32. kolo
17.04.2011 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Racing Santander 2:0

Domácí La Coruňa pokračuje v cestě za udržením se v nejvyšší španělské lize, což potvrdila vítězstvím na své půdě proti hostům ze Santaderu v poměru 2:0.

V první větší šanci utkání se již v šesté minutě ocitl domácí hráč Guardado, jeho rána však zamířila vedle pravé tyče hostujícího gólmana Tona. O dvě minuty později zahrozili hosté, Munitis se propracoval k zajímavé příležitosti, zakončení však scházela přesnost.

V prvních dvaceti minutách byli hosté mnohem aktivnější, vypracovali si hodně zajímavých pokusů, stav utkání ale zůstával stále nezměněn, a tak zahrozili opět domácí, v rozmezí tří minut, mezi dvacátou čtvrtou a dvacátou sedmou se Colloto a následně Pablo probojovali k zakončení hlavou, v obou případech brankář Tono mohl být klidný, neboť balón mezi tři tyče nemířil.

Ve druhé části prvního poločasu domácí převzali iniciativu, vypracovali si několik šancí a nakonec se přeci jenom dočkali, v nastaveném čase první půle si Lassad naběhl na centr Pabla a jeho střela hlavou zapadlo do levého rohu branky hostujících. La Coruňa si tak do šatny odnesla vedení 1:0.

Chvíli poté, co se obě mužstva vrátila z kabin na hřiště, se domácí opět radovali, tři minuty po začátku druhého poločasu tentokrát střelec první branky Lassad centroval, na jeho centr si parádně naběhl Xisco a hlavou dokázal zamířit tak, že si balón do brány cestu našel. V této chvíli byli domácí fanoušci ve varu, jejich tým se ujal dvoubrankového vedení.

Hosté šokováni tímto nástupem domácích se k první větší příležitosti ke snížení nepříznivého stavu propracovali v šedesáté minutě, Santosova střela měla ale do gólových parametrů daleko. Hráči Santanderu se snažili, ale brankové příležitosti si vytvářeli spíše hráči domácích, aspoň čestný zásah mohl v osmdesáté minutě zaznamenat Munitis, bohužel pro hosty ani on nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Do konce utkání se dalšího závažného nestalo a domácí si odnesli ze zápasu zaslouženě tři body. Santader si sice vypracoval několik zajímavých možností ke vstřelení branky, hráči ale přesnou mušku neměli, většina jejich střeleckých pokusů ani na svatyni domácích nezamířila.

Autor: Martin Bečan / soccernet.com, livesport.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
goodbay

La Coruňa se tímto zápasem zachránila superr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele