27. kolo
15.03.2009 17:00 CET
5 : 0
(5:0)

Reportáž

Racing Santander - CD Numancia 5:0

Debakl si odvezla Numancie ze stadionu El Sardinero, kde podlehla domácímu Racingu 5:0. Santander se tak dočkal vítězství po šesti kolech a v tabulce se posunul na desátou pozici. Numancie zůstává předposlední.

Skóre otevřel v šestnácté minutě Oscar Serrano, který se dostal k balonu na hranici pokutového území a přesnou ranou na zadní tyč překonal brankáře Mariana Kelemena. O dvanáct minut později vedli domácí už 2:0, když se krásně z přímého kopu trefil Luccin. Třiatřicátá minuta a další gól domácích, Serrano odcentroval z pravé strany, v pokutovém území nikým neatakovaný Nikola Žigič překonal zblízka brankáře Kelemena. Hosté byli v šoku a jen těžko se bránili domácím útokům. Ve 40. minutě chyboval Gurendez, jenž odhlavičkoval míč jen k Nikolu Žigičovi, jenž zvýšil už na 4:0.

Další branka přišla ve 45. minutě, Lacen našel Serrana, který střelou uvnitř pokutového území překonal bezmocného Kelemana - 5:0. V 48. minutě mohl Serrano dokonat svůj hattrick, to by však nesměl svou ranou trefit tyč hostující branky. Čestnou branku si mohli fotbalisté Numancie připsat po hodině hry, z dálky tvrdě pálil Jose Javier Barkero a brankář Tono musel předvést proti jeho střele velmi dobrý zákrok. Dvacet minut před koncem se souboj Barkera s Tonem opakoval a opět byl úspěšnější brankář Racingu V závěru se utkání už jen dohrávalo a Racing si v poklidu dokráčel pro tři body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
aurelio

Chudák Kelemen, takýto debut. A to bol vraj najlepší hráč hostí ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele