23. kolo
13.02.2011 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Villarreal CF 1:0

Zápas bohatý na střely, kterým chyběla přesnost, a chudý na góly, tak by se dalo charakterizovat střetnutí mezi La Coruňou a Villarrealem. Hosté si nedokázali napravit reputaci po porážce v minulém kole a po výsledku 1:0 si odvezli z hřiště Deportiva druhou porážku v řadě.

Do první příležitosti se v 11. minutě první půle dostal domácí hráč Juan Rodríguez, jeho dělovka se však mezi tři tyče nevešla. V další šanci ve 23. minutě se ocitl opět domácí hráč, tentokrát Antonio Tomás, jeho projektil ale mířil vysoko nad hostující branku. O minutu později se do zakončení opět vřítil Juan Rodríguez, hlavičce bohužel scházela přesnost.

Hosté se do prvního vážnějšího ohrožení branky domácích dostali až v 26. minutě, hlavička Nilmara ovšem gólový efekt neměla. V 31. minutě bylo opět horko hostujícímu brankáři Lopezovi, ten ale Adriánovu dělovku polapil. Villarreal se k další větší příležitosti propracoval až ve 41. minutě, Gonzalovo zakončení hlavou ale domácího gólmana Aranzubiu nepřekvapilo. Do konce prvé půle se již nic nestalo a oba týmy šly do kabin za nerozhodnutého stavu 0:0.

Hned v úvodu druhého poločasu ohrozil svatyni hostů Riki, střela ovšem gólové parametry neměla. V 60. minutě už se ale hráči domácí La Coruni dočkali. Míče se chopil Alberto Lopo, přesně mířenou ranou trefil cíl a dostal svoje mužstvo do jednobrankového vedení.

O pár minut později mohl vedení navýšit Riki, jeho levačka ale vyšla naprázdno. Ani další příležitosti domácího celku gólové parametry nenesly, hosté toho ale využít nedokázali, do konce zápasu si možnosti na vyrovnání nevytvořili a museli po druhé v krátké době zkousnout hořkost porážky.

Výsledek klání je nečekaný, ale nutno uznat, že zasloužený. Villarreal jako favorit zápasu nedokázal tuto úlohu naplnit a za zápas si moc brankových příležitostí nevytvořil. La Coruňa cítila šanci, vypracovala si několik gólových akcí a nakonec se mohla překvapivě, ale spravedlivě radovat z tříbodového zisku.

Autor: Martin Bečan / soccernet.com, livesport.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele