27. kolo
06.03.2011 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - CA Osasuna 0:1

Málaga gólem v poslední minutě zápasu podlehla nejtěsnějším rozdílem Osasuně a propadla se zpět na poslední místo ligové tabulky. Rozhodující branku vstřelil v devadesáté druhé minutě stper Sergio a poslal svůj tým na čtrnácté místo. Domácí byli po celý průběh utkání mírně lepším týmem, ovšem nedali ani gól a v závěru za nízkou efektivitu zaplatili.

Do první větší příležitosti se probojoval domácí Quincy Owusu-Abeyie, jeho technická střela však skončila mimo tři tyče. Hned v zápětí se snažil odpovědět Nekounam, ale zamířil nad. Mnoho gólových příležitostí k vidění nebylo, většina nadějných akcí končila zkaženou finální přihrávkou, které velmi často brzdily z počátku pohledné kombinace obou celků.

Největší šanci prvního dějství měl v jeho samotném závěru znovu Owusu-Abeyie, tentokrát se však zaskvěl hostující brankář Ricardo. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Úvod do druhé půle obstaral nejaktivnější muž na hřišti Abeyie, tentokráté jeho střelu tečoval obránce Lolo těsně nad břevno. Největší příležitost zápasu měl pět minut před konceml Fernando Soriano, jeho hlavička však skončil pouze na tyči domácí branky. Co se však nepodařilo Sorianovi, napravil o pět minut později Sergio Fernandez, jenž si naběhl na Masoudův centr od rohového praporku a nechytatelnou hlavičkou do šibenice rozhodl o tříbodovém zisku pro Osasunu.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele