34. kolo
27.04.2008 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Levante UD 2:0

Recreativo Huelva porazilo Levante a drží se stále těsně nad sestupvou hranicí. Domácí nastoupili v očekávané sestavě, jen v útoku doplnil Sinamu-Pongolleho Martin Ersen. Za hosty opět chytal Manuel Reina, v útoku bylo duo Pedro Leon a Alexandre Geijo. Huelvě chyběli Beto a Edu Moya, Levante zase Tommasi, Arveladze a Miguel Angel.

První nebezpečnou akci měla Huelva už ve čtvrté minutě. Centroval Ersen a Sinama-Pongolle trefil tyč hostující branky. V 9. minutě už to ale byla branka! Trefil se právě Martin Ersen, který měl premiéru v základní sestavě, na gól mu přihrál Sinama-Pongolle. Recreativo svého soupeře drtilo, další branku vstřelil Aitor, ale ten nebyl pro předchozí Sinamův faul uznán. Domácí motor zálohy Martins se zranil a musel ho nahradit Barber. První akce byla až ve 25. minutě, ale pokus Leona vyrazil Sorrentino na roh. Na druhé střele střílel nepřesně Sinama. Druhý gól přidal domácí Camuňas v 41. minutě. Ten zachoval chladnou hlavu a proměnil přihrávku od Ersena. Ještě do půle měl další šanci výborný Camuňas, ale pálil těsně nad.

I v druhé půli o sobě dal vědět Camuňas, ale Serrano s Reinou jeho centr odvrátili, gólman Reina včas odkopl míč i před nabíhajícím Sinamou. Neškodní hosté střídali, za Courtois přišel Riga. První pořídnou střelou hostí na branku byla až ta v 61. minutě Serrana. V domácím dresu nahradil Ersena Varela. A ten se také dral do další šance, před Reinou ale nepřihrál volnému Sinamovi, a ten se na něj podíval vyčítavě. V 85. minutě ještě zahrozil domácí střídající Javi Guerrero, ale po centru Varely neusměrnil míč do prázdné branky. Domácí jsou blíže záchraně, hosté už naopak téměř jistí sestupující.

Autor: Radek Nosil / www.marca.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
goodbay

Levante vyhraje....a bude držet pořád teoreitckou šanci na záchranu. Tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Levante se nezachraní ....musely by vyhrat vsechny zbývající zápasi ..a to se s nejvetší pravdepodobností fakt nestane !!

Reagovat
smazaný uživatel

Levante se ještě nevzdalo, viz poslední výsledky. Ale Huelva je také namočená, takže tento souboj vidím jako remízový. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Huelva musí bodovat!!!!...........Zaragoza v Espanylu nevyhraje ..

Reagovat
smazaný uživatel

Huelva vyhraje 1-0,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele