32. kolo
16.04.2011 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Sevilla FC 1:0

Totální herní destrukci Sevilly přetavil v tři body pro Getafe v závěrečné čtvrthodině Miku, autor jediné branky zápasu. Domácí byli jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vyhráli, čímž se dostali na dvanácté místo ligové tabulky a po několika ztrátách znovu šplhají vzhůru. Naopak pro Sevillu je porážka ránou do vazu na evropské plány.

Domácí hned od úvodního hvizdu svého soupeře drtili a vypadalo to, že se dnes bude řešit jen kolik, namísto jestli. První velkou šanci měl Casquero, ale Varase nepřekonal. Nebýt jeho, skončil by zápas přibližně 5:0, Varas totiž chytil několik obrovských příležitostí madridských.

První takovou měl Víctor Sánchez, který si naběhl na centr Pareja a hlavičkoval prudce a k tyči, vynikající reflex však předvedl Varas. Poté to zkoušel z hranice šestnáctky Colunga a míč směřoval přesně do šibenice, kde se však z ničeho nic zjevila levá ruka brankáře Sevilly a míč vyškrábla na roh. Z něj hned přišla další možnost, Díazova hlavička ovšem mířila nad branku.

Hned v úvodu druhého dějství se v největší šanci zápasu ocitl Adrian Sardinero, jenž si naběhl na perfektní Sánchezův centr, zblízka však jen napálil bezmocného Varase. Štěstí Sevilly a kouzlo Varase ale nemohlo dnes vydržet celých devadesát minut. Běžela sedmdesátá šestá minuta, když poslal nádherný pas za obranu Parejo, kam si naběhl Miku, přetlačil Fazia a rozhodl.

Na závěr trochu statistik. Poměr střel z pohledu domácího Getafe? 14:1!

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele