27. kolo
15.03.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - CA Osasuna 0:0

Real Betis remizoval s Osasunou Pamplona, žádné branky se diváci nedočkali. Ani pro jeden z týmů ale zisk bodu nic moc neřeší.

Žádná ze stran se ale na výhru moc nenadřela a výsledek je vcelku zaslouženým koncem devadesátiminutového dění. Betis dokázal držet krok v soubojích s velkými týmy, ale stejně jako s Osasunou byl jeho výkon nevýrazný i v minulém kole s Mallorkou, kdy nakonec ztratil i tříbrankové vedení. Velmi rozkývaná je nyní trenérská židle pod Paco Chaparrem. Osasuna drží už několik zápasů sérii bez prohry, její vyhlídky se zdají být nadějnější. První větší šance zápasu byla asi tou největší vůbec. Oliveira prostrčil míč Emanovi za obranu, ale Kamerunec střílel zblízka vedle branky. Dobrou šanci měl před poločasem i Arzu, ale i jemu chyběla přesnější muška.

Úvodní možnost Osasuny přišla až po přestávce, ale Hidalgo napálil míč hodně vedle. Více práce měl v té době hostující gólman Roberto Fernandez, zákroky při pokusech Sergia Garcíi a Mehmeta Aurelia ale byly spíše z kategorie rutinních. Brankář Osasuny byl překonán pět minut před koncem zásluhou hlavičky kapitána Juanita, ale balon se odrazil od břevna zpět do hřiště. Územní převaha ale Betis už do dalších šancí nepustila, týmy se rozešly bez branek. Domácí zůstavají tři body od sestupových příček, Osasuna je osmnáctá a stále čeká na první výhru na hřišti soupeře v této sezoně.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele