34. kolo
27.04.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Villarreal CF 0:1

Villarreal vyhrál nejtěsnějším možným rozdílem na hřišti Betisu Sevilla a potrvdil tak svoji druhou pozici, na třetí Barcelonu má po tomto kole už čtyřbodový náskok. Betis zůstává v tabulce na dvanácté pozici.

Domácí začali aktivněji a dostali se také do první šance, Xisco ale pálil z otočky jen do připravených rukavic brankáře Diega Lopeze. V další akci pálil mimo Jose Mari. V 16. minutě z čista jasna vypálil téměř z poloviny hřiště kapitán Villarrealu Marcos Senna, jehož chytrý pokus z více než čtyřiceti metrů skončil za zády vyběhnuvšího gólmana Casta – 0:1. Betis zkoušel ihned odpovědět, Xisco však pálil v dobré pozici mimo. Agilní Xisco byl i u další akce Betisu, španělské křídlo ve službách Verdiblancos vychytal výborným reflexem Diego Lopez. Na druhé straně pálil velmi tvrdě Nihat, skvělý zákrok předvedl Casto, jenž vyrazil střelu tureckého útočníka na roh.

Velkou šanci spálil na začátku druhého dějství domácí útočník Jose Mari, jenž v dobré pozici pálil do boční sítě hostující branky. Domácí se snažili o vyrovnaní, nedokázali se však dostat do vyložené příležitosti, do té se dostal na druhé straně střídající Matias Fernandez, jenž po krásné individuální akci nechal vyniknout brankáře Casta. Třináct minut před koncem předvedl fantastický zákrok Diego Lopez, jenž se vyznamenal proti střele Iliče z malého vápna. V závěru utkání si poradil brankář Casto s přímým kopem Matiase Fernandeze.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 villareal šlape!

Reagovat
Pharrell

neprohra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Villarreal CF !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele