Primera División - souhrn 32. kola

16.04.2011, 19:52, aktualizováno 18.04.2011, 22:52
Komentáře a souhrny
El Clásico po dvou penaltách skončilo remízou a Barcelona má tak před Realem Madrid stále osmibodový náskok. Villarreal porazil Zaragozu a pronásleduje Valencii, ta zvítězila v Almeríi, tři body do boje o záchranu si připsaly Getafe a Málaga. Athletic Club si pak odvezl vítězství z Pamplony a Espanyol remizoval s Atléticem...

Villarreal CF - Real Zaragoza 1:0

18.04.2011 21:00

Góly: 71. Giuseppe Rossi (pen.)

V dohrávce 32. kole přivítal Villarreal hráče ze Zaragozy, která je ohrožena sestupem. Trenér domácích Garrido označil tento zápas za nejdůležitější celé sezóny, neboť právě toto klání mohlo mnohé napovědět o tom, zda se Žluté ponorce podaří kvalifikovat do Ligy mistrů přímo. Dlouho to vypadalo, že zápas skončí remízou, jenže proměněná penalta Guiseppem Rossim v 71. minutě znamenala zisk pří bodů pro domácí.

Villarreal po dvou porážkách konečně dokázal vyhrát, a odskočil tak pátému Athleticu Bilbao již na rozdíl 9 bodů, přičemž náskok třetí Valencie stáhl na šest bodů. Do konce sezóny ještě zbývá šest kol, a tak s trochou štěstí mohou svěřenci Garrida stále doufat v dosažení třetí příčky. Ovšem nechybělo moc a diváci na El Madrigalu mohli být svědky nečekané remízy.

Do zápasu totiž domácí nevstoupili zrovna nejlépe. Již v 5. minutě se do velké šance dostal Said Boutahar, ofenzivní hráč Zaragozy, ale selhal v koncovce, když přestřelil bránu. O chvíli na to na druhé straně hřiště vychytal brankář hostů Antonio Doblas Rossiho střelu z blízka. Ve střehu musel být také druhý brankář Diego López, který vyrazil Ucheho střelu pravou nohou.

Ačkoli se Zaragoza poměrně dlouho snažila držet s Villarrealem krok, postupem času jí začal docházet dech a Žlutá ponorka začínala na hřišti dominovat. Nejprve se k zakončení po rohovém kopu Rossiho dostal Mateo Musacchio,který ovšem mířil nad, hned na to další šance řítil sám Rossi, jenže Doblas jeho střelu zlikvidoval. Tím pro něho ovšem práce nekončila, neboť se musel znovu vytáhnout dalším zákrokem, tentokrát proti střele španělského reprezentanta Santi Cazorly.

Na začátku druhého poločasu se do šance dostali znovu hosté, jmenovitě aktivní Uche, který svojí střelou z pravé strany otestoval Lópeze, ten však balón nepustil za svá záda. Zlom zápasu přišel v 70. minutě, kdy Leonardo Ponzio fauloval v pokutovém území Rossiho, který se sám postavil k následné penaltě, a tu proměnil přesnou střelou k levé dolní tyčce.

Villarreal si před koncem zápasu dokázal vytvořit ještě jednu velkou šanci,a to když z pokutového území pálil Cazorla. Jenže Doblas dobrým zákrokem neumožnil domácím pojistit si vítězství. Zaragoza však jiždo konce utkání nedokázal vsítit gól, naopak Uche uviděl druhou žlutou kartu, a tak se musel poroučet ze hřiště.

Zaragoza tak znovu neproměnila šanci bodově předskočit Osasunu, a tak zůstává na 17. místě, přičemž sestupující Malaga má stejný počet bodů a lepší formu. Pokud se tedy bude chtít klub se lvem ve znaku udržet v La Lize i pro příští rok, měl by v posledních kolech získat co největší množství bodů. Lehké to ale rozhodně mít nebude.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 2:2

17.04.2011 21:00

Góly: 38. Daniel Osvaldo, 58. Daniel Osvaldo - 2. Koke, 50. Sergio Agüero

Ve 32. kole La se zrodila remíza 2:2 mezi týmy Espanyolu a Atlética Madrid. Za domácí se dvakrát trefil Pablo Daniel Osvaldo, za hosty Koke a Agüero, a tak i druhá bitva tohoto kola mezi Barcelonou a Madridem skončila remízou.

Oba týmy před zápasem doufaly, že se jim podaří vyhrát,což by jim výrazně pomohlo v dobývání vyšších met. Atlético začínalo den na sedmé příčce,Espanyol byl osmý, pouhý jeden bod za ním. Oba týmy tak věděly, že výhra znamená návrat mezi šest nejlepších týmu sezóny.

Espanyol prohrál 8 z posledních 11 zápasů, a tak se není čemu divit, že trenér Piochettino obracel veškerou svoji pozornost na toto utkání. Jenže jeho vidiny tříbodového zisku byly rychle rozprášeny, neboť již ve druhé minutě se hosté dostali do vedení 1:0. Hráči Espanyolu nedokázali odkopnout míč z blízkosti své brány, naopak obránce Ernesto Galan daroval míč neobsazenému Kokemu, který se nemýlil a překonal brankáře Kameniho.

Ve 24. minutě poprvé vážněji zahrozil také Espanyol , ale útočník José Callejón jen těsně minul bránu z dálky. O minutu později se s míčem rozběhl Agüero, krásně proplul obranou a fanoušci Atlética začínali slavit, jenže tentokrát skvěle zakročil Kameni. A ve 38. minutě se domácímu týmu již povedlo vyrovnat skóre. Po dobrém pasu Verdúa se před brankářem Davidem de Geou zjevil Osvaldo, který se prudkou střelou zasloužil o vyrovnání.

Espanyol se před koncem poločasu ještě jednou pokusil o další gól, ale střela letěla mimo, a tak to bylo Atlético, které se na začátku druhého poločasu znovu dostala do vedení. Gól znovu padl po chybě domácích. Tentokrát se Callejon snažil přihrát míč na křídlo, ale jeho přihrávku vystihl Agüero, který následně proběhl kolem všeho, co mu stálo v cestě a poslal míč do sítě. Hosté tak znovu vedli, tentokrát 2:2.

Espanyol ale neskládal zbraně a jeho snaha vstřelit minimálně vyrovnávací gól se splnila v 58. minutě. Po vynikající m centru Verdúa odhlavičkoval Agüero míč směrem na bránu a Kameni nebyl s to ho vyrazit.

Konec zápasu již nebyl nikterak zajímavý, jako by snad oba týmy byly vzájemně spokojeni s remízou. Espanyol je tak po zisku jednoho bodu 8., přičemž ztrácí jeden bod na Sevillu a Atlético Madrid, který je 6. a po sérii několika dobrých výsledků konečně okupuje příčku, která je spjata s Evropskou ligou.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Athletic Bilbao 1:2

17.04.2011 19:00

Góly: 51. Kike Sola - 69. Fernando Llorente, 90. Iker Muniain

Tým z Bilbaa, který se uchází o evropské poháry, zavítal na hřiště Osasuny, která ještě nemá zdaleka jistou záchranu ve španělské Primera División. Domácí dobře rozehraný zápas nakonec ztratili v poměru 1:2.

Hned na začátku utkání narušilo plynulost zranění hostujícího Gurpegiho, a tak první větší šance utkání přišla až v jedenácté minutě. David López z Bilbaa vypálil prudkou střelu na branku domácího celku, bohužel pro hosty rána mezi tři tyče nezamířila. Osasuna se ke gólovým příležitostem dostala až po dvacáté minutě, šance Camuňase na brankáře hostů nemířila, pokus Pandianiho gólman Iraizoz zneškodnil.

Ve zbytku první půle si obě mužstva pár příležitostí vypracovala, ovšem ani jedna z nich neměla vytoužené gólové parametry, a tak oba celky šly do kabin za bezbrankového stavu.

Chvíli po začátku druhého poločasu již bylo na stadiónu v Osasuně veselo, Kike Sola zamířil přesně, nedal brankářovi Bilbaa žádnou šanci a poslal domácí celek do jednobrankového vedení. V 57. minutě přišla pohroma pro hosty, Xabier Castillo po druhé žluté zamířil předčasně pod sprchy.

Vyloučení ale jako by spíše hosty stmelilo, dokázali zabrat a v šedesáté minutě se dočkali vyrovnání, Fernando Llorente si naskočil na centr Lópeze a srovnal stav utkání na 1:1. Kdo čekal, že to bude od hostů vše, ten se mýlil, hosté si začali vypracovávat další příležitosti, v té další se objevil Mikel San José, střela ale svatyni domácích neohrozila.

Dvě minuty před koncem zápasu se červenalo i na straně domácích, a tak přišel šok, v devadesáté minutě zápasu Iker Munain napálil míč tak přesně, že ten zapadl za brankáře domácích Ricarda a Bilbao se v poslední minutě ujalo vedení 2:1.

Osasuna již síly na vyrovnání nenašla, a tak si hosté odváží pro ně velmi důležité tři body, které mají v jejich cestě za pohárovým umístěním cenu zlata. Domácí se nakonec museli smířit s porážkou, která rozhodně nesvědčila průběhu utkání.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Racing Santander 2:0

17.04.2011 17:00

Góly: 45. Lassad Nouioui, 48. Xisco

Domácí La Coruňa pokračuje v cestě za udržením se v nejvyšší španělské lize, což potvrdila vítězstvím na své půdě proti hostům ze Santaderu v poměru 2:0.

V první větší šanci utkání se již v šesté minutě ocitl domácí hráč Guardado, jeho rána však zamířila vedle pravé tyče hostujícího gólmana Tona. O dvě minuty později zahrozili hosté, Munitis se propracoval k zajímavé příležitosti, zakončení však scházela přesnost.

V prvních dvaceti minutách byli hosté mnohem aktivnější, vypracovali si hodně zajímavých pokusů, stav utkání ale zůstával stále nezměněn, a tak zahrozili opět domácí, v rozmezí tří minut, mezi dvacátou čtvrtou a dvacátou sedmou se Colloto a následně Pablo probojovali k zakončení hlavou, v obou případech brankář Tono mohl být klidný, neboť balón mezi tři tyče nemířil.

Ve druhé části prvního poločasu domácí převzali iniciativu, vypracovali si několik šancí a nakonec se přeci jenom dočkali, v nastaveném čase první půle si Lassad naběhl na centr Pabla a jeho střela hlavou zapadlo do levého rohu branky hostujících. La Coruňa si tak do šatny odnesla vedení 1:0.

Chvíli poté, co se obě mužstva vrátila z kabin na hřiště, se domácí opět radovali, tři minuty po začátku druhého poločasu tentokrát střelec první branky Lassad centroval, na jeho centr si parádně naběhl Xisco a hlavou dokázal zamířit tak, že si balón do brány cestu našel. V této chvíli byli domácí fanoušci ve varu, jejich tým se ujal dvoubrankového vedení.

Hosté šokováni tímto nástupem domácích se k první větší příležitosti ke snížení nepříznivého stavu propracovali v šedesáté minutě, Santosova střela měla ale do gólových parametrů daleko. Hráči Santanderu se snažili, ale brankové příležitosti si vytvářeli spíše hráči domácích, aspoň čestný zásah mohl v osmdesáté minutě zaznamenat Munitis, bohužel pro hosty ani on nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Do konce utkání se dalšího závažného nestalo a domácí si odnesli ze zápasu zaslouženě tři body. Santader si sice vypracoval několik zajímavých možností ke vstřelení branky, hráči ale přesnou mušku neměli, většina jejich střeleckých pokusů ani na svatyni domácích nezamířila.

Více informací k zápasu

Levante UD - Hércules CF 2:1

17.04.2011 17:00

Góly: 4. Rubén Suárez, 43. Juanlu - 82. David Trézéguet

Ve 32. kole La Ligy prodloužilo Levante svoji sérii skvělých výsledků, když si díky brankám Suaréze a Juanlua zajistilo vítěztví 2:1 proti Herculesu. Za ten se v závěru zápasu trefil David Trezeguet. Levante si tak nadále drží 9. příčku a nadále se přibližuje trápícímu se Espanyolu, zatímco Hercules se nevymanil ze zóny sestupu, a tak nadále okupuje 19. pozici.

Levante má v druhé polovině ligy neuvěřitelnou formu, kdy poráží jeden celek za druhým, a tak se mu může rovnat pouze Real Madrid a Barcelona. Hráči z Valencie své momentální vítězné rozpoložení chtěli přenést i do nedělního zápasu 32. kola La Ligy, ve kterém na svém stadionu Ciutat de Valencia hostili Hercules. A vstup se jim povedl znamenitě.

Už v 5. minutě se totiž k přímému kopu postavil Rubén Suaréz Estrada a jeho střela levou nohou dokonale minula zeď a zapadla přímo do horního růžku Calatayudovy brány. Levante se tak hned v úvodu dostalo do vedení a udělalo první důležitý krok k tomu, aby získalo 3 body a dosáhlo tak celkově na 42 bodů. To je hranice, která by měla zajistit setrvání v nejvyšší soutěži i pro příští rok, a tak se na ni před zápasem upínaly oba týmy. Levante k ní mělo samozřejmě blíže, o to více však chtěl Hercules získat tři body. Hned ze začátku však byly jeho plány silně narušeny.

A pro tým z Alicante mohlo být ještě hůř, neboť nápor Levante nepolevoval, naopak do velkých šancí se dostal Suaréz a Stuani, jenže ani jeden nedokázal skóre navýšit. Svoji šanci však dokázal proměnit Juanlu, který těsně před přestávkou obešel dva obránce, a poté z úhlu prudkou střelou prostřelil Calatayuda. Domácí tak vedli již 2:0.

Druhý poločas nepřinesl příliš šancí, ačkoli domácí byli stále lepším týmem. Paradoxně se gólu dočkali do té doby neškodní hosté. V 82. minutě nedokázal domácí obránce Ballesteros odkopnout míč, čehož využil zkušený útočník Trezeguet a pohotově snížil na 2:1. Bylo to však příliš pozdě na to, aby se Hercules ještě pokusil o vyrovnání, a tak zápas skončil vítězstvím Levante, které má na tým z Alicante již dvanáctibodový náskok.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Sporting Gijón 2:1

17.04.2011 17:00

Góly: 32. Antoine Griezmann, 79. Antoine Griezmann - 69. Miguel de la Cuevas

Zajímavé střetnutí mezi Socieadadem a Gijónem přineslo 32. kolo španělské Primera División, ve kterém se diváci dočkali mnoha příležitostí se šťastným koncem pro domácí celek.

Zápas ale začal opatrně, v prvních minutách se žádné příležitosti nezrodily, obě mužstva si poctivě hlídala prostor před svými pokutovými územími. Ve čtrnácté minutě to byli domácí, kteří poprvé zahrozili, domácí Ifrán ale nemířil přesně. Gijón zahrozil v minutě dvacáté, Eguren vyslal dělovku na brankáře domácích Brava, ten míč za svá záda nepustil. O minutu později se musel Bravo opět činit, tentokrát zastavil pokus hostujícího Castra.

Gijón v polovině první půle převzal iniciativu, žádná jeho akce bohužel pro hosty ke gólu nevedla, a tak ve 32. minutě domácí Griezmann naběhl na centr Prieta, poslal hlavou balon za záda brankáře hostů Juana Pabla a svůj tým do jednobrankového vedení. Hosté zaskočeni touto brankou se dokázali do šance probojovat až ve čtyřicáté minutě, proti pokusu Barrala se opět postavil gólman domácích Bravo. Do konce poločasu si vytvářeli šance už jen domácí hráči, skóre se již ale neměnilo, poločas skončil jednobrankovým vedením Sociedadu.

V 53. minutě mohl vyrovnat Cuevas, ani tentokrát nedokázal protlačit míč za záda strážce svatyně domácího mužstva. O dvě minuty později hostující Martínéz odmítl vyrovnání, do brány se jeho pokus nevešel. V 69. minutě se již ale hosté dočkali, Cuevas napálil míč svojí pravou nohou a tentokrát byl domácí brankář Bravo bezmocný, skóre nyní bylo vyrovnané 1:1.

Domácí obdržená branka nepoložila, o pár minut později mohl Tamudo vrátit vedení na stranu Sociedadu, jeho pokus však neměl gólové parametry. Přeci jen se ale domácí dočkali, v 79. minutě Griezmann napálil levačkou balón tak přesně, že zapadl za záda hostujícího gólmana.

Hosté zaskočeni tímto gólem už nedokázali najít odpověď, do konce zápasu se neprosadili a zápas tedy skončil výsledkem 2:1 pro domácí, kteří tak získali vytoužené tři body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona 1:1

16.04.2011 22:00

Góly: 82. Cristiano Ronaldo (pen.) - 53. Lionel Messi (pen.)

V prvním měření sil se Real s Barcelonou rozešel v Madridu smírně. Oba góly vstřelily shodně z penalty největší hvězdy týmů Ronaldo a Messi. Utkání bylo svázáno taktikou, přesto byly k vidění hezké momenty.

Realu se nepodařilo stáhnout náskok Barcelony a v domácím utkání s ní remizoval. Skóre otevřel na začátku prvního poločasu z penalty Messi po faulu na Villu, kdy byl vyloučen Albiol. Stav utkání vyrovnal rovněž z pokutového kopu Ronaldo po faulu Alvese na Marcela.

Oba hráči tak prolomili své letité prokletí - "Pulga" Messi vstřelil poprvé gól týmu, který trénuje José Mourinho a CR7 zase zaznamenal premiérový gól proti Barceloně. Katalánský klub tak udržel svůj osmibodový náskok před Bílým baletem a přiblížil se více ligovému titulu.

Real nastoupil od začátku s Marcelem místo Arbeloy na levém beku, na křídle se objevil Di María a tak jako proti Athleticu na pozici štítového záložníka Pepe. Adebayora na hrotu nahradil Benzema. Barcelona překvapivě nasadila do základu sotva uzdraveného Puyola, na levý bek Adriana, Busquets se posunul do zálohy a na lavičce zůstal Keita.

Utkání začalo držením míče v podání Barcelony, na které odpovídal Real presinkem a napadáním zejména Xaviho s cílem vyrazit do protiútoku. První střelu na branku zaznamenal Ronaldo z přímého kopu, ovšem Valdés zneškodnil. Stejně se vedlo v 19. minutě Messimu, který zkoušel po ideálním naběhnutí oblouček, ale rovněž Casillas zachránil.

Ve 22. minutě měli šanci hráči Bílého baletu, nejprve z nenápadné šance pálil Benzema a Valdés vyrazil na roh, z kterého hlavičkoval Ronaldo nad. Ve 27. minutě se Katalánci dožadovali penalty po zákroku Casillase na Villu, ale píšťalka zůstala němá. O čtyři minuty nato se probil zleva Di María do vápna, ale vypálil z úhlu nad.

Další šanci přinesla 34. minuta, kdy Marcelo pěkně dával do vápna Ronaldovi, tomu nicméně ukopl v poslední chvíli míč Adriano. Pak se utkání rozdrobilo na řadu soubojů, Real začal být mírně aktivnější, přesto měli velikou příležitost hosté, poté co se Messi probil do vápna přes čtyři hráče a zakončil. Jeho střelu však Casillas vyrazil. Domácí přesto mohli jít do kabin s vedením, protože po rohu a hlavičce Ramose zabránil po další hlavičce Ronalda gólu jen včasný zásah Adriana na brankové čáře.

Druhý poločas přinesl nejprve přímý kop Realu, který Ronaldo napálil do tyče. V 51. minutě se vřítil do vápna domácích Villa, Albiol ho stáhnul na zem, byl vyloučen a skóre zápasu otevřel z penalty Messi. Vzápětí byl střídán Puyol, který se patrně po jednom ze střetů necítil dostatečně zotaven ze svého zranění.

V 62. minutě měl příležitost po akci Messiho a zpětné přihrávce Pedra Xavi, ale nastřelil břevno. Domácí museli s výsledkem něco dělat, nejprve Di María střílel mimo z ostrého úhlu po samostatné akci, poté měl velkou šanci po rohu Pepe, ale svoji hlavičku nenamířil do černého. Další možnost měl vystřídavší Adebayor, ale nezkrotil osamocen ve vápně přihrávku Ronalda.

Portugalec měl příležitost v podobě přímého kopu, ale přestřelil. Pak se domácí fanoušci přece jen dočkali vyrovnání. Alves zastavil ve vápně Marcela a nařízenou penaltu proměnil Ronaldo v 82. minutě ve vyrovnání.

V závěru utkání měly oba týmy dvě šance. První barcelonskou zmařil Casillas včasným vyběhnutím Villovi a dorážka Messiho šla nad. Pak se proháčkoval Ozil, přihrál Adebayorovi a Khedira po jeho pasu střílel sice tvrdě, ale doprostřed branky a Valdés jeho pokus lapil. Z protiútoku nasadil náhradník Afellay jesličky Marcelovi a jeho střela zpoza vápna minula branku Realu.

V nastavení se nejprve zlobili diváci na Messiho, který napálil míč, který nestihl, přímo mezi ně a zápas uzavřela pěkná přihrávka Xaviho, na niž nedosáhl Villa. Utkání tak skončilo remízou, která nahrává v měření o ligový titul Barceloně. Ovšem v dalších třech utkáních je ve hře španělský pohár a finále Ligy mistrů, Fanoušci obou týmů tak budou mít o zábavu postaráno.

Více informací k zápasu

UD Almería - Valencia CF 0:3

16.04.2011 20:00

Góly: 51. Roberto Soldado, 67. Marius Stankevičius, 81. Jordi Alba

Ve 32. kole La Ligy přivítala Almería hráče z Valencie. Ti po bezbrankovém prvním poločase předvedli drtivou kanonádu a díky brankám Soldada, Stankevičiuse a Alby se radovali z venkovního vítězství 3:0. Valencie tak navýšila svůj náskok nad čtvrtým Villarreallem na 9 bodů, ten však má ještě zápas k dobru. Valencie však i přesto s největší pravděpodobností uhájí třetí místo, které si před sezónou vytyčila za cíl.

Na stadion Jueges Mediterráneos přijížděli valencijští s velkým sebevědomím, neboť v posledních dvou zápasech se jim podařilo vstřelit hned 9 branek, z nichž 6 vstřelil útočník Roberto Soldado. V prvním poločase si ale třetí celek soutěže na posledním týmu vylámal zuby.

Hned v první minutě se sice hosté propracovali k rohovému kopu, ten byl ale dobře ubráněn almeríjskou defenzívou. V další čtvrthodině zápasu se nestalo nic zajímavého, neboť Almería dobře bránila, a tak se Valencii jen s obtížemi dařilo vytvořit něco kloudného. Jediným momentem hodným k zmínění tak byla žlutá karta Ricarda Costy.

Teprve po patnácti minutách hry se začaly dít zajímavé věci. Chvíli po Costově žluté kartě se do dobré příležitosti dostal Ever Banega. Argentinský záložník zdálky napřáhla vyslal střelu, kterou překonal brankáře Andrese Estebana. Úvodní gól to ale nebyl, neboť míč pouze rozezněl brankovou konstrukci. Nicméně Banega alespoň probudil své spoluhráče k mnohem větší aktivitě.

Ve 24. minutě se podobně pokoušel prosadit Pablo Hernandez. Chybělo mu ovšem trochu štěstí, neboť jeho dalekonosná rána byla zastavena obráncem Santiagem Acasietem, který tak pro svůj tým zažehnal nebezpečí gólu. Střelky zdálky byly toho dne zřejmě hitem, neboť první výraznější šance domácích měla podobný charakter. Leonardo Ulloa vypálil z dálky, ale jeho střela se mezi tyče nevešla.

O chvíli na to se do další velké šance dostávali znovu domácí. Pablo Piatti na rozdíl od svého spoluhráče volil zakončení z malé vzdálenosti , přesto branku netrefil. Sotva začal druhý poločas, už se do velkých akcí hrnuli Hernandez a Piatti, kterých bylo plné hřiště, ale ani tentokrát to nevedlo k otevření skóre.

V 50. minutě se však stav zápasu již měnil. Jérémy Mathieu nacentroval míč před bránu, odkud ho Soldado poslal hlavičkou do sítě. Hosté se ujali vedení 1:0. Chvíli na to se Ulloa snažil překonal brankáře Valencie Guaitu,a vyrovnat tak na 1:1, jenže se mu to nepodařilo,a na místo toho to byla Valencia, která vstřelila gól. Ricardo Costa nacentroval míč, který byl následně hlavičkou dopraven do sítě. Autorem gólové hlavičky byl Marius Stankevicius.

A Valencie pokračovala dále.O třetí gól se pokoušel Hernandéz, který vyslal z dálky tvrdou střelu, tu ale dokázal Esteban zastavit svými rukavicemi. Domácí brankář však byljiž bezmocný, když Joaquín vyprodukoval krásný centr z levé strany, který našel vystřídavšího Albu, a ten s milimetrovou přesností poslal míč do sítě na 3:0.

Valencie tak zaznamenala již třetí vysoké vítězství v řadě a drží si tak nadále třetí příčku s poměrně velkým náskokem na čtvrtý Villarreal. To Almería se trápí, prohrála již svůj čtvrtý zápas v řadě, a je tak v tabulce poslední. Pokud se chce ještě zachránit, bude muset ve zbývajících kolech razantně zvýšit svoji produktivitu.

Více informací k zápasu

Málaga CF - RCD Mallorca 3:0

16.04.2011 18:00

Góly: 26. Sebastián Fernández, 39. Júlio Baptista, 56. Júlio Baptista

Málaga přehrála na vlastním hřišti Mallorcu hladce 3:0 a zaznamenala tak velmi důležité tři body v boji o záchranu. Pořád se nachází na sestupové osmnácté příčce, nyní však již pouze o skóre. Pro Mallorcu prohra neznamená absolutně nic, na Baleárských ostrovech je záchrana dávno pod palcem.

Domácí byli po celý průběh zápasu jasně lepším týmem, první velkou šanci měl stoper Demichelis, jeho hlavička po rohu však skončila na tygřím skoku Aouateho. Hned o minutu později pálil z dobré pozice hostující Tejera, ovšem náhradního brankáře Caballera, který zaskakuje za zraněného Asenja, nepřekonal.

Ve čtrnácté minutě se v obrovské šanci ocitl Webo, zblízka však trefil domácího brankáře do hrudi. Ve dvacáté minutě mohl (a měl) otevřít skóre Duda, jenž se po nádherné kombinaci s Baptistou a Fernandezem dostal tváří v tvář Aouatemu, avšak nepřekonal ho. V šestadvacáté minutě se již domácí dočkali zaslouženého vedení, Rondon přiťukl míč Sebastianu Fernandezovi a jeho krásná rána prosvištěla až do branky.

A ještě do poločasu to bylo o dva góly, ve čtyřicáté minutě si Baptista poradil se dvěma obránci a střelou k tyči překonal Aouateho podruhé. Baptista se pak trefil ještě jednou, v padesáté šesté minutě si naběhl na centr Dudy a uzavřel skóre utkání na konečných 3:0.

V závěru mohl nejprve snížit Nsue, fantastický zákrok proti němu ale vytasil Caballero. Ještě hůře pro Mallorcu pak mohlo být v poslední nastavené minutě, kdy se do míče z velké vzdálenosti opřel Camacho, hostující svatyni však uchránil skvělý Aouateho zákrok.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC 1:0

16.04.2011 18:00

Góly: 76. Miku

Totální herní destrukci Sevilly přetavil v tři body pro Getafe v závěrečné čtvrthodině Miku, autor jediné branky zápasu. Domácí byli jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vyhráli, čímž se dostali na dvanácté místo ligové tabulky a po několika ztrátách znovu šplhají vzhůru. Naopak pro Sevillu je porážka ránou do vazu na evropské plány.

Domácí hned od úvodního hvizdu svého soupeře drtili a vypadalo to, že se dnes bude řešit jen kolik, namísto jestli. První velkou šanci měl Casquero, ale Varase nepřekonal. Nebýt jeho, skončil by zápas přibližně 5:0, Varas totiž chytil několik obrovských příležitostí madridských.

První takovou měl Víctor Sánchez, který si naběhl na centr Pareja a hlavičkoval prudce a k tyči, vynikající reflex však předvedl Varas. Poté to zkoušel z hranice šestnáctky Colunga a míč směřoval přesně do šibenice, kde se však z ničeho nic zjevila levá ruka brankáře Sevilly a míč vyškrábla na roh. Z něj hned přišla další možnost, Díazova hlavička ovšem mířila nad branku.

Hned v úvodu druhého dějství se v největší šanci zápasu ocitl Adrian Sardinero, jenž si naběhl na perfektní Sánchezův centr, zblízka však jen napálil bezmocného Varase. Štěstí Sevilly a kouzlo Varase ale nemohlo dnes vydržet celých devadesát minut. Běžela sedmdesátá šestá minuta, když poslal nádherný pas za obranu Parejo, kam si naběhl Miku, přetlačil Fazia a rozhodl.

Na závěr trochu statistik. Poměr střel z pohledu domácího Getafe? 14:1!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona32274186:1785
2.Real Madrid32245373:2377
3.Valencia CF32196754:3563
4.Villarreal CF32176949:3657
5.Athletic Bilbao321531449:4648
6.Atlético Madrid321371250:4346
7.Sevilla FC321371248:4746
8.Espanyol Barcelona321431540:4545
9.Levante UD321261436:4242
10.RCD Mallorca321161533:4539
11.Sporting Gijón329111230:3738
12.Real Sociedad321221842:5538
13.Deportivo La Coruña329111227:4038
14.Getafe CF321071543:5137
15.Racing Santander329101331:4737
16.CA Osasuna32981537:3935
17.Real Zaragoza32891531:4533
18.Málaga CF32961742:6233
19.Hércules CF32861829:5030
20.UD Almería325111632:5726

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (591)

Přidat komentář
miky10

to by bylo, aby se Málaga nezachránila

Reagovat
mickey mouse

hlavně ať nespadne Deportivo a Osasuna

Reagovat
miky10

Osasuna se rozjela, ale Depor to asi nemine..

Reagovat
mickey mouse

Sociedad má celkem těžký los , ale podle té gólové smršti Deportiva není o čem

Reagovat
miky10

Sociedad má ale jen herní výpadek, jinak má tým na pohodlnou záchranu

Reagovat
-Kopy-

oléééé

Reagovat
-Kopy-

ale ten první poločas, to byla bída...druhej paráda !

Reagovat
mickey mouse

no aspoň že jste mi vydělali 700 korun

Reagovat
Kovi81

napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

ja doufam v hercules ze se zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Zachrání se ta Malaga?

Reagovat
smazaný uživatel

SERGIO BUSQUETS JE VĚČNEJ SIMULANT

Reagovat
Murtago

Dneska simuluje skoro každej

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze ne , ale u nej me to tak nejak vadi .. bude to tim ze nalitne do souboje a dopadne to tak ze se drzi za hlavicku . Nepamatuju si ze by nekdy mel zkutecny zraneni hlavy no drzi se za nu kazdej zapas 2x .. at se podiva na Carraghera

Reagovat
Rssa

a hele, penalta, redka a branka

Reagovat
smazaný uživatel

Alves nešel ven proč? Jinak jsem se docela pobavil u pár situací např.zakopnutý míč, Messi a Pepe

Reagovat
blaugrana

Pepe moralizátor. To by mohlo kandidovať na OMG roka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát mu to patřilo, Skřetovi

Reagovat
blaugrana

Áno, ale nie od drtiča.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta na Marcela byla?

Reagovat
Murtago

Nejdřív by se ho musel někdo dotknout

Reagovat
smazaný uživatel

byla

Reagovat
smazaný uživatel

ale byla i na villu v prvnim polocase kterou rozhoci nepiskl

Reagovat
Murtago

Jasně

Reagovat
frank

Remíza pro začátek je dobrá. Já jsem spokojený. ¡Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Teda... Když porovnám, za co byla odpískána penalta na Barçu a za co na Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Titul bude opět ve správných rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Messiho na fotku než tohodle troubu...

Reagovat
smazaný uživatel

myslis toho vylizance co napali mic z dvou metru mezi divaky???

Reagovat
Murtago

On si jich nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak to asi neudělal... bůh ví co na něj povykovali...

Reagovat
One-Real

Na Ronalda se píská všude a takovýhle nastřelení diváků jsem od něj ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon pořád nebude Messi za toho až přehnaně dobrýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už pár let není po té ruce proti Espanyolu, kterou zbaběle přiznal až po utkání...

Reagovat
Kily

to byl humus, když jsme tehdy na prvním srazu šli hrát fotbálek, tak jsem vedle sebe viděl dres Messiho a byl jsem úplně bezradný, protože jsem se dva měsíce připravoval na fotbal a najednou nevěděl, jestli jdeme hrát fotbal, nebo volejbal

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrda ho měl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda výmluva,udělat to Ronaldo,tak je zase ten nejhorší

Reagovat
blaugrana

Leo to spravil preto, aby miestny grckovia mali o čom písať na EF.

Reagovat
One-Real

Za dnešek si to určitě zrovna on nezaslouží, horší je že udělat to Ronaldo tak je lynčovaný několikrát více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má úlety pravidělně, Messi v zápalu emocí udělal blbost po dlouhé době...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jim to přej, konečně mají taky možnost si do něj kopnout

Reagovat
Kokesh

Aspoň se tady z něho nebude dělat polobůj. I on je jenom člověk...

Reagovat
Biozdenda

kdyby fotku nekoho z Barcy, dal bych Piqueho, kdyby z Realu, tak Marcela

Reagovat
smazaný uživatel

Bože a ještě 3x s nima hrát, bych blil

Reagovat
One-Real

Jinak u našich fandů mě naštvalo svícení laserem na Messiho, to je křivárna. Jinak fandili moc dobře + parádní choreo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pepka taky svítit nemuseli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to dělá spousta fandů všude možně... já bych jim ten laser narval do oka at se z toho třeba po....

Reagovat
Yanek

To choero bylo konkurenceschopné choreu, které bylo na derby AC - Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Máš odkaz? Sice bych to uměl najít, ale nechce se mi namáhat.

Reagovat
centos

Reagovat
Yanek

špatná kvalita, už se mi to nechce hledat v archivu na milannews, nicméně i Youtube je toho plné.

Reagovat
smazaný uživatel

To dělali sparťanští ultras, ne? Taky řikaj jak to maj úžasný a člověk hovno pozná co to je.

Reagovat
Yanek

Říkám, je to tou kvalitou. V reálu bys to u plně s přehledem poznal z protější tribuny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to poznal i tak. Slávisti nemají fantazii.

Reagovat
Yanek

Reagovat
One-Real

tady je to možná lépe vidět

http://www.ultrasspirit.com/photos/3159.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, to už jsem někde viděl. Tu poslední večeři. Pěkné choreo.

Reagovat
One-Real

Anti Leo choreo?

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kokesh

Za průběh zápasu jsem s výsledkem nadmíru spokojený, počítal jsem spíš s prohrou, než s remízou. Obě jasný penalty, tady prostě není o čem a dva nejlepší hráči světa potvrdily svoje kvality. Jen mě mrzí, že za podobný zákrok bych Albiola bych radši viděl žlutou + penaltu, takhle mi to přijde jako přehnaný trest a určitě mě někdo podpoří - i když pravidla jsou pravidla.

První zápas je tedy za námi a čeká nás další, podle mě úplně odlišný, protože se bude hrát o první trofej v sezóně. Připadá mi, že má Mou někdy totálné štěstí a byl bych rád, kdyby jsme ve středu Barcu porazili (pohárově), hratelně se totiž porazit nedá! HALA MADRID! V desíti a proti Barce - smekám kluci!

Reagovat
Kily

já tě podpořím napůl. Původně mi k penaltě ta redka neseděla a přišlo mi to hodně přísné, ale za tohle si Albiol může sám s tím, že ta červená podle současných pravidel měla padnout. Kdyby lépe četl hru, tak udělal krok nebo dva dopředu a k Villovi ten míč vůbec nepustil, takhle se špatným odhadem dostal do situace, kdy měl na výběr faul s rizikem červené, nebo by nechal Villu samotného před Ikerem

Reagovat
vocasisko

Madridisti můžou v podstatě slavit výhru, protože z takové trapnosti vytěžit bod je snad nadpozemské a dál jsem měl ještě několik myšlenek, ale jelikož jsem totálně unavenej a nasranej, tak na to raději seru a jdu spát. HAHA Madrid!

Reagovat
Kenneth

Z trapnosti. Ano Real byl dneska trapnej a Barcelona opět se 400 přihrávkama na vlastní půlce nadpozemská.

Reagovat
vocasisko

díval ses na jinej zápas, pokračuj

Reagovat
gonzalesl_is_back

byli jste naprosto marný, my i v 10 lepší

Reagovat
vocasisko

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, Real Barcelonu v deseti drtil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kokesh

O jaké trapnosti je to řeč? Podle mě je trapnost dostat 5:0, ale né hrát do té červené výsledek 0:0. Teď pokračuj ty...

Reagovat
vocasisko

i kdyby Real dneska dostal 5:0 tak řeknu že za tu předvedenou trapnost to je málo

Reagovat
One-Real

Tak ty to chlape solidně nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratili body, to je pro některé culés nepochopitelná věc a soupeř to v takovém případě odskáče.

Reagovat
One-Real

Právě, dneska to bylo po delší době El Clásico po kterém si můžou Madridisti v kabině říct, jo dneska jsme to odjezdili a vydali ze sebe maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět dal za pravdu svému nicku - že je velký kokot

Reagovat
vocasisko

ano a ty si opět vzhledem k tvému věku vyjádřil naprosto adekvátní názor

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak kromě toho, že jsi největší kokot, jsi získal i titul největšího trapáka, když vytáhneš takovou provařenou blbost. Člověk je tak starý jak se cítí a beztak tuhle legendu vytvořili ti, které neskutečně sere, že si je na hřišti dám Jmenovat radši nebudu...

Reagovat
Kily

zajímavý názor v porovnání s tím, že Real před vyloučením klidně mohl vést 2:0...

Reagovat
X-bano-X

Jaksi zapominaš na Mesiho najazd co bola prva tutovka v zapase, tiez zapominas na prvý nepisknutu penclu na Villu kde proste Iker loptu nevidel ani omylom....ak ide do takeho rizika a zrazi sa z hracom, piska sa v 90% pencla a nakoniec by som vsetkym odporucil pozriet si zaznam Alvesovho "penaltoveho" zákroku. Kedze sa Marcela ani nedotkol...ohnal sa po nom ale minul ho. Ziskat bod z nasimulovanej pencle sa da len pri tom pajacovi v ciernom. Toto bola 6 pencla ktoru odpiskal v prospech Realu a 3 kde sa o pencly neda ani hovorit....

Reagovat
madridcan

asi si pojdem prebrusit diskusiu z novembroveho Clasica,ze ci si tvrdil aj na Valdesov zakrok na Cristiana,ze mala byt penalta,lebo to bola uplne rovnaka situacia

Reagovat
smazaný uživatel

Běž spát, snad se z toho bludu vyspíš

Reagovat
Kily

...

Reagovat
smazaný uživatel

Mou to posral, nechat budoucího nejlepšího hráče světa na lávce...

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola se taky dvakrat nevyznamenal, jednoznacna chyba nepovolat Justina Biebera .. i na tom kratkem videu na youtube ukazal vice primocarosti smerem dopredu nez vsichni hraci barcelony v dnesnim zapase, opravdu nudna to podivana a neni o cem - v dalsich trech vzajemnych utkani se fandi rychlosti, durazu a bojovnosti, zkratka ac nestranny fanousek s minimalnim zajmem o cokoli spanelskeho tak davam palec pro Real

Reagovat
Yanek

V každé diskuzi vidim Biebera, mě to slovo tak neskutečně vytáčí, že bych ho nejrači uplně zrušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bíbra se nejlépe zbavíš žiletkou.

Reagovat
Yanek

bívra jo no...

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč

Reagovat
Kokesh

Ozil byl po vystřídání neskutečný...všechna čest.

Reagovat
vocasisko

Mou netrénuje naštěstí Barcu a Thiago je ještě příliš mladý aby hrál takové zápasy.

Reagovat
alegre

Na jiném webu se ptá diskutující "norimberk":Kdo viděl faul na Marcela at se ozve

protoze tohle je vysmech... Já se mu pokusím odpovědět: z těch co fandí Barceloně samozřejmě nikdo a z fanoušků Realu pochopitelně všichni Je tu někdo neutrální aby je rozsoudil?

Reagovat
vocasisko

fandím Barce, ta penalta byla, sice Alvés prvně štrejchl balon a Marcelo neměl v žáný případě šanci ten balón dohnat, ale stalo se

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne se dala pisknout alves netrefil balon a ke kontaktu doslo

Reagovat
Yanek

Mně přišly obě pentle přitažený za vlasy, i když pískatelné byly. Řekl bych, že to rozhodčí udělal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

albiolova byla 100% proti ni nemuzes mit vubec nic

Reagovat
Kokesh

Sice jsem fanoušek RM, ale přiznám obě dvě. Ta první je jasná, tady prostě není o čem a druhá? Vždyť absolutně netrefil míč, jen nohy Marcela...

Reagovat
smazaný uživatel

míč škrtnul

Reagovat
smazaný uživatel

nefandim nikomu a penalta jasna

Reagovat
herbage

Ta druhá se dala písknout i nepísknout. Marcelo se sice pěkně proletěl, ale kontakt tam byl. Že to nebylo nic vážného dokazuje i to, že rozhodčí nepotrestal Alvése ani žlutou kartou

Reagovat
Kokesh

A nebo mu ji klidně dát mohl a nikdo by neřekl ani ň...

Reagovat
herbage

to mohl, ale bylo by to přísné. Naproti tomu, u Albiola nebylo o čem. Za takové zápasnické chvaty ve vápně dává z fleku

Reagovat
Kily

souhlas, Alves tam levým stehnem zavadil o nohu Marcela, kterého to rozhodilo a rozhodčího bych nevinil v případě, že to foukl, ani v případě, kdy by to přešel a nechal pokračovat ve hře

Reagovat
Kokesh

Počkej, ale tady seš ve Španělsku a né v Anglii...tady se podobný zákroky pískají...kontakt byl, tečka.

Reagovat
Kily

no však taky proti té penaltě neprostestuju jinak když jsme u toho, tak bych byl moc rád, kdyby se španělští sudí trochu přiblížili metru anglických (na základě našeho více než rok starého zápasu s Werderem bych akorát vynechal Atkinsona a jelikož nemáme barvy jako Manchester United, tak i Webba, pod ním by o titul možná hrála i Mallorca nebo Osasuna) a nepískali každou blbinu, už jsem to tady i psal, že díky tomu mi je anglická liga i sympatičtější a dělá to z ní kvalitnější soutěž (hmm, teď to od spousty lidí schytám). Některým sudím se to i daří, ale spoustě ne, ten metr je šíleně rozdivočelý a sami hráči často ani neví, kdy se pískat něco bude a kdy ne

Reagovat
Kokesh

Ode mě to neschytáš určitě. Já jsem s tebou, podle mě je prostě anglická liga koukatelnější a přes to nejede vlak...PD sleduju prakticky jen kvůli Realu. Poslední dobou jsem na simulace opravdu alergický a stačí mi to vidět ve svým oblíbeným týmu.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...jsem na tom stejne

Reagovat
ronaldinho_10

Jako fanoušek Barcelony říkám, že se pískat dala!

Marcelo si pro ni evidentně šel a kácel se v podstatě sám, ale Alves tam nesmyslně doklouzal a stačil ho při tom škrtnoutl, čímž dal rozhodčímu možnost to písknout.

Reagovat
Robbie

pokud Albiol dostal červenou tak Alvés ji měl dostal také a to už žlutou měl

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza asi spravedlivá,i když penalta na Marcela se pískat neměla.Od začátku to vypadalo jako remízovej špil a sem rád,že to tak dopadlo.Červená pro Albiola zasloužená.Barcelona nehrála nic moc a Real bohužel nehrál nic.Tento zápas nic neřeší a nemění a těším se na Copa Rey a Ligu mistů,Zdarec.

Reagovat
Langi

Real nemám rád...ale Alvés netrefil míč a Marcela podrazil, penalta bez debat

Reagovat
ronaldinho_10

Když to řekneš takhle, tak byla bez debat i ta na Villu...

Casillas tam vlítnul a nestihl to, Villa si předkopl míč a Casillas zasáhl pouze nohy bez míče. Na druhé straně to bylo podobné, Alves to nestilh a taky zavadil o Marcelovu nohu. Villa i Marcelo se káceli už dopředu a pro tu penaltu si šli, ale v obou případech byl konktakt protihráče jasný... Ovšem rozhodčí měl buď odpískat obě, nebo žádnou. Takhle to na jedný straně posoudil tak, na druhé zase jinak...

Reagovat
Cizinkx

Ježkovi oči,ten alves toho marcela musel opravdu sejmout,,toe magor marcelo tam bude mít obží bebí:),,,jak se skácel,,a hned vyskočil jak lan,a šel se radovat že nasimuloval penaltu,,to bylo peckový,ja se válel smíchy ,jestli za todle byla pencle,tak se divím že nepísknul pencli na vižu v prvním poločase!!ale co no váleli se tam všichni občas hráči barci,tak i hráči realu..Titul je ve spravných rukou..!!.

Reagovat
alcantara

telmo zarra, ahoj, 49. gol sezony je na svete s remizou spokojnost, madrid je silny a v pohari bude este nebezpecnejsi. Visca el Barça, toto uz musime ukopat.

Reagovat
Kily

každý tiket, kde trefíš takovou remízu a nakonec nevyjde kvůli tutovce, zamrzí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

mourinho opat nesklamal a pep tiez

Reagovat
Kily

dovolim si narušit předpokládanou dominanci ohledně zájmu o Clásico s tím, že lehce odvedu pozornost k našemu zápasu na hřišti Almerie. Neviděl jsem první půlku, takže se uchýlím k tvrzení, že za druhou půlku jsme si výhru zasloužili s tím, že Almeria opravdu hrála jako druholigový klub a z jejího výkonu po změně stran nejvíce vyzařovala smířenost se sestupem. Rozhodně jsem čekal, že budou kousat mnohem víc

Reagovat
$dolar$

Jak vypadalo El Clasico? Ja to nevidel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A chceš to slyšet ode mě, nebo od Kilyho?

Reagovat
$dolar$

Od kohokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to od 60. minuty a docela se mi ten zápas líbil. Real byl agresivnější a hrál koukatelnější fotbal. Líbilo se mi jak hrál Özil, skvělý hráč. Ultras Sur vytvořili moc pěknou atmosféru. Po vyrovnávacím gólu měla hra skvělý spád. A přišlo mi, že Messi v závěru trošku tekly nervy.

Reagovat
$dolar$

Hezky, to mi dela radost, ze byl Real lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 30. minut co jsem viděl, mi to tak přišlo. Co bylo předtím nevím.

Reagovat
herbage

Real byl celkově spíš horším celkem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pokud má tým držení míče 70-80 %, tak o tom druhém nemůžeš napsat, že byl lepší. Jinak máš pravdu, první poločas měla mírně lepší Barcelona. Po Messiho gólů solidní útlum obou a od 65-70. minuty byl vidět zase hlavně Real.

Reagovat
alcantara

chceli sme to dohrat klasicky po nasom, nevyslo to, ocakavat od nas aktivitu pri zapasovom vedeni. osembodovom naskoku a dalsich dolezitych zapasoch naozaj neslo, bohuzial, stratila sa lopta a bol z toho gol. Z mojo pohlasu vyrovnany zapas po vsetkych strankach, remiza mu slusi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Infi

Reagovat
-Kopy-

To buď rád, že si neviděl první poločas, protože od nás to byla hrůza a Almeria byla možná dokonce i nebezpečnější.

Reagovat
Kenneth

Jinak Puyolo zraněný bylo prej nahraný jak sem četl na webu Barcy,že Keita tam byl dávno připravenej. Takže čekám omluvu od uživatele Rssa..

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla komedie. Už první vymyšlená karta Adrianovi naznačovala, co bude následovat. 3 vymyšlené standartky v nebezpečné vzdálenosti (kdo by chtěl vyjmenovat, tak to byly "fauly" na Khediru, Krystýnu a Adeho) taky zrovna nepomohli a rozdíl mezi nefouklou pentlí na Villu a fouklou na Marcela, ať mi někdo vysvětlí ...

Nicméně - ať byl sudí jaký byl, tak jsme prostě po té červené přestali hrát to, co bylo do té doby výborně vymyšlené a výborně plněné - hrát s balonem, s rozmyslem, s výbornou přípravnou fází a se smrtícími rychlými kolmicemi, kdykoliv to bylo možné. Dodám jem, že výborné přistupování Realu smrtící kolmice častokrát nedovolilo. Nicméně - plnilo se to a účinné to bylo.

Jenže pak jsme přešli do módu "rychle dopředu, rychle zpět" neboli "nahoru-dolů". Blbé, hloupé, netaktické. Sice nám z toho kápnuly šance, které ale Villa (jak je jeho zvykem) pálil s železnou pravidelností, nebo jsme neměli potřebný kousíček štěstí - břevno Xaviho.

No a pak přišlo, co přijít muselo. Chyba, ztráta, pád v pokutovém území (Alvés škrtnul o balon, čili pentle dle mě být neměla) a gól. Popravdě - zasloužený. Sami jsme si to vykoledovali.

Nejlepší na place dle mě zase Messi, tvořil, dělal sólíčka, dal kus. V dresu Realu se mi herně hodně líbil Pepe. Na tom DM mu to hodně svědčí. Sice má dutou hlavu, ale včera mu to sedlo.

Samostatnou kapitolu si zaslouží 40timegová posila Villa. Má ohromné, ale opravdu OHROMNÉ štěstí, že není, koho za něj dlouhodobě stavět, protože je Bojan zraněn. Ale jeho výkony jsou opravdu zralé na lavku. Řešení jeho dnešních situací by si zasloužilo ve školním hodnocení tak 4ku a to jen proto, že využil chyby Albiola a sebral mu jistý míč. Jinak by to byla čistá basa. Tohle je otřes. Hrozný otřes

Puyol - nejsem pro, když nastupuje nedoléčený hráč, ale pravda je ta, že jsem se hrozně zaradoval, když jsem ho dneska viděl na place. Jenže ... byla to chyba. Tohle se nedá olmuvit ani získaným bodem a teda i dalším velkým krokem k titulu. Carles dneska neměl jít hrát. Napadlo mě, že možná je to zranění jen fingované, ale tomu nevěřím. To by byla zbytečná komedie. Uvidíme.

S plichtou bych před zápasem byl velmi spokojený, po zápase jsem s ní "jen" spokojen. Prostě proto, že jsme tohle mohli vyhrát. Nicméně - povede se jindy. Viděli jsme, že Real dokážeme přehrát o hodně velký kus i u nich doma a i v deseti (pána se sedmičkou na zádech nepočítám). To je určitě před LM pozitivní

Mimochodem - na Santiago Bernabeu mít držení míče 70 % ... Tohle je prostě fenomenální tým. Já vím, že jsem zase sebestředný, ale tak to prostě je.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
alcantara

a precitaj si este mourinha, ktoreho to s desiatimi vraj uz nebavi

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ne. Mám dobrou náladu po zápase. Nechci si ji kazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyolovo zranění by nemělo být vážné, prý se nechal vystřídat "pro jistotu".

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to super ...

... ale po tom, co se jeho "lehké zranění" protáhlo na 3 měsíce, už beru tyhle zprávy o závažnosti vážně

Reagovat
Losinho

Rozhodčí byl děsnej, ale řekl bych na obě strany. Obě penalty podle mě byly, ale měla se pískat třetí po faulu Ikera a zároveň Albiol neměl jít hned ven. Co se týče držení míče, 70% měla i Slavia na Letné a k čemu jí to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

obě penalty byly - ta na Villu a ta na Villu. To máš pravdu.

Albiolova rudá byla přísná, ale prostě strhl háče, co by šel 1 na 1. Nelíbí se mi tohle pravidlo, ale holt ji dát musel. Správně udělená.

Tím asi všechny ty "na obě strany" končí. Mě ještě překvapilo, kolik faulů zezadu prošlo Pepemu a Khedirovi bez karty.

Ale nechme to. Tohle clásico řadím mezi průměr až podprůměr. Kromě toho, že jsme se zase o notný kus k titulu, se v tom zápase nestalo nic neobvyklého ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně to, proč jsem tu včera psal tu statistiku rozhodčích Muňize a Undiana Malenca. Asi to není jen náhoda...

Reagovat
Losinho

Mně přišlo, že i ta pro Real byla. Ale nebudu se o tom hádat.

Reagovat
delfin

David měl špatnej den, ale myslím že doma na Mestalle ve středu se ukáže v nejlepším světle...

Reagovat
smazaný uživatel

26.02.11

Tohle je datum posledního Villova zásahu za Barcu. Přesně to dělá 10 zápasů a 721 minut suchot.

Špatný den?

Reagovat
Losinho

Uf, to už je nějaká série.

Reagovat
smazaný uživatel

"Viděli jsme, že Real dokážeme přehrát o hodně velký kus i u nich doma"

ty kolko si toho vcera vypil ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Dozvěděl jsem se výsledek u nás v klubu, ale nečekal bych, že bude rozhodnuto z 2 penalt, škoda že jse menviděl

Reagovat
REPLIKATOR

Obě penalty jasný. Bohužel nechápu proč fauloval hráč Barcelony. Měli to uhrát

Reagovat
smazaný uživatel

taaaak trapny Real udelal z Clasica trapny zapas ... Mourinho donutil tak velky klub jako Real Madrid branit s vypetim vsech sil ... smeju se moc jak se Real boji Barcelony ... sou to ubozaci a nezaslouzi si zadny titul ... smeju se moc tomuto klubu ktery se snizi ke hre ktera mu neni vlastni aby vydrel alespon bodik ... no co zbyle 3 zapasy vyhraje Barca ....

Reagovat
smazaný uživatel

taaak

Reagovat
smazaný uživatel

tak to přiznej,že neunášíš skřet Messi to taky přizná...protože napálit z 2 metrů do diváku balon to musí mít solidně vymleto..škoda mohl mu Pepe trošičku pokopat do hlavičky at se probudí...

Teď už vážně..Barca je prostě sehranější a tím pádem lepší..ale třeba do roka se tam taky dostanem na tu uroven..každopádně dnes supr odmakaný od všech..snad nějaka ta trofej bude..HALA MADRID

Reagovat
exse

Prostě a jednoduše Real nemá na to hrát vyrovnanou partii, Mourinho to dobře ví a tak na to svůj tým připravil, jestli těch 30% držení míče a betonování stálo za tu remízu, to ať hodnotí někdo jinej. Každopádně to jen potvrdilo že je Barca nejlepší tým na světě a to i přes to že to na šance bylo zhruba vyrovnaný, Real si je všechny totiž vypracoval jen ze standartek a to by dokázal i Slavoj Houslice...

Reagovat
smazaný uživatel

betonování prej.

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Co víc je podle tebe beton, hráli tak hluboko, jak jen mohli a čekali na brejky + vymyšlené standartky po pádech CR7, Baroše2 a Dive Marii. Pokud je tohle hra hodná Realu tak prosím, ale ruku na srdce, tohle se nemůže skutečným fandům Realu líbit. Nejsměšnější na tom je, že v zápase, kdy měl Real vyhrát, aby stáhl náskok tak od začátku bránil v deseti na své půlce a hrál se třema DM

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to beton, ale hra ze zabezpečené obrany. Beton hrál na Camp Nou loni Inter... srovnej si ty dva zápasy. Jinak - nikdy by mě nenapadlo, že zrovna já tady budu bránit Mourinha (potažmo Real, ale to je jedno...), ale... JAK jinak by měly týmy proti Barceloně hrát než pomocí důsledné obrany? Vše ostatní je sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně týmy jako Real by měly hrát otevřenou partii, protože jinak ztrapňují sami sebe. Klub, který se honosí tím, kolik má titulů a jaký fotbal předváděl po celou svou existenci a hraje takhle? Navíc kolik ten tým stál, 400mil éček? Já bych nikdy nechtěl, aby Barca hrála to, co hrál včera Real a zvlášť hrát takhle připosraně proti úhlavnímu rivalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že si Barca vytvořila takové postavení, že proti ní nemůže hrát fotbal ani Real doma. Tohohle jsem se chtěl vždycky dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Já se těším, až vám spadne jednou hřebínek. Tohle není o Realu, ale o Mourinhovi. On má svůj styl a ví, jak porazit Barcu...doufám, že aspoň v CdR nebo LM vás porazíme, už mě ty vaše opěvný kecy neskutečně serou...

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle mě baví skoro stejně, jako koukat na to, že si ani Real nemůže dovolit hrát proti Barce fotbal. A to ani DOMA a v situaci, kdy MUSÍ VYHRÁT.

Reagovat
Kokesh

Včera Real musel vyhrát? Fakt? To podle mě čeká hráče až ve středu.

Reagovat
delfin

takže Barce necháte titul i dálší sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

a nemusel? Kdy chcete stáhnout těch 8 bodů, když ne ve vzájemném mači?

Reagovat
Kokesh

V lize si ztrátu dovolit můžeš, protože máš šanci na opravu. To samý i v lize mistrů, kdy máš dvojzápasy. Ale ve finále máš jen jednu šanci a buď vyhraješ, nebo prohraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jste včerejšek odchodili a šetříte se na finále Copy. Po něm už se do ligy opřete naplno?

Reagovat
Kenneth

No tak to je gol.My jsme včerejšek odchodili? Tak proč jste nehráli za stavu 1:1 dopředu a opět jste si to šudlili na půlce? Miluju když Katalánec píše o tom jak někdo zápas odchodí.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil jsi podstatu příspěvku

Reagovat
Kily

Kopy, kde seš? Máš tady hned napsat, že ne, pak se Real bude soustředit na Ligu mistrů a až po ní na ligu, kde bude muset odrážet nápor Valencie

Reagovat
-Kopy-

Tak samozřejmě, že to tak bude.

Reagovat
Kokesh

zbytečná reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi vysvětli, jak jsi myslel to, že máš v lize opravu. Kdy chcete včerejší ztrátu opravit?

Reagovat
Kokesh

Protože hraješ 38 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce Primery budete hrát ještě 38 zápasů?

Reagovat
Kokesh

Myslel jsem to samozřejmě celkově, to by mohlo dojít i tobě a zbytečně neslovíčkařit...

Reagovat
smazaný uživatel

undefinedKokesh

17.04.2011 10:34

Včera Real musel vyhrát? Fakt? To podle mě čeká hráče až ve středu.

Celkově? Šlo o to, že musel vyhrát včera. Pokud chtěl zvýšit šance na titul. Ale on nechtěl. Nebo nemohl ...

Reagovat
Kokesh

A co že třeba chtěl, ale nevyšlo to...remizovalo se, neprohrálo, tak z toho zase nedělejte vědu.

Reagovat
smazaný uživatel

jde mi o to, že jste prostě MUSELI vyhrát, pokud jste chtěli ligu zdramatizovat. Teď musíte doufat ve 3 ztráty Barci a sami vše vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud osm kol před koncem Real odepíše titul, když stále ještě může bojovat a stáhnout náskok na pět bodů, navíc s kádrem za 400 mil Eur, tak je ten klub ještě víc k smích než doteď.

Reagovat
Kenneth

. Barca musí min. 3x ztratit,nejtěžší soupeř je Espanyol doma,Real čeká Villareal,Sevilla venku. Je titul možný? Ano je,ale já žiju v reálném světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Real porazil Barcu, tak by to bylo jen o pět bodů, čili dvě ztráty. Je to pro vás ostuda, když vás ani nemotivuje to, že byste měli odčinit ten podzimní debakl a vymlouváte se, že jste vlastně ani nemuseli vyhrát. Jste k smíchu

Reagovat
Kokesh

Nejvíc k smíchu seš tady ty. Nikdo titul z ligy neodepsal, nebo jsi snad něco podobnýho četl? Pořád je ještě 6 zápasů do konce. I tak to ale neznamená, že Real MUSEL vyhrát...MĚL vyhrát, ale remizoval. Ve středu se MUSÍ vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

víš jaký význam má slovo pokud?

Reagovat
Kenneth

Jak máme hrát fotbal když musíme půlku zápasu koukat jak si to kopete na vlastní půlce?

Reagovat
smazaný uživatel

A čí neschopnost je, že nedokážete Barce vzít míč?

Reagovat
Kenneth

Jakej tým světa dokázal Barceloně vzít míč a nebo mít větší procento držení míče? Když se budeme snažit o větší presink tak se otevřou díry v obraně a Xavi tam šoupne geniální balony.

Reagovat
Infi

To se pak nediv, že si to ťukají na půlce, když to tam nemají jak poslat.

Reagovat
smazaný uživatel

žeby napádať, presovať, kombinovať, útočiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Hluboko? Co to tady zase meleš, vždyť jsme napadali hodně vysoko, vždy co to jen šlo...a pak se zase všichni stáhli do bloku. Jakej beton proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Napadali vysoko jo? To, že jste pokaždé jednou na začátku poločasu zapresovali znamená napadat vysoko? A jak bys tedy popsal presink Valencie proti Barceloně, super vysoko? Podívej se na počet přihrávek Barcelony, prakticky jste vyklízeli pozice a bránili v hlubokém bloku. Proto si Barcelona v poklidu kombinovala a neměla důvod hnát se dopředu. Real musel vyhrát, ne Barca. O to je to směšnější a ještě směšnější, že se to někdo pokouší hájit.

Reagovat
smazaný uživatel

skvele napísané

Reagovat
Kokesh

Panebože jak chceš jako napadat Barcu? 80% přihrávek jde vždy dozadu a pořád se to opakuje. Prostě jsme napadali agresivně a né jen na své půlce. S takovou pozemní převahou jste měli mít za zápas vypracovaných kolem 10ti tutovek, tak jak je to u vás zvykem...a měli jste jich kolik, hm? Ale chápu, ztratili jste body, na to nejste zvyklí. Asi uznáte výhru nad vámi jen takovou, kdy vás soupeř smete výsledkem 4:0 a s držením míče 80:20. Jenže to asi není možný, tak si to už uvědomte...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chceš napadat Barcu? Co je to za otázku? To je snad váš problém, že nedokážete s Barcelonou hrát ne? Barca měla osm bodů náskok, proč by měla dělat něco jinýho, než si to pinkat na půlce? To Real byl ten tým, kterej měl hrát otevřenej fotbal, odčinit manitu a stáhnout náskok. Místo toho strachy posranej Real se třema DM zalezlej v obranným bloku na půlce

Reagovat
Kenneth

Takže jste si přijeli pro remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca přijela s tím, začít rozvážně, držet míč a čekat, co předvede Real. Real předvedl hovno a to Barce stačilo k udržení náskoku. Guardiola: "Estamos contentos con el empate."

Reagovat
smazaný uživatel

Barca přijela se skvostnou taktikou. Držet míč, neztrácet, držet Real na distance, nedostat se pod tlak, nepůjčit Realu balon, utahat je tímm, že budou hrát to, co neznají - hdu, kdy běhají za balonem. Byl jsem hrozně spokojený.

Proto tak nechápu, proč jsme od tý naší fungující taktiky ustupovali a přistoupili na styl "nahoru-dolu".

Reagovat
Kokesh

Ty seš kus debila, jinak to ani nejde napsat...

Reagovat
smazaný uživatel

Došli argumenty, tak nastupují nadávky.

Reagovat
Kokesh

Asi jak včera u tebe. S tebou si nemám co napsat, seš podle mě asi ten nejhorší culés tady na webu, neshodl bych se s tebou ani na barvě černocha. To pak nemá cenu...bye.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem možná nejhorší, ale ty jsi zaručeně jeden z těch nejblbějších. Žádné argumenty, nic. A pak to korunuješ výplody jako že Real vlastně ani nemusel vyhrát a že hrál vysoký presink

Reagovat
delfin

tohle asi platí pro všechny fans Realu, jejichž nick začíná na K a končí Hčkem...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kokesh

O tvé inteligenci radši pomlčím, vidím tě tu podruhý a už se mi chce zvracet. Tohle nemá cenu asi tě na pár dní pustili z kociánky a máš vycházky, přeju ti to.

Reagovat
Losinho

...a přesto se na něj dívalo líp. A šance na výhru měl.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, kde ty skutečné madridisty hledat. Podle ohlasů se výkon líbil skoro všem a ten bod proti velké Barce se nám taky líbí. To je hrozný, co? Nám se líbí bod, vy slavíte titul a půlka z vás je nasraných. Třeba přijde doba, kdy to pochopíte .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba ty, co minimálně pamatují Real Hierra, Carlose, Zidana, Piga atd. Já myslel, že je Real hrdý klub, který ctí tradici ofenzivního líbivého fotbalu. Ale chápu, že mnohým českým či slovenským fandům Realu se podobná holomajzna líbí, hlavně uhrát výsledek.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Xavi

I di Stefánovi se to líbilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nuda.... tak jako velké zápasy v PL. Holt klasika.

Reagovat
Kongo

Valencia příští rok LM

Reagovat
F.Torres

Zápas jsem neviděl, ale tedka jsem zkouknul záznamy ze zápasu. Penalty byly jasný, jen se divím, že Alves nešel s červenou, protože to měla bejt druhá žlutá. Kdo řiká, že to neměla být penalta, tak ten si do huby nevidí...

Reagovat
indy

ta obrana bude v lige zas zaujmava....puyol, abi a poque tusim tiez su vykartovani...adriano asi zraneny....esteze dani nedostal redku...dufam ze zas dostane pred fontasom prednost millito

Reagovat
-Kopy-

Villa a Albiol zpět do Vale !

Fanoušci těch dvou klubů si vás nevážej.

Reagovat
delfin

není pravda David je king, včera to byl jen špatnej den... ve středu všem ukáže

Reagovat
Kenneth

To se nemůžeš divit. Včera nejhorší hráči zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, šance, co včera zavraždil Villa, bys možná dal i ty. 2 měsíce nedal gól ... Jeho opravdu nejde nekritizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že Villa dá gól, když je hodně potřeba. Namátkou na podzim v clásicu (každej gól dobrej), proti Gijonu venku, proti Arsenalu venku, teď zařídil dvě penalty, odpískaná byla jen jedna...

Reagovat
smazaný uživatel

tak já Villu neodsuzuju. Do hry se pořád hodí. Svoje si odkopal. Góly nějaké zavěsil.

Ale: jeho góly byly potřeba už třeba na Arsenalu, kde jsme mohli vyhrát, nebýt jeho koncovky. Doma s Arsenalem to samé. Včera to samé. Má štěstí, že to za něj odstřílí kolegové, ale už by se zase nakopnout ke gólům mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hlavně myslím, že je Villa dost unavený. Přeci jen on hraje na pozici, kdy toho celkem dost oběhá a těch zápasů za poslední rok odehrál fakt dost. Přesto hraje velmi dobře většinou, i když ta koncovka je někdy slabá, to ano.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to asi jo. Únavou by se to mohlo vysvětlit. Přecejenom na takovýhle zápřah nebyl v kariéře (ve vší úctě k Valencii) zvyklý. Letos má odehraných už bezmála 3400 minut. To měl loni ve Valencii za celou sezonu. A jen dvakrát v kariéře dal větší porci minut, než má letos (2x 3600). Samořejmě je jasné, že pokud se nezraní, tak má náběh na 4000 a to už je na něj nezvyk.

Reagovat
smazaný uživatel

+MS, ostatní zápasy repre, prakticky bez žádné delší pauzy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Kenneth

O jakých šancích to mluvíš? Já viděl jen jednu a tu zavraždil opravdu hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo být utkání, jedni fanoušci brečí, druzí taky, každý nadává na toho druhého, že nic nehrál, zápas rozhodly dvě penalty. Příští tři utkání už si nenechám ujít, abych ten zápas "dvou nejlepších týmů na světě" mohl taky posoudit.

Reagovat
delfin
Reagovat
smazaný uživatel

Tak my bychom hráli, kdyby nás rozhodčí nechal v plném počtu, střídání Ozila o tom svědčilo

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza... jak nečekané

Reagovat
smazaný uživatel

to zase byl největší zápas světa

Reagovat
delfin
Reagovat
smazaný uživatel

chlapečku takový no asi člověk mě nemůže urazit včera to byla nuda ani tvoje demence to nezmění

Reagovat
delfin

to je dobře... gratuluju

Reagovat
Kily

Clasico hadr, vrcholem víkendu jednoznačně F1, neuvěřitelný závod

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, že tohle clásico zapomenutelné, ale nesouhlasím, že by byla F1 vrcholem víkendu. Ani tenhle závod mě nedonutil dokoukat to do konce. Z F1 už finálně vyprchalo to kouzlo, který mě u ní drželo. A že jsem žral každou minutu, každou informaci ...

Reagovat
smazaný uživatel

mám to stejně, poslední dobou mě více chytají WRC a motorky

Reagovat
Kily

musíš koukat na celý závod, ne to vypínat dvacet kol před koncem, když si všichni jezdci odbudou poslední zastávky v boxech. Letošní formule sice není fér, ale pokud to bude znamenat další podobné závody, tak jen houšť

Reagovat
13

Reagovat
Rssa

F1 je pro děcka, dospělí fandí rallye

Reagovat
smazaný uživatel

F1 už mně několik let vůbec nebaví, kam se to hrabe na rallye.

Reagovat
Rssa

Reagovat
domingo

Zavod to byl skvelej Ale stve me, ze se vepredu porad stridaji ti dva protekcni cucaci, zatimco skutecne vyborni a talentovani piloti smrdi za nima.

Reagovat
Kily

no střídají, drtivou část sezony byl vepředu jenom jeden a v prvních dvou zápasech sezony první místo vyklidil jenom když jel do boxů. Taky bych byl radši, kdyby všichni jezdci měli k dispozici stejnou techniku a v závodech stejné podmínky, pak by se o vítězi celého seriálu dalo opravdu mluvit jako o mistrovi světa. Takhle je vepředu jedna stáj, té se snaží dupat na záda druhá a další dvě stáje mají šanci jenom v případě nějakých problémů těch prvních dvou. Uvidíme, kam ředitelství ještě půjde a jaké další omezení vymyslí na další rok

Reagovat
domingo

Stejnou techniku asi ne, F3000 me nikdy nebavily Ale Vettel to nemuze drzet donekonecna, neni to zadny zazrak a jezdi hrozne na udrzbu, nic nepokazi, ale nic poradnyho neukaze, vzdycky vyhraje a vypada to, ze se ani nemusi snazit... uz to zacina vypadat jak koukani na Barcelonu. Uz aby se zvedlo Ferrari.

Reagovat
Kily

tak co se boje o první místo týče, tak jemu ježdění na údržbu stačí, když neustále vede ale nesnášim ho a "pomohlo" tomu i vedení stáje po loňské VC Turecka

Reagovat
domingo

Taky ho nemam rad. A nejvic me stve, ze jezdi v jedne staji s Webberem, ktery toho dokazal asi 8x tolik a asi 493x prokazal, ze je opravdu pilot par excellence. Odmitam uverit, ze se Vettel za ten rok dostal nad jeho uroven, takze navic maji jeste uchylnou tymovou strategii

Reagovat
Kily

jsme na tom stejně, Webbera mám moc rád a strašně mu přeju, i jako fanoušek šípů jsem mu dneska na konci jako bonbónek k celé stíhací jízdě přál to předjetí Buttona. Má smůlu na týmovou režii, Vettel je jednička a Webber bude mít protekci jedině ve chvíli, kdy bude mít Vettel jistej titul

Reagovat
domingo

Coz muze byt relativne brzo...

Ja jsem fanousek Ferrari. Coz je momentalne dost depresivni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferrari

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kily

já Ferrari neměl rád jednak samozřejmě kvůli rivalitě, ale vadil mi i Schumacher. Je pravda, že ta na něho vypěstovaná averze plynula z prvního dojmu a ten je ještě z dob, kdy jezdil za Benetton. Jinak ho ale pochopitelně uznávám, obrovská persona, skvělý pilot a moc rád jsem se díval na fotbalové exhibice, které pořádal

jinak na konci závodu jsem si dneska uvědomil jednu věc - v letošní sezoně zatím neuvěřitelná spolehlivost aut. Dneska dokonce nedojel jenom jeden a to ještě kvůli chybě mechanika. Tady se musim pochválit, protože jsem si té chyby všiml hned, jak odjížděl od mechaniků. Ale ta spolehlivost byla slušná i v předchozích dvou závodech

Reagovat
herbage

Nechceš té stáji dělat vrchního kontrolora mechaniků?

Reagovat
Kily

to se asi nehodí, jednak tedy určitě nejsem jediný, kdo si všiml špatně upevněné zadní gumy, a navíc k motorismu zase tak vřelý vztah nemám. Ne že bych ho nesnášel, ale mě auta nikdy moc nebrala. Spousta kluků se o nich baví a mě zajímala vlastně jenom tehdy, když jsem jako malej sbíral samolepky do jednoho alba, dokonce ani řidičák nemám. Ale nezakrývám, že by pro mě znamenalo obrovský zážitek podívat se někdy do nějaké stáje, ale to asi pro každého

jeden šťastlivec z naší republiky se toho i dočkal, pamatuju se, že loni nebo předloni měla Nova jako cenu pro výherce týdenní pobyt v Barceloně v doprovodu Davida Coultharda se zaplaceným hotelem a vstupenkou na závod, který onen šťastlivec trávil v boxech. Hned mě napadlo, že by byla sranda, kdyby to vyhrál fanoušek Barcelony a po přistání na letišti by řekl: Nazdar, Davide, hele, mě formule moc neberou, kudy tudy na Nou Camp

Reagovat
herbage

Já řidičák také nemám, to jsme dva

Reagovat
Tomanatura

3

Reagovat
madridcan

no chlapci,nato kolko ospevujeme to Clasico,tak vcera to bola jedna velka nuda Nemozem z tych,ktory tvrdia,ze Real ho pokazil ci podobne detske reci.V prvom polcase mal Messi jednu sancu,zato u nas Cris dve a hlavne svojimi solami si to hraci Realu kazili ked mohli ist di Maria,Ronaldo a Benzema samy,ale hraci to vzdy nejak zadrbali blbou prihravkou.Potom Crisova zrd a nasledne uz penalta.Velka skoda Khedirovej rany.Penalta na Marcela jasna,Alves loput nezasiahol a isiel do toho strasne neohrabane.Na Villu penalta v DRUHOM polcase jasna,v prvom sa mohla a nemusela,ale myslim si,ze sam si to posral ked ochotne padal a mam pocit,ze este skor ako prislo k suboju.Adriano kartu dostat nemal,ale na druhej strane sa cca z toho isteho miesta nekopal priamak po faulu Piqueho na Cristiana.CO dodat?Hra Barcelony ma strasne nebavi a nechapem ako im vobec okrem skalnym moze niekto fandit.Neviem ci je to len o vysledkoch alebo ako.Po vcerajsom zapase ma mrzi este viac,ze nehrame semifinale s Chelsea,Manchestrom alebo Interom a oni tiez s niekym takym alebo hoci aj so Schalke.To by boli krasne zapasy,ale takto bude nuteny sa na tu barcelonsku nudu pozerat okrem poharu este dvakrat Dakujem chlapci v bielom za krasny vykon,zamakajme poriadne v pohari

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by zajímalo, jak byste vy chytráci proti tomu betonu hráli. Přesně jak tu někdo psal - když Real útočí, tak jde do čtyřech, pěti hráčů. Proti Barceloně všichni stojí v bloku v 10ti hráčích na své půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono totiž stále mnoho lidí nechápe princip házené. V házené je spousta přihravek do šířky, protože v házené brání všichni a tutdíž jediná cesta k úspěchu je poklidně kombinovat a čekat na skulinu. Tedy to, co dělá Barca. Kdyby v házené bránilo míň hráčů, viděli bychom tolik přihrávek do šířky? Ne, útočící tým by rychleji zakončoval své akce. Až někdo proti Barce otevře hru, tak uvidíte ten fičák. Ale chápu, lepší je nadávat na házenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Mně nejvíc baví, když všichni nadávají na "házenou", a přitom kdyby týmy proti Barceloně nebránily házenkářským stylem, tak uvidíme přímočařejší fotbal.

Reagovat
madridcan

spomenul som niekde vo svojom prispevku,ze hrate hadzanu?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde tvrdím, že jsi psal o házené? Psal jsi, že Tě hra Barcelony strašně nebaví, to jsem komentoval, o házené začal psát Chelito.

Reagovat
madridcan

ok,tak reagujem celkovo...Je nejaky zlocin,ze sa mi hra barcelony nepaci? Tiez sa do nikoho nenavazam,ze preco sa im nepaci Mourinhov styl(Hoc Manuelov sa mi pacil viac)

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl jsem, že je to zločin, jen jsem to komentoval.

Reagovat
madridcan

tak,ale riesis to v spojitosti so mnou.Proste sa mi ten styl hry nepaci a prave preto ho casto nesledujem.Aspon nato kaslem,nie ako niektori co to kritizuju a i tak pozeraju dobre,ze ne kazdy zapas barcy

Reagovat
smazaný uživatel

S tou házenou začal vážně Chelito, já mu jen odepisoval. Já to nikomu neberu, každému se líbí něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

No víš, ono je jen divné, že fanda Realu řekne, že se mu nelíbí, jak Barca hraje. Real, kterej byl vždycky znám tím, že kontroloval hru, hrál spoustu krátkých přihrávek, spousta techniky, narážečky atd... a najednou když to hraje Barca tak je to špatně

Reagovat
madridcan

Takto kamo,ja mam 20 rokov.Real sa mi paci od dob ked tam hral Zidane,ale vacsinou to bolo na baze vysledkov a az poslednych 5 rokov vidim kazdy zapas,lebo odvtedy ho zacala davat Nova Sport.Rok predtym som pozeral iba zapasy co chodili na Nova Sport a tam davali jeden zapas na kolo a nie vzdy to bol Real a cez net som zapasy nepozeral,lebo som nevedel kde.Prve Galacticos som vnimal az cez zaznamy o par rokov neskor,ale zapasy LM som videl vsetky kedze Markiza vtedy Real davala dost casto.Ked uz som mohol spanielsku ligu pozerat kazdy zapas,tak tam bol Capello,po nom Schuster a tu prvu sezonu to bol prenadherny futbal.Pacil sa mi aj pod Manuelom,ale stale to bolo nieco ine ako hra teraz Barca Ved to som len ja,jeden clovek,hovorim za seba,ze sa mi hra barcelony nepaci.Nehuckam nikoho nech barcelonu nepozera,je to len moj nazor a nerob z toho nejaku vedu,ze v diskusii na EF je jeden clovek,co hru barcelony povazuje za nudnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si myslím, že pokud fandím nějakýmu klubu, fandím mu proto, že má nějakou historii, nějaké krédo na které se odkazuje a které ho celou historii provází. To co Real hraje je holomajzna na entou, která se neslučuje s tím, co by Real (bílý balet) měl předvádět. Pokud to někomu stačí, tak prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy to, co Barcelona nehrál, nikdy to nebyly skoro tisícovky přihrávek za zápas. A zrovna já MŮŽU říct, že to pamatuju, tak si zopakuj fotbalovou historii, naplavenino

Reagovat
smazaný uživatel

Že seš nějakej zapšklej dědek, co fandí Madridu, tě neopravňuje k tomu, aby ses tady povyšoval. Real nehrál 1000 přihrávek taky proto, že proti němu nehráli všichni soupeři nasázení na vlastní půlce. V lize, v LM, všude hrajou proti Barce soupeři ultradefenzivně. Tisíce přihrávek je skvělá protitaktika, jak je utahat.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, ale to už nikoho nezaujíma. Ďalšia vec je vytýkanie že hráme prihrávkami dozadu a na vlastnej polke, logicky keď pred nami stojí "autobus" a nemusíme dať nevyhnutne gól, ten gól musí totiž streliť ten autobus, tak sa nebudú zbytočne ponáhlať a prebíjať a umožňovať Realu viac priestoru na brejky.

Reagovat
Rssa

Marcelo zakopne o ten váš neposekaný trávník a hned je jasná penalta?

Reagovat
vocasisko

Hra Barcelony tě nebaví, jo jasně, tak když všichni proti nim předvádí takovou trapárnu jako včera Real tak se není čemu divit, 10 lidí si stoupne do bloku na vlastní půlce a čeká na trapný brejky, toto se nevidí ani u nás na okrese když hraje první s posledním a to je co říct.

Jednoznačně by se měl Mou pakovat do Anglie, na tuto hru mu není nikdo ve Španělsku zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

za toho Mourinha hlavne...Ja byť fanúšikom Madridu tak ho tu preklínam každý víkend, veď je to hnus

Reagovat
delfin

Možná by nebylo od věci přečíst si v ponděli španělský noviny. Co toam bude o Murinhovi. Přece jenom španělé jsou zvyklí na trochu jinou podívanou...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl si říct "v části Katalánska, když je zrovna místní mužstvo ve formě", že?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho přispívá k tomu, že je Real pomalu ale jistě nejnenáviděnějším klubem ve Španělsku. Zajídá se už všem.

Reagovat
Cizinkx

Penalta na marcela jasná?A penaltu JASNOU NA VIŽU v prvnim poločase už nevzpomeneš co??KLASIKA.....

Reagovat
madridcan

,, prvom sa mohla a nemusela,ale myslim si,ze sam si to posral ked ochotne padal a mam pocit,ze este skor ako prislo k suboju." ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

jak může někdo říct že Alvés nezasáhnul balon vždyt to šlo vidět z opakovanýc záběrů úplně jasné akorás sudí to asi vidět nemohl takže to písknout mohl takže je to v pořádku ale fakt nechápu jak může někdo říct nezasáhnul balon když určitě viděl minimálně 3 spomalené záběry!!!!! co potom má říkat Villa že se ho Casillas ani nedotkl :D zápas nic neřešil ale budme soudní ohledně penaltových zákroků

Reagovat
madridcan

http://www.footytube.com/video/real-madrid-barcelona-apr16-79336?ref=hp_ozeit_mem paneboze 5:47 minutaz-Kde zasiahol loptu?A co sa tyka Villovej som pisal ze sa mohla a nemusela,ale dobre skor mala.Ale ako som uz pisal,padal skor a tym si to posral

Reagovat
smazaný uživatel

beru zpět z jiného záběru to vypadalo že to míč opravdu štrejchnul ale v pořádku v tom případě jasná pentle i když marcelo asi taky padal hodně ochotně když ho vlastě nohama nezásáhl ale uznávám svoji chybu

Reagovat
madridcan

krasny prispevok

merengues17.04.2011 11:03

To by mě zajímalo, kde ty skutečné madridisty hledat. Podle ohlasů se výkon líbil skoro všem a ten bod proti velké Barce se nám taky líbí. To je hrozný, co? Nám se líbí bod, vy slavíte titul a půlka z vás je nasraných. Třeba přijde doba, kdy to pochopíte .

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím, o čem mluví. "Já být madridistou". Vždyť to je mimo, nebo snad ví, co jsem si třeba já za těch 14 let prožil? Doma pětka od Mallorcy, šestka od Zaragozy, spousta trapasů v Copě... Já za ten včerejšek hráčům taky děkuju, jen škoda, že někteří hráli blbě. Mohlo to být lepší. 30% držení míče mě nezajímá, mě zajímá, že v koncovce jsme byli opět častěji než soupeř, což je charakteristický znak letošního a loňského Realu.

Od nás určitě nejlepší Clásico od toho se špalírem. Lepší, než to Manuelovo na Nou Campu. Tehdy jsme hráli podobně - na pět obránců + 2 DM a snažili se o brejky. Ale tenkrát to Barceloně tolik nevadilo, protože ho vyhrála. Je třeba jít kupředu po malých krůčcích, pořád je tam spousta mladých, kteří se v těchto zápasech učí. Doufám, že za rok budou lepší. A velká pochvala pro Barcelonu, gratulace k sezoně a titulu, kdyby nebyla tak nenormální, tak jsme si mohli jít pro treble. Třeba příště .

Reagovat
madridcan

najradsej by som ti to potichu povedal niekde inde na ICQ alebo tak,lebo hned sa tu mozno vsetci nahrnu s vysmechom na mna,ale ja v titul stale verim

Ano zaragozu si teda pamatam aj ja a aj si pamatam v akom neuveritelnom vytrzeni som bol ked uz v 10 minute sme doma 3:0 vyhravali a som veril,ze postupime!Obrovska,ale obrovska skoda Som veril po Carlosovom gole,ze sa presadia vsetci brazilcania a vtedy uz chybal iba gol Julia Baptistu Skoda no,obrovska

Reagovat
Rssa

sympatičtější (i když naivnější) než prohlašování, že je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Já původně myslel jinej zápas, ale to byla "jen" pětka.

http://www.youtube.com/watch?v=N1JY_uQUIRo

A co tam tehdy bylo za hráče. Šel jsem pak do hospody a chtělo se mi brečet, jací žoldáci brání naše barvy. Oproti tomu je dnešek pohádka, Barcelona je lepší, no a co (ono se to zase obrátí), hlavně když vydají maximum. Za to se přece nebudu stydět, že nás jeden jediný klub na světě donutí hrát něco jinýho.

Reagovat
vocasisko

Ohlasy trénerov po El Clásicu:

Pep Guardiola sa nechcel vyjadrovať k rozhodcom a myslí si, že ešte Barcelona ligu nevyhrala...na druhej strane Mourinho sa sťažoval na rozhodcov a myslí si, že jeho tím nemal rovnaké podmienky.

Mourinho

Reagovat
DreamTeam

tak s tou kartou je to pravda.. pokud pisknul penaltu tak mel dat Alvesovi i zlutou.. podobne vyvaznul Alves i vloni kdy mel byt taky vylouceny..

Reagovat
Kluivert9

úpřímně... čekal jsi něco jiného?

Reagovat
Godwinson

Messi udělal pěknou hovadinu, to se musí nechat. Byť to nejspíš nebylo tak hrozné jako v případě toho psychopata z Manchesteru :)

Reagovat
smazaný uživatel

co zase?

Reagovat
Kenneth

psychopata?

Reagovat
Godwinson
Reagovat
Kenneth

No tvl.

Reagovat
Kily

vypadá to hodně hnusně, ale možná bych mu i věřil, že chtěl míč napálit nártem po zemi a trefit reklamní panel. Každopádně takhle to dopadá, když člověk nejdřív (h)řeší a až pak myslí

Reagovat
hrundy

to sou furt kecy, že se ve španělsku nesimuluje, no na to se nedá koukat co předvádí Xavi, Iniesta, Villa a Busquets. Xavi s Iniestou sou na zemi hned jak se k nim přiblíží někdo na metr, Villa zakopává i o čáry a člověk by řekl, že když má Busquets 190 tak, že bude hrát tvrdě, co souboj to se válí na zemi fakt trapárna v tomto ohledu, a ono snad v každém ohledu, je PD daleko pod PL a tak to má být a tak to i zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Simulovali jen tihle čtyři, ano.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady meles, kdyz vytahujes jednu stranu tak je treba vtahnout i tu druhou. viz di maria, ronaldo co tam vcera predvadeli bylo taky k smichu.

Reagovat
hrundy

ano to je pravda, ale na těhlech čtyrech to prostě bylo nejvíc vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc vidět? To je fakt směšný.....Krásnej příklad hned zezačátku - tureckej Baroš se opře o Adriana, spadne, a Adriano dostane žlutou.

Reagovat
Kenneth

kdo je tureckej Baroš:

Reagovat
smazaný uživatel

má to být asi tuniskej, tureckej je ten pravej

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira přece, on fakt vypadá jak Baroš

Reagovat
Kenneth

Khedira byl vždycky turek jak vyšitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oprav si data...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kily

docela by mě zajímalo, v jaké společnosti se to pohybuješ, když ti někdo řekne/napíše, že se ve Španělsku nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

vsak ze se ve spanelsku simuluje je velice znama vec ono taky kdyz to rozhodci zeroui tezko budes nesimulovat . budes sam proti sobe.. trapne je jen to ze nekteri simulujici pandrlaky svemu tymu nepriznaji

Reagovat
domingo

Nejenom oni, vsichni jsou to zapareni simulanti a vrchni porvavac na sudiho Iniesta je jejich kralem.

Reagovat
Godwinson

Tos neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulace nemám rád, a nemám žádný problém s tím přiznat, že hráči Barcy často přihrávaj, ale to dělají všichni. Barcu vyzdvihují jenom ti co jim leží v žaludku. Na druhou stranu se techničtí hráči Barcy tak trochu chrání. Kdyby se pokoušeli ustávat všechny souboje, byli by mnohem víc dokopaní. Spíš bych se zabýval tím, jak je možné, že Pepe a Khedira nedostali ani jednu žlutou kartu po tolika faulech.

Reagovat
domingo

Hele, proc vlastne vy "Spanele" nejste schopni uznat chybu vlastnich hracu, aniz byste okamzite poplivali ty druhe? Cules i merengues to delaji stejne (krome merenguese)...

Jeden napise, ze Iniesta simuluje, a druhy misto aby rekl "jo, simuluje", rekne "no a co, ten vas XY simuluje mnohem vic". Jak decka na piskovisti. Cilem by snad melo byt, aby "moji" hraci byli fer, a ne ze muzou byt nefer, kdyz jsou nefer i ostatni... nebo ne?

Reagovat
Rssa

Iniesta nesimuluje, madridcan to může potvrdit

Reagovat
domingo

Bla. A co mas k pointe? :)

Reagovat
Rssa

Kterou přesně máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to tím, že když někdo řekne A, čili že Iniesta simuluje, tak neřekne to B, čili že není jedinej. Takže to musíme zmínit my z toho druhého táboru. A taky neřekne to C, že simulace dost možná nejsou to, co mu skutečně vadí, ale vadí mu to, že Barca vyhrává.

Reagovat
domingo

Jo, to C je fakt.

Reagovat
hrundy

sorry, ale to sou kecy podivej se na messiho do něj z každé strany kopne pět hráčů a on se snaží ustát a hrát dál a nepamatuju kdy naposled brečel na zemi, ale tohle, že si ti borci lehnou ještě předtim než na ně někdo šáhne je směšný a ano přesně kuli tomuhle mi Barcelona hodně leží v žaludku a Pepé byl nejlepší hráč na place konečně borec, který byl schopný ty baletky trochu pokopat

Reagovat
Kenneth

Pepé kopal hráče svého týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hrundy

baletky = hráči barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Pepeho bych dal do ringu s Kličkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na něj i vsadil

Reagovat
blaugrana

Diskusia o5 vysoko kvalitná. Hold to Clásico škube emóciami ako nič iné.

Reagovat
smazaný uživatel

" Raul Albiol zmešká finále poháru za faul, který nebyl."

Mourinho si fakt do te huby nevidí

Reagovat
Kenneth

Jestli to opravdu řekl tak je snad blázen nebo já nevím.

Reagovat
Losinho

Kde to řekl?

Do deseti se Real dostal v 52. minutě po faulu Albiola na Villu. Penalta a navrch červená karta.

"Proti tomuhle rozhodnutí neprotestuju, ale nechápu, že Albiol dostane červenou kartu a když se na druhé straně proviní Alves, tak rozhodčí nevytáhne ani žlutou. Doufám, že středeční finále Španělského poháru bude pískat někdo objektivnější," dodal Mourinho.

Mimochodem: "Vy jste šéfredaktor?" ptal se Mourinho po souboji s Barcelonou reportéra deníku AS, který mu zrovna položil otázku. "Protože jestli nejste šéfredaktor, tak vám neodpovím. Stejně jako vám v pátek nestačil trojnásobný vítěz Ligy mistrů a můj asistent Karanka, tak mně nestačíte vy."

Reagovat
domingo

Ta prvni cast je pres zavit, ale ta druha je super

Reagovat
Losinho

Tak jasný, palec je za tu druhou, nad tou první se dá jen pousmát. José prostě ví, jak udělat tlak na rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že si proti sobě pošle madridskej plátek AS. Tak třeba ti srandisti v AS začnou fandit Barce

Reagovat
Kenneth

300. pro Real

Reagovat
domingo

Nicmene po zkouknuti nekolika sestrihu moc nechapu, kvuli cemu se tady lidi hadaj. Rozhodci si za ty penalty zaslouzi palec, ty pisknute byly a ty nepisknute nebyly. Messiho kiks tady evidentne zadni cules nevideli nebo se k nemu z nejakeho prapodivneho duvodu odmitaji vyjadrovat

A Barca ma lepsi tym. To Messiho solicko pred prihravkou Villovi do lozenky (kterou ukazkove zadrbal) bylo fakt famozni, ta lehkost, samozrejmost, technika... a takovych situaci bylo vic, Barca je v tomhle fakt jinde. Real zase hraje mnohem hezci fotbal (a drzeni mice opravdu neni ZADNY argument). Plichta zaslouzena a zapas musel byt peknej.

Reagovat
Rssa

Zápas pěkný nebyl, možná jsme rozmlsaní z předchozích zápasů, ale včera to byla velká nuda. Pomohlo tomu i to vyloučení Albiola, které bylo sice správné, ale dvojité potrestání za faul ve vápně mi příjde v dnešní době zbytečné (penalta a vyloučení) - pokud teda nedošlo k nějakému závažnému faulu.

Jinak Vižova pěnalta (ta druhá) byla stoprocentní, ta první se správně nepískala (pokud si viděl první letošní Clasico, bylo to skoro tatáž situace jako CR X Valdes). Ta Marcelova se pískat taky naprosto neměla, v tomto případě sudí udělal chybu, ale dá se to omluvit jeho postavením, kdy zezadu nemohl vidět simulaci Marcela.

Messiho zakopnutí míče do publika nepopírám že se mi včera nelíbílo, ale žlutou dostat asi mohl. Pokud ale mířil na toho týpka s laserem, tak jen dobře

Reagovat
domingo

Ja ho nevidel, ale podle sestrihu a ohlasu to vypadalo slusne. I kdyz v podstate nepochybuju o tom, ze zbytek zapasu byl vyplneny valenim S tou zlutou souhlas, no, ale jsou to proste takhle nastaveny pravidla (i kdyz se mi to nelibi).

Reagovat
Rssa

Nevím no, mě se včerejší výkon moc nepozdával, protože bylo evidentní, že hráči Barcy hráli údržbu, prostě se na to stejně jako v Londýně trochu vykašlali. Ale to se dá pochopit, když je čekají daleko důležitější souboje. Už aby byl konec sezóny, protože někteří hráči potřebují pauzu jako sůl (Viža, Xavi, Piquenbauer...)

Reagovat
Rssa

oprava: nepopírám, že se mi včera líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

zapas začal mít náboj po odchodu puyola a příchodu Ozila barca tím oslabil aa real posílil pak to začal být pěkný fotbal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

celkem souhlas, az na to ze messi kartu dostat nemohl protoze mic zakopl jeste kdyz byl mic ve hristi, tudiz podle pravidel proste tu kartu dostat nemuze.

Reagovat
Godwinson

Nebyl ve hřišti, rozhodně za to být potrestán měl.

Reagovat
Rssa

Míč byl ve hřišti, hra nebyla přerušena. Ten Rio byl za to nějak potrestán?

Reagovat
Godwinson

Přerušena asi nebyla, mám to bez zvuku, ale míč rozhodně ve hřišti nebyl, byť o metr. A nevím, co to na tom mění, úmysl kopnout míč do diváků. Potrestán být měl, ať už letícím objektem z hlediště nebo panem sudím. :)

Reagovat
Rssa

Koukal jsem na opakovačku a míč byl na hraně, možná pár cm za čárou, pravda, ale to v té rychlosti rozhodčí nemohl vidět a proto nemohl mu dát žlutou, i když si ji zasloužil

Reagovat
Godwinson

Jj, to je pravda. S tím Ferdinandem ani nevim, zkusim se podívat.

Reagovat
Rssa

Jj, letícím objektem, pak by Realu zavřeli stadion na pár zápasů

Leo se chtěl asi na příští ligový zápas vykartovat

Reagovat
ronaldinho_10

Objektů z hlediště létalo dost, ale zřejmě se nikdo netrefil - hold mám Messi štěstí, že není moc velký terč

Reagovat
ronaldinho_10

Podle opakovačky, která ej na youtube bych si jistý nebyl... Stojnou nohu měl ve hřišti a Messi není moc velký, takže pokud byl míč celý za čarou, tak minimálně - navíc byl ve vzduchu, takže si to netroufnu posoudit. Ovšem to nic nemění na tom, že hra nebyla přerušena - tu přerušuje až hvizd rozhodčího, což bys měl vědět a nebo si to můžeš dohledat v pravidlech fotbalu (třeba na stránkách ČMFS).! Nic na tom nemění ani to, že se auty většinou nepískají, pokud je evidentní, že hráči o autu vědí a přestanou hrát. Tady mohl Messi jednoduše říci, že si nebyl jist, zda je míč za čárou a prostě se ho snažil odehrát. Z hlediska pravidel tedy není důvod mu kartu udělit. Kdyby pomezní stihl mávnout a rozhodčí píšťalkou Messimu sdělil, že již nemá smysl hrát, bylo by to na žlutou. Ale to stihnout nemohl.

Na druhou stranu uznávám, jako fanoušek Barcelony, že to sportovní nebylo. Byla to taková zbytečná provokace diváků, ale dle pravidel v podstatě nepotrestatelná...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost nesmysl, už dost dlouho bylo vidět, že to nestihne, být férový, tak se toho míče nedotkne a normálně vykluše, lofásek

Reagovat
smazaný uživatel

přesně pěkné to nebylo ale na kartu taky no co si budeme povídat!!! Emoce jsou emoce a kdo nesportuje tak neví o co jde bohužel někdy ty nervy nejde úplně ovládnou a stane se i tohle samo to ale neomlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejrozporuplnějších zápasů letošní sezony. Všechny pentle/nepentle az na tu Albiol-Villa se fouknout mohli i nemuseli, jiny rozhodci by to videl jinak.

Reagovat
F.Torres

Tak tedka sem viděl co udělal Messi a nechápu, že se to obešlo bez karty, měl by za to přijít dodatečnej trest, protože jestli Řepka má za fakáče 2zápasy stop, tak toto je větší zvěrstvo než na diváka zvednout prostředníček...

Reagovat
ronaldinho_10

Jak jsem psal výše:

Hra nebyla přerušena - tu totiž přerušuje až hvizd rozhodčího, což bys měl vědět, pokud fotbal aspoň trochu sleduješ (a nebo si to můžeš dohledat v pravidlech fotbalu, třeba na stránkách ČMFS). Nic na tom nemění ani to, že se auty nepískají, pokud je evidentní, že hráči o autu vědí a přestanou hrát. Tady ale mohl Messi jednoduše říci, že si nebyl jist, zda je míč za čárou a prostě se ho snažil odehrát - s tím rozhodčí nic nenadělá. Z hlediska pravidel tedy není důvod mu kartu udělit. Kdyby pomezní stihl mávnout a rozhodčí píšťalkou Messimu sdělil, že již nemá smysl hrát, bylo by to na žlutou. Ale to samožřejmě stihnout nemohl.

Na druhou stranu uznávám, jako fanoušek Barcelony, že to sportovní nebylo. Byla to taková zbytečná provokace diváků, ale dle pravidel v podstatě nepotrestatelná - taková jsou hold pravidla...

Reagovat
F.Torres

je chyba, že to není v pravidlech, protože toto by byla ukázková situace za kterou by se měl dávat trest, prtože vůbec se nesnažil míč vrátit zpět do hry a jediný vo co mu šlo tak bylo napálit míč vší silou do diváků

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, pokusit se hrát míč ve hřišti..zvěrstvo..možná by to měli příšte líp posekat a Messi by to stihnul

Reagovat
ronaldinho_10

S tím mě taky Mourinho pobavil - před El Clásicem nesekat a nekropit Zkrátka snaha zastavit se kombinaci za každou cenu, když to nezmůžou hráči, tak to zařídí vyšší a pomalejší trávník...

Reagovat
F.Torres

ještě ho omlouvej prasáka, v 91 první minutě napálit vší silou míč do diváku ve snaze někoho trefit není zrovna fair- play a rozhodně nechtěl hrát balon do hřiště a moc dobře věděl co dělá..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi na fair-play nikdy moc nebyl, stejně jako jeho bývalý kolega Henry...

Reagovat
Infi

Ty vole ty jsi mentál.

Reagovat
smazaný uživatel

koukni o par radku nahoru ta mas diskuzi na tohle tema

Reagovat
2miguel1

3 DM keď hráš doma ...bravo Mou, za tú neskutočnú nudu ..posraný cely Real

Reagovat
hrundy

nudu zařídila barca svejma dementníma nahrávka v obraně kde za celý zápas strávila tak polovinu zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč Real nevysunul presink?

Reagovat
vocasisko

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stručně. V průběhu zápasu jsem myslel, že by z toho mohla být výhra, ale nakonec remíza zasloužená. Na Realu je cítit znatelný pokrok a bude to s nimi velký boj. Nic moc jiného, než brejky + standartní situace nabídnout nemohou (ale hrají to opravdu výborně), proto nechápu ten zdejší údiv nad touto taktikou. Vyrovnávacímu gólu předcházelo mnoho chyb, to mě mrzí asi nejvíce. Pochvalu si zaslouží víceméně celý tým (pozn. - ano, i Villa), dobrý "úsporný" výkon. Pochvala i pro madridisty, po letech to byla opravdová bitva.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nic moc jiného, než brejky + standartní situace nabídnout nemohou". Když jim na to řekneš, že je to ostuda pro tým jako Real (navíc za 400mil Eur), tak se dušují, jak jsou s tím spokojení. Já bych se styděl jako fanda Realu a co tak čtu na španělských fórech, hodně fanoušků Realu si myslí to samé. 3 DM, moře taktických faulů, hluboko položená lajna, 10 hráčů na vlastní půlce, nepokropený, neostříhaný trávník ....hlavně že bílý balet

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně ano, většina ne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Můžeš mi říct, co by asi tak proti této Barce měli hrát? To, co zkusil J. Ramos? Pelle to také hrál defenzivně a věděl proč. Mají v kádru mimořádné brejkové hráče (dost možná nejlepší na světě), tak toho logicky chtějí využít. Standartní situace také výborné - jak obranné, tak i útočné. Je to cesta, kterou nás mohou zastavit. Z mého pohledu je to stejné jako od Wengera - 60 minut hrát v obranném bloku a čekat, s čím přijde Barca. Pak to začít postupně otevírat a zkusit hrát "nahoru-dolů". Já jsem spíš smutný, že jsme na tuto jejich hru přistoupili, jsou v tom opravdu silní (Real i Arsenal). Toho se snad v CdR nedočkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej mi, že s touhle sestavou by nemohli hrát ofenzivněji, navíc doma s tím, že ztrácí 8 bodů. Myslíš, že by nemohli hrát alespoň tak, jak hrála Valencia? Nemaj snad kreativní hráče, technické hráče, kteří jsou schopni dělat kombinační akce a ne jen čekat na brejky?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě by mohli hrát ofenzivněji, ale tohle je jejich největší šance na úspěch. Vysunout obranu proti Barce, to je vražda, je tam spousta hráčů, kteří dokážou dát přesný míč za obránce a chytat v rychlostních soubojích Villu, Pedra, Messiho či Alvése? Opravdu myslíš, že tudy vede cesta?

Já za sebe říkám, že včerejší Mourinhova taktika byla precizní. Například Özila v základní sestavě bych se tolik nebál, myslím že bychom ho dokázali v rámci možností ubránit a kolem 60. minuty by začal fyzicky ztrácet. Jenže takto naskakuje do rozjetého zápasu proti obraně, která už začíná být unavená a toho dokáže hráč jeho kvalit perfektně využít. Kolem sebe má skvěle fyzicky připravené Ronalda a Di Máriu, či "čerstvého" Adebayora.

Včera to pro mě byl opět zápas, ve kterém by se nesmírně hodil Cesc. S ním v sestavě bychom ten zápas podle mého názoru dokázali lépe kontrolovat a dotáhnout do vítězného konce.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem by se tolik hodil Cesc? A místo koho by hrál?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodil by se pro lepší kontrolu hry. S ním v záloze a Iniestou na "křídle" bychom určitě na taktiku Realu (hrát otevřený fotbal) nepřistoupili. Takže by v průběhu zápasu naskočil místo Villy. A dokázal bych si ho představit v základu i ve čtyřčlenné záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesca nikdy. Já bych nesnesl to, že vlastního odchovance koupíme za 40-50 mil éček. Komedie. Máme Thiaga a dos Santose.

Reagovat
Jerichoo

chelito, mal by si zvážiť pôsobenie v politike, kedže takmer v každom príspevku používaš ten istý 400mil. argument

dokolečka dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je ten argument tak závažný, že obsáhne celou řadu témat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nikdo nehovoří o nějakém kamikadze, ale pokusit se podržet míč, dát si několik přihrávek, rozjíždět kombinace, kolmice atd...opravdu Real není schopen za 400mil Eur hrát alespoň trochu vyrovnanou partii nebo se o to alespoň pokusit? Jaktože Valencia a Sevilla to dokázali? Je to jen o tom, že Mourinho se bál a raději vsadil na jistotu. To je to, co odsuzuju. Fotbal se hraje pro lidi, Mourinho ho pro lidi nehraje.

A Cesca nechcu, jedině zadarmo. Jde o princip. Odešel, podepsal smlouvu jinde, tak ať zůstane kde je. To stejné Torral, až se jednou bude chtít vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Hristo Stoichkov, sorry nějak mi to blbne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já za sebe říkám, že mě naopak konfrontace různých herních stylů dost baví (nejen ve fotbale). Jsem hrdý na to, jak hraje Barca a kdyby tak chtěl hrát nějaký náš trenér, tak ho budu dost kritizovat, ale proč bych to měl dělat u soupeře, když to většině jeho fanoušků nevadí? Ještě bych jen dodal, že Mourinho je u týmu první rok a většinu týmu zdědil. Jsem zvědavý, kam to bude chtít posunout v létě. Většina posil se mu povedla, prakticky skoro všichni hrají lépe než před rokem...

Na Cesca jsem měl stejný názor, ale momentálně bych si do dokázal v Barce představit. Hodí se do systému, chtějí ho všichni v týmu. Dříve bych to nikdy neřekl, byl jsem tvrdohlavý, ale člověk se musí naučit umět ustoupit. A to je pro mě Cescův případ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Cesc přijde, ok, s tím nemám problém, ale ať se vykoupí ze smlouvy sám. Neměl podepisovat v Arsenalu novou smlouvu. Jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

No a když odhlídnu od El clásica, tak Valencie super výsledek. 3. místo je blíž a blíž

Naopak Almería už je jednou nohou v Segundě. Nijak mě to netěší, ale ani moc nemrzí. V létě bude asi na trhu Piatti. Kdo po něm půjde a kdo ho uloví? Atleti jako náhrada (třeba i do budoucna) Kuna? Sevilla? Možná. Jiné možnosti nejspíš nevidím.

Málaga zase zabrala (díky za to - 3 hráči do fanty ) a potvrdila, že je jejich výkonnost opravdu nevyzpytatelná.

Baleárům u o nic nejde.

Sevilla . Takhle ty poháry nedají. Neviděl jsem zápas, ale prý to z jejich strany bylo odchozené.

Getafe . Nečekal jsem, že by se zvednuli zrovna proti Seville, ale stalo se. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmínil někdo z hráčů Barcelony, že se mu na trávníku v Madridu hrálo blbě?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Barcy se nevymlouvaj, stejně tak jako Guardiola nekritizuje rozhodčího i když by mohl. Tohle není Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Barcelony možná ne, zato místní culerdos měli keců plnou hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Však proč praktiky Realu nezmínit nahlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale to že byl delší zmínili....

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená, že to byl kec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale některým to dělalo problémy - http://www.elchiguirebipolar.net/wp/wp-content/uploads/2011/04/futbol.jpg

Podotýkam, že na té fotce je i Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Reagovat
Radin

:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale Jožko sa posťažoval, ako vždy

Reagovat
-Kopy-

Levante do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Antoine

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, kam ten Real dospěl.. Hrát s tímhle týmem na tři stopery a dva defenzivní záložníky doma, když potřebují body jen kvůli tomu, že se bojí síly soupeře.. Upřímně lituji nenaplavené Merengues..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne príde že sú všetci spokojní inak som zvedavý ako to poskladajú na CdR

Reagovat
smazaný uživatel

máš 400., tak ho někomu věnuj. Třeba Mouřenínovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to čekej..

Reagovat
Rssa

Mourinho podle mne jen testoval sestavu na LM

Jinak po dlouhé době jsem zase narazil na snesitelný hip-hop, stal se zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

To mi neříkej, že chce tenhle měsíc takhle zkazit..

Jakej? 2Pac co?

Reagovat
Rssa

Zkazit, nezkazit...v LM prostě potřebuje oba zápasy ubránit, nedivil bych se, kdyby po včerejším výkonu PsychoPepého ho hodil příště opět na DM...

Goldie Lookin Chain...je to hrozna kravina, ale je to vtipné a melodické

http://www.youtube.com/watch?v=5SAYlRf_6bQ

Ty vole 2Pac už je tuhý pěkně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

No snad se Barca rozstřílí pořádně.. Tohle je potřeba zničit, zničit Mourinha na lavičce Realu..

To je spíš asi nějaká srandakapela.. Moc se mi to na první poslech nelíbí. 2Pac není mrtvej !!

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na nelétavce..

Reagovat
Rssa

Nelíbí? Tak si nas*r Jediný normální hiphop a ty tím pohrdneš

Reagovat
smazaný uživatel

No, není to moc TOP pro mě.. Na muzice se asi moc neshodneme.

Reagovat
One-Real

Munian goooool, paráda Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Baskovia!

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Depor. Hodně důležitá výhra

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tonda

Reagovat
smazaný uživatel

No a samozřejmě potěšil i Sociedad. Taky 3 důležitý body.

Levante jede

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle sestavit ideální 11 sezony v La Lize?

----------------Aranzúbia(Diego Lopéz)--------------------

D. Alvés------Abidal-----------Gonzalo-----------J.Angel

------------------Xabi Alonso(Javi Martinéz)--------------

--------Xavi(Valero)---------Iniesta(Banega)-------------

----------------------Ozil(Aguero)---------------------------

----------Messi(Rossi)----C. Ronaldo(Llorente)----------

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero na spojce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kam jinam ho fouknout.. Ale on je stejbě takový second striker..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Nějak brzo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda, no.. Ale už je odehraných 32 kol, to je v pohodě..

Reagovat
-Kopy-

Každopádně Banega tam nemá co dělat, to spíš už Tino.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, beru..

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo? jinak se vším souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Marcela si dej do závorky.. Chtěl jsem se vyhnout tomu, aby to byla jedenáctka opravdu jen dvou týmů..

Reagovat
One-Real

Mesuuuuuuut

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky (Iker, Guaita)

Dani (Capdevila), Puy (Pepe), Carvalho (Ramis, Colotto), Mathieu (Marcelo, Abidal)

Xabi (Sergio, Bruno, Mash)

Xavi (Cazorla, Tino Costa, Cani, Rakitič), Don Andrés (Ozil, Borja Valero, Valdo, Bestie)

Pedro (Di María), Messi (Caicedo, Soldado, Negredo, Rondón, Nando), Mata (Villa)

Popravdě nemám tyhle výběry rád, ale zkusil jsem ty, kteří na svých pozicích drží svoje týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda. Vypadnil mi Kuuuuuuun. Ten tam musí být. Křídlo v závorce.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by tam mohl být Treza.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nebál bych se ani Jirky Jarošíka. Ale tohle už je asi taková vlastenecká struna, no ...

Reagovat
Tomanatura

Caicedo? To se tak zlepšil?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní postava na jaře zářícího Levante. Co chceš víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Předně - nebyla to provokace. Krystýna tam patří. Do základu na křídlo. Omluva. Taková velká (a pěkně slizská) ryba mě neměla uniknout

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hodně váhal u brankářů a stoperů, přece jen se v některých týmech vůbec nevyznám a ani nevím, kdo a hlavně jak tam hraje.. Dá se najít někde nějaké celoroční hodnocení podle známek?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotím, co vidím.

Ale známky by nebyly špatné. Ale ne goal.com. Tam to známkují dle toho, kdo dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě, jestli něco takovýho nedělá třeba AS, nebo Marca.. Pak to hodit trochu do průměru a měl by si třeba známku, která by tak nějak odpovídala..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marce není hamba připsat někomu gól, který dotyčný nedal, takže tam věřím, že by ty známky byly stejně na chuja.

Ve Španělsku to máš těžké - AS, Marca promadridské, El Mundo, Sport probarcelonské. Tam bych jakémukoliv hodnocení stejně nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se eurofotbal trochu rozrostl, tak by nebylo špatný na tyhle větší ligy udělat i vlastní hodnocení.. Zkusíme to třeba PJovi na sraze nějak taktně navrhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé to nečekám.

Zadruhé to určitě nečekám v Primeře, protože je prý nedostatek redaktorů.

Ale zatřetí - pokud by se to zavedlo, tak bych byl hodně rád. Ale muselo by to mít nějakou úroveň. Redaktor by musel být schopný obhájit, proč dal tolik tomu a tomu. Zrovna já bych ohle vedl hodně v patrnosti a byl bych rejpavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by to ještě víc rozvinulo diskuzi, teď jen jestli lepším směrem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jist, že tady už to lepším směrem nikdy nepůjde. Hodnocení-nehodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to pořád nijak strašný nepřijde..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy. Někdy se to dá. Ale většinou je to zayardované až hamba

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, vy byste si měli podat ruce a ukájet papoušky společně.. Oba máte stejný styl

Reagovat
smazaný uživatel

Od tamtoho přispěvatele se distancuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

hodně složité a chtělo by to vychytat spoustu much. Jednak je podle mě daleko lepší hodnotit zápasy z hlediště, než z televizní obrazovky/internetu, další věcí pak je obětavost a hlavně by to chtělo skloubit metr hodnocení, jelikož v neděli odpoledne a někdy i v sobotu od 18 se hraje více zápasů najednou a jeden člověk by to nestíhal. Vzhledem k současnému stavu věcí je tohle hodně nereálné, samozřejmě by to bylo přínosem. Mám v plánu si "vyžádat" jistou pomoc od nejinteligentnějších lidí v diskuzích, ale ne ohledně hodnocení, alespoň zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, povídám, kdyby jste se rozrostli.. Určitě to nejde dělat s nějakým malým počtem redaktorů.. Ale potenciál na to se o tolik rozrůst určitě máte..

Reagovat
Rssa

Ptal jsem se Filipa12 a ten by to prý vzal

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a hodnocení by byly dvě.. TS a FS s hodnotou oba do padesáti..

Reagovat
Rssa

Stejně by v PD byl nejlépe hodnoceným týmem Bayern

Reagovat
Infi

Ano a u každého hráče speciální kolonka "Líbil by se mi v Bayernu "

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě by nesměla chybět kolonka, kolik skillů má hráč v CSMku

Reagovat
Infi

Tak tak, popřípadě by jednou za čas mohl hodit srovnání s nějakou legendou. Třeba útočníka s brankářem.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě dneska zase rozseklo

Reagovat
Infi

Reagovat
Rssa

Ten Griezmann je nový Gerd Müller

Reagovat
Infi

Reagovat
herbage

Myslel jsi Sepp Maier, ne?

Reagovat
Rssa

Jo, toho...sorry, už mi odchází klávesnice

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty dneska zase jedeš

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si dal líbit. Asistenta by mu mohl dělat třeba dolar, Kenneth nebo muhamadali, aby ta komedie byla úplná

Reagovat
Rssa

Kenneth by byla moje smrt, ostatní beru s klidem

Reagovat
herbage

To by šlo, já bych dělal hodnocení zápasů Arsenalu

Reagovat
Rssa

To bys byl objektivní asi jako kiwwi

Reagovat
herbage

Rakitić?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, chytnul se výborně

Když nám budete z BL posílat podobnýho "odpadu" víc, tak nebudu proti

Reagovat
herbage

To nebyl odpad, jen nechtěl prodloužil smlouvu A neříkej, že tě Özil s Khedirou v Realu těší

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Capdevila je levý bek

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale mě na pravýho beka nikdo z ligy nenapadl a nechtěl jsem v tom Daniho nechat samotnýho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já bych hned o jednom věděl, stačí se zeptat

Reagovat
smazaný uživatel

dobře tedy, tak já příště budu Cáceresovi víc věřit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kily

Banega?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, když by byl v tý svý optimální formě, tak je učarující.. Co jsem viděl, tak má určitě výkyvy, ale vynikající je rozhodně

Reagovat
Kily

když je ve vynikající formě, tak je skvělý a v lize mu může konkurovat jenom minimum hráčů, problém je, že on v ní letos odehrál jenom několik málo zápasů, jinak je to po loňské sezoně jedno z největších zklamání, v hledání ideální jedenáctky + náhradníků by podle mě být neměl, to už spíš Tino

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem letos koukal na Valencii, tak hrál parádně.. Přesně hráč, které mám rád. Nemůžu samozřejmě hodnotit všechny zápasy, jen to, co jsem viděl.. Nějaký bodový hodnocení jsem prostě nikde nenašel..

Reagovat
Kily

ještě bych klidně přidal nejlepšího trenéra, můj hlas má García

Reagovat
Tomanatura

Je tu někde Chelito?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla kolmice

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, kdybych tam měl křídla, tak by tam určitě byl Cazorla a Di Mária jinak Puy i Rakitič toho odehráli dost málo.. a jako nemít tam střelce 29 branek

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří.. Nějak mi to blbne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Callejón

Za tohle ho do toho Realu nevezmou

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor: "Tak ta byla přesná"

Já ho žeru (ale nevím, jak se jmenuje)

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas se hraje v "malém clásicu". O level lepší, než jejich praví kolegové včera

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl García jedním skluzem sejmul dva protihráče.

A pak že je vám na nic, Sebyku

Reagovat
smazaný uživatel

Diego "air" Godín

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kun je snad čím dál lepší. Já ho CHCI

Reagovat
Rssa

Ty chceš Koně, Hristo chce Cesca a Rossell chce od vás svatý klid

Reagovat
One-Real

Já myslím hoši že letos žádný EF sraz nebude, nikdo se toho nechce ujmout.

Reagovat
One-Real

reakce na martyho a jirku

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla škoda.. Ale svým způsobem ten nezájem chápu..

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je nový hřiště s manťákama, takže by fotbálek měl úroveň (kdyby se to nezvrtlo ...), ale ...

Reagovat
-Kopy-

ale ?

Reagovat
Kily

hřiště s mantinelem bych si nechal líbit, to bych se i převlékl a šel si zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ne, není tam manťák, ale plot. Nepřezouvat a nehrát.

Reagovat
Kily

tak to ne, ploty mají i ve věznicích nebo jiných zařízeních, to ani nejedu, nevěděl bych, do čeho jdu

Reagovat
goodbay

Super Deportivo a Levante jen tak dál

Reagovat
madridcan

Ludia co chcete penaltu po faule na Villu-spominate si? http://www.youtube.com/watch?v=b_TOHb1814g

Reagovat
X-bano-X

Valdes sa lopty dotkol, Iker vôbec. Jeden maly zanedbatelný detail, ktory tak samolubo prehliadas a ktory je v pravidlách pisany velkym pismom.

Reagovat
madridcan

samolubo Mne to pride uplne rovnaka situacia,co ti povedia aj niektori rozumni fandovia barcelony,ale ty si samolubo klasicky proti

Reagovat
Kily

stejná by byla, kdyby Valdes vůbec netrefil míč. No stejná, i tak by v tom byl velký rozdíl, byla by totiž jasně penaltová, protože Ronaldo narozdíl od Villy tu penaltu nechtěl tak moc a nepodlehl gravitaci ještě před samotným střetem s brankářem, z toho posledního pohledu zpoza brány je vidět, že Valdes nejdříve zasáhl míč a až pak dojel zbytkem těla nohy Ronalda a ten padl na zem, já mám pořád za to, že tohle rozhodčí posoudil dobře, stejně jako v sobotu neodpískal penaltu na Villu, který doplatil na svou netrpělivost

Reagovat
madridcan

ja vsade,vyssie,nizsie,v inych diskusiach hocikde pisem,ze by to penalta bola,ale doplatil nato,ze si viditelne po nu isiel a padal skor ako k tomu kontaktu vobec doslo.Potom Alves,ten vobec nezasiahol loptu a isiel do toho neohrabane.Marcelo mohol ostat stat,ale bol uz takmer pri ciare z tej lopty by spravil hovno,postrany nema sancu vidiet,hlavny tiez nie,lebo je za nimi a vyuzil situaciu.TIez ochotne isiel k zemi,ale letmy kontakt tam bol,ale tak sa je*nut o zem zase nemusel...

Btw ked uz namna Bano reagoval,tak som celkom rad za jeho navrat.Jirko to uz tu sam nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný a v mnohém výstižný příspěvek na goalu:

Arpit India

8:46 PM Apr 17, 2011

12 million euros for coach salary, 16 mil to buy him, 300 million for the team.Wat were the tactics?1) Dont cut the grass 2) Play with 6 defensive players. Its like buying a Ferrari n driving at 40 mph tops.If Pellegrini or Juande implement this,they are cowards.If Mou does it,he is a genius.Best of luck Madrid fans,for the sake of sanity I hope u win the copa final.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když měl tenkrát Pellegrini osm defenzivních hráčů na Nou Campu, tak to Clásico bylo pravda celkem podobný. Taky se jeden mančaft trápil v přesilovce, šancí moc nebylo... Madridisti zklamaní z výsledku, z výkonu ani ne. Tohle se stejně nikdy nevyřeší. Barca má rozpočet 350 nebo tak nějak a včera to vypadalo spíš na dietních 60.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni

Iker Casillas, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Ezequiel Garay, Álvaro Arbeloa, Fernando Gago, Xabi Alonso, Marcelo (58. Guti), Rafael van der Vaart (69. Raúl), Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuaín (80. Karim Benzema)

Teď

Iker Casillas, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Ricardo Carvalho, Marcelo, Sami Khedira, Pepe, Xabi Alonso (67. Álvaro Arbeloa), Ángel Di María (67. Emmanuel Adebayor), Karim Benzema (57. Mesut Özil), Cristiano Ronaldo

Nezlob se na mě, ale tohle je daleko daleko defenzivnější sestava, než ta minule... Tak jako to měl Pelle, tak to má Real teď takhle postavený i proti poslednímu týmu v tabulce..

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je ta z Camp Nou.

Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Álvaro Arbeloa (74. Raúl), Lassana Diarra, Xabi Alonso, Gonzalo Higuaín, Kaká, Marcelo, Cristiano Ronaldo (66. Karim Benzema)

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je sestava s Carvalhem, Pepem, Khedirou, Di Maríou, Benzemou o HODNĚ DEFENZIVNĚJŠÍ než ta s Arbeloou, Garayem, Gagem, Rafou a Pipitou? To minulý domácí Clásico Realu se ti líbilo víc, jo?

Reagovat
madridcan

boj s veternymi mlynmi ak si si nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se mě opravdu ptáš?

Samozřejmě, že ta sestava, která má v sobě 3 !! stopery, dva defenzivní záložníky a ani jednoho středového ofenzivního záložníka.. Navíc s naordinovanou taktikou hrát z bloku..

A ano, dokonce i zápas na Camp Nou se mi minulou sezonu líbil daleko víc.. Real Barcelonu dost přehrával a do karty byl více než vyrovnaným soupeřem, což tu řekli třeba i daleko zaujatější fanoušci Barcelony.

Mám správný dojem, když řeknu, že u jiných trenérů bys za tuhle taktiku a s takto odehranými zápasy s téměř nulovou šancí získat titul, už dávno trenéra vyhazoval?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, já jsem s ligou letos docela spokojený, z Copy a LM, kde jsme navíc hráli i pěknej fotbal, dávali nejvíc gólů, nejvíc stříleli + získali zatím nejlepší koeficient, přímo nadšený.

V sestavách rozdíl nevidím, prostě v každé jsou tři ofenzivní hráči a jestli v jedné je navíc křídlo a ve druhé ofenzivní záložník, to už je zbytečný okecávání. Pellegrini na to, že neměl křídla a všechno cpal středem, dost doplatil. Ale to nebyla jeho chyba, on si k tomu, jaký by chtěl mančaft, nemohl říct ani bů.

Jinak podle mě je sakra rozdíl hrát proti Barce, která má na hrotu Ibru, Henryho a Iniestu nebo proti Villovi s Pedrem. Stejně když ty čtyři poslední Clásica srovnám, tak nejvíc nebezpeční jsme byli teď v sobotu. A taky nejvíc spokojení. Taková je realita, nevím, jestli za to může zisk bodu, bojovný výkon nebo jméno trenéra. To už je váš boj. Já se přikláním k tomu druhýmu, líbilo se mi, jak jsme to odjezdili. Jinou cestu na vrchol nevidím, i když jsme Real. Padesátá léta minulýho století nebo období 98-03, to je dávno pryč. Škoda, že jsme to šest let nemohli pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Který tým v téhle sezoně hrál proti Barceloně se třemi stopery od začátku a k tomu ještě s dalšíma dvěma DZ? Pelleho rozestavení je 4-2-3-1, což je naprosto normální a nikterak účelně přímo defenzivní..

Ano, tahle Barca je o dost silnější, než ta loňská, pravda.. Na druhou stranu Real investoval tohle léto veliký prostředky do nových hráčů.. Kádr se ohromně zkvalitnil.. Po Barceloně máte zřejmě hned druhý nejlepší kádr na světě. Proč z hráčů Barcy děláte bohy, a pak se divíte, že jsou její fanoušci takhle arogantní? Kdo by nebyl, když jejich úhlavní rivalové před nimi skládají zbraně ještě před výkopem..

Víš možná jsem jen romantik, nebo snílek.. Ale fakt mám pořád před očima ten klub, který mě učaroval svým fotbalem na přelomu tisíciletí.. Hrálo se úplně jinak, než hrála teď Barca a kdyby se tyhle sestavy někdy potkali, tak by to byl přenádhernej fotbal. Jenže místo toho, aby se o něco takového Real pokusil (a s Perézovým naditým měšcem by to neměl být takový problém) tak se vydávají touhle cestou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini nehrál 4-2-3-1, na to neměl v kádru křídla, bylo to 4-3-1-2. Když v té trojce měl Granera nebo Gutiho, šance na úspěch ve vyřazovací části hodně klesala. Takové hráče, co si nahrávají do šířky, Mourinho v základu nechtěl, buď budeš maximálně platný dozadu, nebo co nejrychleji poběžíš k brance soupeře. Co má větší úspěch na hřišti i u fanoušků, vidíš sám.

Mimochodem, 62% španělských madridistů si přeje hrát finále Copa del Rey na 3 DM, 74% na 3 DM nebo s Marcelem v záloze. Jen 26% je pro klasiku. Možná jsi fotbalový romantik, ale tady hlasovat nesmíš, protože nejsi náš fanoušek a nevíš, jak to cítíme.

http://www.marca.com/deporte/futbol/primera-division/2010-2011/encuesta-clasico/encuesta.html

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano jako volný hráč a Marcelo hrál přece na normálním křídle.. Na hřišti to proti Barceloně má opravdu úspěch, pravda.. V lize jim minulý rok Real pořádně zatápěl, teď se to v klidu dohrává s tím, že barca ani nemusí Clásico vyhrát..

------------Xabi----Lass------------

Cristiano------Kaká--------Marcelo

--------------Higuaín-----------------

Vlastně ani nevím, jak bys chtěl hrát ve středu zálohy s Marcelem

Takže Merengues chtějí hrát defenzivně? Tak jestli je to pravda, tak to jsem netušil.. Já když pozoruju španělský fóra, tak vidím na Mourinha nadávky.. Stejně tak jako to dělají moji kamarádi, kteří Realu opravdu hodně fandí.. Ale jestli je to tak, tak si nezasloužejí ani špetku té úcty, kterou jsem k nim choval..

Reagovat
smazaný uživatel

To sleduješ jaký fóra? Slušných fanoušků Realu, kteří se baví věcně a bez nadávek, určitě ne. Mou má na našem i na největším španělském třetí nejlepší průměr známek, po Cristianovi a Özilovi.

Liga je pravda horší než loni, ale za to, že teď jde Barca v obou pohárech na nás a ne na Sevillu a Tottenham, což by se zřejmě stalo pod Pellegrinim, to stojí.

Xabi hrál střed, po jeho pravé ruce byl Lass a na jaře tam hrával i Gago. Ti čistili pravou stranu jako letos Khedira. Na té druhé pak Granero, Guti nebo Marcelo, který je takhle normálně použitelný. Asi jako Vargas ve Fiorentině. Letos to hrál v poháru na Atléticu a loni mnohem víc.

Z deníku Marca (rombo=diamant)

http://i47.tinypic.com/rs5v12.png

http://i48.tinypic.com/1zp3xi8.png

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, občas sleduju.. Hlavně na facebooku

To mi vůbec nepřekvapuje.. Mourinho holt má nějakou mimozemskou sílu, která mu umožňuje dělat věci, který by druhým neprošli ani omylem a být za to ještě chválený.

Jsi si opravdu jistý, že by se v LM takhle daleko neprošlo? Lyon minulý rok měl víc štěstí než rozumu, Real byl daleko lepší. Ano, Pelle prohrál s Alcocrónem.. Ohromná ostuda, víme.. Ale Mourinhův Real taky prohrál s Gijónem, navíc v plný sestavě..

V těch rozestaveních máš Ronalda na hrotu útoku, přitom on není hrot, je to volný hráč, nejčastěji se pohybující u vápna.. takže to stejně trochu hapruje..Rozestavení jdou napsat pokaždý jinak, se Spartou to mám to samé, nikdy člověk pořádně neví, co se přesně hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

*C. Ronalda..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=GIUaGqecMTc

Žádné křídlo pod Pellegrinim prostě nehrál, normálně záložník zleva, totožný, jako na druhé straně Lass. Samozřejmě s lepším tahem na branku.

Proti Sportingu řada klíčových hráčů chyběla. Ale ztratil i jiné, které ztratit neměl. Lyon byl vyrovnaný nebo lepší ve třech poločasech ze čtyř, za štěstí nebo náhodu jsem to nepovažoval. Měli jsme slabou zálohu, hráli jsme moc "španělsky" a nevyrovnali se jejich síle. Letos to bylo úplně o něčem jiném.

Dva roky jsme se v evropském koeficientu trápili na třináctém místě, přišel Mourinho, hned nás dostal na sedmé a konečně vrátil do prvního koše. A na této cestě jsme měli nejlepší výsledky a dali nejvíc gólů ze všech týmů LM. To je taky špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v tom tvém rozestavení hrál to samé jako Lass akorát s větším tahem na branku.. A to, že při přechodu do útoku šel pokaždé na levé křídlo nic neznamená? viz 1:35 např.

S tím počtem gólů to je taky pěkný argument... Sám víš, že i ofenzivní zápas může skončit 0:0, stejně jako utkání dvou defenzivních 3:3.. Minulou sezonu jste dali pod Pellem těch branek víc v lize a stejný počet v LM ve skupinách..

No, s tím Lyonem jsme tedy asi viděli jiný zápas, protože hlavně na SB jste měli šancí tak na tři vyhraný zápasy a nedávali jste nic, ani do prázdný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak trochu z jinýho soudku

Nevíš prosím tě o nějaký stránce, kde se dělají hodnocení hráčů podle známek zprůměrovaný na celou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, asi to dělá týdeník Don Balón, ale na stránkách to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych za sebe jen dodal, že tohle považuji jen za takovou "kvalifikaci", opravdový závod teprve přijde a tam se teprve ukáže, kdo jak na tom skutečně bude. Proto bych všechny názory zatím považoval za předčasné. Zápas neodhalil spoustu věcí, které mohou příště rozhodnout. Hrála Barca naplno? Dokáže kontrolovat zápas i proti jedenácti a čerstvým náhradníkům Özilovi, Kaká či Adebayorovi? Proč by chtěl Mou hrát vysoký pressing ve zdánlivě "bezvýznamném" zápase tři dny před finále CdR a dalšími dvěma zápasy v semifinále LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si mohl zajistit jakous takous naději na titul.Mohl si vyzkoušet, jestli může Barcu zatlačit a tu taktiku, kterou hrál, měl vytáhnout až na pohár, tam by se hodila víc. Jsem zvědavý s čím vyrukuje..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě by spíš zajímalo, co chtěl hrát cca od 60. minuty, Albiol mu to nejspíše zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je něco jiného hrát doma a venku, navíc když se do týmu investovaly velké peníze. Těch dietních 60 nechápu, jakože to byla špatná hra? Nechci se tu pouštět do diskuze, kdo ten zápas "kazil", kdo byl lepší atd. Ale můj názor je takový, že vzhledem k tomu, že Real vyhrát musel, hrál doma a má materiál jaký má, tak ten způsob jakým se k zápasu postavil je nehodný Realu. Je jasné, že Mourinho zvolil taktiku, které věří nejvíc, ale ten tým má potenciál Barcu přehrát, zatlačit ji a nenechat ji ťukat si to na půlce...

Když k tomu přičtu to, že Barca zvítězit nemusela, tak chápu spoustu místních, že se jim zápas nelíbil, já osobně byl nadšený, byl jsem napjatý celý zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

plus to vypadá, že mícháš roční rozpočet a investice do hráčů, to jsou dvě úplně odlišný věci..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak se asi rozepíšu

Pro začátek správná fakta. Nepřicházel za 16 €, jak uváděla některá média, nýbrž za částku okolo 8 €. To zaprvé. A za druhé jeho plat ani náhodou není tolik, kolik ty uvádíš. Dostává od klubu asi 10 €. --- Smysl tvého příspěvku se nezmění, ale nepřikrášlovat si realitu.

A zajímalo by mě, jak je myšleno těch 300 €? To jsou jako nákupy hráčů za nějaké určité období? Nebo snad platy?

A co se týče taktiky, tak takovouhle s prominutím hovadinu, může vypustit jenom někdo, kdo tomu moc nerozumí (čti vůbec). Z toho vyznívá, jako by to byl každodenní plán proti jakýmukoliv soupeři. Na to, jací jste teologové, co se týče vašeho týmu, si neumíte připustit, že ono se jinak ani hrát nedá. Teď nemám na mysli stříhání trávníku. To je ''bonus''. Ale styl hry, který do Barcelony zatáhl Cruyff a postupně se zlepšoval a jenž je vštěpován mladíkům již od útlého věku, kteří jsou zároveň učeni na vaši mentalitu hry atd., se nedá překonat otevřenou hrou (a nejspíš ještě dlouho tomu tak nebude). Několik týmů, které se o to v poslední době pokoušely, se přesvědčilo. Tohle je teď jediná hra Realu (nebo jakéhokoliv jiného týmu, který chce uspět), která má šanci na přežití. Ukaž mi tým hrající v poslední době s Barcelonou otevřenou partii a dosáhl po důstojném výkonu alespoň na remízu. Takovej klub nikde nenajdeš, protože se nikdo nechce potupně odebírat ze hřiště minimálně s manitou. A je velice jednoduchý za tenhle styl hry vinit jenom Real v podání culés, ale abyste si už připustili tu realitu, že v momentálně není lepší způsob hry, jak se vám vyrovnat, to už ne.Tady si ještě opět střihnu mnou několikrát vzpomínanou vsuvku - píšete, jak se vám hodí. Jednou je to o tom, že jste nejlepší a nikdo se vám nemůže rovnat. Ale potom začnete blít na Real (ostatní týmy ne), když jede s taktikou protiútoků a vyčkávání (i když tohle El Clásico bylo z naší strany mnohonásobně lepší než minulé, co se týče výsledku a hlavně i stylu hry). Takže pokud se vám skutečně nikdo nemůže rovnat, jak si myslíte, tak potom posměšně neřikejte, že Blancos jezdí bránit se šesti def. hráčema atd. Trochu si to ujasnit.

Tohle je zase jenom rejp, kterých je ale poslední dobou příliš. Až to není hezký. Ještě jednou opakuju - tohle je velice ale velice zjednodušený pohled na věc. Člověk, který se o to moc nezajímá, nezná problematiku a okolnosti. Nicméně mě trochu překvapilo, že třeba zrovna ty, kterého jsem pokládal za docela rozumného, to sem zkopíruješ. Avšak každému podle gusta, že?

Reagovat
Rssa

1) Sevilla - hrála také na brejky, ale byla mnohem aktivnější dopředu než Real, Valencia doma a Valencia venku - oba zápasy zahrála velmi dobře, přitom beton to nebyl

2) 4 Clasica během pár dní - to sis myslel, že se tu budou všichni vyjadřovat v rukavičkách? Nebuď zas tak naivní

Reagovat
smazaný uživatel

Heh tak od začátku..

Předem jsem to sem dal jen kvůli tomu, že se mi to zdálo vtipné. A výstižné v tom smyslu, že se z Mourinha dělá víc než je..

S těmi čísly jdi za pánem z Indie, já to postnul, jak to napsal, peněz za Moua i posily jste uvalili dost, smysl zůstává stejný. Těmi 300 je myšlen úhrn pěnez za posily během Flórentinova období.

A teď k té taktice. Mnoho týmů (Valencia, Ponorka, Shakhtar, Arsenal, dokonce i Sevilla se nebála hrát) ukázalo, že proti Barce platí - a teď pozor- i hra s aktivním vysokým napadáním a Barca se tak dostává pod tlak, který je často nucena řešit nákopem. Psal jsem, že Mou zvolil taktiku, které věří nejvíc, je to samozřejmě skvělý taktik, ale stojím si za tím, že s tím materiálem, který má si může dovolit hrát proti Barceloně výše, útočněji, aktivněji. Klidně ať hraje to svoje dál, já mu to vyčítat nebudu, ale prvně mi vadí, jak tady většina kritizuje Barcu, že z toho zápasu nebyla schopnáí udělat atraktivní podívanou, proč by to proboha měla dělat ona, když tím, kdo měl útočit byl Real? No to je fuk, především mi jde o to, že nemáš pravdu s tím, že je tahle hra jedinou šancí Realu, Real má (měl by mít) na víc, copak nevidíte, co tam máte za hráče? Já k tomu týmu mám ohromný respekt, bez ohledu na to, jak je mi většina nesympatická...

Teď k té druhé části. S tou jdi někam Já nikdy nenapsal, že se Barce nemůže nikdo rovnat, vážně si nejsem vědom toho, že bych někdy Barcu stavěl na absolutní piedestal. Nezastírám, že tuhle hru mám rád, že mě těší, jak je Barca ve hře dominantní, ale nejsem idiot, abych nevěděl, že Barca není neporazitelná a že i na ni platí určitý styl hry (podle mýho NENÍ tím nejúčinnějším hluboký blok). Takže tu prosím nesmol hlouposti o tom, jak jednou někdo píše tohle, podruhé onohle. To je mi ukradený. A na Real jsem v tomhle blít nechtěl, ale opravdu mě překvapilo, když jsem viděl, s čím jste vyrukovali- proto se mi zdá výstižná ta část Inda o Ferrari.

A teď k závěru, což bude trošku osobní, sám jsi s tím začal. Nelíbí se mi, jak arogantně se tu poslední dobou vyjadřuješ. Jsou to maličkosti, ale jen v tom příspěvku jsi jí sršel. Nejlepší bylo tohle:

Člověk, který se o to moc nezajímá, nezná problematiku a okolnosti.

Zpravidla mám spíše tendenci se podceňovat, ale teď se zastanu sám sebe Nejsem žádnej šmudla, kterej neví o co ve fotbale běží. Věk 24 let není nic ohromujícího, ale fotbalových zápasů mám shlédnutých dost na to, abych se mohl naštvat, když mi něco tak povýšenýho napíšeš. Taky tě pokládám za rozumného uživatele, ale ocáď pocáď To, že by se dalo plkátko v poslední době přejmenovat na Pablátko a že jsi schopný vést smysluplnou debatu, ti možná dodalo pocitu, že jsi (teď to bude znít až příliš pejorativně) frajer, kterej té čutané rozumí nejlíp. Vyplatí se občas z té hrušky slézt a nehrát si na toho, kdo přijde z sf a myslí si , že to tady všechno rozsoudí. Možná jsem ti teď trochu ukřivdil a sám se dostal do role, kdy tě poučuju o tom, co bys měl, neměl atd, což jsem ti chtěl původně vyčíst

Chápu, že tě ten příspěvek možná zvedl ze židle, jak říkám, já ho sem dával primárně proto, že se mi zdál vtipný, nesouhlasím s ním jako celkem.

Taky by ti nezaškodilo se umět nad podobné příspěvky povznést a umět si z toho udělat legraci. Ty v tom nevidíš tu úsměvnost, že je Real schopný přejet jakékoliv mužstvo, má fantastické hráče, podel anket nejlepšího kouče a stejně vyrukuje s tím samým, s čím vyrukovala, já nevím, třeba Almérie?

Jo a ještě ktěm rejpům. My si toho poslední dobou užíváme do syta (či dosyta?HELP), na žádný jiný klub se tu neblije jak na Barcu, důvody mají mnozí různé, ale blinknout si přijde většina z nich. S těžovat si na to nemá smysl, ale taky se mi zdá zbytečné vyčítat culés pořád a pořád (a pořád a pořád) dokola, že jsou na ostatní občas útočnější, vždyť se to tu čím dál víc začíná dělit na fans Barcy vs fans ostatních. A ačkoliv je to z části i díky culés, tak se mi zdá, že je to víc dáno tím, že se fans "ostatních" cítí jakoby zhrzeni, že se zrovna o tom jeich týmu nepíše v novinách víc. Barca má prostě momentálně v mnohém výsadní mediální (a to především) postavení, což nebude trvat věčně. No ale to už zacházím daleko, ani už nevím, kam jsem se chtěl dostat:)

Už týden kopu pod stůl seminárku o 10 normostranách, teď vidím, že by to zas tak hrozné být nemuselo, tenhle příspěvek by na dvě vydal

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Sepsal jsi to výborně

V prvním odstavci jsi ale vynechal tu základní myšlenku, o kterou mi šlo. A sice - dokázal někdo s otevřenou hrou Barçu porazit? Remizovat? Ne, většinou je to sebevražda. A Real potřeboval v tomhle utkání už bodovat, ne se trapně odkráčet jako minule.

Druhá část byla navíc. Protože mě už skutečně nebaví číst všeljaké kecičky na Real. Je to samo i obráceně. Ale už mi toho přišlo moc, třeba s tím tráníkem - neuvěřitelný, jak se něco dokáže rozmáznout do takových rozměrů...

K tvému závěru: mně ani nedošlo, že bys to mohl takhle pochopit. To o problematice apd. bylo na toho Inda (nebo koho). Protože takhle zjednodušenej pohled mi přišel opravdu hloupej. To nebylo nic na tebe. A ano, lehce jsem poukázal i na tebe, ale to bylo z hlediska právě tohoto zkopírovaného příspěvku - kterej, jak jsem už napsal, mi fakt přišel hloupej. A zdálo se mi, že se s tím určitým způsobem ztotožňuješ. Ale ty jsi to už rozjel do jiné dimenze. A co se týče arogance? Nemyslím si. Ta reakce, která tě naštvala, nebyla mířena tobě a nevidím tam nic extra jinýho. Když už jsi u namyšlenosti (a hrušky ) - určitě si nemyslím, že bych nabyl dojmu světaználka. Mám se ještě sakra ale sakra co učit. A obzvlášť si nemysli, že jsem u psaní nějakej vystresovanej a koušu si nehty Já to beru s klidem a usmát se umím. Nejsem suchar. A SF sem vůbec netahej. Tam to beru jako domovskou stránku a ty lidi mám strašně rád. A ''PAblátko'' není žádné pablátko. Jsem tam už hodně zřídka. Ale když tam jsem, tak to používám jako icq. Protože se bavím s lidma, který mám rád, o tom - co mám rád a má to nějakej výsledek. Poslední dobou vlastně nikam jinam nechodim. Ale uznávám, že se asi chovám jinak. Nicméně je občas trochu těžký nezaznamenat ''rozdíl'' mezi tebou (sebou, kýmkoliv - kdo se o fotbal aktivně zajímá) a někým, kdo jde na stránku a po pěti minutách čtení expresek začne házet svoje moudra. Avšak registruju, dík. Snad ti to tohle info v něčem pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Když tak místo mého osobního psychologa je volné

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nechceš po čase pojídat vlastní výkaly, tak tu nabídku stáhneš, já se raději dlouhodbě v nikom šťourat nebudu

Ale klidně si můžeš někdy přijít pro rady..třeba čemu se můžeš zasmát, co máš považovat za pěkný fotbal a další záležitosti, na které se lidem zpravidla nedaří nahlížet objektivně.. Od toho jsem tu já

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se v tom už nešťoural. Utkání nebylo pohledné ani z naší strany. Extrémně pomalý přechod do útoku a hra na jistotu. K tomu co nejpomalejc a nejúspornějc. Prakticky z každého blaugranas na place kromě Afeho bylo vidět, že chce co nejvíc sil ušetřit pro finále Copy. Taky žádná hitparáda, co si budeme povídat. Ale já byl za tohle hrozně rád. Fungovalo to.

Já bych Real kritizoval za něco jinýho - tohle byla jejich poslední reálná šance, jak Barcu stáhnout a trochu znejistět. A oni s ní zametli ... Pro mě nepochopitelný tah, ale buďme za to rádi.

Prostě - tohle clásico mělo sice obvyklý náboj (kurňa, to byly nervy), ale nemělo potřebnou kvalitu. A to z obou stran.

Reagovat
madridcan

pre mna je dlhodobo najlepsie Clasico to u vas 3:3...pre vas samozrejme 2:6 a 5:0,ale myslim co sa tyka vyrovnanosti a sanci,hoc ste boli na konci o*ebany o penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

já se v tom šťourat neměl v plánu, kdybch chtěl, tak napíšu vlastní hned na začátku vlastní názor a nepsotuju příspěvek nějakého Inda. Ten jsem sem dal jen pro "zasmání", sám se divím, co za reakce to tu rozproudilo.

S tím tvým druhým a třetím odstavcem do puntíku souhlasím.. Především ty nervy jsem měl neskutečný..

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

Sa mi snivalo,ze sme vyhrali nad Barcou v pohari 3:6.A niekedy si v podvedomi uvedomujem,ze je to vsetko len sen,ale teraz som si bol 100% isty,ze to je realita Ale aspon som sa do noveho tyzdna prebral s usmevom

Reagovat
madridcan

Mimochodom Rssa,nejak kasles na stavky ne?

Reagovat
madridcan

a moj prispevkovy hattrick uzatvara konstatovanie,ze mam dalsi bodik proti Kopynhovi,cize dokopy 7 a z troch zapasoch 4 body snad dam aby sme boli konkretni, 6 dam urcite a ty velmi dobre vies v ktorych zapasoch-dalsie tri body o tyzden

Reagovat
madridcan

Inak skoda toho Gijonu,Joseho seria by isla dalej

Reagovat
Hristo Stoichkov

To se nedá říct, Clásico by se hrálo za odlišných okolností a mohlo by dopadnout úplně jinak...

Reagovat
madridcan

preco myslis?Ze by mala barca vacsiu motivaciu iba kvoli tomu a by sa vycerpali na pohar?Ako je to mozne,ale myslim si,ze Pep ma ine priority...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že ano, hráči věděli, že rozdíl osmi bodů je naprosto dostačující a hráli údržbu. Středa na to jistě měla vliv. Ale tím určitě nechci nijak snižovat výkon Realu. Druhá věc je ta, že kdyby (ach jo, už je tu opět to slovo) Mourinhovi neskončila ta série již s Gijonem, byl by to jeden z hlavních motivů jinak ne tak intenzivního Clásica. A vzhledem k tomu, že hráči Barcy Josého v lásce nemají, byla by to pro ně velká motivace ukončit mu tuto sérii. Samozřejmě je to všechno v rovině spekulací. Jako bych prohlásil, že je škoda prohry s Herculesem, jinak by to nejspíše byl rekordní bodový ročník, navíc třeba i bez prohry...

Reagovat
Rssa

Pro ty, co nevládnou španělštinou:

Pepe plivl Barca hráčů po zápase

Portugalská centrální podvod z Realu Madrid neskončil na trávníku na Bernabeu

Pepe byl použit tvrdě proti Barca Largo Paco

Jak bylo uvedeno v El Mundo Deportivo v pondělí, Pepe, poté, co někteří hráči čelí Barca v tunelu, skončil diskusi s řadou plivání. Nepřekračuje rámec toho, co hráči byli ošklivé akt středním Portugalsku, pravdou je, že to není normální mezi kolegy je dosaženo těchto úrovních napětí.

Barça hráči odpověděl s urážkami, ale věci nešly dál, říká papír. Za dva dny dva týmy se musel vrátit do vidět jejich tváře, a stále tak ještě dvakrát, za pouhé dva týdny, takže nejlepší pokusit se zabránit dalšímu ohřívání atmosféry

Reagovat
madridcan

tak hodit do googlu prekladaca si to viem aj ja ty spaniel

Reagovat
madridcan

Barca Largo Paco-Velki pakovia z Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Translatorům nevěřím od doby, kdy po zápase Mourinho zvedal zdivo...

Reagovat
smazaný uživatel

A on ve skutečnosti míchal beton.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jinak ty nová sedativa, co si fanoušci Realu tak pochvalovali, nakonec asi moc účinná nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

sedativa? Jemu by pomohlo klecové lůžko.

Reagovat
smazaný uživatel

On to nikdy neměl v hlavě moc v pořádku. Předložil jen další z početných důkazů

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz. Vím že už se to tu řešilo hodně, jen mě zajímá, jestli to sympatické gesto Messiho bylo na udělení minimálně žluté karty, děkuji za odpověď. Prostě stručnou odpověď bez rozjetí diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych mu žlutou dal, víc ne..

Reagovat
smazaný uživatel

za co žlutou? odkopával míč a svezlo se mu to.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale naprosto mě na týhle komický vložce pobavilo, jak hned po Messiho svezení se míče po noze k němu přiběhlo největší psycho Pepe a začal mu ukazovat, že sám je pako.

Nevím jestli to tu bylo, nebo ne. http://tinyurl.com/42p9hg9

Tohle může být adept na ''nejvtipnější fotbalová událost roku''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych odhadnul, co ti dva na fotce říkají:

Pepe: "Jsem naprostý magor."

Messi: "Komu to cpeš? To vím už dávno."

Reagovat
X-bano-X

ne, nebolo pískane tj nema byt za co udelena karta. Kludne sa obhaji ze to chcel napalit do reklamnych panelov aby sa lopty odrazila spät. Takýchto situacii su v zapasoch desiatky, len tu ide o Messiho a o to ze to trafil blbo. Ak by sa to spravilo niekde v Gijone, tak p otom nestekne ani pes.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Přesně. Když bude chtít, tak si to obhájí. Na tom zase nic nebylo.

Reagovat
rufus

Jasná žlutá.

Reagovat
madridcan

Vcera som pozeral zapas QPR kvoli Taarabtovi a nasmu udajnemu zaujmu onho.Musim povedat,hoc na zaklade jedneho zapasu je asi blbost hodnotit,ze sa mi jeho vykon v tm zapase nepacil,ale QPR uz nato s najvacsou pravdepodobnostou kaslu,kedze postup maju isty.Vela faulov,finticky mi nevychadzali, poriadne nepresiel supera.No uvidime,dufam,ze Sport 2 este da nejaky ich zapas...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co by dělal v Realu?

Reagovat
Kokesh

Asi tak nějak. On se neprosadil ani v Tott a zatím kope jen druhou ligu (i když co jsem četl, tak ho většina chválí)...tohle by už byla vůči hráčům Castille velká rána do zad. Talent mu možná nechybí, ale dnes to není jen o něm...

Reagovat
madridcan

V niektorych dennikoch sa o nom pisalo ako o prvej letnej posile Realu,tak som čekol zapas s nim

Reagovat
Hristo Stoichkov

To vím, ale není to Španěl, není to hvězda a podle mě to ani nějaký zázračný talent. Nevidím jediný důvod, proč by měl přestupovat do Realu. Potřebujete pár posil a už vůbec ne takovéhle "tucťáky".

Reagovat
madridcan

ja by som najradsej nechcel nikoho-vytiahol by som mladez a daval viac prilezitosti hracom,ktory ju nedostavaju

Reagovat
Hristo Stoichkov

To se bude asi odvíjet od toho, jestli Castilla postoupí. Mají na to ti mladíci? Carjaval, Alex, Sarabia i Morata - pro ně by byla ideální Segunda. Nebylo by od věci vyzkoušet je v závěru ligy, ale to půjde asi dost těžko, když bojují o postup...

Reagovat
DreamTeam

nahodou Sahin by mel prijit, tech 6milionu je smesna castka za takoveho hrace.. Pedro Leon pujde po sezone pryc takze nekdo na kridlo by taky mel jit, pokud nekoupime Adebayora a z Benzemy se tak nestane hrac dle potreby.. takze ani tech 8mega za Taarabta na lavicku neni moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele