35. kolo
08.05.2011 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Villarreal CF 0:0

Utkání s nezvyklým časem výkopu mezi Mallorcou a Villarrealem snad ani nemohlo skončit jinak. Oběma týmům už o nic nejde, domácí mají záchranu dávno zajištěnou, Žlutá ponorka je zase bezpečně čtvrtá. Zápas nenabídl atraktivní podívanou a diváci, kteří zavítali na stadion Iberostar, se po celých devadesát minut nudili, neviděli ani jeden gól.

V deváté minutě se na levé straně pěkně uvolnil Emilio Nsue, jeho technická střela zpoza šestnáctky ale branku Villarrealu minula. V osmnácté minutě měl první šanci Žluté ponorky Nilmar, po centru Santiho Cazorly však hlavičkoval nad branku. O minutu později byla k vidění největší šance celého zápasu, nejlepší střelec Villarrealu Giuseppe Rossi ovšem nastřelil pouze tyč!

V závěru poločasu se do dvou slibných možností probojovali domácí, Weba vychytal skvělý Diego Lopez, o pár sekund později pak Ramis hlavou po rohu minul. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, což vlastně asi vyhovovalo oběma týmům.

Druhé dějství už patřilo převážně domácí Mallorce, hned po minutě se dostal k přihrávce Nsueho Webo, jenže Diego Lopez proti jeho hlavičce znovu nemusel zasahovat. V padesáté minutě nebezpečně střílel Nsue, Lopez byl na místě. O šedesát sekund později se ke střele prokousal na druhé straně Nilmar, tu mu však tečoval stoper Ramis a míč tak k Luxovi sotva došel.

Deset minut před koncem připravil střídající Wakaso obrovskou možnost pro Nilmara, ten však šanci rozhodnout utkání odmítl. A když v nastaveném čase netrefil balón ideálně Ienaga, skončil zápas zaslouženou remízou 0:0.

Bod pro Villarreal znamená definitivní zajištění čtvrté pozice, která znamená předkolo Ligy mistrů. Mallorca je dvanáctá a jak evropské poháry, tak sestupové pozice jsou daleko.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra zlutaku 0:2

Reagovat
Veselac

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele