34. kolo
27.04.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Getafe CF - Atlético Madrid 1:1

V malém madridském derby remizovalo Getafe s Atlétikem Madrid. Domácích chyběli Uche, Celestini a Mario, hostům zase Simao a Reyes a tak se na levý kraj obrany postavil Luis García. V dresu Getafe se zase objevili valencijští křídelníci Pablo Hernandez a Gavilán, za Atlétiko opět chytal Leo Franco.

První šanci měli domácí, když Cata Díaz přihrál Gavilánovi, ale ten vystřelil nepřesně. Ve 12. minutě pak do pokutového území nacentroval domácí Cortés a Albín pěknou střelou z voleje k tyči otevřel skóre. Getafe vedlo 1:0. Další akci mělo Atlétiko. Byl to brejk, který potáhl Forlán, přihrál Aguerovi, ale ten střílel z úhlu nad. Jinak se ale hrálo hodně ve střeu, vzruchu před brankami bylo pramálo. Po půlhodině si obnovil své zranění domácí Pablo Hernandez a musel ho tak vystřídat Esteban Granero.

O chvilku později zahrávalo Atlétiko trestný kop, ten byl zdí tečovaný a střela Perníi zapadala pod břevno. Ale Abbondanzieri ji vytěsnil na rohový kop. Pak si do brejku skvěle našlápl Aguero, ale nakonec z křídla špatně přihrál. V 39. minutě bylo vyrovnáno, Aguero dal svůj desátý gól v sezoně. Pomohl si trochu rukou v souboji s Belenguerem, ale odstavil si ho a zvoleje prostřelil Abbondanzieriho. V nastaveném čase vytěsnil nad Abbondanzieri pokus Raúla Garcíi.

V druhé půli zkusil nejprve střílet zdálky hostující Antonio López, ale jeho pokus nebyl nebezpečný. Na druhé straně byl faulován Albín, sám pálil z trestného kopu a míč orazítkoval břevno! Leo Franco se jen díval. V 55. minutě zase střílel z otočky hostující Raúl García, ale trefil jen náruč připraveného gólmana. Před opačnou brankou se po přihrávce Cortése prosadil střelou do šibenice Manu del Moral, ale byl to ofsajd, o dvě minuty později zase pálil De la Red, ale trefil jen obránce stojícího před odkrytou brankou.

Vysoké tempo pak poněkud opadlo. V 76. minutě poslal před hostující branku centr střídající Contra, ale De la Red míč hlavou jen lízl a ten šel do zámezí. Za Atlétiko zase v šanci špatně trefil míč Forlán. V 82. minutě centrovaný míč zasáhl ruku Nacha Camacha a Getafe kopalo penaltu. De la Red ji ale nedal, Leo Franco vystihl směr a vyrazil míč do bezpečí.

Autor: Radek Nosil / -

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bez Simaa to bude hodně těžký, ale Atlético to určitě zvládne...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Simao nekomentuj prosímtě radši už žádné zápasy rozumíš tomu jak koza petrželi....

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme do Madridu pro body. Situace je vážná, další zaváhání by nás mohlo stát 4. místo ! Getefe mám rád, ale tady se nelze na nic ohlížet. Getafe se v poslední době zdá trochu vyštavené, takže věřím, že se naši prosadí a bude to. Tip 1:2. ATLÉTICO MADRID !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

podle mého názoru Atletiko vyhraje,ale bude to mít složité.Tip 1-2

Reagovat
Pharrell

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec remíza, co je ale nejdůležitější, že držíme stále 4. místo. Toto malé derby jsme ale měli vyhrát. Poslední dobou se mi tým moc nelíbí, výsledky jsou nic moc. ATLÉTICO !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele