32. kolo
17.04.2011 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Real Sociedad - Sporting Gijón 2:1

Zajímavé střetnutí mezi Socieadadem a Gijónem přineslo 32. kolo španělské Primera División, ve kterém se diváci dočkali mnoha příležitostí se šťastným koncem pro domácí celek.

Zápas ale začal opatrně, v prvních minutách se žádné příležitosti nezrodily, obě mužstva si poctivě hlídala prostor před svými pokutovými územími. Ve čtrnácté minutě to byli domácí, kteří poprvé zahrozili, domácí Ifrán ale nemířil přesně. Gijón zahrozil v minutě dvacáté, Eguren vyslal dělovku na brankáře domácích Brava, ten míč za svá záda nepustil. O minutu později se musel Bravo opět činit, tentokrát zastavil pokus hostujícího Castra.

Gijón v polovině první půle převzal iniciativu, žádná jeho akce bohužel pro hosty ke gólu nevedla, a tak ve 32. minutě domácí Griezmann naběhl na centr Prieta, poslal hlavou balon za záda brankáře hostů Juana Pabla a svůj tým do jednobrankového vedení. Hosté zaskočeni touto brankou se dokázali do šance probojovat až ve čtyřicáté minutě, proti pokusu Barrala se opět postavil gólman domácích Bravo. Do konce poločasu si vytvářeli šance už jen domácí hráči, skóre se již ale neměnilo, poločas skončil jednobrankovým vedením Sociedadu.

V 53. minutě mohl vyrovnat Cuevas, ani tentokrát nedokázal protlačit míč za záda strážce svatyně domácího mužstva. O dvě minuty později hostující Martínéz odmítl vyrovnání, do brány se jeho pokus nevešel. V 69. minutě se již ale hosté dočkali, Cuevas napálil míč svojí pravou nohou a tentokrát byl domácí brankář Bravo bezmocný, skóre nyní bylo vyrovnané 1:1.

Domácí obdržená branka nepoložila, o pár minut později mohl Tamudo vrátit vedení na stranu Sociedadu, jeho pokus však neměl gólové parametry. Přeci jen se ale domácí dočkali, v 79. minutě Griezmann napálil levačkou balón tak přesně, že zapadl za záda hostujícího gólmana.

Hosté zaskočeni tímto gólem už nedokázali najít odpověď, do konce zápasu se neprosadili a zápas tedy skončil výsledkem 2:1 pro domácí, kteří tak získali vytoužené tři body.

Autor: Martin Bečan / soccernet.com, livesport.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Krausio_Real_M

3:0, do toho Real!

Reagovat
smazaný uživatel

To sis asi spletl Realy ne? Tenhle real nevyhraje, ostatně stejně jako ten druhý

Reagovat
Krausio_Real_M

Nespletl, mám rád oba Realy

Reagovat
smazaný uživatel

potom bys mel vedet ze Gijon je taky Real ;) ty realisto

Reagovat
Krausio_Real_M

Vím, pak taky zaragoza , ale gijon většina zná spíš jen jako sporting gijon, a ne jako real sporting gijon. RM a San sebastian jsou dva nejznámější realy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele