32. kolo
16.04.2011 18:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Málaga CF - RCD Mallorca 3:0

Málaga přehrála na vlastním hřišti Mallorcu hladce 3:0 a zaznamenala tak velmi důležité tři body v boji o záchranu. Pořád se nachází na sestupové osmnácté příčce, nyní však již pouze o skóre. Pro Mallorcu prohra neznamená absolutně nic, na Baleárských ostrovech je záchrana dávno pod palcem.

Domácí byli po celý průběh zápasu jasně lepším týmem, první velkou šanci měl stoper Demichelis, jeho hlavička po rohu však skončila na tygřím skoku Aouateho. Hned o minutu později pálil z dobré pozice hostující Tejera, ovšem náhradního brankáře Caballera, který zaskakuje za zraněného Asenja, nepřekonal.

Ve čtrnácté minutě se v obrovské šanci ocitl Webo, zblízka však trefil domácího brankáře do hrudi. Ve dvacáté minutě mohl (a měl) otevřít skóre Duda, jenž se po nádherné kombinaci s Baptistou a Fernandezem dostal tváří v tvář Aouatemu, avšak nepřekonal ho. V šestadvacáté minutě se již domácí dočkali zaslouženého vedení, Rondon přiťukl míč Sebastianu Fernandezovi a jeho krásná rána prosvištěla až do branky.

A ještě do poločasu to bylo o dva góly, ve čtyřicáté minutě si Baptista poradil se dvěma obránci a střelou k tyči překonal Aouateho podruhé. Baptista se pak trefil ještě jednou, v padesáté šesté minutě si naběhl na centr Dudy a uzavřel skóre utkání na konečných 3:0.

V závěru mohl nejprve snížit Nsue, fantastický zákrok proti němu ale vytasil Caballero. Ještě hůře pro Mallorcu pak mohlo být v poslední nastavené minutě, kdy se do míče z velké vzdálenosti opřel Camacho, hostující svatyni však uchránil skvělý Aouateho zákrok.

Autor: Michal Hruška / marca.es

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele