Primera Division - souhrn 27. kola

05.03.2011, 19:52, aktualizováno 07.03.2011, 23:12
Komentáře a souhrny
Real Madrid vyhrál v Santanderu a odpověděl na sobotní výhru Barcelony. Athletic porazil v důležitém zápase Sevillu, v neděli se jinak ze tří bodů radují Osasuna, Almeria, Gijon a Levante. Valencia vyhrála na Mallorce, oplatila jí podzimní porážku a drží si třetí místo před Villarrealem, který prohrál s Atléticem Madrid. La Coruňa se v pondělí posunula na třínáctou pozici, jelikož vyhrála nad Realem Sociedad.

Deportivo La Coruña - Real Sociedad 2:1

07.03.2011 21:00

Góly: 41. Riki, 57. Adrián - 69. Imanol Agirretxe

Dnes v dohrávce 27. kola La Ligy přivítalo na domácí půdě Deportivo La Coruňa Real Sociedad a po brankách Rikiho a Adriána se jeho fanoušci mohli radovat z vítězství 2:1. Deportivo tak nadále navyšuje svůj náskok na sestupové příčky, Realu Sociedad se naopak zase o něco více vzdálila účast v Evropské lize.

Pondělní zápas byl poměrně důležitý pro oba kluby. Real Sociedad se v případě výhry mohl dotáhnout na 7. Atlético Madrid a 8. Sevillu, přičemž by na vytouženou 6. příčku ztrácel pouhé 2 body, Deportivo by si pro změnu vytvořilo již pětibodový náskok na 18., tedy sestupující, Hercules.

Oba dva týmy chtěli ze zápasu vydolovat tři body, ale po celý zápas mělo k úspěchu mnohem blíže domácí Deportivo, které za celý zápas vyprodukovalo 14 střel, zatímco jejich protivníci pouze 5.

Do první vážnější šance se po půl hodině hry dostal Riki, který na hřišti nahradil zraněného Nouiouiho Lassada. Jeho střela z úhlu ale pouze proletěla kolem vzdálenější tyče.

Čtyři minuty před koncem první pětačtyřicetiminutovky se La Coruňa přeci jen dostala do vedení. Centr z přímého kopu ke vzdálenější hranici pokutového území byl Diegem Colottem odhlavičkován zpět do nebezpečně předbrankové zóny. Tam se k míči dokázal probojovat Riki a akrobatickou volejí poslal míč do vzdálenějšího růžku branky brankáře Brava.

Střelec úvodního gólu zápasu se už k žádné další akci nedostal, neboť po deseti odehraných minutách druhého poločasu musel být kvůli zranění vystřídán. A sotva odešel ze hřiště, jeho tým navýšil skóre na 2:0. Michel chytrou přihrávkou skvěle našel Adriána, který mohl po levé straně postupovat sám na Brava. Útočník Deportiva si několikrát pokopl míč do běhu, než ho definitivně poslal mezi nohama gólmana do sítě. Adrián tak zaznamenal svůj pátý gól sezóny.

Sociedad z posledních dvou utkání získal pouze bod, a tak se snažil alespoň o vyrovnání. Hráčům se ale povedl vstřelit pouze jediný gól, když v 65. minutě Imanol Agirretxe po centru Xabiho Prieta hlavou prostřelil domácího brankáře Aranzubiu.

Domácí se tak po několika úspěšných zápasech začínají dotahovat na týmy z horní poloviny tabulky, když na dnešního soupeře ztrácí pouhé 4body. A tak zatímco souboj o španělský titul je už pouze v režii Barcelony a Realu Madrid, bitvy o příčky ve středu tabulky budou ještě velmi zajímavé a vyrovnané.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Real Madrid 1:3

06.03.2011 21:00

Góly: 70. Kennedy Bakircioglü - 23. Emmanuel Adebayor, 27. Karim Benzema, 75. Karim Benzema

Realu vyšla návštěva El Sardinera v Santanderu a porazil domácí Racing. O vítězství 3:1 rozhodly branky Benzemy a Adebayora. Diváci viděli i dvě neproměněné penalty.

Ani v osmém zápase proti Realu Racing Santander nebodoval a i po čtvrté v řadě odešel z domácího hřiště poražen o dvě branky. Hosté v čele s Ozilem předvedli velice zdařilý poločas, kdy víceméně rozhodli o výsledku, ve druhém dějství odpověděl na snížení domácích svou druhou brankou v zápase Benzema.

Obě mužstva nastoupila v ohlášených sestavách, trenér Realu Mourinho zvolil variantu se dvěma útočníky, Benzemou a Adebayorem. Prvně jmenovaný měl hned zkraje zápasu velkou šanci po chybě Colsy, ale na míč na malém vápně nedosáhl. Real pokračoval v tlaku, domácí vyčkávali. Po pasu Ozila vysoko přestřelil Adebayor, ve 12. minutě se zatřáslo břevno po centrovaném přímém kopu Xabiho Alonsa. O minutu později se vřítil do vápna Marcelo, udělal kličku Toňovi, nicméně pravačkou míč poslal mimo zívající prázdnou branku.

Domácí v ojedinělém pokusu odpověděli střelou Rosenberga, kterou poslal Casillas na roh. Ve 22. minutě zatřásl břevnem po dlouhém pasu Xabiho pro změnu Benzema. Aktivní hra Bílého baletu se dočkala odměny ve 24. minutě. Po kombinaci Xabiho, Benzemy a Ozila zakončoval do prázdné branky Adebayor. Dvě minuty nato už gólový rozdíl narostl o dva. Ozil skvělým pasem mezi obránce našel Benzemu, který chladnokrevně zavěsil.

I další dvě příležitosti byly na straně hostí. Nejprve Toňo zneškodnil střelu Ozila a pak ve 39. minutě nastřelil Benzema pouze nohy brankáře Santanderu. O minutu nato střílel do náruče gólmana Toňa zpoza vápna Di María. Krátce před koncem poločasu měli z brejku šanci domácí, ale Kennedy po centru Dos Santose hlavičkou přestřelil.

V druhé půli Real přepustil iniciativu domácím a ti měli velkou šanci snížit, když v 50. minutě fauloval Xabi ve vápně Dos Santose. Nařízenou penaltu ovšem Pinillos trestuhodně kopl přímo do náruče Casillase. Hosté odpověděli přímým kopem netradičního exekutora Ramose, nicméně jeho střela šla nad.

Další minuty probíhaly spíše ve znamení soubojů, zejména se činili Munitis s Ramosem, a náznaků šancí. Až v 69. minutě se mohli konečně radovat i domácí po chybě stoperů Realu a pěkné přihrávce Lacena, kterou zužitkoval ve snižující gól Kennedy.

Radost a naděje vydržely domácím asi pět minut, když po učebnicovém protiútoku vybídl Di María přesnou přihrávkou ke skórování Benzemu, který nabídnutou šancí nepohrdl a víceméně rozhodl o osudu utkání. Navýšit skóre mohl za faul na Di Maríu z penalty v 83. minutě Adebayor, ale se svým pokusem naložil podobně jako Pinillos. Závěrečnou příležitost měl Kennedy, ale jeho tečovanou střelu vyrazil na roh Casillas.

Real se udržel v sedmibodovém odstupu za Barcelonou, Racing se ještě nevymanil ze sestupové hrozby.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Sevilla FC 2:0

06.03.2011 19:00

Góly: 66. Federico Fazio (vl.), 88. Andoni Iraola (pen.)

Zápas o místo zajišťující start v Evropské lize, tak by se dalo charakterizovat střetnutí mezi domácím Athleticem a hostující Sevillou. Důležitost utkání se projevila i na počtu vstřelených branek, kterých jsme se v tomto klání moc nedočkali, o šance ale přitom nouze nebyla.

Již v páté minutě utkání se do zakončení probojoval Fernando Llorente, jeho pokus hlavou si gólman hostujícího celku Varas s přehledem pohlídal. O minutu později zkoušel štěstí Javi Martinez, střela mezi tři tyče hostující svatyně nezamířila. Do další významnější šance se až ve 23. minutě prodral opět Llorente, ani jeho druhé zakončení hlavou brankáře Sevilly nezaskočilo. Za další minutu to byl opět dnes aktivně hrající Llorente, ani tentokrát jeho pokus gólem neskončil.

Hosté poprvé v utkání vážněji zahrozili až ve 30. minutě střetnutí, Jesús Navas napálil míč pravou nohou, střele však scházela přesnost, neboť míč si cestu mezi tři tyče zdaleka nenašel. Sevilla se do ohrožování branky domácího týmu vážněji dostala až v druhé části první půle, chvíli po Navasově pokusu střílel vedle Ivan Rakitič, vzápětí se opět se do šance protlačil Navas, gól ale nepadl. Chvíli před koncem poločasu mohl poslat do vedení domácí Llorente, ani napočtvrté nedokázal překonat Varase. Oba celky tak zamířily do kabin za nerozhodnutého stavu.

Chvíli po začátku druhé půle to zkoušel hostující Frédéric Kanouté, jeho hlavička ale gólová nebyla, na druhé straně mohl domácí poslat Óscar de Marcos, ani on nemířil přesně mezi tři tyče. V 57. minutě Kanouté zakončoval pravou nohou, ani tentokrát nemusel Iraizoz zasahovat.

Domácí se přece jen dočkali, v 66. minutě si vstřelil vlastní gól Fazio - 1:0. V 76. minutě mohl vyrovnat za Sevillu Kanouté, jeho střelecký pokus na bránu nemířil. V 87. minutě fauloval hostující Escudé v pokutovém území, penaltu domácí Iraola proměnil, Athletic se v tomto okamžiku dostal do vedení 2:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - Espanyol Barcelona 1:0

06.03.2011 17:00

Góly: 27. Felipe Caicedo

Espanyol se představil na hřišti Levante a mohli jsme sledovat zápas, který chudý na střely rozhodně nebyl, bohužel diváci gólů moc neviděli, domácí ale přesto mohou být s výhrou 1:0 spokojeni.

V 10. minutě poprvé zahrozili domácí, konkrétně Juanlu zakončoval hlavičkou, které ale scházela potřebná razance a přesnost. Hned o čtyři minuty později se do zakončení dostal domácí Xisco Muňoz, hostující gólman Kameni však překonán nebyl. Hosté poprvé vážněji zahrozili v 17. minutě, kdy se do zakončení hlavou probojoval Sergio García, Munua však vedení soupeře nepřipustil.

Ve 27. minutě již na stadionu ve Valencii bylo veselo, Felipe Caicedo hlavou poslal míč do pravého rohu hostující svatyně a poslal svůj celek do vedení 1:0. O chvíli později mohl Valdo vedení zvýšit, jeho dělovka však mezi tři tyče nezamířila. Vyrovnání mohlo přijít ve 35. a 37. minutě utkání, nejprve Luis Garcia zamířil vedle branky domácích, poté stejně nepřesně zakončoval Javier López. Do konce poločasu se poté nic závaznějšího nestalo, a tak domácí šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Hned na začátku druhé půle odmítl šanci na zvýšení náskoku Felipe Caicedo, nemířil však zcela přesně, o chvilku později mohl vyrovnat Álvaro, mezi tři tyče se ale jeho pokus nevešel. V 61. minutě se ke střele dostal domácí Valdo, šance měla ale do gólových parametrů daleko.

Aktivně hrající Levante se dostávalo do mnoha příležitostí, gólem ale žádná akce neskončila, a tak zahrozili hosté, v 82. minutě nebezpečně pálil Luis García, naštěstí pro domácí jeho pokus mezi tři tyče vůbec nemířil. Poté se do šance na vyrovnání probojoval José Callejón, zakončení bylo ale velmi nepřesné, a protože domácí výsledek 1:0 uhájili, mohli se radovat ze tří bodového zisku.

Levante si zaslouženě doma vybojovalo tři body, které se v boji o udržení v nejvyšší španělské lize velmi hodí, na druhé straně hosté ztratili body, které by je přibližovaly k účasti v evropských pohárech.

Více informací k zápasu

Málaga CF - CA Osasuna 0:1

06.03.2011 17:00

Góly: 90. Sergio

Málaga gólem v poslední minutě zápasu podlehla nejtěsnějším rozdílem Osasuně a propadla se zpět na poslední místo ligové tabulky. Rozhodující branku vstřelil v devadesáté druhé minutě stper Sergio a poslal svůj tým na čtrnácté místo. Domácí byli po celý průběh utkání mírně lepším týmem, ovšem nedali ani gól a v závěru za nízkou efektivitu zaplatili.

Do první větší příležitosti se probojoval domácí Quincy Owusu-Abeyie, jeho technická střela však skončila mimo tři tyče. Hned v zápětí se snažil odpovědět Nekounam, ale zamířil nad. Mnoho gólových příležitostí k vidění nebylo, většina nadějných akcí končila zkaženou finální přihrávkou, které velmi často brzdily z počátku pohledné kombinace obou celků.

Největší šanci prvního dějství měl v jeho samotném závěru znovu Owusu-Abeyie, tentokrát se však zaskvěl hostující brankář Ricardo. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Úvod do druhé půle obstaral nejaktivnější muž na hřišti Abeyie, tentokráté jeho střelu tečoval obránce Lolo těsně nad břevno. Největší příležitost zápasu měl pět minut před konceml Fernando Soriano, jeho hlavička však skončil pouze na tyči domácí branky. Co se však nepodařilo Sorianovi, napravil o pět minut později Sergio Fernandez, jenž si naběhl na Masoudův centr od rohového praporku a nechytatelnou hlavičkou do šibenice rozhodl o tříbodovém zisku pro Osasunu.

Více informací k zápasu

Hércules CF - UD Almería 1:2

06.03.2011 17:00

Góly: 51. Abraham Paz - 70. Sofiane Feghouli, 73. Modeste M'Bami

Dnes se ve 27. kole La Ligy utkaly dva týmy, které bojují o záchranu. Sedmnáctý Hercules totiž přivítal na své půdě poslední Almeríi. A byl to právě poslední celek Primera División, který se díky brankám Feghouliho a M'Bamiho radoval z vítězství 2:1. Hercules se tak propadl do sestupové zóny a Almeríi nahradila na poslední příčce Málaga.

Prezident Herculesu Valentin Botella před zápasem apeloval na důležitost tohoto duelu, přičemž pevně věřil ve vítězství svého týmu. Jeho svěřenci ale nedokázali udržet své vedení 1:0, a tak po dvou soupeřových gólech odcházeli ze zápasu poraženi.

Do první vážnější šance zápasu se v 7. minutě probojoval Abraham Paz Cruz, s jehož hlavičkou si ale brankář Almeríe Diego Alvés dokázal poradit.

Další příležitosti měli Cristian s Totem, jejich pokusy nenadělaly Alvesovi žádné problémy, na druhé straně hlavičkoval nad Thomert.

Zápas byl velice zajímavý, neboť si šance vytvářeli jak domácí, tak hosté. Za ty se pokoušel vstřelit gól Albert Crusat, s jeho střelou si ale brankář Calatayud poradil. Větší nebezpečí vzniklo před bránou Herculesu po rohu Farínose. Na jeho centrovaný míč si naskočil Thomert, ale jeho hlavička směřovala mimo bránu.

Ve 30. minutě si šanci znovu vytvořili domácí, když Toteho centr našel Aguilara, který hlavičkoval pro změnu mimo tyče. Ve 34. minutě zahrozili hosté, Fabian Vargas vyprodukoval nebezpečnou střelu, kterou Calatayud vyrazil s vypětím všech sil.

Poslední velkou šancí před prvním poločasem byla rána Kalua Ucheho, který však mířil vedle.

Pět minut po zahájení druhého poločasu se diváci konečně dočkali gólu. Poté, co byl Tote faulován Hernanem Bernadellem, se k přímému kopu postavil Farínos. Jeho centr našel Paze, který přeskočil obránce Almeríe a konečně přesnou hlavičkou poslal svůj tým do důležitého vedení.

Hosté byli po gólu trochu zaskočení, a tak mohl na 2:0 zvýšit David Trezeguet, ten se ale nakonec ke střele neodhodlal. O pár minut později se už Almería dostala ze splínu, začala si vytvářet akce a během tří minut dokázala otočit průběh zápasu. V 70. minutě zachytil Crusatovu přihrávku Feghouli, který dokázal levou nohou dokonale trefit bránu. O tři minuty později provedl z levého křídla tah na bránu Švéd Henok Goitom, který následně předložil M'Bamimu, a ten uklidil míč do sítě pro změnu nohou pravou.

Naprosto opařený Hercules se ve zbývajících 17 minutách již na nic nezmohl, a tak fanoušci Almeríe mohli slavit odražení se ode dna tabulky, kam namísto nich spadla Málaga, zatímco příznivci Herculesu se museli smířit s faktem, že po 27 kolech La Ligy je jejich tým na 18., tedy sestupové příčce.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Getafe CF 2:0

06.03.2011 17:00

Góly: 32. Miguel de la Cuevas, 41. Castro

Dnes v odpoledních hodinách se ve 27. kole po pěti kolech mohl z tříbodového zisku radovat domácí Sporting Gijón, který si poradil s Getafe 2:0 zásluhou Miguela de las Cuevase a Andrého Castra. Gijón se tak vymanil ze sestupové zóny, momentálně je patnáctý.

Gijón ani Getafe neměly před vzájemným duelem příliš dobrou statistiku. Getafe v roce 2011 zatím pouze jedinkrát vyhrálo, a tak se tabulkou propadá, Gijón se pro změnu nacházel na 17., sestupovém místě. Oba týmy tak chtěly prolomit své chmurné časy a nastartovat lepší sérii.

To se nepovedlo Getafe. Znovu prohrálo, a tak se pohárové příčky znovu vzdalují. A nikterak příznivě se na madridský klub ani netváří následující los. Pokud svěřenci trenéra Michela nedokázali vyhrát ani s v té době sestupujícím Gijónem, jak si asi povedou v navazujících zápasech s Athleticem, Barcelonou a Valencií? Nicméně alespoň nějaké body z těchto těžkých zápasů by získat měli, protože se nyní nacházejí pouhých sedm bodů od sestupu a týmy, které se na těchto příčkách pohybují, začínají sbírat bodů pomalu více než oni.

Příkladem může být dnešní vítězství Almeríe nebo právě Gijónu, který do zápasu vstoupil s velkou bravurou. Už ve 2. minutě totiž poprvé zahrozil Nacho Cases, který vyslal dalekonosnou tvrdou střelu, kterou zastavilo až břevno.

Do vedení se domácí dostali ve 32. minutě, kdy se Miguel de las Cuevas dokázal šikovně uvolnit na hranici pokutového území, odkud vyslal skrze změť hráčů přízemní střelu, na kterou nedokázal brankář Getafe Jordi Codina zareagovat.

O devět minut později domácí vedli už 2:0, když se dokázal prosadit André Castro. Ten z dálky napřáhl a překvapil Codinu střelou k pravé tyčce, která těsně před brankářem skončila.

Domácí byli ještě během prvního poločasu dvakrát blízko navýšení skóre na rozdíl tří branek, ale ani jedna z akcí nakonec gólem neskončila. Nejprve se pokoušel Codinu obstřelit David Barral, ale jeho střela z ostrého úhlu ke vzdálenější tyči bránu minula, v druhé šanci pak znovu selhal stejný hráč, když se pokoušel Codinu přehodit, jenže míč přeletěl i bránu.

Getafe mohlo snížit v 59. minutě, kdy si za obranu Sportingu zaběhl Adrian Colunga, jenže jeho následná střela minula bránu.

V 74. minutě se znovu ozvali hosté, když se po chybě Gijónu dostal do velmi zajímavé příležitosti Javier Arizmendi, ten ale ve vyložené šanci vyhořel.

V závěru utkání mohl vsítit svůj druhý gól zápasu André Castro, když v pokutovém území razantně hlavičkoval směrem na branku, téměř jistý gól však zmařil vynikajícím zákrokem Codina, který rukou dokázal míč vyškrábnout do tyčky.

Jediným šrámem celého utkání pro domácí byl moment v 85. minutě, kdy byl podruhé žluté kartě vyloučen Lora, a tak musel Gijón dohrávat v 10 mužích. Výsledek zápasu se již ale nezměnil, a tak mohla na stadionu El Molinón vypuknout radost, neboť se Sporting posunul na nesestupovou příčku.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 3:1

05.03.2011 22:00

Góly: 5. José Antonio Reyes, 69. Sergio Agüero, 72. Diego Forlán - 33. Giuseppe Rossi

Atlético Madrid předvedlo v této sezoně jeden z nejlepších výkonů a zaslouženě porazilo Villarreal 3:1. Pro posledního vítěze Evropské ligy je to dobré znamení, pohárová Evropa je na dosah, jenom by to chtělo potvrdit i v dalších kolech.

Diváky na stadionu Vicente Calderona poprvé zvedl ze sedadel José Antonio Reyes. Ten se rozhodl už v 5. minutě, že předvede naprosto fantastický a vlastně i dokonalý kop, na který brankář Lopez nedosáhne. Stalo se tak a famózní branka znamenala vedení madridského celku 1:0.

Žlutá Ponorka se snažila o vyrovnání, ale střely Caniho a Dominguéze k tomu nevedly. Nebezpečný byl i Brazilec Nilmar, jenže ani on na brankáře De Geu nevyzrál. Po půlhodině hry už ale bylo vyrovnáno a opět to byla nádherná branka. Ital Rossi ukázal, že mu nedělají problémy ani volné přímé kopy, i když v tomto případě mu míč přiťukl Cazorla a Rossi ho napálil přesně do branky - 1:1.

O osudu utkání se rozhodlo až ve druhém poločase. Atlétiku se podařilo vstřelit dva slepené góly a ty srazily Žlutou Ponorku definitivně na kolena. Nejprve se v 69. minutě se dostal do šance Agüero. Musacchio ho vyloženě jenom stínoval a mladý Argentinec těsně před brankářem Lopezem zvolil lob, který skončil v síti - 2:1 pro Atlético. Za chvíli už to bylo 3:1, obranu Villarrealu naprosto vyřadila ze hry přesná kolmice Reyese, a tu využil Diego Forlán, jemuž by mohla branka pomoci k nalezení formy. Villarreal se na nic dalšího nezmohl a z Madridu odjíždí poražen 3:1.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Zaragoza 1:0

05.03.2011 20:00

Góly: 43. Seydou Keita

Žádné galapředstavení se sice nekonalo, Barcelona ale svou roli zvládla a v duelu se Zaragozou vybojovala povinné tři body. Ty zařídil jediným gólem utkání záložník Seydou Keita. Minimálně do nedělního večera tak navýšili Katalánci svůj náskok na čele tabulky na rovných deset bodů.

Podle očekávání dokázala Barcelona zápas zcela ovládnout a měla řadu šancí, jak vstřelit více než jen jeden gól. Za nízkou produktivitu možná mohl také krok kouče Guardioly, který do utkání neposlal hned od začátku své ofenzivní hvězdy Davida Villu a záložníka Andrése Iniestu. Jejich místa tak nahradili Bojan Krkič a právě jediný úspěšný střelec Seydou Keita. Oproti původním očekáváním se však v bráně objevil Victor Valdes.

Úvodní minuty sice žádné stoprocentní gólovky nenabídly, poté ale začala úřadovat Barcelona. Ve 25. minutě měl gólman Doblas obrovské štěstí. Tečovaná rána Pedra totiž orazítkovala břevno jeho brány. Hostující brankářská jednička se musela mít stále na pozoru. Už zanedlouho totiž napřáhl z dálky Mascherano a tvrdou ranou Doblase nepříjemně zaměstnal. Z obdobných pozic pálil také Xavi, jenže i on měl ke vstřelení gólu poměrně daleko.

Diváci si tak museli počkat až do 43. minuty. To si Lionel Messi na pravé straně pokutového území pohrál s obránci Zaragozy, následně poslal do skrumáže před bránou pozemní centr, čehož využil Seydou Keita a bez větších potíží poslal míč do sítě.

Po změně stran zahrozila konečně také Zaragoza. Valdes ale mohl nakonec zůstat poměrně v klidu, jelikož střela Bertola postrádala větší dávku přesnosti. O moc lépe nedopadl na druhé straně hřiště ani Daniel Alves. Připravený Doblas naopak bez problémů zlikvidoval hlavičku Gerarda Piqueho. Barcelonští měli velké štěstí přesně po hodině hry, kdy utekl obraně Sinama-Pongolle, ale na gólmana Valdese už nevyzrál.

V 65. minutě se na hřiště dostal také David Villa a proti svému bývalému klubu měl hned dvě příležitosti, jak se prosadit. Ani jednu z nich ovšem k úspěšnému konci nedovedl. O moc lépe si nevedli ani jeho spoluhráči, a tak zápas již další branku nenabídl. Svou výhru si ale Barcelona určitě plně zasloužila.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Valencia CF 1:2

05.03.2011 18:00

Góly: 31. Iván Ramis (pen.) - 33. Pablo Hernández, 56. Pablo Hernández

Valencia učinila další krok k udržení třetí příčky a Mallorcu porazila na jejím hřišti 2:1. Netopýři sice prohrávali po proměněné penaltě Ramise, jenže ještě před odchodem do šaten odpověděl Hernandez a stejný muž ve druhé půli obrat dokonal.

Ze čtyř posledních setkání odešla Valencia třikrát poražena a ve zbylém případě si připsala remízu. I z tohoto hlediska byl tento zápas pro Emeryho svěřence důležitý.

Hosté byli sice v úvodu lepším týmem, ale do vedení šli domácí. Ricardo Costa "fauloval" unikajícího Pierra Weba a rozhodčí odpískal penaltu. Nutno říci, že šlo o velice sporný okamžik, neboť Webo upadl víceméně sám. Jenže i takový je fotbal, Ramis penaltu proměnil a Mallorca vedla 1:0. Odpověď Valencie byla blesková, Aduriz ukázkově sklepl míč střílejícímu Hernandezovi, jehož projektil zapadl nechytatelně k tyči - 1:1.

Mallorca si mohla vzít vedení zpátky na začátku druhého poločasu, avšak Guaíta byl rázně proti. Brankář Netopýrů předvedl proti hlavičce Emilia Nsua parádní zákrok. Domácí nedali a Valencia trestala. Jonas našel Hernandeze krásnou uličkou a druhý jmenovaný opět rovnou z první překonal brankáře Aouateho - 2:1 pro Valencii. Byla to vítězná trefa, neboť Mallorca nedokázala odpovědět, pokus Akihira Ienagy zlikvidoval pozorný Guaíta.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona27242178:1374
2.Real Madrid27214265:2067
3.Valencia CF27166542:2854
4.Villarreal CF27155746:2950
5.Athletic Bilbao271321242:3841
6.Espanyol Barcelona271311335:3940
7.Atlético Madrid271151139:3538
8.Sevilla FC271151141:4238
9.Real Sociedad271121438:4435
10.RCD Mallorca271041328:3734
11.Getafe CF27961236:4133
12.Levante UD27941428:3831
13.Deportivo La Coruña277101023:3631
14.Racing Santander27791125:3930
15.CA Osasuna27781227:3229
16.Sporting Gijón276101125:3428
17.Real Zaragoza27691224:3927
18.Hércules CF27751525:4126
19.UD Almería275101228:4525
20.Málaga CF27651634:5923

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (545)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pablo konečne

Reagovat
-Kopy-

Olé ! Důležitá a těžká výhra na Mallorce ! Pablo

Teď už je to na Atléticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas, Pablo, Guaita

Reagovat
$dolar$

Abych nebyl za sraba, tak jsem cekal, ze Mallorca je o nejakej ten bodik obere

Reagovat
Godwinson

Mrzuté, Valencie pořád vyhrává. :(

Reagovat
-Kopy-

a to tam hraje Mathieu a Tino, no ty si se vybarvil

Reagovat
Godwinson

Ale tak, přeju vám to, vy se dostanete do LM v pohodě i ze 4.fleku.

Reagovat
Kily

zase tak jasně bych to pak případně neviděl, ze 4. místa by to mohl být problém, což dokázala Sevilla, o které jsem proti Braze moc nepochyboval

Reagovat
Godwinson

Já vim, že Sevilla na tom byla dost bídně a neměla tu reference do další (této) sezóny vůbec příznivé. Ale jasně, bylo to překvapení. Na druhé straně, Valencie je Valencie, navíc s Ramim, to bude jinačí káva.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě sám Rami bude překvapený, že přichází do týmu, kde je i ten nejlepší stoper o dvě třídy horší než on

Reagovat
Godwinson

Tak třeba mu ještě dotáhnete nějakého kolegu? V obraně jsou ty poslední slabiny, ne?:)

Reagovat
-Kopy-

Chce to ještě pravýho beka....na stopera k Ramimu bude stačit Costa/Stanka....

Reagovat
Kily

uvidíme, jak vedení naloží s financema z letošní sezony, prioritou by se mohl začít stávat nový stadion, jehož výstavba se znovu rozeběhne opravdu až ve chvíli, kdy na to stoprocentně budou peníze, nepřekvapilo by mě, kdyby se po sezoně na posilách hodně šetřilo, v tom případě by někomu musela zase končit smlouva

Reagovat
Kily

uvidíme, jak rychle zapadne, každopádně na jeho příchodu je vedle jeho kvalit pozitivní už jenom to, že se nebudu muset tak často koukat na Navarra

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, asi nám k odplavení toho trouby nad tebou z diskuzí, pomáhá nějaká vyšší moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Mozna, ze ne vsichni na EF jsou $dolar$hateri

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tak domýšlivý, že se všechno týká tebe

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole jak bezal okolo milita uz som sa bal ze prehravame ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna, ten Millito mě hodně straší, fuj

Reagovat
Infi

Tak jestli tohle byl offside..

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje Iniesta?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek ho šetří na Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
$dolar$

Doblas je skvelej golman, skoda, ze uz starej

Reagovat
$dolar$

Ach jo... den totalne v hajzlu...

Reagovat
Infi

Fajně Keita, pomalu nám všem kritikům zavírá hubu

Reagovat
smazaný uživatel

so zaragozou sa mu dari

Reagovat
Infi

Už posledně proti Mallorce(?) zahrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v 11-ke kola by nebol len tak per nic ale myslel som ze sa mu dari proti zara hlavne strelecky

Reagovat
Infi

Já to pochopil. Ještě by mohl jeden přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

aj 4

Reagovat
Infi

V tomhle se omezení nekladou

Reagovat
madridcan

hlavne,ze vy sami ste ho kritizovali,takze zatvara hubu akurat vam

Reagovat
indy

a pise on snad nieco ine?

Reagovat
smazaný uživatel

Keitíííííííííííííííííííč.................a výborná asistence Messiho

Reagovat
vocasisko

Zaragoza je prostě Keitův tým

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2011030040

moj novy oblubenec , aj ja som 16. marca

Reagovat
blaugrana

Keita alias ZARACAT.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojana jsem v delším úseku několik měsíců neviděl, ale tohle teda překonalo moje nejčernější představy o jeho kvalitě. Opravdu Portillo 2.0.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Konečně jde dolů, pohyb by se dal srovnat s Ibrahimovicem, asi se šetří na Arsenal, nebo fakt nevím...

Reagovat
Infi

Vím že je to nadsázka, ale je to docela vtipná představa se šetřit na zápas, kde nastoupí na 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. U Portilla mě to mrzelo zvlášť, protože mi byl neuvěřitelně sympatickej; Bojan mi sympatickej nebyl a není, ale jistý naděje jsem do něj vkládal. Na to, že chlapec nosí na zádech devítku, je to tragikomický.

Reagovat
vocasisko

Mascherano dneska

Reagovat
Biozdenda

to jsem chtel zrovna napsat

Reagovat
Infi

Reagovat
Footballer

Neskutečný, ty jeho skluzy nemaj chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Bojan jakože nic moc, ale Vickyho zákrok

Reagovat
blaugrana

Boban nulový. I keď sa to dalo čakať, pri tej jeho hernej vyťaženosti.

Reagovat
blaugrana

Maxwell 3 z 3 prihrávok dojebe, kvalita.

Reagovat
Infi

Maxwell ♥ Nic nedokáže pocuchat nervy jako Maxwellova hra.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jarošík hraje dobře, už několikrát odzbrojil Villu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Výhra, Masch, Zaragoza

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla hra na hovno, celý zápas nudný, Xavi hrál tužku, Messiho to asi nebavilo, Keita kromě branky nepředvedl vůbec nic, stejně tak Pedro. Bojan je vlastní kapitola, místo něho má hrát Jeffren, protože je 100x platnější. Jediní Mascherano, Dani a Vicky si zaslouží pochvalu, ostatní menší facky, protože takhle laxní a příšerný přístup jsem od nich dlouho neviděl. Pokárat si zaslouží i Pepek, ten měl být doma a kurýrovat se na Arsenal, místo toho zbytečně riskuje na snad nejhorším letošním zápasem.

Fuj,

Reagovat
smazaný uživatel

A Jarošík je překvapivě dobrý stoper, jistý, klidný a se super poziční hrou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Footballer

Souhlasím, ale zas tak bych to nedramatizoval. Fotbalem jsem se taky nebavil, ale mj. to bylo způsobené i totálním nefotbalem od Zaragozy, která celý zápas bránila v 9 lidech.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dneska chtěl bavit a Zaragoza vypadala hratelněji. Takže proto to hodnotím možna tvrději, než to bylo ve skutečnosti. Každopádně i taková výhra by potěšila, kdyby na hřišti byl někdo z mladíků, takhle tam Pepek dává hráče, kteří nás už nikam neposunou - Maxwell, Milito!! (ten hlavně), místo Bojana měl hrát Afellay...prostě mě nakrkli nudnou hrou, dnes jsem čekal něco jiného...

Reagovat
Footballer

Však já jsem taky čekal něco jiného, ale ber to z té druhé, lepší stránky. Vyhráli jsme, důležité 3 body zůstaly doma, ušetřili jsme některé hráče, Victor se vrátil ve skvělé formě, Masch podal perfektní výkon. Nemůžeme čekat od každého zápasu, že soupeře převálcujem a vyhrajem 5:0. Proti Arsenalu to bude o něčem jiném

Reagovat
smazaný uživatel

Sice sem čekal že tam šoupnem více golu, ale hlavní je výhra a 3 body.

Doufám, že si to Messi a spol šetří na Arsenal, my prostě musime postoupit!

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota, můžeme mít třeba 100% držení míče a 50 střel ale stejně dáme jen jeden gol. No a s Arsenalem nevím, nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tak hra bola do veľkej miery ovplyvnená "hrou" Zaragozy + hráči určite nehrali na 100 %, keďže nás v utorok čaká ďaleko dôležitejší zápas. Najlepší dnes jednoznačne Masch. Najtragickejší Maxwell, dúfam, že v utorok bdue obrana vyzerať následovne. Alves-Puyol-Abidal-Adriano v zálohe potom Xavi-Bus-Don a útok Pedro-Messi-Villa, i keď je Pedro mimo, verím, že svojím pohybom a bojovnosťou bude platný.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Tak výkon průměrný, výhra ovšem zasloužená, na druhou stranu výsledek 1:0 madridisty jistě sere víc jak 5:0 .

Pochvala pro Mascherana, Messiho a Valdéze za kvalitní výkony, ikdyž Messi se chvílemi i šetřil na úterý.

Rozhodně nezklamali Keita, Xavi a Milito, ikdyž přes Militovu stranu těch útoků moc nešlo a celkově Zaragoza moc naši obranu neprověřila.

Zklamání z výkonu Maxwella (ikdyž jeho špatné výkony jsou očekávány), Piqueho (občas šíleně zahořel a nebýt skvělého Valdéze, mohla to být klidně plichta) a Bojana, kterej by si klidně mohl podat ruku s Ibrou, ještě že nás nestál šílený peníze.

Reagovat
vocasisko

MOTM Mascherano

Reagovat
blaugrana

Je Nelson Valdez a Victor Valdes.

Reagovat
vocasisko

pardón, ani nevím proč jsem tam dal to Z

Reagovat
Kenneth

Ibra u vás dal v 29 zápasech 16 golů a rozhodl El Clasico. Bojan si není schopnej ani podržet míč. S

Reagovat
vocasisko

ok, měl jsem napsat, že si můžou v pohybu podat ruce

Reagovat
Kenneth

To už je lepší.

Reagovat
madridcan

nic v zlom,ale mna to osobne nesere vobec Samozrejme nehovorim za vsetkych,ale ja sa natom skor smejem.Pred Arsenalom bolo jasne,ze sa neroztrhate(vid priklad mi doma proti Levante pred Lyonom) a vy tu bez stipky sudnosti trepete o 6:0,5:0,Messi hattrick a podobne Takze je mozne,ze tym svojim,ze nas to sere viac ako 5:0 zakryvas to,ze to sere neskutocne vas a mozno aj konkretne teba

Reagovat
Infi

Nevím jak ostatní, ale mě to třeba vůbec nesere, taková hra se dala před Arsenalem čekat.

Reagovat
madridcan

no ved samozrejme Ale sklamalo to tych co cakali Messiho hattricky a podobne.A este vo svojom prispevku spominam slovko ,,mozno" Ze mozno to sere niektorych fandov barcelony,ktori si myslia,ze barcelona bude vzdy slapat na plne obratky ako pendolino

Reagovat
Infi

Tak třeba já jeho hattrick neočekával, spíše jsem doufal že by tam něco padnout mohlo. Škoda, nevyšlo teďka, výjde příště, priorita je postup dál, takže včerejšek pěkně odbyli. A já vím, žes psal "mozno".

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan si momentálně absolutně nezaslouží hrát za áčko. Tohle není jen o formě, tohle je i o snaze, kterou já na něm nevidím. Opravdu bych tam místo něj radši viděl Jeffréna nebo Nolita.

K Maxwellovi: vyloženě si přeju jeho odchod už tohle léto. Na jeho výkony jsem se poslední zápasy zaměřil a je až tristní, co on předvádí.

Jinak výhra super, dneska nešlo o nic jinýho, než získat tři body. Máme tedy splněno

Visca el Barca!

P.S.: v úterý bych rád viděl Pepa i Carlese

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan by mal byť preradený do Béčka (ak je to možné) , možno by sa znova chytil a skúsil by som buď Nolita alebo Soriana

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči už asi premýšlali nad Arsenalom, inak si to vysvetliť neviem, hlavné sú ale tri body.

Inak dnes ma Arsenal utvrdil v tom, že pokiaľ majú šancu sa v niečom pohnúť dopredu, tak to zakaždým pokašlú, Utorok čakám podobný priebeh ako pre rokom a Messiho predstavenie

Reagovat
Infi

Ten Arsenal je fakt vtipný, bylo to úplně jasné, že opět podanou ruku od Manchesteru odmítnou. Jejich hráči prostě nezvládají tlak, takže očekávám, že se na Nou Campu sesypou úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, toto isté očakávam aj ja, ale dúfam že Pep hráčom vyčistí žalúdky po dnešnom výkone a Arsenal roztrháme

Reagovat
Infi

Tak jasně, dnes to bylo o ničem, ale dalo se to čekat díky nadcházejícímu důležitému zápasu s Arsenalem. V úterý podle mě vyběhne na hřiště úplně jiný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď neskutočne sa teším na ten zápas

Reagovat
Infi

Mi povídej

Reagovat
delfin

ja Messiho představení rozhodně nečekám, jelikož poslední 2 měsíce ho vůbec nepoznávám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemôžme od neho čakať každý zápas kanonádu, robí pre mužstvo vela a udržať si takú ohromnú výkonnosť po celú sezónu je veľmi ťažké

Reagovat
Footballer

Reagovat
Infi

Reagovat
delfin

Mě nevadí že nedává goly, já jen vidím že poslední 2 měsíce hraje o polovinu hůř než ve svý top formě. Ale jak jsi napsal je težký održet si výkonost, zvlášť když takovou porci zápasů jakou hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

verím že po zápase budeš s jeho výkonom spokojný a jeho góly budú nominované na oscarov

Reagovat
delfin

byl bych rád, ale nemyslím si to

Reagovat
Infi

Hraje svůj standard, jen mu to tam nepadá. Navíc top formu si neudržíš celous sezónu.

Reagovat
alcantara

Vidim, ze triafanie sa do keitu nie je momentalne na programe dna, ved nakoniec by to asi nebolo po tom, co predviedol na mallorce a dnesnom vitaznom gole uplne koser a pravdepodobne by sa nasla aj nejaka oponentura, co niektori ludia iba tazko chapu. Musi sa teda najst novy terc-bojan Stale este dieta, ktore sa dokazalo presadzovat v kazdej doteraz odohranej sezone a predsa si to tu snad s vynimkou pemieroveho rocnika nekompromisne zlizavalo, spomenme napriklad lonsky rok. Chapem, ze na zaklade tych 900 golov v mladeznickych kategoriach si nesie so sebou tazke bremeno a preto mu musia jeho ciastkove neuspechy niektori tvrdo pripominat, ale uvedomte si, ze nie kazdy sa presdazuje medzi dospelych rovnako suverenne a bezproblemovo, v Barcelone zvlast. Do becka ist hrat nemoze, ma profi zmluvu, hostovanie je cesta a lá hleb, henrique a spol. A tky maly dodatok, pozrite sa, ako bol na to mv jeho veku napr. villa a aka je dnes z neho hviezda.

Reagovat
Infi

Všichni věříme že se Bojan zvedne a bude z něj zase střelec, ale jak to vidíš ty? Jak říkáš, do béčka nemůže, hostováním by dopadl jako Hleb a spol. a když je na hřišti je marný. Říkalo se, že je to tím, že nastupuje na málo minut, ale když dostane šanci od začátku, tak jí promrhá. Taky se říká, že to prolomí gólem, ale víc než půlka sezóny pryč a on se netrefil. Podle mě jde až moc po tom gólu a to ho svazuje. Takže nevím nevím, být na jeho místě, tak asi pořádně zamakám na tréninku, má ještě hodně nedostatků.

Reagovat
alcantara

urcite chcem jeho zotrvanie v A-time, dennodenny trening s hracmi nasho kalibru a v nasom systeme mu ublizit nemoze. Minut sa da nazbierat v poharoch aj ligovych zapasoch dostatok, treba mu poskytnut doveru. Victor dozrieval dlho, andres tiez, treba poskytnut dostatok trpezlivosti aj bojanovi, stale je este prilis mlady.

Reagovat
Infi

Otázka je taky to, jestli se spokojí se sezením na lavičce a hraním prakticky jen v pohárech.

Reagovat
alcantara

iniesta naskakoval do finale LM z lavicky pred 4mi rokmi, ak sa chces presadit v barcelone, musis tomu podriadit vsetko a byt trpezlivy.

Reagovat
Infi

To neříkej mně. Tohle se týká Bojana, jestli uvažuje stejně jako ty

Reagovat
blaugrana

Hájiť ho za každú cenu a za každých okolností tiež nie je Boh vie čo. Ty si tu ako nejaký dobrý samaritán, ktorý za každú cenu zastáva kritizovaného hráča, no čo, nebudem ti to brať.

Reagovat
alcantara

kritika nie je zla vec, ale bojan potrebuje skor podporu, pomoc, neverim, ze je flakac, to by sa urcite aj pep staval k nemu inym sposobom. A S keitom chod vies kam, toho mozu kritizovat snad iba rozmaznani fandovia, velmi cenny hrac.

Reagovat
blaugrana

Hej, ale neustálym híčkaním sa taktiež nikam nedostane.Čo ty na to?

Reagovat
alcantara

hickali sme andresa, hickali sme victora

Reagovat
blaugrana

A neviem, čo más zasa s Keitom. Spomínam ho tú snáď? Do zápasu s Mallorcou hral veľké prd a včera to okrem gólu tiež veľká sláva nebola...

Reagovat
alcantara

cakal som podobnu reakciu, ale ako chces, podme sa hrat na nechapavych. Keita hral solidne aj predtym, svoju robotu si v strede odrobil. Je sice pravda, ze nema medialnu pomoc a lá thiago, a preto nie je taky popularny, ale aspon sa mozme tesit, ze pep je trener znaly realii.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec.. Keitu máme všichni rádi, ale když hraje špatně, tak hraje špatně... Když zkazí lehkou přihrávku, tak to neznamená, že to budeme přehlížet jako ty.. Prostě hrál špatně, a to dost.

Reagovat
alcantara

ostatni lahku prihravku nikdy nepokazili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne celej zápas pravidelně. A kdyby, tak budou stejně kritizovaní jako Keita.

Reagovat
alcantara

messi mal zapas, v ktorom stratil 11 lopt a vobec tu nebol kritizovany, so what?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nebyl kritizovaný? Messi je kritizovaný i teď, když dává jen jednu branku za dvě utkání..btw 11 zkažených přihrávek je dost málo..

Reagovat
alcantara

Ked porovnam jeho kritiku s keitom, tak je to "nebe a dudy", navyse v tom konkretnom zapase(tusim v la coruni) sme na dany udaj upozornovali mozno dvaja, to je vsetko. Keita si poctivu robotu smerom dozadu odrobil v kazdom zapase, ze obcas pokazi prihravku, to sa stane aj ostatnym, nic vynimocne. Ak nevymysli golovu prihravku alebo neda gol, neznamena, ze hraje zle.

Reagovat
alcantara

dodam, vobec nechcem, aby to vyznelo tak, ze mame messiho viac kritizovat, boze chran, je to nase zlato a nas najdolezitejsi clanok, kvoli ktoremu sme tam, kde sme. Pouzijem lepsi priklad, piqueho, ktory si s formou netyka a napriek tomu tu dany fakt takmer nikto nespomenie, zatial co keita je tunak vareny-peceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué se tu poslední dobou taky hodně kritizuje.. Jenže on i když formu nemá, tak si svoje odehraje, zatímco Keita ne.. To prostě byl nejslabší článek sestavy

Reagovat
alcantara

keita si svoje tiez odohraje, lenze ty to nevidis/nechces vidiet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže po jeho ztrátách balonu soupeři začali útočit.. To samé třeba i proti Arsenalu, kdy po jeho příchodu na hřiště Arsenal otočil stav. Prostě hrál špatně, neměl formu a Barcu to dost často stálo body..

Reagovat
alcantara

takze tu je problem, treba stratu bodov na niekoho konkretneho zvalit, ajked s tym nema nic spolocne, chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá nic společného? Ach jo, kdyby to aspoň proti Arsenalu bylo poprvý.. Prostě jeho ztráty balonů po jednoduchých přihrávkách umožňují soupeři brejk.. Ale tak klidně si hrajte na to, že hraje perfektně. Mně to může být šumák..

Reagovat
alcantara

teoreticky kazda strata kazdeho hraca moze viest k brejku, ale nerozumiem, preco sa tie straty musia zvlast pri keitovi vyzdvihovat. Alebo mi snad chces tvrdit, ze vsetky straty v tejto sezone sposobil jeden hrac, keita?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny ne, ale rozhodně většinu ano.. Dál už se s tebou nemám co bavit, jestli ti přijde hráč, který pokazí polovinu jednoduchých přihrávek, dostatečně dobrý a ve formě, tak si ho klidně obdivuj.. Já to dělat nebudu, obdivuju jeho hru loni a předloni.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arsenal je opravdu jediný argument. Ale pořád si nějak nevybavuju, že by to otočili kvůli Keitovi. A ty další ztráty by mě opravdu zajímaly, nějak si nevzpomínám na zápas, do kterého by Keita naskočil v průběhu a Barca ztratila body. Hlavní problém však vidím v tom, že jeho výkony jsou porovnávány s Xavim a Iniestou a takhle se to brát nedá. Když by se měl s někým porovnávat, tak s Thiagem, příp. možná Afellayem, kteří se derou na jeho místo. A tam má zkrátka stále ještě dost navrch...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan je megatalent.

Reagovat
smazaný uživatel

To my víme. Jde o to, ře se mu letos nedaří. Snad ten trend za rok obrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn.

Reagovat
Xavi

Vidím to podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já na kritice Bojana nevidím nic špatnýho. Když zahraje dobře, bude pochválen. Když zahraje špatně, bude kritizován.

Hostovačka je v Barceloně konečná, takže ta v mých očích padá. Takže buď prodej nebo důvěra, že se z toho probere. Můj názor je jasnej. Prodej by byla děsná hloupost. On na to má.

Reagovat
Infi

Jasně že prodej nepřipadá v úvahu. Zbavili by jsme se možná jednoho z nejlepších hráčů budoucnosti. Tady jde hlavně o to, aby s ním Pep a vedení měli trpělivost a on se konečně z té své potence vzpamatoval. Né že mu to tam nepadá, ale on ani nehraje nijak zvlášť dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal teda posledni dobou nic moc , jeste ze maj tak obrovskej naskok ze LM jim uz neunikne .

Reagovat
-Kopy-

Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon nic moc, ale určitě to nebylo na 1:0. Těch šancí bylo dost.

Nicméně jsou 3 body započítány a o to jde. Spokojenost.

Hala Madrid

Reagovat
homeles8

100.pro Calcio

Reagovat
blaugrana

No, veru, potrebuje tú stovku, po tom včerajšom "šlágri".

Reagovat
homeles8

Reagovat
-Kopy-

Když Real dneska vyhraje, tak má před Vale 13 bodů náskok... Poté ztratí s Atléticem, s Athleticem, s Barcou, se Sevillou a Villarrealem + vzájemný zápas vyhraný

Za to my máme o hodně lehčí los, no bude to ještě zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, když o tom tak uvažuju. Ty jsi se vybodnul na naší sázku, že jo?

Hala Madrid

Reagovat
-Kopy-

Jsme se nedohodli na nickách přece a nějak to vyšumnělo v tom dobrym fotbalu...klidně bych si ho dal, ale když už si napsal, že na to kašlem tak nic...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prdíme na to

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kily

já bych teda spíš udělal anketu, jestli Realu body snadněji odevzdáme my, Sevilla nebo Atlético, které by pravděpodobně vyhrálo

Reagovat
-Kopy-

Jestli podáme výkon jako s Barcelonou, tak vyhrajeme.

Reagovat
Kily

tak je pravda, že aspoň jednu vyloženou šanci si snad vytvoříme

Reagovat
-Kopy-

Tak je pravda, že jsme s Barcelou hráli nejvyrovnanější duely v lize...nikdo jiný toho schopný není.

Reagovat
blaugrana

To je tak krásne, keď sa Barca používa ako merítko.

Reagovat
Infi

Reagovat
Kily

to se těžko hodnotí, když spousta těch kvalitnějších s ní podruhé a navíc doma ještě nehrála a takovému Athleticu uškodilo v prvním poločase vyloučení, které podle mě nebylo až tak nutné

Reagovat
Kenneth

Radši se soustřed na to aby vás nepředběhl Villareal

Reagovat
-Kopy-

Strach ? Nepřejde.

Reagovat
Kenneth

Proč strach? Spíš tady vymýšlíš magoroteorie navíc když máte ponorky v zádech.

Reagovat
-Kopy-

jaký magotorie ? podívej se na náš los a na váš los, proboha.

Reagovat
Kenneth

Poté ztratí s Atléticem, s Athleticem, s Barcou, se Sevillou a Villarrealem + vzájemný zápas vyhraný

Tohle jsou magoroteorie.

Reagovat
-Kopy-

Když myslíš.

Reagovat
Kenneth

Zajímal by mě aspon 1 argument proč bysme tam měli ztratit.

Reagovat
-Kopy-

Ježiš marjá, to je snad jasný, že ztratíte body tak třikrát...snad nejsi tak naivní a nemyslíš, že vyhrajete s Ateticem, s Athleticem, se Sevillou, s Villarrealem a Valencii, kort, když všechny zápasy hrajete venku.

Reagovat
Kenneth

s Atleticem vyhrajeme,se Sevillou taky,s Barcelonou doma taky. S Bilbaem si netroufám tipovat a ve Valencii asi remízka.

Reagovat
madridcan

okrem Atletica mame rozdielne nazory na lahkost supera

Reagovat
Kenneth

Jak bys to viděl ty?

Reagovat
-Kopy-

s Barcelonou vyhrajete ? asi jako na podzim, dostanete trojku a budete rádi.

Reagovat
Kenneth

Naštěstí nejsem tak připosranej jako netopýři . Doma to bude o něčem jiném a Mourinho doma neprohrává s nikým.!

Reagovat
-Kopy-

Kde si přišel na to, že jsme připosraný ?

Reagovat
Infi

To si tak věříte na Barcelonu? To že Mourinho neprohrál 9-10 let doma neznamená, že Barcelona musí zákonitě ztratit. Všechno jednou končí.

Reagovat
Kenneth

Nemůžu věřit ve výhru bez toho aby se mi tu culés vysmáli?

Reagovat
Infi

Vysmívám se?

Reagovat
madridcan

by bola krasna hlupost mysliet si,ze neprehrame z barcelonou preto,lebo Jose je doma pán.To by bolo ako ist lovit upira len s cesnakom

Reagovat
Infi

Já nevím, já se docela divím sebevědomí některých madridistů. V listopadu jsem taky všude četl že s Barcelonou nemůžou prohrát a bylo bůro. Správně bych měl být teďka vysmátý já a tvrdit jak Real v pohodě zničíme i na San Bernabeú, ale tohle neříkám, takové sebevědomí se mi vymstilo s Arsenalem. Uvidíme jak to dopadne, ale po takovém výprasku tvrdit s takovou jistotou že Barcelonu porazíte je naivní.

Reagovat
madridcan

ale zase na druhej strane vy tiez mate reci,ze ako rozbijete kazdeho a vsetko je otazka skore,pricom velmi velakrat sa ani nahodou nedalo cakat,ze to tak bude.Vid priklad vcera,lebo vas caka Arsik sa nedalo cakat,ze vyhrate vysoko,ale tu sa aj tak riesili Messiho hattricky,skore 5:0.Potom Gijon ste mali po repre a vtedy vy neviete hrat prave najlepsie,ale aj tak tu sa pisali skore 1:5 a podobne.Vo Valencii ste tusim tiez mali vysoko vyhrat a to neratam Arsenal kde asi najviac nechapem ten optimizmus.Ja neriesim Clasico ani nahodou.Za prve je to daleko,za druhe neviem ako kto do toho vstupi-v akej forme,kto nebude k dispozicii a podobne.Ja jedine co som mal fakt,ze svalnate reci,tak to je teraz proti Lyonu.Kazdy rok som bol pri osemfinale zdrzanlivy,lenze tentorok som mal reci,ze prejdeme v pohode.Tak uvidime...

Reagovat
Infi

Já bych neřekl silné řeči, vždyť to jsou většinou tipy na skóre. Ale jsou takoví co tvrdí, že každý zápas je vyhraný a i s Realem čtu, jak to zase bude 5:0 pro Barcu. Například s Valencií musel každý normální Culés vědět, že to nebude VŮBEC lehký zápas už jen proto, že jsme nastoupili venku a Valencie má své kvality. Já třeba nepočítal víc než s bodem. Na Arsenalem jsem měl silné řeči, ale byl to druhý zápas po repre pauze a měl jsem takové špatné tušení.. Které nakonec bylo oprávněné. Na druhý zápas si třeba opět věřím, přecejenom sebevědomí Arsenalu musí být po prohře ve finále a včerejší remízou hodně nízké, navíc se jim rozpadá kádr, ale rozhodně si nevěřím natolik, abych prohlašoval jak máme jistý postup. Můžeme hrát 1:1 a bude po srandě. Ale nevím, z mého pohledu mi fanoušci Realu příjdou o něco sebevědomější.

Reagovat
Kenneth

Tak s Arsenalem doma si podle mě můžete věřit. Oni už při příjezdu na stadion se poserou, navíc jím chybí pomalu půlka základní sestavy, navíc čekám kolotoč.. Tipuju tak 4:0. Ale jak už psal nahoře madridcan, nechápu tipy vašich fanoušků jako že v pohodě zvládnete Valencii.

Reagovat
Infi

Tak tipy jakože v pohodě zvládneme Valencii to nechápu ani já S Arsenalem si teoreticky můžeme věřit, ale nikdy nevíš, fotbal je nevyzpytatelný. Bylo by naivní tvrdit že už jsme ve čtvrtfinále.

Reagovat
Kenneth

Kdybych měl věřit v prohru už dopředu tak ten zápas ani nemusím zapínat..

Reagovat
Infi

"Věřím ve výhru" a "Vyhrajeme" je docela rozdíl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no Ponorky nespoznávam, ak sa nevrátia k bývalej forme, budú radi za štvrtý flek a Valencia si tretie miesto postráži, prípadne zaútočí na druhé

Reagovat
madridcan

S Athleticom,Atleticom,Villarealom a s vami v pohode vyhrame a kludne sa s tebou aj stavim

Reagovat
-Kopy-

Ten byl dobrej

Reagovat
Infi

Vsaďte se

Reagovat
madridcan

no pod Kopco Stav sa!

Reagovat
-Kopy-

ok, nějaký podmínky/návrhy sázky ?

Reagovat
madridcan

pristupim na tvoje

Reagovat
-Kopy-

Z těch šesti utkání - Atletico, Athletic, Barca, Vale, Sevilla, Villarreal získáte maximálně deset bodů...

Reagovat
madridcan

ja som si to chcel ztazit a tebe zlahcit a stavit sa,ze v Athleticu,Atleticu,Vale a Villareale vyhrame Ale fajn ked chces tak mozme sa stavit na tu temu,ktoru si zadelil ty.Takze ja vravim,ze ZISKAME jednoznacne VIAC BODOV AKO 10

Reagovat
-Kopy-

Tak do té sázky, kterou si napsal, bych ani nešel, ta sázka musí bejt reálná pro oba...to co si napsal ty je směšné a byl bys bez šance...

Takže ok jsme dohodlí na tom co jsem napsal...14 dní změna nicku ?

Reagovat
madridcan

vies co dobre!Co takto spravit dve stavky???

Prva stavka-ja tvrdim,ze vyssie spomenute 4 zapasy vyhrame!Len jedna remiza alebo prehra-prehravam stavku a menim si nick na mesiac,aby si videl,ze ako si verim!!!Vyhrame tie zapasy-menis si ho na mesiac ty.Kedze mas Cristiana rad a tuto vec mam spolocnu,tak zmena nicku sa bude tykat klubu(aspon u mna)a das si Real Madrid do srdiecok Neviem jak sa dava srdce,ale proste tu bude vyzerat tak,ze srdce REAL MADRID srdce

Druha stavka-z tych 6 zapasov ziskame VIAC AKO 10 BODOV-cize 11 a viac vyhravam ja,10 a menej vyhravas ty.Tato zmena nicku bude na 14 dni a budes mat ten isty nick,ktory spominam hore

Reagovat
-Kopy-

ok, souhlasim s obouma...nick za mě pro obě sázky je AMUNT VALENCIA! pro tebe...

takže se může stát, že budeš mít tento nick měsíc a půl

Reagovat
smazaný uživatel

První sázku prohraješ poměrně pravděpodobně. Tam máš šanci tak 10 %. Druhou už máš šance o dost větší. Já bych to viděl na takovýc 80 %.

Reagovat
Infi

alt + 3 je ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínej, že 20.4. můžeme mít na 90% jisté 2. místo a zbytek zápasů odehrajeme na půl plynu, což už se v minulosti několikrát stalo.

Reagovat
madridcan

viem a pamatam si to.Ja sa spolieham nato,ze 20.4 este bude o co hrat!!!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zaprvé, navíc do toho Liga mistrů, na kterou se někde ty síly pošetřit musí...

Reagovat
vocasisko

já myslím, že získají minimálně 15 bodů z těch 6ti zápasů

Reagovat
Infi

Nezapomínej že Real má venkovní bilanci docela špatnou.

Reagovat
Kenneth

Ale s týmy kteří doma betonují a když jim to vyjde tak dokáží remizovat i s Barcou. Týmy jako Villareal nebudou stát s 9 lidmi ve vápně a modlit se za remízu.

Reagovat
Infi

To sice ne, ale Villareal má své kvality a domácí fanoušci je určitě poženou kupředu. Navíc všichni víme, že Real doma a Real venku jsou 2 rozdílné týmy.

Reagovat
Infi

Včera při hodnocení zápasu tady hodně padalo, že to byl špatný výkon, myšlenkama byli už někde jinde a tak. S tím se nedá nesouhlasit, ale pokud vím, tak tady nikdo nevyzdvihl výkon Toniho Douglase, který to tam chytal jako bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

šancí bylo dost. Převaha celej zápas. Hodně to hodnocení ovlivňuje ten fakt, že prostě padnul jen jeden gól a taky to, že Zara měla dvě dost dobrý šance.

Reagovat
Infi

Vicky podržel, ale přes ty 2 gólovky zahrála Zaragoza antifotbal, a když už jsme měli nějakou šanci, tak to vychytal Toni. Navíc taková generálka na Arsenal.. Cenné 3 body.

Reagovat
blaugrana

Je pochopiteľné, že pri štýle aký Barca hrá, sa súper dostane do dvoch či troch vyložených šancí za zápas, je to dané pozíciou stoperov, ktorý sú často pri dobývaní za poliacou čiarou.

Reagovat
smazaný uživatel

to si vůbec nemyslím. Soupeře prostě nemůže nechat jít do takových šancí, do kterých je pustil včera Pique. Při první se nechal obehrát. Při druhé mu zase soupeř utekl ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

U něj je nejvíce vidět rozdíl mezi tím, když hraje naplno a když si přijde zápas "užít". Rychlejší nikdy nebude, ale pokud hraje soustředěný, tak většinou nemá problém. Často však hraje ležérně a s tou jeho rychlostí to pak takto dopadá. V tomto spoléhám na Puyola, že ho dokáže zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

OT :

Puyol vraj nebude k dispozicii na zapas s arsenalom ... aaa KU*VA

Reagovat
madridcan

preco OT?Sme v spanielskej sekcii

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hodně chybět, ale zase Masch ukázal že má na to hrát v Barce DM, včera jednoznačně muž zápasu, takže Masch DM a Busquets na stopera s Abidalem, nalevo Adriano...

Valdés - Alvés, Sergio, Abidal, Adriano - Xavi, Masch, Iniesta - Pedro, Messi, Villa a není co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

masch vcera vynikajuci ale myslim ze pepek postavi na LB klasicky maxwella , aj ked adriano hral s mallorcou tiez dost dobre

Reagovat
alcantara

proti vcerajsej zaragoze, to by som zvladol mozno aj ja arsenal bude ina kategoria, co uz, ked nemame na vyber

Reagovat
Infi

Zajímavé že hájíš Keitu ale to, že Masch byl včera nejlepší na place neoceníš. Takového Keitu Masch strčí do kapsy.

Reagovat
alcantara

to bola lahka nadsazka, pravdou ale je, ze masch je vhodny na tieto povinne jazdy, kde super prakticky neexistuje, na top zapasy musi nastupovat sergio.

Reagovat
Infi

Myslím že Masch by zvládl i top zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže fotbal není jen o napsání pár hráčů vedle sebe. Hráli jsme vůbec už někdy s touhle obrnou? Jde o automatismy, ofsajdsystém a podobný věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda. Myslel jsem, že to stihne. Ale neva. Ať se doléčí. Budeme ho potřebovat v dalších zápasech sezony.

Tím pádem je jasné, že budou hrát stopery dva nestopeře - Abidal a Sergio. Líbejme Pepkovi ruce za ten jeho experiment se Sergiem na stoperu, který mu vyšel. Pokud by musel hrát Milito, tak by to mohla být katastrofa. Tuhle sezonu se z něj stal druhý Čigro. Kdykoliv ho vidím, tak se mi zvedne krevní tlak

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si dej bacha, při tvém věku už to není žádná sranda ten tlak...

Reagovat
Infi

M+M - Milito + Maxwell - dvojka k nezaplacení

Reagovat
madridcan

200 PRE REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ztráta Realu je pojištěna, mám jejího hráče ve fantasy lize a to je záruka neúspěchu jeho týmu

Reagovat
alcantara

nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Co nikdy?

Reagovat
alcantara

" mám jejího hráče ve fantasy lize"

this one

Reagovat
smazaný uživatel

No ono totiž platí toto: když ddám hráče nějakého týmu do fanty, tak ten tým ztratí body. Je to ozkoušené. Dal jsem Messiho, ztratili jsme, dal jsem hráče z Villarrealu - ztratili, z Valencie - ztratili...takhle to šlo kolo, co kolo,...tak jsem předminulé kolo (co bylo o víkendu) vyzkoušel tuto taktiku na Realu, hodil tam Carvalha a ... ztratili! Tak dneska tam je pro jistotu hráč Realu zase

Reagovat
alcantara

no dobre teda, takTi to s tazkym srdcom schvalujem

Reagovat
smazaný uživatel

tak chyba im kaka , khedira , lass a myslim ze aj xabi , ronaldo je tiez zraneny ... mohli by zas pustit perie

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi nechybí, pokud se nepletu...

Reagovat
Kenneth

Real Madrid dneska slaví 109 let. Tak snad to oslavíme výhrou.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli byste to oslavit podobnou výhrou, jako 100. výročí

Reagovat
alcantara

espanyol, malaga

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle, tak se ti ta ostuda na SB přecejen nevyplatila. Holt jsou to ty Boží mlejny a ty tě semlely i s celou Málagou.

Ukázalo se, že jak jde v boji o udržení do tuhého, tak prostě Osasuna zahrát umí. Ti v tomhle umí chodit.

Herkoule se pomale ale jistě sunou tam, kde mají být - k sestupu.

Naopak Levante vycenilo zuby a s jejich sestupem to vypadá bledě.

Hrozně potěšil Sporting. Důležitý 3 body.

Ale to hlavní, proč to píšu:

Že se bude boj o záchranu týkat i takovýho klubu, jako je Depor, to jsem nečekal. Ale popravdě - fotbal se má hrát pro lidi a ti se chodí koukat na góly. No a těch dává Depor moc moc málo. Nejmíň v lize . Zítra musí Depor dát za 3 body, jinak by se do toho záchranářskýho bahna mohli ponořit nepříjemně hluboko . Hlavní průser Deporu tkví v tom, že hrají o záchranu první rok a pro hráče je to jistě nepříjemná změna. Když vidím ty kluby okolo nich, tak mám o ně vcelku strach. A popravdě - Primera bez Deporu ...

Reagovat
smazaný uživatel

A dodám, že teď je to rozjetý tak, že Herkoule zaslouženě dolů, Almería udělala krok k záchraně, ale já bych odepsal radši je, než Depor, Málagu nebo Zaru. Racing a Levante se nadechli k nebývalým výkonům a zdrhají od sestupových míst jak blechy z přejetýho psa ...

Holt se už smiřuju, že mi spadnou dva týmy, které jsem na sestupu nechtěl. Nejspíš Málaga a Zara

Reagovat
Infi

Kdyby spadl Hercul, Almería a šejkové tak mi to vůbec nevadí.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

který šejkové?

Reagovat
Infi

Malaga?

Reagovat
smazaný uživatel

šejkové maj i Racing

Reagovat
Infi

Tak to nevím, ale odsuzuju týmy, kde si příjde nějaký zazobaný šejk, dotáhne posily za těžké prachy a chce být hned vysoko. Viz Man shity. Malaze přeju sestup jako nikomu jinému.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak tohle právě není příklad Málagy. Sice přivedli poměrně dost hráčů, ale za peníze, za který má někdo jiný jednoho hráče. A pokud by chtěli být hned na vrcholu, tak se ten tým ubírá úplně jiným směrem. Např. by nedostávali tolik šancí odchovanci atd. Tímhle je Málaga právě sympatická, že, i když mají bohatýho majitele, jdou stále střední cestou.

Reagovat
Infi

No nevím, možná mám mylné info, takže se na ně zaměřím.

Reagovat
smazaný uživatel

za Hercules.

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu ti názor, ale co se ti na nich tak líbí? Natáhli tam Trezu a další zajímvavé hráče. Povedl se jim začátek a teď už jen klesají. Do toho ekonomické problémy ... To radši v lize uvidím Málagu, která by za rok mohla být štikou ligy a bojovat v první půlce tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi dresy, stadion, město. Mám rád Trezu a kamarádky, co za Hercules čutají. Sestup bych přál raději jiným (Levante, Almería, Osasuna, Gijón a hlavně, i když asi dost nereálně Getafe).

Reagovat
smazaný uživatel

ok, pádné důvody

Reagovat
mickey mouse

Osasuna výhra venku pěkně

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOL BILBAOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BILBAOOOOOOOOOOOOOOOO IRAOLAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
$dolar$

Dobre Bilbao, 3 body se hodi

Skoda, ze nenechal hru o 10 vterin dele, JaviMar by dal nadhernyho fika

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic výborně, škoda že to Javi už nestihl, ale důležité tři body.

Reagovat
Kenneth

Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Granero, Xabi Alonso - Özil, Benzema, Di María - Adebayor

Samozřejmě proč by nasazoval Canalese když udělá z Benzemy záložníka. Pěkně Mourinho, jen tak dál.

Reagovat
$dolar$

Sestavu jsi samozrejme napsal spatne, Benzema hraje z kridla a Ozil klasicky uprostred

Reagovat
Kenneth

Já tu sestavu zkopíroval ze stránky Realu Madrid.

Reagovat
$dolar$

Tak kdyz neco kopirujes, tak u toho premyslej...

Reagovat
Kenneth

Proč mám jako přemýšlet? Přemýšlet by měl ten kdo to psal na offic. stránku Realu Madrid.

Reagovat
$dolar$

Kdyz na ofic. strankach Realu napisou Jsem idiot, tak to zkopirujes a posles sem?

Reagovat
Infi

Dolare, ty jsi takový retard až to možné není

Reagovat
$dolar$

To je mozny, ale i presto mi prijde vic retardovany, kdyz nekdo netusi, jaky posty hrajou hraci v jeho oblibenym tymu

Reagovat
Kenneth

Ne.. Spíš ty seš takovej Mourinhofil že i kdyby postavil do útoku Casillase tak bys to obhajoval.

Reagovat
FuckT

alebo to,ze kritizuje trenera,ktory ma IQ vyssie o 40 bodov ;) a zakazuje mu robit rozhodnutia,v ktore veri + zabudol,ze Mou vyhral ligu v troch krajinach,s 2 teamami vyhral LM a veela poharov XD

Reagovat
Kenneth

Pokud se mi nelíbí rozhodnutí trenéra tak si tu budu kritizovat co chci. Žiju ve svobodné zemi kde můžu šířit svůj názor. A je mi u prdele co kde Mourinho vyhrál.

Reagovat
Infi

Ani ne, když někde vidíš napsanou sestavu tak to prostě zkopíruješ a změny postů si kdyžtak domyslíš a né že si to zpřehážeš jak se ti to zlíbí. Nehledě na to, že srovnáváš situace s kopírováním "sestavy" a "jsem idiot".

Reagovat
$dolar$

Kdyz nekdo napise Casillase do utoku a ty to zkopirujes, plus zacnes nadavat trenerovi, ze postavil golmana do utoku, tak jsi proste retard a nebo ten kluk absolutne nesledujes a nemas paru o tech hracich...

Reagovat
$dolar$

*klub

Reagovat
Infi

V té sestavě je snad Casillas v útoku? A není ti docela divné srovnávat hození Casillase na útok a prohození pravého křídla s takovým na půl podhrotem a napůl vysunutým záložníkem?

Reagovat
$dolar$

Co je na tom divnyho, uz jsi snad nekdy videl hrat Benzemu uprostred zalohy?

Reagovat
Infi

Tvrdíš že v té sestavě co napsal Kenneth představuje Benzema středního záložníka. Tím pádem Ozil s Di mariou představujou krajní záložníky?

Reagovat
$dolar$

V te jeho sestave ano, ve skutecnosti hraje Real v utocne fazi 4-3-3 a ti hraci se ruzne prolinaji, do obrany se zase stahuje vic hracu

Reagovat
Infi

1) není to jeho sestava, kopíroval to ze stránek realu, psal to

2) psal jsi, že benzema bude s ozilem prohozený, což znamená, že by měl být benz na pravé záloze.. sám si do toho pěkně zamotaný

Reagovat
$dolar$

Psal jsem, ze pri 4-2-3-1 jsou prohozeny, proste ty 2 krajni hraci, nejsou zaloznici, ale kridla, to snad vis, ne?

Reagovat
Infi

Jasně že jo, ale při rozestavení 4-2-3-1 se dá brát ten střední jako takový podhrot, na kterém klidně Benz může nastoupit.

Reagovat
$dolar$

No nerekl bych, plus jsem tam v zivote Benze nevidel

Reagovat
Infi

Reagovat
$dolar$

A jen tak mimochodem, Benzema hraval z kridla casto i v Lyonu, hlavne kdyz tam zacinal a docela mu to sedi, tak se uklidni

Reagovat
Kenneth

Je mi ukradený co kde hrál. Sere mě Mourinhova připosranost hrát na 2 hrotové útočníky,radši ho někde utopí v záloze.

Reagovat
FuckT

na takyto miss musis mat fakt vela talentu ! XD

Reagovat
$dolar$

Slabsi hnata a padal, ale mel prihrat

Reagovat
madridcan

skor na taku sebeckost.Ade bol uplne volny

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase na druhou stranu ho nemusel vidět. A zadruhé - Marcelo dal v poslední době už dva kusy, takže si na to zakončení věřil. Zrovna tohle bych mu nevyčítal.

Reagovat
FuckT

Ozil - najlepsi nakup Realu od cias Zidana !! a mozno este lepsi,kedze bol lacnejsi o par milionov XD

Reagovat
FuckT

Ozil dal golov viac ako Marcelo,sebavedmia ma velmi vela,ale videl si tu prihravku ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej Ramos - dá loket. A Typickej sudí - nevidí to.

Reagovat
madridcan

Typicky Jiri-ale ano!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi viděl každej.

Reagovat
FuckT

ty si mi tu fakt chybal :) najobjektivnejsi pozorovatel dorazil,bude zabava,knowledge and intelligence will be spread like violence !

Reagovat
$dolar$

Typickej jiri-fcb - neobjektivni.

Reagovat
Infi

Vy 3 jste se fakt hledali.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosenberg tam teď Pepého slušně povodil

Reagovat
Al Capone

škoda toho břevna, to by byl gol kola

Reagovat
Al Capone

klasický Di María, dobré uvolnění, ale střla doprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Karim to by byla nádherná.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ADEEEEEE

Reagovat
$dolar$

ADEBAYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR, jeste nekdo mi tu bude tvrdit, ze Real nehraje utocne

Reagovat
Kenneth

Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze ade nedal tyc

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil to udělal parádně, ten kluk toho ještě hodně dokáže.

Reagovat
Kenneth

Je neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Od dob Zidana první hráč, kterej mi ho začal svojí hrou připomínat.

Reagovat
FuckT

this ...Ozil je pre mna fakt hrac,ktory moje myslienky vzdy zanesie k Zidanovi :)

Reagovat
Godwinson

Reagovat
F.Torres

a eště k tomu sympaták

Reagovat
FuckT

Ozil - najlepsi nakup Realu od cias Zidana !! a mozno este lepsi,kedze bol lacnejsi o par milionov XD

Reagovat
Al Capone

tak to byla fantazie

Reagovat
madridcan

Vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vykouřeno

Reagovat
smazaný uživatel

x2

Reagovat
F.Torres

ou, tak to bylo jak ze snu

Reagovat
smazaný uživatel

Kariiiiiiiiiiiimeeeeeeeeeeee ono to půjdeeeeee

Reagovat
$dolar$

Benzemaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kenneth

Benzeemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
madridcan

BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Kenneth

Ozil 2. asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá na další snadnou práci. Ozil si tam s nimi dělá, co se mu zachce, super hráč

Reagovat
vocasisko

ach jo, toho Ozila si ani Real nezaslouží

Reagovat
panca

na real a barcu se fakt neda koukat

Reagovat
vocasisko

dneska se ta hra realu líbí dokonce i mě a to je co říct, ona absence "přešlapující balón" Ronalda té hře snad pomáhá

Reagovat
panca

je ted nemyslel styl hry, ale to ze po 10 minutach je vetsinou jasno a je to zbytek zapasu nuda. Samozrejme pro nezaujateho divaka

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil druhá příhrávka, jinak dneska Karim druhý zápas za sebou hraje velmi dobře, snad mu to zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ta černá nekompromisní mašina a kam mi dala Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Jak můžete Ozila srovnávat se Zidanem... Achjo.

Reagovat
Kenneth

Jak můžete srovnávat Messiho s Maradonou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Ty srovnáváš Ozila s Messim?

Reagovat
Kenneth

Já tu nesrovnávám nikoho s nikým.

Reagovat
Infi

Ozil/Zidane x Messi/Maradona = Ozil/Messi x Zidane/Maradona

Reagovat
Kenneth

Nikoho takovýho sem tu nesrovnával. Tak si nasad brejle.

Reagovat
Infi

Nedupej do mě. Já napsal jak můžete srovnávat Ozila se Zidanem a tys argumentoval že jak můžeme srovnávat Messiho s Maradonou. Tím jsi automaticky hodil Messiho do pozice Ozila, zkus na to přijít, jak to myslím

Reagovat
Kenneth

Myslel sem že porovnávat Ozila se Zidanem je absurdní jako když můžete porovnávat Messiho s Maradonou.

Reagovat
Infi

Není to absurdní jak u případu Ozil/Zidane. Messi svojí hrou připomíná Maradonu a už nějakou dobu dokazuje své kvality, ale znal někdo z vás Ozila než přešel do Realu?

Reagovat
Kenneth

Ano já ho znal. Odchovanec Schalke. Nejvíc asistencí z celé ligy v Brémách. Tahoun týmu. Fantastickej výkon na MS 2010.

Reagovat
Infi

Už v Schalke určitě připomínal Zidana

Reagovat
Kenneth

Trapnej protiargument. Bud nechceš pochopit že tu někomu připomíná Zidana (není to Zidane, a nemá kvality jak Zidane) a nebo závidíš Realu že koupil mladého vynikajícího fotbalistu prakticky za almužnu.

Reagovat
Infi

Ani jedno ani druhé. Jen mi příjde bláhové po povedené půl sezóně porovnávat Ozila se Zidanem (porovnávat nemyslím, že je ozil na stejné úrovni jako on).

Reagovat
smazaný uživatel

ono to vyjde nastejno, me messi nepripomina maradonu ani v barce ani v repre, kazdej ma vlastni pohled

Reagovat
$dolar$

Kde kupujes matros?

Reagovat
Infi

U tebe.

Reagovat
$dolar$

Kurna, asi hodne silna varka, to jsem mel prodat za vetsi penize

Reagovat
Infi

Zatím to vypadá, že oproti tomu co si dáváš ty, je to moje slabší kousek

Reagovat
Kenneth

Reagovat
$dolar$

Jak myslis, priste dam to nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece ti nedá svoje zboží...

Reagovat
Infi

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

opitý si?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Bože nikdo ho se Zidanem celkově nesrovnává, jen se řiká že od dob Zidane je to nejlepší nákup Realu, né že jsou stejně dobří. Achjo.

Reagovat
FuckT

presne,proste ma podobny styl a ten mi ptipomina jedneho z naj hracov historie ...a tiez verim,ze Ozil moze prist az tak daleko,ako Zidane , vzhladom na jeho vek

Reagovat
Infi

Asi čtu mezi řádky

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalit Zidana zdaleka nedosahuje, ale má podobný styl hry, fotbalové myšlení a pohyb na hřišti s balónem a to já strašně rád vidím, kvality Zidana nechci snižovat, však pro mě to byl nejlepší hráč a s Ronaldem nejlepší dvojice, kterou jsem viděl hrát.

Reagovat
Kokesh

Nedosahuje, ale proč by nemohl dosáhnout. Všechno má před sebou a je mu předpokládaná velká budoucnost. V 22 letech hrál Zizu ještě za Bordeaux a o Realu mohl jenom snít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkus i mezi závorkami

<I>

Reagovat
FuckT

tieto offside verdikty v SP division su fakt funny XD ti rozhodcovia su kkti

Reagovat
$dolar$

Kde je marty?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chceš mu říct, že Mourinhovi došlo, že fotbal se dá hrát i venku?

Reagovat
$dolar$

Ne, chci, aby videl, ze Real hraje hezkej fotbal

Reagovat
F.Torres

Jinak doufám, že kolem 60minuty bude hrát jak Morata, tak Canales

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to ZATÍM fakt paráda, vychází snad každá přihrávka.

Reagovat
Kenneth

Ono to bude vážně asi tím Ronaldem?

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio, to nemáš zapotřebí

Reagovat
Al Capone

tak to nic nebylo, diver

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Mesut dneska prosadí, jemu bych to přál. + bych rád dneska viděl na hřišťi Moratu v druhé půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Adeho...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, ale radši bych nechal hrát Karima, takže souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajeeej Karim to je škoda.

Reagovat
Kenneth

Dneska nepoznánám celej tým. Je to vůbec Real? To je fantazie. Že bysme hráli na hřištích soupeře tak mizerně jenom proto že celej tým čekal na to co vymyslí Ronaldo?

Reagovat
Al Capone

zas tak skběle bych to neviděl, ano hraje opravdu dobře, ale přece je to jenom Racing

Reagovat
$dolar$

A nebo proto, ze se ten tym porad jenom sehraval?

Reagovat
FuckT

to je mozne,ale mozno aj preto,ze Benzema doteraz hral hovno,a teraz ma prvykrat extremne dlhu dobrych vykonov,uz 2 zapas ! :)

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

tym bude sehranej pristi rok na jare, pokud vydrzi trener

Reagovat
Kokesh

A nebo nikdy, pokud přijdou v létě zase další megaposily...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tentokrát se nic velkého dít nebude, leda že by odešel Ricky nebo Karim a já věřim že ne. Takhle se kádr doplní max 1-2 hráči, Peréz prohlásil pro Cadena Ser, že chce stáhnout Pareja a z Espanyolu přivést Callejona.

Reagovat
Kokesh

Ale stát se to zase může. Nikdo si to nepřeje, ale může odejít Kaká, místo Adebayora přijít další hráč, koupit se Fabre či Aguero a vše se bude opakovat. Parejo už je asi jasný, u Callejóna se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale snad nebude duvod

Reagovat
smazaný uživatel

Už som chcel Benzemu pochváliť a on zazdí zas takú šancu

Reagovat
Kokesh

Pořád je v zakončení nejistý,ale buďme teď rádi aspoň za to.

Reagovat
FuckT

super foul XDXDXD

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhé půli Morata, Canales a Leon/Alex do hry, snad to bude pokračovat v podobném gardu, čekal jsem že Santander přestane stíhat později a aspoň poločas to vydrží, jinak hráči dneska moc hezký fotbalový večer zatím.

Reagovat
Kokesh

Velká paráda! Od Mourinha geniální tah, který se mu vyplácí. Všechno to jde od zálohy, kdy s Granerem a Alonsem za zády si celý tým daleko více věří a naše hra podle toho taky vypadá, konečně se na to dá dívat. K Ozilovi prostě nemám slov, on je neskutečný. První gól ala Barca - to je pokoukáníčko, bravo! Hrát bez Crise je někdy jen pro dobro celýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm teho ozila je tam skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil v přátelském pohovru z bejvalym kámošem, tak a teď zpátky do práce. !

Reagovat
smazaný uživatel

Munitis se jen vzteká...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě hraje jo? To byl vždy muj první střídající hráč v Total Socceru 2000 :))

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně veterán, ještě ho pamatuju, jak si jako jedinej vodil Thurama...

Reagovat
Kenneth

No sem zvědavej co s tím Adem, zatím hraje pěkně po dobu co je v Realu a nechová se jak magor. Ale je zase blbost ho odkupovat za takový prachy jako 3. hráče když máme ještě Moratu navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem ho neměl vůbec rád, ale u nás mi přijde jako sympaťák, žádná znechucená gesta, dobrá hra. Ale určitě jsem pro to, aby po sezóně odešel. Karim a Pipita stačí a Morata bude taky potřebovat prostor.

Reagovat
Kenneth

Ale aby jsme ho neposlali pryč a nezranil se zase Pipita nebo Benz.

Reagovat
Al Capone

Benzema musí táhnout

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Karim zůstat. Já v něj věřim, i když jsem ho zatracoval, tak v duchu jsem věřil, že půjde nahorů a věřim dál, tohohle hráče by byla škoda se zbavit, má to celé před sebou.

Reagovat
Al Capone

pokud bude dávat pravidelnš goly, tak ať zlstane, ale já mu neveřím, bych se ani nedivil kdyby příští kolo zase tragedil

Reagovat
FuckT

mne sa paci jak tento anglicky komentator stale keca a pti opakovanych zaberoch tych offsajdovych verdiktov je ticho az kym neprejdu XD

Reagovat
Kenneth

Saaaaaaaan Ikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Al Capone

tak ta byla jasná

Reagovat
Kokesh

Zbytečná pičovina od Marcela a hned je to v prdeli...jasná pentla. Ještě, že to kopl jak Emanuel.

Reagovat
smazaný uživatel

Di María tomu taky se svým "důrazem" moc nepomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ikeeeeeeeeeeeer!

Reagovat
Al Capone

Ikerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
vocasisko

ale ták, takhle ležérně kopnou penaltu proti Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kopnul to jak Hapal kdysi proti Barceloně To jsem viděl i naživo a tolik mužských přirození najednou jsem od té doby neslyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem tam byl. A fandil jsem Barce .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

Mourinho už dává Marcelovi za uši..

Reagovat
Kokesh

Ramos si dělá prdel ne? To je jak když v Arsenalu kope přímáky Bendtner.

Reagovat
Al Capone

tak jednou už přímák proměnil a to proti Realu

Reagovat
Kokesh

Tohle není nic pro něj. Jemu svědčí to okopávání ostatních, tolik stupidních faulů co od něj vidím v každým zápase...

Reagovat
Kenneth

Možná proto překoná Hierra v počtu karet za sotva polovinu zápasů.

Reagovat
Al Capone

však máme málo zraněných hráčů

Reagovat
Kenneth

Kurva zvolnili a je to tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechali jsme se uspat, takže rychle udělat přítrž a přidat třetí.

Reagovat
Al Capone

co to doprdele je

Reagovat
FuckT

tak Carvalho pekne zaspal

Reagovat
Kokesh

To spíš celý tým 25 minut.

Reagovat
Infi

Pojďme Racing! Škoda té penalty, nevadí, jedeme!

Reagovat
Infi

Jej..

Reagovat
Murtago

Kennedy proč? K čertu já sestupuju

Reagovat
smazaný uživatel

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIM

Reagovat
Kenneth

Benzemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kokesh

Udička. Karim zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaya doblete de Benzemaaaa, me cago en la ley!

Reagovat
Al Capone

Di María to je fakt borec

Reagovat
FuckT

Benzema zacina zistovat,co je to nekompromisne zakoncovanie :)

Reagovat
Kenneth

¨Kurnik proč jsme zvolnili? Takhle hrát pořád tak je to 5:0.. Zbytečně jsme zvolnili.

Reagovat
madridcan

vsak uz vystriedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Moratu!

Reagovat
Kokesh

Tak na dvě minuty, možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Gracias Karime.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak první Karimovi góly z venku .

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor je znovu na trávníku, ne pardon tak to je Canales ..jsou si podobní jako vejce vejci

Reagovat
madridcan

penclicka

Reagovat
smazaný uživatel

Ade jí sportovně nedal.

Reagovat
Kenneth

Dpč to jsem přesně věděl!

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayore, neopič se po Pinillosovi

Reagovat
Al Capone

Di María

Reagovat
smazaný uživatel

Mesuuuuuuuuut, to je škoda.

Reagovat
Al Capone

je dobře, že jí nedal, culés by se ještě vymlouvali, že by to ovlivnilo zápas

Reagovat
Kenneth

Dneska sou zase zelezlý. Realu se daří tak nemají kde psát ty svoje žvásty.

Reagovat
smazaný uživatel

To máme slavit, že Real vyhrál?

Reagovat
Kokesh

Bez ztresu, může dát druhý gol v zápase a kopne to jak vendelín. Takhle laxně kopnutý penalty mě vždy naserou. Kopnuto bez razance, bez počkání na pohyb...na vystřídání!

Reagovat
Kenneth

Ne asi.!

Reagovat
Al Capone

aspoň kdyby byla umístěná nebo doprsotřed, ale toto je snad nejhorší varianta když trefí bránu

Reagovat
Kily

v Arsenalu pár gólů z penalt dal, ale moc často na ně nechodí, vypadalo to, že si dneska věří nejvíc, nebo si třeba takový Xabi nevěří po MS?

Reagovat
Kenneth

A co třeba Ozil kterej si ten gol zasloužil?

Reagovat
Kily

protože když jsem se díval na sestavu, co byla na hřišti, tak mě jako první na pecku napadl Alonso, tak proto

Reagovat
Kenneth

Když si ho představím na penaltě a tu jeho bombu tak s emi zvedá kufr.

Reagovat
RMCF

mě taky

Reagovat
Kokesh

Nevím, kdo byl na penalty určen před zápasem, ale Xabi to má vzít na sebe. Navíc nechápu, proč to jde kopat zrovna on, když tam je pár měsíců...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si řekl sám...

Reagovat
Kokesh

Vypadá to tak. Ale pokud byl někdo jiný určen před zápasem, měla být aspoň debata kdo to půjde kopat...a já sem jen viděl Adeho jak si bere míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná řekl něco jako, kdo ho má většího, tak ať na to jde, to bych pak chápal, proč si to postavil zrovna on....

Reagovat
smazaný uživatel

Gracias Mesute

Reagovat
Kenneth

Danke Mesut!!!

Reagovat
FuckT

co spravil Ozil ??

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všechno...

Reagovat
FuckT

aha som myslel,ze tam hore to bola ironia,thie xichty su matuce XD

Reagovat
smazaný uživatel

Laserem svítit na Ikera, fakt úroveň

Reagovat
Al Capone

zase nějaký "inteligentní" fanoušek s laserem

Reagovat
$dolar$

zas nejakejfanousek Barcelony sviti laserem..

Reagovat
Infi

Jo no, taky nějaký fanoušek Barcelony šel pobodat Mourinha. A taky zranil Ronalda. Pane bože to jsou svině, viď..

Reagovat
FuckT

tak kym nehadzu prasacie hlavy,je to ok ;)

Reagovat
$dolar$

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze tam hraje Ronaldo inak celkom sympaticky klub. Mesut vynikajuci

Reagovat
$dolar$

Kdo je 2. a 3. nejlepsim strelcem Realu a kolik maji golu?

Reagovat
Kenneth

Benzema 11, Pipita 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema má 16

Reagovat
Kokesh

Celkově dokonce 17.

Reagovat
Kenneth

By mě zajímalo kde jste vzali tyhle čísla. S dnešníma 2 golama jich má 13. Teda aspon podle eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ 3 goly v pohári Levante

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeden mi nejak unikol s kým??

Reagovat
smazaný uživatel

v lize 9, v LM 5 a tři proti Levante

Reagovat
smazaný uživatel

v lize 7, v LM 5, v CdR 4

Reagovat
DreamTeam

V Cdr 5

Reagovat
smazaný uživatel

jj on dal aj Murcii gol

Reagovat
smazaný uživatel

s dneškem v lize 7 ne? teď jsem koukal do tabulky PD střelců na EF a měl tam 7, leda že by to tam připsali bezprostředně po utkání

Reagovat
smazaný uživatel

jj prepsali to hned

Reagovat
Kily

teď už jo, hned po zápase to nebylo, protože debutovali dva hráči, kteří nejsou v adminu a bylo třeba je vytvořit

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem před pěti minutama a přísahal bych, že jsem viděl Karim Benzema a 7.

Reagovat
DreamTeam

uz jen 4 goly na Villu

Reagovat
$dolar$

A v PD?

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema v PD 7, Pipita detto

Reagovat
FuckT

lepsia otazka je kolko ma Ozil asistencii :) daju sa este vlastne spocitat ?

Reagovat
DreamTeam

v lize ted 11

Reagovat
Al Capone

pěkná zápas, ale který jsme si zkomplikovali zbytečnou laxností, nejlepší hráč jednoznačně Ozil, Di María až na tu "penaltu" hrál taky dobře, Granero by měl více hrávat a Benzemovi za ty goly (ale stejně by měl po sezoně táhnout do pr.dele)

Reagovat
$dolar$

Souhlas se vsim

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema ven NE!

Reagovat
$dolar$

Povedli se mu 2 zapase v rade, to absolutne nic neznamena

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys udělal ty? Prodal Karima a nechal si Adeho, to mi přijde jako blbost. Karim je mladej, má všechny předpoklady stát se absolutním top útočníkem, nezatracoval bych po roce a půl nad ním hůl, já věřím že vloženou důvěru splatí a bude dál pokračovat v těhle výkonech, má na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema prostě jede

Reagovat
Kokesh

Celkově spokojenost. Zahrát druhou půli líp, nemusel se Mou takhle rozčilovat. Mesut je parádní, inteligentní kluk, co má dokonalý herní myšlení. Takhle se prezentují vylcí hráčí a on se k nim jednou přidá. Ví, kdy má hru zrychlit a kdy naopak zpomalit a vyzařuje z něho něco neobyčejného, připadá mi jak kdyby měl kolem sebe auru. Na svůj věk si velmi věří, zbytečně neztrácí míč a hledá vždy co nejlépe postaveného spoluhráče. V jeho podání je fotbal na takové úrovni jako procházka růžovým sadem...perfekto Mesut.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím, je opravdu parádní, ale proti silnějším kolem 70. minuty fyzicky odpadá, což je snad jediná jeho opravdová slabina.

Reagovat
Kokesh

Občas jo, na začátku sezóny to ale bylo horší. Jeho styl je fyzicky náročný, takový Di Mária je v kondici na tom trochu jinde. Oproti Kaká si ale musí plnit i svoje defenzivní úkoly a proto odpadá...příští rok to třeba bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč zrovna u Racingu jsme v kategorii "nenávist", když zase jako vždy čtvrtina stadionu fandila nám . Hezký dárek, vše nejlepší všem madridistům k narozeninám, naší krásce je již 109 let .

Reagovat
smazaný uživatel

Hala

Reagovat
Kokesh

Příští rok v 110 výročí chci vidět treble.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Trable bych vám přál

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se povede jen málo komu

Reagovat
Kokesh

Mou by mohl vyprávět.

Reagovat
Infi

Pep taky

Reagovat
smazaný uživatel

?

Když Inter slavil 102 narozky ne ?

Barça když vyhrála trebl tak slavila 110. A nebyl to jenTrebl ale všech 6 trofejí, navíc o té poslední rozhodl Messi" srdcem" ve 110. minutě utkání....

Reagovat
Kokesh

Ajo až takhle do detailu jsi to myslel. Mně by ten trebl nevadil i teď na 109 výročí. Njn Barca jede.

Reagovat
Infi

"Njn Barca jede."

Reagovat
Infi

Škoda škoda škoda, ale ty těžší zápasy Real teprve čekají

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi mame teraz tiez celkom pekny trojzapas ale zase pred clasicom mame nas oblubeny tohtosezony tym - almeriu

Reagovat
Infi

Uuu, to máš pravdu, ty ponorky mě docela straší. Pokud získáme 9 bodů z těch 3 zápasů tak budu na výsost spokojený. A pravda, almería bude dobrý soupeř na takový oddech před zajímavým el clásicem. Navíc doma, los nám hraje do karet. Real má totiž před el clásicem atlético s Bilbaem venku a hned po el clásicu venku Valencii. Tam bych to viděl nadějně na nějakou ztrátu

Reagovat
JIMMY-PO

OT: možno to tu už je ale..zomrel Ján Popluhár ..nech odpočíva v pokoji

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Ozila a Javiho Martíneze a vůbec pro celý Real Madrid Hala Madrid

Reagovat
Infi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle nickem

Reagovat
smazaný uživatel

a já čekal, že sis všiml, že jsem to já...! spoluhráči

Reagovat
smazaný uživatel

Se tu snažim z tý sázky vytěžit trochu srandy a ty to takhle zadrbeš

Reagovat
smazaný uživatel

Sázet se o nick na simulanta loňského roku, no nevím nevím...

Reagovat
Infi

Vždyť nemá nick Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší. Pravdou je, že Busquetsovo oko je již navždy zapsáno zlatým písmem do dějin simulací a trapností v historii světového fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tak má Sergio do Di Maríi nebo Krystány daleko

Reagovat
smazaný uživatel

To je klidně možné, ale když si mám vzpomenout na jednu takovou situaci, je o míle vepředu Busquets, přičemž mi i samotná vzpomínka opět vyvolává cukání koutku. Prostě tento moment je mnohem snáze zapamatovatelnější než jeden ze stovek Ronaldových teatrálních pádů

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

No možná jo, ikdyž to co předvedl proti AC nemělo do Busquetse daleko, navíc Sergia aspon do toho obličeje trefili narozdil od Cristiana

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. To se tam Krystýna válela jak štětka a přitom se jeho obličeje nikdo ani nedotkl

Reagovat
Infi

Jojo, hlavně že si vzpomenuj první na Busquetse, Ronaldo ten se vůůůbec nedíval na reakci rozhodčího, ani bych se nedivil kdyby ho odnesli na nosítkách http://www.youtube.com/watch?v=YKoIgJdGTx0&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

tak šlo o to, že to Sergiovo se stalo v důležitém zápase a, co si budeme povídat, atmosféra se má tak, že se hledají klacky, kterým se dá do Barcelony kopnout, takže se to hodně nafouklo.

Takovýhle kukuč udělal pár dní před tímhle mačem Barca - Inter v ligovém zápase se Zaragozou Higuaín, když ho soupeř trefil loktem do hrudi a on se skácel k zemi a držel si ksicht. Soupeř byl vyloučen a Real ten mač dotáhnul do vítěznýho konce, ale to je už zapomenuto. To se tady nevytahuje.

Reagovat
Infi

Je to v tom, že na Barcu není pomalu co vytáhnout, takže jak se přihodí nějaká událost a'la Sergio, tak je to podaná ruka pro x lidí. A bude omílaná stále a stále dokola, dokud se nepřihodí něco nového.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám potřebu na Barcu nic vytahovat, ten tým mám docela rád. Nedělej ublíženého

Reagovat
Infi

Taky nemluvím jen o tobě, nedělej ze sebe střed vesmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi bystrý, přesně si vystihl jak se snažím všechnu pozornost přitáhnout na sebe. Doufám že po prvním neúspěchu Barcelony zmizíš tak rychle, jako si přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Doufej doufej, nic víc ti nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, je mi úplně jedno že to byl Busquets, na Ronaldův výstup proti AC si samozřejmě vzpomínám taky. Tady jde prostě o to, že ten půlvteřinový nezapomenutelný kukuč se pro mě stal symbolem podobných momentů a že to někdo má jinak, je úplně pochopitelné. V tomto případě fakt nerozlušuju jestli je ten hráč z Barcelony, Realu nebo Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

ale, Korme, není to namířeno na tebe. Podívej se někdy pod zápas Barci v LM. Hnůj, nadávky. A podotýkám od lidí, co nemají s Primerou nic společnýho. Tam nejde o rivalitu, u které by se nějaký to ostrý slovíčko dalo pochopit. Zrovna zápas Barci proti Interu toho budiž největším důkazem. To bylo neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak samozřejmě chápu, že zrovna Sergiova situace se ti vybaví nejvíc. Mě osobně taky. Jen mě to prostě přišlo od člověka, co má v týmu Di Maríu a Krystýnu, divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím člověkěm v druhé větě myslíš koho?

Reagovat
smazaný uživatel

místní Don Kojot, co to vlákno tou provokací tak postrčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že hit je z toho obrovskej, stačí zadat do googlu obrázky "Busquets gif" .

Reagovat
Infi

Na ronaldovo držení se za nos po bouchnutí do hrudi si zase vzpomenu hned já

Reagovat
smazaný uživatel

kdo si?

Reagovat
Infi

500. pro titul Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz sa jasne ukazalo, ze RM nepotrebuje CR nato aby dali vic ako jeden gol..hlavne 1. gol strelili po vynikajucej kombinacii na jeden dotyk, pastva pre oci:-) nielen podla mna su teamom buducnosti, hraci ako Ozil, Di Maria, Benzema, Marcelo maju obrovsky potencial byt v buducnosti najlepsimi hracmi sveta v ramci pozicie na akej hraju.. I naprie peknemu vitazstvu slovensky futbal zaziva velku prehru..odisiel slovensky futbalista storocia pan Popluhar Vdaka za vsetko a cest jeho pamiatke !

.

Reagovat
alcantara

akurat to citam

R.I.P. orol z tehelneho pola...

Reagovat
smazaný uživatel

Popluhára moc velká škoda Ale díky filmu je nesmrtelný

Reagovat
smazaný uživatel

akemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky vynálezu filmu

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, Depor. Hned to v tý tabulce vypadá líp

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Když se dívám na pořadí na prvních a posledních třech místech, tak celkem lituju, že nemá liga jenom 27 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by teda zápasy barcelony chyběli

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád se snaží zatáhnout mě do diskuse a pořád se mu to nedaří, asi to musí být pro něj tvrdé, když používá stále nečistější metody...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele