Primera Division - souhrn 22. kola

04.02.2012, 19:59, aktualizováno 06.02.2012, 22:57
Komentáře a souhrny
Granada v dohrávce zdolala Málagu. Real Madrid i Barcelona své zápasy s Getafe, respektive Realem Sociedad zvládly a jejich rozestup tak zůstává sedmibodový. Athletic v závěru přestřelky s Espanyolem přišel o výhru, remízou skončila v Levante, Gijónu a na hřišti Atlética Madrid...

Granada CF - Málaga CF 2:1

06.02.2012 21:00

Góly: 57. Odion Ighalo, 81. Iñigo López - 68. Salomón Rondón

V dohrávce 22. kola La Ligy si domácí Granada poradila s favorizovanou Málagou 2:1. Všechny góly padly ve druhém poločase, který byl divácky mnohem atraktivnější než první půle. V 57. minutě otevřel skóre zápasu Odion Ighalo, v 68. snižoval Rondon a v 81. Iňigo López zajistil tři body pro domácí, kteří se tak vyšplhali na 14. příčku.

Málaga, která věděla, že případné vítězství ji posune na šesté místo, vstoupila do zápasu s jasným cílem, a to získat tři body za výhru. A první krok k tomu mohla udělat již v druhé minutě, kdy se do zakončení dostal Nacho Monreal, jehož střela však mířila mimo tři tyče. Do další šance se dostal Rondon a jeho střelu musel vedle tyče vytěsňovat brankář Júlio César. Ten si pomalu ani nevydechl a už se musel blýsknout dalším zákrokem proti střel Santiho Cazorly.

Ke gólu měl blízko také Martin Demichelis, který se po rohovém kopu Cazorly dostal k hlavičce, jenže jeho pokus dokázal César vyrazit na další roh. Z toho se k zakončení dostal Diego Buenanotte, jenže jeho střelu brankář domácích skryl v náručí. Teprve v 36. minutě se domácí dostali k první větší šanci, když se zdálky opřel do balónu Carlos Martins, jenže s jeho pokusem si brankář Málagy Willy Caballero dokázal poradit.

V druhé polovině se již Granadě vedlo mnohem lépe. Do velké šance se opět dostal Martins, jehož druhý gólový pokus jen s obtížemi dokázal Caballero vyrazit, a poté stejný hráč zkoušel své štěstí ze slibného přímého kopu, jenže míč poslal přímo do stojící zdi protihráčů. V 57. minutě se však již domácí dočkali. Daniel Benítez předložil míč Odionu Ighalovi, a ten již neměl problém z blízka prostřelit Caballera. Domácí se tak dostali do překvapivého vedení 1:0.

Málaze však trvalo pouhých 10 minut, než se jí podařilo vyrovnat. Přihrávku Monreala si zpracoval Rondon, a ten si již poradil s Césarem v bráně. Šlo tak především o satisfakci prvního poločasu, ve kterém byli hosté jednoznačně aktivnějšími a nebezpečnějšími.

Demichelis mohl následně poslat svůj tým do vedení, ale jeho hlavička po přímém kopu Sebastiana Fernándeze neměla gólové parametry, a tak to byli nakonec domácí, kteří se opět vrátili do vedení. Střela Guilherma Siqueiry byla Caballerem vyražena, ale bohužel pro příznivce hostí tak špatně, že se míč odrazil přímo ke kopačkám Iňiga Lópeze, který již neměl problém poslat svůj tým opět do vedení.

Hosté se již nezmohli na vyrovnání, či dokonce otočení zápasu, a tak se museli smířit s prohrou 1:2. Mimo ztráty bodů však Málaga přišla také o Martina Demichelise, který byl v závěru zápasu vyloučen za zbytečný faul na Jaru.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 0:0

05.02.2012 21:30

Góly: -

Velmi očekávaný duel a šlágr 21. kola mezi Atléticem Madrid a Valencií příliš dramatu nepřinesl. Zápas skončil nudnou bezbrankovou remízou, která příliš nepotěšila ani jeden klub. Valencia tak díky získanému bodu stále drží třetí pozici s pětibodovým náskokem na čtvrté Levante. Poté je tabulka velmi vyrovnaná a sedmé Atlético Madrid ztrácí na Valencii sedm bodů.

Očekávaný duel bohužel pro diváky na stadionu Vicente Calderóna nezačal příliš atraktivně. V prvním poločase byl k vidění zejména souboj ve středu pole a ani jeden z týmů si nevytvořil žádnou výraznější příležitost. Za zmínku stojí hlavička Adriána z osmé minuty, kterou ale gólman hostí Diego Alves bez problémů vytěsnil na roh.

Ve 23. minutě zahrozili také hosté. K odraženému balónu se dostal Argentinec Pablo Piatti a přízemní střelou pořádně postrašil brankáře Courtoise v brance Atlética Madrid. Valencia hrála aktivně, ale kvůli zbytečným ztrátám míče ve středu hřiště dávala domácím příliš mnoho prostoru k založení útoku.

Jeden z nich mohli domácí využít před koncem prvního poločasu. Centr Diega prodloužil Adrián a na zadní tyči byl schovaný kanonýr Falcao, který však z velmi těžké pozice přestřelil. Po bojovném prvním poločasu se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a na jeho začátku se do velmi solidní šance dostal Roberto Soldado. Před gólmanem Courtoisem se udála veliká skrumáž a obránci domácího celku nakonec dokázali zabránit Soldadovi v zakončení. Dorážka Piattiho byla zblokována.

Na druhé straně zahrávali domácí přímý volný kop a do souboje s gólmanem Valencie se dostal obránce Diego Godín, který se snažil zakončit hlavou. Ze souboje si však odnesl nepříjemný otřes a nemohl pokračovat dál ve hře. V 56. minutě tak byl střídán Domínguezem.

V 65. minutě měli domácí jedinečnou šanci ke skórování. Falcao se po hezké akci ocitl sám před brankářem Valencie a zakončoval nadvakrát, ale obrana Valencie odolala. Jeho druhý pokus se odrazil od nohy Ramiho a přejel po brankové čáře na roh.

Domácí byli s přibývajícím časem aktivnější a další střelu na branku vyslal Brazilec Diego, který z hranice pokutového území prověřil připravenost gólmana Netopýrů. Diego Alves byl znovu na svém místě a skvělým zákrokem jeho střelu zneškodnil. Na druhé straně se však také domácí dostali do šance. Jordi Alba unikl po levé straně a z úhlu jen těsně minul branku Atlética Madrid.

Závěrečná čtvrthodinka už nic zajímavého kromě několika střídání nepřinesla. Mírně aktivnější byli domácí, ale Valencia poctivě bránila a stav 0:0 tak vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Z celkového hlediska bylo utkání vyrovnané a výsledek je tak pro oba celky zasloužený.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Rayo Vallecano 1:2

05.02.2012 19:45

Góly: 33. Hélder Postiga - 75. Diego Costa, 82. Michu

Velmi napínavý duel viděli diváci na stadionu v Zaragoze, kde domácí poslední tým tabulky přivítal nováčka z Raya Vallecana. Zaragoza se v utkání dostala do vedení a vypadalo to, že by konečně mohla zabodovat, ale Rayo otočilo průběh utkání a zvítězilo 1:2. V tabulce tak Zaragoza zůstává beznadějně poslední, Vallecano se posunulo blíže k lepší polovině.

V prvním poločase toho diváci na stadionu Zaragozy moc neviděli. V celé pětačtyřicetiminutovce byly k vidění pouze dvě střely na branku, z nichž jedna skončila brankou a obě dvě měli domácí. Do vedení mohli jít už ve 4. minutě zásluhou Heldera Postigy, ale ten ve vyložené příležitosti hlavou netrefil branku.

Ve 33. minutě už měl Postiga více štěstí a vstřelil jeden z nejhezčích gólů dosavadního ročníku Primera Division. Apoňo nacentroval z pravé strany před branku Vallecana a v pádu se do balónu opřel právě Postiga. Ten zaplul přímo do růžku branky Raya a Zaragoza vedla 1:0. Závěr poločasu si domácí pohlídali a za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Do druhého poločasu šli domácí s cílem udržet jednobrankový náskok a konečně získat tři body. To se jim dařilo velmi dlouhou dobu a Rayo Vallecano se nemohlo dostat do pokutového území domácího celku. Zaragoza se však zatáhla až příliš a prakticky nevylézala ze své půlky. Tato pasivita se jí nakonec stala osudnou.

V 75. minutě se trpělivost hostujícímu týmu vyplatila. Po centru Casada se hlavou trefil Diego Costa a srovnal na 1:1. Po tomto gólu se domácí začali zase bát o výsledek a to vyústilo v další gól v jejich síti. V 82. minutě se přízemní střelou z hranice pokutového území prosadil Michu a poslal hosty do vedení 1:2.

Zaragoza se nestačila divit a v závěru se snažila o vyrovnání, ale po usilovném bránění svého někdejšího náskoku jí nezbyli síly. Rayo v pohodě udrželo stav 1:2 a získalo zasloužené tři body. Zaragoza se znovu o něco více přiblížila sestupu, protože na záchranu už ztrácí propastných deset bodů.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Villarreal CF 1:2

05.02.2012 18:00

Góly: 33. Bruno Soriano (vl.) - 22. Borja Valero, 81. Javier Camuñas

Souboj dvou trápících se celků na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána nakonec pro sebe získal Villarreal, jež si tak může alespoň na chvíli oddechnout, konečně totiž opustil pásmo sestupu. Sevilla naopak protáhla své čekání na výhru už na sedm zápasů.

Villarreal sice do utkání vstupoval ze sestupového pásma, jeho výkony se však v posledních týdnech přece jen zlepšily, a byli to právě hosté, kdo začal lépe. Hned první vážnější akce znamenala vedoucí branku. Na Ángelův pas si naběhl Borja Valero a pohodlně otevřel skóre - 0:1. Ten samý hráč měl na kopačce i druhou trefu, tentokráte však výborně zasáhl Varas.

Osmělili se také domácí. Kanouté ale hlavou na Lópeze nevyzrál, to už však neplatilo o chvíli později. Chybu Oriola odhadl Navas a za pomoci Soriana poslal balón do sítě - 1:1. Hned nato ale mohl duel překlopit Joselu, tváří v tvář ovšem na Varase recept nenašel. Ve zbytku prvního dějství už se žádný z týmů k ohrožení soupeřovy branky nedostal.

To ale rozhodně neplatilo po změně stran. Sevilla výrazně přidala, dobrou hlavičkou se prezentoval Negredo, neméně uznání si ale zaslouží bezchybný zákrok Lópeze. I nadále to byli domácí, kdo měl v rukou dirigentskou taktovku. Konkrétně Navas, jenž si doslova vychutnal Oriola, následnou střelu ovšem zneškodnil opět López.

Konečné rozuzlení potom přišlo deset minut před koncem. Cani posunul balón Camuńasovi, a ten povedenou střelou mohl zaznamenat první branku v hostujícím dresu - 1:2. V samém závěru viděl hned za sebou dvě žluté karty Oriol, shodně po faulech na Navase, Andalusané už však na kýžené vyrovnání nedosáhli.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - CA Osasuna 1:1

05.02.2012 12:00

Góly: 32. Carmelo - 77. Dejan Lekić

Předposlední Sporting Gijón nedokázal na domácí půdě vyzrát na trápící se Osasunu a pouze remizoval 1:1. Díky tomu si nevylepší svou stávající pozici a v dalších zápasech bude muset zabojovat více. Osasuna si také příliš nepolepší a zůstane na pozicích kolem středu tabulky. Domácí měli k vítězství blízko, ale hosté dokázali v 77. minutě srovnat zásluhou Lekiče na 1:1.

Do prvního dějství vstoupily oba celky aktivně a už v 10. minutě byla k vidění první velká šance. Přímý volný kop domácího Carmela našel na zadní tyči obránce Botíu, ale ten ve velmi výhodné pozici netrefil branku. O pár minut později byli diváci znovu svědky velikého závaru v pokutovém území hostujícího celku. K zakončení se tentokrát dostával sám Carmelo, ale na poslední chvíli jeho šanci obrana Osasuny zamezila.

Domácí dokázali ze svého mírného tlaku nakonec vytěžit potřebný gól. Ve 32. minutě našel centr z levé strany velmi aktivního Carmela a ten střelou do protipohybu gólmana Fernandéze poslal Sporting do vedení 1:0. V závěru první půle už se nic zajímavého neudálo a domácí si hlídali jednobrankové vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Do druhého dějství vstoupili hosté s cílem vyrovnat a při nejlepším otočit stav celého utkání. Začali velmi dobře a už v 54. minutě si vypracovali velikou šanci na vyrovnání. Na levé straně se po autovém vhazování uvolnil Nino, ale střelou z úhlu nedokázal překonat domácího gólmana.

O pár minut později hlavičkoval znovu Nino, ale tentokrát se jeho pokus ani nevešel mezi tři tyče. Také domácí nechtěli zůstat ve druhém poločase pozadu a po rohovém kopu nebezpečně hlavičkoval Gregory.

Osasuna postupně zvyšovala svůj tlak a zejména Nino byl velmi aktivní co se týče ofenzivní práce. Gól však nakonec vstřelil útočník Dejan Lekič v 77. minutě. Bertrán nacentroval přesný balón před branku a Lekič hlavičkou srovnal na 1:1.

Domácí chtěli získat všechny tři body a v závěru zápasu se více pouštěli do útoku, ale Osasuna byla očividně s bodem spokojená a pouze bránila neúspěšné nájezdy domácích. V prvním nedělním utkání tak diváci byli na stadionu Sportingu Gijón svědky remízy 1:1.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Sociedad 2:1

04.02.2012 22:00

Góly: 10. Cristian Tello, 72. Lionel Messi - 73. Carlos Vela

Ve 22. kole La Ligy nedopustila domácí Barcelona překvapení a porazila Real Sociedad 2:1. Hned z kraje zápasu se trefil mladý Tello, v druhém poločase pak zvýšil Lionel Messi. Vzápětí se po chybě v rozehrávce Barcelony prosadil Carlos Vela, ale hosté již nedokázali vstřelit vyrovnávací gól, a tak si domácí mohli připsat další výhru na Nou Campu.

Barcelona do zápasu vstupovala s vědomím, že musí vyhrát, aby jí rival v boji o ligový titul Real Madrid neodskočil na desetibodový rozdíl. Ten si totiž v dříve hraném utkání poradil s Getafe tím nejtěsnějším způsobem, tedy 1:0 poté, co se hned v úvodu zápasu trefil Sergio Ramos.

A začátek zápasu se Kataláncům opravdu vyvedl. Hned ve 4. minutě stál mezi Messim a brankou Sociedadu už jen brankář Claudio Bravo, který se blýskl skvělým zákrokem a opět trochu nahlodal Argentincovo sebevědomí. Ten totiž v minulém zápase neproměnil penaltu a v koncovce si momentálně není tak jistý, jak to u něj známe. Nicméně již v 9. minutě bylo skóre zápasu otevřeno, neboť se prosadil mladý Tello, který v posledních zápasech dostává poměrně hodně prostoru na levém kraji, odkud provádí rychlé výpady do pokutového území. A nejinak tomu bylo i v tomto případě. Messi mu přesně poslal míč a on už jen obstřelil vyběhnuvšího brankáře Brava ke vzdálenější tyči.

Obhájci titulu se snažili během prvního poločasu přidat další gól, ale Bravo dokázal zneškodnit pokusy Messiho i Thiaga Alcantary. A když se ani Fábregasova střela nevešla mezi tři tyče, odcházely týmy do šaten za stavu 1:0.

A za to, že domácí nedokázali v první polovině zápasu navýšit náskok, mohli pykat záhy, když se do velké šance hned z počátku druhé pětačtyřicetiminutovky dostal Antoine Griezmann. V cestě mu již stál pouze Victor Valdés, ten ale jeho slabou střelu dokázal vytěsnit špičkou nohy.

V polovině druhého poločasu Barcelona vstřelila druhý gól, ten ale nebyl uznán. Dani Alves před pokutovým územím skvěle uvolnit naběhnutého Cuencu, který si píchl míč před sebe a z pokutového území vyslal tvrdou střelu, která ale orazítkovala pouze břevno. K odraženému balonu se dostal aktivní Tello, který vystřelil do zpola prázdné brány, ale rána byla tečována na brankové čáře obráncem Sociedadu tak nešťastně, že se míč odrazil přímo do hlavy Daniho Alvese a od něj do gólu. Kvůli jeho ofsajdovému postavení však zůstal stav nezměněn.

O čtyři minuty později, tedy přesněji v 72. minutě se již ale Barcelona dostala do dvougólového vedení. Dani Alves poslal přesný lob zpoza pokutového území na Messiho, který z bezprostřední blízkosti prostřelil vyběhnutého Brava, a prolomil tak své mírné střelecké trápení.

Neuběhly však ani dvě minuty a náskok byl opět pouze jednogólový. Thiago na své vlastní polovině špatně rozehrál a míče se chopil Griezmann, který do šance vyslal nabíhajícího Carlose Velu, bývalého hráče Arsenalu. Ten neztratil hlavu a přesně obstřelil Victora Valdése.

Hosté se však již nezmohli na žádnou další nebezpečnější akci, a tři body tak získala domácí Barcelona. Pro tu to byla desátá výhra z jedenácti odehraných domácích zápasů, ve kterých vstřelila již 45 gólů. Real Sociedad se stal teprve druhým týmem v této sezóně, kterému se podařilo v ligovém utkání vstřelit gól na Nou Campu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Madrid 0:1

04.02.2012 20:00

Góly: 18. Sergio Ramos

Madridské derby mezi Getafe a Realem rozhodl v sedmnácté minutě Sergio Ramos a Bílý balet tak nadále vévodí La Lize se sedmibodovým náskokem před druhou Barcelonou. Getafe odehrálo s favoritem vyrovnanou partii, v nepříliš záživném utkání si ale nevypracovalo takřka žádné příležitosti.

Diváci na stadionu Alfonsa Peréze nemuseli na úvodní branku čekat příliš dlouho, neboť už po čtvrthodině hry zahrával Real Madrid rohový kop, na přesný centr si naskočil Sergio Ramos a hlavou pod břevno zajistil hostům vedení - 0:1. Ještě před první brankou hlavičkoval zády k brance Ronaldo, jenže přestřelil. V další šanci hodně přestřelil Kaká a Benzema z úhlu nepřekvapil Moyu.

Ve 35. minutě rozehrával s velmi nadějné pozice volný přímý kop Cristiano Ronaldo a brankář Getafe Moyá musel vyrážet. Pět minut před koncem prvního poločasu mělo Getafe první vážnější příležitost, po pohledné kombinaci střílel z hranice pokutového území těsně vedle Casquero a takřka vzápětí na druhé straně nevyšla střela z voleje Ronaldovi.

Portugalská hvězda byla hlavní postavou i druhého poločasu. S jeho další nepříjemnou ránou měl Moyá velké potíže, střelu však nakonec vyrazil. V 72. minutě se domácí Getafe dožadovalo pokutového kopu, Castro ve vápně trefil Pepeho ruku, ale sudího píšťalka zůstala němá, přitom se penalta klidně dala kopat. Real měl ale více ze hry, Higuaínovu stoprocentní příležitost vychytal spolehlivý Moyá a penalta se nekopala ani po daší sporném momentu v šestnáctce Realu, kdy Ramos přidržel Mika.

V devadesáté minutě se podařilo Realu vsítit druhý gól, avšak Cristiano Ronaldo se v době přihrávky pohyboval v ofsajdu a rozhodčí mu jeho branku neuznal. Bílý balet ale těsné vedení uhájil a výsledkem 1:0 nedal příležitost Barceloně, aby snížila jeho náskok na čele.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Betis 1:0

04.02.2012 18:00

Góly: 24. Chori Castro

Celek z baleárských ostrovů zvládl důležité utkání s Betisem a může si tak alespoň na nějakou dobu oddechnout. Domácí měli po celých devadesát minut více ze hry, o rozdílovou trefu se postaral po standardní situaci Gonzalo Castro.

Na Mallorcu velmi nepříznivé počasí se sněhovými přeháňkami zaskočilo i pořadatele, jenž nebyli na něco podobného připravení, a tak se musel před utkáním ještě odklízet sníh z hrací plochy. Samotný vstup do utkání zvládli lépe domácí, kteří si hned v úvodu vypracovali dvě nadějné příležitosti, Hemed však proti Castovi neuspěl.

O poznání nebezpečnější pak byl pokus Perreiry, který i přes veškerou snahu Casta zastavila až tyčka hostující branky. Ve 24. minutě už však ostrovní celek udeřil. Volný přímý kop rozehrál Castro a jeho parádní rána nemohla skončit jinak, než v síti - 1:0.

Hosté byli směrem dopředu úplně bezzubí, na čemž se nic nezměnilo ani po pauze a příchodu nových sil v podobě Montera a Etxebarrii. Právě oni měli hru sevillského mužstva pozvednout, ani to se však nezdařilo.

Závěrečná dvacetiminutovka už potom byla zajímavá úplně z jiného pohledu: po faulu na Pina viděl po druhé žluté kartě červený kartónek Mario. O chvíli později ho navíc na opačné straně napodobil po zákroku na Rubéna Castra taktéž po druhém napomenutí Ramis.

Jedinou nebezpečnější akci Betisu měl na svědomí až střídající Sevilla, ale jeho zakončení si našlo jen pozorného Calatayuda. V nastaveném čase pak musel ještě trávník předčasně opustit i Víctor, hráči Mallorcy tak dohrávali pouze v devíti.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 3:3

04.02.2012 18:00

Góly: 26. Óscar de Marcos, 58. Fernando Llorente, 65. Javi Martínez - 33. Romaric, 48. Vladimír Weiss, 90+2. Juan Ángel Albín

Souboj týmů, jež v závětří číhají na jakékoliv zaváhání objevu letošní sezóny Levante, se nakonec urodila remíza. I tak ale může být více spokojenější Espanyol, který na kýžený bod dosáhl druhou nastavenou minutu a zůstává tak o dva body před svým konkurentem na páté příčce.

Oba celky vstupovaly do utkání ve skvělé formě: Espanyol neprohrál v posledních šesti logových zápasech, zatímco Athletic za tu dobu padl pouze jedinkrát - na Santiago Bernabéu. Baskové se s ničím nepárali, už po osmi minutách měl šanci Llorente, ale to ještě se svým pokusem neuspěl.

Možnosti měli vzápětí také De Marcos a Muniain, ale kýžená otevírací branka přišla až po chvíli, konkrétně ve 26. minutě. A byl to prvně jmenovaný, kdo využil nepovedené malé domů Dídace, následnou ránu už Casilla neměl šanci zastavit - 1:0.

Hosté se však po inkasované brance nesesypali, naopak začali být ve svých útočných manévrech daleko aktivnější. Moreno sice ještě recept na Iraizoze nenašel, ale o pár minut později už srovnal krok přesným zakončením Romaric - 1:1.

Domácí kouč Marco Bielsa udělal o poločasové přestávce hned dvě změny, rozhýbat hru Athleticu přišel Ander Herrera a Markel Susaeta. Než však oba zmínění stačili něco udělat, už jejich celek na svého protivníka ztrácel. Vlado Weiss poté, co rozhodl šťastnou trefou o vítězství nad Mallorcou, tentokráte napřáhl z velké dálky a parádní ranou otočil průběh střetnutí - 1:2.

Ovšem netrvalo příliš dlouho a střídající Susaeta rozehrál volný přímý kop přesně na Llorenteho, pro kterého už bylo snadným úkolem dopravit balón na místo určení - 2:2. Reprezentační kanonýr si tak zapsal už šestou branku ve třech zápasech. Hosté se ovšem ani po této akci nepoučili. A hned rázem museli znovu dotahovat. Herrera našel Javiho Martíneze a ten svým druhým zásahem v sezóně svůj celek poslal opět na koně - 3:2.

Susaeta pak ještě nastřelil břevno, ale s přicházejícím závěrem nedokázali hráči Athleticu udržet míč daleko od pokutového území a to se také nakonec ukázalo jako velká chyba! Na konečné remíze mají největší podíl dva střídající - Uche posunul na Albína a ten zajistil pro barcelonský tým důležitý bod - 3:3.

Více informací k zápasu

Levante UD - Racing Santander 1:1

04.02.2012 18:00

Góly: 23. Arouna Koné - 61. Manuel Arana

V jednom z prvních sobotních duelů Levante přivítalo na domácí půdě Santander. Domácí byli kvůli svému postavení v tabulce favoritem zápasu, ale Santander ukázal svou sílu a dokázal ze zápasu vytěžit bod za remízu 1:1. V tabulce si však Levante udrželo čtvrtou pozici o skóre před Espanyolem.

Už ve 14. minutě zápasu mohl přijít první gól. Hostující Munitis si naskočil na centr Arany a jeho střela v pádu jen těsně minula svatyni Levante. O pár minut později se radovali domácí. Po rohovém kopu se hlavičkou prosadil Arouna Koné a poslal Levante do vedení 1:0.

Koné byl v utkání nadále aktivní a ještě v prvním poločase mohl navýšit svůj brankový účet. V jedné z individuálních akcí se uvolnil přes pasivního Torrejóna a ze zajímavé pozice nevyzrál na gólmana Maria. Hned po něm se v další šanci ocitl Botelho, ale jeho dorážku do poloodkryté branky znovu parádně vytáhl hostující gólman. Do kabin se tak šlo za vedení Levante v poměru 1:0.

Hosté vstoupili do druhého dějství s jasným cílem vyrovnat skóre a snažili se od úvodního hvizdu. Hned na začátku druhého poločasu zkoušel štěstí ze střední vzdálenosti Jairo, ale jeho střela šla nad branku. Aktivita se hostím vyplatila v 61. minutě. Arana dostal na hranici pokutového území až příliš mnoho prostoru a přízemní střelou srovnal na 1:1.

Velmi kuriózní situace se odehrála v 69. minutě zápasu. Hostující obránce Alvaro zahrál při bránění standardní situace v pokutovém území rukou, ale rozhodčí si bohužel pro domácí jeho prohřešku nevšiml.

V závěru utkání už si oba celky spíše hlídaly alespoň zisk jednoho bodu a až na několik střídání nic zajímavého k vidění nebylo. V nastaveném čase ještě zahrozil hlavičkou hostující Fernandez, ale ani jeho pokus se nevešel mezi tři tyče. V nepříliš atraktivním duelu tak nakonec Levante remizovalo se Santanderem 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid21181271:1955
2.FC Barcelona21146161:1348
3.Valencia CF21107431:2237
4.Levante UD2195727:2532
5.Espanyol Barcelona2195725:2432
6.Athletic Bilbao2179533:2830
7.Atlético Madrid2186731:2730
8.Málaga CF2184925:3128
9.CA Osasuna21610523:3328
10.Getafe CF2176822:2727
11.Sevilla FC2168722:2426
12.Rayo Vallecano21741025:3225
13.RCD Mallorca2167818:2525
14.Granada CF21741016:2825
15.Real Sociedad2166923:3024
16.Real Betis21721223:3023
17.Villarreal CF2158820:2923
18.Racing Santander21410718:2622
19.Sporting Gijón21541220:3919
20.Real Zaragoza21261316:3812

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (659)

Přidat komentář
One-Real

Tuhle predzapasovou mikinu chci.

Reagovat
One-Real

No Ozil by sel sam.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
One-Real

RAMOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Jerichoo

Krása

Reagovat
Infi

Pěkná hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Rozhodčí slušná tragédie. OPĚT.

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuu. Tohle byla škoda. Pěkná akce.

Reagovat
Kenneth

Benzín

Reagovat
One-Real

dneska je zatím trochu utopený, ještě mu tam neprošla pořádná přihrávka do zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

to jak nahral golmanovi ?

Reagovat
Kenneth

Za tu jeho technickou finesu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok,neviděl jsem...

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo

Reagovat
Kenneth

Co to předvádějí hráči Getafe?

Reagovat
Jerichoo

Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa opakoval priamak?

Reagovat
smazaný uživatel

proc se opakoval ten primak?

Reagovat
smazaný uživatel

así vítr máchale

Reagovat
One-Real

Getafe to zatim psychicky nezvlada.

Reagovat
vocasisko

nechápu co na tom Ronaldovi vadilo, vždyť se mu ten balón posunul mimo zeď a za druhý, neznám jedinej důvod proč by se měl přímák opakovat

Reagovat
Infi

Není to hřiště nějaké moc úzké?

Reagovat
One-Real

Ma uzsi rozmery nez bezna hriste v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Myslel jsem si to, není prostor skoro k ničemu, všechno zhuštěné.

Reagovat
One-Real

To hriste se pro tymy jako je Real nebo Barca nehodi. Moc dobre vis, jaky problem jste tam meli vy.

Reagovat
Infi

Jj, celkově jsou ta úzká hřiště k ničemu.

Reagovat
One-Real

Pepe dneska pozicne zatim vyborny.

Reagovat
Infi

Vynikající spolupráce Ramos - Diarra

Reagovat
Kenneth

Klasické utkání v Getafe, nejlépe vstřelit rychlý druhý gol abych nepřišel o další nervy.

Nejlepší Pepe nebo Mesut

Reagovat
Infi

Hmmm je to otázka dalšího gólu, když ho dá Getafe, tak to může být ještě napínavé, když Real - tak vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Ronaldo tradične jalový, čím to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Čeká na penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

průměrný výkon, co je na tom jalového?

Reagovat
smazaný uživatel

jeho hra

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se zdá průměrná. Nevyniká mezi ostatníma, ale není tam zas žádná brzda nebo tak. Jena tom s Messim zatím letos (dva dvanáct) hodně podobně...

Reagovat
DreamTeam

je z formy uz celkem dlouho

Reagovat
Kenneth

Nejnebezpečnější hráč Realu, co tam máš dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Mne sa tak jalový nezdá, páči sa mi, že sa odkedy ho ludia vypískali snaží agresívnejšie napádať a brániť

Reagovat
vocasisko

Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Thiago, Cesc, Dos Santos; Cuenca, Messi y Tello

Reagovat
smazaný uživatel

Wow..teším sa Tello

Reagovat
Kenneth

Dos Santos je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

bratr Giovanniho :)

Reagovat
Kenneth

Zajímavý, takže cucák. No Guardiola se toho nebojí.

Reagovat
JacoBee

Už párkrát nastoupil...

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vocasisko

Bratr Giovani Dos Santose, CM/DM, mně osobně hodně připomíná Keitu, ale zdá se mi lepší ve hře do předu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck yeah! To je hodně rychlá a běhavá sestava. Nejvíc se těšim na ty křídla doplněné krajními beky Renesance na papíře

Reagovat
smazaný uživatel

tak na Tella od začátku se hrozně těším!

Reagovat
vocasisko

no sere mě, že za chvili odcházím

Reagovat
smazaný uživatel

chlastat si měl včera

Reagovat
vocasisko

jo to měl, bohužel jsem slíbil, že budu dneska řídit a já v tomhle neumím být svině a říct, že na ně kašlu

Reagovat
smazaný uživatel

já řádil včera :) ale tohle chápu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bude ješte zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Dos Santose parádní sestava, moc se těším na Tella

Reagovat
vocasisko

co máš proti JDS ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně u nás nemá budoucnost, a tak nějak celkově ho prostě moc nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Vynikající sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus ten fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Basků, každoročně jim přeju

Reagovat
One-Real

To jsme dva, mohli se dotahnout na dvojblok Espanyol,Levante a kazdy bod se na konci sezony bude hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zvednou a Evropu ukopou, mají skvělou generaci hráčů

Reagovat
One-Real

Mne prijde ze uz se oproti zacatku zvedli dost, ale holt dneska to tolik nefungovalo smerem dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Bielsovi to po tom tragickém úvodu začalo fungovat, ale tyhle ztráty bodů jsou u Athleticu poměrně časté v kontrastu k jejich ambicím... když ale letos odpadla Sevilla, Villarreal i Atlético, tak by se snad mohli do první pětky vejít. Nevěřím tomu, že Espanyol a Levante vydrží do konce sezony.

Reagovat
One-Real

No on celkove ten boj o pohary bude zajimavy. Vidim to na trojku Athletic, Atletico a Malaga. Poradi si tipovat netroufnu, ani jeden tym nema nejakou hodne stabilni vykonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by se mi to taky líbilo. Nejlépe Athletic do předkola Ligy mistrů, to by byla pecka

Reagovat
One-Real

Rad bych je videl v LM, ale o trosku vic spis favorizuju Atlety, kteri si myslim by tam mohli i neco uhrat. Bohuzel u nich je ta nevyrovnanost velkej problem a jeste se muze stat ze budou 9-10.

Reagovat
smazaný uživatel

Já po odchodu Torrese a Aguera k Atletům žádný sympatie nechovám, navíc mi ten tým pije dlouhodobě krev tou zoufalou neschopností využít alespoň 70% potenciálu, který má...

Reagovat
One-Real

Já je nemám rád vůbec, minulej rok mi vzali 60 litrů na expertu ligy. (jeden gól) Ale stejně si myslím, že by měli větší šanci na úspěch než Athletic. Z pohledu ligy mi je celkem líto sympatických ponorek a Deportiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Depor, ten jsem oželel. Těch je velká škoda, zvlášť pro nás, kteří jsme zažili Super-Depor

Reagovat
Kenneth

Proč to ty lopaty Arbeloa a Lass zkouší? Zbytečné ztracené balony.

Reagovat
One-Real

Poslal bych tam Pipitu, ten je schopnost dat gol z lejna by se celkem hodila. )

Reagovat
Jerichoo

z hovna dá, zo šance nie

Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

ten Cronaldo občas kvůli tomu mávání vypadá jak na aerobicu

Reagovat
smazaný uživatel

To se musí dávat

Reagovat
Kenneth

Benzemo Benzemo, to je tragédie.

Reagovat
One-Real

Kouzelnik zas uzasna prihravka, Karime tohle se musi davat.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim je dneska na vystřídání....

Reagovat
Kenneth

To je špatný, nechci si představit tu hru kdybysme hráli ve středu na Valencii.

Reagovat
DreamTeam

tak si to nepredstavuj

Reagovat
Kenneth

Benzema si bude muset dát nejdřív vlastnáka, než konečně vystřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

a rozhodčí na tu ruku hledí z metru..

Reagovat
Mishko

penalta!

Reagovat
Losinho

Chce to pojišťovací gól, co nejdřív.

Reagovat
Jerichoo

Pepe zas na facku

Reagovat
smazaný uživatel

kdo má penaltu?

Reagovat
Losinho

Mělo kopat Getafe, ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jasná penalta.

Reagovat
Kenneth

Zkoušel rukou uhnout, takové se nepískají.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavá teorie...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona ta teorie není úplná, chybí důležitá klauzule "...proti Realu"

Reagovat
smazaný uživatel

zabránil akci,jasná chlape

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ ? není to tak ?

Reagovat
smazaný uživatel

zabránil akci,jasná chlape

Reagovat
Losinho

Byla od těla, já bych tohle pískal. Hráč je za své máchání rukama zodpovědný.

Reagovat
Kenneth

Nepískal to rozhodčí, ve studiu též říkali že to bylo neúmyslné. Takže rady expertů na EF nějak neřeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěděl,že u ruky se hodnotí, jestli byla úmyslná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu po Pepeho ruce měl písknout, stejně jako měl vyloučit obránce Getafe za stažení Ozila a stejně jako měl písknout penaltu po faulu na Ronalda v první půli a po ruce obránce Getafe ve druhé půli. (vše před rukou Pepeho). Takže asi tak.

Reagovat
Kenneth

Katalánci začínají bejt chytří až když se pískne něco sporného na druhé straně, do té doby mlčí jak nevinátka.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně moralizují celou dobu co vyhrávají a jak jsou najednou druzí, tak plivou a plivou. Hlavně že madridisti neumí přijmout to, že jsou druzí

Reagovat
Losinho

To je hezký, ale já viděl jenom posledních 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jseš aspoň v obraze

Reagovat
Losinho

To máš pravdu, dík. Škoda, že teda Real penaltu nekopal, nemusely být takové nervy a Cristiano mohl mít další zářez.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe poškozeno.

Reagovat
Kenneth

Konečně, Gonzalo rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho? :D

Reagovat
Infi

Pepé dobře takticky

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tady pořád všichni brečíte. Vedeme, vedeme, každej zápas není posvícení. Ví o tom své i náš rival Já nějak nechápu vůbec tyhle pravidla obecně, prostě člověk se snaží maximálně uhnout, jedno jestli my nebo soupeř a někdo ho napálí do ruky, což nemůže vůbec ovlivnit a pak se pískají penalty.

Reagovat
Losinho

Moc hezky teď Pipita...

Reagovat
smazaný uživatel

SopCast na Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Arizmendi taky vepřík

Reagovat
smazaný uživatel

Strašné velké množství nedotažených akcí, které klidně mohly skončit gólem.Těch 5 minut budou zbytečné nervy ještě.

Reagovat
Kenneth

Granero . My chceme Nuriho

Reagovat
smazaný uživatel

na AM těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to teď Ronaldo zkoušel?

Reagovat
JacoBee

Njn zase se štěstím ukopáno...ale jednou to pomine

Reagovat
One-Real

Upocene upocene tri body. Ale takovehle zapasy vyhravaji titul, ne vyhry 5:0. Hala MAdrid !

Reagovat
DreamTeam

presne tak...

Reagovat
Kenneth

Hra byla slušná žumpa, ale 3 body jsou doma.

Reagovat
penepi

MAJSTRI, MAJSTRI!!! Nebyť Moyu tak to aspoň 3:0 je, spokojnosť s 3 bodmi z horúcej pôdy Getafe, nádhera, diky Madridistas!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak s mistrem bych to nepřeháněl, ale hlavně že se dneska vyhrálo. Doufám, že teď 2x doma uvidíme zas pořádnej fotbal - snad by se měl už každou chvíli vrátit i Di María Pak už to bude uplná pohoda, dneska bylo důležitý jakkoliv ukopat 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité 3 body, ale zasloužené.

Reagovat
Jerichoo

Ťažko ukopané 3 body,dnes Xabi, Fabio, Sergio, Lass

Reagovat
Woods

po dnesku bude mat real naskok 9 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

tu neodpískanou ruku bych pochopil, kdby na to rozhodčí nehleděl hned vedle, takhle jsou to další darované bodíky. Každopádně ale Real lepší, Getafe bylo dopředu hroznéééé

Teď přejet Socky, ať si spravím chuť

Reagovat
Infi

škoda té hry, po vynikajícím arsenalu a špatném city jsem se chtěl trochu spravit, no co už, holt to nechám na svojí lásce, Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Začínám mít trochu obavy, poslední dva zápasy Real nic moc. Chtělo by to zabrat. Ale důležitý jsou hlavně body a ty se zatím daří získávat.

Reagovat
Al Capone

Velká bída, ale 3 body jsou doma a to je to hlavní, tak a teď ještě ztráta katalancu

Reagovat
smazaný uživatel

Za bojovnost Dneska bylo poměrně zváštní počásí, silnej vítr, Getafe hrálo hodně do těla, asi těžko předpokládat krásnej fotbal. Tohle bylo ale moc důležitý vítězství, teď máme dva zápasy doma, tam snad zas rozjedeme ssystém pořádnějch přídělů

Reagovat
smazaný uživatel

JacoBee vacsina sme tu uznali ze to bola penalta aj madridisti, a ty sa stale navazas a zvyraznujes to tu, co tak trosku pozriet aj do vlastneho dvora a tiez sa smiat :) ked nejaka jasna cervena karta vam bola odpustena hmm?

Reagovat
Jerichoo

na to ti on neodpíše

Reagovat
smazaný uživatel

nemam o to zaujem len som konstatoval :)

Reagovat
One-Real

Dos Santos se hezky uvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuuuuuuuuuu

Reagovat
One-Real

Hmm Valdes podrzel, to je skoda.

Reagovat
Kenneth

Sociedad to rozjel ofenzivně, to může skončit debaklem.

Reagovat
smazaný uživatel

X-ako vysita to bude

Reagovat
smazaný uživatel

parádní fotbal zatím z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Tel(l)oooooooooooooooooooooo

Noooosa, noooooooooooooosa...

Reagovat
smazaný uživatel

Telloooooooooooooo

Reagovat
Rssa

Pěkná branka, Težo

Reagovat
smazaný uživatel

TELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO .. paradna premiera v zaklade

Reagovat
Losinho

A už je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Telloooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zač tenhle Tejo?

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší klenot Masie

Reagovat
smazaný uživatel

klenot bol aj Bojan a ako dopadol ....

Reagovat
smazaný uživatel

klenot isto ale nie Masia :) 2010 kupeny z akademie espanyolu, teraz to povedal anglicky komentator :)

Reagovat
smazaný uživatel

Od 11 hrával v La Masii

Reagovat
smazaný uživatel

pravda ale 2008-2010 espanyol takze aj komentator hovoril dobre :)

Reagovat
smazaný uživatel

od 11 bol v Massi v 2008 odisiel do Espanyolu a v 2010 sa vratil

Reagovat
DreamTeam

takze dalsi nadhodnoceny fotbalista

Reagovat
Infi

Telefonoval jsem, takže jsem nemohl živě ale...

TELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rssa

V budoucnu bude útok Viža-Čunča-Težo

Reagovat
Infi

Nestraš

Reagovat
Rssa

Místo Viži Leo a klidně to může být jedna z variant na útok za pár let...

Reagovat
Infi

Jj to jo, nelíbilo se mi vystrnadění messiálního Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na remízu nebo výhru Realu S. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, už by to možná chtělo něco taky proměnit, no

Reagovat
Infi

Už jsmě měli 4 dobré šance, z toho 1 skončila gólem, to je dobré znamení

Reagovat
Infi

Nelíbí se mi ta výslovnost Tejo, pro mě je to prostě Telo!

Reagovat
smazaný uživatel

David Vila? Lorente? Kasilas? Prostě Tejo

Reagovat
Infi

ne

Reagovat
smazaný uživatel

a co tak Callejon ?

Reagovat
smazaný uživatel

saležón jak vyšitej

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ho prekrstil na francuza

Reagovat
Infi

Reagovat
alegre

Callejon se vyslovuje KAJEHON

Reagovat
smazaný uživatel

KAJECHON

Reagovat
alegre

Máš pravdu, ve Španělsku je to podobné CH, v Latinské Americe víc H..

Reagovat
smazaný uživatel

alegre to možná bude vědět líp (jestli teda nešprýmuje )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

Alegre tentokráte opravdu nešprýmuje...

Reagovat
smazaný uživatel

evidentne si zaslouzim omluvu

Reagovat
Infi

Kasilas

Reagovat
alegre

Cristian Tello se narodil v Sabadell, je tedy Katalán. Španělsky je to tey zcela jasně TEJO, katalánsky pak něco jako TÉJ. Ale opravdu ne TELO...

Reagovat
smazaný uživatel

dvě "L" se čtou jako "J"..

Reagovat
Infi

Ale o to vůbec nejde, prostě jsem si zvykl na Telo, takže je to Telo a tím to pro mě končí

Reagovat
smazaný uživatel

ve škole s tebou byly dost problémy, co?

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

no jakože tenhle přístup nemají učitelé rádi..

Reagovat
Infi

Tak to s tím nesouvisí Já tu začít nadávat na Einsteina, tak to nemá větší ohlas jak Tello/Tejo

Reagovat
Rssa

Je to Težo

Reagovat
smazaný uživatel

legenda Težička..

Reagovat
Rssa

až časem

Reagovat
smazaný uživatel

taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cuenca je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je strasny, Cuenca je strasny .... stale sa Vam niekto nepaci ...

Reagovat
smazaný uživatel

O Messim nemluvím pokud se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim konkretne o tebe.... ale ako citam nazory barcelonafans tak mam dojem, ze stale sa na nekoho stazuju.....

Reagovat
Losinho

Messi je v útlumu zatim, naopak Tello hraje dobře.

Reagovat
Infi

Messi už byl ve 2 šancích a přihrál na gól, hodně se zapojuje i do mezihry

Reagovat
Footballer

dneska hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Inak preco hra Hobit ked cely zaklad sedi???? hadam len nie kvoli pichichi

Reagovat
Rssa

Jasně, protože hned s juniory na křídlech a s Jonathanem za zády má větší šanci zavěsit...Logika tvůj kobylek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este raz sa opytam preco hra hobit ked cely zaklad sedi?

Reagovat
smazaný uživatel

cely zaklad nesedi ked uz sme pri tom

Reagovat
smazaný uživatel

okej su tam 4 hraci z potencionalneho zakladu+ a ti sedia ktory maju na starosti dominanciu stredu takze su dolezity k tomu pricitavam messi(hobita) pretoze oni su kluc k barcelonskej hre :), preco oni sedia a on hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde mu o branky, o co jiného....

Reagovat
smazaný uživatel

ale to predsa nie? messiho guardiola predsa nestava kvoli golom!! to robi len madrid s ronaldom, tomuto neverim :)

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Messi tradične jalový, čím to je?

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Prostě Real je ten zlý, hraje všechno na Ronalda kvůli Pichichi. To je i důvod, proč kope Ronaldo penalty. (přitom má úchvatnou úspěšnost).

A Barcelona je ta zlá, která hraje týmově, Messi dává nádherné branky, žádné doklepy. A penalty kope Messi, protože je prostě umí (jeho bilance je na prý nejlepšího hráče ostudná).

Reagovat
smazaný uživatel

o to mi islo :) proste dvojity meter, vycitam a zdoraznujem to co sam robim :) trosku pokrytectvo, ale okej kazdeho osobna vec, inak barcelona, hra dobre ale moze prist nejaka usmudlana situacia a mate ho tam na jedna jedna mali by ste dat este gola :)

Reagovat
smazaný uživatel

s tym nesuhlasim, podla mna hra to co sa od neho caka, s jednou vytkou jeho efektivita je trosku tragicka, inak hra velmi dobre ale to sa pisalo hore, rozhadzuje lopty rozhadzuje obranu, podla mna hra to co ma a co sa od neho chce :)

Reagovat
smazaný uživatel

ono to bylo z velké části popíchnutí, kvůli komentům na Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo utocnikom by malo ist predovsetkym o obranne sklzy ze

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Alves , Puyol , Cesc , Messi , Valdes ..... pretoze Messi hra vzdy , on nehce odychovat

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim, a je mozne ze ronaldo je taky isty? ze chce hrat vzdy a nechce oddychovat?

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem , sa ho opytaj ... ale kedze si nepamatam kedy naposledy nehral tak by som povedal ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

pohodka, len som chcel poukazat na to, ze tak ako messi hra na pichichi a guardiola to berie tak aj ronaldo, to na margo niektorych fans ktory tvrdia ze barca to nerobi tot vse, netreba to brat zle

Reagovat
Infi

Proč by měl 24 letý klíčový hráč pro tým oddychovat, když nechce?

Reagovat
Rssa

Hobit nehraje, hobit hledá někde prsten....

Reagovat
smazaný uživatel

Hobit je na Novém Zélandu

Reagovat
Infi

Tello má zrychlení jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

ale pořád dělá tu stejnou kličku, za chvíli bude předvídatelný jak Villa

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to překvapilo

Reagovat
Infi

Mě ne, jen jsem ho ještě nepochválil se mi zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Jonathan dost kazi ... sa tam unahana

Reagovat
smazaný uživatel

viděli jste toho psa?

Reagovat
smazaný uživatel

cisty mamvpicista

Reagovat
smazaný uživatel

ten je Mourinhův, tři dny nežral a čuchal Messiho trenky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
Infi

Dobře brousil tu lajnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

to byl pes? Já viděl jen černou šmouhu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš nekvalitní stream

Reagovat
herbage

černou šmouhu s nohama. Já si spíš myslel, že mám halucinace

Reagovat
Arbiter

ruský komentátor chvíli poté, co toho psa viděl, začal o tom, co viděl pochybovat a polemizoval, zdá nemá halušky

Reagovat
herbage

nebyl sám

Reagovat
Infi

Nj, dneska se ty ruky nehvízdaj

Reagovat
smazaný uživatel

ruky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tello je skvělý, myslím že bude lepší než Cuenca Je rychlý jak drak

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho úspěšnost přímých kopů je stejná jako Ronaldova bych řek. Messi dal tak dvě branky za celou kariéru ne? A furt se k tomu cpe...

Reagovat
smazaný uživatel

No. I když Messiho penalty jsou stejně úspěšné, jak Ronaldovy přímáky, to bude přesnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl že 9/10 jde na branu,zato u ronalda je to presne naopak 9/10 jde mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že se počítají jen góly Ale co, upravme si dané věci tak, aby nám to vyhovoval, že?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

tak i kdyby dal Messi z přímáků jen dva góly, tak má pořád o poznání lepší úspěšnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je normálně kope líp, v tomto období mu bohužel nevychází skoro nic, až na finální přihrávky

Reagovat
Infi

Tohle je házení hráchu na zeď, nemá smysl vést nějakou smysluplnou diskuzi na toto téma

Reagovat
smazaný uživatel

Tello opět sympatický výkon. Když porovnám s Cuencou tak nebe a dudy. Nevím co na tom Cuencovi Guardiola vidí...ale stejně nejlepším na place je Puyol. Neskutečný borec

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol mě nakonec přinutí koupit si jeho dres, je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kočka nebo co to tam proběhlo toho naběhala víc za první poločas než Messi

Navíc ty šance co spálil...

Jinak nejlepší na place Carles. Asi se s Abidalem vsadili, kdo bude na "stará kolena" hrát víc jako bůh.

Neskutečné co předvádí.

Reagovat
Infi

Messi toho za první poločas naběhal tolik, co za každý poločas v předchozích 30 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Messi hraje kazdy treti den, kocka prebehla prvykrat za par rokov, co si pamatam Ak by tam mal stvarat to, co Pedro v najlepsej forme, tak by musel mat odohranych o stovky minut menej. Genialne je, ze ajtak je jednoznacne najnebezpecnejsim hracom na ihrisku.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Messi tradične jalový, čím to je?

Reagovat
Infi

Jalový = 2 gólovky a asistence? Co by za takovou jalovost dali někteří hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Že ses neozval při stejné větě na Ronalda při stejném výkonu..

Reagovat
Infi

Protože se starám především o Barcelonu. To se přece od fanoušků Barcelony teď vyžaduje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

I dneska si se k Realu vyjadřoval dost....

Reagovat
Infi

Jjjj přesněji jsem pochválil Ramosovou hlavičku, zkritizoval hřiště Getafe a pochválil Pepeho taktickou simulaci. Promiň že jsem neblil na Ronalda, jak to teď ty předvádíš s Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na něho bliju?

Reagovat
Infi

Déjà vu

04.02.2012 22:48

No. I když Messiho penalty jsou stejně úspěšné, jak Ronaldovy přímáky, to bude přesnější...

Déjà vu

04.02.2012 22:56

Inak Messi tradične jalový, čím to je?

Déjà vu

04.02.2012 22:46

Messiho úspěšnost přímých kopů je stejná jako Ronaldova bych řek. Messi dal tak dvě branky za celou kariéru ne? A furt se k tomu cpe...

"A penalty kope Messi, protože je prostě umí (jeho bilance je na prý nejlepšího hráče ostudná). "

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale konstatování faktů. Co nesouhlasí? Messiho přímáky mají tragickou bilanci, Messi penalty mají podprůměrnou bilanci. I když ty penalty očividně neumí, tak je stejně kope, prostě jde po Pichichi (ať si to přiznáte, nebo ne). Srovnání úspěšnosti přímých kopů a penalt je nadsázka, ale to snad pochopí každé dítě, pokud vy ne, a berete to doslova, tak to potom je už jiný problém, ne můj...

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že je kope a jde po Pichichi, není nic špatného. Ronaldo taky kope přímáky, kde má větší šanci uspět Xabi/Ozil. Ale jen prostě nevidím jediný důvod, proč vy se tak strašně bráníte přiznat tomu, že to dělá Messi kvůli individuální statistice....

Reagovat
smazaný uživatel

To samé s jeho startama. Hrát chce každý, očividně Messi k tomu má o důvod více...

Reagovat
Infi

Tak souhrně a v rychlosti. Messi je klíčovým hráčem a má 24, pokud chce hrát, tak je to v pořádku. Že jde po Pichichi se ví jak o něm, tak o Ronaldovi, ale jak se fanoušci Barcelony zmínili o Ronaldovi, tak naběhli jiní z druhého tábora s jízlivými kecy ohledně Messiho. Přitom je to na obě strany stejné.

Reagovat
Infi

S přímákama to samé, Ronaldo možná dává hodně gólů, ale vzhledem k počtu kopaných přímáků je jeho bilance minimálně stejně tragická, jak Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Ale jinak jo, ať už je ten tvůj důvod jakýkoliv, tak máš nepochybně pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

normálně ho ignoruj, vždyť je blbej, až to mlátí dveřma..

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi šašek

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Dámy a pánové v posledních týdnech můžete mít tu čest spatřit momentálně nejlepšího stopera na světě - Carlese Puyola. K tomu stačí jen velmi málo - dívat se na Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho bojovnoat,ten prostě jde za vítězstvím jako správný hero

Reagovat
herbage

jen dvě slova: Laurent Koscienlny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady stačí jedno: Modeste

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

93% Tackle succes tomuto hovorim riadna statistika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen ta statistika 50(?) zápasů, když nastoupil tak Barca neprohrála... V kolikati světových velkoklubech má někdo podobnou statistiku?

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to viac ako 50 .. uz to taha na 60

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mnoha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Bystron aka "fotbal je pro me jako droga"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proste Lion heart

Reagovat
smazaný uživatel

zase Carles

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca od té doby, co podepsal novou smlouvu, tak je k ničemu..

Reagovat
Infi

zlatokopka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole oni jdou 2x prakticky sami na golmana a vzdycky trefi prostredek.. Takhle nemuzou uspet.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravou nohou prostě neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi od té doby, co Cuenca podespal novou smlouvu, tak je k ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je fakt na ručník. TOTO NEDAT!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto neni možné čo messi zahadzuje..... potrebovalo by to prestriedať messi von!!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes už měl dát tak 5 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už z toho ploužení zapomněl, jak proměňovat šance, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

puyol

Reagovat
Infi

Puy je dnes prostě neprostupná zeď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol by byl hroťák jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol je dnes lepší v útoku ako Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Carles stiha vsetko ... brani , utoci .. este kavicku by mu mali postavit k ciare

Reagovat
smazaný uživatel

Mám blbý tušení, že jestli okamžitě nepřidáme druhej gól, tak se nám to vrátí...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle přece podle pravidel není ofsajd, ne?

Reagovat
Infi

Měl by být, ale zdálo se mi, že ten obránce měl tu nohu vzadu na stejné úrovni jak stál Alvés, ale kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

skor piskal Alvesovi ruku

Reagovat
smazaný uživatel

signalizoval ofsajd..a ten přece není, pokud hráč vybíhá zpoza brankové čáry..možná je to ale jen má domněnka..

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom ten gol mal platit , ved Dani bol s protihracom na jednej urovni a este vybiehal zpoza caaary

Reagovat
vacin

No jo ale byl tam jenom jeden hráč Sociedadu, golman byl venku

Reagovat
smazaný uživatel

nepískal spíš ruku? ikdyž to bylo neco mezi ramenem a rukou..

Reagovat
smazaný uživatel

nie offside to bol pretoze: podla pravidiel, nemozes byt ziadnou castou svojho tela ktorou mozes dat gol za obranou liniou, a alvesa to trafilo do hrude a teda sa piskal offside :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo jen na mem streamu to vypadalo na ruku..

Reagovat
smazaný uživatel

pohodka len som vam to objasnil preco sa piskal nedavno som sa to aj ja dozvedel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

To je škodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

toto neuznať

Reagovat
smazaný uživatel

protože to je barcelona, tak to měli proti pravidlům uznat?

Reagovat
smazaný uživatel

nemám najkvalitnejší stream tak som to poriadne nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

nemá náhodou Carles Bystronovu medicínu? Poslední zápasy jezdí do útoku jak blázen

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooolaaaaaaaaaasooooooooooooooooooooooooooooooooooo konečne to tam škriatok dal

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sú aj rozhodcovia proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo to od nohy obránce soupeře, tak jaký ofsajd kua?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně leoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeeeeeeeeessssssssssssssssss. Uf

Reagovat
Infi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MESSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Infi

Zasloužený gól pro Lea, konečně!!

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOO .. no konecne

Reagovat
smazaný uživatel

VELAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct

Reagovat
herbage

Vela > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

tohle měl být ale pověstný Velův lob

Reagovat
herbage

lob dělá pouze pro diváky, placírka je na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že těch baskických fandů nepřijelo víc..

Reagovat
Infi

Já měl špatný pocit už jak Vela nastupoval, ale nechtěl jsem tomu věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On dá první gól, kterej není lobem, a zrovna proti nám

Reagovat
herbage

já ten lob úplně čekal, ale Vela zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Právě

Reagovat
Infi

však tu teč jsem viděl až z České republiky

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to videl aj na tomto streame čo má kvalitu jak tamagochi ..... rozhodcovia sú slepí... a nie len dnes ale celkovo !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés jak byl nadšený jak dostával tu pásku

Reagovat
Infi

Thiagovu hru úplně žeru

Reagovat
smazaný uživatel

Jen by to občas mohl dávat dřív, ale na tom se ještě zapracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

To má roztrhlý koleno?

Reagovat
smazaný uživatel

do kurev sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nevypadalo dobře

Reagovat
smazaný uživatel

robíme rekordy v počte zranených

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vypadá na docela vážný zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole , mu tam musel dobre s kolikmi zajst ... fuj bolest ako krava .. dufam ze to nebude nic vazne , toto by bola neskutocna strata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite jak hral Miguel Torres?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Mascheho tackly jsou boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

to simulování je podstatně horší

Reagovat
Infi

Simuloval všehovšudy asi 3x

Reagovat
Footballer

Myslím po tom, jak mu odebral míč asi v 90.min

Reagovat
Infi

Tak to bylo přihrání souboje a tohle dělá snad každý hráč v 90. minutě když jeho tým vede jen o gól...

Reagovat
Footballer

Však já vím, ale mohl si to odpustit. Jenom mu to škodí...

Reagovat
Infi

Neškodí, tohle dělá každý. Škodí to jen v tom smyslu, že si toho všimne každý druhý člověk, co vyhledává jakýkoliv pád, aby z něj mohl usoudit simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý to nedělá a i kdyby, tak to určitě není omluva.

Reagovat
Infi

V 90. minutě hráči nepadají, aby podrželi čas? No to mi nevykládej.

Reagovat
JacoBee

JAKÝ?

TVL NEBUĎ OVCE...

Před pár měsíci přifilmoval 2-3 pády-...a najednou ''furt simuluje''...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme na něm, když byl ještě u nás, obdivoval. Navíc měl tu hrdost, omluvit se fanouškům

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je další pes?

Reagovat
Infi

Od odchodu Puye hrajem jak ponocní, jestli za tím střídáním nestálo nějaké zranění, tak bylo špatné

Reagovat
JacoBee

Podle mě s tím Puyi měl jedinou spojitost a to motivování...to že hrál božsky by nic nezměnilo být tam dále...protože ostatní hráli jak ponožky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Dnešní zápas měl vše: Messi spálil 3 gólovky, ale jeden gól z nejtěžší pozice dal, zatoulaný pes, Velův gól a napětí až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to zranění Sergia nebude vážné...

Visca el Barca

Reagovat
Infi

Výkon byl dobrý, dát všechny gólovky, tak jsme vyhráli aspoň o 5. Holt kdysi Messi dával góly z hovna, tak teď má období, kdy celkem pálí, ale i tak byl opět klíčovým hráčem.

Barca!!!

Jo a snad to s tím Sergiem nebude nic moc vážného, tu situaci jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co, kdyby se proměnily ty jasný šance v první půli, nemusel bych teďka mít sněděný téměř všechny nehty + ty zranění...

Vcelku smolnej zápas, když vezmu v potaz formu Messiho, neproměněný šance a zranění Sergiho, který doufám nebude tak vážný, jak vypadalo.

Líbil se mi hlavně Puyi s Tellem, ten vypadá dost nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tesim na dalsi zaps barcy, o jedneho simulanta bude menej

Reagovat
smazaný uživatel

400. všechno nejlepší Cristiano ♥

Reagovat
madridcan

neoficialna, ale podstata je rovnaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

400 pre Cristiana Ronalda, ktory dneska oslavuje 27 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw: Dnes slavi jeste Tevez s Neymarem.

Reagovat
herbage

dědek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já celej zápas trpěl jak zvíře.

MOTM Tello, jednoznačně. Super pohyb, aktivita, dobře pozičně, neuvěřitelný zrychlení, nebojí se toho, má koule. Super výkon Puyol a pak ještě Dani. Messi 1+1, hrál dobře, jen to zakončení, dneska mohl dát i tři. Váldes taky dobře, Adriano ušel.

Cuenca celej zápas uplně mimo, ten kluk dneska hrál víc proti nám než pro nás. Mascherano měl sice výborný momenty ale vydatně je střídal s minelami.

Celá záloha dnes k hovnu. Nerozehrajou, nepodrží balón, nevybojujího, nic. Hlavně Dos Santos dneska propadl, Fábregas taky hrůza.

Zase jsme si sami naprosto nepochopitelně zkomplikovali zápas. Kdy už to přestane?

Doufám, že Sergiovi nebude nic vážnýho, ačkoliv bohužel čekám zprávu o křížových vazech a šesti měsících. Ať se. prosím, pletu. Visca el Barca!

Reagovat
Infi

Souhlasím až na tu zálohu, Thiago zahrál celkem slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jedinýho Thiaga z tý trojice jsem taky nevyjmenoval.

Reagovat
Infi

No jo, ale tak když napíšeš "Celá záloha dnes k hovnu.", tak nevyvoď si z toho, že prostě celá..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona celá hra zálohy jako celku dneska k hovnu byla. To, že si Thiago dá párkrát nějakou parádičku a pak vymyslí gólovou pozici pro spoluhráče, hru zálohy ničím nezvedá.

Reagovat
Infi

Když se na to podívám jako na celkovou hru zálohy, tak to jo.

Reagovat
herbage

ale krom toho pěkného lobu na Messiho nic prakticky nevymyslel

Reagovat
herbage

Naprostý souhlas. Cesc další zápas špatný, přesto lepší než minule. Nicméně pobavily ty jeho přihrávky, kdy to tam vždycky šoural patičkou a po sérii náhodných odrazů se vždy někdo vynořil za obrannou liniíí Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Ked nie je v zalohe ani jeden jej zakladny clen, takto to vyzera. Fabregas sa este ma co ucit.

Reagovat
herbage

Btw. Nepřijde vám Tello mnohem šikovnější než Cuenca? Co jsme měl možnost vidět, tak Cuecna se spíš snaží prosadit kličkou, ale Tello rychlostí nebo přihrávkou. Přijde mi platnější

Reagovat
culé

Reagovat
madridcan

sondujes pre Arsena?

Reagovat
Infi

Reagovat
herbage

tak my máme Gervinha, Oxe, Thea a na hostovačkách Velu s Wellingtonem, o nějaké podřadné zboží z Barcelony nemáme zájem

Reagovat
Infi

Je i takový obratnější, Cuenca má takový zvláštní styl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je dost vysokej, techniku nemá špatnou, ale prostě s tou jeho stavbou těla se mi na to křídlo prostě nějak nehodí...

Reagovat
herbage

jj, mnohem dynamičtější. Cuenca udělal jednu zidanovku a jirka už tu uchcával Já z něj neměl dobrý pocit nikdy, byť pár zápasů zahrál obstojně. Momentální pořadí máte Alexis, Pedro, Tello a pak Cuenca

Reagovat
Infi

Mi se ta jeho hra taky spíš příčila, než že bych jí obdivoval, ale začal výborně, to se musí nechat, tak jsem to nechal tak. Teď hraje špatně, už posledně jsem to zmínil a byl jsem celkem zkritizován. Tello snad bude dostávat víc a víc šancí, 2x nastoupil na posledních pár minut a udělal min. 1 šanci, dneska gól a jeden z nejlepších, možná nejlepší na place. (Jinak z Cuencovky uchcávalo víc lidí, převážně v nadsázce )

Reagovat
alcantara

Stale cakam, kedy urobi klucku na stred, v ten den sa asi Zem prestane otacat. U Cuencu mi najviac prekaza jeho fyzicka slabost, z ktorej sa odvijaju ostatne veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně muž tří zápasů Cuenca poslední měsíce propadává na plný čáře. Dneska posral absolutně všechno, na co sáhl. I Pedro v jeho letošní formě by byl mnohem platnější.

Reagovat
herbage

to jo. Tello bude zachvilku také hodně čitelný, přesto je stále platnější. Ono i kdyby dokonale uměl jen kliku doleva, an střed a míč pod sebe a zpátky, tak to úplně stačí a těmi svými náběhy dělá mnohem větší vítr, než když hrajete 4-3-3

Reagovat
Infi

ať tu kliku doleva dělá do aleluja, málokterý obránce udrží krok s jeho zrychlením

Reagovat
smazaný uživatel

To se pozná až za nějakou dobu, až dostane víc prostoru a vždy se od něj bude něco čekat. Ono nalítnout jako nováček a být stálicí kádru, to pohled dost změní.

Reagovat
herbage

však já vím. Ale dneska se opět ukázalo, že ať jsou křídla kdokoliv, klidně dva nonamové z jejich béčka, tak Messi se dostává více do šancí a má i více možností kam přihrát. Tohle je hra, které Barceloně vloni přinesla titul, jen jim chybí stejná kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, potřebují tam hráče, co se cpou do branky. Já jen doufám, že tam bude hrát co nejvíc Cesc. A v repre ale Mata .

Reagovat
herbage

Jak bys vůbec poskládal repre zálohu s útokem, kdyby všichni zůstali zdraví?

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi - Busquets - Iniesta

Silva - Villa - Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Iker - Ramos, Puyol, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Mata, Villa, Silva

Reagovat
herbage

prohoď Silvu s Matou

Reagovat
smazaný uživatel

? Já to psal zrcadlově, vždyť je tam Ramos napravo, Iniesta nalevo...

Reagovat
herbage

právě, Mata napravo je blbost, ten musí hrát vlevo. Naopak Silva je lepší, když to má na střed

Reagovat
herbage

nicméně po euru končí Puyol, tak Ramos se přesune na střed. Jaké má Španělsko do budoucna varianty na kraje obrany?

Reagovat
herbage

napsal bych to naprosto stejně, jen kdyby se nestačil uzdravit Villa, tak na hrotu Torres. A možná Cesc za Matu a Iniesta na křídle, ale jen jako další varianta. Stejně tak Xabi do zálohy. Přesto Iniesta je dle mého nejlepší v záloze a jak jsi to poskládal, tak zřejmě nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je hlavně velmi zábavná, tvořivý, ale zároveň neucpaný střed, kolmice za obranu a úder. Villa v repre stále určitě nejlepší útočník, s náhradou je to těžký, pokud někdo v prvním zápase vyhoří, tak dostane šanci jiný, ale chybí tam další jistota na tom hrotu. Ovšem Del Bosque to dá zcela určitě jinak, on hraje o titul, my ne, takže zvolí opatrnější taktiku s Alonsem, kde hraje prim ještě větší kontrola balonu, méně ztrát hlavně v té finální části a tím snad i menší šance soupeře na výhru. No úspěch může mít i s tím, ale my budeme trpět a ať už ty první zápasy dopadnou jakkoliv, nezaujatý divák tohle Španělsko pošle zcela jistě do pr.ele . Ale Xabimu to na druhou stranu moc přeju, je to plejer a nezaslouží si takovou akci prosedět na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

On si to prosedět nezaslouží ani Soldado, Llorente a Javimar.

Reagovat
herbage

chtělo by to zařídit české občanství či nějakou formu hostovačky

Reagovat
alcantara

Alebo Victor a hrat nebude asi ani Silva. Tych smutnych je v Spanielsku viac.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne no, ale přece jenom, Xabi letos patří možná do top 5 ligy, ti tři ne. Aspoň pro mě.

Reagovat
One-Real

Tak ac jsem tu nejvetsi "lover" Javimara, tak ten ma urcite jeste cas. Pokud bude nejaky 14-15ty hrac, tak muze byt rad.

Reagovat
herbage

Tak on by Xabi dle mého seděl, kdyby Del Bosque měl hráče kalibru Messiho. Zase na druhou stranu chápu, že nejde hrát Barcelonu, když tam chybí ten nejklíčovější hráč, který tomu dává dynamiku a moment překvapení. To by sice s Matou i Silvou byla, ale tam mi chybí zase gólovost a kdyby nedal gól Villa, tak nikdo. A zase tahat vše do kuchyně, to se na Euru může vymstít, proto nečekám od Del Bosqueho žádná překvápka

Reagovat
Infi

Reagovat
Infi
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tu bílou věc, co tam ke konci zápasu brousila pravou lajnu, když hra byla na levý straně hřiště(blíž ke kameře) jsem viděl jenom já?!

Reagovat
madridcan

mačka teresblablablabla hopa,mačka teresblablablabla hopa,mačka teresblablablabla hopa

Reagovat
Infi

Reagovat
Arbiter

pro neználky: "Zápas, který se odehrával...Opa" V ruštině "H" neexistuje

Reagovat
herbage

no, úplně "jasnej" pes. Kde je zdravy.pacient?

Reagovat
One-Real

VSECHNO NEJLEPSI CRISTIANO :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc spokojený s naším výkonem. Nevím, kde proboha mají postavený stadion, ale už se z těch podmínek u nich pomalu stává legenda. Dá se vytknout snad jediná věc, ale tu by měl radikálně vyřešit návrat Di Maríi do sestavy. Do té doby se hlavně venku musíme spoléhat na Mesuta, který nám tam připravuje skoro všechny branky. Getafe zklamalo, nevytvořilo nic, ale mají skvělého trenéra i skvělého prezidenta, opět docela dobře poskládaný tým, tak snad to do té desítky dají. Hala Madrid! Vamos Geta!

Reagovat
smazaný uživatel

aspon prvy krat nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

zvratok...

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla ještě "super" zpráva, kdyby měl Sergio "jenom" rozrženou kůži. Snad se mu nestalo nic s vazy nebo s kostí...

Reagovat
herbage

tak určitě to je bolestivé, ale vazy snad budou v pořádku

Reagovat
madridcan

hras hax?

Reagovat
herbage

nn

Reagovat
vacin

JJ to vypadá, že to spíš víc bolí než je to vážný

Reagovat
herbage

btw, takhle vypadalo zranění Naniho, když ho sejmul špunty Carrgaher a Nani už za dva týdny běhal jako rybička http://cdn.caughtoffside.com/wp-content/uploads/2011/03/nani-injury-2.jpg

Reagovat
alcantara

Fabregas sa tam chytal za hlavu, akoby videl otvorenu zlomeninu, dalo sa tusit, ze nieco nebude v poriadku. Snad z toho bude iba povrchove zranenie, tento rocnik sa nam to ruti ako domcek z karat.

Reagovat
herbage

ne, jen viděl otevřenou ránu a už takhle viděl zlomenou nohu Eduarda, tak mu to přineslo staré vzpomínky

Reagovat
Infi

Se mi tak zdá, že on už těch zlomenin zažil tež celkem dost, Ramsey, Eduardo, Villa..

Reagovat
herbage

no, tak Villa byla pohoda, to nikdo nic netušil, dokud klub nevydal zprávu, ale tak Ramsey i Eduardo, to bylo fakt nechutné na pohled

Reagovat
Infi

Jjjj, tak to bylo po celkem brutálních zákrocích, Villa hned věděl která bije a pomalu nikdy jsem neviděl, aby po zlomenině nohy byl hráč takhle v klidu

Reagovat
alcantara

Pritom v opakovanom zabere bolo jasne vidiet, ako sa mu noha prehla, on snad berie morfium pred zapasom.

Reagovat
Infi

David Balboa

Reagovat
herbage

no to vážně nejde srovnávat, z těch vzpomínek na zranění Eduarda se mi ještě teď dělá blbě

Reagovat
Infi

Jjj to byl humáč, z těch zlomenin se mi ještě hodně vybavuje Cissé, ten měl na to taky "štěstí"

Reagovat
alcantara

Presne na Eduarda som si spomenul, ked som videl tu reakciu, z opakovaneho zaberu ale praskanie kosti vidiet nebolo, preto som sa trochu divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to není pěknej pohled, když máš rozervanou kůži a z toho je vidět maso. Když jsem dělal atletiku, tak se nám to na závodech stalo - rozervaný lýtko od tretry... nic pěknýho fakt. Jak je ještě tělo v šoku, tak z toho ani neteče krev a ty můžeš vidět i strukturu svalů. Něco podobnýho, jako když koupíš v uzenářství vepřový koleno...

Nicméně pokud to odnesla jen kůže a svaly, tak bude Busquets za pár týdnu zpět. V což všichni doufáme.

Reagovat
alcantara

Vraj teoreticky moze byt k dispozicii uz na zapas s Vale, chvalabohu

Reagovat
smazaný uživatel

To bych na jeho místě fakt chtěl, s čerstvými stehy pod kolenem jít do zápasu... ale zpráva je to dobrá, dokonce víc než to...

Reagovat
madridcan

Mam taky pocit, ze Busquetsovo zranenie nespravi vrasky na čele len Guardiolovi...

Reagovat
Messiáš

No "neuvěřitelná" forma pokračuje. Pepík by se taky nemusel bát toho Messiho občas posadit, ale je dobře, že skóroval, pak už to bylo o něco lepší, každopádně dneska většinu zápasu bez naprostého zájmu o hru, Cuenca tragédie, Jonathan hodně nepřesností v rozehrávce. Nejlepší u nás Tello s Puyolem. Puyol se svým výkonem tradičně snaží strhnout ostatní, ale zatím ho málokdo napodobuje. Fabregas je v poslední době akorát neuvěřitelně labilní a neustále se musí hádat, i když dnes to nebylo tolik patrné. Thiago po té jedné nahrávce na Messiho se trochu probral jinak taky celkem bída, i když dnes o proti minulým zápasům to jak takž šlo, jeho výkony se poslední dobou ani trochu nelíbí, hraje alibisticky, hře nepřináší pomalu žádný moment překvapení, prostě bída, kde je ten Thiago ze začátku sezóny ? Netrpělivě vyhlížím návrat Iniesty, protože bez něj se i Xavi často na hřišti dost hledá.

Pozitivem jsou pro mne akorát tři body a výkony Tella, jeho přímočarost je pro mne příjemným osvěžením.+ Snad to s Busquetsem nebude tak vážně, jak se obávám...

Reagovat
Infi

Potřebujeme teď hlavně neztrácet a posadíme nejlepšího hráče světa? Navíc on se takhle plouží snad každý zápas, dneska 1+1 + náš nejnebezpečnější hráč. On nemusí běhat tam a zpátky, od toho jsou tam jiní. Kdyby dneska proměnil víc vyložených šanci, tak se po něm ani nešpitne.

Reagovat
DreamTeam

a nechybelo mnoho a mohl byt opet dulezitym clankem ztraty bodu

Reagovat
Infi

Opět? S Villarrealem nám ty body neztratila jeho šance z prvního poločasu, ale absoutní nemohoucnost.

Reagovat
DreamTeam

ano absolutni nemohoucnost ale presto mel leos 2tutovky.. a proste nedal..

Reagovat
madridcan

Xavier Martin, hovorca klubu povedal, že podľa predbežných lekárskych diagnóz nemá Sergio poškodené žiadne kosti, kĺby ani väzy. Jedná sa len a hlbokú tržnú ranu, ktorá si vyžiada pár štichov. Sergiov štart proti Valencii nieje vylúčený.

kopriovane od jedneho typka zo sf.cz

Reagovat
Infi

Ještě že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Michu do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkouší to vaše béčko? Snad nechce postoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nechcú, pre klub akým je Rayo je to aj zbytočný luxus... hlavne nech postúpi Cádiz

Reagovat
smazaný uživatel

Včera se mi ten výkon hrozně líbil. Hlavně Tello tomu týmu dal šťávu. Toho bych chtěl vidět častěji. Včera zachránila Socky od debaklu jen naše příšerná koncovka a výborný výkon Brava. Ten hlavně Messiho koncovky přečetl jak Slabikář. Moc se mi jeho výkon zamlouval.

Takhle jsem čučel, když praporkář neuznal gól, když měl hráč domácích jednu nohu na brankový čáře, čímž vlastně technicky neumožnil jakýkoliv ofsajd. K tomu dvě ruce, které sudí přehlídnul. Nedna byla dokonce nad hlavou ... No ...

Pokud budeme hrát takhle, tak nevidím problém. Po Realu a Villarrealu jsem měl trochu obavy. K tomu ty zranění. Ale lepšíme se.

Tello

Díky, šampioni!!!

Reagovat
vacin

Gol jasně neměl platit i kdyby byl hráč Sociedadu na stejné úrovni jak Alves, protože tam nebyl brankář ani žádnej druhej hráč Sociedadu.

Reagovat
Infi

Takže kdyby 10 hráčů Sociedadu vyběhlo na půlku Barcelony a v brance zůstal prakticky jen stoper, tak si Barcelonští na půlce Sociedadu už nemůžou nahrát, chápu to správně?

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže tam stát hráč, na kterého by šla přihrávka

Reagovat
vacin

přsně tak pokud bude nahrávat směrem dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. Podíval jsem se teď na opakovačku. V přenosu jsem si neuvědomil, že tam není gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

huste jak se snazis vypadat jako velkej fotbalovej odbornik ale moc toho o nem nevis a ani neznas zakladni pravidla

Reagovat
vacin

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro šampiony z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se tu s těma šampionama pořád tak dobrovolně ztrapňuješ...i fanoušci Barcelony si musejí ťukat na čelo...

Reagovat
penepi

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě perlička - Messi měl včera 4 gólovky a dal gól z nejsložitější pozice.

Reagovat
blaugrana

Celkovo sme včera zabili 7 góloviek. To je na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

na facku to je. Tyhle mače musíme vyhrávat o 3 kusy. Zbytečně ztrácíme síly (a body).

Mimochodem letošní 16. ligové nastřelení brankové konstrukce. To nesmělo chybět.

Reagovat
Infi

Letos se prostě nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

16x natrefena konstrukce po pulce sezony neni zadne extra velke cislo.

Reagovat
smazaný uživatel

není? Zkus nadhodit někoho jinýho podobně "úspěšnýho".

Reagovat
vocasisko

Liverpool je na tom řekl bych obdobně.

Reagovat
smazaný uživatel

že je na tom někdo stejně, neznamená, že to není zajímavá statistika. Nebo jo?

Reagovat
vocasisko

však jsem psal níž, že je

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool už je dávno za dvackou

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má přes 20, Newcastle má 18.. zajímavá statistika to je, ale není to nic vyjímečného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jste zas za Realem a už se začínaj počítat tyčky a břevna, úsměvné nic víc..

Reagovat
vocasisko

A co se tam taháš hned Real? to nemůže fanoušek Barcelony napsat argument, aby se nedotýkal Realu? Mně se ta statistika zdá třeba hodně zajímavá v ohledu na to, jak letos pálíme šance.

Reagovat
Kenneth

Pokud vím, tak ty taháš Real do barcelonských diskuzí vždy, kdy to není nutný.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, že už tady polovina lidí píše, jakou máte hroznou smůlu, která vás připraví o titul - někdo tradiční tady dokonce uváděl, že by nebýt tyček byla Barcelona o 3 body před Realem a podob. takže když Real náhodou vyhraje titul, uvidíme, jestli uznáte kvality týmu, který dokráčel k titulu, nebo akorát budete počítat břevna, jsem zvědav!

Reagovat
vocasisko

Já to klidně uznám, jednou to přijít musí. Já samozřejmě v titul budu doufat do poslední naděje, ale jestli stále bude předvádět na venkovním hřišti to, co doposud (krom na Bernabeu a na Mallorce), tak ne že ten titul neuděláme, ale ani si ho nezasloužíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, beru. Taky to, že třeba reaguju na tebe neznamená, že přímo myslím tebe. Já ani nevím, kdo to sem přesně psal, ale zkrátka i původní reakce je obecná. Vím, že hodně lidí v diskuzích se odvolávalo na tyče jako pravděpodobný hlavní neúspěch v boji o titul, přitom zakopaný pes musí být pochopitelně jinde, ale to lidi který to pravidelně sledujou, musí prostě vědět.

Reagovat
vocasisko

Tak to vůbec není o nějakých tyčích a netyčích, jedna situace přece nerozhoduje celej zápas. Nicméně, stále mě ta statistika příjde zajimavá, ale jestli titul nevyhrajeme, určitě by byla blbost to házet zrovna na tyto situace.

Reagovat
madridcan

chcel si asi napisat v Malage. Na Mallorce ste tusim este nehrali...

Reagovat
vocasisko

jasně no, díky za opravu

Reagovat
smazaný uživatel

někdo se do oblbnutí hádá o simulantech a kdečem. Někdo uvádí zajímavou statistiku a osvěží zdejší kanálovou diskusi. Kdo je prospěšnější, si udělá úsudek každý sám.

Reagovat
Infi

Reagovat
Infi

Se mi tak zdá, že už se to trochu začíná vymykat kontrole

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkám, úsměvné, nic víc že z toho děláte vědu, to je vaše věc

Reagovat
madridcan

mne sa viac paci, ze o prospesnosti diskusie hovori niekto, kto ju tu zasiera vzdy najviac No a ta veta o tom, ako si ma kazdy spravit obrazok/usudok/zaver sam

Reagovat
smazaný uživatel

a reakce na zdejší příspěvek je opravdu jen k pousmání, v tom bych nic víc nehledal ale má to společné hodně s obdobnými příspěvky nejrůznějších výpočtů, o kterých píšu výše. tzn. i nepřímá reakce.

Reagovat
Infi

Někdo zmíní naší statistiku nastřelených břeven/tyček a hned to je díky tomu, že jsme druzí? Tohle je spíš úsměvné.

Reagovat
herbage

herbage 04.02.2012 23:55

"Messi spálil 3 gólovky, ale jeden gól z nejtěžší pozice dal"

Reagovat
Infi

Já si říkal, že jsem to někde četl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát já teda počítám jako gólovku i tu situaci, kdy stál Messi víceméně sám na vápně a placírou dával k pravé tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

tak koukám na sestřih a nebyl na vápně, ale na penaltě.

Reagovat
Kenneth

Všechno nejlepší Cristiano Ronaldo

Reagovat
penepi

Všetko dobre najlepší hráč Európy; o také dva roky snáď aj na svete!

Reagovat
Kenneth

Zaragoze se nedaří ani po sportovní, ani finanční stránce, druhé hledisko ovšem již není tak kritické. Aragonský klub totiž uspěl v soudním sporu se společností Mediapro, která mu dlužila za televizní práva, a do klubové pokladny tak nyní přibude příjemná částka ve výši dvaceti milionů eur.

To by je melo postavit na nohy.

Reagovat
penepi

A čo si za to kúpia body?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
penepi

Tak ale vážne, prestupové obdobie za nami a neviem ako by im mohli tie peiaze teraz nejak pomôcť.

Reagovat
smazaný uživatel

neskrachujú

Reagovat
Kily

a samozřejmě největší přednost

Reagovat
Kily

hráči budou včas dostávat výplaty, vedení si bude moct dovolit vypsat i nějaké motivační bonusy, což taky pomůže jejich výkonům. V krajním případě sestupu si budou moct dovolit nabídnout několika hráčům takové podmínky, aby mohli zůstat i pro druhou ligu, když už nedostanou žádné zázračné peníze z televizních práv, k tomu všemu by mohli poměrně kvalitně posílit, těch výhod z toho plyne dost

Reagovat
Kenneth

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

peníze ve fotbale nejsou přece jen k přestupům.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoze jsem vždycky přál, ale oni jsou dlouhodobě jaloví. Sestup by jim možná mohl pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

ten klub je totálne prehnitý, potrebuje sa očistiť...

Reagovat
One-Real

Tak koukam na Castillu a neni to spatne. Hodne se mi libi ta prechodova faze, je to rychle a ucinne a celkem to funguje.Co se mi vsak nelibi, je to strasne drbani hlavne od hracu vepredu. Nekolikrat se tim zbrzdila, nebo ukoncila slibna akce.

Reagovat
One-Real

Zase zadrbany slusny protiutok. Uz to chce pridat druhy gol, hosi.

Reagovat
One-Real

A je taaaaam !

Reagovat
One-Real

A 3:0, tohle udelal Joselu moc dobre :)

Reagovat
One-Real

A Joselu hattrick, ted je to herne velka parada.

Reagovat
One-Real

A 5:0, Coruxo uz to ma tezke v <->.

Reagovat
One-Real

Tomu rikam paradni fotbal. Velky rozdil proti vcerejsku, i kdyz hrat za spatnych podminek na Getafe a hrat proti jiz zlomenemu Coruxu je velky rozdil. Ted na 6:0 Carvajal z protiutoku na pozici strikera .

Reagovat
One-Real

Tak ted nas rozhodci obral o 7 a Denise o hattrick, tohle urcite offside nebyl.

Reagovat
Kenneth

Jak hraje Jese?

Reagovat
One-Real

jestli si ho s nikym nepletu (mozna jo, cisla hracu neznam a tihle mladici vypadaji stejne) tak nezahral spatne, dobre to tahal po lajne a nebal se hrat 1v1 nebo 1v2 (casto mu to vychazelo, obcas ale zbytecne ztracel)..ma dobry tah na branku, akorat obcas tam skripala ta finalni prihravka

Reagovat
One-Real

Tak nakonec pekny fotbalovy dopoledne.

Prvni polocas prumerny vykon. Coruxo obcas vystrcilo ruzky a hrozilo hlavne z standartnich situaci, tam je videt precejen o dost vetsi nejistota oproti acku, kde to maji pod palcem Pepe a Sergio. Ale Nacho celkove obrane sefoval dobre, do nejakych vylozenych prilezitosti se Coruxo nedostalo. Vepredu ubrat na klickach, i kdyz casto vychazeli.

Druhou pulku zlomil druhy gol. Coruxo to uz pak co se tyce obrane hry vzdalo, prestali se vracet ve vetsim poctu a hlavne ve vetsi rychlosti a to byla pro mlade rychle hrace voda na mlyn. Ten prechod maji velmi dobre secviceny, par rychlych prihravek spojenych s individualni rychlosti a obrana je vyrazena.

Jinak si myslim, ze urcite tymu prospel i navrat Mosquery, ktery ten prostredek drzel solidne. Libil se mi Nacho, Carvajal a ofenziva az na drbani skoro cela. Takovy Joselu zkratka vi kde stat, ten by mohl mit Ackovou budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

chalan je fakt šikovný prospela by mu hosťovačka v Rayu

Reagovat
penepi

A vy nám môžete poslať Lassa Bangourau.

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšik Realu by chcel Lassa

Reagovat
penepi

Nech nie je Diarra sám. Ale nie, videl som ho v akcii tak 5krát a na 19 rokov je neskutočný.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
madridcan
Reagovat
Kily

slušný omyl my máme nejlepší tenistku na světě a k ní dalších pár do party, nepotřebujeme posilovat lavičku

Reagovat
herbage

ale tohle by byla pěkná posila

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka Oni tu EL dají!

Reagovat
smazaný uživatel

Zara je teda v pekných sračkách.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda. Ale víceméně jsou tam zaslouženě.

Co se sestupu týče, tak bych se rád zbavil jednoho madridskýho týmu a nejblž tomu má Rayo. A k tomu Racing nebo Granada. Hlavně nesmí spadnout Sporting. To by byla věčná škoda.

A na postup mám jasno o dvou klubech z Galície. A k nim Almería nebo Valladolid.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tento rok nepadne žiadny madridský klub, pred rokom tam bola veľká šanca s Getafe, ale tí sa tohto roku udržia. Moji favoriti na zostup sú Zara, Racing a Granada. A postup dúfam Depor, Valladolid a Celta

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Depor se Ciltou. To je srdcovka. Ten třetí mi je víceméně volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

čo majú barcelončania proti klubom z Madridu? Rayo je práveže oživenie súťaže, ako po futbalovej, tak aj po fanúšikovskej stránke

Reagovat
Xavi

Za mě - Getafe a Rayo - nejhorší stadióny, nejhorší návštěvy. V lize dva madridské kluby bohatě stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
smazaný uživatel

štadión je svojský a na Terese sa aspoň fandí na rozdiel od iných štadiónov, a viac ľudí na ten štadión proste nenapcháš, teda dalo by sa ich tam napchať, len vedenie ligy je proti

a len 6 klubov dalo viac gólov ako Rayo, takže na nováčika veľmi slušné

Reagovat
smazaný uživatel

mě Rayo jako takové nevadí. Víc bych se chtěl zbavit Getafe (nebo Realu že jo ...), ale prostě jste další výhodou pro Real a to nedělá dobrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie se tu dělá z ponorky ale ted se doufam zvedne,co maj rikat v Seville jsou 4 body od sestupu,a jak to krásně začlo ,ta sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla si zahrává

Reagovat
alcantara

FantaMichu sklame malokedy, len ta moja dnesna tipovacka je docela uboha

Reagovat
smazaný uživatel

Michu jistotka jako posledni dobou Llorente Btw kolikata minuta je na Madridu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Line up Valencie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají v plný palbě. Nevypadá to, že by se chtěli šetřit a to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky proti Atletům ve formě to ani nejde,já dneska věřím v 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky věřil. Ale mě se dneska Atleti zdají jako banda nefotbalovejch snaživců. Vytvořit okoliv jim dělá problém.

Reagovat
smazaný uživatel

To by chtěl Juanfran moc. Sice tam ruka byla, ale ten hráč byl ve skluzu a ruce měl v přirozený pozici.

Ne jao včera ... ehm ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to fotbalově dost hroznej zápas. 42 minut a vlastně ani jedna gólovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcaova pološance....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu, jak se tam natahoval na dlouhou nohu a kopnul někam na E3?

Reagovat
smazaný uživatel

tu taky,ale spíš tu hlavičku,ale to byl asi Adrian.L. (po centru z pravé strany hlava ,kterou vytesnil golman) to byla celkem šance.Jinak nic,bída celkem,chce to gol.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. To byla šance.

Reagovat
smazaný uživatel

6 hráčů Atletů v ofsajdu. To se taky často nevidí.

Reagovat
Kily

humus, to vypadá jako když proti sobě hraje dvacátý a jednadvacátý tým tabulky. Aspoň konečně zavedena novinky s laserem, kterým se už svítí i na rozhodčí. Miguela profackovat

Reagovat
smazaný uživatel

Když už sám sebe jednou přesvědčím, že budu Phille kvůli Jardovi přát, tak se podívám na část jednoho jejich mače a jsem znovu vyléčený. Opravdu banda nesportovních srágor.

Reagovat
Kily

mě ta prasata nezajímají vůbec, snad jenom když hráli pod otevřeným nebem, tak jsem si to na chvíli pustil a usnul u toho, jinak jsem žádný jejich zápas neviděl a doufám, že poletí v playoff tak rychle, aby mi ten klub nekazil dojem z vyřazovacích bojů

Reagovat
smazaný uživatel

Šestikilo pro šampiony z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

pekne číslo .....jo jirko nevíš jak to vypadá se SERGIEM.B ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vcelku. Jen tržná rána. Kolíky na holé kůži dokáží věci.

Prej by mohl hrát odvetu Copy. Na jednu stranu by se hodil. Na stranu druhou byla ta rána dost velká a nevím, jestli není risk to nenechat alespoň trochu zarůst.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf,to je dobře,už sem se lekl že to budou vazy a pulroční pauza....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal bez komentáře má něco do sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj. Tohle bylo hnusný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo ještě hnusnější

Reagovat
smazaný uživatel

aj koleno godina nevypadalo pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je složitý. Gólmani do toho musejí chdit tvrdě. Na druhou stranu by měli hráči navzájem svoje zdraví respektovat a být k sobě ohleduplnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti jdou pomstichtivě ted do všeho,to smrdí redkou pro někoho...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to viěl přesně opačně. Netopýři mi přijdou až přes míru agresivní.

Reagovat
smazaný uživatel

*pomsty

Reagovat
smazaný uživatel

To je pech

Reagovat
smazaný uživatel

Michu do repre! najlepší strelec v Primere ...medzi záložníkmi

Reagovat
smazaný uživatel

Áá plichtička je na světě.

Reagovat
Kily

takový zápas by měl sloužit jako reklama na projímadla či jiné podobné prostředky na vyčištění těla. Tragédie, od 69. minuty jsem počítal, kolikrát si přihrajeme aspoň pětkrát za sebou a dostal jsem se na číslo čtyři, přičemž jedničkou byla situace, kdy Alves posunul míč Ruizovi, následovaly tři přihrávky vzduchem na pět metrů a pak dlouhá malá domů. Ještě že mámě Loica Ramiho, který zachránil jasný gól

Reagovat
alcantara

Pritom je Sterba asi najschopnejsi z tych komentatorov, tieto jeho obcasne blackouty ho ale zrazaju dolu.

Reagovat
Kily

možná výsledek toho, že navštívil internetové stránky Valencie a byl rozčarován tím, že se tam vše už točí okolo pohárové odvety v Barceloně, takže se ani nedostal k soupisce a zkrátka se mu popletla jména. Dá se to pochopit i vzhledem k tomu, že my máme hodně špatné řešené stránky, je to tam na můj vkus moc chaotické a i nepřehledné, určitě by se na tom dalo zapracovat, tím spíš, když se to nemění už řadu let

Reagovat
smazaný uživatel

nezáživné, nekvalitní, divné utkání. A to to měl bejt šláng. Dokonce bych v tom zápase ani nevyhlašoval nejlepší a nejhorší hráče. V tom mači mě neoslovil skoro nikdo. Snad jen bych zmínil, že nejvíc energie do toho dali oba kouči. Neuvěřitelný komedie tam předváděli.

Reagovat
Kily

no je dobře, že Simeone dělá trenéra a ne rozhodčího, jelikož to by se jeho průměr pohyboval hodně vysoko nad deset žlutých za zápas

Reagovat
madridcan

18 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopitelně zde chybí jedno důležité OT:

Giants!!!

Paráda! Neočekávané a tak o to sladší. Navíc Eli zase na chvíli zavře pusinky pochybovačům. Už má dvě Superboule a to už není náhoda.

Díky, šampioni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a dva krat vysiel zo suboja Manning - Brady vitazne :D:D:D, Moji Vikingovia sa trapia uz 3 sezonu, ale Michael Vick z eagles by si zasluzil tiez prsten, hoci na association footbal nezhodneme, tak za to ze sledujes NFL

Reagovat
smazaný uživatel

já mám taky jako první tým Vikingy. Ale Giants mám rád taky. Společně ještě se Seahawks. A dá se říct, že sympatičtí mi jsou i Packers. Ne, nepište mi, proč zrovna tahle parta týmů ...

NFL sleduju jen v rámci možností, ale když můžu, tak se na to kouknu. Zajímavej sport.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ano, ale co chcu vikingovia ked angazuju 41 rocneho Favrea, ako vsetka cest tomu co dokazal, ale s tym sa neda dostat aspon do toho playoff, je to tazko ked Peterson nema od koho dostat prihravku. Ale sport je to zaujimavy, najprv som si myslel ze sa tam len 22 homosexualov po sebe vala, ale ked som sa do toho zapozeral tak to ma nieco do seba, tolke mnozstvo taktik a sposobou hier, proste parada

Reagovat
Kily

mno, tedy, jak dlouho to sleduješ? Já jenom, že s Favrem se o rok dříve ten podceňovaný tým málem dostal do Superbowlu (to jeho angažování na další sezonu jakožto zraněného hráče už bylo chybou, jednak to bylo za odměnu a především tam zaspalo vedení a muselo ho nakonec vzít, jelikož se nikdo nestaral o to sehnat kvalitního náhradníka) a co se Petersona týče, tak to není WR, ale RB a s míčem mnohem častěji běhá, než ho chytá. Teď s ním tedy bohužel ještě hodně dlouho běhat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

jasnee nepamatam si teraz presne ci to bolo pred rokom alebo 2 ale co som kukal zapasy Tak to bolo 50na50 lepsi horsi zapas sa to striedalo a potom kukam percento vyhier a boli medzi najslabsimi tymami, a dobre hovoris s tym petersonom som sa sekol mojachyba, ale proste ziada slava

Reagovat
Kily

Favre tam přišel dva a půl roku zpátky a ta první sezona byla parádní. Nejde tedy opomenout to, že to nebyl žádný válec jako letos třeba Green Bay a Vikings tam měli zápasy, v nichž otáčeli skóre pár vteřin před koncem, ale na to se historie neptá, v pohodě dali playoff, dostali se do konferenčního finále a tam hráli se Saints. Bylo to vyrovnané, Favre v tom zápase chytil dva ostré hity na kotník a ten druhý se mu nepovedlo rozchodit (mimochodem počátek těch jeho následných dlouhodobých problémů). V poslední minutě měli Vikings míč někde na čtyřiceti soupeře, Favre se za vyrovnaného stavu snažil ještě vylepšit pozici pro kickera a hodil interception, v prodloužení pak měli míč Saints a hned rozhodli. O Favrem a jeho kotníku se tehdy hodně dlouho psalo, mluvilo se o konci kariéry, on ale pak těsně před začátkem sezony přiletěl do Minnesoty a bylo jasné, že bude hrát - jenomže bez plného tréninku, bez možnosti sehrát se se spoluhráči a s tím, že se vedení nesnažilo najít nějakou solidní variantu pro případ, že by to nešlo. No a ono to nešlo, Vikings prohrávali a kritizovanému Favremu předčasně skončila sezona a po ní ukončil kariéru. Před letošní podepsali volného McNabba a dopadlo to asi ještě hůř, což je vidět i na jejich bilanci. Zase z toho plyne pozitivní věc, že budou volit jako jedni z první na draftu a někoho kvalitního seberou, bohužel pro ně mají o dvě výhry víc, než by potřebovali, zakončit sezonu s bilancí 1-15 by byla katastrofa, ale zároveň by měli skvělého QB na dalších patnáct let dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

skvele informacie, dik moc na to som presne myslel ze vyhoda je ta ze budu pickovat nejaku univerzitnu hviezdu, tak hadam sa len zdvihnu, otazka je ci sa ten draftovany chlapik dostane do tempa a zapadne do tymu, kazdopadne paradne zhrnutie

Reagovat
Kily

nz ono poslední dobou je celkem v módě dávat hned od začátku prostor mladým QB. Není to pravidlo, v Tennessee nebo v Minnesotě to letos neplatilo, ale Newton a Dalton hned naskočili jako starteři, Tebow se tam taky rychle posunul, mládí vpřed šlo i u Vikings. Letos má to poslední místo v lize sladkou příchuť v podobě toho, že na draft jde Andy Luck, nejlépe hodnocený QB od dob mladého Peytona Manninga

Reagovat
smazaný uživatel

joo a dufam ze tam nebol ziadny trade kde by vymenili 1 kolo draft picku to by bola podpasovka

Reagovat
Kily

jak jsou na tom Vikings s výměnami picků netuším, letos budou první vybírat Colts a vypadá to vypadá, že to všechno předznamená konec staršího Manninga v Indianapolisu, což bude tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

nooo to je mozne, asi zaciatok novej ery, avsak je tiez mozne ze bude vytradeovany pretoze netusim ci su v NFL platove stropy ako v inych zamorskych sutaziach, to by tiez mohlo zohrat svoju rolu.

Reagovat
Kily

tak zavřel pusu, on má za sebou konečně skvělou sezonu, ten první SB byl takový, jaký byl, jinak předchozí dvě sezony byl tragický a bučelo se na něho víc, než na Mestalle na Florese a Koemana dohromady, a to mu stačilo jenom osm zápasů před vlastními fans. Jinak je obrovská nespravedlnost, že tenhle mnohými díky otci a bráchovi přeceňovaný hráč vyhrál víc titulů, než právě jeho bratr. Giants nikdy nebudu mít rád, stejně jako Cowboys, ale zase pravda, že v noci si to zasloužili, byli i ten jeden score lepší

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem od tebe ostřejší reakci

Reagovat
Kily

tak já mu měřím přiměřeně jeho jménu a schopnostem, i když těm jeho dva prsteny prostě neodpovídají, vedle toho jsem rád, že ta letošní sezona konečně skončila, koukal pravidelně i na noční zápasy je dost vyčerpávající a sezonu to strašně natahuje, ten odpočinek si zasloužím stejně jako všichni hráči

Reagovat
smazaný uživatel

ty odpočíváš v práci a je jedno jestli v nebo mimo sezonu. Takže žádnej odpočinek navíc si opravdu nezasloužíš.

Reagovat
Kily

to rozhodně ne, tím, že se neustále opakuje nějaká lež, se z ní nemusí nutně stát pravda

Reagovat
smazaný uživatel

však já ti pořád říkám, že Eli není takový dřevák, jak z něj stále děláš ...

Reagovat
Kily

pokud z něho dělám dřeváka, tak na základě tvrzení lidí, co z něho do letošní sezony mylně dělali špičkového QB, do tohohle formátu dorostl až letos, jinak ten tým častěji potápěl než držel nad vodou. Jmenovat se Manning s sebou nese jednu velkou nevýhodu v podobě toho, že na hráče jsou kladeny obrovské požadavky, ruku v ruce ale jde i obrovská výhoda, jelikož hráč pak dostane mnohem víc času a prostoru. Od příchodu do NFL až do letošní sezony Eli horko těžko patřil mezi deset nejlepších QB, jelikož sbíral interceptions asi jako Messi nebo Ronaldo hattricky a byl hráčem, který k dobré sezoně potřebuje velkou pomoc obrany, z toho se dostal až letos

Reagovat
smazaný uživatel

len tak na okraj, Postiga sa netrafil do rožku brány, ale napálil to nechytatelne pod brvno, do rožku brány sa trafil Diego z Raya inak dobre

inak 12 bodov medzi LM a Segundou, tento rok to bude parádne napínavé

Reagovat
smazaný uživatel

parádně napínavé je to už asi dva roky. Prakticky neexistuje takový ten příslovečný "klidný střed tabulky". Má to za následek opatrnou hru, minimum gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

minulý rok bol v znamení kľudného postupu z 2. miesta

tak ale tie kluby proste musia hrať opatrne, gól naviac v ich sieti im môže pokaziť sezónu... a pre väčšinu klubov môže pád do Segundy znamenať obrovský problém

Reagovat
smazaný uživatel

cesta za záchranou so stopérskou dvojicou s ročníkom narodenia 1989 - 1991, ktorým kryje chrbát 1990

Reagovat
Kily

jak tak koukám, tak peníze, které do klubové kasy přinese prodej Michua, by měly pokrýt minimálně drtivou většinu platu pro zaměstnance na příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas bude treba nahradiť jeho góly

najlepšia možnosť je, že by šiel niekde do anglicka...nechcem ho vidieť hrať proti Rayu

Reagovat
Kily

já v podobných případech spíš chci, aby ti hráči zůstali ve Španělsku, Michu navíc nemá takové jméno a nehraje za přední klub, jako třeba Silva, Mata nebo Agüero, aby nutně poutal pozornost anglických klubů a ty za něho zaplatily pořádný balík. Spíš bych to viděl na klub typu Sevilla nebo Villarreal. Nahradit to bude složitější, ale něco kápne i z televizních práv a pak budete mít dost peněz na angažování nejlepších hráčů ze Segundy a nějaké hostování z kvalitnějšího prvoligového klubu, ono to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Jonathan Viera z Las Palmas, Leonardo Ulloa z Almerie + niekto z Celty a budem spokojný

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vieru ani za nic, kamaráde Sice zatím neprodloužil, ale už opadl zájem tří týmů, u kterých by se měl o něco lépe než v Rayu, tak pochybuji, že zrovna jeho případnou nabídku by vzal...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Resp. neopadl zájem, ale ztroskotalo to přímo na Vierovi. Klub ho navzdory politice, ale vstříc jeho končící smouvě prodat už bohužel chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

viem, že mu nemáme čo ponúknuť, je to len vysnený hráč

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak to jo... V tom případě tě chápu, já ho mám hrozně moc rád

Reagovat
Mercury

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele