Primera División - souhrn 22. kola

30.01.2016, 17:52, aktualizováno 01.02.2016, 22:23
Komentáře a souhrny
Real Madrid rozstřílel Espanyol. Las Palmas porazilo Celtu Vigo a vyhouplo se ze sestupového pásma. Sevilla si poradila s Levante a posunula se na průběžnou pátou příčku. Atlético Madrid neudrželo vedení na Nou Campu a na momentálně vedoucí Barcelonu, která má stále utkání k dobru, ztrácí tři body. Villarreal si poradil s Granadou, pokračuje naopak trápení Valencie...

Deportivo La Coruña - Rayo Vallecano 2:2

01.02.2016 20:30

Góly: 19. Lucas, 46. Fayçal Fajr - 8. Miku, 23. Jozabed Sánchez

Rayo Vallecano mělo nakročeno k důležité výhře v boji o záchranu, ale nakonec se z hřiště Deportiva La Coruňa poroučí pouze s jediným bodem za remízu 2:2. Hosté sice ve večerní pondělní dohrávce dvaadvacátého kola dvakrát vedli, ale Deportivo zvládlo pokaždé srovnat a díky trefám Lucase s Fajrem tak vybojovalo svou třetí dělbu bodů v řadě.

Rayo poskočilo na osmnáctou příčku, přičemž jeho ztráta na první nesestupové místo, které okupuje Sporting Gijón, činí jeden bod. Depor zůstává devátý a své čekání na ligovou výhru protáhl již na šest kol. To hosté měli důvod k sebevědomí, neboť v minulém kole porazili Celtu Vigo a uťali svou vlastní šňůru devíti zápasů bez vítězství. Hned v osmé minutě tento fakt potvrdil Miku, jenž zvládl zblízka usměrnit Quiniho centr do sítě a Rayo okamžitě vedlo.

Domácí zareagovali ranou Luise Alberta, jehož pokus si musel brankář Juan Carlos pohlídat. V devatenácté minutě už ale Albertova aktivita ovoce přinesla, neboť jeho pas k nehlídanému Lucasovi měl za následek vyrovnání a již čtrnáctý ligový gól útočníka Deportiva.

S Vallecanem ovšem inkasovaný gól ani trošku nezamával a hned po čtyřech minutách si opět strhnul vedení na svou stranu. Brankář Manu, pro nějž šlo o první ligový start v letošní sezoně při absenci obvyklé jedničky Germana Luxe, totiž hrozivou chybou pustil míč Mikuovi, který připravil Jozabedovi přesnadnou pozici k zakončení do odkryté brány.

Dramatická přestřelka pokračovala v první půli i nadále a domácí Fajr deset minut před odchodem do kabin měl vyrovnání na kopačce, avšak zbrkle minul. Okamžitě po změně stran však Depor ještě přidal na obrátkách a povedlo se mu hned po minutě soupeře zaskočit. Juan Carlos sice zvládl vyrazit ránu Caniho, ale na následnou překrásnou ránu Fajra již byl krátký. Domácí byli v tu chvíli na koni a nescházelo mnoho, aby zvládli vývoj utkání poprvé otočit ve svůj prospěch. Luis Alberto ovšem smolně napálil pouze brankovou konstrukci, a tak se nakonec oba celky rozešly s remízou 2:2.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Espanyol Barcelona 6:0

31.01.2016 20:30

Góly: 7. Karim Benzema, 12. Cristiano Ronaldo (pen.), 16. James Rodríguez, 45. Cristiano Ronaldo, 82. Cristiano Ronaldo, 86. Óscar Duarte (vl.)

Real Madrid pod vedením Zinedina Zidana sice ve svém jediném venkovním zápase pouze remizoval, ovšem na stadionu Santiaga Bérnabeua zatím jen a jen válí. Naposledy se o tom na vlastní kůži přesvědčil barcelonský Espanyol, který se z Madridu poroučí s krutou prohrou 6:0.

Hlavní zásluhu má na tomto tenisovém "kanáru" Cristiano Ronaldo, autor hattricku. K portugalské superstar se přidali ještě Karim Benzema s Jamesem Rodríguezem a poslední šestý gól si vstřelil do vlastní sítě Rubén Duarte. Real tak stáhl náskok druhého Atlétika Madrid na rozdíl jediného bodu, ovšem vedoucí Barcelona mu stále uniká a je na čele se čtyřbodovým náskokem včetně dalšího utkání k dobru.

Skóre otevřel hned po sedmi minutách Karim Benzema, jenž tak potvrdil svou výtečnou formu z posledních týdnů, když přetavil milimetrově přesný pas Rodrígueze v jednoduché zakončení zblízka. Pak si vzal slovo Ronaldo a hned pět minut nato zdvojnásobil vedení domácích z pokutového kopu, který zařídil sám, když se nechal faulovat Enzem Rocem. Když pak v sedmnácté minutě zvyšoval již na 3:0 James Rodríguez, jehož rána se z pohledu hostí nešťastně odrazila od bránícího Diopa a zamířila do protipohybu brankáře Arlauskise, nebylo již o vítězi zápasu sebemenších pochyb.

Naprostý debakl Espanyolu mohl ještě do poločasu dokonat Benzema, ale tentokrát dvě slibné šance zahodil. Svůj druhý gól večera si tak připsal až Ronaldo, jenž v samostatném úniku vypálil z hranice šestnáctky a znovu překonal bezmocného Arlauskise. Po změně stran již mohl favorit ve své krasojízdě poněkud povolit a diváci si na další branku museli počkat až do dvaaosmdesáté minuty. Ještě předtím neměli daleko ke gólu Isco s Benzemou, zatímco na opačné straně zahodil nejlepší šanci hostí Abraham, jenž si vylámal zuby na brankáři Navasovi.

Osm minut před koncem pak Cristiano Ronaldo dokonal svůj hattrick a zároveň jubilejní třicátý zásah sezony, když skóroval přesnou hlavičkou po centru Jesého. Tečkou veskrze nepovedeného večera obrany Espanyolu pak byl vlastenec Duarteho, který si v šestaosmdesáté minutě srazil smolně další Jesého centr do vlastní sítě.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Celta Vigo 2:1

31.01.2016 18:15

Góly: 33. Jonathan Viera (pen.), 90. Willian José - 5. Theo Bongonda

Nováček z Las Palmas dokázal navzdory nepříznivému průběhu hry zaskočit favorizovanou Celtu Vigo a bere všechny body za vítězství v poměru 2:1. Utkání bylo plné dramatických i kontroverzních momentů, přičemž Celta dohrávala o desíti, inkasovala ze sporného pokutového kopu a vítězný gól padl takřka v posledních vteřinách zápasu.

Las Palmas si tak připsalo svou první ligovou výhru v roce 2016 a vymanilo se alespoň načas ze sestupových vod. Celta naopak po čtvrté prohře z posledních pěti kol padá na sedmé místo a vidina pohárové Evropy se jí začíná vzdalovat.

Hostující kouč Eduardo Berizzo učinil oproti velkému pohárovému úspěchu (Celta postoupila do semifinále přes Atlético Madrid po dramatické výhře 3:2) čtyři hráčské změny a právě jedna z nových tváří se postarala o úvodní gól utkání. Theo Bongonda si naběhl na kolmici Carlese Planase a napálil míč za někdejšího brankáře Celty Javiho Varase. Hosté v tu chvíli byli na koni, jenže svou převahu nedokázali zužitkovat a naopak málem inkasovali, když Willian José napálil svou ranou zpoza šestnáctky břevno.

Přesto posléze domácí vyrovnat dokázali, byť kontroverzním způsobem. Gustavo Cabral byl totiž penalizován za hru rukou, přestože mohl jen stěží zabránit tomu, aby jej centr Ángela Montora netrefil. K nařízené penaltě se postavil Jonathan Viera a chladnokrevně zakončil na opačnou stranu, než kam se vrhnul brankář Álvarez.

Gólman Celty pak střelci vyrovnávací branky překazil radost po změně stran, když konečky prstů vyrazil jeho prudkou ránu. Domácí ale začínali mít navrch, což ještě umocnilo vyloučení Fabiana Orellany z dvaasedmdesáté minuty poté, co uviděl druhou žlutou kartu za simulování ve snaze vymodlit si penaltu.

Definitivní tečku za mizerným večerem hostí v samém závěru dodal Willian José, jenž v poslední šanci zápasu zužitkoval kolmici Roqueho Mesy a zakončením špičkou kopačky překonal Álvareze podruhé. Las Palmas tak zvítězilo 2:1 a poskočilo na šestnácté místo, s jednobodovým náskokem na první sestupující tým za sebou.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sporting Gijón 0:1

31.01.2016 16:00

Góly: 50. Tonny Sanabria (pen.)

Černá série neopustila Valencii ani ve dvaadvacátém kole. Netopýři podlehli na domácí půdě Sportingu Gijón a prodloužili svou šňůru bez jediného ligového vítězství na celých jedenáct zápasů. O jedinou branku utkání se postaral v padesáté minutě Antonio Sanabria, jenž úspěšně proměnil pokutový kop.

Valencii nebyla nic platná ani ohromující převaha a řada vypracovaných šancí. Nejblíže měl k vyrovnání Álvaro Negredo, jenže napálil pouze brankovou konstrukci. Domácí tak zůstávají na dvanácté příčce, přičemž na předsezónní cíl v podobě čtvrtého místa již ztrácejí propastných devatenáct bodů. Sporting se posunul na vzdálenost dvou bodů od sestupového pásma, přičemž od svého nedělního soka jej již dělí pouze další čtyři.

Sporting se v minulém kole po dlouhé době rozstřílel a drtivou výhrou 5:1 nad Realem Sociedad utnul vlastní sérii pěti porážek za sebou. To Valencie navzdory ligové mizérii zvládá vítězit alespoň v ligovém poháru, kde díky výhře 1:0 na půdě Las Palmas postoupila již do semifinále. V první půli byli domácí jasně lepším týmem, jenže na ukazateli skóre se tato převaha neprojevila ani v nejmenším. Nejprve hned v úvodu hlavičkoval vysoko Piatti, pak si na téhož hráče počíhal brankář Cuéllar a ani Sofiane Feghouli, jenž se vrací do hry po dvouměsíční absenci, nedokázal ve slibné šanci zamířit mezi tři tyče.

Vůbec největší příležitost úvodní pětačtyřicetiminutovky ale připadla Álvaru Negredovi. Zkušený útočník a kapitán při absenci Paca Alcácera se ocitl osamocen již uvnitř pokutového území, ale přesto během přípravy ke střele neudržel stabilitu a Cuéllara tak chabým pokusem nepřekonal. Sporting sice za celou první půli nepředvedl směrem dopředu zhola nic, ale pět minut po změně stran si všechno vynahradil. Jony Rodríguez chytře upadl po kontaktu s Danilem Barbosou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Pablo Sanabria poslal brankáře Ryana na opačnou stranu a svým desátým gólem sezony poslal hosty do nečekaného vedení.

Potvrdila se tak rovněž nepříjemná statistika, kdy Valencie pod vedením kouče Garyho Nevilla pokaždé v zápase inkasuje jako první. Stalo se tak již poosmé, zatímco do vedení se Los Che ještě s anglickým trenérem na lavičce nezvládli dostat ani jedinkrát. Přesto hned pět minut po Sanabriově trefě dělily domácí od vyrovnání jen centimetry, které scházely Negredově hlavičce, aby neskončila jen na vzdálenější tyči, nýbrž v síti.

Negredo posléze pokračoval v mimořádně nepovedeném dni a zahodil další dvě slibné brankové příležitosti. Když pak neuspěl ani střídající Rodrigo Moreno s Feghoulim, provázel závěrečný hvizd sudího také rozezlený pískot z tribun stadionu Mestalla. Valencie opět prohrála a více než na pohárovou Evropu se může se svou současnou formou daleko spíše potýkat s bojem o záchranu...

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Levante UD 3:1

31.01.2016 12:00

Góly: 1. Kévin Gameiro, 47. Vicente Iborra, 76. Jevhen Konopljanka - 56. Giuseppe Rossi

Sevilla zareagovala na včerejší výhru Athletiku a svého baskického soupeře v boji o pohárovou Evropu vyměnila v ligové tabulce na pátém místě poté, co na domácí půdě porazila Levante v poměru 3:1. Andaluský celek jako obvykle spasil jeho nejlepší kanonýr Kevin Gameiro, autor úvodní branky a jedné asistence.

Svěřenci Unaie Emeryho vedli již od první minuty, neboť Gameiro s ničím neotálel. Když pak francouzský útočník připravil druhý gól vicentemu Iborrovi, rovněž na samém počátku druhého poločasu, byla již Sevilla ve výtečné pozici k pohodlnému dohrání zápasu do vítězného konce. Hosté sice nakrátko průběh utkání zdramatizovali skrze snížení Giuseppe Rossiho, ovšem Jevhen Konopljanka v závěru znovu zajistil dvoubrankové vedení a poklidný zisk tří bodů.

Domácí potvrdili dobrou formu z posledních týdnů ostrým startem a prvním gólem hned po padesáti vteřinách hry. Tečovaný centr se dostal k neobsazenému Gameirovi, jenž stál ve správnou chvíli na správném místě a pohodlně míč zblízka zasunul do sítě. Divoký vstup do utkání málem pokračoval, když hned minutu nato mělo Levante blízko ke srovnání, když ránu José Luise Moralese z úhlu nezvládl brankáře Sergio Rico ukočírovat dle očekávání a míč se k jeho štěstí pouze odrazil od brankové konstrukce do bezpečí.

Sevilla se ještě v první půli pokoušela o navýšení náskoku a nescházelo jí k tomu daleko při další šanci aktivního Gameira. Ten se ocitl v úniku tváří v tvář Diegu Mariňovi po výtečné kolmici José Antonia Reyese, ovšem napálil pouze tvář hostujícího gólmana. V poločase tak svítilo na ukazateli skóre 1:0 pro domácí.

Stejně jako v první půli Levante vstup do zápasu po změně stran nezvládlo a hned v první minutě opět inkasovalo. Gameiro se tentokrát obsadil do role nahrávače, když nesobecky podsekl míč k nohám Iborry, jenž jednoduše doklepl celou akci do úspěšného konce. V pětapadesáté minutě sice hosté dostali znovu šanci na nečekaný zvrat, když Rossiho rána propálila Rica, ovšem patnáct minut před koncem učinil jakýmkoli pochybám o vítězi přítrž Jevhen Konopljanka. Ukrajinský reprezentant vyslal zpoza šestnáctky perfektní ránu pravačkou, která doplachtila až do horního růžku branky a upravil skóre na konečných 3:1 pro domácí.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Betis 2:1

30.01.2016 22:05

Góly: 18. Xabi Prieto, 33. Iñigo Martínez - 51. Rubén Castro

Betis ani v San Sebastianu neprolomil smolnou sérii a s tamním Realem Sociedad prohrál po boji těsně 2:1. Výhru domácím zajistily dvě trefy v první půli v podání Prieta a Martíneze, v druhé půli pak pouze korigoval výsledek hostující Castro. Honba Betisu za vyrovnáním tak vyšla vniveč.

Baskové měli lepší v vstup do utkání, svého soupeře přehrávali a zaslouženě se domohli vedoucí branky v 18. minutě. Z pravé strany nacentroval do vápna Betisu Litri a míč přeletěl vápno až na nabíhajícího Xabiho Prieta. Kapitán domácích využil nepozornost obránce Sevilly Gonzáleze, a hlavou posunul svůj tým do vedení - 1:0!

Domácí se nespokojili s jednobrankovým vedením a nadále obléhali úpornou obranu Betisu. Ta kapitulovala znova ve 34. minutě, když domácí zahrávali nebezpečnou standardní situaci. Rubén Pardo poslal chytře míč až za chumel hráčů, kde se k hlavičce dostal Íñigo Martínez. Odchovanec Realu nedal gólmanu Adánovi nejmenší šanci a zdvojnásobil vedení modrobílých - 2:0!

Po přestávce se Betis konečně probudil. Dočasný kouč Sevillských Juan Merino nasadil do druhé půle čerstvé síly v podobě Joaquiína a van Wolfswinkela, což záhy přineslo i kýžené gólové ovoce. Byl to právě nizozemský útočník, který do Betisu přišel z Norwich City, kdo v 51. minutě rozjel úspěšnou akci po pravé straně. Van Wolfswinkel se umně zbavil obránců, odcentroval do vápna a tam už měl lehkou práci dorazit míč do odkryté branky Rubén Castro - 2:1!

Zelenobílí se nadechovali k vyrovnání a byli v dalších minutách lepším týmem. Velmi blízko byl gólu aktivní van Wolfswinkel, který po dalším závaru před brankářem Rullim mířil z bezprostřední blízkosti pouze do nohou stopera Gonzáleze. V 73. minutě se hosté hodně zlobili na rozhodčího Prieta Iglesiase, jenž nepískl faul Illaramendiho ve vápně na Ceballose. Podle opakovaných záběrů se penalta nařídit dala, ale Ceballos nejspíš doplatil na přifilmování svého pádu.

Závěr zápasu znova patřil Realu, který nacházel okénka v zoufale útočících řadách svého soupeře. Nejnebezpečnější z protiútoků zakončoval v 88. minutě Jonathas, jenže Brazilec si nedal moc práce s přípravou a Adán si na jeho střelu z úhlu počkal. Více se už do utkání nevešlo, a tak mohli příznivci San Sebastianu pocítit alespoň částečnou satisfakci po debaklu svého klubu v minulém kole.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Granada CF 1:0

30.01.2016 20:30

Góly: 55. Bruno Soriano (pen.)

Villarreal výsledkově odčinil nepříliš vydařený výkon ze hřiště Espanyolu a před vlastními diváky si poradil s Granadou 1:0. O výhru Žluté ponorky se postaral v 55. minutě z penalty Bruno Soriano. Villarreal si díky zisku tří bodů pojistil klíčovou čtvrtou pozici, Granada bude muset body k záchraně shánět jinde.

Úvod utkání byl podle očekávání zcela v režii domácích. Už ve 2. minutě centroval do šestnáctky Granady Soriano a Bakambuovi chybělo málo, aby usměrnil míč do sítě. Zápas byl vypjatý a nebyla nouze o tvrdé zákroky. Sudí Del Cerro proto musel oba celky uklidňovat celkem třemi žlutými kartami během úvodních šestnácti minut. Granada poté vyrovnala hru a po rychlém protiútoku se v 19. minutě řítil na domácí svatyni Success. Nigerijský útočník ale ztroskotal na bravurním gólmanu Areolovi.

Na to odpověděli domácí dvěma šancemi Soldada, zkušeného forvarda ale v obou případech vychytal pohotový Fernández. Ve 24. minutě se pak znova připomněl Success, ale jeho střela po přihrávce El-Arabiho mířila jen do boční sítě. Oba hráči si role vyměnili v 35. minutě, v rozhodující chvíli ale El-Arabi o míč přišel a chybně vyběhnutý Areola si proto mohl zhluboka oddychnout.

Klíčové okamžiky pro výsledek utkání přišly krátce po změně stran. Nejprve se v 52. minutě dostal k hlavičce v šestnáctce Granady Bakambu, ale Fernández byl u tyče včas. Jen o minutu později pak přišel faul Babina v pokutovém území na Soldada. Sudí Del Cerro okamžitě zapískal penaltu a navrch přidal obránci z Martiniku žlutou kartu. K pokutovému kopu se postavil Bruno Soriano, jenž nekompromisní ranou do protipohybu Fernándeze posunul Žlutou ponorku do vedení - 1:0!

Villarreal byl i ve zbytku zápasu lepším týmem, ale další branku už nepřidal. Domácím k tomu nepomohl ani Leo Baptistao, který naskočil do hry v 74. minutě. Obrana Villarrealu dnes fungovala na jedničku a bez problémů si poradila i se závěrečným náporem Granady. Do tabulky tak domácím putují tři body, díky kterým si pojišťují čtvrtou pozici zajišťující předkolo Ligy mistrů. Granada zůstane v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Athletic Bilbao 0:1

30.01.2016 18:15

Góly: 24. Iñaki Williams

Athletic sice svůj nedávný trojboj s Barcelonou nedovedl do vítězného konce, ovšem nechal na něj zdárně zapomenout, když si v Madridu poradil s tamním Getafe v poměru 1:0. O jedinou branku utkání se postaral mladý Iňaki Williams, jehož gól zajistil baskickému klubu poskočení na výtečné páté místo v ligové tabulce. Getafe zůstává ve středu pole na jedenácté pozici.

Jednadvacetiletý Williams nedávno prokázal svou loajalitu vůči celku z Bilbaa podpisem nové dlouholeté smlouvy a ve čtyřiadvacáté minutě se přesnou hlavičkou podepsal na těsné výhře Athletiku. Getafe sice mělo ve zbytku utkání hned několik šancí na srovnání, jenže finální fáze domácí hráče pokaždé zradila, a tak si připsali svou první ligovou prohru na vlastní půdě, která před sobotním neúspěchem trvala celé tři měsíce... Sobotní mizérii ještě v samém závěru podtrhl obránce Juan Calá, jenže se nechal vyloučit za dvě žluté karty.

Za mohutného povzbuzování silné skupiny hostujících fanoušků se do zápasu podařilo lépe vstoupit Athletiku a křídelník Sabin Meriňo záhy zahodil hned dvě slibné příležitosti. Než se Getafe zvládlo vzpamatovat, prohrávalo již 1:0. Mikel Balenziaga sebral volný míč a přesným centrem našel nabíhajícího Williamse, jehož hlavička na přední tyči skončila až v síti. Pro mladého Baska šlo již o druhý gólový zásah v tomto týdnu, což jen potvrdilo, jak dobře Athletic udělal, že si jej čerstvě zavázal na dalších pět let.

Williamsův útočný parťák Aritz Aduriz mohl posléze vedení hostů zdvojnásobit, ale z hloubi pokutového území nakonec ze slibné pozice pouze přestřelil. Getafe tak nadále zůstávalo na dostřel a v průběhu druhé půle měl výtečnou šanci srovnat Stefan Scepović, jenž se dostal do samostatného úniku. Tváří v tvář brankáři Iraizozovi však selhal a pouze jej nastřelil do nohy. Když pak v samém závěru po centru na zadní tyč selhal s nepřesným zakončením také Álvaro Vázquez, museli se domácí smířit s těsnou prohrou 1:0.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Málaga CF 1:2

30.01.2016 18:15

Góly: 90+4. Borja Bastón - 45. Juanpi Añor, 90. Roque Santa Cruz

Malaga vydřela všechny body na horké půdě Eibaru a posunula se díky výhře 2:1 zpět do horní poloviny ligové tabulky. Vítězný gól vstřelil paraguayský útočník Roque Santa Cruz, jenž zdvojnásobil vedení hostí po úvodní trefě Juanpiho. Borja Bastón jakožto nejlepší střelec Eibaru se posléze postaral už jen o snížení, a tak baskický celek prohrál na domácí půdě poprvé po celých dvou měsících. Eibar zároveň přišel o jedinečnou šanci poskočit na průběžné páté místo.

Jako první mohl prolomit bezbrankový stav hostující útočník Charles, a to hned po minutě hry, ovšem z bezprostřední blízkosti nezvládl dosáhnout na prudký centr a o kousek jej minul. Pak již převzal herní iniciativu Eibar a dostal se přinejmenším k jedné výtečné brankové příležitosti. Když ale Keko vyslal do šance Bastóna, zůstal kamerunský brankář Carlos Kameni plně koncentrován a včasným výběhem celou akci zlikvidoval. Další příležitost měl posléze japonský útočník Takashi Inui, ale ani on si se svou ranou zpoza pokutového území na Kameniho nepřišel.

S blížícím se koncem první půle zase začali hosté zlobit a nakonec se i ujali vedení. Centr Choryho Castra zakončil Juanpi stylovou patičkou, která nakonec skončila za zády brankáře Asiera Riesga. Eibar tak po změně stran musel vyrukovat s ofenzivní hrou, ovšem v poslední minutě základní hrací doby se mu otevírání čím dál větších okének v obraně vymstilo. Vedení Malagy totiž v tu chvíli zdvojnásobil Roque Santa Cruz, jenž prchnul domácím obráncům a tváří v tvář Riesgovi zachoval chladnou hlavu.

Stále sice zbylo dost času na to, aby mladičký Bastón vsítil již svůj patnáctý gól sezony, ale na víc už Eibaru nezbyl čas. Malaga tak odjíždí ze severu Španělska s cennou výhrou 2:1 a dobrou formu bude chtít potvrdit v příštím kole proti tabulkovému sousedovi z Getafe. Eibar čeká rovněž madridský sok, ovšem o poznání favorizovanější - je jím totiž Atlético Madrid, navíc na domácí půdě.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Atlético Madrid 2:1

30.01.2016 16:00

Góly: 30. Lionel Messi, 38. Luis Suárez - 10. Koke

Barcelona zdolala v klíčovém zápase Atlético Madrid 2:1 a na čele tabulky Primera División už má tříbodový náskok. Madridští šli do vedení zásluhou Kokeho, ale branky Messiho a Suáreze ještě v první půli zajistily hubenou výhru Kataláncům. Druhý poločas poznamenala vyloučení Luíse a Godína, kvůli nimž museli Rojiblancos dohrávat v devíti.

Očekávaný mač vycházel zpočátku lépe Madriďanům. Už ve 3. minutě pálil z poza vápna nebezpečně Griezmann a jeho prudkou ránu musel Bravo efektním zákrokem vyškrábnout mimo tři tyče! Katalánci si dle předpokladů drželi územní převahu, ale jejich taktika dostala vážnou trhlinu v 10. minutě. Při gólové akci hostí se po pravé straně protáhl skvělým způsobem Saúl, jenž od zadní lajny odcentroval do vápna. Tam centr chytře přeskočil Griezmann a Koke mohl pohodlně zakončovat k tyči - 0:1!

Překvapivé vedení držela Simeoneho družina celých dvacet minut, ale po půlhodině hry udeřila Barcelona. Ve 29. minutě ještě Suárez neuspěl tváří v tvář gólmanu Oblakovi, ale o pouhou minutu později už mohl celý Camp Nou jásat. Alba se uvolnil na levé straně vápna Atlética, předložil míč nabíhajícímu Messimu a argentinský snajpr z okolí penaltového puntíku nekompromisně rozvlnil síť - 1:1!

Od této chvíle už to šlo s Atlétiem z kopce. Netrvalo totiž ani osm minut a Barca strhla vedení na svou stranu. Alves vymyslel krásný dlouhý pas na nabíhajícího Suáreze, jenž si skvěle pohlídal ofsajdovou linii, prosadil se proti bránícímu Giménezovi a z úhlu procedil míč za Oblakova záda - 2:1! Ztrátu vedení nesli hostující hráči nelibě, ale proti skvěle hrajícím Kataláncům se jim fotbalově prosazovalo jen těžko. Frustraci pak ve 44. minutě podlehl Luís. Ten likvidačním zákrokem sestřelil u postranní čáry Messiho a po zásluze viděl rovnou červenou kartu, čímž prakticky zmařil šance hostů na obrat.

Barcelonští po přestávce do sytosti využívali přesilovku a nikam se nehnali. Atleti se naopak snažili ještě něco s utkáním provést, ale ztroskotávali na domácí obraně. Jako v 55. minutě Ferreira-Carrasco, jehož průnik zmařil dobrým obranným zákrokem Piqué. Z následného rohového kopu pak měl Ferreira-Carrasco další možnost ke skórování, ale na brankové čáře výborně zachytal Bravo! Zlepšený herní projev hostů vyšel vniveč v 65. minutě. Godín ostře zajel do Suáreze, který nastalou situaci využil k volnému průletu nad trávníkem, a sudí Mallenco přispěchal s druhou žlutou kartou pro hostujícího obránce.

Téměř půl hodiny tak Atlético muselo čelit domácím v devíti hráčích a Barcelonští věděli, že mají důležité utkání v kapse. V 67. minutě se na hřiště dostal bývalý hráč Atlética Arda Turan, jenž mohl svému bývalému klubu vstřelit gól v 78. minutě, ale svým pokusem těsně minul pravou tyč. V posledních deseti minutách Katalánci znova tlačili, ale gólové radosti se už nedočkali. Zoufalé pokusy hostů už taktéž k ničemu nevedly a téměř pětadevadesát tisíc diváků v hledišti tak mohlo svým miláčkům zatleskat za výhru 2:1!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona21163254:1751
2.Atlético Madrid22153431:1048
3.Real Madrid22145364:2047
4.Villarreal CF22135429:1844
5.Sevilla FC22106631:2336
6.Athletic Bilbao22104833:3034
7.Celta Vigo22104833:3534
8.SD Eibar2296735:2833
9.Deportivo La Coruña22612430:2730
10.Málaga CF2276918:2027
11.Getafe CF22751026:3226
12.Valencia CF22510726:2325
13.Real Sociedad22661026:3424
14.Real Betis22571015:3122
15.Espanyol Barcelona22641220:4122
16.UD Las Palmas22561123:3421
17.Sporting Gijón21631223:3521
18.Rayo Vallecano22551228:4720
19.Granada CF22551224:4420
20.Levante UD22451321:4117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (700)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dlho som nevidel nudnejsi druhy polcas

Reagovat
blaugrana

To je zaujímavé, keďže fandíš United.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neříkal,že se na něj dívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Pozor, ti mají druhé poločasy prý dobré. V těch prvních nedali doma snad už 20 (nebo kolik) zápasů gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Dr. Admess

Hola, hola titul volá!

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dnes odohrala vylozene svetovo iba 10 minut, v ramci ktorych dala dva goly inak velmi pretaktizovany vykon so snahou hlavne hlupo neinkasovat, ako tomu bolo proti Valencii ci Deporu. 3 body vsak uplne fantasticke

Atleti si zapas prehrali sami. Boli az moc premotitovani, to jak sa snazili hrat agresivne bolo uz cez hranicu a obe redky uplne zasluzene. Filipeho slapak na koleno bol nechutny a Godinova druha zlta karta bola zakrok, ktory jeden z najlepsich stoperov na svete proste nemoze spravit, tam si ho Luis neskutocne vypapal.

Barca dnes bola hratelna, kludne mohla doma stratit vsetky body, ale presne taketo zapasy nakoniec vyhravaju tituly

Reagovat
smazaný uživatel

cervene kartty zasluzene, ale na opacnej strane nedal ani kartu a tam bolo niekolko zakrokov, ktore mali byt okamzite pokutovane...

Reagovat
monty25

Výkon nic moc, ale pro Barcu důležité 3 body. Hráči Atlética by neměli žrát syrový maso...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Výsledek lepší než výkon, ale otočit podruhý proti Atletům je hodně cenný. Messi super, Luisito další gól v těžkých zápasech, na druhý straně Saúl (hodně vyrostl) a Carrasco, jehož rychlost nám dělala velký problémy. Atleti hodně silní, první poločas nejlepší výkon, co jsem od nich letos viděl. Ale blikance tak zkušených hráčů se těžko dají pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

a Bravo, který chytil dva góly

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, že ve hře proti osmi bude za poločas největší šance ta Griezmannova bych si nikdy neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to tak tvrdý zákrok. Hraniční určitě, ale musíme si uvědomit, že do toho šli oba stejně.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body zlaté,ale kromě patnácti minut v první půli jsme nehráli dobře a je to v poslední době hodně často. Myslel jsem si ,že ve druhé půli to budeme sázet a my jsme ani proti 9 nedali gól, hráli špatně a ani šancí jsme moc nevytvořili. Bojím se,že si to kluci neuvědomují a mají pořád pocit,že je to v pohodě ,ale já i přes postavení v tabulce nejsem spokojený. Atlético mj. ukázalo,že i ve velkém oslabení je schopno hrát jakž takž rovnocenně a díky naší bohorovnosti mohlo na body pomýšlet do posledních chvil.

Reagovat
celeb

treba si uvedomit, ze nemozes byt v top forme cely rok a toto pomale priblizovanie sa k nemu je len a len dobre. Vsimni si Bayern 2 roky po sebe alebo Ancellotiho Real, ktory mal rekordnu seriu vitazstiev ... a zaver sezony nezvladol.

Pre nas zacina najtazsia cast sezony zapasom s Arsenalom s vyvrcholenim v aprili-maji.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda,že jsme si za poslední roky zyvkli na vysoký standard,ale měli jsme to ve druhé půli prostě uhrát líp. Překvapuje mě,jak jsou často naši soupeři na tom líp fyzicky(rychlost,síla,výbušnost) a jak my hrajeme stále moc profesorsky,i když to herní situace a vývoj zápasu nenabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v podstate súhlasím aj s jedným aj druhým

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Vidím to podobne ... ten kalendár je však nabitý a netreba to prepáliť hneď od začiatku. Skvelé dominantné výkony ešte len budú treba v ďalších mesiacoch. Ja som spokojný, bude to len lepšie. Lucho to musí vidieť tiež a z hráčov dokáže vyžmýkať ešte viac ... o tom nepochybujem. Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chlupatá máma

Uefalonskej homospolek se opět vyznamenal.

Reagovat
Free_player

neříká se tomu vyznamenání, ale výhra

Reagovat
Mercury

Reagovat
celeb

nie kazdy, kto nechce chlupatu mamu je uefalonsky homosexual.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal, proč blb s takovým nickem otvírá takovou diskuzi?

Reagovat
roberos

Messi dnes hrou ( i dozadu mákl ) ukázal obrovský přínos pro tým. Bylo vidět jak šetříme ( ne poprvé) síly. Nač nahánět skóre.když rozhodují body. Jinak poslední zápasy Neymar dost sóluje a když může přihrát tak to neudělá ! měl by na tom zapracovat.Pigue opět ukázal že je stopér světové extratřídy ! Inniesta výborný ! jen Rakitič dost nepřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem dnes viděl svého největšího oblíbence Iniestu jako špatného a Rakiho jako standard, spíš jsem si přál aby Arda šel za Andrése. Messi nevím proč několikrát ignoroval Sergia a hrál radši na obsazeného Suaréze,jinak byl dobrý,celkově však výkon výrazně horší (důležitého)výsledku.

Reagovat
roberos

Rakitič v první půli párkrát ztratil míč protože neřešil dobře situaci a byl ztoho nebezpečný protiůtok .

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli hořel hlavně Dani, Rakiho jsem teda neviděl,ale Andrés těch nepřesných přihrávek měl strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak ... Iniesta dnes nič moc. Slabší výkon od neho a tiež som očakával, že Arda nahradí práve jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique stoper svetovej extratriedy? je to drevak

Reagovat
smazaný uživatel

i love real madrid pls

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Tohle je asi nejdůležitější mač cestou za titulem.

Reagovat
king23

Myslím, že už to máte tímto jisté.

Reagovat
roberos

To je ještě daleko!

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
ADM

vieš že je v hre ešte 48 bodov?

Reagovat
celeb

Zo silnych superov, nas vonku caka uz len Villareal. Zdaleka najtazsia cast losu je uz za nami, najtazsi super je uz za nami, zvysnych privitame na NC. Na Real mame teraz 7 bodov, na Atletov 3 a vzajomne v nas prospech. Liga uz by mala byt nasa, aj keby Real so stastim vyhral u nas.

Reagovat
blaugrana

+zápas k dobru

Reagovat
celeb

7 bodov a 0 zapasov, lebo este nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real teď máme 7 bodů jen do zítřka , než jim je borci z Espanyolu přivezou.

Reagovat
technecium

Jako klasicky s Realem odchodí, nechaj pohonit Ronalda a s náma se můžou přetrhnout jen aby někoho zranili

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to tak, ta nenávist v nich jako v týmu ,který nikdy nic nevyhrál musí být obrovská, Atlético za Realem aspoň pokulhává,ale Espanyol za námi přímo leží.

Reagovat
celeb

nemyslim si to. Za normalnych okolnosti ano, ale ked sa pozries, v ktorej casti sa teraz pohybuje Espanyol a ake su tam bodove rozdiely, tak moc bodmi rozhadzovat nebudu. Navyse ani nie je dovod.

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK
Reagovat
valloire

co je?

Reagovat
10FKK

Neděle...

Reagovat
valloire

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, já úplně zapomněl, že s Realem jsme hráli venku

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nieje nič isté. Ale tím takýchto kvalít by si to už mal postrážiť. Ak nepríde žiadna veľká kríza a nebude zranená pola kádra, tak snáď sa zase bude na Nou Campe oslavovať titul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak ,máme to dobře rozehrané,ale těch zápasů do konce je ještě strašně moc. Můžou přijít zranění , pokles,karty..... Ale snad to dobře dopadne,jen to nezakřikujme.

Reagovat
roberos

Souhlas !

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Až po tvém smajlu jsem pochopil, jak je to geniální.

Reagovat
Kokesh

Enrique ma za Barcu sest zapasu proti Simeonemu a sest vyher, ten si ho vodi jak psa.

Reagovat
roberos

Jen tak dál

Reagovat
MadMrJacky

Tri body supr, prvni polocas supr, ale ten druhej? To ani nebyla udrzba, to byla proste nuda. Atmosfera super, Messi az na to ignorovani s. Roberta MOTM, Iniestovi to nevyslo.

A Piquemu fanousci nereknou jinak nez shakira :))

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico zaslouží absolutorium. Bylo logické, že proti ofenzivnímu soupeři bude i Atlético vypadat vizuálně lépe. Ale oni jen nevypadali, oni byli opravdu dobří. Prvních 13. minut naprostá dominance a Barca může děkovat jen Bravovi, který fantasticky vyčapal výborného Saula. Pak se hra vyrovnala, ovšem gradace výkonu Barcelony vyústila v intenzivní desetiminutovku, kde zlomila zápas. Atleti se viditelně zhroutili a Filipe nejjasnější rudá.

Ani v deseti to Atletico nezabalilo. Za což velké díky, myslel jsem, že to už nemá cenu sledovat. Barca si zahrávala i po Godínově blbosti. Ale nakonec nic už nebylo tak nebezpečné jako Griezova šance ještě v deseti.

Barcelona je mužstvo, které útočí už u Brava. Veškerá jejich kombinace je past. Není to tak jako když Real nebo Arsenal drží bezúčelně míč, nebo účelně, aby změnili tempo hry a tak. Je to past, oni už od Brava vyhledávají přečíslení hry. Pro soupeře je to obrovsky náročné, Barcelona je i díky tomuhle nejlepší na světě. Donutí svého soupeře k chybám. Donutí. Nutno podotknout, že Atlético jim to trochu ulehčilo individuálními i systémovými chvilkovými výpadky. Nesoustředěností. Ovšem musí to být ohromně těžké proti tomuhle hrát a Atlético by muselo být stroj, aby ubránilo Barcu v celé její síle, kterou demonstrovala v těch deseti inkriminovaných minutách, které zlomily celý zápas.

Nejlepší Atlet Saul. Nejlepší za Barcu Bravo, Pique (hlavně díky tomu, že si našel všechny standartky Atlética nebo možná ony našly ho, jak byly špatně kopané).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

dík valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Valoár by ti za to palec nedal.

Reagovat
roberos

To je jasné !

Reagovat
smazaný uživatel

co když je úplně rozdvojenej? v rámci recese to určitě de

Reagovat
smazaný uživatel

Ne , není. Projev těch dvou lidí je naprosto odlišný a někdy by se přece ty rozdílné názory prolínali navzájem,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

možná je tak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Glum z Pána prstenů není ve svém chování žádná fikce. Když je více osobností, tak jedna může být taková a druhá maková... stejně jako třetí, čtvrtá, pátá. Je celkem mazec, když se s někým takovým setkáte poprvé osobně

Tohle je prostě ale jen hloupost, i když to někdo nazývá geniálním trollingem. Něco na způsob trollingu tu bylo stovky let, mělo to úroveň a bylo to doménou zejména vysoce inteligentních lidí. Teď se za to schovává každý debil a úroveň to nemá žádnou. Ono zase není umění držet se dvou rolí na internetu. Problém to je v osobním životě, kde se člověk musí přetvařovat, kdežto tady si stačí jen hlídat prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si prostě nemyslím,že to tak je,jsem dokonce přesvědčen,že to jsou opravdu dva lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si asi posledny co tomu este veri

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné,ale když něčemu věříš,tak tomu nepřestaneš věřit proto, že tomu jiní nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

To je celé valloireho okénko do historie v kostce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

předposlední

Reagovat
smazaný uživatel

A teď mi upřímně napiš, co je dle tebe smutnější...

Dva takoví pod jednou střechou?

Nebo dva takoví v jedné hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

To druhé,ale věřím tomu prvnímu.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

absolutorium za to ze prasi, nehlede na to, ze uz maj zluty/rudy?

Reagovat
roberos

Tak Atleti hrají proti nám pořád prasárny ale důležitá je výhra a že se nikdo nezranil!

Reagovat
smazaný uživatel

barca je na nějaké úrovni, atletico jí nemůže dosahovat, ale chce. tak hraje na hranici možností a únosnosti v tvrdosti. to je očividně jediná možnost jak se jim přiblížit. je tam obrovský rozdíl v dovednosti s míčem každého hráče, možná arda dříve, teď carrasco nebo beci by se na míči mohli rovnat barceloně. Dneska Saul ještě, ale to zatím není jeho primární charakteristika, častěj mu ty míče odskakují. Cholo zkoušel beton, nevyšlo. tak teď druhým rokem zkouší vysoký presink, zatím taky nevychází. ale je to něco za co musím chválit, přehrávat barcu se nepodaří jen tak někomu. i když třeba athletic bilbao si to v copa del rey dával, ale tak kvalitní parametry jako u atlética to zdaleka nemělo.

Reagovat
roberos

To si docela vystihl !

Reagovat
smazaný uživatel

barca ty zacatky ma tradicne spatny, nez se rozehrejou, je kolikrat zazrak ze nedostanem gol...nicmene po tom golu, vetsina souperu, zaleze a ceka ze uz to ukopou, jako dnes...no dalsi prubeh byl ovlivnenej filipeho drzosti, kdy mel 4-5 faulu za polocas a zadnou zlutou a tak si myslel ze mu projde i slapak, no..ten druhej polocas byl z nasi strany o nicem.. bohuzel, tam mi prislo ze atleti meli hrat presne to same uz od zacatku, tj na remizu..

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš nejde hrát v takovém tempu celý poločas. to co hrálo atlético byl běs. 30. minut to zvládali, ale pak zákonitě museli polevit. a v tom je síla barcy. viděli, že teď přichází jejich chvíle a začali do toho dupat. enrique tak dobrý jako guardiola není, ale má svoje kouzlo a svoje fígle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

mne sa od vas pacil najviac asi Carrasco, ten chalan je poklad. Ono to ale bolo jasne uz v Monaku. Vyborny vykon.

Reagovat
LAM

Zapoměl jsi na Messiho.Vyrovnávací gol,hodně pomáhal z rozehrávkou a perfektně se vracel směrem dozadu až jsem čuměl

Reagovat
smazaný uživatel

Ach. On už je takový kolorit vzájemných zápasů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
X-bano-X

Hrali ste výborne. Nebyť tých blikancov bol by to dokonalý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

asi bych nemluvil o absolutorium, když si to prohráli vlastní hloupostí

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Thomas zbrousil Ardu. Mám toho kluka rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Další žlutá se vám určitě hodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Ardovi hodně přeju, ale je třeba aby pochopil. To Thomas udělal výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co má pochopit?

Reagovat
smazaný uživatel

jaké to je hrát proti atléticu, tak ať si dá pozor. strategie strachu uuu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ví,jak hraje Atlético,sám kdysi tuhle hru hrál,kdo jiný by měl tohle znát. Zní od tebe trochu divně.

Reagovat
smazaný uživatel

vědět a vědět je rozdíl. on si zasloužil, měl tam taková divná vyhlášení. z jednoho milého faulu se snad nezhroutíš

Reagovat
smazaný uživatel

To se určitě nezhroutím. Jaká divná vyhlášení?

Reagovat
smazaný uživatel

už si to nepamatuju, já ho tehda docela bránil. myslím, že se vyjádřil že atlético je jeho sen a pak že barca je jeho sen. klasika. každopádně to tehdy trochu bolelo. mohl být trochu jiný, ne klasické hovado. to ty ale možná neznáš, protože je většinou ten sen nejvyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,co na to říct, to tak často bývá, napřed máš nějaký sen a když se ti mže splnit ještě větší,tak proč ne,i když z tohoto pohledu mezi těmi týmy zase takový rozdíl není.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě, že když nic nemáš, tak sníš o tom, že budeš mít a když to máš, tak sníš o tom, že budeš mít ještě víc. jenomže fotbalisti to používají ve smyslu META. to pak si nasraný, když slyšíš, že atlético je jeho meta a pak že barca je jeho meta. jasné, člověk se mění, i mety se podobně jako sny mění, chceme se posouvat dál, já mám rád přímá vyhlášení, ale i tam by někdy neuškodilo trochu citu

Reagovat
ADM

takže vlastne ked nejaky futbalista k vam prestupuje má rovno povedať "Hm, ja som sem ani nechcel isť, chcel som isť do Barcelony ale ta ma nechcela.." .. toto si moze dovoliť len Zlatan a zato ho 50% ludi neznasa... takto sa s mediami nepracuje

Reagovat
smazaný uživatel

viz. Phillipinho

Reagovat
ADM

ale to robi 90% hracov..

Reagovat
smazaný uživatel

A že takhle robí, tak s tím automaticky musím souhlasit? wtf?

Reagovat
ADM

To som nepovedal, len sa s tým zbytočne zaťažuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas se s tím zatěžoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud mám odpovědět přímo na tohle, tak je to spíš o vyjádření už v Barce. Tam mohl být diplomatický a plácnout něco, co projeví víc respektu.

Třeba Liverpool je můj sen, tam mě ale nechcou. (úsměv). Atlético byl můj zhmotněný sen, miluju ho. Ale chci se posunout výš. Nad Atléticem je už jen pár klubů (Liverpool atd.) a Barcelona měla zájem, kterého si velmi vážím. Je to nejlepší klub na světě. Bude radost za něj hrát. Zdravím tě Barcelono a doufám, že na mě budeš moct být hrda jako byli v Madridu.

Ještě bych mu zatleskal.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to od nej hezke:) vsihcni vime ze jeho největší meta je real:))) tak aby nenastval fanoušky atletika tak to vzal přes barcu oklikou:)))):D

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by nenaštval nikoho a v Madridu by jej jako největšího přeběhlíka přivítali s otevřenou náručí.

Reagovat
Phillipinho

Arda tim svym prestupem nastval vsechny colchoneros. Sorry, ale porad basnit o tom jak miluje Atletico atd a pak odejit k jednomu z rivalu v ramci ligy a zacit basnit o Barce, to je hnus. Kdyby odesel nekam do Liverpool, kterymu fandi, tak nikdo nerekne ani slovo. Doufam, ze az prijede Barca na Calderon, tak dostane od fans poradnej kotel.

Reagovat
roberos

Tak kde je Vaillore ať si ho vychutnám !!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceš,aby to s valoárem přestalo ,tak jej vůbec nevzpomínej.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem na ten důkaz myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

ups

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
Atlético de Madrid

Celkově mě ta prohra dost štve, prohráli jsme si to sami. Prvních 20 minut to byla naprosto otevřená hra a nebylo lepšího týmu. Pak se dostala do hry Barca a my jsme jí to značně usnadnili individuálními chybami při obou gólech. Ať jsou Messi a Suárez sebelepší hráči, jeden nemůže zůstat volný ve vápně a druhého nemůžete nechat naběhnout mezi stopery. No a pak přišly ty dvě vyloučení. Popravdě to ale na hře nebylo skoro znát, dokázali jsme je občas i trochu zmáčknout, zatímco Barca naopak žádnou další velkou šanci neměla. I jen to, že se nesnažili dát třetí gól a raději to v klidu dohráli svědčí o tom, že měli strach to proti nám víc otevřít. Což je v devíti prostě skvělý, taky jsme mohli dostat deset gólů. Griezmannovy šance je škoda, z toho zápasu jsme mohli vytěžit body.

Reagovat
Visca el barca

Atleti byli výborný. Řekl bych, že do konce sezony už moc lepších týmu nepotkáme. Přijde mi,že jsme dos unavený, ale to se zlepší. Program byl teď náročnej. Každopádně Atleticu respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Horšie je, že program je stále a ešte nejakú chvíľu bude extrémne náročný. Z tohto dôvodu ma dosť sere, že sa ten Nolito nepodaril.

Reagovat
Visca el barca

Tak já nevim, teď v semifinále s Vale prostě protočit sestava je nutnost. Prostě tuhle Valencii musíme vyřadit i s náhradníkama. Jinak Nolita je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate súhlas ale tá akcia pred prvým gólom a aj zakončenie, to sa skoro nedá brániť. Hlavne po tej skvelej prihrávke Mascherana po strate hráča Atlétov. To bolo super rýchle a techicky skoro dokonalé. A hlavne to prišli po fázy obrovského tlaku z ktorého sa Atlétom vtedy nedarilo vymaniť. Tam si myslím, že je ťažké niečo vyčítať hráčom za individuálne chyby. U toho druhého gólu proste zaspali stopéry, to áno ... zo zbytkom súhlasím

Reagovat
Atlético de Madrid

u prvniho golu byl uplne volny Messi ve vapne a pet hracu Atletica na nej cumelo, tam si ho mel proste nekdo pohlidat a nedovolit mu vystrelit

Reagovat
X-bano-X

No len to sa ľahšie povie ako spraví. Postrážiš ho 5 krát a na šiesty krát to tam padne. Proste preto je Messi, Messim. Je to ako s Barcelonou v posledných 15 rokoch. Dokážeš ju poraziť ale nedokážeš ju porážať.

Reagovat
ADM

..V posledných 15 rokoch

Reagovat
misinho7

? 15 rokov ja by som povedal ze ono to bolo tak 3 roky za cias Pepa..teraz to uz davno tak nie je...mozno minuly rok jar aj teraz mozno ked je MSN ..ale 15 rokov wtf

Reagovat
X-bano-X

No môj milý usmievavý, tak mi menuj jeden, stačí jeden tím, ktorý nás poráža v posledných 15 rokoch?

Reagovat
misinho7

? ako vazne od roku 2000 do 2006 chce vraviet ze ste boli timom ktori sa nedal porazat pravidelne? aj tie roky este 2007 2008 nic moc ..az potom prisiel Pep

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme, preto sme pod Frankom vyhrali LM a hrali parádny futbal. Áno boli sme poraziteľný, aj teraz sme poraziteľný,aj pod Pepom sme boli poraziteĺný, no nikto nás neporážal. Kluby nás porazia, no neporážajú. Porazil nás Bayern, porazil nás Real, porazila nás Chelsea, Atletico, no kto z nich nás poráža pravidelne? Všetko sú to top kluby, no v tomto tisícročí sme absolútny top. Všetci majú svoje vzostupy aj pády ale Barcelona s so svojimi dokázala vyrovnať lepšie ako jej súperi.

Reagovat
ADM

No za posledných 10 rokov sme najdominantnejší tím svet z celkového pohladu .. nie sme "lahko hrateľný" a dajme tomu 6 rokov z toho vobec nie sme pravidelne porážaný niekým..

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to ako s Barcelonou.. nebo vlastně jako s většinou top klubů.. v posledných 15 rokoch"

Spíš takhle. Kdo dokáže v posledních 15 letech pravidelně porážet třeba Bayern? United? Chelsea? Nikdo. Ta špička je tak vyrovnaná, že něco takovýho ani není možný.

Reagovat
ADM

Reagovat
Atlético de Madrid

Presne, stejne tak by se dalo rict, ze to plati za poslednich 50 let.

Reagovat
X-bano-X

Máme na to rozdielny názor.

Reagovat
celeb

15 rokov je prilis vela. Napr. BVB dokazala Bayern porazat urcite obdobie az prilis casto. Ja to tak beriem, ze X-Bano-X sa uz pozera aj do buducnosti, preto tych 15 ...

Reagovat
Generalní Gladiator

Pravidelně porážet united umí barcelona

Reagovat
Atlético de Madrid

V tehle situaci byl Messi branitelny. Tam to proste nejde nijak okecat, ve vapne bylo 6 hracu Atletica proti dvema hracum Barcy. I kdyz dva z toho byli na Albu (ktery si z nich udelal dobry den), tak ti ctyri dalsi cumeli nekam kdo vi kam. My mame dlouhodobe nejlepsi obranne statistiky pomalu ze vsech tymu ve velkych evropskych soutezich a ja vim, ze umime branit mnohem lepe nez jak jsme predvedli u tehle akce.

Reagovat
celeb

nehovoriac este o tom 2. gole

Reagovat
Kokesh

Vzdyt vas tam zmackli na pet ci vice minut jak citron, jedna akce se prolinala s druhou...nemuzes pak zastavit hru a rict, ten a ten stoji spatne, tady je volny hrac atp...mozna umite branit lepe, nez co jste ukazali, ale Atleti 13/14 to byla neprostupna tvrz, ktera skoro ani nesla prorazit. Letos je vase hra celkem dost odlisna, promena mancaftu jde i vice k atraktivite, nez ucelnosti.

Barca by vas dnes rozebrala tak i tak, v posledni dobe na vas umi a nemyslim si, ze jste si dnesek prohrali sami.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mne nestaci jako duvod ani to, ze nas dlouho zmackli. I na to byl ten gol prilis laciny. Kdyz se podivas na video, tak tam bylo nekolik nasich hracu naprosto dezorientovanych, coz je samozrejme zpusobene tim tlakem, ale na takove urovni bych ocekaval, ze preci jen zareaguji na toho volneho nejlepsiho hrace sveeta ve vapne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

K Messimu ten míč čistě teoreticky nemohl projít, tudíž si nemyslím, že byste to špatně odbránili. Varianta přihrávky před bránu na Suáreze byla mnohem pravděpodobnější. Spíš bych pochválil Albu za vytvoření gólovky i přesto, kolik hráčů jste v tom nebezpečném prostoru měli. Navíc bych řekl, že s takovýmto řešením finálních situací se moc nepotkáváte, tudíž se na to pak i špatně reaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

V celem vapne byli ctyri hraci Barcelony na 8 hracu nasich, pricemz dva z tech ctyr (Messi a Rakitic) byli uplne volni....

Reagovat
uff

Lenže tam bolo rýchle otočenie hry a asi 5 minútový sústavný tlak. Myslím že z toho možno vplýval aj druhý gól.

Reagovat
roberos

Vy jste dali gól jak ? Váš hráč by úplně volný!!! tak tady neplácej o volným Messim!

Reagovat
patas92

Suareze v takrka totozne situaci neubranil Ramos s Pepem, ted Godin, coz jsou nejlepsi stoperi na svete. 90% golu ve fotbale pada po chybach a tyhle goly byly spiz o kvalite utocniku, protoze to zadne fatalni chyby obrancu nebyly. Stejne tak muzu rict, ze kdyby se Alba nenechal pretlacit Saulem, tak by nepadl ten vas gol....ale o tom to proste je. Zapas vam prohralo uplne neco jineho.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ten Suarezuv gol nebyla chyba vylozene stoperu. Tam to bylo cele spatne, kdyz jsme ztratili mic v situaci, kdy nase obrana nebyla zformovana, stoperi pozde zareagovali a Oblak si nechal dat gol mezi nohama. Je to takova serie celkovych chyb, ke kterym nas Barcelona dotlacila, ale cilem proste musi byt, aby se to nestavalo.

Reagovat
db18

Roque

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Nejlepší na zápase určitě naše hra od 20 do 45 minuty.To byl válec.Messi jasnej MOTM,to jak dneska makal do zadu bylo na něj neuvěřitelný navíc důležitej vyrovnávací gol..Hlavně e druhym poločase si z něj měli ostatní brát příklad.

Jinak se tu píše že druhej poločas hráli naši na jistotu což je dobře,ale to je přece blbost ne?(Hrát i druhej poločas proti 11 tak věřim že by jsme další goly přidali,protože by jsme hráli z daleko větším nasazením.

Neměli jsme žádnou 100% šanci proti 9 a Atleti měli 1 superšanci.Co by jsme pak začli dělat kdyby vyrovnali nebo proměnili nějakou standartku na konci.Pokuď máme takovou převehu,tak to prostě musíme využít.

Další problém byla naše hra na začátku zápasu.To už je opravdu až moc často a mělo by se to řešit.

Je jasný že nejsme v top formě tak snad brzo budem.Chtělo by to hlavně zapracovat aby jsme hráli celej zápas konstantně.

Ale jinak samozřejmě hrozně důležitý utkání za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Ponorka do toho šlape sakra. Ještěže je čekají těžké zápasy venku.

Reagovat
smazaný uživatel

no rek bych ze posledni dobou az tolik neslape, od ty doby co pri ni pracuju vypadnuti z poharu, dve remizy s (pod)prumernymi souperi a upachtena vyhra nad Granadou a treba proti Betisu hrali priserne...pokud je v pristim kole dame na San Mames tak LM jeste pomyslet muzeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Body sbírají pravidelně. Dá se to samé říct o vás? I když bych to asi Athleticu přál nejvíc. Ještě Sevilla má určitě šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja mluvim o slabsi forme, ktera se projevuje uz proti slabsim souperum, na druhou stranu dozadu jim to porad slusne slape, uvidme co za tejden

Reagovat
Phillipinho

Priste na San Mames proti Ponorce? Tak to bude pro Athletic klicovej zapas o LM

Reagovat
smazaný uživatel

jj...doufam ze moje dnesni analyza Musacchiova pohybu bude Marcelinovi k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/ygH81S6KDI4

Ou, tohle tedkom vidim poprve.

Reagovat
loki5

Doufám že se prosadí a neskončí to jako splasklá bublina.

Reagovat
Mateo16
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

https://www.youtube.com/watch?v=qVTqMR7APpI

O drevakovi nemuze byt rec. Vidim v nem spoustu veci podobnych ke Crisovi, i kdyz samozrejme jeho kvalit asi nikdy nedosahne. Nepral jsem si ho v RM a lituji jeho prichodu i nyni, hracum z Anglie ma byt Spanelsko na mile vzdalene, bohuzel Fiore rozhodl...nicmene prijit jako hlavni hvezda, asi by byla jeho situace zcela odlisna.

Sezonu prvni mel opravdu vybornou, dynamicky a vybusne se hodil do urcitych zapasu, v dalsich byl sice neviditelny, nicmene byl u vseho duleziteho a jeho sprint z finale CdR proti slimakovi Bartrovi si budu pamatovat hodne dlouho. Druha vylozene pruser a kritiku si zaslouzil jako nikdo. V treti vypada zatim nejslibneji, i kdyz ho momentalne pribrzdilo zraneni, Crise nici skoro ve vsech aspektech...a jeho to, ocividne dle statistik a zakerny hre stve vice a vice. Novy nastupce? Protoze Fiore ho neproda, at se s tim smirime a nebo ne.

Nesnazim se znemoznit Cristiana, jen jsem zvedav, jestli se umi vyporadat s tim, ze jednou nebude N.1 v tymu. Herne je letos na facku jako nikdy, a to je mu teprve 30.

Reagovat
LAM

Herně je strašnej už delší dobu,ale zachraňovali ho vždy goly.Co se hry týče tak už delší dobu patří k průměru a třeba takovej Neymar je z tý levý strany úplně někde jinde.Jeho zachraˇbuje statistika a to že si vždy nastřílí goly proti slabejm(letos nedal snad nikomu silnýmu gol)

Jeho blikance z ohledem na jeho věk jsou úplně mimo,ale naprosto nechápu jak ho rozhodčí chráněj.Minimálně 2 z těch zákroků na čevenou prostě rozhodčí viděl,ale nic nedělal.

Reagovat
Ángel di María 22

Jedinej moment, kdy jsem ho spochopnej opravdu prijmout, je ten, kdyz bude davat za sezonu pravidelne nejvic golu, nerikam, ze musi mit hvezdny cisla jak CR, ale byt nejlepsi strelec tymu, kdyz se nedari, umet dat i z hovna gol. vytvorit si ho sam, proste to tahnout. Jestli tohle dokaze a bude makat - cimz vynahradi to, ze neni tak technicky dobrej jak ostatni hraci Realu, tak muze byt platnej a kdyz bude na druhym kridle treba ten Hazard, tak oukej.

Ale jinak? Pokud ted mel dobrou formu, musime se zase podivat, proti komu ji mel. Podivat se na jeho goly loni, i letos, proti komu je strilel, to je naprosto zoufaly od nej. CR uz jde dolu, uz neni tak dobrej, jako byl a Bale ma progresivni vek na to, aby dokazal, ze na Real ma, takze od nej musime cekat daleko vic a cekat, ze se zacne prosazovat pravidelne v clasiku a v dalsich dulezitejch zapasech a mit na ne vliv, stejne jak donedavna dlouhy roky Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ta prvni sezona mela do vyborne docela daleko.

Reagovat
Ángel di María 22

Jn, rikam, musel by se po odchodu CR udrzet v tech aspektech, co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam jen jedno prani - at tahne do prdele.

Reagovat
Ángel di María 22

To mam od zacatku taky, ale uz tomu neverim.

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Mně se tenhle typ hráčů strašně líbí. Dřív jsem ho chtěl do Barcy na levýho beka

Reagovat
smazaný uživatel

Barca o něj měla i oficiální zájem. Cena prý 40 mega (Dani-style). Já bych ho tenkrát bral.

Reagovat
misinho7

dakujmez ze sa to nestalo... ze sa u spurs uvedomili a spravili z neho najlepsieho hraca Premier League

Reagovat
technecium

Tak v Barce by se technicky hodně zlepšil, troufnu si říci. Když vidím progres Rakety loni a letos, je to jak nebe a dudy.

Reagovat
misinho7

tuto sezonu ide uzasne, Crisa tuto sezonu nici coz je na jednu stranu skoda ale zas na druhu stranu som rad za Garetha ze sa mu dari a tento rok hejteri nemozu povedat ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale není dřevák akorát to není žádný technik a nesedí mu pomalý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

těch pár zápasů co jsem letos Real viděl, hrál vždy fantasticky a byl nejlepší na hřišti. Ale je pravda, že aby byl opravdovým tahounem Realu, tak takhle musí někdy hrát i proti silnějším soupeřům

Reagovat
smazaný uživatel

btw. nějak hodně se najednou zlepšil ve hře hlavou, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos má nejvíc gólů z celý PD no. Imho se v tomhle dost naučil od Crise.

Reagovat
misinho7

men sa mari ze vraveli ze z Top 5 lig ma najviac hlavou ale niesom si isty

Reagovat
misinho7

nj nikdy mi neprisiel ako nejaky hlavickar a teraz ma tusim najviac golov hlavou z Top 5 lig

Reagovat
One-Real

Ve hře hlavou letos naprosto famózní, ty míče si hledá fakt výtečně.

Reagovat
Kokesh

Říkám, jde v Crisovych šlépějích...i jak nabírá svalovou hmotu, hlavně nohy jdpu strašně videt.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tohle jsou ty urcity schopnosti, proc je to podle me dobry hrac-

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si myslím, že prodat nemůže ani jednoho. Cristiana jako marketingovou tvář, bez které by nedokázal podepisovat ty největší sponzorský smlouvy, Garetha jako čistě jeho přestup, navíc letos tam patří k tomu nejlepšímu.

Cristiano to vstřebat nedokáže, tak jako by to nedokázal nikdo podobných charakterových rysů (ty, které ho dostaly a dlouho držely na vrcholu), i Messi s tím bude mít obrovský potíže. A to všichni víme, že Neymar má svoje limity někde jinde než Gareth...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz ma smlouvy podepsany na dlouho dopredu?

Reagovat
One-Real

Trochu jsem kalkukoval, že by ta údajná obří suma od Adidasu mohla být svázána s Florentinovou představou dotáhnout nějakou jejich velkou tvář, ale koukám že jak Neymar tak Hazard jakožto dva Florovi cíle jsou oba u konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, vem si, ze United maji podobnej kontrakt a pritom v kadru nemaji nikoho. Treba v tom roce 2009 klub nekoho takovyho potreboval, protoze ta situace byla spatna, ale ted.. nevim, nevidim do toho, porad si nejak nemuzu uvedomit, ze by ten odchod Cristiana bylo takovy zemetreseni.

Reagovat
One-Real

Pořád nás vede Floro, nedovedu si představit, že by pustil Ronalda a dovedl si třeba "jenom" levnějšího Reuse, Lucase nebo někoho podobného. Jestli jeden z těch nebránících odejde, radši zase obětujeme funkčnost 4-4-2 (vepředu Benzema + ten který zůstane) a přivedeme nějakou superstar. Zatím mi všechno ukazuje na Hazarda, i když ukradnout takového Alexise by možná bylo zajímavější.

Reagovat
misinho7

tak hlavne rok dozadu by som Hazarda bral hned bez vahania ... vyzeral ako hrac ktory bude superit s Neymarom v buducich rokoch po ere tychto dvoch velikanoch ...ale tuto sezonu je desny gol nedal tusim od maja ci kedy... neviem no mozno by sa tu prebudil ale zas snad potom ani ta cena nebude velka ked je taky slaby teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je mlasi a lepsi, jen hraje v blbym tymu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevěřím tomu. Ale je pravda, že pokud mám dobrý zdroje, tak po minulým prodloužení s Adidasem se zbavil Kaká. Ty si myslíš, že je schopný se zbavit Cristiana? Navíc když koukám na tu smlouvu s Fly Emirates, tak to je na Florentina hodně slabá káva a za dva roky končí, tudíž to asi začne být docela aktuální. Nedokážu si představit, že by se ho měl zbavit kvůli Hazardovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne, ale kvůli Neymarovi ano.

Reagovat
misinho7

lenze to je skoro nerealne osobne si ten prestup neviem predstavit co by to vyvolalo ..a ta cena 190 mega peniaze u Nyemara podla mna uz ani nemozu hrat rolu ma ich tolko a barca mu este prida..tam mi pripada naozaj jedine to ze by chcel vykrocit s tiena Messiho a kebyze odide Cris tak v Reale by mal sancu ..lebo nebudeme si klamat dokym je v barce Messi, neymar moze sa snazit ako chce stale bude ten hlavny Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar by mohl přijít jedině kdyby CR odešel,doufám samozřejmě,že se tak nikdy nestane,ale pro Péreze je to lákavé a dobře prodat Ronalda už moc dlouho možné nebude.

Reagovat
misinho7

ale kupit Neymara za 190 melonov je nehorazna sialenost...sak to by bol taky tlak na toho chlapca..videli sme ako bol na tom Gareth, tak od Neymara by cakali hattrick kazdy zapas ...kto ive ci by to on vobec zvladol tu sumu co by lezala na jeho pleciach..a este to zeby ho znenavideli milioni cules

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě pravda,stejně jako plat,který by mu museli dát,aby šel, to by samozřejmě v kabině dělalo hroznou paseku. Pérez je ale šílený dost.

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyz chce jit CR sam? Navic za ty dva roky muze byt jeste mnohem niz a ti sponzori to s nim postupne muzou zacit rozpoustet jak s Kaka. Ja mam proste pocit, ze se Cris rozhodl a hlavne proto zacala ta operace Neymar, jenze to je proste scifi, tak se sahne po druhym nejlepsim.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct , jestli se už rozhodl,ale ten cirkus kolem Neymara mu určitě nedělá dobře,takže se vám může stát ,že odejde a Neye se nepodaří přivést,nicméně toto riziko ve velkých hrách podstupuje každý.

Reagovat
misinho7

tiez mam ten pocit ze chce odist ale pevne verim ze ak tak bude tak odide ako sampion napr LM ..nechem aby odisiel po desnej sezone co sa tyka timovej tak aj invidualnej..to nie takto kral nemoze odist

Reagovat
One-Real

Taky jsem o tom uvazoval. Teoreticky je v tehle sezone porad dost produktivni, ale zejmena v lize to lehce ochabuje. Kdyz odejde, tak bude chtit odejit na herne prijatelny urovni, ne jako spraskany pes. To PSG je zkratka dost realny, marketingovou hvezdu tam nemaji. Ibra sel proti nejlepsim souperum taky o dost dolu, oproti tomu jak se o nem mluvi. Ve Francii by Ronaldo zas trhal obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne taky Zlatanovi konci smlouva. A na stary kolena by si tam kazdym rokem vyhral titul a zlatou kopacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Roste Douglas Costa z Bayernu, Floro by ho dokazal Bavorum prebrat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je úžasný, ale Bayern se s nima vůbec nebude bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusi, stačí pomotat hlavu Douglasovi..

Reagovat
smazaný uživatel

A to se ti libi vic nez Hazard? S tou zalohou, co by mel za sebou v Realu, a s tim mnozstvim balonu v prostorech, kde je nejnebezpecnejsi, by proste musel hrat jak buh. V Chelsea to ma trochu jako Messi v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino potrebuje bombu, to Hazard v tyhle sezone neni.. Jinak Hazard ve forme a v Madridu by podle me dokazal jako jedinej konkurovat Neymarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze kdo takova bomba je? Hraci jako Reus nebo Costa jsou porad min nez Hazard. Jinak souhlas, taky si to myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz dole, myslim, ze Douglas je ted jednimz nejprobiranejsich hracu v Evrope. Je okolo neho strasny hype.

Reagovat
Ángel di María 22

Hazard je marketingove pro Florentina asi tak 100x lepsi volba nez Costa. Nejlepsi hrac PL, povedoma tvar delsi dobu, budete se smat, ale vzhled hraje taky roli, takze jasny. Navic Hazard je celkove urcite lepsi hrac, ja bych ho bral.

Reagovat
Ángel di María 22

*to nej v PL myslim tak, ze to ofiko vyhral, i kdyz letos samozrejme neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hrál jen 12 BL zápasů a stejně byl hráči zvolen nejlepším hráčem podzimní části. Tak jak hrál v této sezoně je o kilometry před Hazardem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

TOP kluby si už dlouho takhle do hráčů nezajíždí, už si ani nepamatuju, kdy naposledy se něco podobnýho stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Perez a morálka, navic teď, kdyz mu teče do bot.

Reagovat
One-Real

Já si myslím, že o něm minimálně po téhle sezóně nebude ani uvažovat. Hraje fakt parádně, ale nemá jméno. První řada je De Gea, Hazard, Neymar..ve druhý Alexis, Reus a další, i tihle mi přijdou reálnější, než Douglas.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak to ja bych řekl, ze tuhle sezonu si Douglas vsechny natira na zadek a lidi jsou z nej úplně paf. Koupit ho ted, by byla asi jeste větší marketingova bomba, nez Hazard.

Reagovat
misinho7

no Douglas si natira na zatial len jednu sezonu a stale nema take meno..kdez to Hazard je stale inde

Reagovat
smazaný uživatel

Prave pritomnost rozhoduje, Douglas ji ma a lidi jsou z nej nadseni.

Reagovat
Yanek

Douglas není v žádném případě taková tvář jako například Hazard (i když ho nemusím). Navíc takhle skvěle hraje ve velkoklubu prvním rokem. Lidi jsou z něj hotoví převážně v Německu, kdyby to bylo jinak, tak už z principu se bude skloňovat s Realem a Barcou.

Reagovat
Footballer

Alexis má 27, Reus 26... Fiore půjde po mladších hráčích

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se nezdá, jak už tady padlo, že by chtěl odejít jako zpráskaný pes. To si nezaslouží a asi by to ovlivnilo i náhled na celý jeho působení. Pokud neodejde rovnou do USA, jediná evropská varianta bude PSG, tam mu to bude sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že ManU je ještě druhá volba,ale lehčí a lepší by to měl v PSG.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V PSG za 2-3 roky působení bude držet všechny střelecký klubový rekordy, to může být lákavý vzhledem k tomu, o jaký velkoklub se jedná. Navíc může soupeřit i s Messim v Lize mistrů a v lize více odpočívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslím, že Ronaldo skončí v PSG (hlavně teda jeslti Real letos vyhoří).. má to svoje ALE.. PSG si jede ve Francii svoje, takže by tam měl záruku trofejí (liga, pohár, superpohár a ještě jakási 4. trofej.. v tom jejich systému se nevyznám ), no ale na druhou stranu francouzská liga je až 5. pořadí a nevím jestli by se to Ronaldovi líbilo... Bylo by sice super, že by vyhrával trofej za trofejí, ale každej ví že PSG si jede ve Francii svoje (stačí se podívat an tabulku v půlce ligy). Taky by klesla šance v boji o zlatou kopačku, protože ve Ligue 1 mají koeficient 1,5 tudíž, pokud by dal třeba Suárez nebo Messi ve Španělsku 35 gólů, tak Ronaldo by potřeboval ve Francii 47.. No a co se týče LM, tak si myslím, že má větší šanci s Realem než s PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se to pojat všelijak, teď se všude vyhlašuje ,že je nejlepší hráč PD a pak by se o něm mohlo hlásat,že je nejlepším hráčem už třetí ligy. A k těm individuálním trofejím už musí získat i nějaký ten kolektivní titul,a to by mu PSG s těmi individuálními poskytlo.

Reagovat
Billy McClane

To s tym koeficientom pre FRA si zadrel dobre

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť mám pravdu a snad si nemyslíš, že Ronaldo by zlatou kopačku vyhrát nechtěl

Reagovat
Billy McClane

Vlastne mas ozaj pravdu. Ono je Francuzsko az sieste, tak ma skutocne len 1,5.

http://www.eurotopfoot.com/gb/soulierdor.php3

Moja chyba

Inak pri priebeznom poradi by buduci rok mohli mat 2. Bude to tesne.

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on by Ronaldo měl solidní šanci vyhrát Zlatou kopačku i ve Francii, přeci jen je myslim, že je pořád schopný dát tam přes 40 gólů za sezonu, na což by někdo v top pěti ligách musel reagovat nejmíň třiceti. A to je číslo, přes která se málokdy někdo dostane. Kvůli tomu, že existují Messi s Ronaldem se na to často zapomíná, ale aspoň 30 v sezoně od roku 2008 dali v soutěžích s koeficientem 2.0 kromě těch dvou jedině Forlán (32), Van Persie (30) a Suárez (31).

Reagovat
Billy McClane

Ja si ale nemyslim, zeby CR strielal vo Francuzsku co i len cez 30 golov. Podla mna ta liga nie je az taka slaba a ten jeho pokles vykonnosti je uz velmi viditelny.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jestli letos nedá aspoň 30 ve Španělsku, tak se budu hodně divit. A pokles výkonnosti... no, pořád dal 11 gólů v šesti zápasech Champions League a v tabulce střelců La Ligy drží krok s Neymarem, Suárezem i Benzemou, kteří mají všichni životní formu.

Reagovat
Billy McClane

Goly nie su vsetko. Ved snad vidim ako hra a podla mna ide vykonnostne dole. V piatok ma 31 rokov, co je na jeho styl hry uz celkom dost. Som zvedavy na jar...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že ve Francii by mohl dávat 40+ klidně další 4 roky.. vždyť se podívej na Zlatana - dává si to tam s prstem v prdeli..

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak ja ale prave resim ty goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak porad ma gol na zapas a sanci na dve trofeje. Jo, ono to tak vychazi, ze tam nahradi Zlatana.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké dvě trofeje? Myslíš Pichichi a zlatý míč? Protože ty kolektivní on až tak neřeší.

Reagovat
One-Real

Uz jsem se bal, ze se tady bude skutecne diskutovat k veci bez prihlouplych poznamek, jeste ze jsi dosel.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už jsem se bál ,že se tu nebude fantazírovat o tom,že CR je kolektivní hráč,ještě,že jsi tu.

Reagovat
Footballer

Jenže Zlatan končí v PSG už po letošní sezóně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave.

Reagovat
Footballer

Nemyslím si, že Ronaldo odejde z Realu už po této sezóně. Když Zizou zůstane trenérem, tak bych vsadil na to, že zůstane i Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude záležet na tom,jak ta sezona dopadne a jaká bude v týmu nálada,ale to PSG je pro něj rozhodně po všech stránkách lákavé.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Zlatana je možný všechno, já si myslím že to ještě o rok protáhne. Zvlášť jestli nedokážou přivést Cristiana.

Reagovat
Visca el barca

Já si myslim, že s tim Neymarem to nebude tak horký. Hezky se o tom píše. Je to mladej kluk, tak proč ho před nejduležitější fází sezony nerozhodit a tim i celou Barcelonu. Pokud odejde Roddnaldo přijde Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi jako náhrada nepřijde,museli by přivést aspoň Lewu nebo jinou pecku.

Reagovat
Visca el barca

Ať si dělaj co chtěj Neymar je naše budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

video

Reagovat
patas92

Jen pro zajimavost, Barca 2 zapasy od vyrovnani unbeaten rekordu (vsech soutezi)

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán (1991-93) - série neporazitelnosti 58 zápasů

Reagovat
patas92

Rekord Barcy

Reagovat
patas92

A ta zavorka znamena, ze vsech zapasu, ligovy rekord Barcy je 33 zapasu, nebo nak tak

Reagovat
smazaný uživatel

200.pre Giuseppe Rossi spat vo forme

Reagovat
Messiáš

Frajer jak chceš, snad vydrží zdraví..

Reagovat
smazaný uživatel

Komu jsi včera fandil?

Reagovat
Messiáš

Já jsem primárně fanoušek Barcelony, takže jí. Jen jsem jí začal fandit v době, kdy zdaleka nebyla tak dominantní a dominantní byl Real.. Momentálně se moje fanouškovství hodně přeorientovalo na fandění španělskému fotbalu jako celku. Před zápasem si říkám, že bych to i přál matracím, aby byla liga zajímavá a přece jen jsou outsider, což mi je tak nějak sympatický vždycky. Zápasu by podle mě slušela remíza, nicméně za ty excesy a lablitu, které atleti předvádí v posledních zápasech s námi se většinou v průběhu jasně přeorientuji na Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

No,nemáš to jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes golovy navrat jednej z hviezd La Ligy, navrat Giuseppe Rossiho !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu šikovný fotbalista a podobný smolař jako náš Rosa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozem si pomoct, strasne rad by som ho videl v Barcelone. Ta jeho sikovnost, to je barcelonsky level. Ak by vydrzal tento polrok bez zraneni, trochu popracoval na pohybe a zdravotny tim Barcelony to schvalil, tak sem s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ale myslím,že něco podobného ,i když méně gólového, máme v Rafinhovi a Alenovi, kteří jsou mnohem mladší. Ale ve své době jsem si jej dokázal představit na NC.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad aspon zostane v Spanielsku. Taky Villarreal. On a este nejaka obdobna posilla do zalohy. Semifinale Ligy Majstrov iste.

Reagovat
Messiáš

Atleti si za svoji bojovnost bod zasloužili, bohužel v určitých momentech byla jejich bojovost až moc přílišná a hlavně zákrok Godina byl neuvěřitelně hloupý. Každopádně výkony některých hráčů- Saula, Carrasca, ale i Augusta byly velice dobré, v některých pasážích hry, kdy si to ťukali na půlce Barcy, která absolutně netušila, za vše ostatně mluví, že i proti 9 jsme se dost třásli o výsledek. Nás tradičně podržel i Bravo, obecně mi přijde, že Barca hodně ztratila na svěžesti/formě, kterou měla třeba v období El Clasica, teď přijde na řadu LM a já pevně doufám, že Messi a Suarez pořádně zregenerují a budou dostatečně motivováni podat výkon na 100%. Luisova rtuťovitost mi výrazně chybí v téhle části sezóny.

Titul se přiblížil do Katalánska, ale Atleti jestli budou hrát takhle, tak minimálně v LM můžou zanechat opět výraznou stopu, škoda, že se zranil Augusto, nicméně v tomhle snad Caminero měl věšteckou kouli a nějak tušil, že zranění v záloze se matracím nevyhnou, doufám, že Thomas a i Kranevitter dostanou příležitostí dostatečně, Gabi by to svoji zkušeností měl zaštítit.

Jinak ke kolu, moc jsem rád, že dal gól Rossi, kterému snad vydrží zdraví a Konoplyanka, u něhož doufám Emery pochopí, že je o parník lepší než všichni ostatní hráči Sevilly. Teď jen Espanyol uhraje něco na Bernabeu, přece jen před novým majitelem je potřeba se ukázat a budu spokojenej jak želva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ked sa tu uz bavime o tych prestupoch do realu a teda asi nahrady za Cristiana....ja cakam ze Perez pojde aj po Pogbovi uz teraz je to topstar, tiez si myslim ze moze v pohode miest karty v boji o zlatu loptu po ere Crisa a Messiho ... stale je velmi mlady a uz teraz je jeden z najlepsich zaloznikov, a hlavne je to reklamna tvar co Florentino stale vyzaduje u kazdej hviezdy...

https://gfycat.com/PerfumedArcticFireant dnesne jeho spracovanie masaker

Reagovat
smazaný uživatel

2 týdny zpátky si psal, že do Realu nepůjde

máš v tom dobrý bordel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tim zpracovanim.

Reagovat
ADM

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
misinho7

a ja pisem ze pojde? lol hovorim ze Floro po nom pojde co ale neznamena ze sa nam hodi kedze nema miesto v zostave... znova si to vylozis tak jak chces

Reagovat
smazaný uživatel

my potrebujeme univerzálneho krajneho beka, stopera a utocnika, Hazrad je malo golovy, Pogba moc drahy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stopera? O koho můžete mít reálně zájem?

Reagovat
One-Real

Momentálně se mluví o Marquinhosovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to GL

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nemyslel vazne. Pepe a Vallejo.

Reagovat
misinho7

Pepe podla mna pojde isiel dost dole vykonostne a Vallejo je nasa buducnost ale nemyslim si zeby sa hned buducu sezonu stal tretim stoperom

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe minimalne dodrzi smlouvu, to je tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co nejake tvrde DM, co umi vybojovat loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Matic

Reagovat
smazaný uživatel

na zaklade letosni formy bych doporucil pred maticem spis mikela... nebo jakyhokoliv jinyho vysokyho drevaka, co umi aspon zfaulovat hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Real111 ti to vysvetli.

Reagovat
smazaný uživatel

to je i love real madrid? jeden z mala, kdo do toho "videl"

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak vidis, jak zas presne vi, koho treba kupit.

Reagovat
Robbie

dyt tam je Casemiro Matič kterýmu se povedli dvě sezony ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Bale (za ideálnych podmienok) a Benzema vedia byť golovy až až .. Hazard by šiel tiež golovo hore si myslim. Chcieť nahradiť Ronalda podobne gólovým utočník bude problém aj keby si hladal utočnika ktorý nastriela 2x menej golov...

Reagovat
misinho7

co sa tyka stopera na Marce som cital nieco o Marquinhos...ale tak Barca ako ho chcela a neziskala ho jediny sposob ako ho ziskat je ze naozaj Cris odide do PSg a vtedy nam oni predaju jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

lenze jeden z BBC bude musiet odist. ja by som poslal prec Jamesa, on sa do 4-3-3 vôbec nehodi. aj Hazard ma vraj prist ale pre neho neni miesto, Pogba by aspon rotoval s Modricom a Iscom aj ked pokial chceme Neymara, tak on tazko pride

Reagovat
Spalovač šancí

Docela lempl, takhle zazdít tutovku

Já tomu rozumím

Reagovat
Robbie

Ronaldovi je jen 31

Reagovat
Robbie

teda bude, on určitě bude chtít dávat goly ještě dlouho, pro něj by bylo PSG ideální, ale neveřím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia fakt vyborna..

Reagovat
ADM

Gary so sebou vzal aj kúsok Manchesteru

Reagovat
Visca el barca

To je fakt už trapný ale ....

Reagovat
Billy McClane

Hm dokedy to asi vydrzi Gary?!

Reagovat
ADM

Jediné jedno čo by ho mohlo udržať do konca sezony je že by nás vyradil v pohári a to sa snád nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom je nepodcenili!

Reagovat
ADM

No ved práve, je to asi to jediné čím mozu zachrániť sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledním vzájemném zápase hráli slušný beton a nakonec uhráli bod. I přes jejich katastrofální formu se klidně můžou vzepnout. My jsme unavení a motivace proti soupeři bez aktuální formy se hledá těžce,byť je to pořád FC Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen interesa al Chelsea

Reagovat
ADM

rozširuju kolóniu Miazgovcov? pochybujem ze o neho ma niekto teraz realny zaujem

Reagovat
One-Real

Wow, Vale pod Garym v lize 8 zapasu, 5 remiz a 3 prohry.

Reagovat
mimi_united

TV expert

Reagovat
smazaný uživatel

takovej horší Csaplár

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pre Nevilla krute, ale dneska sme to prehrali zahadzovanim sanci. Negredo musi z klubu odist, nema na to hrat za Valenciu. A Piatti rovnako. A opat sa budem opakovat, Bakkali patri do zakladu, je to az na pocudovanie, ako dokaze 20 rocni hrat pozdvihnut hru. Jeho temperament a sebavedomie, to je uplny rozpor s tymi tichmi argentinskymi mumakmi...

Mne sa ta hra za Neviila paci viac ako za Santa, ale asi bude muset odist, ved v podstate sme sa namocili do noja o zotvrvaniev sutazi. A to ked si uz len kuknem, kolko sme minuly a nakupili hracov je nepripustne.

Reagovat
smazaný uživatel

ospravdlenujem sa za chyby a preklepy

Reagovat
smazaný uživatel

Gary to vede snad ještě hůř, než se dalo čekat.

Reagovat
ADM

Ja som to čakal.. To bol uplne nepochopiteľný krok .. Angličan, nepreverený, nepozná jazyk, navyše ani nie nejaký geniálny záložník čo fakt berie tu hru inak už ako hráč, pride vytiahnuť Valenciu do ligy, kde potrebuješ niečo viac ako zacentrovať do 16ky

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem čekal, že to bude průser, ale že to bude až takhle strašné? To zas úplně ne.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
patas92

By mě zajímalo, jak dlouho tam bude ještě smrdět

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že jej vyhodí ve čtvrtek po historicky nejvyšší prohře Los Che.

Reagovat
patas92

Nj, on se příští týden zas hraje pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,je to celkem hrůza,ani se nedivím,že jsou někdy hráči utahaní a ten výkon není úplně TOP. I když Atleti hráli stejné množství zápasů a včera vypadali absolutně svěží.

Reagovat
Footballer

Já si myslím, že s Vale to ve středu zase bude boj. Proti silným klubům dokáže Gary z hráčů vymáčknout maximum...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ja si myslim, ze je ve spatnou dobu na spatnym miste. Podobne jako Lucho v ASR.

Reagovat
smazaný uživatel

je na úplně špatným místě. O době bych nemluvil, protože si myslím, že by to nevyšlo kdykoliv jindy.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
alcantara

Valencia were unbeaten at home since November 2014.

Zrovna s Gijonom Quo vadis, Vale?

Reagovat
Kenneth

Hracum a trenerum britske narodnosti by mel byt vstup do Spanelska zakazan.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlas, tenhle borec s Athleticem vyhral 2x Ligu a 5x Copa del rey https://en.wikipedia.org/wiki/Fred_Pentland

Reagovat
The Krupy

Všade okrem UK.

Reagovat
REPLIKATOR

Táhni zpět do Manchesteru rudá špíno

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Btw jak jsem dneska v praci analyzoval pohyb Musacchia tak sem si zas uvedomil jak je to skvelej stoper, vudci typ, navic i skvelej pri standardkach na obe strany...material pro Barcu? (cti: zapomente na Laporta )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navic to muze byt jedna z mala dostupnych moznosti. Nevim, proc se na nej zapomnelo, drive byl casto spojovan s velkokluby.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky uz ma dost zkusenosti s La Ligou, pritom je mu jen 25. Podle me by to byla logicka volba, bez nej by Villarreal letos nikdy nebyl tam kde je. Zapomnelo se asi kvuli zraneni

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

už som to tu písal viackrát, ideálny stopér pre nás.

Reagovat
patas92

Udělej tam z něho dřeváka, ať je levnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mi za to Mára Vít slušně zaplatí, proč ne

Reagovat
patas92

Zeptám se ho

Reagovat
ADM

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Footballer

Mohla by to být zajímavá možnost. Lucho si často vybírá hráče ověřené La Ligou, takže proč ne

Reagovat
Trand

O něm jsem přemýšlel v souvislosti s Arsenalem už dřív.. Hraje pořád na stejné úrovni, nešel výkonostně dolů? Dost jsem se divil, když Arsenal koupil Gabriela, čekla jsem, že pokud někoho z Villarrealu, tak Musacchia.

Reagovat
netopier

Tak dnes sme si to naozaj nezaslúžili prehrať. Bolo mi miestami ľúto Alvára, pretože dnes mu nebolo súdené... Hráč ako je on má určite kvality na to, aby premieňal takéto šance ale z časti ho aj chápem a viem pod akým tlakom bol po prvých dvoch zahodených šanciach a k tomu jeho zlej forme. Od zápasu k zápasu verím v lepšie zajtrajšky ale asi to tak zostane do konca sezóny... Dúfam že si to v lete dajú dokopy v hlavách a Vale bude tam kde patrí!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by to Zidane mohl trochu protocit. Chtel jsem tam dnes Kovu.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO pekne palmy, zaslouzene

Reagovat
One-Real

Náš mladý Diego Costa zařídil tři body pro Palmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Victo Valdes zazil uspesnu premieru v novom time, ked po viacerych dobrych zakrokoch vychytal nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://gfycat.com/PlushDisfiguredCygnet

A to prostředí tam. Nádhera.

Reagovat
patas92

Tvl to je jak Ota Rákosník, když chodil na šichtu

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
MadMrJacky

Tyvole

Reagovat
r3

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

Nastupuje Bílý balet. Soupeř bude samozřejmě nemilosrdně rozdrcen.

Reagovat
roberos

Soupeř ser. na zápas jako vždy Espańol proti Realu !

Reagovat
roman1978

to je taková filcka

Reagovat
aither

Zase ponižujou soupeře, to je hrozný

Reagovat
celeb

Ja by som sa zasmial, keby tento pristup Espanyolu k zapasom s Realom stal barceloncanov Ligu.

Reagovat
roberos

To bylo jasné už před zápasem, že se na to Espaňol vykašle

Reagovat
celeb

lenze vacsinou sa nenachadzaju 2 body nad zostupovym pasmom. Netvrdim, ze maju na to porazat Real, ale v tejto sezone, keby sli do zapasu tak ako proti nam, tak o par bodov by Real pripravili.

Reagovat
roberos

Můj odhad,který jsem tady psal CR11 dnes se přetrhne proti chudákům

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je vidět, že je běhavější. Tak jestli ho Zizu nedonutil více běhat, jak Jamese.

Reagovat
roberos

Jen ať běhá ať se přetrhne ( při nahánění gólů) a uvidíme kolik sil mu zbude na lepší soupeře! V tom jsme lepší my se šetříme a rotujem sestavou .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Ronaldo je nejlepší hráč světa a je nejlepčí kanonýr. O tom není sporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi hrac sveta za stavu 3:0 pre Real.

Reagovat
roberos

Ano proti nebránícím slabochúm je bezkokurenčí - tam kde se za rozhodnutého stavu všichni špičkový hráči světa šetří CR se může přetrhnou ! A co předvádí v důležitých zápasech ? nic!!!!!

Reagovat
valloire

Pejsek je tady, kde jsi se toulal? To se dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=5GMhtbkKGuk Zápas Juvenilu. Parádne zahrali Kórejskí mladíci. Lee už ukazuje, aký talent to je a, že by sa mohol objavovať už aj v béčku, takisto Aleňa a Paik. Myslím, že ten materiál z Juvenilu je viac než slušný, som zvedavý ako im dopadne Youth Cup ... Visca

Reagovat
valloire

Gol gol daly si gol

Reagovat
roberos

Nejlepší hráč světa je Messi - jestli tě to vaillore ušlo ,tak těď to víš ode mě !

Reagovat
Ángel di María 22

Další skvělej zápas pod Zidanem.

Cris dneska hattrick, navíc fakt výtečně napadal, makal, to je poctivej výkon

Tahle naše záloha - když se bavim čistě o týhle řadě, to je prostě poklad, co nikdo jinej nemá. Isco, Kroos, Modric, James, to má od všeho všechno.

iHala Madrid!

Reagovat
Phillipinho

Arlauskis a Duarte naprosto snove debuty za novy tym. Jeden dostane sestku a druhej si da vlastence.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký. Zidanovi ten program fakt hraje do karet, ty hráči se tím fotbalem baví, já taky.. ale už chci nějaký těžší zápasy sakra. Aspoň tu LM už..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ronaldo dneska kvalitně, Jesé za tu chvíli dost potěšil, ale největší radost mám z toho jak opět šlape ta záloha. Isco pod Zidanem kvete, ale prostě hlavně Modrič zase hraje jako bůh. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kroose se zapomina, pritom zase zacina bezchybne slapat jako pocitac. Jinak me potesil hlavne Cris, bavil se tim, darilo se mu, makal za i Benzemu, zadny vztekani ani blikance a ten gol na 4:0 jako tresinka.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Jesého tam dobře sjel, když mu nenahrál dobře na aut.. (Po tom co golmán vyběhl a podařilo se mu na kraji pokuťáku ukopnout Ronaldovi balon.. ) Ale zase na druhou stranu pak po jeho góle za nim přiběhl, plácl si s ním a pohladil ho po hlavě, takže to nic vážného nebude

Reagovat
LAM

Betis nestačil?

Reagovat
Ángel di María 22

Nestačil, dal 1 gól a pak nic nepředvedl. Mám je rád, ale měli jsme jim dát čoud, herně to od nich stálo za něco jen 15 minut, měli kliku jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Tak sa nevyhralo a co? Od nas super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Betis nebyl žádná prověrka. 20 minut zlobili, dali jednu haluz a to bylo všechno.

Reagovat
Billy McClane

Krasny zapas, super vykon

A inak na zaciatku zapasu snova zostava Luto mi je len Kovacica ale verim, ze jeho cas pride.

Reagovat
smazaný uživatel

jeb tam 6:0, takové nálože každý druhý zápas, sranda liga fakt

Reagovat
One-Real

Ten tvůj Tottenham by za prohru 0:6 na SB byl ještě rád.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak oni měli 4:0 a geniální momenty Petera Crouche, na to nezapomenu. A Ángelitova výstava

Reagovat
smazaný uživatel

no, ten tehdejší tým Spurs vypadá z dnešního pohledu vtipně celkově, jediní hráči, kteří od té doby šli nahoru jsou Modrič a Bale

Reagovat
smazaný uživatel

v současnosti bych to viděl tak na prohru 1:2 max, nic horšího nepřipadá v úvahu

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Nemyslím Stamford Bridge.

Reagovat
king23

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Máme nejlepší obranu v lize, neprohrávali jsme tuto sezonu v lize ještě ani o dva góly. Fakt nevěřím, že bychom dostali nějakou nálož, tak proč ten výsměch?

Reagovat
alcantara

Pretoze europske sutaze su predsa druhorade a vy by ste to urcite vypustili.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ale je to Pochettinova zásluha, nie PL.... tak zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Ja neviem, ale sranda liga je pre mňa súťaž, v ktorej tímy vygrcajú xxx miliónov za kadejakých priemerákov, oháňajú sa marketingom, ale v európskych súťažiach dostávajú pravidelne na prdel a športové hľadisko ani zďaleka nekorešponduje s tým ekonomickým.

Reagovat
smazaný uživatel

Evropské soutěže pro anglické kluby jsou prostě bohužel druhořadé, EL už dlouho a bojím se, že LM taky s rostoucími příjmy v lize začíná být taky méně zajímavá, alespoň finančně.

Reagovat
alcantara

Najprv napisu, su druhorade, vzapati doda, ze zacina byt menej zaujimava Si slusne mimo. A odkial to vobec mas, z nejakych vyjadreni?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkově ze sledování fotbalu a posouzení stavu pomocí zdravého rozumu.

Reagovat
alcantara

Bojuj dalej

Reagovat
celeb

jednoduch vyvodene z nepriaznivych vysledkov. Akonahle sa zacne anglickym timom darit, zavery sa prehodnotia.

Reagovat
alcantara

Tak ja viem, ze on je dlhodoby troll, len ma zaujimalo, ci to vie aj nejako rozumne zdovodnit, alebo len tradicne prska...

Reagovat
Billy McClane

Pockaj, ty tomu naozaj veris alebo sa len snazis obhajit kluby z PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že věřím, tak to je. To ale nikoho neobhajuje.

Reagovat
misinho7

Reagovat
PP

zpátky do premier league kanálu.. tady nemáš co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda liga z ktorej timy vyhravaju ligu majstrov ci europsku ligu alebo su minimalne v semifinale ci finale ...ktorá iná liga si toto moze dovolit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

To je stejně borec ten Ronaldo.Proti takovejm odevzdanejm týmům se přetrhne aby dal co nejvíc gólu a přijde těžší soupeř a najednou není na hřišti.Lidi pak kouknou na statistiku a myslej jak pořád válí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si za ty vase srackoidni blafy tak preju, aby vam aspon dva nalozil v Clasicu.

Reagovat
LAM

Jaký blafy?Proti silnejm týmům letos prostě 0 a akorát kope do hráčů.

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

Komu on dal v letošní sezóně gól ? Já tě napovím jen slabíkům jak v lize tak lize mistrů!!! nikomu jinému ten váš génius!

Reagovat
smazaný uživatel

A na oslavu těch gólů by mohl zas vytáhnout calmu: https://www.youtube.com/watch?v=4gm_9ZSer_I

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine ak si vyskáče 2 penalty. Inak nemožné ...

Reagovat
roberos

Přesně na slabíky se honí ale jinak na to chlapec nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

nema nato, ved staci pozriet posledne El classica

Reagovat
CHONG

Stejné sračky, jiný den.

Reagovat
smazaný uživatel

piscinazo penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny vykon, velmi prekvapil Jese, ide pomaly hore. CR sa proti espanyolu dari a ten druhy gol bol krasa. Zaujimave by to bolo bez Jamesa, ten hrac mi do zakladu nepasuje ani do 4-3-3. Ked uz predat tak jeho.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Ronalda si vychytal za tu výhru si kup novej mobil ty tikety nejdou skoro ani přečíst

Reagovat
madridcan

To si zajebal Nie je to fotene z mojho, ale z kamaratovho mobilu co so mnou pozeral Real. Kazdopadne aktualne sa mi moj Samsung pred tyzdnom odpalil, takze musim riesit novy mobil co z duse nenavidim. Par mesiacov som si zvykal na Galaxy Ace a teraz sa musim po tri a polroku zoznamit s niecim novym...este ale neviem s cim. Kazdy mi odporuca Lenovo, ale ja som zvyknuty na Samsung.

Reagovat
I am Mancunian

xiaomi

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
patas92

Tvoje koule bych chtěl mít

Reagovat
Darren Fletcher

chod do riti

Reagovat
roberos

Nejlepší hráč světa je Messi - jestli tě to vaillore ušlo ,tak těď to víš ode mě !

Reagovat
valloire

neštěkej

Reagovat
smazaný uživatel

haf

Reagovat
smazaný uživatel

aj historie si zabudol podotknut

Reagovat
roberos

Správně o Messi to říká spousta profíků a kdo o CR - nikdo možná vlez prdelka Marcelo!

Reagovat
smazaný uživatel

ta vasa historia siaha par rokov dozadu, pritom historia futbalu je daleka a najlepsim hracom vsetkych cias bol na udelovani Zlatej Lopty ked vyhral CR zasluzene vyhlaseny Pele. Najlepsi hrac historie a nikdy nevyhral MS, to uz aj Zidane ma viac titulov

Reagovat
roberos

A co vyhrál Ronaldo s Portugalskem - nikdy nic ! pokaždý on zklame na takových turnajích. Krom 12 let zpátky , kdy byli na Euro ve finále.

Reagovat
Billy McClane

Tak este Granada a potom konecne tazsie zapasy. Na tie som strasne zvedavy

Reagovat
The Krupy

Ronalda mi je ľúto. Keď nedá gól, je hneď preceňovaný penaldo a keď šupne hattrick, chalan si len honí ego na slabších tímoch.

A pritom sa zaradí medzi najlepších hráčov histórie a spochybňovať kvality môže len blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Líto by ti mělo být lidí co to řikají

Reagovat
CHONG

Spíš jen culé, i když to je vlastně totéž.

Reagovat
roberos

Jeho chceš řadit mezi nej hráče hustorie? Copak tam někdo řadí Gerda Mullera ,který dal víc gólů než CR ? Nej hráči jsou Pele,Maradona,Cruyff,Eusebio?messi apod. on bohužel ne! jen góly ( když na něj hraje celý tým ) tam nepatří! co předvádí herně ( s výjimkou pár zápasů - nic!!

Reagovat
valloire
Reagovat
roberos

Pust si góly Messiho do sítě Realu . Messi rekordman el klasico!

Reagovat
Afrokrecek

tohle uz je nemoc kamo beres na to neco?

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
Generalní Gladiator

já bejt jeho fanda, bylo by mi spíše líto toho, jak mizivé množství trofejí po přestupu do realu vyhrál, je až děsivě neúspěšnej především v lize..nedokáže ten tým dotáhnout k trofeji, samozřejmě, není to jen jeho chyba, objektivní faktor neúspěchu je geniální hráč, kterej hraje za rivala..

Reagovat
Visca el barca

Zajimávé, na to se tady nepoukazuje skoro nikdy. On ten tým k trofeji dokopat fakt moc nedokáže. Střelec to je jak kráva, ale přijde mi, že většinou to je úplně k hovnu.

Reagovat
roberos

Reagovat
patas92

No tak z těch 19 gólů letos dal 8 právě Espanyolu

Reagovat
Ángel di María 22

Nejen penalty a dorazky do prazdny jsou proste menecenny goly, ale uz i cokoliv do site Espanyolu. Hledat se na Ronalda něco bude pořád, ten zájem ostatních o něj značí tu obrovskou kvalitu, kterou drží dlouhý léta.

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste vtipné ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
ADM

Sid Lowe ‏@sidlowe 13 min.před 13 minutami

19 league goals for Ronaldo, joint top with Luis Suarez. 47.4% of them against Espanyol.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat vždyť to nesedí. 19 gólů a Espanyolu 5+3 - 42%.

Reagovat
patas92

Sid neumí trojčlenku, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

On rátal 6+3 očividne, neviem prečo.

Reagovat
One-Real

Vždyť mluví o gólech, asistence bys neměl počítat ne?

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle je zaslouženej no.

Reagovat
ADM

Reagovat
Ángel di María 22

6:0 6:0 game set and match.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy dá gól keď to jeho tím potrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Cheryshev by mohl zejtra odejít do Anglie podle Zidana.

Reagovat
smazaný uživatel

Pustil bych ho. V Realu ten hrací čas nedostane, v Liverpoolu by mohl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
roberos

Správně a LM co předvedl proti PSG ? taky nulu!

Reagovat
Afrokrecek

obcas se za nektere nase fanousky stydim..

Reagovat
smazaný uživatel

On je ale troll.

Reagovat
roberos

Reagovat
Ángel di María 22

Však jsou ještě odvety, uvidíme na konci sezóny, tam se to počítá nejlíp

Reagovat
Kokesh

Jjo, letos to je tragedie oproti minulym sezonam. Byla zvyklost skorovat proti vsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Jen tak pro zajímavost, v Ronaldovo nejhorší sezóně v Realu, totiž zatim tý letošní:

In all competitions (excluding country):

Ronaldo: 28 apps, 10 assists, 30 goals - 1.07 goal ratio

Messi: 26 apps, 9 assists, 21 goals - 0.81 goal ratio

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tie štatistiky sú zavádzajúce. Neni to jeho najhoršia sezóna podľa štatistík ale kvôli tomu, že hrá úplé hovno a svojmu tímu neprínáša absolútne nič ...

Reagovat
Ángel di María 22

Ja nerikam, jaky jsou nebo nejsou. Jsou to proste statistiky.

Reagovat
ADM

Ale tie grafy hore proste nevyvrátiš, to je niečo hrozné

Reagovat
Ángel di María 22

Já nic vyvracet nechci, ale jsou to grafy v půlce sezóny, co když se v odvetách proti všem Cristiano trefí a Messi nic moc nepřidá? Uvidíme na konci

Reagovat
valloire

tohle je ale přeci matoucí, nemáš tam vytvořený šance

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro zajímavost, nikdo netvrdí, že Messi zažívá nějaký super období, navíc byl 2 měsíce out. Ty zápasy jsou taky dost zkreslený, protože Ronaldo hrál ve všech zápasech 90 minut, zatímco Messi má 4 zápasy, který neodehrál celý (31 minut Atleti venku, 9 minut Las Palmas - zranění, EC 34 minut - zápas po zranění, 45 minut Bilbao). A proč se mluví, o tom že Ronaldo má nejhorší sezónu v Realu? Stačí se podívat na 2 odkazy výše, co jsem přidal...

Reagovat
Ángel di María 22

Ano, přidal jsi to v průběhu sezóny, což samo o sobě hovoří o velkym hovně, když je každej další zápas šance, že se to uplně změní, když nejdůležitější LM matche jsou před náma a s každym těžkym soupeřem Real hraje ještě jednou v lize - kór když ty první zápasy byly venku a pod strašnou "hrou" Benítéze. Tak uvidíme na konci, jak píšu. Tohle je samo o sobě taky překroucený.

Reagovat
smazaný uživatel

Může být... ale za zmínku to prostě stojí a ukazuje to o něčem.. navíc sezóna je z pohledu Realu už za půlkou (Ronaldo hrál 28 zápasů a má k dispozici maximálně dalších 23 zápasů - 16 liga + 7 možných zápasů v LM).

Reagovat
valloire

To je jedno, důležitý je, že jeho nejhorší sezona je pořád lepší než Messiho. To je důležitý.

Reagovat
Afrokrecek

trhej!

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
smazaný uživatel

Díky Espanyolu, Malmu a Šachtaru Ale mě je to fuk, pokud bude mít Messi na konci sezóny ligu a Ronaldo více gólů, tak je to jedno.

Reagovat
alcantara

Statistike, ktoru si neurobis, netreba verit Vsetko sa da krasne upravit a skreslit. Podla cisiel by bol napriklad Iniesta priemerny hrac. Bale by bol kanditat na GB. A podobnych anomalii najdes viac..

Reagovat
Kokesh

Podle cisel by treba i Messi nebyl vpusten na Roller Coaster, tak jako Kevin Hart.

https://www.youtube.com/watch?v=OPdbdjctx2I

Reagovat
roberos

Messi nemá 13 střel za zápas jako CR .Messi hraje stažený a hru tvoří ! Messimu jde o týmový trofeje ne o góly jako CR !! Ronaldo si fotbal plete s tenisem - to je sólo sport:

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak škoda, že to je excluding country, protože Leoš dal za Argentinu tuším 3 góly ve 2 necelých zápasech (90 + 26 minut), takže by mu to čísla zlepšilo.

Reagovat
REPLIKATOR

Hmm to je pěkný, když dává góly jenom když Real vstřelí 3 a více gólů. Jak se hraje vyrovnaný zápas, tak je nulový.

Reagovat
Ángel di María 22

Vy vynášíte finální soudy uprostřed sezóny, kéž se to vymstí

Reagovat
-Carles-

Reagovat
patas92

My?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Zidanom je Real proste nezastaviteľný. Len nemôžu hrať vonku ...

Reagovat
smazaný uživatel

problém je, že fotbal se vždycky hraje venku

Reagovat
roberos

Uzavřel bych to Ronaldovým přínosem pro Real v zápasech proti lepším týmům -11 zápasů - 1 gól a asistence!!! to je opravdový lídr! Bože ještě že něco podobného nemáme v Barce - hrůza !

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, že ty jsi ta lepší část valloireho.

Reagovat
CubONE

https://streamable.com/0rqt

Ten gol fakt paradny. Najviac ma na tom fascinuje, ako sa ani raz nepozrie na branu, presne vie kde je a kam chce strelit. Genialne.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
teenz

Tohle by Gareth zvládl i s prstem v prdeli.

Reagovat
Robbie

ten míč by mu utekl, tím sem jistý

Reagovat
teenz

Hned u prvního doteku s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

A nechci vidět, co by následovalo při pokusu o zasekávačku.

Reagovat
Robbie

to třeba ne, ale tam byl klíčový faktor ten poslední dotek před střelou, to by určitě Bale neudělal

Reagovat
Kokesh

to uz je nemoc

Reagovat
teenz

Já ho prostě vidět v našem dresu nechci.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

nediagnostikovali ti alergiu na Garetha? podla mna je to dost mozne ze to mas

Reagovat
teenz

Hej, tu nepotrebujem ani diagnostikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se James dozadoval u rozhodciho prvne ruky :D

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Není gól jako gól.

Pro milovníky statistiky z Madridu: Alvés v letošní sezóně 5 asistencí, Modric 3.. Alvés >> Modric?

Reagovat
teenz

Ronaldo >> Messi

Reagovat
Switchback

Tak ať si borci z Madridu myslej co chtěj, to je mi celkem šumák ... akorát, že ty Luisové góly nám dost možná vyhrají titul a kluci z madridu budou opět naprázdno ( ale oni už si za posledních pár let určitě zvykli )

Reagovat
smazaný uživatel

Smaž si ten real

Reagovat
Switchback

Jasný šéfe, už tam není

Reagovat
misinho7

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsi ho tam měl?

Reagovat
misinho7

goly Gareth 13 Messi 12 (2 penalty ) ..Bale>>>>Messi

Reagovat
alcantara

Znesiem vela, ale toto si uz fakt prehnal...

Reagovat
teenz

Wau, tohle se ti povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

v tvojí hlavě je lepší i Jesé, nic novýho

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasné

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

ze vas to tak berie jebnem tam ze je Gareth lepsi ako Messi ako reakciu na nezmyselny koment nadomnou a polka by ma tu uz zabijala

Reagovat
misinho7

hlavne cakama na bartlu ... ked sa dostane zo psychiatrie mam problem

Reagovat
smazaný uživatel

jeden?

Reagovat
Spalovač šancí

Zas o tolik Bale lepší není, max. >

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Ángel di María 22

hahah

Reagovat
kubys

Já nevím, jestli to vidím jen já, ale vidíte ten otazník za tím Modričem, že jo?

Reagovat
roberos

Reagovat
Darren Fletcher

kkt suarez. on je fakt daleko najlepsi hrotak

Reagovat
Spalovač šancí

To jsou furt souboje, jestli je lepší Messi nebo Bale. A přitom aktuální sezonu je nejlepší Aubameyang

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Higuaín podle gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain 22z/22g a Auba 19z/20g. Co je lepší?

Reagovat
roman1978

Jednoznačne pipita. u auby nevíme, jestli se na těch 22 vůbec dostane.

Reagovat
technecium

Cristiano i Luis dávají stejně gólů. Ale Luisovy góly vedly k více bodům. Takže nejlepší střelec letos Luis.

A nejlepší hráč La Ligy buď Neymar, Navas nebo Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec je ten, který bude mít po 38 kolech nejvíc branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Těžko říct. Možná bude záležet i na vytvořených šancích. Tady člověk nikdy neví. pravdu má v tom, že Suarezovi góly vedli k více bodům než ty CR. O 2 zápasy. Zajímavý je, že ten nejlepší hráč ligy - Neymar - jich rozhodl míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Klasika, Real zajímá Pichichi, nás titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co taky jinýho čekat, když mají v týmu největšího egomaniaka na světě

Reagovat
Sergi Samper

Jak se tady vytahuje že ronaldo dává jen slabým, tak sem se díval na Suareza a ten má:

Proti silným: 12G + 4A (990min)

Proti slabým: 12G + 4A (1260min)

Neskutečný bombér

Reagovat
Generalní Gladiator

jeho góly jsou neskutečně důležité, ale tabulku střelců spíše vyhraje ten, gdo třeba třikrát nafláká 4g góly týmům typu levante apod. A vyhraje ji zaslouženě. Třeba minulé kolo potřeboval real vstřelit fika betisu, ten gol by měl cenu 2b, ronaldo to nezvládl, naopak messi špatnej výkon s malagou, ale defakto nás ten gól táhne k titulu, stejně jako ted góly messiho a suareze proti atletům., to jsou ty rozhodující okamžiky. Doufám, že lucho neymara a suareze zvládne zkrotit v té honbě za nejlepším střelcem, protože by nás to mohlo stát trofeje. Ono když vedeš po třiceti minutách 3:0 s odevzdaným soupeřem, je jasné, že góly budou padat snadno dál, ale v takovém okamžiku budou muset unést střídání i za cenu toho, že si nevylepší statistiky- sezona je prostě nesmírně nahuštěná a pro zisk týmové trofeje musíme obětovat i individuální úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Real hra paradne,konecne uvolnene. V titul som uz vobec neveril, ale teraz pod Zidanom nejaka ta sanca je. Bodaj by sa zopakovala sezona 06/07

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zajímavost... Mrkněte na jedny nejmenované stránky Barcelony...konkrétně na článek program následujícího týdne...pak mrkněte na slovenské stránky téhož klubu, kde píšou magoři jako Carles, konkrétně na článek Enrique nahání Guardiolův rekord...prostě všude se řeší Real, i když je třetí v tabulce a v naprosté krizi...oni ti šašci ( fanoušci ochotníků ) dobře ví, kdo i přes sportovní neúspěchy je v kurzu. Ronaldo a Real. Messi je nic, tichošlápek, který nikoho nezajímá. Ale Ronaldo má charisma, je konkroverzní a to je to, co lidi v dnešní době zajímá a čemu oni závidí.

Prostě Real a Ronaldo je pojem, budiž preview i tyto maličkosti důkazem...

Fanoušci Real mají v paži nějakou Barcelonu, ti raději řeší, jestli toho Neymara přetáhnem nebo nikoliv.

Real největší klub světa...a Barcelona může získat další treble...nebo Xavi může mít x trofejí, ale když se po každé prohře vymlouvá na trávník, tak stejně to bude navždy pouhý klaun jako většina hráčů Barcy, v čele s Piquem nebo Alvesem.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Generalní Gladiator

no tebe evidentně barcelona dost zajímá, když lezeš na její stránky dokonce ve dvouch zemích a čteš si jejich články..doporučení pro tebe, dvakrát měř a jednou řež!

Reagovat
smazaný uživatel

očividně mě zajímalo, jestli jsou všichni stejní...preview v době zápasu Realu zasrané pláčem culés a na fanouškovských stránkách to samé...byl to takový průzkum, který mi potvrdil to, co jsem si dávno myslel...

Reagovat
Generalní Gladiator

očividně netušíš, která bije, máš problém s porozuměním textu, ale tady to asi nevyřešíme...

Reagovat
kubys

"Fanoušci Real mají v paži nějakou Barcelonu, ti raději řeší, jestli toho Neymara přetáhnem nebo nikoliv. "

"Pro zajímavost... Mrkněte na jedny nejmenované stránky Barcelony..."

Proč ses dojebal sám hned ze startu?

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
tunkic

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

protože je hloupý

Reagovat
dextroza_m

A proto ty chodis na web FCB... Blbe

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla...

Reagovat
roman1978

artorias please

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo nové posily

Iturra 6

Piti 12

Ozbiliz 16

Crespo 22

Reagovat
kubys

Na Özbilize jsem zvědavej, loni ho skosilo zranění a Spartak ho úplně odstavil. Přitom jako hráč se mi vždycky líbil, dobrá technika, slušná rychlost a na křídlo někdy až neuvěřitelný přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, kukol som si, že za 2 sezóny odohral 8 zápasov...

inak on hrá vpravo?

Reagovat
kubys

Loni měl přetrhaný vazy, dost dlouho se potom dostával vůbec do kondice. Jinak jo, hraje primárně zprava, ale zvládne i typické AM nebo levé křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by mal už hrať, tak uvidím...

ale zas hocičo je lepšie ako Lass, Pablo a Bebé

Reagovat
kubys

Reagovat
Kokesh

Cinani posiluji?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Carles-

Strašný blábol

Reagovat
smazaný uživatel

proč sem vždycky vytáhneš takový nepravděpodobný sračky?

Reagovat
patas92

Já bych tam taky rád přestoupil...jdu to říct mamce

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se zeptat, co je na tom tak strašně nepravděpodobné?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted koukam na sestrih Valencie...Negredo neskutecne palil, to je drevak

Reagovat
Switchback

Pálil to jak Aduriz poslední zápas proti nám, no

Reagovat
smazaný uživatel

To si ho asi pleteš s Erasem, případně Susaetou, Aduriz v tom zápase neměl skoro žádnou šanci, Negredo tady měl 4 gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to ještě hodně těžké,na našich hráčích je vidět velká únava a bude potřeba i kus štěstí,aby vydrželi zdravotně a s formou. Ono to není jen teď ta CdR,ale i loňská Copa América a MS klubů,které přináší dohrávku s Gijónem v nejnevhodnější chvíli.kdy jsme mohli mít jeden týden konečně klidnější. Pokud se nám podaří obhájit loňské tituly,budu to považovat za malý zázrak. Visca el Barca!

Reagovat
Generalní Gladiator

pokud se tej unavy nezbavíme. bude to těžké..program je fakt neskutečně nadupanej: 3.2., 7.2. 10.2. 14.2 17.2. 20.2. 23.2 ikdyž ted budou i trošku slabší soupeři, tak snad se pošetří síly, jenže to zase zavání zbytečnou ztrátou bodů..atletico už je ven z CDR a real už hraje nějakou dobu pouze jeden zápas týdně, nesmíme zaváhat, nebo by nám při závěrečném finiši mohli chybět síly... má to i jistou výhodu, kdy de facto všichni hráči jsou v určitém zápasovém vytížení..

Reagovat
smazaný uživatel

Herní vytížení je důležité a příchodem Ardy a Vidala jsme konečně po dlouhé době získali i alternativu,jenže vedle Sergi R. jsou to asi jediní kluci,kteří jsou k těm ze základní sestavy plnohodnotní.

A k těm slabším soupeřům bych řekl ,že samozřejmě není možné srovnávat třeba Atlético a Gijón,ale z jiného pohledu se dá říct,že slabších soupeřů už dneska není. Zaprvé je proti těmto týmům vždycky o něco míň motivace a za druhé se v těchto zápasech nabízejí alternace a ty naše síly dost srovnávají(společně s větší motivací soupeře). A pokud máme tyto soupeře venku ,je to další problém,nemáme dost síly abychom tyto zápasy zvládali s lehkostí,takže každý venkovní zápas je pro nás obtížný. Snad v sobě kluci najdou dost síly a budeme mít i nezbytné štěstí,aby se na konci sezony bilancovalo s radostí!

Reagovat
smazaný uživatel

Těch hráčů do rotace je tam více, např. Mathieu zahraje na CB hodně dobře, ovšem LB je už jiný kafe. Munir taky může dostat nějaký prostor, viz. odveta proti Espanyolu v CdR. S tím, že Aleix zahraje RB a obě křídla, Arda CM a obě křídla, Roberto snad 5 postů je do alternace spousta možností. LE teď dá proti Vale plnou nebo skoro plnou (třeba Arda nebo Roberto v základu by mě nepřekvapili) sestavu, což je logický - vždyť je v SF. Ten los není moc vhodný teď na rotaci, CdR a LM jsou jasný - nejsilnější možný sestavy, ale když se podívám na ligu, tak doma Barcu čekají do repre pauzy Celta, Sevilla a Getafe, tedy znovu těžší soupeři. Naopak venku se hraje s relativně lehkýma soupeřema (poslední Levante, o záchranu bojující Gijon, Las Palmas a Rayo), ale oba víme, jak letos Barca venku hraje - takže pochybuju že tam LE pošle komplet proházenou sestavu... No bude to těžký, po podzimu většina hráčů základu má kvůli zranění dost nahráno, ale doufám že LE to bude rozumně rotovat a hráči si odpočinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda,že Mathieu na stopervi je vedle Piquého slušný,ale zrovna Gerard je jeden z těžko postradatelných a když nehraje on,je to zlé,i Masch hraje najednou mnohem hůř. Mash je jedním z mnoha přetěžovaných hráčů a už to taky není žádný mladík. Shrnul bych to ,že ty problémy jsou v přetížení Buse,Masche,Piquého (Alvése snad trochu pošetří Vidalem) ,v nenahraditelnosti Alby a neochotě MSN vystřídat když je rozhodnuto.

Reagovat
Generalní Gladiator

los má tu výhodu i nevýhodu v tom, že silnější celky máme doma, kde je dokážeme snadněji porážet, hrát s nima venku, hrozila by ztráta, venku nás čekají slabší, jenže si nemůžeme dovolit nasadit b sestavu, jako kdybychom s nima hráli doma..uvidíme jak si s tím lucho poradí

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím,že moc velký rozdíl mezi soupeři na cizích hřištích není. Ti lepší zase chtějí víc hrát fotbal a to nám vyhovuje, ti horší se uchylují k betonu a agresivitě,což je na nás bič.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

bod dobrý, Jozabed fenomenálny, Miku výborné napádanie

Reagovat
alcantara

http://www.weloba.com/analytics-barcas-best-xi-have-played-4955-more-minutes-than-last-season

Jeden z faktorov, kvoli ktorym sa velmi tazko budu obhajovat vybojovane trofeje, navyse znasobene sme to mali banom Posledne vykony ukazuju, ze dost trpime, stale to ale dokazeme zvratit vdaka nasej ohromnej kvalite. Snad sa z toho utlmu na jar dostaneme.

Reagovat
ADM

Našou najväčšou slabosťou je, že nevieme rozhodovať zápasy v 1. polčasoch. Obrovská výhoda Realu. Tam potom tie striedania doležitých hráčov prichádzajú neskoro alebo vobec...

Reagovat
Generalní Gladiator

je to tak, hodně vyrovnaných zápasů hrajeme, ono kdybychom hráli jeden mač týdně, krásně si odpočneš a vletíš do něj, takhle na to nemáš sílu, zároveň nemůžeš vystřídat, protože je to vyrovnané..začarovanej kruh..

a když už byly dva mače s granadou a atleticem, mám pocit, že stejně nikoho z mns nestřídal..

Reagovat
smazaný uživatel

MSN má jednu slabinu, a to že chtějí hrát pokud možno pořád.

Reagovat
valloire

no a na to dojedete

Reagovat
-Carles-

A kto nechce? K tomu je tam tréner aby to prestriedal, akurát nie je veľmi kým, preto aj ten záujem o Nolita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no... ale pamatuji si, jak loni někdy v půlce sezóny Neymar remcal že nehrává celý zápasy... Uvidíme, jestli v létě Nolito dojde nebo ne.

Reagovat
-Carles-

Je ťažké odhadnúť či trpíme alebo len proste šetríme sily, ktoré musia byť hlavne v tomto období rozložené veľmi rovnomerne. Už pred Atléticom Lucho vyhlasoval, že ide síce o dôležitý zápas, no nie rozhodujúci, to už tiež niečo naznačilo. Akonáhle sme otočili šla údržba do extrému.

3.2., 7.2., 10.2., 14.2., 17.2., 20.2., 23.2. je fakt náročný program, nech už sú súperi akýkoľvek. Nemyslím si teda že sa jedná o útlm.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž bys měl pravdu,ale ten program ,který už tu psal kolega nahoře, je prostě hrozný,mám z toho obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CaAJLqRUsAAA9ll.jpg:large tady máš celý rozpis, kdyby jsi chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, díky , tady to vypadá ještě hrozněji.

Reagovat
Generalní Gladiator

loni real taky po novém roce začal trpět únavou,přisly zranění, forma dolů, až na ta zranění máme docela podobné symptomy, s tím, že narozdíl od nich dokážeme urvat vítězství, jenže ono dokud se vyhrává, tak se všechno zlehčuje.Ono moc nechybělo a klidně jsme mohli být v tabulce třeba třetí a to by se s tím programem těžko honilo, ještěže máme nějakej náskok, kterej je nutno držet co nejdýl, na druhou stranu jakákoli zbytečná ztráta atletica či realu je už mohou takřka definitivně odříznout od titulu..

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi ambicemi na titul je to pořád hodně předčasné, soutěž je stále prakticky v půlce a ztratí oba soupeři,ale v této chvíli pro ně ještě další ztráta konec nadějí neznamená.

A ano ,ty syndromy únavy jsou podobné,bohužel... Snad to ale my lépe zvládneme.

Reagovat
misinho7

http://www.forcabarca.sk/clanok/20026/ako-real-zablokoval-prestup-suareza-do-barcelony

samozrejme Perez umyselne poslal Denisa do Valencie aby Barca nemohla mat Suareza

Reagovat
X-bano-X

Ty si teda dobry pacient

Reagovat
valloire

nečti ty porno weby

Reagovat
teenz

Zrovna tahle je vážně nejhorší.

Reagovat
teenz

A celkově nechápu to procházení konurečních webu, mě prostě ostatní kluby nezajímají, tak tam nelezu. Proč ztrácet čas a povětšinu se i nervovat.

Reagovat
valloire

když dá někdo odkaz, kouknu. Ale je to síla. Jinak razim heslo - poznej svého nepřítele.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak tu byla výš taková pěkná statistika, že Ronaldo dává góly proti slabým. Tak jsem si říkal, že by stálo za to, podívat se, jak je na tom za celou kariéru. Ten Messi je tam pro kontext, neboť s nikým jiným CR ani srovnat nejde. Je to průběžné pořadí, to znamená, že podle mě přesnější, protože to víc vypovídá o momentální formě mužstva a navíc tam můžu započítat i data z letošní sezony.

http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm_liga_pozice.jpg

Vyplývá mi z toho, že Ronaldo dává jasně nejvíc gólů mužstvům na 5. - 8. místě a v porovnání s Messim zaostává právě s těmi top čtyřmi. Messi to má celkově víc rovnoměrné. Na druhou stranu, když sečteme procenta za ty první dvě skupiny, tak Ronaldo o chlup vede. Ale pořád se bavíme o velmi těsných rozdílech. Takže respekt oběma.

btw nejvíc se mi na tom asi líbí to, že Messi v té rekordní sezoně 11/12 dal těm posledním čtyřem dokonce nejmíň gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

11/12 a 12/13 Messiho góly vs top 4 dobrej mazec - když vemu v potaz, že v obou sezónách byla Barca v top4, tak to máš 3 týmy tedy 6 možných zápas.... 11/12: 11g/6z = 1,83 golu na zapas proti top4; 12/13 10g/6z (čistě teoreticky, nevím jestli nějaký zápas nevynechal) = 1,67 golu na zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ty Ronaldovy góly proti 5-8. týmu jsou celkem logický... tam většinou konči taková Sevilla, Bilbao nebo i Malagá proti kterým se Ronaldovi dost daří

Reagovat
Atlético de Madrid

Ještě mám grafík podle hracích dnů. To zase ukazuje, jak Ronaldo honí góly na konci

http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm_hraci_dny_graf.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, od teď každý rok budu sázet v 5. kole, že Messi nedá gól.

Reagovat
Atlético de Madrid

On se trefil dvakrat v 07/08 a jednou v 08/09. Ale za to sledovany obdobi to utichlo, fakt wtf

Reagovat
-Carles-

Ono to až tak presné nebude, nakoľko si zober, že hlavne v prvých kolách býva to vedúce poradie dosť pomiešané a neodráža skutočnú silu súpera. Napríklad 1. kolo vyhrá Levante s Granadou 3:0 a do druhého kola ide z 1. miesta do Madridu alebo Barcelony a schytá manitu V takejto štatistike by si teda mohol Messi alebo Ronaldo pripísať góly ako pre TOP 4, čo je trocha skreslené.

Každopádne že Ronaldo dáva góly iba proti slabým je samozrejme nezmysel, to už tu bolo vyvrátené viackrát. Skôr sa to smeruje na aktuálnu sezónu, kde je to proste príliš očividné že akonáhle príde silnejší súper, tak vôbec netuší a štatistiky si potom doháňa na slabých súperoch, ktorým dáva Real 5-10 gólov. Keď si zoberieme Lea, tiež to proti top tímom nemá nejak skvele rozohrané ale oba góly dal Atléticu a oba góly boli nesmierne dôležité a držia Barcu v náskoku pred súpermi. A hral tých zápasov z TOP 4 menej, chýbal proti Ponorke doma a v El Clásicu iba naskočil do rozhodnutého zápasu po zranení.

A ešte by som k tomu dodal, že túto sezónu sa viditeľne menej tlačí do zakončenia, zatiaľ čo Ronaldo je stále koncovým hráčom na ihrisku.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak ono to pořadí ukazuje prostě na to, že nějaký tým má formu. Jasně, nejde to brát uplně absolutně a každý má svoje pro a proti. Ale myslim, že každý tým někdy chytí formu a může být v daný moment klidně třeba 10 příček nad svým konečným umístěním.

Tady je to kdyžtak podle konečného umístění. Moc se to nemění, jen je tam pravda u Ronalda menší ten rozdíl mezi prvními dvěma kategoriemi na úkor posledních tří.

http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm_liga_pozice_konec.jpg

Reagovat
-Carles-

Jasné Ale tak nejak som čakal že tie štatistiky budú mať podobné.

Bola by ešte zaujímavá štatistika, kde sa odzrkadlujú získané body za jednotlivé góly spôsobom víťazný gól = 3 body, vyrovnávajúci gól ak je remíza alebo výhra = 1 bod, vyrovnávajúci gól ak je nakoniec prehra = 0 bodov.

Reagovat
Generalní Gladiator

ještě bych dodal, že ono dát první gól byt jen trpaslíkovi není na škodu, defakto se tím rozhodne zápas, tým už pak tolik nekouše, spíše už nemají hodntotu góly třeba z 0:4 na 0:8 třeba proti malmo nebo nejakému trpaslíkovi z PD..nasypat v jednom utkání pětku a pak pět zápasů neskórovat je určitě horší, než rozložit svoje góly do všech utkání..je to až skoro hnědopišství, ale pokud je pravda, že po odečtení všech gólů ronalda by real přišel jen o dva body, tak to je skutečně masakr..

Reagovat
Atlético de Madrid

To je pravda. Ale taky bych nezapominal, ze nekdy je strasne dulezity, kdyz nejaky hrac zvysi z treba z 2:1 dvema goly na 4:1. To rozhodne zapas. Me osobne by zajimaly ty statistiky viteznych golu, respektive treba i toho, o kolik ten dany hrac nekdy zvysoval vedeni. Ale to bych musel analyzovat nejakych 700 zapasu zcela rucne (ty predchozi data se jednoduse daj vytahnout z transfermarktu) a to je trosku moc

Reagovat
Generalní Gladiator

když prohráváš 0:2 a snížíš na 1:2, také je to velmi důležité..Nebo jiná situace- prohráváš, vyrovnáš a soupeř opět zvýší a ty jseš bez bodu, tak se zdá, že t gól neměli žádnou hodnotu-ano,body nepřinesl,ale to už není jen chyba střelce a v daný moment měl hodnotu velkou...něco jiného je zkorigování stavu z 0:5 na 1:5..ten gol je asi bezcenný

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé statistiky.

Reagovat
Masi

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak tu byla výš taková pěkná statistika, že Ronaldo dává góly proti slabým. Tak jsem si říkal, že by stálo za to, podívat se, jak je na tom za celou kariéru. Ten Messi je tam pro kontext, neboť s nikým jiným CR ani srovnat nejde. Je to průběžné pořadí, to znamená, že podle mě přesnější, protože to víc vypovídá o momentální formě mužstva a navíc tam můžu započítat i data z letošní sezony.

http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm_liga_pozice.jpg

Vyplývá mi z toho, že Ronaldo dává jasně nejvíc gólů mužstvům na 5. - 8. místě a v porovnání s Messim zaostává právě s těmi top čtyřmi. Messi to má celkově víc rovnoměrné. Na druhou stranu, když sečteme procenta za ty první dvě skupiny, tak Ronaldo o chlup vede. Ale pořád se bavíme o velmi těsných rozdílech. Takže respekt oběma.

btw nejvíc se mi na tom asi líbí to, že Messi v té rekordní sezoně 11/12 dal těm posledním čtyřem dokonce nejmíň gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz do toho jeste zapocitas LM, tak se jim to vyrovna.

Reagovat
Atlético de Madrid

To je samozrejme pravda

Reagovat
Generalní Gladiator

sestava na zítřejší semifinále:

ter stegan

vidal,vermahlen,mathieu,adriano

rakitič,s.roberto,arda

messi,munir,neymar

Reagovat
smazaný uživatel

No,rotuješ hodně,ale nevím ,jestli ta stoperská dvojice je životaschopná.

Reagovat
Generalní Gladiator

Bez piquého letos nebude top nikdy,ale únava předchází zranění a lṕe vynechyt duel, než třeba měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
smazaný uživatel

povedené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

ani toho kluka si moc nepovodil

Reagovat
kubys

Reagovat
roberos

Na velký finty on nemá - ještě by mu utekl míč a diváci by se mu smály!

Reagovat
X-bano-X

ehm Ronaldo dobrotivý, či Cristiano milosrdný? Neviem si vybrať

Reagovat
smazaný uživatel

hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Jackson za 42 mega do Číny. Mendes.

Reagovat
misinho7

neskutocne

Reagovat
patas92

Tvl oni na něm ještě vydělali

Reagovat
smazaný uživatel

Tres partidos a Filipe Luis por su dura falta sobre Messi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele