Primera División souhrn - 34. kolo

26.04.2008, 22:14, aktualizováno 27.04.2008, 23:05
Komentáře a souhrny
Real Madrid bez potíží zdolal Bilbao a o titul už jej může připravit snad jen zázrak, čtyři kola před koncem má náskok 10 bodů. Jeho jediným konkurentem zůstává Villarreal, jenž uspěl na hřišti Betisu, po prohře v La Coruňi odpadla Barcelona. V boji o čtvrté místo nevyhrál ani jeden z trojice Atlético, Santander a Sevilla. Výměna trenéra pomohla Valencii, poradila si s Osasunou.

Deportivo La Coruña - FC Barcelona 2:0

26.04.2008 20:00

Góly: 54. Juan Rodríguez, 76. Pablo Amo

Barca s náhradníky nestačila na rozjeté Deportivo a zaslouženě prohrála 2:0. La Coruňa byla po celý zápas lepším týmem, zisk tří bodů pro ní představuje další krok v cestě za účastní v evropských pohárech.

Frank Rijkaard sice ujišťoval, že se Barca plně soustředí na ligu, ale úvodní jedenáctka jasně ukázala pravý opak. V bráně se poprvé od zimního přestupu objevil gólman José Manuel Pinto, v základu nastoupili i Sylvinho, Thuram či Gudjohnsen. To domácí nastoupili v plné síle.

Katalánci každopádně ze začátku naznačovali, že by nemuseli odjet z El Riazor s prázdnou. Za zmínku stojí Zambrottova dalekonosná rána či výborný pas Bojana Krkice na Gudjohnsena, islandský hráč ovšem zaváhal. Bylo to nicméně Deportivo, které mělo největší šance – Angel Lafita pálil výborně, ale neuspěl, stejně jako v dvojité šanci Xisco, jenž dokonce orazítkoval konstrukci brány. Juan Rodríguez se ocitl sotva metr před brankou, ale přesto dokázal minout.

Po změně stran byla převaha svěřenců Miguela Ángela Lotiny ještě hmatatelnější, což se velmi brzy projevilo. Kombinaci Manuela Pabla s Lafitou zakončil druhý jmenovaný přhrávkou na Juana Rodrígueze, který již tentokráte nezaváhal. Rijkaard poslal na hřiště Deca, ale bylo jasně znát, jaké priority hráči katalánského klubu mají, chybělo nasazení, bojovnost i fyzické síly.

Deportivo se stáhlo o něco více do obrany a pouštělo se do nebezpečných brejků. V závěru přišel definitivní úder. Míč ze standardní situace na vzdálenější tyči našel Pabla Ama a ten hlavou poslal hosty do kolen. Málokoho ze Ciudad Condal bude tato porážka v případě postupu do finále Ligy mistrů zajímat, ale pokud se neuspěje ani na Old Trafford, čeká hráče Barcelony peklo.

Více informací k zápasu

Real Murcia - Sevilla FC 0:0

26.04.2008 22:00

Góly: -

Murcia remizovala doma se Sevillou a prakticky tím ztratila poslední reálnou šanci zachránit se v soutěži. Sevilla si zase komplikuje cestu do evropských pohárů, i když zůstane i po tomto kole šestá. Domácí nastoupili se třemi útočníky, jimiž byli Goitom, Alonso a Dani Aquino. Aquino je velký talent murcijského fotbalu, je mu teprve 17 let a hrál už svůj devátý zápas v Primera Division. Pro karty ale chyběli obvyklí hráči středu zálohy Arzo a Movilla. Hosté zase vyrukovali s pětičlennou zálohou, před kterou operoval osamocený Fabiano.

Už ve třetí minutě zahrozila Murcia. Zahrála nebezpečně trestný kop a Palop musel míč likvidovat nadvakrát. V deváté minutě se zranil domácí Kabous a nahradil jej Abel. Utkání bylo vyrovnané, ve 20. minutě se nedohodli domácí Pignol s gólmanem Carinim, ale před hráči Sevilly stačil další murciský odvrátit míč pryč. Pár minut pak byl ošetřován domácí Mejía, ale vrátil se na plac s obvázanou hlavou. V brejcích Sevillly byl nejprve chycen v ofsajdu Jesús Navas, o chvíli později střílel Luis Fabiano vedle branky. Ve 42. minutě poslal míč mezi obránce Renato, míč se dostal až ke Capelovi, ale ten zamířil mimo.

Do druhé půle vstoupila lépe Sevilla, ale Jesús Navas vypálil nad. V 54. minutě založil akci Daniel Alves, Fabiano se obtočil kolem obránce, loboval i gólmana Cariniho, ale míč skončil na tyči. Hosté posilovali útok, za Poulsena přišel Arouna Koné. V 60. minutě pálil dělovkou pěkně z trestného kopu domácí Iván Alonso a balon prosvištěl těsně vedle šibenice. Murcia ožívala, Abel ale nepřešel přes Fazia, De Lucas střílel z první nepřesně. Po přihrávce hostujícího Maresky zase zakončoval těsně vedle Koné, ale vzrušení bylo zbytečné, pískal se ofsajd. Další trestný kop měli domácí, Dani Aquino střílel po zemi podél zdi, ale Palop míč vyrazil. Poslední možnost měla Sevilla, ale po centru zleva hlavičkoval těsně vedle levé tyče Fazio.

Více informací k zápasu

Valencia CF - CA Osasuna 3:0

27.04.2008 17:00

Góly: 20. David Villa (pen.), 51. Juan Mata, 83. Joaquín

Valencia po čtyřech porážkách v řadě konečně zvítězila, když na domácím stadionu porazila 3:0 Osasunou. Nový kouč Los Ches Salvador Gonzalez "Voro" si tedy připsal vítěznou premiéru. Díky zisku tří bodů se netopýři posunuli v tabulce na čtrnáctou příčku, náskok na sestupové pozice je nyní čtyřbodový. To Osasuna si po druhé prohře v řadě v tabulce pohoršila a klesla až za svého dnešního soka na patnáctou příčku.

Rozhodující akce utkání přišla v 17. minutě, kdy hostujícím zadákům unikl domácí útočník David Villa, kterého v pokutovém území poslal k zemi brankář Ricardo, jenž za svůj zákrok uviděl červenou kartu a navíc měla Valencia k dispozici pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil sám faulovaný Villa, který překonal brankáře Elia, jemuž uvonil místo Juanfran. Zdvojnásobit vedení poté mohl David Silva, vyznamenal se však Elia. Na druhé straně byl blízko vyrovnání Azpilicueta, jenž z přímého kopu pálil těsně mimo. Valencia svého soupeře jasně přehrávala, v další šanci se ocitl Villa, Elia předvedl skvělý zákrok proti střele španělského kanonýra.

Druhý poločas začal nepřesnou střelou Jaroslava Plašila. V 51. minutě přišla zasloužená druhá branka v podání hráčů Los Ches, technickou střelou se prosadil Mata. Poté co Valencia přidala druhou branku, tak hráči Osasuny přestali klást odpor úplně. V 82. minutě upravil skóre na konečných 3:0 Joaquin, jenž zužitkoval přihrávku Villy.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - UD Almería 1:0

27.04.2008 17:00

Góly: 90. Jonathan Sesma

Na stadiónu Nuevo Estadio José Zorilla se utkaly dva nejlepší týmy loňského vydání Segunda División. Almería bojovala o fantastickou naději na postup do evropských pohárů, Valladolid o to, aby se opět po roce nemusel do zmiňované Segundy vracet. Hrdinou utkání se stal v nastaveném čase Sesma, který vsítil dost možná nejdůležitější gól Pucely v letošní sezóně.

Valladolid by si přitom vzhledem k průběhu hry zasloužil vyhrát o parník, ale mizerná koncovka dlouho stála proti. Jamile to tam ale padlo, stadión ve Valladolidu propukl ve vlnu obrovského nadšení.

První velká šance na gól přišla ve 26. minutě. A jak se zdá, gól opravdu padl, Álvaro Negredo totiž Víctorův pokus podle všeho vytěsnil až ve chvíli, kdy balón překročil brankovou čáru, rozhodčí Ayza Gámez byl však jiného názoru.

Domácí se tím každopádně nenechali znervóznit a nadále byli lepším týmem, působili více týmově, Almería naproti tomu spoléhala spíše na standardní situace, které ovšem způsobovaly obraně Valladolidu nemalé problémy. Závěr první půle ale patřil Valladolidu. Nejdříve si málem vsítil vlastence Carlos García a poté přišel faul na Alberta Marcose, který byl posouzen jako penáltový. K exekuci se tradičně postavil Víctor, tentokráte se mu to ale vůbec nepovedlo.

Druhá půle nabídla ještě mnohem větší převahu domácích, hosté se zatáhli do obrany a jen tyč je zachránila před Víctorovým přímým volným kopem. Valladolid dále tlačil, ale góly nepřicházely. Krutý trest mohl přijít v 63. minutě, proti Negredovi zachránil své spoluhráče Sergio Asenjo.

V dalších šancích Valladolidu zaváhali Llorente a Sesma, na druhé straně si opět poradil Asenjo, tentokráte proti Crusatovi. Zápas směřoval k remíze, jenže pak napřáhl Sesma a parádní ranou přiblížil Mendilibarův tým k záchraně.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Racing Santander 3:1

27.04.2008 17:00

Góly: 49. Nunes, 82. Óscar Trejo, 90. Daniel Güiza - 86. Aldo Duscher (pen.)

Mallorca porazila o Ligu mistrů bojující Santander, který sice zůstává i po druhé porážce v řadě na páté pozici, na čtvrté Atlético Madrid však už ztrácí dva body. Ostrované se po druhém vítězství v řadě posunuli v tabulce na devátou pozici, na šesté místo zaručující účast v Poháru UEFA ztrácejí svěřenci kouče Manzana pět bodů.

První příležitost měl hostující útočník Smolarek, který stejně jako Jorge Lopez o pár minut později pálil mimo branku stráženou brankářem Moyou. Na druhé straně zahrozil Borja Valero, jenž si naskočil na centr Navarra ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. První poločas příliš vzrušení nenabídl, ve druhém dějství se vše ale dohnalo. Domácí Borja Valero našel ve 49. minutě z rohového kopu Nunese, jenž poslal svůj pokus nekopromisně za záda brankáře Tona a Mallorca se tak dostala do vedení. Další branku viděli diváci na stadionu ONO Estadi v 82. minutě, kdy Colsa poslal katastrofální malou domu na brankáře Tona, u míče byl první útočník Trejo, jenž v pohodě zvýšil na 2:0. O čtyři minuty později Racing ještě vykřesal naději, když Navarro fauloval v pokutovém území Tchiteho a pokutový kop proměnil Duscher. V devadesáté minutě však utkání definitivně rozhodl Guiza, který svoji dvaadvacátou brankou v sezoně upravil skóre na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Atlético Madrid 1:1

27.04.2008 17:00

Góly: 13. Juan Ángel Albín - 39. Sergio Agüero

V malém madridském derby remizovalo Getafe s Atlétikem Madrid. Domácích chyběli Uche, Celestini a Mario, hostům zase Simao a Reyes a tak se na levý kraj obrany postavil Luis García. V dresu Getafe se zase objevili valencijští křídelníci Pablo Hernandez a Gavilán, za Atlétiko opět chytal Leo Franco.

První šanci měli domácí, když Cata Díaz přihrál Gavilánovi, ale ten vystřelil nepřesně. Ve 12. minutě pak do pokutového území nacentroval domácí Cortés a Albín pěknou střelou z voleje k tyči otevřel skóre. Getafe vedlo 1:0. Další akci mělo Atlétiko. Byl to brejk, který potáhl Forlán, přihrál Aguerovi, ale ten střílel z úhlu nad. Jinak se ale hrálo hodně ve střeu, vzruchu před brankami bylo pramálo. Po půlhodině si obnovil své zranění domácí Pablo Hernandez a musel ho tak vystřídat Esteban Granero.

O chvilku později zahrávalo Atlétiko trestný kop, ten byl zdí tečovaný a střela Perníi zapadala pod břevno. Ale Abbondanzieri ji vytěsnil na rohový kop. Pak si do brejku skvěle našlápl Aguero, ale nakonec z křídla špatně přihrál. V 39. minutě bylo vyrovnáno, Aguero dal svůj desátý gól v sezoně. Pomohl si trochu rukou v souboji s Belenguerem, ale odstavil si ho a zvoleje prostřelil Abbondanzieriho. V nastaveném čase vytěsnil nad Abbondanzieri pokus Raúla Garcíi.

V druhé půli zkusil nejprve střílet zdálky hostující Antonio López, ale jeho pokus nebyl nebezpečný. Na druhé straně byl faulován Albín, sám pálil z trestného kopu a míč orazítkoval břevno! Leo Franco se jen díval. V 55. minutě zase střílel z otočky hostující Raúl García, ale trefil jen náruč připraveného gólmana. Před opačnou brankou se po přihrávce Cortése prosadil střelou do šibenice Manu del Moral, ale byl to ofsajd, o dvě minuty později zase pálil De la Red, ale trefil jen obránce stojícího před odkrytou brankou.

Vysoké tempo pak poněkud opadlo. V 76. minutě poslal před hostující branku centr střídající Contra, ale De la Red míč hlavou jen lízl a ten šel do zámezí. Za Atlétiko zase v šanci špatně trefil míč Forlán. V 82. minutě centrovaný míč zasáhl ruku Nacha Camacha a Getafe kopalo penaltu. De la Red ji ale nedal, Leo Franco vystihl směr a vyrazil míč do bezpečí.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - Levante UD 2:0

27.04.2008 17:00

Góly: 9. Ersen Martin, 42. Javier Camuñas

Recreativo Huelva porazilo Levante a drží se stále těsně nad sestupvou hranicí. Domácí nastoupili v očekávané sestavě, jen v útoku doplnil Sinamu-Pongolleho Martin Ersen. Za hosty opět chytal Manuel Reina, v útoku bylo duo Pedro Leon a Alexandre Geijo. Huelvě chyběli Beto a Edu Moya, Levante zase Tommasi, Arveladze a Miguel Angel.

První nebezpečnou akci měla Huelva už ve čtvrté minutě. Centroval Ersen a Sinama-Pongolle trefil tyč hostující branky. V 9. minutě už to ale byla branka! Trefil se právě Martin Ersen, který měl premiéru v základní sestavě, na gól mu přihrál Sinama-Pongolle. Recreativo svého soupeře drtilo, další branku vstřelil Aitor, ale ten nebyl pro předchozí Sinamův faul uznán. Domácí motor zálohy Martins se zranil a musel ho nahradit Barber. První akce byla až ve 25. minutě, ale pokus Leona vyrazil Sorrentino na roh. Na druhé střele střílel nepřesně Sinama. Druhý gól přidal domácí Camuňas v 41. minutě. Ten zachoval chladnou hlavu a proměnil přihrávku od Ersena. Ještě do půle měl další šanci výborný Camuňas, ale pálil těsně nad.

I v druhé půli o sobě dal vědět Camuňas, ale Serrano s Reinou jeho centr odvrátili, gólman Reina včas odkopl míč i před nabíhajícím Sinamou. Neškodní hosté střídali, za Courtois přišel Riga. První pořídnou střelou hostí na branku byla až ta v 61. minutě Serrana. V domácím dresu nahradil Ersena Varela. A ten se také dral do další šance, před Reinou ale nepřihrál volnému Sinamovi, a ten se na něj podíval vyčítavě. V 85. minutě ještě zahrozil domácí střídající Javi Guerrero, ale po centru Varely neusměrnil míč do prázdné branky. Domácí jsou blíže záchraně, hosté už naopak téměř jistí sestupující.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Zaragoza 1:1

27.04.2008 17:00

Góly: 59. Albert Riera - 84. Ricardo Oliveira (pen.)

Espanyol doma remizoval se Zaragozou, což je velký neúspěch pro oba celky. Katalánci tím dávají definitivní "sbohem" evropským pohárům, Los Maňos se naopak o něco přiblížili Segunda División, což by pro Zaragozu byla naprostá katastrofa.

Ale co naplat, remíza je zaslouženým výsledkem. Žádný ze soupeřů si vyhrát nezasloužil, prohra by zase byla příliš krutá. Hosté s hráči jako Ricardo Oliveira či Pablo Aimar ukázali, že boj o udržení je pro ně ohromně těžký. Zaragoza jakoby zapomněla hrát fotbal, to stejně ostatní platí o Espanyolu, který už šest kol v řadě nevyhrál.

Domácí každopádně byli v prvním poločase aktivnější, snažili se něco vymyslet, i když se jim to příliš nedařilo. K zajímavějším momentům patřily akce Riery či Torrejóna, ale nejednalo se o nic, u čeho by byla větší šance, že se otevře skóre. To stejné se dá řici o střelách Gabiho a Aimara na druhé straně. Jinak byl k vidění spíše boj o střed hřiště, v pokutovém území se míč většinou příliš neohřál.

Kvalita zápasu se nezlepšila ani po přestávce, alespoň však přišly branky. Ještě před tím měl šanci Parades, ale před Kamenim neuspěl, a tak se trestalo. Navrátilec do sestavy Riera překvapivil gólmana Césara v 59. minutě a jelikož Zaragoza poté působila neškodně, zdálo se rozhodnuto.

Los Periquitos mohli dokonce zvýšit, ale Luis García nedokázal zakončit pas Rufeteho, když byl César již překonaný. Pět minut před koncem přišlo vyrovnání. Rufete zahrál v pokutovém území rukou, což není zrovna nejšťastnější, a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten bez problémů proměnil Ricardo Oliveira a zařídil hostům bod. A mohlo být pro Espanyol hůř, Sergio García však v poslední minutě trefil pouze tyč...

Více informací k zápasu

Real Betis - Villarreal CF 0:1

27.04.2008 19:00

Góly: 16. Marcos Senna

Villarreal vyhrál nejtěsnějším možným rozdílem na hřišti Betisu Sevilla a potrvdil tak svoji druhou pozici, na třetí Barcelonu má po tomto kole už čtyřbodový náskok. Betis zůstává v tabulce na dvanácté pozici.

Domácí začali aktivněji a dostali se také do první šance, Xisco ale pálil z otočky jen do připravených rukavic brankáře Diega Lopeze. V další akci pálil mimo Jose Mari. V 16. minutě z čista jasna vypálil téměř z poloviny hřiště kapitán Villarrealu Marcos Senna, jehož chytrý pokus z více než čtyřiceti metrů skončil za zády vyběhnuvšího gólmana Casta – 0:1. Betis zkoušel ihned odpovědět, Xisco však pálil v dobré pozici mimo. Agilní Xisco byl i u další akce Betisu, španělské křídlo ve službách Verdiblancos vychytal výborným reflexem Diego Lopez. Na druhé straně pálil velmi tvrdě Nihat, skvělý zákrok předvedl Casto, jenž vyrazil střelu tureckého útočníka na roh.

Velkou šanci spálil na začátku druhého dějství domácí útočník Jose Mari, jenž v dobré pozici pálil do boční sítě hostující branky. Domácí se snažili o vyrovnaní, nedokázali se však dostat do vyložené příležitosti, do té se dostal na druhé straně střídající Matias Fernandez, jenž po krásné individuální akci nechal vyniknout brankáře Casta. Třináct minut před koncem předvedl fantastický zákrok Diego Lopez, jenž se vyznamenal proti střele Iliče z malého vápna. V závěru utkání si poradil brankář Casto s přímým kopem Matiase Fernandeze.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao 3:0

27.04.2008 21:00

Góly: 14. Javier Saviola, 74. Arjen Robben, 77. Gonzalo Higuaín

Oslavy titulu Realu Madrid se odkládají. Bílý balet sice zvítězil přesvědčivě v domácím utkání nad Athleticem Bilbao 3-0, ovšem díky výhře Villarrealu ještě nemůže slavit druhý mistrovský titul v řadě. Baskický tým si prohrou zkomplikoval cestu do evropských pohárů.

Domácí nastoupili v očekávané sestavě, jediným překvapením byl start Savioly na úkor Robbena. Hosté z Bilbaa žádnou podstatnou změnu v sestavě neučinili. Zápas začal nepřesnou střelou Robinha hned v první minutě. Real Madrid převzal otěže zápasu do svých rukou a už ve 13. minutě se mohl radovat. Navrátilec Saviola se zmocnil odraženého míče po střele Robinha a chybě brankáře Armanda a otevřel skóre zápasu: 1-0!

Athletic odpověděl několika šancemi, které však nedokázal proměnit. V dobré formě hrající Llorente se neprosadil proti nekompromisnímu Pepemu. Real si vypracoval další šanci až v 27. minutě, kdy pálil Robinho po průniku Savioly, ale příležitost zmařil zákrok brankáře Armanda. O minutu později hlavičkoval těsně nad břevno Sergio Ramos.

Pak se dvakrát zaskvěl Iker Casillas. Nejprve vyrazil nad branku hlavičku Etxeberrii a poté zneškodnil i pokus Garmendii. Ovšem nejlepší příležitost ke skórování zmařil madridský brankář ve 37. minutě, kdy rozhodčí Borbalán odpískal faul Heinzeho na Llorenteho v pokutovém území. Střelu Garmendii vyrazil Casillas senzačním zákrokem nad břevno.

Poslední velkou příležitostí byla rána Savioly zpoza vápna, kterou vystihl brankář Armando. Po poločase šel do kabin s těsným náskokem domácí tým.

V druhé polovině se uvedl pěknou střelou Gurpegui, ale mířil mimo, stejně jako o několik minut později Susaeta. Pak přišly dvě velké šance Realu. V 59. minutě po kombinaci Savioly s Raúlem pálil mimo Sergio Ramos a o dvě minuty později po brejku v početní převaze netrefil branku po přistrčení Gutiho Sneijder. O dalších pět minut později střílel mimo po hezké kombinaci zase Guti.

Trenér Schuster sáhl ke střídání a to se mu vydařilo. Místo Robinha a Raúla přišli Robben a Higuaín. A hned v 74. minutě se mohl vystřídavší Holanďan radovat. Guti vysunul po pravé straně Higuaína, jehož přesný pas na malé vápno dorazil přesně Robben. O dvě minuty nato se radoval i Argentinec, který sebral odražený míč a bez váhání zavěsil. Zápas byl rozhodnut.

V 79. minutě zachránil čisté konto Casillas dobrým zákrokem proti střele Aduritze. Bílý balet se i nadále dostával do šancí, ale ani Saviola, Higuaín či Ramos už vedení nezvýšili. Real Madrid je přesto o krok blíže k obhajobě titulu a pokud zvítězí v příštím kole na hřišti Osasuny, může oslavovat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid34243771:3075
2.Villarreal CF34205955:4065
3.FC Barcelona341710762:3361
4.Atlético Madrid341671159:4455
5.Racing Santander341581138:3653
6.Sevilla FC341641464:4852
7.Deportivo La Coruña341471345:4349
8.UD Almería341391236:3748
9.RCD Mallorca341114959:4847
10.Espanyol Barcelona341381341:4547
11.Athletic Bilbao3412101236:3646
12.Real Betis341281442:4644
13.Getafe CF341191439:4342
14.Real Valladolid341191440:5342
15.Valencia CF341261639:5442
16.CA Osasuna341171633:3840
17.Recreativo Huelva3410101437:5440
18.Real Zaragoza349111445:5538
19.Real Murcia34791829:5330
20.Levante UD34742329:6325

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (132)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už dlouho jsem u zápasu Barci nebyl tak v klidu jako dnes. Po přečtení sestavy se vytratila veškerá očekávání a dopředu jsem počítal s prohrou. Taky se ukázalo, že Rijkaardovi už o ligu vůbec nejde a to ani o druhé místo. Což fakt nechápu.

Jsem rád, že si zachytal Pinto, i když vzhledem k průběhu mi ho bylo až líto.

Reagovat
smazaný uživatel

uplne suhlasim..uz davno som sa prestal na zapasy Barcy tesit lebo viem ze zas budem otraveny z hry..vysledky uz tak vazne neberem ale hra je otrasna..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale už jen 4 zápasy v lize a pak s příchodem nového trenéra snad nastanou lepší časy.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno se podřizuje Moskvě. Rozdíl mezi druhým a třetím flekem zas takový není, alespoň nás předkolo přimněje v přípravě nic nevypustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že se vše podřizuje LM a možno, ale tohle bylo fakt moc. Hrít bez tvořivého hráče v záloze, v útoku mladíky + na hrot se nehodícího se Henryho . Šlo to udělat o dost lépe a i tak šatřit opory. A nechápu, proč nešetřil i Toureho od začátku.

Jinak Pinto sice za góly nemohl, ale jinak podal špatný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za ty překlepy

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale mě to ani nevzrušuje, dneska jsem to kupříkladu ani nesledoval, podobný výkon jsem očekával...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to naopak přijde naprosto logické.

Reagovat
smazaný uživatel

Je logické šetřit hráče, ale není logické se na to úplně vykašlat!

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem to není logické?

Sezónu zachrání jen LM, nikoli druhé místo, to už je ted zcela vedlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě není jedno, jestli budeme druzí či třetí nebo dokonce čtvrtí. A jde taky o nějakou důstojnost, ne? Takhle na to kálet není důstejné pro klub jako je Barca. Navíc LM není vůbec jistá a je pohodlnější jít do příští LM přímo, než přes předkola atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by porážka 2:0 na hřišti mimentálně nejlepšího týmu ligy nebyal důstojná. Byli lepší, zaslouženě vyhráli, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já píšu o našem přístupu, né o výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči, co byli na hřišti, se snažili, ale brankář zkrátka nebyl sehraný s obranou, únavená a nesehraná záloha byla přehrána výborným soupeřem a útok byl zkrátka proti pětičlenné zdi takřka bez šancí. Depor je zkrátak rozjetý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sestavy jasně vyplývá, že ten zápas jsme hráli pomalu jen z povinosti, což je pro mě nepochopitelné a je mi z toho na nic. Vím, že ti co nastoupili, se snažili. Ale bylo víc než jasné, že s tou sestavou nemáme šanci. Těch změn stačilo jen pár a ten zápas by vypadal hned jinak. Třeba bychom ho i tak prohráli, ale zanechali bychom lepší dojem a přece jen i to druhé místo je lepší než třetí či čtvrté, které nám taky dost hrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho bys tam teda dal, smím-li se zeptat. A ber proísm na vědomí, že za tři dny hrajeme nejdůležitější zápas roku.

ZA další mi přidje torchu divné se pořád ohánět tím druhým místem, protože je silně nepravděpodobné, že bych i s lepší sestavou na Deporu alespoň bodovlai, natož pak vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo je sice rozjeteté, ale zase tak úžasně nehrálo, abychom tam nemohli bodovat. Jinak já bych šetřil Messiho, Iniestu, Milita a Toureho. Nikoho jiného. Takže sestava mohl vypadat asi takto: Valdes - Zambrotta, Puyol, Marquez, Sylvinho - Deco, Edmilson, Gudjohnssen - Bojan, Eto´o, Henry. Případně Xavi mohl naskočit v průběhu nebo on by hrál od začátku a pak by ho vystřídal Deco. Dos Santos by oživil hru v druhé půli. Něco takového. Hlavně s tvořívým hráčem v záloze po celý zápas a útokem, který má šanci se prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

TAk to je s prominutím hrozná kravina. Eto'o., který toho za každý zápas naběhá nejvíc a ted hraje neustále devadesát minut každé utkání by měl hrát, Deco??? Který se sotva vrátil po zranění... JInak jsi tam nezměnil prakticky nic, jen bys ještě šetřil Yayu, což zas neudělal Rijkaard.

Reagovat
smazaný uživatel

Deco i tak hrál a já psal, že by nehrál celý zápas. Eto´o by taky nemusel hrát celý zápas, ale nemyslím si, že by měl problém ho i tak odehrát. Včerejší záloha jako by nebyla, nikdo z nich nebyl schopen nic vymyslet a když přišel Deco, tak bylo už po zápase. A útok byl taky o ničem. A to já bych případně změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Deco i tak hrál, tak co se ti teda nelíbí, když by stejně nehrál cleý zápas. Nás klíčový záložník se vrací po zranění po dvou měsících a ty bys ho hned nechal hrát tři zápasy v šesti dnech, geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Deco odehrál většinu zápasu proti ManU, včera by i dle mě odehrál jen část. Jde o to, že by hrál Xavi, takže by celý zápas byl v záloze někdo schopný tvořit a dát přihrávku do útoku a né do té parodie.

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc hezké, jenže mi potřebujem hlavně fyzicky připravené hráče semifináe Ligy mistrů, ne na utkání proti deporu, které bycho mstejně nevyhráli a kde nás porážka opravdu nebdue mrzet tak jak ono úterý.

A Deco dva měsíce nehrál, dát ho od začátku na tři zápasy během šesti dnů je naprostá kravina, to je snad úplně jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nastoupí v úterý, tak stejně bude hrát ve třech zápasech po sobě a tak by to bylo i dle mé varianty. Hráči by měli být fyzicky připraveni to zvládnout (teď nemyslím toho Deca, ale ten zbytek). A rozhodně nesouhlasím s tím, že bychom neměli šanci na Deporu bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne tři zápasy od začátku, což je pochopitelnmě velký rozdíl. Hráči by to měli být schopni zvládnout, ale nejde o to, aby to nějak zvládli, ale aby byli fit co nejvíce, což pochoipitleně budou v případě odpočinku.

A Deco dva měsíce byl zraněný, takže on by to opravdu zvládnout nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto větu si asi opomněl: " nebo Xavi by hrál od začátku a pak by ho vystřídal Deco". Nikdo ze záložníků včera v první poločase nebyl schopen dát přesnou přihrávku, jen Bojan, když si pro míč seběhl. To by dle mě nenastalo. Eto´o by mohl hrát od začátku a pak by jako oživení naskočil Dos Santos a né k ničemu Ezquerro, takže i útok by měl kvalitu. V bráně by nebyl zmatkující Pinto (za góly ale nemohl), ale Valdes. To vše by možná pomohlo, možné ne, ale určitě by bylo vidět, že nám v lize o něco jde (jako že dle mě jde) a že chceme bodovat a né si jen přijet pro porážku, tak jak tomu bylo. A jsem hodně zvědav, jak odehrajem zbylé zápasy v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi už je něco jiného, tam se o tom můžem bavit, ne snad že by XAvi byl schopen dát finální přihrávku že...

Pinto b y v bráně nebyl, ale kdyby se nám zranil VAldés, tak můžem na finále LM zcela zapomenout, protože Pinto zkrátka není s obranou sehraný a dopadlo by to katastrofálně. Ale tak třeba bychom na oplátku urvali bod z Deportiva, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se může Messi zranit na tréninku a je to taky v pr... Nebo jsme ten zápas mohli kontumovat ve prospěch Deportiva. Stejně to tak nakonec dopadlo, takže bychom ušetřili třeba i cestu.

Navážu na to s tím koncem ligy, že v neděli nás čeká Valencie, ale pak Real, takže opět budeme šetřit síly? A ty zbylé dva zápasy po el classicu pak už budou o ničem, takže je taky vypustíme? Ale proč né, jen by to dokumentovalo celou tuto na h... sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o minimalizaci rizik, přece nebudu hrát ruskou ruletu jen proto, že mě stejně může trefit meteorit.

Nevím, proč vypouštět další zápasy, finále se snad hraje tři dny po zápasu s Valencií nebo co? Já myslel že až za měsíc... Co je to za srovnání?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že zdravý hráč nenáchylný na zranění odehraje zápas, není ruská ruleta. O finále může být řeč případně až v úterý. A jak jsem psal, jde mi o přístup. V zápase s Deportivem jsme ukázali, že už je nám liga úplně volná, pač to nebylo jen o šetření hráčů, a proto píšu o těch dalších ligových zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Deco, Messi i Eto'o jsou v posledních měsících náchylní na zranění dost.

S deporem jsme ukázali, že prioritou je LM, jelikžo další zápas je přípaně až za měsíc, tak jsou úvahy o dalším vypuštěníé nesmyslné.

Reagovat
smazaný uživatel

Deco stejně hrál a Eto´o mohl hrát taky alespoň část zápasu, to samé Xavi a Valdes. To, že jsme takto vypustili zápas a tím pádem boj o druhé místo, je pro mě nepochopitelné, i když máme před sebou mnohem důležitější zápas, ale i na mém příkladu je vidět, že jsme mohli šetřit hráče a přitom chtít ten zápas vyhrát. Druhé místo je realita, třetí či čtvrté je potupa.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí místo je úplně stejné jako druhé, orpavdu mě ten rozdíl nevzrušuje a nejsem jediný. Předkolo mátaky své výhody.

Jinak jeidné, co ty bys podle všeho udělal, tak bys tam navíc poslal Eto'oa a Xaviho, což jsou teda vskutku razantní změny, díky kterým bychom snad na Deporu bodovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejné to není, pro mě určitě ne a je mi jedno, co na to ostatní. Ty změny by stoprocentně pomohli a bylo by vidět, že nám liga není úplně volná.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nedala 4 zapasy po sebe gol tusim ... to coooo

nechcem si predstavit ake zemetrasenie bude v lete....jedine co ich zachrani je LM ale ...noo neviem ci je to realne ...

Reagovat
smazaný uživatel

je! aby jsme se v uterý ještě nedivili

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední 3 zápasy bez gólu (počítám i CHL)...jinak za posledních 5 zápasů v PD má barca 3 body za remízy a skore 4:7

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neres, pokud to v utery zvladnou tak naka liga bude k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím, že na Old Traford něco uhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Co dokázala La Coruña v posledních deseti zápasech Od sestupových pozic k pohárům

Reagovat
smazaný uživatel

tj

posl.14 kol bilance 10-2-2, myslím že za to období nejlepší v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já se bál, že budou mít problémy ligu zachránit (Jednu dobu byli snad předposlední), je super, že se dostali na sedmý flek, z celého srdce jim ty evropské poháry přeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám v pondělí článek.

"Valdés: O titul se ještě porveme."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale povie to Rijjkard

Reagovat
smazaný uživatel

Na Manchester v sestavě Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Yaya, Xavi, Deco - Iniesta, Eto'o, Messi a pořádně jim tam zatlačíme oči.

BARCA!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes vam zatlacili oci deprtivo..a ta vasa ofenziva pocet strel

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že ani ne, my ten zápas vypustili, což je snad očividné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ale hodno takového týmu jako je Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se vyhraje LM, tak ano, konec konců pořád je rozdíl skončit kvůli tomu třetí a skončit kvůli tomu pátý a pak si u federace na úkor jiného týmu zajistit výjimu pro start v LM další rok, někdo by mohl vyprávět.

Reagovat
Marv

Zitra se bude v Madridu slavit titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ale prohráli jsme si to sami

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Těch konečných 20 bodů ztráty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máme ted už jiné priority, reálná ztráta by byla mnohem menší, což je ti jistě jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

nevymlouvej se furt na jiné priority!!!

Reagovat
smazaný uživatel

však jim spadne huba až je united vyřaděj a v lize budou rádi za třetí pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad je očividné, že je liga ted už mimo naše cíle nebo snad ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, v celém průběhu ligy jsme nebyli na prvním fleku. To můžu rovnou říct, že si to prohrála sama třeba Sevilla. Tento rok jsme na vítězství v La Lize neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže byla chvíle, kdy jsme ztráceli jen 2 body narozdíl od takové Sevilly, které se ani nepřiiblížila. Ale to bychom pak nesměli spousty zápasů vyloženě prokoučovat zvlášť, když Real taky dost ztrácel body. Ten tým měl na to vyhrát titul.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda, letos jsme na to neměli a ani bychom si to nezasloužili. Výsledkově a herně to letos je tragédie, prohráli jsme si sami minulou sezonu, ne letošní.

Reagovat
smazaný uživatel

to je uz nas problem..presnejsie problem vedenia

Reagovat
fantomas

pěkně Deportivo

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia, Barca, prostě když je den...

Reagovat
Radin

Barca hraje na titul v lize mistrů,pak se kvalifikuje do příští CHL přímo,tak že jí 3 místo nějak mrzet nemusí,otázka je co by na to řekli před sezonou fanoušci,teď už si zvykli ...Jinak každému je to jasné,ale aji tak je to ostuda docela

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je ostuda prohrát s nejlepším týmem druhé části soutěže na jeho hřišti?

Reagovat
Radin

Myslím celé jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Nejede o to ze prohrali ale jak prohrali!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, naprosto nromálně, Depor byl lepší a zaslouženě vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek v žádném případě ostudný není. Je v tom kus strategie, stejně už v lize není o co hrát, tak nač zbytečně mrhat tak cenným statkem, jako jsou barcelonští extrahráči. pokud se vyhraje LM, nikomu to vadit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor pro posilene priznivce Valencie.Posledni tri vysledky Rosenborgu Trondheim v lize:Doma 1:2Fredrikstad,0:1Trömso,Venku 1:1 Valerenaga Oslo vyrovnavaci branka v 90min.z penalty tusim?Hm z nasledujiciho zapasu proti Osasune mi z toho jaksi vychazi propocena 0!

Reagovat
smazaný uživatel

No ... pěkně. Napíšu snad jen, že to má jednu výhodu - usnul jsem. Zas bych se musel nasrat. Ikdyž mě nepřekvapuje, že jsme to vypustili, tak jsem z toho hodně zklamán, protože si myslím, že by tým formátu Barci měl být schopen bojovat na dvou frontách naráz. No, jo, zklízíme, co jsme v létě v přípravě a v sezoně na trénincích zaseli

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by měl bojovat na dvou frontách, když se vyhrát může už jen na jedné?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, většinu z vás tady nepamatuju, když jste byli naposled takhle dole. Potom jste byli na vrcholu, všechno bylo v pořádku a najednou zjišťuju, že když to nejde, tak u těch zápasů spíte nebo je vůbec nesledujete. Tohle jsem třeba u netopejrů nezaregistroval. Právě teď se ti fanoušci nejvíc poznají .

Reagovat
smazaný uživatel

El Clásico -> Vratné lahve...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba na vánoční Clásico jsem se taky nedíval, i když jsme měli vítěznou sérii a vedli o 4 body. Já ty Clásica u vás celkově nějak těžce nesu (na rozdíl od domácích), zjistil jsem, že z posledních šesti jsem live viděl asi jedno. Bez ohledu na to, jaká byla forma a jak to vypadalo v tabulce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na domácí clásico se vždy dívá líp, i když zrovna vynechávat 5 ze 6 mi zrovna košér nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

No taky se mi moc nelíbí, že se většina tady na ty zápasy ani nedívá, když se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu jsi asi slepý, pokud jsi to u netopýrů nezaregistroval, kopy se rozhodně nedíval na každý zápas poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, u Kopyho jsem to zaregistroval, ale ten byl asi jedinej. Jinak mi přišlo, že je to spíš stmelilo, o nedívání se na zápasy nepadlo ani slovo.

Reagovat
-Kopy-

Tak když to nešlo v TV a na netu mi to jde jen občas, tak logicky jsem některé zápasy neviděl.

Ale když je to v TV, tak koukám samozřejmě pokaždé.

Reagovat
smazaný uživatel

kkdybys měl všechny informace, tak bys věděl, proč jsem usnul. Nebylo to fotbalem. Na arcu nezanevřu nikdy, ale teď jsou (Kyslíkovým žargonem) priority

Reagovat
smazaný uživatel

JINÉ priority

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak sem čekal zaváhání Barcelony, ale prohru ne. Já bych řekl, že tento rok bude Barca bez trofeje. V úterý podle mě postoupí Manchester.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca sice bude hrat finale LM ale to bude vse z letosniho rocniku pac tam prohraji s Chelsea ,ktera bude mit ze strany sveho sefa zajistene domaci prostredi

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha, asi nemam smysl pro humor.

Reagovat
smazaný uživatel

Je logické, že tento zápas Barcelona vypustila. Na druhé straně se musím zeptat, kde je to vaše vždycky pro fanoušky, nikdy ne beton atd.

Reagovat
smazaný uživatel

A to byl snad nějaký beton??? Nenech se vysmát. Prostě nás Depor přehrál, toť vše, my se snažili hrát klasicky, ale chyběla kvalita a fyzické síly.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, tým se jménem Barcelona by měl vyhrát vždy. At mi nikdo neříká, že včera nutně museli prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to velmi pravděpodobné s jakoukoli sestavou, Depor má momentálně nejlepší formu z celé ligy, Barca unavená po náročném programu, co se ti proboha nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi mi nerozuměl. Byl to jen příklad. Chtěl jsem tím říct, že tohle srovnávání priorit a tím vypuštění zápasu je proti vašemu "hrdinství", do čehož zahrnuju i to, že nikdy nebudete betonovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To hrdinství bych nedával do uvozovek, Barca opravdu v lecčem jde jakoby proti sobě a proti možným výsledkům jen kvůli určitýám zásadám, ostatně když bylo na goal.com tradiční předzápasové fan vs fan a otázka, co na soupeřově týmů obdivujete nejvíce, tak tam právě fanoušek ManU něco podobného zmiňoval, to jen tak na okraj.

Jinak teda znovu říkám, že na tom nevidím nic špatného, ani nic, co by šlo proti zásadám, prostě je za tři dny nejdůležitější zápas sezóny, a proto je potřeba některé hráče šetřit, protože letos máme tuny zraněných, je to takřka vkaždém utkání někdo a nesmíme si dovolit další absence. Proto máme tak široký kádr, aby v případě potřeby nastoupili ti, kteří normálně tolik nehrajou. A nejedná se o žádné nazdárky, ale o kvalitní fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne deportiivo,prece by nas neporazila naka barcelona, ,uz 5 viteztvi v rade-mazec

Reagovat
smazaný uživatel

trošku jsem čekal remízku 0:0, tak nakonec ta nula byla na straně Barcelony. Myslím, že Kyslík má pravdu. Pro Barcelonu, takový klub, přece nemůže být motivace boj o druhé místo. Měli by vrhnout všechny síly do zápasu s Manchesterem.. protože tam to bude peklo. Moc přeju Barceloně., už jen kvůli tomu, abych viděl to nadšení u hráčů Chelsea až budou zvedat pohár pro vítěze Champions League a Katalánci se budou opodál brodit ve vlastních slzách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ušlechtilý důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je jedno být třetí, čtvrtý nebo druhý pro klub jako Barca? Rijkaardovi to možná jedno je, ale mě to jedno není.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to opravdu u takového klubu jako je Barca jedno je. Jiné než první místo je nesmí zajímat. Tím jsou právě tyto kluby velké.

Reagovat
Radin

Tak to bych neřekl,každej chce titul,ale když se pak postupem času podíváš ,řekneš si,hm byli jsme až třetí,to se nesmí stát,proč ne aspoń druzí za dalším gigantem

Reagovat
-Kopy-

Valencie .

Jsem říkal, že je to jasná jednička.

V dálce začínám vidět světýlko.

Reagovat
smazaný uživatel

které poblikává v 2. lize

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velice rad bych videl tu cervenou kartu Osasuny.Strasne nezodpovedny mančaft,hrajou o zachranu a ponekolikate cervena.

Reagovat
-Kopy-

Zmetku.

Reagovat
-Kopy-

reakce na vandertoma samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle a žádná ušmudlaná výhra, sestava dobrá, hráči v pohodě, tak to má být, AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie z vás niekto kde si môžem pozrieť dôkladný zostrih Valencia - Osasuna????

Reagovat
smazaný uživatel

zkus zítra youtube, tak vždykcy něco najdu, ale jak moc to bude důkladné, to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

vieš ja som to chcel vidieť už dnes lebo mám takú radosť že vyhráli a zároveň som nasra.ý že to nikde nedávali ani sport1 ani myp2p

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, hlavně, že tam dávají Segundu apod.....ale příště to budou dávat určitě, přece jenom Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobře ponorky!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
-PeCa_08-

Vale

Reagovat
M11

Valencia... no konecne muzu dat zase brylky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ponorkyyy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

konecne zvednuti Valencie!!Jen tak dale,pristi sezonu se bude znova otrasat horejsek tabulky!!:-D Je videt, ze asi za Koemana to muselo byt opravdu dusno,jsem zvedavy kdo bude novy trener pro pristi sezonu!!Tezka volba...

Reagovat
rufus

Senna Pěknej gól

A konečně i Vale zabrala, to by byla tragédie sestoupit..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych se tak moc neradoval.Pristi kolo Barca kde se mi ukaze jak moc mam brat Primeru Division vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERVYKON REALU

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Real to ma v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

už od ledna

Reagovat
smazaný uživatel

Netopýři a Ponorky Real si jde pro titul mílovýmy kroky....

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Barcelony - logické vynechání zápasu,sice se to nesluší tak velkému týmu,ale dělá to každý. Lpool nasadil Btým,MU nechal sedět Ronalda...

K Valencii - škoda,že se zvedla právě proti Osasuně,Plašilovi primeru přeju

K Madridu - no comment,tady je te titul jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mi nikdo netvrdi,ze Zaragoza zostupi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza sestoupí

A co mi teď uděláš?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbije ta moj velky brat!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se konečně Saviola dočkal titulu v PD. Ale za jakou cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš moc velkej puntičkář. Já myslím, že může být spokojenej. Bere těžký háky, moc se na to nenadře, při zápasech sedí v první řadě, může dokonce navštívit i kabinu ... Komu jinýmu se tohle všechno poštěstím ...?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele