Primera División - souhrn 27. kola

14.03.2009, 22:05, aktualizováno 15.03.2009, 22:57
Komentáře a souhrny
Real zvítězil vysoko 5:2 v Bilbau, ztráta na vedoucí Barcelonu se ale nemění, jelikož Katalánci vyhráli na půdě Almerie. Jiné starosti má Valencia, která doma jen remizovala s Huelvou. Sevilla vydolovala bod v Malaze, Santander doma deklasoval Numancii. Atletiko otočilo zápas s Villarrealem...

Valencia CF - Recreativo Huelva 1:1

14.03.2009 20:00

Góly: 83. Pablo Hernández - 55. Javier Camuñas

Remíza se zrodila na stadionu Mestalla, kde se střetla domácí Valencie s Recreativem. Domácí netopýři tak znovu nedokázali zvítězit a v tabulce jim patří osmá pozice, Huelva je třináctá.

První velkou šanci si vypracovali domácí, Marchena dobře přihrál Matovi, ten ale pálil zevintř pokutového území dva metry vedle hostující branky. V 18. minutě zahrozili poprvé hosté, Adrian si pohrál s Marchenou a technickou střelou z dvaceti metrů trefil tyč domácí branky. Na druhé straně hlavičkoval Marchena do rukavic Riesga. To bylo však v prvním v poločase vše co se týče zajímavých momentů, Valencie chtěla hrát, doplácela však na nesehranost ofenzivních hráčů a spoustu nepřesností.

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Valencie, po Vicenteho nebezpečné akci, z které nakonec nevzniklo žádné nebezpečí, přišla další akce v 52. minutě, kdy Baraja pálil z voleje těsně vedle hostující branky. Gól ovšem dali hosté, Camunas se po nárážečce s Adrianem dokázal prosadit proti dvoum hráčům Valencie a s trochou štěstí prostřelil brankáře Cesara Sancheze. V 62. minutě se uvolnil na pravé straně střídající Pablo Hernandez, jehož centr se dostal až k Vicentemu, kterému zablokoval nebezpečnou ránu jeden ze zadáků Huelvy. O čtyři minuty později trefil z otočky Mata tyč Riesgovi branky.

Dvacet minut před koncem běžel David Silva sám na brankáře Riesga, ovšem selhal, když trefil jen brankáře Recreativa. Dvě minuty nato spálil David Silva po centr Juana Maty další vyloženou šanci, když z malého vápna pálil nad hostující branku. V 73. minutě uviděl Marchena druhou žlutou kartu a v největším tlaku tak oslabil svůj celek. Další šancí domácích měl Morientes, který z hranice pokutového území pálil těsně vedle pravé tyče hostující branky. Osm minut před koncem utkání se netopýři dočkali, Pablo Hernandez si dvakrát narazil s Fernandem Morientesem a krásným lobem přes brankáře vyrovnal na 1:1. V 88. minutě mohla jít Valencie dokonce do vedení, to by však musel v jasné situaci hlavičkovat do branky Fernando Morientes. Na druhé straně pálil těsně vedle domácí branky Adrian. Hostující útočník spálil v nastavení další šanci, když z voleje pálil metr vedle pravé tyče Sanchezovi branky.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Madrid 2:5

14.03.2009 22:00

Góly: 36. Gabriel Heinze (vl.), 45+1. Fernando Llorente - 22. Arjen Robben, 34. Gabriel Heinze, 47. Klaas-Jan Huntelaar, 61. Klaas-Jan Huntelaar, 85. Gonzalo Higuaín (pen.)

Real Madrid opět přechodně snížil náskok Barcelony na tři body poté, co rozstřílel Athletic Bilbao na jeho vlastním hřišti 5:2. Bílý balet tak dokázal, že se s ním v boji o ligový titul musí počítat. O triumfu Realu rozhodli Huntelaar a Robben.

Po 27. kole je boj o titul teoreticky ještě otevřený. Real Madrid jasně triumfoval na půdě Athleticu Bilbao a drží se v závěsu za vedoucí Barcelonou. Baskičtí lvi si porážkou příliš nepolepšili a jsou na jedenáctém místě celkového pořadí. Athletic ani pošesté v řadě nedokázal proti Realu bodovat.

Domácí nastoupili v očekávané sestavě, zatímco hosté nahradili Higuaína Marcelem. Athletic začal ostrým presinkem, za který si vysloužil dvě žluté karty. První příležitost domácích měl na levačce Yeste, ale Casillas jeho bombu vyrazil. Na druhé straně se předvedl Sneijder a jeho pravačka, ale jeho pokus odvrátila obrana Athleticu.

Po dalším tlaku domácích přesto otevřel skóre Real. Robben potáhl útok a svým klasickým prúnikem a zakončením do šibenice překonal ve 23. minutě Iraizoze. Po dvou minutách zneškodnil Casillas pokus Iraoly z přímého kopu. Na opačné straně pálil mimo Robben. Poté chytil Casillas pokus Yesteho. Další příležitostí byl průnik Robbena, který z úhlu vystřelil, aniž by přihrával, ale Iraizoz vyrazil.

Ve 34. minutě zvýšil Real svůj náskok. Sneijder zahrával přímý kop, obrana i brankář Iraizoz centr podcenili a Heinze hlavičkoval do odkryté branky. O dvě minuty argentinský obránce skóroval opět, ovšem do vlastní sítě. Po stejné akci dostal poměrně nespravedlivě červenou kartu Yeste. Ve 39. minutě si domácí málem dali vlastní gól, když po centru Robbena hlavičkoval do břevna Amorebieta.

V závěru poločasu měli příležitosti Huntelaar a Sneijder, ale bez efektu. Druhý hráč zahodil i střelu, kterou zachránil Casillas. V první minutě prodloužení domácí vyrovnali. Po chybě Casillase, který nevyběhl, skóroval hlavičkou Llorente. Do konce poločasu se už nic zvláštního neudálo.

Real začal zostra druhý poločas, když se přízemní umístěnou střelou prosadil Huntelaar. Za chvilku pálil opět ale mimo. V 59. minutě spasil Real Casillas, který zabránil přízemní střele Javi Martíneze proniknout do sítě. Bílý balet navýšil vedení v 61. minutě, když po průniku a přihrávce Robbena skóroval pěkným obloučkem opět Huntelaar. O chvíli později se situace opakovala, ale tentokrát holandský střelec přehodil Iraizoze i celou branku.

V 76. minutě měl velkou příležitost Higuaín, ale jeho pokus Iraizoz zachránil. O minutu později pálil do boční sítě Marcelo. Posledním zápisem do gólové statistiky byla v 85. minutě penalta Higuaína po faulu Iraoly na Marcela. Real tak dosáhl cenného vítězství a může se na rozdíl od svého barcelonského rivala soustředit pouze na ligu.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sevilla FC 2:2

15.03.2009 17:00

Góly: 19. Salva Ballesta, 32. Salva Ballesta - 79. Frédéric Kanouté, 84. Luís Fabiano

Remíza se zrodila na stadionu La Rosaleda mezi domácí Malágou a hostující Sevillou. V tabulce to znamená, že si nováček letošní sezony si o příčku pohoršil a patří mu šestá pozice, Sevilla zůstává třetí.

Sevilla začala aktivněji a vypracovala si také první příležitost, po sedmi minutách hry měl první šanci Sebastian Squillaci, jenž trefil svojí hlavičkou tyč domácí branky. V dalších šancích hostů pálil nepřesně jak Kanouté, tak Romaric. První branku utkání ovšem dali domácí, útočník Salva Ballesta si pohrál s obráncem Mosquerou a pěknou ranou na vzdálenější tyč rozradostnil domácí fanoušky - 1:0. Po více než půlhodině hry šli domácí už do dvoubrankového vedení, Ballesta si tentokráte poradil s dvěma obránci hostí a další přesnou ranou překonal brankáře Palopa.

Druhý poločas začal dvěma šancemi hostujících útočníků Kanoutého a Fabiana, ani jeden z nich však branku netrefil. Poté vychytal Diega Capela domácí brankář Inaki Goita, jenž si následně poradil i se střelou Jesuse Navase. Jedenáct minut před koncem hosté přece jen snížili, střídající Perotti našel Kanoutého, jenž střelou mezi nohama Goitii snížil na 2:1. O dvě minuty později šli domácí do deseti, Calleja uviděl červenou kartu za svůj trvdý faul zezadu na Capela a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, šest minut před koncem si naběhl Fabiano na Adrianův centr a ranou k levé tyči domácí branky vyrovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Getafe CF 1:0

15.03.2009 17:00

Góly: 87. Fabián Canobbio

Getafe se po porážce ve Valladolidu propadlo do ještě větších potíží. Vše rozhodla trefa Fabiana Canobbia krátce před koncem.

Prohra posunula Getafe jen jednu příčku nad sestupovou trojici. Valladolid zůstal devátý, je jen bod za Valencií. Z posledních jedenácti zápasů Getafe jen jednou vyhrálo a tak se pustilo do duelu útočně. Střelu Albína ale zblokoval nohama bek Iňaki Bea. Na druhé straně obrana zblokovala zase hlavičku Bey po trestném kopu Leona a to na brankové čáře. Jinak byla první půlhodina spíše bojem ve středu hřiště.

Chvilku před poločasem mělo Getafe velkou šanci, střela Sesmy zblízka ale spíše trefila gólmana Jacoba a od něj šla do zámezí. I po změně stran dominovaly obrany. Když už se někdo odhodlal ke střele, tak nepřesné, gólmani měli volno. Vyloučení hostujícího Alvareze čtvrthodiny před koncem ale nekonec pomohlo spíše Valladolidu. To si totiž Canobbio narazil s Víctorem a trefil pro hosty vítězství.

Více informací k zápasu

Racing Santander - CD Numancia 5:0

15.03.2009 17:00

Góly: 16. Óscar Serrano, 28. Peter Luccin, 33. Nikola Žigić, 40. Nikola Žigić, 45. Óscar Serrano

Debakl si odvezla Numancie ze stadionu El Sardinero, kde podlehla domácímu Racingu 5:0. Santander se tak dočkal vítězství po šesti kolech a v tabulce se posunul na desátou pozici. Numancie zůstává předposlední.

Skóre otevřel v šestnácté minutě Oscar Serrano, který se dostal k balonu na hranici pokutového území a přesnou ranou na zadní tyč překonal brankáře Mariana Kelemena. O dvanáct minut později vedli domácí už 2:0, když se krásně z přímého kopu trefil Luccin. Třiatřicátá minuta a další gól domácích, Serrano odcentroval z pravé strany, v pokutovém území nikým neatakovaný Nikola Žigič překonal zblízka brankáře Kelemena. Hosté byli v šoku a jen těžko se bránili domácím útokům. Ve 40. minutě chyboval Gurendez, jenž odhlavičkoval míč jen k Nikolu Žigičovi, jenž zvýšil už na 4:0.

Další branka přišla ve 45. minutě, Lacen našel Serrana, který střelou uvnitř pokutového území překonal bezmocného Kelemana - 5:0. V 48. minutě mohl Serrano dokonat svůj hattrick, to by však nesměl svou ranou trefit tyč hostující branky. Čestnou branku si mohli fotbalisté Numancie připsat po hodině hry, z dálky tvrdě pálil Jose Javier Barkero a brankář Tono musel předvést proti jeho střele velmi dobrý zákrok. Dvacet minut před koncem se souboj Barkera s Tonem opakoval a opět byl úspěšnější brankář Racingu V závěru se utkání už jen dohrávalo a Racing si v poklidu dokráčel pro tři body.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Deportivo La Coruña 3:2

15.03.2009 17:00

Góly: 49. Luis Morán, 52. David Barral (pen.), 71. Cote - 68. Sergio González (pen.), 87. Riki (pen.)

Penaltový souboj byl k vidění na El Molinón, kde domácí Sporting získal veledůležité tři body proti Deportivu La Coruňa. Hosté byli v prvním poločase lepší, ale v tom druhém je zaskočila výborná produktuvita Gijónu, jenž udělal obří krok k záchraně. Naopak Depor můžou ztracené body hodně mrzet, boj o evropské poháry je totiž neúprosný.

Jak už bylo řečeno, Los Blanquiazules měli v úvodu převahu. Sporting se sice snažil držet míč, ale postupně kontrolu ztrácel, zatímco hosté využívali lepších hlavičkářských schopností svých útočníků.

V šancích se brzo ocitli Guardado s Juanem Rodríguezem, ale nejdříve výborný Lafuente a poté špatné zakončení stály hostům v cestě. Sporting si nebyl schopný náhrat, neustále ztrácel míče a po gólových šancích ani zmínka.

Aranzubía byl chvílemi spíše divák, to Lafuente na druhé straně se rozhodně nenudil. Dokázal vychytat i Lafitu, jehož šance byla jakýmsi impulzem, který domácí probral k životu, a ti konečně začali být trochu nebezpeční. První vlaštovkou byl přímý volný kop Barrala.

Zvrat přišel v druhém poločase. Domácí, kteří neměli ani jedinou gólovku v první části hry, skórovali hned dvakrát během dvou minut v úvodu části druhé. První gól přišel po hrubce Aranzubíii, jenž nechal míč na nohách Morána, jemuž už nezbývalo nic jiného, než v poklidu kopnout míč do opuštěné brány. A než mohl Depor reagovat, bylo to 2:0. Domácí získali míč, Morán našel Carmela, ten byl faulován ve vápně a rozhodčí Rodríguez Santiago byl nekompromisní. Penaltu proměnil Barral a zdálo se být rozhodnuto.

Lotina se pokusil oživit hru nasazením Rikiho a Pabla Álvareze, ale Sporting hnaný fanoušky zažíval nejlepší minuty zápasu, ani pamatáky po matných výkonech z první pětačtyřicetiminutovky.

Přece jenom se však podařilo hostům vrátit se do zápasu. Neru fauloval Verdúa a na řadu přišla penalta číslo dvě v zápase. Tu zkušeně proměnil kapitán Sergio a tři tisíce hostujících fanoušků náhle věřilo ve zvrat.
Jenže sotva po čtyřech minutách už to zase bylo o dvě branky. Střelou ze standardní situace z hranice pokutového území se prosadil José Ángel, který se lepší kolo od kola.

Ještě ale nebyl konec. Rodríguez Santiago byl totiž očividně v dobrém rozpoložení a neváhal odpískat penaltu třetí, i když ze všech nejméně jasnou. Proměnil ji pět minut před koncem Riki a Deportivo ještě v závěru dokázalo několikrát zabrnkat na nervy domácím, vyrovnávací branka však již nepřišla.

Více informací k zápasu

Real Betis - CA Osasuna 0:0

15.03.2009 17:00

Góly: -

Real Betis remizoval s Osasunou Pamplona, žádné branky se diváci nedočkali. Ani pro jeden z týmů ale zisk bodu nic moc neřeší.

Žádná ze stran se ale na výhru moc nenadřela a výsledek je vcelku zaslouženým koncem devadesátiminutového dění. Betis dokázal držet krok v soubojích s velkými týmy, ale stejně jako s Osasunou byl jeho výkon nevýrazný i v minulém kole s Mallorkou, kdy nakonec ztratil i tříbrankové vedení. Velmi rozkývaná je nyní trenérská židle pod Paco Chaparrem. Osasuna drží už několik zápasů sérii bez prohry, její vyhlídky se zdají být nadějnější. První větší šance zápasu byla asi tou největší vůbec. Oliveira prostrčil míč Emanovi za obranu, ale Kamerunec střílel zblízka vedle branky. Dobrou šanci měl před poločasem i Arzu, ale i jemu chyběla přesnější muška.

Úvodní možnost Osasuny přišla až po přestávce, ale Hidalgo napálil míč hodně vedle. Více práce měl v té době hostující gólman Roberto Fernandez, zákroky při pokusech Sergia Garcíi a Mehmeta Aurelia ale byly spíše z kategorie rutinních. Brankář Osasuny byl překonán pět minut před koncem zásluhou hlavičky kapitána Juanita, ale balon se odrazil od břevna zpět do hřiště. Územní převaha ale Betis už do dalších šancí nepustila, týmy se rozešly bez branek. Domácí zůstavají tři body od sestupových příček, Osasuna je osmnáctá a stále čeká na první výhru na hřišti soupeře v této sezoně.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - RCD Mallorca 3:3

15.03.2009 17:00

Góly: 57. José Callejón, 72. Iván de la Peña, 83. Nenê - 39. Juan Arango, 60. Cléber Santana, 71. José Manuel Jurado

Espanyol znovu nezvládl klíčový duel v boji o záchranu a pouze remizoval na domácím hřišti s Mallorcou. Vzhledem k průběhu utkání však můžou být Los Periquitos za jeden bodík vděční, neboť v jednu dobu prohrávali o dvě branky a hráli pouze o desíti kvůli vyloučení Hurtada. Domácí se obdivuhodně zvedli a dokázali vyrovnat, čtvrtou branku už ale nepřidali a záchrana se zase o něco vzdálila.

Domácí nastoupili v nečekaně ofenzivní sestavě, ale Mallorca se zaskočit nenechala a byla o něco nebezpečnější. Přesto se první důležitý moment odehrál u branky hostů, kde rozhodčí Ayza Gámez nesprávně neuznal branku Raúla Tamuda, což značně ovlivnilo zbytek zápasu.

Toto rozhodnutí způsobilo jistý úpadek ve hře Espanyolu a Mallorca začala kousat ještě více. Nejdříve to zkoušel Nunes, následně se v tutovce objevil Aduriz, ale vychytal ho Kameni.

Los Blanquiazules se zvedli a během zhruba pětiminutového tlaku uzavřeli ostrovany na jejich půlce a vybudovali si celkem čtyři šance na skórování. Tu největší měl Tamudo, jehož zastavila tyč.

V době, kdy byl Espanyol nejvíce na koni, srazil své spoluhráče dolů hrubou chybou Kameni. Ten chyboval při standardní situace Aranga, jenž se tak velmi lehce dopracoval k první brance utkání. Santana hned nato málem zvýšil na 2:0, tentokráte byl Kameni pozorný.

Espanyolu se podařilo vyrovnat osm minut po poločase. Nunes se nedohodl s Aouatem, čehož využil Callejón a srovnal gólový poměr sil. Zdálo se, že je Espanyol na dobré vlně a mohl by ve zbytku zápasu ukořistit tři body.

Jenže pak se učebnicové chyby dopustil trenér Pochettino, který nechal vystřídat před zahráváním standardní situace, a Santana tuto nerozvážnost tvrdě potrestal. Espanyol se i nadále nevzdával, i když některá sporná rozhodnutí sudího Gámeze mu příliš nepomohla - neodpískal možnou penaltu na Tamuda a poté vyloučil Moisése Hurtada při akci, která nebyla tak úplně jasná.

Svěřenci Gregoria Manzana měli vše na svých nohách a když Jurado po skvělé individuální akci zvýšil na 3:1, v možný bodový zisk Espanyolu už nedoufal asi úplně nikdo. Ale přesto se stalo.

Výpadek koncentrace po vstřeleném gólu umožnil domácím okamžitě snížit díky De la Peňovi, jenž využil pasu Neného. Mallorca nebyla schopná dotáhnout prakticky vyhraný zápas do konce a inkasovala ještě jednou, když se tentokráte trefil sám Nené.

Espanyol by ale potřeboval i zbylé dva body, o které v závěru bojoval, ale které nepřišly a budou dost možná hodně chybět. Souboje s přímými soupeři v boji o udržení musí Los Periquitos na domácí půdě vyhrávat, jinak nemají šanci na úspěch.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 3:2

15.03.2009 19:00

Góly: 53. Sergio Agüero, 81. Diego Forlán, 83. Antonio López - 19. Matías Fernández, 52. Cani

Atlético Madrid předvedlo jeden ze svých skvělých obratů, za stavu 0:2 nakonec porazilo Villarreal 3:2.

Domácí tak výrazně posílili své šance na Ligu mistrů. Na góly Matíase Fernandeze a Caniho reagovali Sergio Aguero, Diego Forlán a Antonio López. Do zápasu šly oba týmy s rozdílnými výsledky v Lize mistrů, Atlético bylo vyřazeno Portem, Villarreal naopak porazil Panathinaikos. A to ještě hosty po většinu zápasu držel svými dobrými zákroky gólman Diego López, navíc byl v 65.minutě vyloučen Javi Venta. Hostující gólman se vyznamenal už ve druhé minutě, to Eguren fauloval ve vápně Aguera a López chytil penaltu Forlánovi. Diego López byl i nadále hlavní postavou zápasu, dvakrát zabránil ve skórování Maxi Rodriguezovi a jednou také Simaovi. Pak ale udeřil Villarreal, šel do vedení z první vážnější akce zápasu. Zpětnou přihrávku Venty využil Fernandez.

Další gól hostí dal málem po přihrávce Rossiho Cazorla, ale Leo Franco míč vytěsnil pravou nohou na roh. Domácí zase kontrovali střelou Raúla Garcíi, dorážku Aguera Franci vyrazil na další roh. Po změně stran nejprve po spolupráci Rossiho s Canim zvýšil druhý jmenovaný po samostatné akci na 0:2! Tento stav ale trval jen 60 sekund, pak totiž snížil Aguero. Forlán trefil tyč a Aguero dorážel do odkryté branky. Po vyloučení hostujícího Venty mělo Atlétiko převahu a zúročilo ji i góly. Diego López byl krátký na vyrovnání Forlána v 80.minutě. To vše po přesném centru Maxiho. O tři minuty později pak vystřelil Atlétiku tři body Antonio López.

Více informací k zápasu

UD Almería - FC Barcelona 0:2

15.03.2009 21:00

Góly: 53. Bojan Krkić, 56. Bojan Krkić

Barcelona dokázala porazit Almeríí a opět zvýšila svůj náskok na čele na šest bodů. O branky vítězů se postaral mladý Bojan Krkic, který překvapivě nastoupil v základní sestavě a trenéru Guardiolovi se za důvěru odvděčil dvěma góly v rozmezí tří minut. Ve zbytku utkání Blaurganas už jen kontrolovali hru, domácí síly na zvrat neměli.

Hosté měli v úvodní čtvrthodině těžko uvěřitelných 84% držení míče, chvíli jim však trvalo, než se dostali do intenzivního tlaku. V desáté minutě byl v obrovské šanci Keita po krásné přihrávce Iniesty na Daniho Alvése, jehož centr se odrazil až ke kopačkám reprezentanta Mali, toho ale bravůrně vychytal gólman Diego Alves.

V šestnácté minutě hlavičkoval kousek vedle Xavi, na druhé straně zastavil Maného centr Valdés. Aktivní Dani Alvés to pak zkoušel tvrdou ranou po zemi a skutečně nechybělo moc.

Důležitý moment přišel ve 33. minutě, kdy se tváří v tvář ocitl Valdésovi Crusat, ale zaváhal a mířil vysoko nad. Pro Barcelonu to bylo jakési varování, které si vzali dobře k srdci a pustili se do tlaku. Messiho střelu zastavil za minutu dvanáct Acasiete, Iniestu vychytal vynikajicí Alves, který následně zneškodnil i skvělý přímák Messiho a prudkou hlavičku Piquého. O muži prvního poločasu nemohlo být pochyb.

Katalánci v tlaku nepovolili ani na úvod druhé půle a tentokráte se jim už podařilo úžasně chytajícího Alvese překonat. Messi si narazil s Iniestou a nastřelil tyč, k odrazu se ale dostal Bojan a poslal míč do poloodkryté branky, v níž stál už jen jeden z obránců.

Pokud byli domácí připraveni vzdorovat, brzo je to přešlo, neboť uběhly jen dvě minuty a Bojan slavil gól číslo 2. Přenádhernou akci předvedli hráči Barcelony - narážeček uvnitř pokutového území se zúčastnili Messi, Iniesta a Alvés, který přiťukl Bojanovi, ten nezazmatkoval, položil si ještě obránce a následně s trochou štěstí přidal další a rozhodující gól.

Na druhé straně se užuž do šance tlačil Uche, Valdés však velmi dobře přečetl hru a stihl do akce domácích včas zasáhnout.

Zbytek utkání se už spíše jen dohrával z povinnosti, Guardiola nasadil Eto’oa s Hlebem, ale ti již se do šancí příliš nedostávali, jelikož zbytek týmu hlavně držel míč, jistil dvougólové vedení a šetřil síly na náročný program.

A jelikož jediná akce Álvara Negreda, jež stojí za zmínku, je ta, při níž si úmyslně vykoledoval pátou žlutou, aby tak obdržel distanc na zápas, v němž stejně nemůže hrát (kvůli klauzuli ve smlouvě nesmí hrát proti Realu Madrid, na což si ostatně v týdnu stěžoval) , skončilo utkání výsledkem 0:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona27213378:2466
2.Real Madrid27193563:3160
3.Sevilla FC27156638:2551
4.Villarreal CF27129643:3745
5.Atlético Madrid27127856:4143
6.Málaga CF27127845:4043
7.Deportivo La Coruña27126936:3642
8.Valencia CF27117947:4040
9.Real Valladolid271231241:4239
10.Racing Santander27891034:3433
11.Sporting Gijón271101635:5733
12.Athletic Bilbao27871237:4631
13.UD Almería27871233:4331
14.Recreativo Huelva27791126:3830
15.Real Betis27781237:4329
16.RCD Mallorca27781231:4629
17.Getafe CF276101136:4128
18.CA Osasuna275111127:3326
19.CD Numancia27721828:5523
20.Espanyol Barcelona274101325:4422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (526)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele