Primera División - souhrn 27. kola

14.03.2009, 22:05, aktualizováno 15.03.2009, 22:57
Komentáře a souhrny
Real zvítězil vysoko 5:2 v Bilbau, ztráta na vedoucí Barcelonu se ale nemění, jelikož Katalánci vyhráli na půdě Almerie. Jiné starosti má Valencia, která doma jen remizovala s Huelvou. Sevilla vydolovala bod v Malaze, Santander doma deklasoval Numancii. Atletiko otočilo zápas s Villarrealem...

Valencia CF - Recreativo Huelva 1:1

14.03.2009 20:00

Góly: 83. Pablo Hernández - 55. Javier Camuñas

Remíza se zrodila na stadionu Mestalla, kde se střetla domácí Valencie s Recreativem. Domácí netopýři tak znovu nedokázali zvítězit a v tabulce jim patří osmá pozice, Huelva je třináctá.

První velkou šanci si vypracovali domácí, Marchena dobře přihrál Matovi, ten ale pálil zevintř pokutového území dva metry vedle hostující branky. V 18. minutě zahrozili poprvé hosté, Adrian si pohrál s Marchenou a technickou střelou z dvaceti metrů trefil tyč domácí branky. Na druhé straně hlavičkoval Marchena do rukavic Riesga. To bylo však v prvním v poločase vše co se týče zajímavých momentů, Valencie chtěla hrát, doplácela však na nesehranost ofenzivních hráčů a spoustu nepřesností.

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Valencie, po Vicenteho nebezpečné akci, z které nakonec nevzniklo žádné nebezpečí, přišla další akce v 52. minutě, kdy Baraja pálil z voleje těsně vedle hostující branky. Gól ovšem dali hosté, Camunas se po nárážečce s Adrianem dokázal prosadit proti dvoum hráčům Valencie a s trochou štěstí prostřelil brankáře Cesara Sancheze. V 62. minutě se uvolnil na pravé straně střídající Pablo Hernandez, jehož centr se dostal až k Vicentemu, kterému zablokoval nebezpečnou ránu jeden ze zadáků Huelvy. O čtyři minuty později trefil z otočky Mata tyč Riesgovi branky.

Dvacet minut před koncem běžel David Silva sám na brankáře Riesga, ovšem selhal, když trefil jen brankáře Recreativa. Dvě minuty nato spálil David Silva po centr Juana Maty další vyloženou šanci, když z malého vápna pálil nad hostující branku. V 73. minutě uviděl Marchena druhou žlutou kartu a v největším tlaku tak oslabil svůj celek. Další šancí domácích měl Morientes, který z hranice pokutového území pálil těsně vedle pravé tyče hostující branky. Osm minut před koncem utkání se netopýři dočkali, Pablo Hernandez si dvakrát narazil s Fernandem Morientesem a krásným lobem přes brankáře vyrovnal na 1:1. V 88. minutě mohla jít Valencie dokonce do vedení, to by však musel v jasné situaci hlavičkovat do branky Fernando Morientes. Na druhé straně pálil těsně vedle domácí branky Adrian. Hostující útočník spálil v nastavení další šanci, když z voleje pálil metr vedle pravé tyče Sanchezovi branky.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Madrid 2:5

14.03.2009 22:00

Góly: 36. Gabriel Heinze (vl.), 45+1. Fernando Llorente - 22. Arjen Robben, 34. Gabriel Heinze, 47. Klaas-Jan Huntelaar, 61. Klaas-Jan Huntelaar, 85. Gonzalo Higuaín (pen.)

Real Madrid opět přechodně snížil náskok Barcelony na tři body poté, co rozstřílel Athletic Bilbao na jeho vlastním hřišti 5:2. Bílý balet tak dokázal, že se s ním v boji o ligový titul musí počítat. O triumfu Realu rozhodli Huntelaar a Robben.

Po 27. kole je boj o titul teoreticky ještě otevřený. Real Madrid jasně triumfoval na půdě Athleticu Bilbao a drží se v závěsu za vedoucí Barcelonou. Baskičtí lvi si porážkou příliš nepolepšili a jsou na jedenáctém místě celkového pořadí. Athletic ani pošesté v řadě nedokázal proti Realu bodovat.

Domácí nastoupili v očekávané sestavě, zatímco hosté nahradili Higuaína Marcelem. Athletic začal ostrým presinkem, za který si vysloužil dvě žluté karty. První příležitost domácích měl na levačce Yeste, ale Casillas jeho bombu vyrazil. Na druhé straně se předvedl Sneijder a jeho pravačka, ale jeho pokus odvrátila obrana Athleticu.

Po dalším tlaku domácích přesto otevřel skóre Real. Robben potáhl útok a svým klasickým prúnikem a zakončením do šibenice překonal ve 23. minutě Iraizoze. Po dvou minutách zneškodnil Casillas pokus Iraoly z přímého kopu. Na opačné straně pálil mimo Robben. Poté chytil Casillas pokus Yesteho. Další příležitostí byl průnik Robbena, který z úhlu vystřelil, aniž by přihrával, ale Iraizoz vyrazil.

Ve 34. minutě zvýšil Real svůj náskok. Sneijder zahrával přímý kop, obrana i brankář Iraizoz centr podcenili a Heinze hlavičkoval do odkryté branky. O dvě minuty argentinský obránce skóroval opět, ovšem do vlastní sítě. Po stejné akci dostal poměrně nespravedlivě červenou kartu Yeste. Ve 39. minutě si domácí málem dali vlastní gól, když po centru Robbena hlavičkoval do břevna Amorebieta.

V závěru poločasu měli příležitosti Huntelaar a Sneijder, ale bez efektu. Druhý hráč zahodil i střelu, kterou zachránil Casillas. V první minutě prodloužení domácí vyrovnali. Po chybě Casillase, který nevyběhl, skóroval hlavičkou Llorente. Do konce poločasu se už nic zvláštního neudálo.

Real začal zostra druhý poločas, když se přízemní umístěnou střelou prosadil Huntelaar. Za chvilku pálil opět ale mimo. V 59. minutě spasil Real Casillas, který zabránil přízemní střele Javi Martíneze proniknout do sítě. Bílý balet navýšil vedení v 61. minutě, když po průniku a přihrávce Robbena skóroval pěkným obloučkem opět Huntelaar. O chvíli později se situace opakovala, ale tentokrát holandský střelec přehodil Iraizoze i celou branku.

V 76. minutě měl velkou příležitost Higuaín, ale jeho pokus Iraizoz zachránil. O minutu později pálil do boční sítě Marcelo. Posledním zápisem do gólové statistiky byla v 85. minutě penalta Higuaína po faulu Iraoly na Marcela. Real tak dosáhl cenného vítězství a může se na rozdíl od svého barcelonského rivala soustředit pouze na ligu.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sevilla FC 2:2

15.03.2009 17:00

Góly: 19. Salva Ballesta, 32. Salva Ballesta - 79. Frédéric Kanouté, 84. Luís Fabiano

Remíza se zrodila na stadionu La Rosaleda mezi domácí Malágou a hostující Sevillou. V tabulce to znamená, že si nováček letošní sezony si o příčku pohoršil a patří mu šestá pozice, Sevilla zůstává třetí.

Sevilla začala aktivněji a vypracovala si také první příležitost, po sedmi minutách hry měl první šanci Sebastian Squillaci, jenž trefil svojí hlavičkou tyč domácí branky. V dalších šancích hostů pálil nepřesně jak Kanouté, tak Romaric. První branku utkání ovšem dali domácí, útočník Salva Ballesta si pohrál s obráncem Mosquerou a pěknou ranou na vzdálenější tyč rozradostnil domácí fanoušky - 1:0. Po více než půlhodině hry šli domácí už do dvoubrankového vedení, Ballesta si tentokráte poradil s dvěma obránci hostí a další přesnou ranou překonal brankáře Palopa.

Druhý poločas začal dvěma šancemi hostujících útočníků Kanoutého a Fabiana, ani jeden z nich však branku netrefil. Poté vychytal Diega Capela domácí brankář Inaki Goita, jenž si následně poradil i se střelou Jesuse Navase. Jedenáct minut před koncem hosté přece jen snížili, střídající Perotti našel Kanoutého, jenž střelou mezi nohama Goitii snížil na 2:1. O dvě minuty později šli domácí do deseti, Calleja uviděl červenou kartu za svůj trvdý faul zezadu na Capela a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, šest minut před koncem si naběhl Fabiano na Adrianův centr a ranou k levé tyči domácí branky vyrovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Getafe CF 1:0

15.03.2009 17:00

Góly: 87. Fabián Canobbio

Getafe se po porážce ve Valladolidu propadlo do ještě větších potíží. Vše rozhodla trefa Fabiana Canobbia krátce před koncem.

Prohra posunula Getafe jen jednu příčku nad sestupovou trojici. Valladolid zůstal devátý, je jen bod za Valencií. Z posledních jedenácti zápasů Getafe jen jednou vyhrálo a tak se pustilo do duelu útočně. Střelu Albína ale zblokoval nohama bek Iňaki Bea. Na druhé straně obrana zblokovala zase hlavičku Bey po trestném kopu Leona a to na brankové čáře. Jinak byla první půlhodina spíše bojem ve středu hřiště.

Chvilku před poločasem mělo Getafe velkou šanci, střela Sesmy zblízka ale spíše trefila gólmana Jacoba a od něj šla do zámezí. I po změně stran dominovaly obrany. Když už se někdo odhodlal ke střele, tak nepřesné, gólmani měli volno. Vyloučení hostujícího Alvareze čtvrthodiny před koncem ale nekonec pomohlo spíše Valladolidu. To si totiž Canobbio narazil s Víctorem a trefil pro hosty vítězství.

Více informací k zápasu

Racing Santander - CD Numancia 5:0

15.03.2009 17:00

Góly: 16. Óscar Serrano, 28. Peter Luccin, 33. Nikola Žigić, 40. Nikola Žigić, 45. Óscar Serrano

Debakl si odvezla Numancie ze stadionu El Sardinero, kde podlehla domácímu Racingu 5:0. Santander se tak dočkal vítězství po šesti kolech a v tabulce se posunul na desátou pozici. Numancie zůstává předposlední.

Skóre otevřel v šestnácté minutě Oscar Serrano, který se dostal k balonu na hranici pokutového území a přesnou ranou na zadní tyč překonal brankáře Mariana Kelemena. O dvanáct minut později vedli domácí už 2:0, když se krásně z přímého kopu trefil Luccin. Třiatřicátá minuta a další gól domácích, Serrano odcentroval z pravé strany, v pokutovém území nikým neatakovaný Nikola Žigič překonal zblízka brankáře Kelemena. Hosté byli v šoku a jen těžko se bránili domácím útokům. Ve 40. minutě chyboval Gurendez, jenž odhlavičkoval míč jen k Nikolu Žigičovi, jenž zvýšil už na 4:0.

Další branka přišla ve 45. minutě, Lacen našel Serrana, který střelou uvnitř pokutového území překonal bezmocného Kelemana - 5:0. V 48. minutě mohl Serrano dokonat svůj hattrick, to by však nesměl svou ranou trefit tyč hostující branky. Čestnou branku si mohli fotbalisté Numancie připsat po hodině hry, z dálky tvrdě pálil Jose Javier Barkero a brankář Tono musel předvést proti jeho střele velmi dobrý zákrok. Dvacet minut před koncem se souboj Barkera s Tonem opakoval a opět byl úspěšnější brankář Racingu V závěru se utkání už jen dohrávalo a Racing si v poklidu dokráčel pro tři body.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Deportivo La Coruña 3:2

15.03.2009 17:00

Góly: 49. Luis Morán, 52. David Barral (pen.), 71. Cote - 68. Sergio González (pen.), 87. Riki (pen.)

Penaltový souboj byl k vidění na El Molinón, kde domácí Sporting získal veledůležité tři body proti Deportivu La Coruňa. Hosté byli v prvním poločase lepší, ale v tom druhém je zaskočila výborná produktuvita Gijónu, jenž udělal obří krok k záchraně. Naopak Depor můžou ztracené body hodně mrzet, boj o evropské poháry je totiž neúprosný.

Jak už bylo řečeno, Los Blanquiazules měli v úvodu převahu. Sporting se sice snažil držet míč, ale postupně kontrolu ztrácel, zatímco hosté využívali lepších hlavičkářských schopností svých útočníků.

V šancích se brzo ocitli Guardado s Juanem Rodríguezem, ale nejdříve výborný Lafuente a poté špatné zakončení stály hostům v cestě. Sporting si nebyl schopný náhrat, neustále ztrácel míče a po gólových šancích ani zmínka.

Aranzubía byl chvílemi spíše divák, to Lafuente na druhé straně se rozhodně nenudil. Dokázal vychytat i Lafitu, jehož šance byla jakýmsi impulzem, který domácí probral k životu, a ti konečně začali být trochu nebezpeční. První vlaštovkou byl přímý volný kop Barrala.

Zvrat přišel v druhém poločase. Domácí, kteří neměli ani jedinou gólovku v první části hry, skórovali hned dvakrát během dvou minut v úvodu části druhé. První gól přišel po hrubce Aranzubíii, jenž nechal míč na nohách Morána, jemuž už nezbývalo nic jiného, než v poklidu kopnout míč do opuštěné brány. A než mohl Depor reagovat, bylo to 2:0. Domácí získali míč, Morán našel Carmela, ten byl faulován ve vápně a rozhodčí Rodríguez Santiago byl nekompromisní. Penaltu proměnil Barral a zdálo se být rozhodnuto.

Lotina se pokusil oživit hru nasazením Rikiho a Pabla Álvareze, ale Sporting hnaný fanoušky zažíval nejlepší minuty zápasu, ani pamatáky po matných výkonech z první pětačtyřicetiminutovky.

Přece jenom se však podařilo hostům vrátit se do zápasu. Neru fauloval Verdúa a na řadu přišla penalta číslo dvě v zápase. Tu zkušeně proměnil kapitán Sergio a tři tisíce hostujících fanoušků náhle věřilo ve zvrat.
Jenže sotva po čtyřech minutách už to zase bylo o dvě branky. Střelou ze standardní situace z hranice pokutového území se prosadil José Ángel, který se lepší kolo od kola.

Ještě ale nebyl konec. Rodríguez Santiago byl totiž očividně v dobrém rozpoložení a neváhal odpískat penaltu třetí, i když ze všech nejméně jasnou. Proměnil ji pět minut před koncem Riki a Deportivo ještě v závěru dokázalo několikrát zabrnkat na nervy domácím, vyrovnávací branka však již nepřišla.

Více informací k zápasu

Real Betis - CA Osasuna 0:0

15.03.2009 17:00

Góly: -

Real Betis remizoval s Osasunou Pamplona, žádné branky se diváci nedočkali. Ani pro jeden z týmů ale zisk bodu nic moc neřeší.

Žádná ze stran se ale na výhru moc nenadřela a výsledek je vcelku zaslouženým koncem devadesátiminutového dění. Betis dokázal držet krok v soubojích s velkými týmy, ale stejně jako s Osasunou byl jeho výkon nevýrazný i v minulém kole s Mallorkou, kdy nakonec ztratil i tříbrankové vedení. Velmi rozkývaná je nyní trenérská židle pod Paco Chaparrem. Osasuna drží už několik zápasů sérii bez prohry, její vyhlídky se zdají být nadějnější. První větší šance zápasu byla asi tou největší vůbec. Oliveira prostrčil míč Emanovi za obranu, ale Kamerunec střílel zblízka vedle branky. Dobrou šanci měl před poločasem i Arzu, ale i jemu chyběla přesnější muška.

Úvodní možnost Osasuny přišla až po přestávce, ale Hidalgo napálil míč hodně vedle. Více práce měl v té době hostující gólman Roberto Fernandez, zákroky při pokusech Sergia Garcíi a Mehmeta Aurelia ale byly spíše z kategorie rutinních. Brankář Osasuny byl překonán pět minut před koncem zásluhou hlavičky kapitána Juanita, ale balon se odrazil od břevna zpět do hřiště. Územní převaha ale Betis už do dalších šancí nepustila, týmy se rozešly bez branek. Domácí zůstavají tři body od sestupových příček, Osasuna je osmnáctá a stále čeká na první výhru na hřišti soupeře v této sezoně.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - RCD Mallorca 3:3

15.03.2009 17:00

Góly: 57. José Callejón, 72. Iván de la Peña, 83. Nenê - 39. Juan Arango, 60. Cléber Santana, 71. José Manuel Jurado

Espanyol znovu nezvládl klíčový duel v boji o záchranu a pouze remizoval na domácím hřišti s Mallorcou. Vzhledem k průběhu utkání však můžou být Los Periquitos za jeden bodík vděční, neboť v jednu dobu prohrávali o dvě branky a hráli pouze o desíti kvůli vyloučení Hurtada. Domácí se obdivuhodně zvedli a dokázali vyrovnat, čtvrtou branku už ale nepřidali a záchrana se zase o něco vzdálila.

Domácí nastoupili v nečekaně ofenzivní sestavě, ale Mallorca se zaskočit nenechala a byla o něco nebezpečnější. Přesto se první důležitý moment odehrál u branky hostů, kde rozhodčí Ayza Gámez nesprávně neuznal branku Raúla Tamuda, což značně ovlivnilo zbytek zápasu.

Toto rozhodnutí způsobilo jistý úpadek ve hře Espanyolu a Mallorca začala kousat ještě více. Nejdříve to zkoušel Nunes, následně se v tutovce objevil Aduriz, ale vychytal ho Kameni.

Los Blanquiazules se zvedli a během zhruba pětiminutového tlaku uzavřeli ostrovany na jejich půlce a vybudovali si celkem čtyři šance na skórování. Tu největší měl Tamudo, jehož zastavila tyč.

V době, kdy byl Espanyol nejvíce na koni, srazil své spoluhráče dolů hrubou chybou Kameni. Ten chyboval při standardní situace Aranga, jenž se tak velmi lehce dopracoval k první brance utkání. Santana hned nato málem zvýšil na 2:0, tentokráte byl Kameni pozorný.

Espanyolu se podařilo vyrovnat osm minut po poločase. Nunes se nedohodl s Aouatem, čehož využil Callejón a srovnal gólový poměr sil. Zdálo se, že je Espanyol na dobré vlně a mohl by ve zbytku zápasu ukořistit tři body.

Jenže pak se učebnicové chyby dopustil trenér Pochettino, který nechal vystřídat před zahráváním standardní situace, a Santana tuto nerozvážnost tvrdě potrestal. Espanyol se i nadále nevzdával, i když některá sporná rozhodnutí sudího Gámeze mu příliš nepomohla - neodpískal možnou penaltu na Tamuda a poté vyloučil Moisése Hurtada při akci, která nebyla tak úplně jasná.

Svěřenci Gregoria Manzana měli vše na svých nohách a když Jurado po skvělé individuální akci zvýšil na 3:1, v možný bodový zisk Espanyolu už nedoufal asi úplně nikdo. Ale přesto se stalo.

Výpadek koncentrace po vstřeleném gólu umožnil domácím okamžitě snížit díky De la Peňovi, jenž využil pasu Neného. Mallorca nebyla schopná dotáhnout prakticky vyhraný zápas do konce a inkasovala ještě jednou, když se tentokráte trefil sám Nené.

Espanyol by ale potřeboval i zbylé dva body, o které v závěru bojoval, ale které nepřišly a budou dost možná hodně chybět. Souboje s přímými soupeři v boji o udržení musí Los Periquitos na domácí půdě vyhrávat, jinak nemají šanci na úspěch.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 3:2

15.03.2009 19:00

Góly: 53. Sergio Agüero, 81. Diego Forlán, 83. Antonio López - 19. Matías Fernández, 52. Cani

Atlético Madrid předvedlo jeden ze svých skvělých obratů, za stavu 0:2 nakonec porazilo Villarreal 3:2.

Domácí tak výrazně posílili své šance na Ligu mistrů. Na góly Matíase Fernandeze a Caniho reagovali Sergio Aguero, Diego Forlán a Antonio López. Do zápasu šly oba týmy s rozdílnými výsledky v Lize mistrů, Atlético bylo vyřazeno Portem, Villarreal naopak porazil Panathinaikos. A to ještě hosty po většinu zápasu držel svými dobrými zákroky gólman Diego López, navíc byl v 65.minutě vyloučen Javi Venta. Hostující gólman se vyznamenal už ve druhé minutě, to Eguren fauloval ve vápně Aguera a López chytil penaltu Forlánovi. Diego López byl i nadále hlavní postavou zápasu, dvakrát zabránil ve skórování Maxi Rodriguezovi a jednou také Simaovi. Pak ale udeřil Villarreal, šel do vedení z první vážnější akce zápasu. Zpětnou přihrávku Venty využil Fernandez.

Další gól hostí dal málem po přihrávce Rossiho Cazorla, ale Leo Franco míč vytěsnil pravou nohou na roh. Domácí zase kontrovali střelou Raúla Garcíi, dorážku Aguera Franci vyrazil na další roh. Po změně stran nejprve po spolupráci Rossiho s Canim zvýšil druhý jmenovaný po samostatné akci na 0:2! Tento stav ale trval jen 60 sekund, pak totiž snížil Aguero. Forlán trefil tyč a Aguero dorážel do odkryté branky. Po vyloučení hostujícího Venty mělo Atlétiko převahu a zúročilo ji i góly. Diego López byl krátký na vyrovnání Forlána v 80.minutě. To vše po přesném centru Maxiho. O tři minuty později pak vystřelil Atlétiku tři body Antonio López.

Více informací k zápasu

UD Almería - FC Barcelona 0:2

15.03.2009 21:00

Góly: 53. Bojan Krkić, 56. Bojan Krkić

Barcelona dokázala porazit Almeríí a opět zvýšila svůj náskok na čele na šest bodů. O branky vítězů se postaral mladý Bojan Krkic, který překvapivě nastoupil v základní sestavě a trenéru Guardiolovi se za důvěru odvděčil dvěma góly v rozmezí tří minut. Ve zbytku utkání Blaurganas už jen kontrolovali hru, domácí síly na zvrat neměli.

Hosté měli v úvodní čtvrthodině těžko uvěřitelných 84% držení míče, chvíli jim však trvalo, než se dostali do intenzivního tlaku. V desáté minutě byl v obrovské šanci Keita po krásné přihrávce Iniesty na Daniho Alvése, jehož centr se odrazil až ke kopačkám reprezentanta Mali, toho ale bravůrně vychytal gólman Diego Alves.

V šestnácté minutě hlavičkoval kousek vedle Xavi, na druhé straně zastavil Maného centr Valdés. Aktivní Dani Alvés to pak zkoušel tvrdou ranou po zemi a skutečně nechybělo moc.

Důležitý moment přišel ve 33. minutě, kdy se tváří v tvář ocitl Valdésovi Crusat, ale zaváhal a mířil vysoko nad. Pro Barcelonu to bylo jakési varování, které si vzali dobře k srdci a pustili se do tlaku. Messiho střelu zastavil za minutu dvanáct Acasiete, Iniestu vychytal vynikajicí Alves, který následně zneškodnil i skvělý přímák Messiho a prudkou hlavičku Piquého. O muži prvního poločasu nemohlo být pochyb.

Katalánci v tlaku nepovolili ani na úvod druhé půle a tentokráte se jim už podařilo úžasně chytajícího Alvese překonat. Messi si narazil s Iniestou a nastřelil tyč, k odrazu se ale dostal Bojan a poslal míč do poloodkryté branky, v níž stál už jen jeden z obránců.

Pokud byli domácí připraveni vzdorovat, brzo je to přešlo, neboť uběhly jen dvě minuty a Bojan slavil gól číslo 2. Přenádhernou akci předvedli hráči Barcelony - narážeček uvnitř pokutového území se zúčastnili Messi, Iniesta a Alvés, který přiťukl Bojanovi, ten nezazmatkoval, položil si ještě obránce a následně s trochou štěstí přidal další a rozhodující gól.

Na druhé straně se užuž do šance tlačil Uche, Valdés však velmi dobře přečetl hru a stihl do akce domácích včas zasáhnout.

Zbytek utkání se už spíše jen dohrával z povinnosti, Guardiola nasadil Eto’oa s Hlebem, ale ti již se do šancí příliš nedostávali, jelikož zbytek týmu hlavně držel míč, jistil dvougólové vedení a šetřil síly na náročný program.

A jelikož jediná akce Álvara Negreda, jež stojí za zmínku, je ta, při níž si úmyslně vykoledoval pátou žlutou, aby tak obdržel distanc na zápas, v němž stejně nemůže hrát (kvůli klauzuli ve smlouvě nesmí hrát proti Realu Madrid, na což si ostatně v týdnu stěžoval) , skončilo utkání výsledkem 0:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona27213378:2466
2.Real Madrid27193563:3160
3.Sevilla FC27156638:2551
4.Villarreal CF27129643:3745
5.Atlético Madrid27127856:4143
6.Málaga CF27127845:4043
7.Deportivo La Coruña27126936:3642
8.Valencia CF27117947:4040
9.Real Valladolid271231241:4239
10.Racing Santander27891034:3433
11.Sporting Gijón271101635:5733
12.Athletic Bilbao27871237:4631
13.UD Almería27871233:4331
14.Recreativo Huelva27791126:3830
15.Real Betis27781237:4329
16.RCD Mallorca27781231:4629
17.Getafe CF276101136:4128
18.CA Osasuna275111127:3326
19.CD Numancia27721828:5523
20.Espanyol Barcelona274101325:4422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (526)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je neskutečné, ty dvě karty za pět minut.

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonskej plac na rozhodci nebude nebo snad poprve uznate ze cervena byla v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé? My jsme tady přiznali desítky a desítky věcí, tak ze sebe nedělej vola.

Reagovat
smazaný uživatel

isitym sposobom mi to pripomina barcelonske derby

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se týče názorů na tu červenou, tak většinou se mluví o tom, že je přehnaná, s čímž souhlasím, protože Yeste hlavičku nedal, jen do Casillase (který se proti němu rozběhl první a následně zasimuloval jakoby dostal čelo) žduchnul, což je na červenou dost málo. Každopádně rozhodčí tam měl větší úlety ve prospěch Realu a zpěv "Así, así, así gana El Madrid" byl zcela na místě.

Jinak Casillas chybka, ale to se prostě stane. |Co nechápu je, že Robbena nikdo nezdvojuje, s jeho nulovým herním přehledem by ho takhle každý tým naprosto vymazal, takto je snad nejméně hlídaný hráč Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

zase si nesklamal

Reagovat
Kubin1989

nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

po slovensky je to nesklamal

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam di ty ho zdvojit kdyz si takovej expert

Reagovat
smazaný uživatel

No, zatím velmi zajímavý zápas a uvidíme, čeho se ještě dočkáme. Kdyby se šlo do kabin za stavu 1:2, bylo by po zápase - Real by to už nějak ubetonoval, ale Iker zařídil vzrůšo a nalil Baskům novou krev do žil . Pokud neodpadnou fyzicky (což je velmi pravděpodobné), myslím, že by mohli klidně domácí vyhrát. Dneska je konstalace hvězd taková, že Real pálí vcelku velké šance, co teda čučím, takže by mu jednou mohlo štěstí ukázat fakáče a obléci si bílo-červen dres domácích

Reagovat
smazaný uživatel

jo a koukám, že se mám vyjádřit k té kartě - dle mě oprávněná. Za takováhle extempore se vylučovat musí, na hřiště to nepatří. Otázkou však je, zda by sudí domácího vyloučil, kdyby se Iker nesmyslně nechytnul za ksicht ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě, podle zpomalených záběru, jak Iker padal a ruka Yesteho šla směrem vzhuru, tak ho trefila pod oko

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

a uz mas po vzrusu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak tohle se stát nemuselo .....

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to ještě bude drama, času je dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutocne aby sa clovek stale bal co ta obrana v tom pokutovom "vykuzli", kazdy zapas aspon 3 zamienky na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíte že likvidační zákroky nejsou jenom na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ved nikdo netvrdil ze su iba na Messiho, "barceloncanom" sa tu casto krivdi

Reagovat
smazaný uživatel

to asi myslíš ten zákrok, kdy Robbenovi čistě vypíchli míč ... Tragéde

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Je fakt že kvalita obrazu kterou sleduju není valná, ale trefil mu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

ale předtím balon, tak se hoď do klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou řekneš že to byl čistý zákrok, ale teď mi vlastně dáváš zapravdu že to byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

tohle snad nezaslouží ani komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by jsi měl prostudovat znova pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš například nedovolenou hru rukou Pepého či snad nedovolenou hru Heinzeho v obličeji soupeře ve vápně? To studovat nemusím, to jsou prostě přestupky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Myslím to, že si myslíš že když trefí balon a pak nohy tak se o faul nejedná a je to vlastně čistý zákrok, tady máš mezery

Reagovat
smazaný uživatel

ne, mezery nemám, ale v tom vlákně šlo o brutální faul, takže jsem ti vysvětlil, že opravdu o brutální faul nešlo, což je naprosto jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Postupně mi tvrdíš, že mu čistě vypíchl míč, pak vlastně že mu první vypíchl míč, a teď že to faul byl. Vidím že celkem se s tebou dá pracovat, jenom tě k tomu třeba vést

Reagovat
smazaný uživatel

dobře - vypíchnul mu míč a druhou nohou ho trefil - faul? Možná. Brutální faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych spíše likvidační (tak mluvíte o faulech na Messiho)

Ale tady jde o to, že svými úšklebky zakrýváš svou nevědomost, navíc to rozhodně nebylo druhou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se pak na záznam. Nechci s tebe dělat debila donekonečna

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mi to nandal Raději si přečti pravidla a dbej na to, ať příště tvoje příspěvky dávají smysl a jeden druhý nevyvrací

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si jist, že mé příspěvky byly o světelné roky blíže pravdě, než tvé "likvidační fauly" a následné vymlouvání na špatný obraz

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mi tě líto jestli jsi si tak jist

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se na nic nevymlouvám, protože nevidím žádný můj příspěvek ve kterém bych popřel něco co jsem napsal výše, což ty bohužel říct nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

no ale to je prostě tvoje chyba, že nedokážeš přiznat, že to likvidační faul nebyl ....

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jestli to byl likvidační faul bychom se mohli bavit donekonečna, protože se jedná o subjektivní pocit, ale zpochybňovat tento faul je neomluvitelné, protože existují nějaká pravidla, která by sis měl znovu prostudovat

A jak už jsem jednou řekl, slovo "likvidační" jsem užil záměrně, protože tak označujete každý faul na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

ať jsi užil sousloví "likvidační faul" v souvislosti s včerejším zákrokem za jakýmkoliv účelem, tak jsi se prostě spletl a neokecáš to, ať už se snažíš sebevíc křečovitě

Reagovat
smazaný uživatel

Okecáváš tady ty svou nevědomost

Reagovat
smazaný uživatel

nechám na posouzení každého

Reagovat
Logan

Hrac trefil balon, i nohu Robbena a to dost tvrde, o tom neni sporu kdyz mu trefil koliky kotnik .... likviddacni faul to nebyl, nicmene tvrdy zakrok? na tom byste se mohli shodnout ...

Reagovat
smazaný uživatel

s ním já konsenzus nehledám

Reagovat
smazaný uživatel

"ten zákrok, kdy Robbenovi čistě vypíchli míč" Taky nechám na posouzení každého

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem, v zaujetí v zápase, ujel, čisté to nebylo, avšak míč vypíchnul. Co víc na to můžu napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct? Třeba přemýšlet než plácneš takovou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně to platí ale o tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dík nikde jsem to nemohl najít

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao v deseti drtí partu nazdárků z Madridu

Boihužel mají ti skundi zase štěstí na své straně

Reagovat
smazaný uživatel

hm parada

jeste jsem nevidel zakrok za kterej by nam rozhodci nedal kartu...hlavne ze kdyz dostane Toquero loktem nebo hrac Realu zahraje v pokutovym uzemi rukou, tak se nic nedeje...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, tohle bohužel Real stále drží těsně nad vodou...

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete dobře, ale těch týmů, co hráli s Realem dobře a pukli už bylo plno. Pro mě dobře, že čím víc těchhle upachtěných a "podpořených" vítězství, tím víc nasraných lidí na Real a to je jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zápase, Huntelaar to udělal výborně. Zítra je to na nás, Almería tvrdý oříšek, ale formu naštěstí opět máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak nevedel som ze Yeste je take prasa a celkovo cele Bilbao u mna kleslo .. uz na Sneijdera tam bolo za stavu tusim 0-0 taky zakrok na cervenu co si este nevsimli

Reagovat
smazaný uživatel

chudacek Ikerek no, skoro ho museli odvest na JIPku

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem ze to neni lahke prehravat ale ked sa po tom kazdy bude chovat jako opicak Yeste tak to bude vypadat zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Bilbau ohromně vadí, že zrovna u tebe kleslo ...

Yeste je prase? A v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je prasa skoro cele Bilbao, vratane fanusikov, toto nema nic spolocne so sportom

Reagovat
smazaný uživatel

neprezdivaj ti nahodou Muñiz Fernández ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ja SOM Muñiz Fernández...

Reagovat
smazaný uživatel

vida, mel jsem te hned prokouknutyho

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Real Madrid opravdu se sportem nemá společného naprosto nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo moc nas to mrzi

Reagovat
smazaný uživatel

ale strata bodov bude viacej

Reagovat
smazaný uživatel

typickej spanelskej rozhodci...hijo de puta

Reagovat
smazaný uživatel

"Hijo de puta" hezký

Reagovat
smazaný uživatel

presnejsi vyraz pro nej asi neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Robben hral vyborne, Hunter tiez parada, Iker sice ten 2. gol mohol chytit ale potom vyborne podrzal v 2. polcase.

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter hrál dobře proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, že jsi se svému příspěvku musel zpětně od srdce zasmát, avšak by mě opravdu zajímalo, co tě vedlo popsat Hunterovu hru jako "paráda"

Reagovat
smazaný uživatel

zeby tie 2 goly?.. utocnik je tam na tom aby daval goly ak si este nezistil..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože dal dva góly, a to je to, co se od útočníka čeká

Reagovat
smazaný uživatel

to máš recht, ale z mého pohledu je to tak všecko. Každopádně souhlas - dal dva kusy a to se počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaara moc nemusím, ale zatím mu to tam padá

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Yesteho červená je zaslužene ...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom sa nikto nehada.. mozno az na kyslika..

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych se hadal, ale nema to smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Marca...

Reagovat
smazaný uživatel

vecsina ludi ju nebere vazne..

Reagovat
smazaný uživatel

jj....myslim ze mel dostat rovnou dve cerveny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

staci aj jedna, nechceme predsa prilis pomahat rivalom..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by mě zajímalo, kdy naposledy dal Heinze v zápase dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

prijde mi ze jsme zatim dostali malo karet...snad aspon jednu cervenou navic bychom zvladnout mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za komedii s těma kartama pro střídačku?

Reagovat
smazaný uživatel

to by me taky zajimalo, predpokladam ze kolega rozhodci nam to tady vysvetli

Reagovat
smazaný uživatel

Komu vlastně dal ty červené? Jsem to vůbec nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

už je rozhodnuto. On to nechce udělat zase tak okatý

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, kluci, tak teď se můžete podívat, jak vypadá opravdový faul na žlutou - Parejo. A to se tam ten cirkusák dušuje, že on nic ...

Reagovat
smazaný uživatel

takže to nakonec okaté opravdu udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Kameraman si tam zamiloval jednu fanynku Realu

Reagovat
smazaný uživatel

A všichni! Así, así, así gana el Madrid.

Reagovat
Logan

Dej si facku

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zrejme oblibenejsi popevek nez Del Nido Comeme El Rabo

Reagovat
smazaný uživatel

Můžes vysvětlit co přesně to znamená? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako "Takto, takto, takto vyhrává Madrid". Je to oblíbené skoro všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím v tom trochu dvojsmysl Je to pokřik i vlastních fans na SB?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se to pokusili převzít jakože s tím opačným významem, ale každý ví, co to znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

a ked to spievaju tak ani nerozmyslaju nad tym ci to neni nahodou od veci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové na staďáku mají pravdu, předsedo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tá šípka na zem od hráča Bilbaa po údajnom faule Higuaína

Reagovat
smazaný uživatel

5 golov samozrejme poteší

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu o mnohém svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci jsou prostě neskuteční. Klobouk až na podlahu

Reagovat
smazaný uživatel

Aupa Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

jako v Trnave nic výnimočné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

teraz mam take obdobie oslavovaciek takze som znova nevidel poriadne zapas...zaznam samozrejme pozrem,vysledok ma tesi,ale ako tak pozeram su tu negativne ohlasy na vykon rozhodcu.Moze mi to niekto objektivne vysvetlit.Kludne si precitam aj jiriho alebo kyslikov nazor...Len ma niekto zasvatte

Reagovat
smazaný uživatel

bilbao slabota, s takymto prasacim futbalom to daleko nedotahnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdý konkurenční boj o místa v sestavě Realu odnesla Pepého ruka ...

Reagovat
Logan

Tohle je snad i pod tvou uroven ne? Kdybys to napsal jako vtip, tak ok, ale s tim palcem, to nemuselo byt

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Mě to pobavilo - šlápnout kolegovi na ruku, to chce kumšt

A jen pro formu - prosím tě, nekázej mi o úrovni nebo neúrovni diskuse. Ty ne, ty opravdu ne

Reagovat
Logan

Cim ja jsem prosimte dokazal ze nemam uroven? jinak pobavit jo, proto rika ze kdyby tam byl nejaky smajlik typu - tak je to ok, ale s tim palcem mi to prislo jako kdybys mu to pral, coz je pod uroven, ani ja nepreju zraneni hracum sparty nebo barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

abych řekl pravdu, tak jsem si tě spletl s jinm přispěvatelem Losounem. Ten už se tady vybarvil. Asi to "Lo" nazačátku. Tebe asi neznám, nebo si na tebe nevzpomínám

Reagovat
Logan

Par diskuzi uz jsme tu spolu meli, nicmene opravdu si nemyslim ze bych se vybravil tak ze bych nemel uroven Takze v pohode ..."Lo" na zacatku, nojono, stane se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ty přezdívky se fakt pletou, čímž Logan dost trpí, protože pak se lehce může stát, že tady bude za naprostého magora jen kvůli záměně pár písmen.

Reagovat
Logan

Nikdy bych si nemyslel ze to napisu zrovna tobe ... Dekuju

Reagovat
Logan

100. pro vitezstvi Realu Madrid !

Reagovat
smazaný uživatel

Así, así, así...

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder sa vracia do formy.. 2 asistencia a mal este prsty aj v 3. gole

Reagovat
smazaný uživatel

*asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

Musim uznat ze dr kyslik je skvely manipulator neni to tak davno co tu psal o marce jako o nejhorsim sportovnim deniku na svete po jednom z jejich nadpisu ale ted se na marcu odvolava s tim ze take pochybuje o cervene karte pro yesteho ale u nej to se vsim tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy na jeho reakciu

Reagovat
smazaný uživatel

Marca je silně promadridský deník, proto, pokud napíše něco proti Madridu, o něčem to vypovídá, protože se těžko dá odvolávat na zaujatost, jak se to zkouší třeba u mě. Je to zcela prosté.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, oni nemaju problem Real aj skritizovat.. alebo zosadit prezidenta s nejakymi fotkami..

Reagovat
smazaný uživatel

"nemaju problem" Vždyť to byl hlavní cíl Marcy pro letošní sezónu, ty probléme.

KAždopádně jsem rád, že už je jasno, proč jsem se na Marcu odvolával.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, vsetci sme radi a je nam to jasne..

Reagovat
smazaný uživatel

tys tady ten článek tenkrát vlepit měl. Možná by to některým otevřelo oči, leč nejsem takový najivka, že by zrovna ehm mezi ně patřil

Reagovat
Logan

O jakem clanku mluvis?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, zda to tady můžu napsat, ale snad jo - Doktor velmi trefně sepsal záměry a cíle Marcy v určitých obdobích, ale nakonec ten článek neuveřejnil

Reagovat
Logan

A jde to napsat nejak v bodech? Pujdu spat tak at je to hned

Reagovat
smazaný uživatel

Cíl číslo 1 byl odstranit Calderóna, to je asi to nejpodstatnější.

Reagovat
Logan

Promadridsky denik se snazil rozvratit vedeni Realu? I kdyz je pravda, ze ten cil jsem mel taky, ale nemel jsem prostredky k jeho uskutecneni

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Marca pochopitelně hledá i své zájmy a Calderón svou politikou jí (respektive spřáteleným médiím) moc nepomáhal.

Reagovat
Logan

Tak Calderon je mamlas, nicmene ja si to same myslim i o Perezovi, jenze ten alespon momentalne dokaze privest hrace kteri nam chybi, takovi, kteri dokazi rozhodovat zapasy v evropskych poharech ... ne Robben ktery je platny akorat k solovani ... jedina skoda je, ze Perez vzdycky musi vybrat tak, aby z toho mel jeste co nejvic do kapsy, samozrejme chapu ze potrebuje aby se to zaplatilo, ale myslim ze kdyby misto Cristianka slibil ze privede Riberyho, bylo by to ze sportovniho hlediska asi lepsi a z ekonomickeho, dejme tomu, podobne, i kdyz horsi ... proste dava prednost ekonomickemu hledisku

Reagovat
smazaný uživatel

Ono šlo hlavně o to, komu Calderon zajišťoval tv práva a tak...

Reagovat
Logan

Aha, tak to je zase jina ... to bych si asi musel precist ten clanek, ja jelikoz neumim spanelsky tak si na marca, as nebo v jinych jejich mediich nepoctu, takze v tomhle debatovat nemuzu, nic o tom nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Až s yardou založíme ten blog, tak je mým plánem i osvěta o španělských a katalánkých denících, takže jestli tam někdy někdo zabloudí, tak sei přehled rozšíří.

Reagovat
smazaný uživatel

Není Yarda fanoušek Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistěžeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha tak o čem vy dva můžete psát?

Reagovat
Logan

Spanelsky fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

No o Primeře... a možná i o Segundě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen více takových

Reagovat
smazaný uživatel

Máš něco proti naší redaktorské práci? Klidně to řekni nahlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám, jen mě zajímá, jestli se Vám podaří psát nezaujatě

Reagovat
Logan

Parada, snad se zadari Cim vic takovych webu, tim lepe Tak mi pak nejak posli link prosim jinak ja jdu spat, tak zase nekdy, HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to si tady děláš průzkum trhu napřed, že to musíš všude vykecat? No, když ovšem si to už vyslepičil, tak bych měl nápad i na strukturu článků...

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, nějaký Bílý sloupek?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím. Chtělo by to asi oslovit přímo autora

Reagovat
Xavi8

tie ruky

Reagovat
smazaný uživatel

real es puta y mierda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..y el mejor club deportivo en el mundo

Reagovat
Kubin1989

Kua tak snad je to českej portál ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš umět španělsky, aby sis domyslel co to znamená. To je prostě Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

zase se ukazalo jaky jsou hraci Athleticu bezcharakterni nasilnici, hraci Realu ferovi dobraci a spanelsti rozhodci spravedlivi soudci nad veci...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten ironický nádech

Reagovat
smazaný uživatel

to vis, chtel jsem se na prvni pohled zalibit madridskejm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg ..

Reagovat
$dolar$

Jak tak ctu , tak Barcelonsti fans jeste nebyli ani po jednom zapase realu spokojeni s rozhodcim

Reagovat
smazaný uživatel

to ani po svejch zápasech, který prohráli nebo jen remizovali

Reagovat
$dolar$

To je taky pravda Ze jim to uz neni trapny

Reagovat
smazaný uživatel

pritom v uplynule sezone pomahaly rozhodci nejvice barcelone podle jiste tabulky kde byli zapocitane jejich omyly letos ale naopak realu

Reagovat
$dolar$

Ja myslel ze Damkova u nas je rarita

Reagovat
smazaný uživatel

Ta čeština tě ale neposlouchá, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

na zapasy Realu vetsinou nekoukam, ale soude podle dnesniho zapasu nebo zapasu Osasuny na San Bernabeu se jim moc nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešek mě utvrdil ve 3 věcech:

1) Athl.Bilbao je tym naprostych šilencu

2)Liverpool dokáže zostudit i ''nejlepší'' tým anglické ligy

3)Při představě,že místo Heinzeho hrál ne tak dávno R.Carlos se mi chce brečet

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tvuj nick vypovida o vsem...

Reagovat
$dolar$

Velmi sympaticky nick

Reagovat
smazaný uživatel

tojono...jeste lepsi by bylo "antifotbal" nebo tak neco

Reagovat
smazaný uživatel

jj, illnoir vypadá na velmi sympatického přispěvatele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Tak to nevim, ale nick ma peknej

Reagovat
smazaný uživatel

....no měnit si ho nebudu,neni duvod

Reagovat
$dolar$

Velmi sympaticky nick

Reagovat
smazaný uživatel

mě dnešní zápas utvridl o tom, že je Bilbao vynikající klub s fantastickými fandy a jejich místo na španělské (za tohle by mě v Bilbau asi rozervali na kusy) prvoligové scéně je nezastupitelné

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tohle je jeste tolerovatelny, precejenom je to fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská liga to je, stejně jako Monaco hraje francouzskou.

Reagovat
fantomas

Ta dvojka má znamenat jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

ta má podtrhnout debilitu přispěvatele a trgédnost příspěvku. Obé se povedlo na jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

óóó...jiří-acsparta vytahuje svou nejsilnější zbraň-inteligenci

Reagovat
fantomas

Asi si myslíš, že to fcb znamená něco jiného než opravdu znamená. A pokud ne, tak si stejně mamlas.

Reagovat
smazaný uživatel

No musíš uznat že je celkem vtipné, že se mu podařilo do jednoho nicku zahrnout svůj milovaný klub a úhlavního rivala

Reagovat
fantomas

To zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si myslíš, že to fcb znamená něco jiného než opravdu znamená. A pokud ne, tak si stejně mamlas.

Reagovat
fantomas

Základní funkce klávesnice ovládáš...zvládnou zmáčknout ctrl+c a následně ctrl+v je užitečná schopnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hlavně pro některé redaktory EF

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ale bylo slabší. Články přebírají naprosto všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že ne

Reagovat
Logan

No vsichni asi ne, nekdo tu prvotinu napsat musi

Reagovat
fantomas

No to snad ne.

Reagovat
$dolar$

Nepodcenuj ho, treba to dela mysi

Reagovat
fantomas

Spíš nepřecenuj...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, zda už jsem se dostali do situace, kdy se lidem z vyšší inteligencí smějeme, ale ty už v té společnosti evidentě žiješ

Reagovat
smazaný uživatel

z vyšší inteligencí? snad s vyšší inteligencí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

"s" nebo "z" je stejně naprosto fuk. Ty jsi stejně "bez"

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě promiň mi to fantomasu,že su stejně bez..

Reagovat
fantomas

Ty, dal sis čouda nebo si takový normálně? Tvé příspěvky postrádají jakoukoliv posloupnost, logiku...

Reagovat
$dolar$

..smysl...

Reagovat
fantomas

...poslání...vlastně všechno, co mají mít, postrádají a naopak obsahují to, co je absolutně nežádoucí. Jak by řekl zahrada, asi přiletěl z jiného, opačného vesmíru, jen holt nebyl pochopen.

Reagovat
$dolar$

Asi to bude nase chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Znamená to, že nejen naprosto tápající Real vypadá po zápase s nimi řekneme "trapně"

Reagovat
fantomas

MU trapně nevypadá, a ani není kvůli jednomu zpackanému zápasu po půl roce najednou jen v uvozovkách nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

kyslik zna zamery marcy zna umysly rozhodcich zna proste vsechno ef ma sveho nostradama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ty ses tu novej? Zes na to prisel az dnes?

Reagovat
Logan

Pak se mam divit ze mi tu nekdo rika ze nemam uroven, kdyz si me plete s Tebou

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si nas nekdo plete tak je asi disgrafik

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
Logan

Taky si nepamatuju vsechny uzivatele co sem chodi, akdyz se tu nekdo projevuje jako ty, prijdu ja s nickem ktery taky zacina "Lo" tak uz na me treba automaticky reaguje jako na blba, jen ptze si pamatuje Tebe ....

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si nas nekdo plete tak je asi disgrafik

Reagovat
Logan

Ted si to dokonal

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spíš dyslexie?

Reagovat
$dolar$

Tak to musi ale reagovat nejakej blb

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož dysgrafie je porucha psaní (a nikoli čtení), tak dle tvého "i" jí trpíš právě a jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzna se i v medicine je proste nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

kazíš mu srandu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Své vděčné posluchače si přece vždycky najde.

Reagovat
smazaný uživatel

abych pravdu řekl, v porovnání s tvými nedokonalostmi je moje disgrafie naprosto nicotný problém

Reagovat
smazaný uživatel

je vidiet,ze vo valencii nedostavaju vyplaty

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar si výborný statistiky zatím drží i v Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

kopy-nerozumiem

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
One-Real

Se třemi body jsem moc nepočítal, o tom více jsem nimi příjemně překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

ten futbal stale nebol nijak oslnivy, ale goly su, a ako fanusik Realu som rad aj zato ...... a aspon dobre ze sa chytil Huntelaar ....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nakonec bude o titul ještě pěkná mela, i když ještě před příchodem Ramose do Realu to tak nevypadalo...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že by to byla Ramosova práce

Reagovat
Logan

No, nejakou zasluhu na tom urcite ma ...

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jo, ale když si to vezmeš popořadě, tak mohli mít klidně o 5 - 7 bodů míň a nikdo by nemohl říct ani popel

Reagovat
Logan

Tak jiste, ale to se zase dostavame k "kdyby" ... nehrajou nejlepsi fotbal, ale zatim ziskavaji dulezite body, ja neverim ani tomu ze by Perez tam Ramose nechal, takze pristi rok asi budejiny trener...

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, nechám to tak. Ať se zase plácají po ramenou, jaký jsou to borci. Však on jim to zase příští rok někdo vyžene v Evropě z hlavy

Reagovat
Logan

Tak v tomhle phledu ja Perezovi verim, on vzdycky dokaze privest hvezdy kteri se s tim vyporadaji .... jde jen o to ze privede takove ktere nemam rad, ale i ten Ronaldo nam proste v tomhle muze pomoci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je pro vás jako stvořený vším - hrou, chováním, vyjadřováním. Jednou řekl Peréz něco ve smyslu, že jsou hráči, co se zrodili pro bílý dres Realu a Ronaldo je jedním z nich, bych řekl

Reagovat
Logan

No jak jiste znas moje nazory tak ho fakt nechci, a ani Robbena, ktery je stejny sobec ... pro me je Silva-Ribery sice jen sen, nybrz je muj

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem koukám, jako svině. Ty jsi zjevení, ve který jsem snad ani nedoufal

Reagovat
Logan

Jaky zjeveni?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nech to být

Reagovat
Logan

No, tak, kdyz uz si to nakousl ..... ???

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to myslí v dobrým, pochvalně.

Reagovat
Logan

To mi prave vrta hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

necháme to v té "vrtací" fázi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tato zostava ma bavila viac ako Gago plus Diarra, sice padli 2 goly ale tie nevyplinuli z absencie Gaga...2 kridla a stiahnuty Diarra, hned mal Sneijder viac priestoru pre svoju hru (sice este bolo vidiet vela nedostatkov), verim ze vo vysledkoch sa bude pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Velice, velice zajimavy zapas, hra pěkna, měla spad, fans skvěli, hlavně za stavu 2-4 stáli, tleskali, prostě užasní fans. Podle mě zasloužená vyhra Realu, možná mě ovlivnil cely dojem ze zapasu, ale podle mě jsme hrali docela dobře. Jednu věc ale nikdy nepochopím. Proč Pepe jde do souboje ve vzduchu první rukou, pak kolenem a pak až hlavou? To prostě nechapu, ty lokty, Heinze, Pepe, Ramos, to je tak hnusny! Jinak, co se týče te Yesteho červene, asi měla byt, ale nemyslím si že by Iker simuloval, psal jsem výše, reakce na Juru - FCB. I když pro fans Bilbaa bych měl male minus, každý vyrok rozhodčího, i když byl SPRAVNY vyprovodil piskotem, zbytečně tak hecovali svoje hrače, kterí pak hrali jako prasata. Nevim proč ten hráč Bilbaa v prvni pulce po faula na Marcela, ještě na něj vystartoval.... Jinak, zapas suprovej, tak to ma vypadat. Jizda nahoru dolu, tempíčko, goly...Užasný.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Bilbao je ohromná škoda, že když vás mleli, tak jste utekli dali gól. Ale i tak hráli domácí dobře a nemyslím si, že by hráli tvrději, než hráči Realu. To teda ani v nejmenším

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jo, Iker zachytal ,,vcelku,, slušně. Taky ale nevím, proč každý roh Bilbaa byl na přední. Po dvou třech rozích už to měli stopeři a obranci prokouklí tak už tam chodili, to byla chyba no Bilbaa, jinak brejky sme zahrali skvěle, klobouk. A taky jsem nikde nenapsal, že jsme hraly min tvrděj.

Reagovat
smazaný uživatel

"zbytečně tak hecovali svoje hrače, kterí pak hrali jako prasata. "

z tohohle jsem vydedukoval, že si myslíš, že hráli hráči Bilbaa hodně tvrdě a kdybych chtěl být jízlivý (to já moc rád ... ), tak napíšul, že jsi vlastně napsal, že hráli hráči Realu jako prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bylo na stejno. Bilbao hralo vic hnusně prvni a my druhej poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S loktama souhlasím a i s tím vyhecováním hráčů Bilbaa. Naprosto zbytečně vyostřený zápas nakonec, ale na druhou stranu chtít klidný zápas v Bilbau by bylo bláznovství.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
madridcan

No tak som si pozrel zaznam zapasu.Som spokojny,celkom dobry vykon,s vitazstvom som uz ratal pred zapasom takze ziadne prekvapenie premna...skor ma prekvapila vyska skore.Ta cervena karta...co ja viem,asi zasluzena.Skoda,ze rozhodca nevidel aj na direkt na Sneijdera a neocenil aj ten atentat na Robbena pri ciare.Mimochodom Hunter parada fakt to asi bolo iba o tom prvom gole za real.Ako vcera dal 47 minute gol tak akoby som Ruuda videl...Paradny vyber miesta,prekvapiva strela,brankar bez sance.Robben,Iker,Lass,Hunter ale aj Heinze dufam,ze dnes nam trosku Negredo pomoze a napravi dojem z prveho zapasu proti barcelone v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych pochvalil Wesleyho, Marcela. Zkritizoval obranou trojku Ramos, Pepe, Heinze a Robben. No, i když ten asi trošku potrenoval přihrávky. Metze mě mile překvapil, i Sneijder.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po přečtení diskuze a příspěvků jistých fanoušků nevím, jestli se jim mám smát anebo nad nimi brečet. Ono je to asi jedno.

Přirovnal bych je asi ke včerejšímu zfanatizovanému publiku v Bilbau, protože ty výplody, co napsali, nemohou být myšleny s klidnou hlavou. Co se týká žlutých karet a nekaret, o tom se nehodlám bavit, těch situací bylo mnoho a rozebírat je všechny nemám čas a stejně si je nepamatuju všechny, ale chyby byly na obou stranách. Jen se pozastavím u třech situací, které se tu omílají (pro mě až neuvěřitelné ):

1) Červená karta pro Yesteho byla zasloužená. To, že se Iker chytl za hlavu je přece co se týká té červené úplně jedno, nemá to na to vliv. Nemá ho co žduchat a ještě k tomu tak okatě, rozhodčí ho vypral naprosto po zásluze a Bilbao může být rádo, že jen jeho.

2) Protože, a to za druhé, faul na Robbena (bohužel teď nevím, kdo to byl) byl tak zákeřný a s úmyslem, že bych se nebál ho vypakovat taky. Jirkovi "bych přál" po jeho slovech, aby mu někdo takovým hnusným skluzem přejel kolíkama kotník (o balón tady přece nešlo a je to i v pravidlech). Tohle jestli myslí dotyčný vážně (pořád se mi nechce tomu uvěřit, všichni, co to se mnou sledovali, a byl tam i fanoušek Barcelony - pravda, že to byli všichni fotbalisti -, říkali, že za tohle musí jít jasně ven), klesl až skoro na samé dno, co se týká názorů na Real Madrid (křečový příspěvek o soutěživosti v týmu Realu byl ze slabého soudku a divím se, že zrovna on má něco takového zapotřebí ).

3) "Chyba" Casillase: je legrační, jak se hned vyrojily ohlasy na tuto situaci a radostí nad případnou chybou se asi zaslepily dotyčným oči při kolmém záběru k bráně, protože z něj bylo evidentní, že míč trefil první tyč, od které se odrazil do Ikerových rukavic a do brány. Zprvu jsem taky vyletěl a přisuzoval jsem chybu Ikerovi, ale pak jsem se mu musel v duchu omluvit, protože s tím se dalo těžko něco dělat. Ale tohle chápu, protože tento záběr ukázali jen jednou a pak ukazovali jen ty záběry, kde to vypadalo, jako že to vypadlo Ikerovi z rukavic.

Zkrátka opět vybraní jedinci nezklamali a udělali ze sebe hlupáky, a pak se diví, že tady není s kým diskutovat, protože po přečtení takových diskuzí (opravdu si ještě teď nejsem jistej, jestli tohle OPRAVDU mysleli vážně) jsem se i já znovu zamyslel, jestli to má cenu sem chodit a jestli mám vůbec zapotřebí hádat se s nimi o tom, zda-li je kruh opravdu kulatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2)

3) Ježišmarja a co, že se to dotklo tyče? Prostě to Ikerova chyba byla, z toho se však nestřílí, když se to přizná. Chyby on i ostatní brankáři dělali vždycky, tady tato hysterie a snaha to nějak okecávat, je fakt neskutečná.

Reagovat
smazaný uživatel

3) Pro mě to chyba nebyla a nebavím se teď vážně o tom, zda-li to je nebo není Iker. Pokud se míč těsně před tebou odrazí od tyče do tvých rukavic, co s tím chceš prosím tě jako gólman dělat?

Reagovat
madridcan

iba tak zo srandy by ma zaujimalo co by si povedal keby nieco take spravil Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dlouhodobým zastáncem Valdese (z madridistů jeden z mála), takže pro mě není problém přiznat, že třeba letošní sezónu měl lepší než Iker, zatím.

Pro mě to ale opakuji není chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jako gólman vidím, kam letí míč, ne? Ostatně ten balón nebyl tak rychlý, aby ho nemohl přinejmenším vyrazit ještě předtím, než vrazí do tyče, tak se to dělá naprosto běžně. A jak jsi mohl včera vidět, tak je jasné proč. Brankář přece nemůže nechat míč, ať si v klidu letí do tyče s tím, že pak to nebude moje chyba, protože člověk neví, kam se to odrazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zustal stát, tak by ten mič doletěl s největši pravděpobnosti k němu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Kdyby zůstal stát"

On je gólman a ten se většinou snaží chytit míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně. Podle mě věděl, že ten míč ale mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nevěděl, když po něm šel.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíš se o tom, jak kdyby byl Iker vědma. To jsou panečku názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, já už nebudu nic psát, dám ti sem odkaz na ten gól s tím záběrem (asi od 35.vteřiny) a pak jestli budeš tvrdit to, co tvrdíš, tak jsi u mě totální zabedněnec, co se týká Realu Madrid.

http://www.youtube.com/watch?v=6KBtqT7-4j4

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba Casillase, jsem rád, že i jediný příspěvek u toho videa si to myslí taky. Ten balón mohl a měl vyrazit už předtím, než doletěl do tyče. |Tak, jak to udělal v druhém poločase při střele tuším Javi Martíneze.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, že to nestihl, ta hlava z toho záběru razanci měla. Pardón, nevidíš. Je to mazec, když ti člověk ukáže jasný video, kde jde vidět jak to s tou situací je (od 31.vteřiny) a ty si budeš pořád kecat tu svou, která je podle toho videa ABSOLUTNĚ zcestná. Hlavně že vy dokážete přiznat chybu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt mazec, že ty tvrdíš něco, s čímž naprostá většina lidí nesouhlasí a pak si dovolí nesouhlasit ještě někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

oo, takze este dalsi clovek s tebou suhlasi, to musi byt teda skvely pocit ..

Reagovat
madridcan

ta posledna poznamka je na pobavenie

Reagovat
smazaný uživatel

jak je možné, že co se týká Realu Madrid, tak jsou všichni zabedněnci ...?

Víš, jak se to říká: "všichni jsou blbci, jenom ty jseš letadlo". Uvědom si, že pokud na Real plive většina fandů napříč španělským klubovým spektrem, tak to asi nebude náhoda, ale ty si jistojistě najdeš nějakou berličku, proč zástupy těch fandů nemají pravdu a naopak, proč se ve svém přesvědčení nemýlíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to v tom videu nevidíte, co jiného si mám prosím tě o vás myslet. Vždyť je to v tom videu tak jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to obecně, takže je mi tvoje video naprosto u řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Sparťan máš co říkat

Reagovat
smazaný uživatel

jako Sparťan jsem si na to zvykl a prostě to akceptoval. Nevymýšlím pitchoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom my blbci nereagovali na ty tvoje "pitchoviny" tak nemáš co dělat

Reagovat
fantomas

Co na tom řešíte? Prostě golmanova chyba (což neubírá na Casillasově velikosti, každý chybuje).

Reagovat
smazaný uživatel

prostě někteří fandové Realu NEPŘIPUSTÍ, že Iker chybuje a budou se do poslední chvíle rvát za jeho čest a slávu

PS: ale já to chápu. Udělali s Ikera Boha a teď jen žerou, co si navařili

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná, jak tvrdíte, že Valdés je nejlepší brankář na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nikdo netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neradno podceňovat barcelonské fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu zopakuju, že to nikdo netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se nezdá, že by ale tvrdil opak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo slabé, ale opravdu slabé. Musím napsat, co napsal Doktor - to nikdo netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a proto píšu, že je Valdes letos lepší. BRAVO.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pravdou je, že ty jsi v tomhle výjimka, ale pak opravdu nechápu tvoje dnešní obhajování naprosto jasné situace

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tvrdím, že to není chyba, to je tak těžký pochopit do prdele už?! Pokud jsi viděl záběr toho videa od 31. vetřiny, tak je snad naprosto jasné, že Iker tu hlavičkou nestihl vyrazit jak píše kyslík, protože měla razanci a šla přímo do tyčky, vždyť se podívej na to video prokriste!!! A pak už to chytnout nešlo. A je mi u prdele, kdo co píše, tohle mi nevymluví ani deset Marcí a ani sto Kyslíků, kterej se ohání milióny cizích odkazů (to jsou počty ). A s tím naříkáním nad osudem zápasu běž prosím tě někam, stejně tak s tím bláznem, co sejmul Robbena. Tvrdíte o loktech našich hráčů ve výskocích, ale hráči Bilbaa dělali ještě horší věci. S vámi tady končím, na tebe jsem jen reagoval, protože se mi dnes snad jen zdáš, sám tomu ještě nemohu uvěřit, že tady nad tímto zápasem pláčete, když pomineme tu situaci s Ikerem, o kterou tu přece nejde. Jak říkám, mějte se tu a podporujte si navzájem mezi barcelonisty svou vlastní pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, červená správná, ale prostě plno soubojů, ve kterých baskům karty dával naprosto zbytečně a znervóznil tak průběh, nakonec se mu to vymklo a šel z celým rozhodováním do prdele. Samozřejmě, že to nepřiznáš, ale jasné je, že vám prostě v tom zápase evidentně přidal

Reagovat
smazaný uživatel

pre teba bola jasne, to je nam jasne

Reagovat
smazaný uživatel

pre teba bola *jasna

Reagovat
smazaný uživatel

zufale

Reagovat
smazaný uživatel

.. to ale neni take jednoduche vyrazit loptu co ide do tycky alebo pri tycku.. tebe sa to teraz hovori lahko.. Hento bola proste vyborne umiestnena hlavicka.

Reagovat
madridcan

este len teraz zacne diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

nezačne - erdevítka by moc chtěl něco takovýho vyprovokovat, ale ještě pořád nejsou jeho projektily tak přesné, aby trefily přesně bolavá místa

Reagovat
madridcan

ale bude tu diskusia...sice sa budete krutit stale dookola,ale kazdy z vas bude chciet mat posledne slovo

Reagovat
smazaný uživatel

1. červená asi byla, což už jsem psal výše. Více červených jste chtít snad nemohli, ne? Už tak sudí Basky těma někdy nesmyslnejma žlutejma totálně vynervil

2. Ty, vole, tak to je fakt mazec

3. Chyba to byla, což je evidentní. Tahle křečovitá obrana Ikera za každou cenu a do posledního muže je směšná - robot není nikdo, ani on (ikdyž si to evidentně myslíš)

4. Šlápnutí na Pepého ruku mě vážně moc pobavilo. Mám si za to jít dát facku?

A nakonec - kruh kulatý je, nechápu, proč bych měl tvrdit něco jiného. Snad jen ten madridský kruh je trošku kulatější ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty žlutý apod.: Prasák Amorebieta z Bilbaa mohl mít podle tebe včera těch žlutých za lokty několik, chce se to koukat i na zákroky Bilbaa a ne hledat jen chyby na Madridu. Ty zákroky jsi ovšem ty a tobě podobní samozřejmě neviděl.

Jak vidím, to o tom Arjenovi myslíš opravdu vážně.

Chyba Ikera viz video.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsem hnusně zaslepený

Myslím

Chyba to byla

Reagovat
smazaný uživatel

Už nebudu nic psát, nemá to cenu.

http://fotos.subefotos.com/c362f78cb88b51bc4c958b815bed7f58o.gif

http://i39.tinypic.com/amqdcx.gif

http://fotos.subefotos.com/ea8feb939023d256ce9b57725ef0b4d3o.gif

http://img18.imageshack.us/img18/8250/aca6nq.gif

Ani nečekám změnu názoru. Nechť vám tu je dobře mezi sebou, ve světě "pravdy". Třeba se uvidíme na srazu (snad tentokrát dorazím, kvůli madridistům a fotbalu), kde za vás snad nebude mluvit madridská nenávist, ale lidskej úsudek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a za MArcu a AS taky mluví madridská nenávist.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

a co treba lokty a ruka hracu Realu v pokutovym uzemi bez potrestani? to jsi nevidel? hra byla tvrda z obou stran, cervenejch mohlo bejt vic na obou stranach (resp. melo)

to ze fans Realu zaslepene vidi jen jednu stranu je klasika...

Reagovat
madridcan

ani ty si nevidel na zaciatku druheho polcasu ruku hraca bilbaa vo vlastnom pokutovom uzemi vsak? Na malickeho neprajnika realu klasika

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel

ale jde o to, ze ja uznavam ze byl zapas hodne tvrdej z obou stran, pricemz vy hledate chybi jen na nasi strane.

me je Real celkem ukradenej (krom toho ze ho prirozene nesnasim ), ja fandim Athleticu

Reagovat
smazaný uživatel

ups, chyby

Reagovat
madridcan

ano to ti uznam aj ja,ze bo tvrdy z oboch stran,preco by som nemal?Mna skor dozrali ako obranca bilbaa{martinez?Neviem nesom isty ci sa tak vola}tam zlozi Sneijdera v rozbehu ked rozhodca stoji chrbtom skloneny k Huntelaarovi.A este aj ten zakrok na Robbena.Pri reale si nic take nemohol vidiet,hoci my sme zase ,,panovali" vo vzduchu laktami a podobnymi{hoci aj hraci bilbaa,ale my viac}

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo loket Heinzeho, což byla jasná penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

3) Evidentní chyba brankáře. Ale to se prostě někdy stane.

Reagovat
smazaný uživatel

cervena bejt mohla i nemusela, nakolik Casillas nafilmoval svuj pad po Yesteho strceni vi jen on...

Ikerovo chyceni za hlavu sice nemelo na cervenou vliv, ale zklamalo me ze se v ty situaci zachoval jako hajzlik typu Materazzi. Pritom mi vzdycky prisel jako rozumnej clovek...na pomery Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená byla a je pravda, že Iker to s tím chycením za obličej přehnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker spadl? Ještě nějakou pohádku prosím

Reagovat
smazaný uživatel

a nespadl snad na zem? mas pro me nejakou konspiracni teorii?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jsem viděl jenom konec jak se drží za obličej

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct? Třeba přemýšlet než plácneš takovou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon ze takhle : iurbentia Bilbao Basket - Tau Ceramica 85 - 72

Reagovat
madridcan

a este k tomu s paradnym kurzom

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si ještě dovolím, když teda jsme pro R9 tak zaujatí a je "mazec", že to označujeme za cybu Ikera:

"Dobrá hlavička Llorente, kterou Iker nedokázal chytit. Jelikož nejsme vůbec zvaklí, že by Iker dělal nějaké chyby, vždy hledáme nějaké výmluvy, ale v tomto případě žádná neexistuje: Iker chyboval." As.com

Reagovat
smazaný uživatel

Připadalo mi že to Iker podcenil, těžko říct na co myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově neměl moc den, to trapné divadlo a simulace po zákroku Yesteho taky nedělá běžně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono do něho běžně moc hráčů nestrká

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď opravdu nevím, co si o tobě myslet. Když napsal R9, že to chyba nebyla atd. atd. Prostě celý ten jeho článek, napsals mu " souhlas" a teď tvrdíš, že to Iker podcenil. Tak nevím ...

Reagovat
smazaný uživatel

já si o něm myslím že je to ubohý chudák který nedokáže jako obvykle snést že Real vyhrál a jako vždy všude hledá nějaké mouchy na hře Realu (obvykle bohužel tam kde, žádné nejsou..)

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslíš o mě, fanouškovi Realu? Tak to potom palce nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

moje chyba, omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, zdrcující kritika od soukmenovce

Reagovat
smazaný uživatel

Netrápí mě co si o mě myslíš a taky jsem nenapsal že souhlasím se vším, ale dalo by se říct že s naprostou většinou (Iker tu hlavičku podcenil) Omlouvám se a příště to doplním přímo ke své reakci, ať mě zase někdo nechytá za slovíčko

Reagovat
smazaný uživatel

ano. Příště to napiš úplně vše, ať si pak v diskusi naprotiřečíš

Reagovat
smazaný uživatel

uz si trapny s tymi madridskymi dennikmi .. ja si kludne priznam ked Iker spravi chybu, napr v zapase proti Betisu ked nahral protihracovi do sance.. ale toto proste chyba nebola..

Reagovat
madridcan

Inak uplne sa tu v diskusii zabudlo podotknut,ze preco sa vlastne Iker rozculoval.Wesley lezal na zemi a Bilbao v duchu fair play pokracovalo dalej Ako prirodzene je to nepodstatne,ale preto sa Casillas rozculoval a zorro Yeste tam musel pribehnut a drgnut donho

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas běžel za Yestem a nadával mu, proto do něj Yeste strčil. Tím, kdo ten konflikt vyvolal a choval se jak zorro, byl Iker.

Jinak jak už jsem řekl několikrát bez ohledu na tým, nechápu, proč by e mělo přestat hrát, jen se to zneužívá a k ničemu to neslouží.

Reagovat
madridcan

ja len poukazujem na fairplay a co by bolo spravne urobit a neuvazujem v tomto prispevku,ze by sa malo polihovanie na travniku vynechavat a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mě nepochopil. Však já vím a říkám, že by se kvůli polehávání přestat hrát nemělo, pouze pokud rozhodčí přeruší hru, což ve vážných případech udělat může. Hráč se ošetří, až bude přerušená hra.

Reagovat
madridcan

ach tak...oki potom

Reagovat
smazaný uživatel

Yeste je idiot že se nechal vyprovokovat, at už mu Iker řekl cokoliv, profesionální fotbalista se takhle zachovat nemuže a červená karta byla na místě, stejně jako tenkrát u Zidana

Reagovat
smazaný uživatel

jinak zápas pěkný, solidně vyhecovaný a se šťastným koncem akorát ten report psal někdo kdo se asi koukal na jiný zápas, nebo někdo holt krapet závistivý, mám svůj typ ale nerad bych se mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

Report Realu jsem psal já.

Reagovat
smazaný uživatel

jaké překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu vědět, podle čeho konkrétně jsi to poznal?

Reagovat
madridcan

mozno podla tych nenapadnych opakovani,ze hrame uz len o jednu trofej a porovnavacky s barcelonou Ako ja nevravim nic,ale vidno,ze to nepisal napr yarda

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna yarda je totiž autorem, vy dva kašpaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak, poslední větu nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda - ti kašpaři jsou totiž s tebou tři ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ta poslední věta u souhrnu je naprostý nesmysl. Dávala by smysl kdyby to byl souhrn poháru kde by Real vypadl, ale ne tak. Takhle to je jenom rýpnutí, které bych od fanouška Realu na adresu Realu nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Ta věta smysl dává, neboť to hraje velkou roli v boji o titul a jelikož v tom samém odstavci se mluví o náskoku Barcelony na Real, ta poslední věta dává ten náskok do určité perspektivy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak změna, není to v tom samém odstavci, ale to na tom nic nemění - mluví o se o cenném vítězství v souvilosti se stažením náskoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych tam před to přidal slovo "navíc"

"Real tak dosáhl cenného vítězství a navíc se může na rozdíl od svého barcelonského rivala soustředit pouze na ligu."

protože to "a tak" uvádí do spojitosti spíše s tím že Real dosáhl cenného vítězství a vypadá to spíše jako rýpnutí než rekapitulace

Tak, tolik moje postřehy.. Jirko-fcb roztrhej mě na kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, tam není "a tak" (tím by byly věty v důsledkovém poměru a před "a" by byla čárka, navíc by ty věty musely být naopak) ale pouze "a" bez čárky, což důsledkový poměr neznamená. ono by to ani nedávalo smysl v tom pořadí.

To "navíc" by tam nevadilo, ale není potřeba, protože už tím, že tam ta věta je, to znamená "něco navíc" ve prospěch Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale ačkoli jsem si to přečetl několikrát, pořád tam vidím ten důsledek. Podle mě je to celkem nešikovně napsáno (to poslední souvětí)- na první pohled to vyzní jako narážka a z toho jsem usoudil že jsi to psal ty, protože to že Real už hraje jenom jednu soutěž jste tady s Jirkou skloňovali ve všech pádech

Reagovat
smazaný uživatel

PRotože je to důležitá informace. Jednak v tom smyslu, že to ukazuje na to, že je barca lepší, pak v tom smyslu, který může být pro La LIgu klíčový, a proto se musí zmiňovat.

Každopádně za toto vlákno jsem rád (děkují tímto zakladateli ), aspoň se znovu ukázalo, že fanoušci Realu si stěžují úplně na všechno a zaujaté proti nim jim přijdou i články psané madridistou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen říkám že je to nešikovně napsáno a autor dal nejspíš větě jiný význam, než měl původně v plánu. Myslím, že s tím stěžováním si fanoušci obou klubů nemají co vyčítat, navíc o čem by se tady diskutovalo kdyby každý jenom všechny chválil?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsme myslel vzhledem k článkům a tady si vážně fanoušci Realu stěžují suverénně nejvíc. Nikdo jiný to nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip? Nutno říct že vtipný Přečti si kolik barcelonských fanoušků (nejen) v této diskuzi nadává na rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova: "Teď jsem myslel vzhledem k článkům..."

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale upřímně, nikdo nepíše články tak fanaticky jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu články úplně normálně, několikrát jsme byl nařčen z toho, že jsem fanoušek Realu, několikrát zas naopak, to tak dopadá, když se nespokojím se strohým nudným článkem, což by ostatně bylo ze všeho nejlehčí.

Reagovat
smazaný uživatel

musím souhlasit, že to "navíc" by tam být mohlo a bylo by to pochopitelnější, ale kdo chtěl a nevidí rudě, pochopil to i bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím rudě, 5:2 jsme vyhráli na velmi horké půdě, takže nemám důvod

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak pozastavovali jste se v článku nad jednou jedinou divnější větou. To nevypadá, že byste byli úplně v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, ale je to prostě takové shrnutí toho, že Real teď stáhnul náskok a má možnost stahovat náskok dál, protože prostě hraje už jen jednu soutěž a může se na ni víc soustředit. Rýpnutí? Možná trochu, ale spíš naděje, mě přijde

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby to psal někdo jiný než ty, tak mě z toho vynech já nikde nenapsal že jsi to psal ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je už hodně křečovitý zachraňování situace ...

Samozřejmě, že jsi to nenapsal, ale myslel jsi si to, což je z reakce: "jaké překvapení" jasné sand každému

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, běžte se zahrabat, co je na tom za nelogickou větu, je tam nějaká nepravda, nebo něco? A nechat se nachytat takovým provokatérem jako je Kyslík, to fakt už stojí za zvážení, jestli je vaše přítomnost v táboře fanoušků Realu na tomto serveru bezpodmínečně nutná... Článek jsem sice psal v mírném oparu, ovšem výtky k němu nechápu (od Madridcana, Pataczeho i tečkovaného Ronalda)...Zamyslete se nad sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to poznal podle poslední věty, jinak to je celkem v pohodě napsáno. A ještě k té poslední větě- moc nedává smysl, nebo spíše nechápu proč je to napsané zrovna u tohohle zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Viz nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

sak vidiet.. "Po chybě Casillase, který nevyběhl, skóroval hlavičkou Llorente."

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vůl, to snad není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze zase nechaapes.. ked uz si tam hladal chybu tak urcite to nemohlo byt ze nevybehol..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kam mal podla teba vybehnut ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj od teba sa normalnej reakcie clovek len tak nedocka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nepsal on, ale Yarda

Reagovat
smazaný uživatel

TYs to zkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

aha , no ja tu kazdy jeden koment necitam a uz vobec nie od takych typkov takze mi to uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

jeď, jeď, jeeeeeeeď

Reagovat
smazaný uživatel

na vecer by si nemal pit tolko kofoly

Reagovat
smazaný uživatel

jj, kofolu já moc rád

Reagovat
smazaný uživatel

zase jsi dnes zaskoroval

Reagovat
madridcan

malaga

Reagovat
madridcan

tak jednoznacne som to zas necakal

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň něco mě v tipovačce vyjde

Reagovat
madridcan

a aj to si poistoval

Reagovat
smazaný uživatel

no, ty krávo, já se z toho po..ru

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

tys po tom Milánu asi dost nasával, co?

Reagovat
madridcan

da santander 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak

Reagovat
Shevchenko

400 pro Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

táhni zpátky, špageto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se to nakonec docela zkazilo - Málaga to neudržela, Mallorca to neudržela (už mohl být Espanyol v klinické smrti)... Sportingu to přeju, to je obří krok k záchraně, stejně tak Valladolid výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

je to trochu škoda, ale i tak si myslím, že pro Mallorku fantastický bod a naopak Espaňol velká ztráta. Hodně napoví následující kolo - jestli puknou v Pamploně, budou to mít hooodně nahnuté. V dalších kolech mají vesměs do sestupu namočené týmy - Gijon, Betis, Bilbao Almería a dále hrají s o poháry bojujícími Valencií, Atléticem a Deporem a Málagou ... Jediní, kteří by jim to mohl pustit, by mohl být Santander. Nic lehkého je nečeká ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty přeješ Espanyolu sestup?

Reagovat
smazaný uživatel

já jo. Ještě nedávno mi nevadili, ale něco se prostě odpustit nedá

Reagovat
Kubin1989

A co?

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by městské derby chybělo, vždycky to byly hodně zajímavé a vyhecované zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

O Valladolid se nebojím, ale Sporting se bohužel bude ještě strachovat, jejich nevyrovnanost výkonů je neskutečná. Jeden zápas zahrajou skvěle, druhý pod psa a tak je to pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting dôležitý krok k záchrane škoda, že to Mallorca neudržala a už sa newiem dočkať, kedy sa s Bilbaom stretneme vo finále Copy

Reagovat
Logan

Pekne Malaga, dalsi bodik do tipovacky

Reagovat
sosna

FORLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
sosna

A.Lopeeeez Parádní závěr

Reagovat
Kubin1989

Moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Atletico de Mandrid

Ponorka potopena - vzhůru do Champions League !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si všiml, že se snad nemůžu dívat na zápasy, kde hraje Heinze, vždycky jsem neskutečně vytočený. On se v těch svých prasárnách snad výžívá a nutno uznat, že to dělá fakt zkušeně, hráči Bilbaa se z něj mohli vzteky posrat a ten loket, který pak od jednoho z nich inkasoval v závěru, to byl jasný úmysl a myslím, že ten frajer si pak pořádně ulevil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pak si tady přečteš, že hráči Bilbaa hráli jako prasata ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda to je, a ne že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda to je, leč když hrají hovadsky oba týmy, tak bych to vůbec nezmiňoval, nebo bych řekl "a" i "b"

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem přiznal, že jak my tak i oni hrali prasacky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale ostatní tak nějak viděli jen jednu stranu mince. Pročti si to a uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se mi fakt zdáš. A kdo začal s diskuzí o prasáckých faulech Realu Madrid? Proč jsem sem asi dával ty odkazy? Jedinej kdo si tu stěžoval na něco jste byli vy a když ti člověk oponuje s tím, že nejen hráči Realu hráli takhle, tak tvrdíš, že pokud neřekneš a i b, radši nemáš nic zmiňovat, přitom to sedí v celé diskuzi na vás. No to je vrchol všeho už s váma dnes. (Ty vole Rdevítko, pakuj se už do těchto lidí )

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle jsi nedal a to tak, že vůbec - první si stěžoval na likvidační faul Patocz, pak ehmmm, pak znova ehmmm, až pak jsem já psal o tvrdosti Pareja (myslím, že naprosto oprávněně), pak přišel se svojí troškou do mlýna fcbarcelona.com s tím, že má Bilbao mužstvo šílenců, pak si postěžoval vandertom (poté uznal, že i Madrid hrál prasácky ...) a pak jsi přišel s "šílenejma skluzama na kotníky" ty. Já vžtdy jen reagoval na madristy, kteří brečeli na tvrdost ostatních.

PUSO

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tady je ten zákrok, který ani nebyl faul

http://fotos.subefotos.com/ea8feb939023d256ce9b57725ef0b4d3o.gif

Reagovat
smazaný uživatel

no, dostal pěkně. V záběrech mi to ani nepřišlo.

Ale míč trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto korunovaným příspěvkem jsi mě jen utvrdil v mém rozhodnutí, díky ti, alespoň bude víc času na povinnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned co ohlásím odchod, balí se další, to nemůže být náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

takže R9 byl tvůj druhý nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to je jeho třetí nick, ještě má KysIíka s velkým i místo málého L

Reagovat
smazaný uživatel

já se přiznám, že mě to fakt mrzí, ale na druhou stranu - tvoji nejdůležitější roli, a to jest obhájce Lassany Diarry a jeho výkonů, tě jistě zastoupí jiný odborník z vašeho tábora, takže budeš dost možná zapomenut.

INRI

PS: anebo že by se sem hodila hláška s Černých baronů? Takže: "to chce flašku ..."

Reagovat
smazaný uživatel

Honit péro můžeš i tak....

Reagovat
smazaný uživatel

Madračkýýýýýýýýýýýý

Já koukal na hokej (mimochodem nervy, jako svině - peklo), přepnul jsem to a asi minutu potom Forlán vyrovnal, tak jsem to tam chvíli nechal a on další kusanec. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl v tipovačce ponorku

Reagovat
smazaný uživatel

Keita

Reagovat
irik

Matigól .

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalejší pas, než ten Iniestův na Alvése, jsem už pěkně dlouho neviděl. To byla fotbalová lahůdka, škoda, že to Keita zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zákrok brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Keita to nezazdil. Já naopak oceňuju, že do té šestnáctky jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové snad má na hřišti úkoly, ne? A z takové pozice by se góly měly dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale nebylo to vyloženě špatně kopnuté.

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to dneska takové ospalé. Chybí pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico-Ponorka dal som 0 škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná Len sa trela

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě teda vcelku překvapuje, že Almería úplně rezignovala na fotbal. Netušil jsem, že budou až takhle zalizlí

Reagovat
smazaný uživatel

Byly i horší... což ji samozřejmě neomlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale teď teda dvakrát utekli ...

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná příhra Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

Zase těsně

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nění pravda, toto

Parádní centr Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

Santi je dobrý exot, ten půjde pod sprchy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neskutečné, mi to připomíná Bonana z úvodního zápasu 05/06...

Reagovat
Xavi8

Musime to viac rozpohybovat, optimalne to bolo len poslednych 5 - 10 min

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nás to nemrzelo, Almería v prvním poločase třikrát překonala naší vysunutou defenzívu triviálními nákopy a jestli někde v úvodu druhého poločasu nedáme klíčový úvodní gól, může to být horší a hroší.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zase chybí koncovka, mě přijde. Šancí sice nebylo moc, ale zato byly velké - Keita i Pique to udělali dobře, ale gólman čaroval. Alvés i Messi těsně minuli ... Škoda.

Domácí měli jednu velkou šanci a asi dva pěkné náznaky, ale jinak hrají vcelku dost zavřeně, což jsem nečekal - zachránění skoro jsou, o moc jim nejde ... No, musíme to prorazit. Zatím bych nestřídal, ale pokud by se do 55. minuty nepodařilo dát gól, nasadil bych Titiho místo Bojana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan to stihnul o chlup

Reagovat
smazaný uživatel

mimichodem tyč číslo 32 letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem někomu gól přál, tak Bojanovi.

Reagovat
Xavi8

Bojaaan pekna suhra Messiho s Iniestom

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akce

Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Už si zas koledujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že napíšeš rozsáhlou reportáž. Nenašel jsem ani jeden funkční link.

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhni si Sopcast, tam najdeš skoro všechny fotbaly

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky dneska vůbec nefungujou, nechápu na rojadirecta mi to hází bůhvíproč vyhledávač na icq.com

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra brzo vstávám, takže na Pulitzera to teda nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

No moc práce s tímdle mít nebudeš, strašně nudný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi se nic jiného nedalo čekat, Almería hraje Prešov, alespoň podle toho, co čtu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nudné bývaj nejtěžší.. ale zrovna toto mi nudné nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem byl namlsnaný ze včerejšího Manchesteru, Vítkovic a večer Realu Nevím, Almeria i Barcelona bez nápadu, všechno ve středu hřiště, ale musím říct že Iniesta je třída jak on vyrostl za poslední dva, tři roky, klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat Pulitzera za reportáž na EF by byl docela výkon. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Almería neměla nárok, konečně to tam Bojanovi spadlo i ve španělské lize, teď se s jeho góly roztrhne pytel, věřím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jeho dva góly nevypadaly moc přesvědčivě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
plechi

499. pro Ikera

Reagovat
plechi

a Pětset pro Real Madrid CF

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
fantomas

Druhej gól Bojana mazáckej...kolik že mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

18,5 ale nachystali mu to tam všichni ostatní a to měl ještě v koncovce moře štěstí. Já budu jenom rád, když se rozstřílí a ukáže Etoovi, že to jeho místo zas není tak nezastupitelný a nenahraditelný, jak si asi myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda fotbal-Almeria-FCB

Reagovat
smazaný uživatel

A další úspěch našich barev - Barca v házené získala Copa del Rey.

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo - to jsem nevěděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je tohle velmi důležité vítězství. Soupeř se zakopal, ale prorazilo se to. Nejlepší na place asi Iniesta, Xavi, Yaya už se do toho dostává, ale ještě pořád má problémy s rozehrávkou - nekazí, ale nic ani nevymyslí - drtivá většina balonů, co má, dává dozadu na stopery. Nevím, čím to je, možná nedostatkem sebevědomí, protože on umí balon "zabalit" a vyvézt, nebo dobře přihrát dopředu ... . Keita je ze všech našich záložníků nejnebezpečnější v nábězích do vápna, což je jeho hlavní klad, ale nevím, zda to bude na Barcu stačit . Obrana už byla o poznání lepší, než proti Atléticu nebo Lyonu, ale bylo to způsobeno nejspíš tím, že Almería dopředu chodila sporadicky a v malém počtu lidí. Každopádně na to, že máme zraněné tři stabilní obránce, kteří by asi hráli v základu, tak je to pochopitelné . Alvés měl neskutečný podzim, ale jaro zatím vzadu hoří a to tak, že kurevsky dost. Zase mu tam několikrát zdrhnuli. Asi docházejí síly. Slyšel jsem názory, že prý bylo v plánu v tomto období trochu fyzicky zvolnit, aby byli hráči zase plni sil na finále sezony. Uvidíme, třeba je to tím. Sylvinho zatím Abidala zastupuje velmi dobře, ale (nemyslel jem si, že to někdy napíšu) až se Abidal vrátí, tak asi zase půjde Sylvinho na lavku. Bojan hrál nevalně, ale dal dva kusy, takže mlčím. Messi taky po podzimu zvolnil, už to není takový fičák, ale pořád mezi obráncema prochází, ikdyž má (odhadem) menší procento úspěšnosti těchhle průniků. Každopádně je to pořád parádní podívaná na něj a je velká škoda, že trefil tyč, byl by to krásný gól, ale má asistenci, na druhém gólu taky podíl - co víc si nakonec přát ...?

A jen nakonec - ta kombinace u druhého gólu, kdy šel balon z nohy na nohu, to byla paráda. Jeden z nejhezčích gólů letos. Škoda jen, že to Bojan nenapálil někam do víka, aby to ještě podrtrhl, ale dal to do kasy takovou tečovanou žblabluňou.

Reagovat
madridcan

Negredo by nemohol hrat proti realu???To co je za blbost?Vsak proti nemu hral aj prvy zapas v sezone aj minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl, byl s ním rozhovor "Když jsme vlastně tak špatní, že nám vůbec nedají šanci, proč nám brání proti nim nastoupit? To je otázka, kterou si klademe všichni v podobné situaci."

Reagovat
Xavi

Bojan.

Reagovat
stas87

po precitani celej diskuse sa musim smiat ze fans madridu chceli aby hrac baskov dostal cervenu kartu za ten skluz fakt neskutocne to ten hrac ma zastavit zasalutovat a ppovedat pane robben mozte ist?a navyse to bol zakrok zo strany s jasnym umyslom trafit loptu co sa podarilo ze trafil nohu robbena je smola ked clovek sklzuje tak ide nohami napred a ked je v pohybe tak tie nohy nezastavi este raz pre fans madridakov co chceli cervenu kartu

Reagovat
madridcan

ano vezme loptu a polame mu nohu to je fer...ze my sa vobec hadame

Reagovat
stas87

ale ked uz je v pohybe a najprv zasiahne loptu a v dosledku pohybu trafi aj jeho nohu tak to ma automaticky znamenat vylucenie? to by rozhodca musel vylucit v kazdom druhom zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě blbost, červená v žádném případě. Chtěl hrát míč, hrál míč, míč měl Robben dost od nohy, červená by byla šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to je zasa co??

Reagovat
smazaný uživatel

,,ten hrac ma zastavit zasalutovat a ppovedat pane robben mozte ist"

Reagovat
stas87

aha no len take prirovnanie a nemusel si to pisat doslova to ppovedat je otrasne..

Reagovat
smazaný uživatel

Zasmal sem se

Reagovat
stas87

a ten palec?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, za zbytek komentare.

Reagovat
stas87

co je nepaci sa?njn pravda boli a dviha vasne u ostatnych no..

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA Bojan Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan by mel dostavat vice prilezitosti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele