sevillu, jedno zrnko pryč

Reagovat
One-Real

Tak koukám že jsem byl dobrým prorokem, před zápasem jsem psal že takovéhle matche umíme a že to vidím na pohodé vítězství 3:0. Ricky to tam krásně zavěsil <3 . Hala Madrid

Reagovat
Kenneth

Prohráli jsme vůbec letos těžké utkání venku krom Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Villarreal - tam půjde o vše Ponorce i Madridčanovi a Kopymu

Reagovat
smazaný uživatel

uz ma 2 tyzdne iste

Reagovat
One-Real

Jinak paráda pro Athletic, Atletico ztratilo, Sevilla taky. 2 body náskoku na oba, snad to udrží hoši baskičtí.

Reagovat
One-Real

No teď tam hodně hnusně šlápl na Marcela myslím Zokora.

Reagovat
smazaný uživatel

Zokora je trošku prasátko...

Reagovat
Kenneth

Zokora je prase a ještě k tomu simulant,hrozná kombinace.

Reagovat
Kenneth

Kurna už,proč stahuje Rickyho za toho motáka Adebayora? Doufám že Marca nelže a on v létě vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavy, kdo pujde s nim, pokud jsou ty zpravy ohledne Sahina pravdive...

Reagovat
Kenneth

Doufám že Gago a Canales na hostovačku. Dudek by taky mohl už jít,platíme mu královsky za nic.

Reagovat
Kily

Dudek si ty peníze dřív zasloužil, škoda, že mu vedení necitlivě prodalo Saviolu

Reagovat
Kenneth

Sorry nevidím souvislost.Dudek-vedení-Saviola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

vymýšlel zajímavé fórky, ale od té doby, co mu vedení prodalo jediného hráče, který toho odehrál ještě méně a z něhož si tak jako z jediného mohl dělat srandu, je tam na nic

Reagovat
Kenneth

Dudek jasně ví že se přes Ikera nikdy nedostane ani kdyby měl Iker ruku v sádře tak dělá za královský "money" otroka,jsem si jistej že kvalitativně má na týmy jako Villareal,Sevilla.

Reagovat
Kily

19.09.2008 20:26 - Ze Savioly si vystřelili spoluhráči

Obránce Miguel Torres a brankář Jerzy Dudek si během středečního utkání Ligy mistrů proti BATE Borisov udělali standu ze spoluhráče z Realu Madrid Javiera Savioly. Toho trenér Bernd Schuster společně s Roystonem Drenthem a Gonzalem Higuainem poslal ve druhém poločase rozcvičit se. Tou dobou Schuster již jednou střídal, následně se na hřiště dostali i Higuain a Drenthe. Saviolovi tři střídání unikla i díky Torresovi s Dudkem, kteří mu neustále naznačovali, aby se i nadále rozcvičoval. Saviola se dokonce začal vysvlékat z teplákové soupravy a až asistent Ruiz mu poté sdělil, že španělský klub již střídat nemůže.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

Adebayor tam opět jen na zvýšení počtu faulů,nechápu jak někdo takovej může dostávat víc než Xavi,Casillas,Iniesta. To je prostě výsměch. A Mamut opět menstruační zápas.

Reagovat
Kenneth

Cristiaanoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne CR7

Reagovat
Tigerinho

Ronaldo

Reagovat
Kily

tak Negredo se ještě nevzdal snahy dostat se do sestavy Realu

Reagovat
Navodar

Reagovat
One-Real

sympaťák, je mi ho líto

Reagovat
Kily

tak ještě minimálně jednou mu ale splníte na pár hodin sen, než ho zase přepošlete dál, ne?

Reagovat
Kenneth

Neni jedinej kdo doplatil na nenažranost Peréze.

Reagovat
Kenneth

Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOoooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

na to jaky je skore, fandej hezky teda jestli nezpivaj neco proti letosni sezone

Reagovat
Kenneth

Cristiaaaaaaaaano je zvííííííííííííííííííííííííře

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no, me prijde, ze s nim v sestave se hraje neatraktivni fotbal, celkove je asi chyba, ze hraje za real, meli by ho prodat

Reagovat
smazaný uživatel

hahah, parada

Reagovat
Tigerinho

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

JESTE JEDEN!!

Reagovat
Kily

Barcelona se často spokojuje s pěti góly, proto Rafa nedal na strýčka a fandí Realu, jsem zvědavej, jestli zafunguje i zpětná vazba a Real někdy dá soupeři náskok jednoho setu jako dneska Rafa Fedexovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu říkám výmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dal hattrick během deseti minut.

Reagovat
Kenneth

3:6 Valencia, 1:6 Sevilla Villareal 1:6 a máme zkompletované tenisové utkání.

Reagovat
Kily

Valencia 6:1 a za stavu 0:2 ve druhém setu přerušeno

Reagovat
Kenneth

Dohrajeme příští rok,očekávám otočení z 0:2 na 6:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahol Lionel

Reagovat
Kenneth

Ale no ták Ikere tohle si mohl mít.

Reagovat
One-Real

Od Negrada neva, tomu to přeju.

Reagovat
Kily

má 2+1, to neměl proti Realu ani Messi

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, mluvíš mi z duše

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor je magor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď vyvstává otázka. Kdyby Fňukýno chtěl hrát proti Barce fotbal, neměl by větší šanci na úspěch? Neposral se tak trochu z Barcelony? Evidentně ten tým má teď velkou formu. Šestka ve Vale, šestka v Seville a proti Barce 7 obranných hráčů a bramboračka ...

Reagovat
Kenneth

Měl.. José.

Reagovat
smazaný uživatel

2:6 ... Je vidět, že se Real je schopen něčeho od soupeřů přiučit.

Reagovat
Kily

Del Nido pořád prohlašoval, že chtějí do Ligy mistrů, tak hráčům asi řekl, aby hráli jako Valencia, která má LM na příští sezonu už jistou. Akorát si neuvědomil, že se dneska hraje s Realem, ale snaha byla

Reagovat
One-Real

Ramos jak vždycky dává u každého souboje u vápna ruce za záda.

Reagovat
Kenneth

Vtipný že Albiol je pravý opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdoví, co by mu jinak odpískali...

Reagovat
smazaný uživatel

To okoukal od Lugana na MS

Reagovat
Footballer

často to dělá i Puyol a je to jenom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jeden set s Villarrealem

Reagovat
One-Real

Takže teď vede Ronaldo o 2 před Messim že? (Podle Marcy o 3)

Reagovat
Kenneth

Cristiano Ronaldo. . O kolik je Messiáš za ním,o 3 fíky? Ted dostanu ještě Villareal šestku a Kopy může měnit nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi spíš o dva...Ale už vidím, že teďka bude Messi kopat všechny penalty a přímáky, jako onehdá Eto´o

Reagovat
Kenneth

To dělal i do ted,jde po tom Pichichi jak slepice po flusu.

Reagovat
Infi

Nekopal všechny přímáky. Penalty jo, nejspíš je na ně určený.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy uz meni na 2 tyzdne nick urcite,Sevilla v stavke co sa tyka vyhier nebola

Reagovat
Losinho

A já myslel, že není ten pravý pro Real...

Reagovat
One-Real

Takže teď vede Ronaldo o 2 před Messim že? (Podle Marcy o 3)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ronalda je v realu skoda dufam ze v lete pujde knam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kenneth

Reagovat
One-Real

stejně by mě zajímalo jak by Messi hrál po boku s Ronaldem

Reagovat
smazaný uživatel

Já v Realu skřeta nechci

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc drahej, je z Barcelony, góly dává rukama, válí se, kope míče do diváků, atd.

Reagovat
alegre

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen závistivé kecy, jistě že by si ho chtěl, ho by chtěl v týmu každý, když je to nejlepší hráč na světě, génius....

Reagovat
smazaný uživatel

KDO JE KUA NEJLEPŠÍ STŘELEC? no KDO JE KUA NEJLEPŠÍ STŘELEC? .... RONALDO!!!! RONALDO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

messi je nejlepsi strelec ma 52 golu

Reagovat
smazaný uživatel

srandasuperpohár si tam nepočítaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mentálové počítají pod souhrnem ligy celou sezónu, ale pouze si potvrdil, co dokazuješ každým svým příspěvkem

Reagovat
smazaný uživatel

mužstvo čo má Real má neskutočný potenciál, ale v kľúčovej fáze ho brzdí uplakaný portugalec na lavičke

Reagovat
Infi

Reagovat
DreamTeam

jj urcite mas pravdu... vsak do semifinale ligy mistru se dostavame pravidelne a spanelsky pohar berem kazdy druhy rok

Reagovat
Infi

Což o to, Messi se holt zítra trefí 5x

Reagovat
Infi

Dneksa*

Reagovat
Infi

Dneska*

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze rosel prekvapi a v lete privede ronalda do barci

Reagovat
smazaný uživatel

To byste na něj museli nejdřív mít

Reagovat
smazaný uživatel

zalez radšej spať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Cris vede tabulku střelců tak zítra čekám skoky do vody ve vápně od Alvese,Iniesty a Pedra.

Reagovat
smazaný uživatel

už se to tu dneska (vlastně včera) řešilo. Bilance penalt je letos u Realu 10 pro a 3 proti. Barca 4 pro a 4 proti.

Reagovat
Kenneth

Jakou to má souvislost s tím co jsem napsal?

Reagovat
Infi

Že jsi dement a pouze se řídíš svou zaujatostí a né fakty.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl Leo stejně příležitostí ke skórování jako Ronaldo po skocích těch vašich borců, tak se mu Cris leda tak koukal na záda.

Reagovat
Kenneth

"toho vašeho borce"

Reagovat
smazaný uživatel

OK, di María je v tom asi suverén, ale neopomíjel bych ani CR.

Reagovat
Kenneth

To bys mi musel osvěžit pamět,nějak letos o nasimulované penaltě CR nevím.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Tam nebyla písknutá penalta ,ale byl to každopádně trapnej pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že ne. Nikde jsem nepsal o tom, že by byla po nějakém z jeho skoků letos v lize písknutá penalta, ale nerad bych jeho snahu opomíjel.

Reagovat
Kenneth

Tak jáí právě chtěl vědět jestli si nějakou vysimuloval,u Di Márii bych byl překvapenej kdyby všech 6 bylo fér.

Reagovat
smazaný uživatel

To z hlavy nevím...

Reagovat
X-bano-X

2 Di Mária, 2 Marcelo aspoň v zápasoch ktoré som videl.

Reagovat
smazaný uživatel

a koľko ich nasimulovali hráči Barcy?

Reagovat
Kenneth

Co do toho zase pleteš Barcelonu,psal jsem něco o ní? Prostě na mě nereaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

"zítra čekám skoky do vody ve vápně od Alvese,Iniesty a Pedra"

Reagovat
Kenneth

Tím jsem samozřejmě nemyslel že v minulosti simulovali pencle,ale že zítra se o to budou snažit protože Messi po tý zlatý kopačce jde jak slepice po flusu.

Reagovat
smazaný uživatel

nepomýlil si si Messiho s Ronaldom?

Reagovat
smazaný uživatel

A tak má nejvíc asistencí z ligy a o 86 střel míň než CR.

Reagovat
Kenneth

Já napsal že Ronaldo po Pichichi a zl. kopačce nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi po té Zlaté kopačce ale jako žádná slepice po flusu nejde, jinak by hrál trochu jinak a neměl by o 40% zakončených akcí méně.

Reagovat
Kenneth

Ale tak určitě jí hodně moc chce,očekávám že začne kopat i přímáky. A navíc je možné že počet golů rozhodne kdo získá zlatej míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je občas kope i teď, ale nikterak nesobčí. Uvidíme, jestli bude chtít vyhrát nebo se spíš šetřit na finále, ale myslím, že u něj zavládne kompromis neboli úsporný režim. Každopádně góly nikomu nic dokazovat nemusí, ve Zlatém míči je zatím asi jasný favorit.

Reagovat
Kenneth

Messi 52,Ronaldo 46. Messi liga,Ronaldo pohár, Messi případný LM,Ronaldo víc golů v lize,Messi víc asistencí. No bude to zajímavý,doufám že bude překvápko.

Reagovat
smazaný uživatel

Velkou, dost možná klíčovou roli budou hrát týmový úspěchy a v těch je Barcelona chtě nechtě nad Realem. V lize jasná záležitost, Liga mistrů také pro Barcelonu a Copa přeci jenom mimo Španělsko nemá potřebný zvuk. Messi má navíc výhodu, že hrál za fotbalovější tým a předvedl toho ve vzajemných konfrontacích více. Pokud se nezraní nebo se nedostane zcela mimo formu, bude Zlatý míč nejspíše opět jeho, mimo Španělsko snad není žádná fotbalová osobnost, která by mu mohla konkurovat a nic neovlivní ani žádný posezonní turnaj.

Reagovat
Kenneth

3. zlatý míč po sobě? To by byla slušná šaškárna.Dokázal to někdo někdy už?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Platini, ale Messi si to zaslouží a nedivil bych kdyby těch míčů bylo ještě více v řadě

Reagovat
Kenneth

Taky se bojím že dokud bude zdráv tak ten míč bude získávat každý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
Infi

Tak pokud bude pořád nejlepší, tak ať ho získává do konce kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, s tebou je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Taaak určiteee.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je rekord ligy v počte golov?

Reagovat
smazaný uživatel

39?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mal prekonať :)

Reagovat
smazaný uživatel

To nedá

Reagovat
Robbie

škoda Mourinho byl tak pokakaný z Farsou doufám že půjde na ostrovy chci offezivního trenéra HALA MADRID

Reagovat
alegre

Copa de juveniles | BARÇA 3 - REAL MADRID 1

El Barcelona presume de cantera ante el Real Madrid en la Copa de juveniles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Campeones, Campeones, o lé, o lé, o léééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Rafa byl neskutečný, trhal Realisty na cucky. Tomu už je ta věková kategorie hodně malá

Reagovat
fantomas

Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga jede, Júlio Baptista a Rondon dávají gól za gĺem...

Reagovat
smazaný uživatel

tj,Málaga ukazuje, že by za rok v Primeře chybět neměla. Hodně od nich za rok čekám. Minimálně střed tabulky.

Reagovat
Losinho

Cristiano. Pan Hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že to sem nepatří, ale včera jsem si na to vzpoměl:

Jurčina:

"Nemůžeme dostat 4 góly od NĚJAKÝCH Němcou."

Reagovat
smazaný uživatel

kdyť má pravdu, tým jako maj Slováci by neměl mít s Němcema sebemenší problémy....

Reagovat
smazaný uživatel

tak v nohejbale určitě

Reagovat
smazaný uživatel

tak v nohejbale určitě

Reagovat
smazaný uživatel

nema v soucasnem hokeji sou nemci lepsim tymem s takovym pristupem je vypadnuti slovenska logickym vyustenim

Reagovat
smazaný uživatel

To platilo před pár lety, poslední dobou se hokej hrozně vyrovnal.

Reagovat
Kily

má pravdu v tom, že Němci až na brankáře nejsou žádní zázraci (kua, kde jsem tohle jenom slyšel?). Jakmile přijde čtvrtfinále a v něm silný a namotivovaný soupeř, tak jedou domů a jestli nebude mít den brankář, mohl by to být parádní klepec

Reagovat
Kenneth

Nemusí být silný ani namotivovaný,stačí jen když Němci dostanou první gol a pak to budou muset už otevřít a začne jim to tam padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to múdre vyhlásenie, ale keby máme lepšie zložený tím, vhodne doplníme tie hviezdy, tak by sme tím ako Nemecko mali porážať. Úlohu zohrala aj nezohratosť, 5 sa stále točili a samozrejme svoje zohrala aj psychika.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlas, že prostě kvalitou ten tým prostě měl velkou sílu. Na nerozehranost nebo nesehranost bych se nevymlouval, protože to je pro všechny týmy stejný. Chyba byla někde jinde. Já bych to viděl v psychické labilitě týmu, kterou nevymazal ani zahraniční kouč. Ten byl asi další důvod neúspěchu. Nedokázal naordinovat takovou hru, aby mužstvo využilo největších zbraní tohohle týmu - Gáborík, Hossa.

Nicméně se vrátím k tomu prohlášení. Tak jako tak je to velkohubé a o to šlo. Tak nějak se to vrátilo jak bumerang.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barca je už slávna aj v USA vid Wall Street Journal

Reagovat
blaugrana

No vidíš. A ty si slávny stále len na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden článek (a už dost starý) a jak udělá Madristům radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť starý píšeš jak keby mal 3 roky..

Reagovat
smazaný uživatel

no, starý je dost. Zmíněný už tady byl taky. Ale jo, užij si to. Jednou taky někdo kritizuje Barcu a ne ten váš bílej takyklub.

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro Barçu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Blahoželáme ti, že si tu toto video pridal ako tisíci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Ikera Casillase za rekord

Reagovat
X-bano-X

Tak už len bod a titul bude v správnych rukách

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Titul se blíží! Nejcennější trofej bude opět ve správných rukách

Visca el Barça!

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně - od roku 1994 a od titulu Dream teamu I se nepovedlo nikomu vyhrát titul 3x v řadě. Ani Dream Teamu II. Až teď to pravděpodobně dokáže Dream team III. To je to nejdůležitější. Letos jsem ten titul chtěl hrozně moc, ale to prokletí mě trochu děsilo.

Reagovat
Al Capone

ty vaše dream teamy jdou podle toho jak se daří v LM? tak to jich my máme nepočetně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kolik ? prvni Dream Team s ukradeným Di Stefánem, pak přelom 80 a 90 let a přelom tisiciletí, takže taky 3

Reagovat
Al Capone

první "dream team" pět titulů v LM, to je docela rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

No a ? Ale byl to jen jeden Dream temm. Navíc to nebyla Liga Mistrů, ale PMEZ, bylo to hráno jinačím systémem, byla mnohem menší koknkurence a hlavně to nebylo vůbec tak prestižní jako současna LM.

Reagovat
Al Capone

PMEZ nebo LM to je jedo,, evropský šampion je to tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dream team se říká jen jednomu týmu. A to týmu okolo Hrista, Pepka, Romária, Begiristaina, Koemana nebo Laudrupa. Myslel jsem, že člověk trochu znalý Primery by to měl vědět.

Další Dream team byl okolo Ronaldinha, ale to už je jen takové pracovní označení. Pravý fotbalový Dream team byl jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

A nezapomínej na Bakera s Amorem

Reagovat
smazaný uživatel

A Zubi samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně jsem nenapsal, že byl na lavce Cruyff

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hlavní strůjce uspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

doteď z toho čerpáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto bych byl rád, kdyby byl nas čestný prezident, bohužel tato funkce není ve stanovách klubu a dopadlo to jak to dopadlo

Tedka ikdyby se ta funkce udělala, tak pochybuju, že by to Cruyff přijmul, když říkal že s tímhle vedením nechce nic mít,...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta funkce by být měla. To je jasné. A on to přijme. Když ne pod tímhle vedením, tak pod jiným určitě jo. Rosell tam nebude sedět věčně.

Reagovat
Al Capone

já vím jaký tým je ten první, jen mi přijde divné nazývat II a III

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jak píšu. Je to takový pracovní označení. Neber to nijak oficiálně. Prostě jsou to týmy, co ve své době ovládnou fotbalový svět. Povedlo se to Ronniemu a teď i Messimu.

Reagovat
Al Capone

jo kde jsou ty časy Ronaldinha, sice jsem Barcu stejně nenáviděl, ale ho jsem zbožňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vím byla by nádhera kdybychom Dream Team vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

Další velký krok k titulu

Reagovat
Kenneth

Paráda Messi bez golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Paráda, Real bez titulu

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Rssa

Reagovat
Infi

Překazil jsi lajnu jak cyp.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Al Capone

taky nic jinýho nám už nic nezbývá

Reagovat
herbage

Milito junior se opravdu potatil

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem koukal. Toho určitě v porodnici nevyměnili.

Reagovat
Rssa

Třeba je Carlesovo

Reagovat
smazaný uživatel

to mi připomíná jeden díl crakovie, když se potkal Carles s Čigrym a ukazovali si rodinnou fotografii. Viděl jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná, jak pořád jsou v Crackovii nějaké narážky na to, že má Puyol ovci, co je na tom pravdy?

Reagovat
herbage

To mi zase připomnělo jeden díl Uvolněte se prosím, kde měl za hosta jednoho designéra, který měl kštici jako Fellaini. Kraus se ho furt vyptával, co jí nebo kdo má takové vlasy v rodině a on furt říkal, že neví, že rodiče mají normální vlasy a že jí to samé co ostatní. Pak mu ale vyklouzlo, že rodiče byli v mládí na Kubě a tajemství je venku

Reagovat
Rssa

Heh, chudak otec

Reagovat
Rssa

Viděl, Carles je v crackovii snad nejdokonalejší postava

Reagovat
smazaný uživatel

No, má tam zdatnou konkurenci. Mě se v Crakovii hodně líbí ztvárnění Krystýny a Mamuta. To je prostě fajné

Reagovat
Rssa

Nebo Rámus, jeho stupidita je parádně ztvárněna

Reagovat
indy

hra ho ten isty herec, co aj Puyola a Cruyffa...ten by zasluzil Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

anebo Iniesta. Když tam promluví, tak chčiju ...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně se tam nejvíc líbí Mourinho...

Reagovat
Footballer

Tj ty vlasy

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem to, jak hrál Fontás?

Reagovat
blaugrana

Z toho čo som videl v druhom polčase, tak na istotu, nekazil, ale taktiež sa vôbec nehrnul do útoku. Bolo vidieť, že to nie je jeho primárny post.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Zaragoza zatím nic moc výkon. Osasuna kouše. Domácím to nějak neběhá. Góla jim připravila sama obrana domácích (Lolo???). Pak další dvě hodně slušné šance spálil Uche (no, ikdyž - on mu je spíš vychytal vynikající Ricardo).

Snad to Zaragoza udrží.

Reagovat
One-Real

A Osasuna půjde do hajz... druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza se pos-ala v kině?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano pred zapasom,ze ako Messi odpovie Crisovi.Ked nedal ani gol,tak sa setri na finale LM a vie co je prednejsie.To je kabaret

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle jeho výkonu to tak fakt vypadlo, že se šetří

Reagovat
smazaný uživatel

cize hral na hovno?A vasi ,,sopliaci" jak hrali?

Reagovat
smazaný uživatel

tak pardon iba jeden hral-Fontas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak žadná slava to nebyla, par dobrých průniků a tak ,ale moc toho nenaběhal a přišlo mi , že ho to ani nebaví..

Fontas hrál dobře, ale taky žádna sláva, moc se nehnal dobředu, spíš hrál na jistotu, nic nezkazil, ale zase žadné pruniky nebo tak, takže průměr...

Reagovat
Rssa

Vždyť dneska Barca hrála tak na 25 %, nikdo se nepředřel. Espanyol to taky vzal zlehka, nenapadal, moc neútočil, blbě bránil standartky. Takový typický přátelák

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale přece jenom jsem myslel, že bude chtít dohnat Ronalda a bude hrát trošku více aktivněji..

Reagovat
Infi

Tak pokud získá Zlatou kopačku, tak bude mít Pichichi někde, si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak zlata kopacka sa dava za goly v lige,nie za vsetky goly v sezony

Reagovat
Infi

Tak to jsem žil asi dlouhou dobu v nějaké iluzi

Reagovat
smazaný uživatel

len tak som hodil do googlu Zlata Kopacka a najaktualnejsi clanok bol tento,ked mal Messi este naskok dva goly http://osporte.sk/?id_cat=1119&news=94858...tak si po doplnuj goly po tomto kole a mas tam aj poradie.Kto vyhra Pichichi vyhra aj Zlatu Kopacku

Reagovat
Rssa

Tak Leo je chytrý, když přenechá Pičiču CR, tak ho tím uspokojí a CR nebude tak hladový po týmovém úspěchu. A Leo mezitím si udělá ve vitríně místo pro další Zlatý míč, pro medaile za ligu a Ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej hej vy ste mesiac dozadu hovorili o treble,o Pichichi,o vsetkom Aby vam neostala len ta liga

Reagovat
Rssa

Nehovořili. Aspoň já ne. A pokud jsme to nějak zmínili, tak maximálně tak, že máme dobře našlápnuto. Každopádně už teď je sezóna veleúspěšná - dominance ve Španělsku, finále LM, finále Copy, spousta výher nad Realem na spoustě věkových úrovních Já už teď jsem spokojený, ale samozřejmě chcu, ať ještě vyhrajeme Ligu mistrů, letos na to máme

Reagovat
smazaný uživatel

Alves dneska opäť jedno divadelné predstavenie či tvrdý úder do tváre?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát ho protihráč trefil, jednou do obličeje, podruhe do krku

Reagovat
One-Real

No to si ze mě dělá Zara prd*l ne? Předposlední zápas na tiketu, mám neprohru, řikám si je to vklidu a podívám se teď a 1:2, okamžitě vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň nějaké výhody tenhle zkrat má ...

Nicméně - samozřejmě. Ne vyrovnat, ale otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak teď už je to kritické.

Reagovat
Rssa

Hm, opatrný

Reagovat
smazaný uživatel

ty vsadíš 40 kaček a děláš z toho takovouhle rotiku? Já myslel, že ti v tom lítá daleko víc prachů.

Reagovat
One-Real

ve studentskym životě je pětikilo dobrej peníz, samozřejmě tomu jak mi Atletico a nebo spíš brankář Gijonu vzali 40 000 se to nevyrovná.

Reagovat
Kenneth

Ukaž ten tiket.

Reagovat
One-Real

Už ho nemám, na Fortuně se před pár dny rozhodli smazat historii tiketů až na posledních zhruba dvacet a já ho neměl jinak uloženej. Ale jen pro připomenutí, byl to expert na španělskou ligu, vycházelo mi všechno a hraje se Gijon-Atletico ne a měl jsem tam remízu, Gijon vede 1:0 asi po hodině hry a v poslední minutě mega šance Atletica, výborná hlavička a ten brankář Gijonu to nějak zázračně vytáhne, no já myslel že mě trefí. Za samotný tiket bylo 10 tisíc + expert fortuny za španělskou ligu byl 120 000, předpokládám že víc než 4 lidi by to netrefili takže bych měl 40k, možná víc.

Reagovat
Kenneth

Já už bych pálil vlajku Gijonu a snad bych si tam asi i osobně zajel abych je propleskal.

Reagovat
One-Real

Já ani nevěděl co dřív pálit, obzvlášt potom, co jsem koukal jak vyšli i tři poslendí zápasy, výhra Villarealu, Valencie a Athleticu doma lehce 3:0, brankář Gijonu je od tý doby symbol zla a Atletico nemám rád ještě víc.

Reagovat
Kenneth

Jo 40 táců,tady by nepomohl snad ani alkohol abych se z toho vzpamatoval.

Reagovat
Kily

až tak? Já bych z toho zase takovou krizovku neměl. Asi v tom hraje roli i můj přístup k penězům, s nimiž si hlavu zase tak moc nelámu a co se mi líbí, to si koupim, přestože nejsem milionář, ale počítám, že bych se tomu lehce pousmál a v klidu to vyhodil. S tím úsměvem jsem přecházel i tátovy tikety, které si ukládal a kde lítaly vzduchem několikrát vyšší sumy

Reagovat
Kenneth

S mým studentským životem bych si s tím vystačil tak na 2 roky. Takže ano,bylo by těžké tuhle prohru zpracovat.

Reagovat
One-Real

ty nejseš student po kterýho je dobrá každá tisícovka, natož 40

Reagovat
Kily

pravda, je to velký rozdíl během několika let a nedá se to porovnat já byl student, který nedostával kapesné a byl rád, když stopil přídavky na děti a večer mohl jít po tréninku na pivo

Reagovat
Rssa

Tak bacha na soudní zřízence, až si pro ty stopené přídavky na děti přijdou a tvé děti je dostanou zpět

Reagovat
Kily

jelikož nevim, kde a kolik dětí mám, tak by to mohl být slušný problém

Reagovat
Rssa

To teda byl. Mám známého a jemu teď soudkyně (překvapivě) přikázala zaplatit zvýšení alimentů za 2 roky zpětně. Zkráceně: jeho bývalka zažádala o zvýšení alimentů za 2 roky zpětně, oni to uznali a teď bude muset platit jak mourovatý. Prostě logika jak noha. Takže možná tě to taky čeká, nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si predstavim,ze podavam od deviatich rokov

Reagovat
One-Real

slabé, bráchovi se to zalíbilo a první tiket dal když mu bylo asi 6, teĎ je mu 7

Reagovat
Kily

není to ten klučina, co o něm psali v příloze ve Sportu, která byla od Tipsportu a dřív pravidelně vycházela v úterý? Jeden chlápek tam psal, že byl v sázkovce a měl s sebou malého syna, který si chtěl taky vsadit, tak běhal po pobočce a vždycky ukázal na nějaký kurz, ukázal na dvanáct kurzů, táta mu to za dvacku ze srandy vsadil a nakonec nevyšel jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš sázet takovéhle kreténské tikety, jejichž reálná kursová hodnota visí tak 5x výš

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa mi toto paci.Velmi sa mi to paci Ked niekto kritizuje styl podavania druheho.Ja skusim dat za euro tiket s kurzom 100,tak je zle,lebo je nerealny.Dam za poriadnu palku maly kurz,ked mi staci cca dvojnasobok hodnoty a pride odpornik a povie,ze naco davam kurzy 1,3 a hra sa,ze on pod kurz dva neide.A jedine co robi je,ze lize stenu,lebo mu nevychadza nic

Reagovat
smazaný uživatel

viz. dole, tohle je čistá loterie, to je to samé jako sázet sportku - také statisticky nevýhodné

Reagovat
One-Real

to samé jako sázet sportku no to už si snad děláš srandu ne?

Reagovat
Kenneth

Ale má pravdu. Když hodíš 20 tiketů a na každým 5 zápasů s průměrným kurzem 1.30 tak si bud jistý že ti vyjdou max. 2.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak nato by som sa teda pozrel Vcera boli neskutocne tutovky-Austria,Bayern,Borussia M(dokonca 1,6 kurz)....Na MS som celkom dost zarobil.Som daval vzdy dva zapasy co hrali o 16:15 a potom o 20:15,ze v druhej tretine padne 2+ golov a pekne to vychadzalo,rovnako ako vychadzala solo stavka,ze padne prvy gol od 0:00-1:59

Reagovat
One-Real

Ale já v žádným případě nesázim dvacet tiketů. Udělám si vžřdycky výběr řekněme 10 zápasů za víkend, dohromady to dá kurz 10-15 a většinou to vyjde.

Reagovat
Kenneth

Já spíš myslel ten tvůj tiket s 10 ti zápasy a u každýho zápasu kurz. tak 1.30. To sou největší šmejdi tyhle tikety.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě nechápu proč nesázíš ty tikety za 500 minimálně.. pokud by ti vyšlo s kursem 10 průměrně většina jak říkáš, tedy třeba 6 z 10, tak vyděláš na 10 tiketech průměrně 25 000 bez manipulačního poplatku a brzy by sis tak vydělal na dům i auto

Reagovat
One-Real

protože vždycky existuje možnost že to dvakrát-třikrát za sebou nevyjde a nejsem na tom finančně tak dobře abych si mohl dovolit to po 3-4tý za sebou dát za pětikilo (i když to předtim nevyšlo) a nepoznat to na svejch finančních "zásobách"...zato když to dvakrát-třikrát nevyjde za 50 hypoteticky, tak jsem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

sam pise,ze je student.Pred studenta 500 korun je dobra palica-teda ked neni zarobkovocinny popri skole

Reagovat
smazaný uživatel

jinak - možná až pochopíš princip sportovního sázení, tak si nebudeš stěžovat na zaragozu. Ty kursové hodnoty leží maximálně v jednotkách procent a ty to zabijíš jednak obrovskou akovkou a druhak manipulačním poplatkem. Tohle nemůže být dlouhodobě výdělečné ani kdyby ses na hlavu stavěl, což je statistický i matematický fakt. Právě z tohohle sázkovky žijí převážně

Reagovat
One-Real

ježiš co si tady hraješ na chytrýho? takovýho mudrce mám nejraději, jak víš že mi to nemůže vycházet? a už vůbec to nemůže být statisticky dokázáno, že mi tohle nemůže vycházet + být výdělečné...sázkovky nevydělávají na těhle sázkách, spíš na sázkách lidí kteří do toho tolik nevidí přijdou a hodí tam kilo na 5-6 favoritů(typu Real, Arsenal, Inter, Barca) a vždycky aspoň jeden selže..

Reagovat
smazaný uživatel

protože najít hodnotu v kursu kolem 3 je extrémně těžké a zvládá to statisticky jen cca 5% sázkařů na světě. A logicky čím nižší kurs, tím se ta hodnota hledá hůře. A najít hodnotu v tolika zápasech a doufat, že všechny vyjdou je čiré bláznovství.

Reagovat
One-Real

jdeš na to až moc statisticky a úplně ti vypadnul lidský faktor, lidi nejsou stroje a kdybys přemýšlel jak normální člověk, tak tady na mě nechodíš s čirým bláznovstvím

Reagovat
smazaný uživatel

protože sázení je jen a pouze o statistice! Lidský faktor se v tisíci sázkách ztrácí, křivka štěstí či smůly se limitně blíží a takřka se dotýkají

Reagovat
Kenneth

Sázení je jen pouze a pouze o náhodě.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto já sám znám několik lidí, kteří si tim vydělávají daleko více než průměrný plat v ČR a mají to tak již několik let a o svých schopnostech nepochybují. Sázení je podnikatelský byznys jako každý jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Proč píšou Ozil? je to snad Özil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna venku zatím nejhorší v lize. 8 bodů a jen 14 vztřelených branek. A teď dají 3 banány na Zaragoze, která doma poslední 4 mače vyhrála. Fotbal někdy nemá logiku.

Reagovat
Kenneth

To si piš že nemá, jinak bysme byli mistři my.

Reagovat
smazaný uživatel

takže už nemá fotbal logiku 3 roky ...

Reagovat
Kenneth

Přesně ták,ale příští sezonu se fotbal určitě vzpamatuje.

Reagovat
Kily

to aby odtáhl Mourinho

Reagovat
Kenneth

3:6 Valencia,2:6 Sevilla,, Nevím co máš na mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 Barça

Reagovat
Kenneth

Co stím máte zase vy společnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

300. pro sestup Zary

Reagovat
smazaný uživatel

Jak malej yarda ...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

300 pre vyhru Česka u nas Zasluzite si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
alcantara

no uz len to by nam chybalo... musia rusi a po vcerajsom prijemnom vecery fandim aj finom.

Reagovat
smazaný uživatel

LoloLOW..

Reagovat
smazaný uživatel

...tohle ale taky celkem.. kurva

Reagovat
Infi

Tohle je fakt dobré

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nezajímavá liga, jediný co stojí za sledování je boj o udržení

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo (resp. nepamatuje si někdo z předešlých ročníků) jak to bylo s posezónní fiestě na Nou Campu? Jedná se mi hlavně o případ, že by Barcelona vyhrála LM, zajímalo by mě, kdy by se to konalo, jestli jsou volná místa, případně jestli je nějaké vstupné. Přemýšlím totiž, jestli se nevydat na Canaletas a mrknout na finále tam, ale tohle by byla mnohem lepší varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kto prehral stávku?

Reagovat
smazaný uživatel

já, Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale hnusný nick, ale našťastie je to len sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

původně jsem si to myslel taky, ale potom jsem pochopil, kde se nalézá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

irónia ako vyšitá

Reagovat
smazaný uživatel

Není, najednou jsem si uvědomil, jak jsem po celé ty roky Realu jako takovému a fanouškům křivdil. Fantiastická historie klubu je prostě úžasná a nezpochybnitelná. Já ten tým snad miluju

Reagovat
smazaný uživatel

buď pokračuješ v irónii alebo ťaháš nad 4 promile

Reagovat
Rssa

Co se za mě vydáváš???

Reagovat
Rssa

Kdo by to mohl být? Nějaká zlá duše

Reagovat
Kily

já vím, ale tobě to neprozradím, neplatíš

Reagovat
Rssa

Tak napadá mě jeden člověk, co už v podstatě nemá co ztratit...A já ti už zaplatil, ti to nedošlo?

Reagovat
Kily

možná jo, budu to muset překontrolovat, já sleduju změny jenom v kolonce milionů, ne tisíců

Reagovat
Rssa

Tak to se tam určitě ztratilo, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš trochu znuděná duše

Reagovat
Rssa

Vždyť ti Plzeň vyhrála, neměl bys slavit skoroTitul?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale udělal jsem si tu velký jméno a nechce se mi tady končit

Reagovat
Kily

jestli toho nenecháš, tak prozradím tvou pravou, nikoli smyšlenou totožnost a bude

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou není sranda

Reagovat
Rssa

mám 3 podezřelé

Reagovat
smazaný uživatel

uz Kopy?

Reagovat
Rssa

To se mi nějak nezdá, že by to nakonec nebyl ten onen?

Reagovat
Rssa

Tak už i Realisti se musí vydávat za fandy Barcelony, aby poznali jak chutná pocit vítěze Dobrý pokus, CJP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Že ti není hanba, Carlosi Juane Pablo, vydávat se za čerstvě založený nick

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No dobrý už

Reagovat
Rssa

In your face!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kily

nick Artyukhin_je_kral už asi tvůj nebude, co?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Hele, mám jich hodně, ale tohle fakt ne. Navíc po včerejšku bych si takovejhle nick ani nemohl udělat. Zmrd jak srazil Rachunka, jsem myslel, že rozmládim televizi

Reagovat
Kily

asi nějakej Slovák, co cítil potřebu nám vrátit haluzáckou porážku díky náhodné brance hledal jsem, jestli někde něco nepsal, podíval se pod PL a zjistil, že tamní spodina je dementnější než španělská spodina, když se tam chlámou hloupému vtipu, který tady nikomu nestál ani za reakci

Arťuchin je hajzl, ale on dneska svou práci odvedl dobře - naši se pak začali bát a Rusové se dostali do hry. Druhou věcí je samozřejmě to, že při výkonu práce zašel o něco dál, než do povolují pravidla

Reagovat
Rssa

Nejvíc mě ale dostalo (negativně), jak si po tom zfaulování Rachůnka ještě s Radulovem ťukl pěstí a oba se usmáli. To bych vraždil.

Reagovat
Kily

Radulov je největší ruská děvka, tomu dlouhodobě nejvíc přeju blízké seznámení s mantinelem a kvůli tomu pravidelně doufám v souboje Ruska s Kanadou. On měl z Rachůnka ještě prdel, s tímhle hajzlem se může měřit snad už jenom Prasonger

Reagovat
Rssa

Přesně, zákeřný hráč. Já si taky přeju souboj Ruska s Kanadou a aby se tam všichni pobili a rozhodčí dával tresty i do dalších zápasů

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale mně se pak líbil rozhovor ve studiu s Hadamczszczsz, jak se ho ptali, co že řekl ruský lavičce, jak zachytily kamery. A jak asi půl minuty netušil, co má říct. A nakonec z něj vylezlo "hájil jsem zájmy hráčů"

Reagovat
Losinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nebo ňákej člen místní ruský skvadry Ale tím vtipem netuším, co máš na mysli. Teda jestli to bylo dneska, tak jsem to musel přehlídnout, protože tohle kolo jsem si pročítal...

Samozřejmě, on udělal to, o co mu šlo. O co celýmu Rusku šlo. Rozházet nás. To se mu povedlo. Ale s tím souvisela největší chyba - rozhodčí nevyloučil. Ještě tam stál dva metry od toho - skoro až uhybá tomu střetu - a nic. Ale o to jsem pak cítil větší zadostiučinění.

Reagovat
Kily

toho Bin Ládina, tam z toho mají druhé Vánoce, tady nikomu nestálo za to se na ten vtip třeba jenom vyzvracet

Reagovat
smazaný uživatel

Je to povedená nadsázka. To že se fans Barcelony neuměj zasmát sami sobě bych tu tolik nevychvaloval. Přitom sebereflexi (aspoň malou mají a Busquetsovo herectví už jim taky kazí dojem z fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda mane, tak je vaše demence nakonec naše chyba ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasmát se povedenýmu vtipu je demence?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to ne, demence je lepit tento vtip na jeden a ten samý web 150x a divit se, že se dotčení nedokáží tomuto TAK POVEDENÉMU vtipu zasmát ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vtip je pod PL JEDNOU a ne stopadesátkrát. Zasmálo se mu pár lidí podobně jako jakýmukoli jinýmu vtipu např. Balotelli vs. rozlišovák, tak tu z toho nedělejte demenci nebo druhý Vánoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Na diskuse o PL moc nelezu, ale jelikož jsem tam ten vtip potkal a jelikož tam teda teď byl asi znovu, tak tam musel být i víckrát. Ale hlavně - ten vtip už byl několikrát (uznávám, ne stopadesátkrát, ale minimálně 5x ...) už tady pod PD, tak prostě už prostě nudí i nestranného Kilyho. Víc asi k tomu není potřeba dodávat.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

"...nestranného Kilyho"

Taky se dá polemizovat

Reagovat
Kily

hmm, IIHF chce vymýtit z evropského hokeje zákroky na hlavu a na krk, ale podle zástupců IIHF byly jeho zákroky v souladu s pravidly. To vypadá na slušný boj s větrnými mlýny

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jo, tohle. To se teda nijak zvlášť nepovedlo no. Ale i to něco svědčí o místní kvalitě

Reagovat
Carlos Juan Pablo

*Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem teď přiznal v rozhovoru Obama, že o té akci NEBYL Pakistán informován. To pro Kubyse a Tsigiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Obamova slova, kterými chtěl omluvit, že nebyla pakistánská vláda předem informována o akci, při níž byl zabit Usáma:

"Neřekl jsem to mnohým lidem v bílém domě, neřekl jsem to své rodině. Proč bych to měl říkat lidem, které vůbec neznám".

No to si snad ten samolibej .... dělá srandu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s podezřenim (zřejmě oprávněnym), že Pákistán Bin Ládina kryl, opravdu neni na místě se divit, že nebyl informován o takovýhle akci.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono šlo spíš o to, že Kubys mě tady kritizoval, že nemám pravdivé info a že byl prý Pakistán informován předem.

Ale hlavně - jestli Pakistán Usámu podporoval nebo nepodporoval, je úplně irrelevantní. USA nemají patent na rozum a, ač by hrozně chtěli a i se tak chovají, nejsou žádným světovým policajtem, který by si dělal, co by chtěl. Jsou nějaká pravidla a USA nemůže udělat vojenskou akci na území jiného svrchovaného státu, aniž by k tomu měli oporu v nějaké rezoluci OSN a podobně. Nebo pokud by neměli POVOLENÍ od toho svrchovaného státu, že takovou akci můžou provést.

České republice by se taky nelíbilo, kdyby bez jejího svolení americké komando rozstřílelo například hotel v Brně pod záminkou toho, že tam byl ruský terorista. Nebo by ti to bylo milé?

Reagovat
smazaný uživatel

S tim, že Americká zahraniční politka je agresivní a sobecká máš samozřejmě pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

nehledě na to, jak se vyvíjí vyšetřování, jak ten přepad vlastně vyvíjel. Já z toho cítím něco podozřelého. Jak jsem psal už jinde - Obamova podpora veřejnosti dost klesala a po přepadu vzrostla o cca 15 % ...

Reagovat
smazaný uživatel

Do tohodle bych se nepouštěl od možnosti, že Ládin neměl s útokem 11.září nic společnýho až po to, že byl zabitej už v Tora Bora, nebo že si teď žije někde na Bahamách.....

O tomhle prostě nemám žádný informace, krom těch mediálních a těm se věřit zkrátka nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, média otisknou, co se jim hodí, co lidi čtou a co je zajímá. Pravdivost nebo vyváženost mnohdy neřeší. Proto je důležitý informace filtrovat a hlavně je nenacucávat jak houba, ale zamyslet se nad tím.

Reagovat
$dolar$

Spis otisknou to co dostaji narizeno

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to taky

Reagovat
smazaný uživatel

uz to neries tolko,lebo pri kazdom spomenuti toho vychcaneho statu sa mi otvara vo vacku nozik...By som chcel na jeden den(okrem inych schopnosti ) mat schopnost vidiet,kolko spinavosti sa uz upieklo v Bielom dome a kolko ich upiekli pani z CIA a FBI

Reagovat
johan14

Niekedy mám pocit že toto je súkromný web pre jiri - fcb. Ku všetkému a celý deň píše svoje zaujaté komentáre. Ty niekedy aj pracuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom skupina na FB- The awkward moment when you realise that Osama Bin Laden made 7 horcruxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Co to je za nick?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

Tos mi to teda vysvetlil A co znamena to Por Que?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo

Reagovat
$dolar$

Proc by nemohl Villarreal skoncit 3.?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je o 5 bodů za vale ?

Reagovat
$dolar$

A 3 kola do konce, tak kde je problem?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz prehravame...to je humoreska.Na nete hokej a SPORT 1 zaznam Realu.Tak aspon daco

Reagovat
smazaný uživatel

Nuri Sahine, vítej v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele