34. kolo
26.04.2008 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Murcia - Sevilla FC 0:0

Murcia remizovala doma se Sevillou a prakticky tím ztratila poslední reálnou šanci zachránit se v soutěži. Sevilla si zase komplikuje cestu do evropských pohárů, i když zůstane i po tomto kole šestá. Domácí nastoupili se třemi útočníky, jimiž byli Goitom, Alonso a Dani Aquino. Aquino je velký talent murcijského fotbalu, je mu teprve 17 let a hrál už svůj devátý zápas v Primera Division. Pro karty ale chyběli obvyklí hráči středu zálohy Arzo a Movilla. Hosté zase vyrukovali s pětičlennou zálohou, před kterou operoval osamocený Fabiano.

Už ve třetí minutě zahrozila Murcia. Zahrála nebezpečně trestný kop a Palop musel míč likvidovat nadvakrát. V deváté minutě se zranil domácí Kabous a nahradil jej Abel. Utkání bylo vyrovnané, ve 20. minutě se nedohodli domácí Pignol s gólmanem Carinim, ale před hráči Sevilly stačil další murciský odvrátit míč pryč. Pár minut pak byl ošetřován domácí Mejía, ale vrátil se na plac s obvázanou hlavou. V brejcích Sevillly byl nejprve chycen v ofsajdu Jesús Navas, o chvíli později střílel Luis Fabiano vedle branky. Ve 42. minutě poslal míč mezi obránce Renato, míč se dostal až ke Capelovi, ale ten zamířil mimo.

Do druhé půle vstoupila lépe Sevilla, ale Jesús Navas vypálil nad. V 54. minutě založil akci Daniel Alves, Fabiano se obtočil kolem obránce, loboval i gólmana Cariniho, ale míč skončil na tyči. Hosté posilovali útok, za Poulsena přišel Arouna Koné. V 60. minutě pálil dělovkou pěkně z trestného kopu domácí Iván Alonso a balon prosvištěl těsně vedle šibenice. Murcia ožívala, Abel ale nepřešel přes Fazia, De Lucas střílel z první nepřesně. Po přihrávce hostujícího Maresky zase zakončoval těsně vedle Koné, ale vzrušení bylo zbytečné, pískal se ofsajd. Další trestný kop měli domácí, Dani Aquino střílel po zemi podél zdi, ale Palop míč vyrazil. Poslední možnost měla Sevilla, ale po centru zleva hlavičkoval těsně vedle levé tyče Fazio.

Autor: Radek Nosil / -

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tipuju 0:3 protoze sevilla uz dokonce sezony neztrati bod a bude hrat ligu mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla vyhraje 3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele