27. kolo
14.03.2009 20:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Recreativo Huelva 1:1

Remíza se zrodila na stadionu Mestalla, kde se střetla domácí Valencie s Recreativem. Domácí netopýři tak znovu nedokázali zvítězit a v tabulce jim patří osmá pozice, Huelva je třináctá.

První velkou šanci si vypracovali domácí, Marchena dobře přihrál Matovi, ten ale pálil zevintř pokutového území dva metry vedle hostující branky. V 18. minutě zahrozili poprvé hosté, Adrian si pohrál s Marchenou a technickou střelou z dvaceti metrů trefil tyč domácí branky. Na druhé straně hlavičkoval Marchena do rukavic Riesga. To bylo však v prvním v poločase vše co se týče zajímavých momentů, Valencie chtěla hrát, doplácela však na nesehranost ofenzivních hráčů a spoustu nepřesností.

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Valencie, po Vicenteho nebezpečné akci, z které nakonec nevzniklo žádné nebezpečí, přišla další akce v 52. minutě, kdy Baraja pálil z voleje těsně vedle hostující branky. Gól ovšem dali hosté, Camunas se po nárážečce s Adrianem dokázal prosadit proti dvoum hráčům Valencie a s trochou štěstí prostřelil brankáře Cesara Sancheze. V 62. minutě se uvolnil na pravé straně střídající Pablo Hernandez, jehož centr se dostal až k Vicentemu, kterému zablokoval nebezpečnou ránu jeden ze zadáků Huelvy. O čtyři minuty později trefil z otočky Mata tyč Riesgovi branky.

Dvacet minut před koncem běžel David Silva sám na brankáře Riesga, ovšem selhal, když trefil jen brankáře Recreativa. Dvě minuty nato spálil David Silva po centr Juana Maty další vyloženou šanci, když z malého vápna pálil nad hostující branku. V 73. minutě uviděl Marchena druhou žlutou kartu a v největším tlaku tak oslabil svůj celek. Další šancí domácích měl Morientes, který z hranice pokutového území pálil těsně vedle pravé tyče hostující branky. Osm minut před koncem utkání se netopýři dočkali, Pablo Hernandez si dvakrát narazil s Fernandem Morientesem a krásným lobem přes brankáře vyrovnal na 1:1. V 88. minutě mohla jít Valencie dokonce do vedení, to by však musel v jasné situaci hlavičkovat do branky Fernando Morientes. Na druhé straně pálil těsně vedle domácí branky Adrian. Hostující útočník spálil v nastavení další šanci, když z voleje pálil metr vedle pravé tyče Sanchezovi branky.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

paneboze at vyhraje valencia...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele