27. kolo
15.03.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Getafe CF 1:0

Getafe se po porážce ve Valladolidu propadlo do ještě větších potíží. Vše rozhodla trefa Fabiana Canobbia krátce před koncem.

Prohra posunula Getafe jen jednu příčku nad sestupovou trojici. Valladolid zůstal devátý, je jen bod za Valencií. Z posledních jedenácti zápasů Getafe jen jednou vyhrálo a tak se pustilo do duelu útočně. Střelu Albína ale zblokoval nohama bek Iňaki Bea. Na druhé straně obrana zblokovala zase hlavičku Bey po trestném kopu Leona a to na brankové čáře. Jinak byla první půlhodina spíše bojem ve středu hřiště.

Chvilku před poločasem mělo Getafe velkou šanci, střela Sesmy zblízka ale spíše trefila gólmana Jacoba a od něj šla do zámezí. I po změně stran dominovaly obrany. Když už se někdo odhodlal ke střele, tak nepřesné, gólmani měli volno. Vyloučení hostujícího Alvareze čtvrthodiny před koncem ale nekonec pomohlo spíše Valladolidu. To si totiž Canobbio narazil s Víctorem a trefil pro hosty vítězství.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele